Severní brána
+19
Seishin
Yune Uzumaki
Kagayaki Rin
Akira
Moyasa
Raijin Dreyar
Satake Sakura
Ken Chinoike
Toshio Toppu
Goemon
Nori Tadao
Shigure
Ayumu Hyuuga
Tsukahara Bokuden
Inemuri Yamanaka
Uzumaki Yukihiro
Tobiru Senju
Uchiha Ruki
Hashiru Senju
23 posters
Naruto Stories: The Revolution :: RPG GAME :: Naruto Stories: The Origin :: Herní místnosti :: Tsuki no Kuni :: Tsukiyama
Strana 2 z 5
Strana 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Severní brána
First topic message reminder :
Za branou začíná život ve městě a napojuje se zde hlavní třída.
Severní brána
Jedna z možností jak se dostat do města je skrze tuto bránu. Brána je hlídaná a stráže se střídají neustále.Za branou začíná život ve městě a napojuje se zde hlavní třída.
Hashiru Senju- Tsukikage (S-rank)*HA
- Poèet pøíspìvkù : 575
Re: Severní brána
Dorazil jsem k brane kde jsem uvidel Tobiru a nasledne nejakeho muze rek bych asi ze treti clen. "Zdravim." Rekl jsem smerem k norimu . A vyckaval az Tobiru vysvetli situaci.
Ayumu Hyuuga- A-rank
- Poèet pøíspìvkù : 200
"No, jak to nejlépe shrnout.." Nori mě vytrhnul z mírumilovného prohlížení mraků.
"Nori, Minami region je pod vládou klanu Konjiki. Konkrétně se jedná o Takahira Konjiki. Našim úkolem je tiše ho zlikvidovat a počkat než dorazí armáda a zabere město. Zní to jednoduše, ale Takahiro ovládá Koton, což je kekkei genkai oceli. Je to těžké rozbít." kousl jsem se do prstu a přivolal malou žábu.
"Budeme cestovat trochu netradičním způsobem. Vlezeme si tady do gama-chan a pak se společně doplavíme do Minami. Vylezeme ven, převezmeme identitu těch dvou rukojmí a já unesu nějakého týpka a infiltrujeme se do hradu. Začne boj a musíme vyhrát. Stačí takto?"
"Nori, Minami region je pod vládou klanu Konjiki. Konkrétně se jedná o Takahira Konjiki. Našim úkolem je tiše ho zlikvidovat a počkat než dorazí armáda a zabere město. Zní to jednoduše, ale Takahiro ovládá Koton, což je kekkei genkai oceli. Je to těžké rozbít." kousl jsem se do prstu a přivolal malou žábu.
"Budeme cestovat trochu netradičním způsobem. Vlezeme si tady do gama-chan a pak se společně doplavíme do Minami. Vylezeme ven, převezmeme identitu těch dvou rukojmí a já unesu nějakého týpka a infiltrujeme se do hradu. Začne boj a musíme vyhrát. Stačí takto?"
Tobiru Senju- Gama Sennin
- Poèet pøíspìvkù : 117
"Hai Tobiru-Taichou!" zasalutoval jsem a chvíli mi trvalo, než jsem našel žábu.
"Já jsem Nori Tadao," představil jsem se Ayumovi.
Já jsem se odhodlal první a přešel jsem k žábě. Nechápal jsem, jak se do tak malé žáby vejdeme všichni tři. Když jsem k ní došel, okamžitě mě vcucla do sebe.
Uvnitř bylo vlhko a mokro. Sedl jsem si na nějaké měkké místo a doufal jsem, že se odsud dostanu zdravý. Pro slepce tohle nebylo to pravé ořechové. Potřeboval jsem cítit půdu pod nohama.
"Já jsem Nori Tadao," představil jsem se Ayumovi.
Já jsem se odhodlal první a přešel jsem k žábě. Nechápal jsem, jak se do tak malé žáby vejdeme všichni tři. Když jsem k ní došel, okamžitě mě vcucla do sebe.
Uvnitř bylo vlhko a mokro. Sedl jsem si na nějaké měkké místo a doufal jsem, že se odsud dostanu zdravý. Pro slepce tohle nebylo to pravé ořechové. Potřeboval jsem cítit půdu pod nohama.
Nori Tadao- B-rank
- Poèet pøíspìvkù : 26
Nasledaval jsem Noriho. A zaba me vcucla do sebe. A ja si sedl vedle Noriho."Jmenuji se Ayumu". Rekl jsem no prijmeni jsem si nechaval pro sebe. Prozatim rekneme ze si musim nechat nejake to tajemstvi pro sebe chtel jsem si nechat fakt ze jsem hyuuga do posledni vteriny. Vedel jsem ze tohle bude tuhy boj.
Ayumu Hyuuga- A-rank
- Poèet pøíspìvkù : 200
Já jsem vstoupil do žáby jako poslední. Lidi na nás koukali jako na zjevení. Absolutně nikdo nechápal, co se děje.
Pff, brzo si zvyknou na Gama senina!
Žába přestala sedět a odskočila do místního potůčku hned za branou.
PŘESUN MINAMI
Pff, brzo si zvyknou na Gama senina!
Žába přestala sedět a odskočila do místního potůčku hned za branou.
PŘESUN MINAMI
Tobiru Senju- Gama Sennin
- Poèet pøíspìvkù : 117
Zpět do Tsukiyami jsem dorazila se zpožděním, které odpovídalo procházce krokem, hledání bylinek a Shitenshinu do nejbližší vrány, abych si prohlédla krajinu z výšky. Před bránou jsem si z už tak rozcuchaných plavých vlasů vypletla větvičku jehličnanu, na které dokonce zůstala i šiška.
Ha! Suvenýr.
Povzdechla jsem a s vědomím, že tu sprchu už po dvou misích a dobrovolném toulání opravdu potřebuji, jsem se vydala rovnou směrem, kde jsem tušila horké prameny.
// Přesun
Ha! Suvenýr.
Povzdechla jsem a s vědomím, že tu sprchu už po dvou misích a dobrovolném toulání opravdu potřebuji, jsem se vydala rovnou směrem, kde jsem tušila horké prameny.
// Přesun
Nebol som si istý, koľko mi to trvalo späť. V tej divnej dimenzii vždy čas plynul.. "inak". Aspoň som bol toho názoru, minimálne pocitovo. Bol som zahľadený do zvitku, ktorý som si odtiaľ odniesol.
Zaujímavé.. naozaj zaujímavé..
Nebyť tím, čím som, tak by mi v očiach bolo vidieť prekvapenie a nefalśovaný záujem. No boli pomerne prázdne.. ako vždy. Pomaly som prešiel cez bránu rozmýšľajúc, kde vlastne spomínala, že sa to máme stretnúť.
(presun)
Zaujímavé.. naozaj zaujímavé..
Nebyť tím, čím som, tak by mi v očiach bolo vidieť prekvapenie a nefalśovaný záujem. No boli pomerne prázdne.. ako vždy. Pomaly som prešiel cez bránu rozmýšľajúc, kde vlastne spomínala, že sa to máme stretnúť.
(presun)
Shigure- D-rank
- Poèet pøíspìvkù : 155
Cesta sem mi trvala koľko.. dni ? týždne? Ťažko povedať. Život bez niečoho, s čím som bol naučený už od malička bol.. zvláštny. Na jednu stranu som mal obavy, na druhú som sa cítil uvoľnenejšie? Ako keby som sa nemusel neustále obzerať za chrbát. Ako keby ma časť mojej paranoje zas raz opustila.
Kroky ma zaviedli cez rôzne lesy, cesty.. polia. Zastavil som sa v niekoľkých hostincov a dal na holú skupinke banditov, ktorý si mysleli že budem ľahkým terčom. Bola pravda že som zo sebou nosil docela vak. Nakoniec ma ale moje kroky zaviedli až pred samotnú severnú bránu Tsukiyami.
"Hmm.." Pošúchal som sa na brade a zvedavo sa pozrel na oblohu, po tom na bránu, na stŕažnikov, na stromy.
"Aat..ta...Musel som sa po ceste stratiť.." Zamrlal som. Čakal som že prídem z inej strany. Nakoniec som len pokrčil ramenom a vydal sa kupredu. Vyzeralo to tak že tu fungovala nejaká forma eh, prehliadol ? či vstupného ktovie čoho? Nemalo to veľa miest.
Sám som vyzeral pomerne normálne. Mal som na sebe kimono, ktoré som mal momentálne do pol pása vyzlečené. Na hlave slamák, o rameno opretý meč pôvodne patriaci klanu Yamada. Bol to ten, ktorý som v minulosti zobral Kotomininmu bratrancovi po tom, ako ho zasiahlo Amaterasu. Bol obalený v niekoľkých vrstvách látky, zviazaný šnúrkou a k momentálne mi slúžil ako 1. vychádzková palica, a za 2. som si oň prevesil cestovný vak s osobnými vecami. Mal som ho vyložený na rameno.
Kroky ma zaviedli cez rôzne lesy, cesty.. polia. Zastavil som sa v niekoľkých hostincov a dal na holú skupinke banditov, ktorý si mysleli že budem ľahkým terčom. Bola pravda že som zo sebou nosil docela vak. Nakoniec ma ale moje kroky zaviedli až pred samotnú severnú bránu Tsukiyami.
"Hmm.." Pošúchal som sa na brade a zvedavo sa pozrel na oblohu, po tom na bránu, na stŕažnikov, na stromy.
"Aat..ta...Musel som sa po ceste stratiť.." Zamrlal som. Čakal som že prídem z inej strany. Nakoniec som len pokrčil ramenom a vydal sa kupredu. Vyzeralo to tak že tu fungovala nejaká forma eh, prehliadol ? či vstupného ktovie čoho? Nemalo to veľa miest.
Sám som vyzeral pomerne normálne. Mal som na sebe kimono, ktoré som mal momentálne do pol pása vyzlečené. Na hlave slamák, o rameno opretý meč pôvodne patriaci klanu Yamada. Bol to ten, ktorý som v minulosti zobral Kotomininmu bratrancovi po tom, ako ho zasiahlo Amaterasu. Bol obalený v niekoľkých vrstvách látky, zviazaný šnúrkou a k momentálne mi slúžil ako 1. vychádzková palica, a za 2. som si oň prevesil cestovný vak s osobnými vecami. Mal som ho vyložený na rameno.
Goemon- A-rank
- Poèet pøíspìvkù : 118
Hashiru Senju likes this post
U brány měli službu dva sourozenci. Naomi a Naoto byli dnes ve velmi dobré fyzické a dušení kondici a navíc měli dobrou náladu, takže většina lidí plynoucí sem dostala povolenku. Naomi si prohlédla od hlavy až k patě nového pocestného s podivným výrazem. Chvíli se na něj dívala nedůvěřivě, ale Naoto už to nevydržel tak se postavil ke Goemonovi a jako první promluvi.
"Dobrý den, můžete nám sdělit účel vaší cesty? Jste těžce ozbrojen?"
Naoto vypadal docela mile, ale měl podivný nedůvěřivý pohled. Byla to jeho přirozenost, proto se taky hodí na hlídače.
Naomi na něj přestala zírat a raději si vzala deník, aby si poznamenala informace o novém pocestném.
"Dobrý den, můžete nám sdělit účel vaší cesty? Jste těžce ozbrojen?"
Naoto vypadal docela mile, ale měl podivný nedůvěřivý pohled. Byla to jeho přirozenost, proto se taky hodí na hlídače.
Naomi na něj přestala zírat a raději si vzala deník, aby si poznamenala informace o novém pocestném.
Chvíľku som obdivoval bránu ako takú. Bola dosť veľká... Skôr tak automaticky som spravil ešte dva-tri pomalé kroky kupredu, kým ma zastavil hlas.
Dvojičky? Naklonil som hlavu na stranu a oboch som si ich premeral.
"Hmm," Zamyslel som sa.
Čo pre nich znamená ťažko ozbrojený? Pohľad som otočil na meč zabalený v látke. Poklepal som si s ním po rameno, aby som naň poukázal.
"Etoo.. toto tu je meč." Na chvíľku som sa odmlčal. Pohľad mi na chvíľku zastavil na slečne. Dalo sa na ňu pozerať. Venoval som jej niečo, čo som považoval za milý úsmev.
"Tiež mám u seba zopár shurikenov, kunaiov, presný počet vám neviem povedať." Pokrčil som ramenom, zasmial som sa a rukou som si trocha poupravil slamák na hlave.
"Nie som moc typ na inventúru." Dodal som, ukazujúc zopár zubov - stále v úsmeve.
"Eeehm.. dôvod cesty hmpf.. etoo..." Zamyslel som sa. Nikdy som sa reálne nepripravoval na podobnú otázku.
Čo tu vlastne robím? Niečo konkrétne?
"Hľadám jedného známeho. Počul som že tu môže byť." ďalšia odmlka. Ako keby som rozmýšľal ako sa volá. nerozmýšľal, len som nevedel ako ho osloviť, ako ho poznali oni? "Hashiru, taký blondiak. modré oči." Poukázal som ukazovákom na svoje čelo. "tu má takú červenú blbosť.. aspoň myslím že bola červená." Zas som sa zamyslel, aj som si pri tom pošúchal bradu.
Dvojičky? Naklonil som hlavu na stranu a oboch som si ich premeral.
"Hmm," Zamyslel som sa.
Čo pre nich znamená ťažko ozbrojený? Pohľad som otočil na meč zabalený v látke. Poklepal som si s ním po rameno, aby som naň poukázal.
"Etoo.. toto tu je meč." Na chvíľku som sa odmlčal. Pohľad mi na chvíľku zastavil na slečne. Dalo sa na ňu pozerať. Venoval som jej niečo, čo som považoval za milý úsmev.
"Tiež mám u seba zopár shurikenov, kunaiov, presný počet vám neviem povedať." Pokrčil som ramenom, zasmial som sa a rukou som si trocha poupravil slamák na hlave.
"Nie som moc typ na inventúru." Dodal som, ukazujúc zopár zubov - stále v úsmeve.
"Eeehm.. dôvod cesty hmpf.. etoo..." Zamyslel som sa. Nikdy som sa reálne nepripravoval na podobnú otázku.
Čo tu vlastne robím? Niečo konkrétne?
"Hľadám jedného známeho. Počul som že tu môže byť." ďalšia odmlka. Ako keby som rozmýšľal ako sa volá. nerozmýšľal, len som nevedel ako ho osloviť, ako ho poznali oni? "Hashiru, taký blondiak. modré oči." Poukázal som ukazovákom na svoje čelo. "tu má takú červenú blbosť.. aspoň myslím že bola červená." Zas som sa zamyslel, aj som si pri tom pošúchal bradu.
Goemon- A-rank
Naomi se nemohla ubránit opětování úsměvu a za chvíli byla rudá jak Uzumakiho vlasy. Nevěděla si co si počít, vždy byla jen s bratrem, který ji taky nikam nepouštěl. Naoto si toho všiml, tak na ni hodil křivý pohled a opět se snažil být profesionál.
"Um, to je jasné, to je náš lord Hashiru, pán a vládce Tsukiyami!" Naoto ukázal na nejvyšší budovu ve městě.
"Měl by být tamhle!"
"Um, to je jasné, to je náš lord Hashiru, pán a vládce Tsukiyami!" Naoto ukázal na nejvyšší budovu ve městě.
"Měl by být tamhle!"
Odtrhol som pohľad od Naomi, smerom k jej dvojičke. Nebol som si teda istý či sú dvojičkou ale keď som si tak prezeral Naota..
Myšlienky som radšej zahnal, aspoň z toho smeru kam ma viedli.
Uvedomil som si, čo mi Naoto povedal... nasledoval z mojej strany ďalší, trocha blbý pohľad. To bolo veľa chvály.
A že ja ľuďom vymrdávam mozgy.. Prikývol som smerom k Naotovi, na znak vďaky.. k Naomi za úplne iným účelom. Po ceste na ukázané miesto som sa ešte raz za dievčinou obzrel, po čom som si už ale išiel po svojich.
(presun)
Myšlienky som radšej zahnal, aspoň z toho smeru kam ma viedli.
Uvedomil som si, čo mi Naoto povedal... nasledoval z mojej strany ďalší, trocha blbý pohľad. To bolo veľa chvály.
A že ja ľuďom vymrdávam mozgy.. Prikývol som smerom k Naotovi, na znak vďaky.. k Naomi za úplne iným účelom. Po ceste na ukázané miesto som sa ešte raz za dievčinou obzrel, po čom som si už ale išiel po svojich.
(presun)
Goemon- A-rank
Do dnešního dne jsem zjevně vykročila správnou nohou, protože jsem jen zářila. Jelikož jsem včera ve svém modrém kimonu usnula, dnes jsem měla opět jiné - béžové s červenými a bílými výšivkami ptačích siluet. Dlouhé, plavé vlasy jsem měla rozpuštěné a sepnuté jen po stranách dvěma sponkami zamaskovanými červenýma mašlema.
To je ale pěkný den!
Opřela jsem se zády o jedno křídlo brány a trpělivě jsem vyčkávala, zatímco zvědavýma jantarovýma očima jsem sledovala ruch v probouzející se Tsukiyamě. Pro někoho to musel být obvyklý pohled, mě ale zajímal každý člověk a každá činnost, která provázela jejich (pro mě stále zcela novou) rutinu.
To je ale pěkný den!
Opřela jsem se zády o jedno křídlo brány a trpělivě jsem vyčkávala, zatímco zvědavýma jantarovýma očima jsem sledovala ruch v probouzející se Tsukiyamě. Pro někoho to musel být obvyklý pohled, mě ale zajímal každý člověk a každá činnost, která provázela jejich (pro mě stále zcela novou) rutinu.
Ďalšie ráno som z ubytovne vyrazil pomerne skoro. V rukách som ešte držal bambusovú "flašku", ktorá bola napustená vodou, pripravená na cestu. Schoval som si ju do kapsy. Ak som tomu správne pochopil, tak táto misia bude trvať dlhšie.
Už z diaľky som zaznamenal povlávajúce blond vlasy, ktoré pomerne ostro kontrasovali s tmavou farbou brány.
Inemuri..
Vydal som sa k nej. Rozhliadol sa, nevyzeralo to tak, že by tu už bol sensei.
"Ohayo." Pozdravil som ju pre mňa typickým spôsobom, o ktorom musel nejeden človek pochybovať, že to "dobré" v ráne aj naozaj myslím.
Už z diaľky som zaznamenal povlávajúce blond vlasy, ktoré pomerne ostro kontrasovali s tmavou farbou brány.
Inemuri..
Vydal som sa k nej. Rozhliadol sa, nevyzeralo to tak, že by tu už bol sensei.
"Ohayo." Pozdravil som ju pre mňa typickým spôsobom, o ktorom musel nejeden človek pochybovať, že to "dobré" v ráne aj naozaj myslím.
Shigure- D-rank
Dorazil jsem jako poslední. Cestou jsem se totiž stavil do pekařství pro zelený čaj a sladký croissant s fazolovou náplní. Jak jsem je miloval!
S plnou pusou jsem zastavil před studenty, dožvýkal poslední soustu a usmál se.
"Naše první důležitá a opravdová mise!" hrdě jsem se nafoukl. Ukázal jsem pravou rukou v předu a zatnul ji v pěst.
"Yooosh, ukážeme co v nás je a staneme se nejlepšími ninji z Tsukiyami! Ukážeme jim naší sílu, krásná a sebevědomá Inemuri, silný a tichý válečník Shigure!" nastavil jsem pravou ruku a doufal jsem, že si plácnou taky.
Díval jsem se na oba dva a rozhodl se, že se odsud nehnu, dokud to taky neudělají.
S plnou pusou jsem zastavil před studenty, dožvýkal poslední soustu a usmál se.
"Naše první důležitá a opravdová mise!" hrdě jsem se nafoukl. Ukázal jsem pravou rukou v předu a zatnul ji v pěst.
"Yooosh, ukážeme co v nás je a staneme se nejlepšími ninji z Tsukiyami! Ukážeme jim naší sílu, krásná a sebevědomá Inemuri, silný a tichý válečník Shigure!" nastavil jsem pravou ruku a doufal jsem, že si plácnou taky.
Díval jsem se na oba dva a rozhodl se, že se odsud nehnu, dokud to taky neudělají.
Uzumaki Yukihiro- A-rank
- Poèet pøíspìvkù : 125
"Ohayō," pozdravila jsem Shigureho, který vypadal, že se z nějakého důvodu nevyspal tak dobře jako já.
Třeba není tak zvyklý spát často na různých místech.
Na cestách při rozvážení květin jsme s tátou střídali jeden hotel za druhým a často i stanovali mezi vesnicemi, takže jsem byla schopná usnout vždy a všude a vlastní místo tomu navíc dodalo tu správnou atmosféru. Než jsem stihla začít konverzaci, objevil se v dálce sensei, kterému jsem na to konto zvesela zamávala.
"To bychom pomalu měli mít nějaké jméno!" přikyvovala jsem jeho nadšení. "Jako... Hmm..."
Skupina? Parta? Gang? Tým? Trojice?
Zatímco jsem vymýšlela, jak bychom si asi mohli říkat, když už máme být ta obávaná skupina ninjů z Tsukiyamy, natáhl před nás sensei ruku. Těkala jsem pohledem z jeho natažené ruky na něj a nějak jsem nechápala, co se po nás chce.
Oh!
Mému dlouhému vedení po chvíli docvaklo, že asi půjde o druh... Válečného pozdravu? Fyzický kontakt mi nedělal problém, ale byla jsem nějak nesvá z toho, že nevím, jak to má vypadat.
Přilož ruku a zvednout? Plácnout?
Vsadila jsem všechno na položení své ruky na jeho a potom jsem k němu tázavě zvedla oči a periferním viděním mrkla, co na to bude říkat Shigure.
Třeba není tak zvyklý spát často na různých místech.
Na cestách při rozvážení květin jsme s tátou střídali jeden hotel za druhým a často i stanovali mezi vesnicemi, takže jsem byla schopná usnout vždy a všude a vlastní místo tomu navíc dodalo tu správnou atmosféru. Než jsem stihla začít konverzaci, objevil se v dálce sensei, kterému jsem na to konto zvesela zamávala.
"To bychom pomalu měli mít nějaké jméno!" přikyvovala jsem jeho nadšení. "Jako... Hmm..."
Skupina? Parta? Gang? Tým? Trojice?
Zatímco jsem vymýšlela, jak bychom si asi mohli říkat, když už máme být ta obávaná skupina ninjů z Tsukiyamy, natáhl před nás sensei ruku. Těkala jsem pohledem z jeho natažené ruky na něj a nějak jsem nechápala, co se po nás chce.
Oh!
Mému dlouhému vedení po chvíli docvaklo, že asi půjde o druh... Válečného pozdravu? Fyzický kontakt mi nedělal problém, ale byla jsem nějak nesvá z toho, že nevím, jak to má vypadat.
Přilož ruku a zvednout? Plácnout?
Vsadila jsem všechno na položení své ruky na jeho a potom jsem k němu tázavě zvedla oči a periferním viděním mrkla, co na to bude říkat Shigure.
Chvíľku po mne prišiel aj sensei. Ja som bol troška apatický k jeho nadšeniu, aj keď Inemuri vyzerala tak, že ho celkom zdieľa. Kto vie, úprimne aj niekde vo mne som sa cítil skôr - normálne. Bola to misia, za ktorú budem mať zaplatené. A .. radšej som sa držal reálnej predstavy o mojich schopnostiach než "najlepší tím v Tsukiyame"... neboli sme jediný tím v Tsukiyame?
"Prosím nie.." Zamrmlal som ako reakciu na návrh o mene, od Inemuri.
Tiež som si nebol istý čo sensei tým svojim gestom myslí, nom pridal som sa omnoho neskôr, než Inemuri. Bolo mi to troška proti srsti. Celá tá.. atmosféra. Pozeral som sa na dve "spojené ruky", .. dlho, päť minút? No vzdal som to. Načiahol som rukou aj ja a "priložil ruku k dielu".
"Prosím nie.." Zamrmlal som ako reakciu na návrh o mene, od Inemuri.
Tiež som si nebol istý čo sensei tým svojim gestom myslí, nom pridal som sa omnoho neskôr, než Inemuri. Bolo mi to troška proti srsti. Celá tá.. atmosféra. Pozeral som sa na dve "spojené ruky", .. dlho, päť minút? No vzdal som to. Načiahol som rukou aj ja a "priložil ruku k dielu".
Shigure- D-rank
Inemuri Yamanaka likes this post
"Yosh!" nakonec se všichni zúčastnili naší nové týmové tradice. Bylo to dojemné, naše nová mise a hned jsme takto týmově souzněni.
V jejich tvářích se zračilo nadšení, teda až na Shigureho, ale to nevadí. Viděl jsem, do jeho srdce.
Jenže to nevěděli, co na ně cestou chystám. Až s nimi skončím, tak budou rádi, že jsou.
PŘESUN -> https://therevolution.forumczech.com/t317p25-krajina-yu-no-kuni
V jejich tvářích se zračilo nadšení, teda až na Shigureho, ale to nevadí. Viděl jsem, do jeho srdce.
Jenže to nevěděli, co na ně cestou chystám. Až s nimi skončím, tak budou rádi, že jsou.
PŘESUN -> https://therevolution.forumczech.com/t317p25-krajina-yu-no-kuni
Uzumaki Yukihiro- A-rank
- Poèet pøíspìvkù : 125
Posledné dni Toshio putoval krajinou úplne sám, bez zvyšku klanu, ktorému nariadil aby opustili sídlo, ktoré jeho klan obývalo od nepamäti. Keďže cestovanie v tak veľkej skupine nemal príliš v obľube a tempo takej karavany bolo na jeho pomery príliš pomalé rozhodol sa, že pôjde popredu sám. Aj tak nemalo z jeho pohľadu ťahať všetkých niekam na nejaké vzdialené miesto, kde to nemá žiadnu perspektívnu budúcnosť. Ako prechádzal krajinou už z diaľky ho upútal mohutný obranný múr uprostred, ktorého sa týčila strážna brána. Aj na takú vzdialenosť to v jeho očiach bola masívna dominanta členiaca sa nad čímkoľvek v okolitej šírej krajine.
,, Jedna z možností." prebleskla mu hlavou myšlienka, keď zvažoval, či vôbec vstúpi do mesta, ktoré potrebovalo takýto druh obranného zabezpečenia. Svoje kroky preto prirodzene pomalým tempom viedol k vstupnej bráne. Nemal naponáhlo, keďže cestou si všímal prichádzajúcich ľudí, rovnako tak ako aj odchádzajúcich. Všade sa niesol pomerne hlasný a výrazný ruch spôsobený takou migrujúcou populáciou, čo mu na pohodlí veľmi nepridávalo. Ale nakoniec sa s miernym čakaním dostal až k mestskej stráži, ktorá vstup do mesta mala plne pod dohľadom.
,, Toshio Toppu. Hľadám tu nové miesto pre život."prehovoril krátko a stručne k strážnikovi a dúfal v bez problémový vstup do vnútra mesta.
,, Jedna z možností." prebleskla mu hlavou myšlienka, keď zvažoval, či vôbec vstúpi do mesta, ktoré potrebovalo takýto druh obranného zabezpečenia. Svoje kroky preto prirodzene pomalým tempom viedol k vstupnej bráne. Nemal naponáhlo, keďže cestou si všímal prichádzajúcich ľudí, rovnako tak ako aj odchádzajúcich. Všade sa niesol pomerne hlasný a výrazný ruch spôsobený takou migrujúcou populáciou, čo mu na pohodlí veľmi nepridávalo. Ale nakoniec sa s miernym čakaním dostal až k mestskej stráži, ktorá vstup do mesta mala plne pod dohľadom.
,, Toshio Toppu. Hľadám tu nové miesto pre život."prehovoril krátko a stručne k strážnikovi a dúfal v bez problémový vstup do vnútra mesta.
Toshio Toppu- A-rank
- Poèet pøíspìvkù : 104
Dnes měli službu dvojčata Naomi a Naoto. Vypadalo to, že to budou jejich dlouhodobě přidělené místa, poněvadž se osvědčili a i přesto že v práci si falšujou příchody a odchody a občas hrajou karty, tak velitel byl s jejich prací spokojen.
Naomi se dnes pustila do ohledávání a přímého kontaktu s příchozími. Naoto dnes zapisoval a dával pozor.
"Ještě pár dní a bude tu konečně bariéra, budeme se moci soustředit na něco jiného, než tu celý dny stát a kontrolovat a zapisovat," postěžoval si Naoto a napil se ovocné studené limonády. Naomi měla podezření, že si do té limonády leje speciální přísadu, ale radši nic neříkala. Jako vždy tu bylo horko.
"No jo no jo, nebojíš se, že nás převelí nebo sníží plat?" zeptala se svého bratra, neočekávala odpověď, poněvadž právě dorazil Toshio Toppu.
Naomi si ho prohlédla hned dvakrát a velmi důkladně. Někoho ji připomínal. Nehodlala se s tím zabývat, nechtěla uvést cizince do rozpaků.
"Toshio Toppu? A jako civilista nebo jste shinobi? A jste singl nebo máte rodinu?" vyvrhla ze sebe a pak se trapně podívala na zem.
Očividne nechtiac vstúpil dvom strážnym do rozhovoru, čo pôvodne nebolo jeho zámerom. V jednom momente chcel poodstúpiť, aby ich nechal dokončiť svoj rozhovor, keď sa k nemu Naomi otočila a venovala mu svoju pozornosť, tak si tento krok okamžite rozmyslel. Na tak dôkladné skúmanie pohľadom, ako na neho skúšala Naomi nebol zvyknutý a preto po nejakej chvíli naklonil hlavu mierne na pravú stranu a v rámci toho si ju taktiež prehliadol detailnejšie.
,, Shinobi." odpovedal jednoducho na jej otázku a zaregistroval aj tú druhú, avšak viac ho zaujal jej pohľad smerujúci do zeme. Zmyslu jej konanie v tom momente nechápal. Z toho dôvodu sa najprv pozrel na ňu a potom rovnakým smerom k zemi, kam sa dívala aj ona a snažil sa zistiť, čo také špecifické by tam malo byť. Keď však neprišiel na nič výnimočné vrátil sa pohľadom smerom k jej tvári, ktorú z nejakého dôvodu skláňala k zemi.
,, Cestujem sám." odpovedal stručne a výstižne aj na jej druhú otázku.
,, Shinobi." odpovedal jednoducho na jej otázku a zaregistroval aj tú druhú, avšak viac ho zaujal jej pohľad smerujúci do zeme. Zmyslu jej konanie v tom momente nechápal. Z toho dôvodu sa najprv pozrel na ňu a potom rovnakým smerom k zemi, kam sa dívala aj ona a snažil sa zistiť, čo také špecifické by tam malo byť. Keď však neprišiel na nič výnimočné vrátil sa pohľadom smerom k jej tvári, ktorú z nejakého dôvodu skláňala k zemi.
,, Cestujem sám." odpovedal stručne a výstižne aj na jej druhú otázku.
Toshio Toppu- A-rank
Naoto se podíval na svou sestru docela káravým pohledem, načež zrudla ještě víc a tak se raději soustředil na zápis o shinobim jménem Toshio Toppu.
"S..saám? Etoo...Dobře, dobře, tak se nezapomeňte ohlásit v hradu," vykoktala ze sebe Naomi. Nechápala, proč ji vůbec k tomu její bratr pouštěl, když věděl jaká je. Naoto raději vstal a přešel k Toshiovi. Rozhodl se to vzít do svých rukou.
"Hrad odsud vidíte už na hony daleko, vítejte v Tsukiyamě, Toshio-san!" usmál se a zamával mu. Znovu sjel káravě pohledem svou sestru a raději si stoupl on. Zrudlá Naomi se posadila a vzala si zápisník do ruky.
"S..saám? Etoo...Dobře, dobře, tak se nezapomeňte ohlásit v hradu," vykoktala ze sebe Naomi. Nechápala, proč ji vůbec k tomu její bratr pouštěl, když věděl jaká je. Naoto raději vstal a přešel k Toshiovi. Rozhodl se to vzít do svých rukou.
"Hrad odsud vidíte už na hony daleko, vítejte v Tsukiyamě, Toshio-san!" usmál se a zamával mu. Znovu sjel káravě pohledem svou sestru a raději si stoupl on. Zrudlá Naomi se posadila a vzala si zápisník do ruky.
Ako Toshio sledoval správanie Naomi bol ním čím ďalej, tým viac udivený. V jednu chvíľu ho prepadla myšlienka, či jej zvláštne správanie nie je len prejavom akéhosi ochorenia.
,, Spýtam sa jej, či je v poriadku alebo ustúpim? Môže to byť nákazlivé." napadlo ho pri pohľadu na ňu a skutočne vo vnútri značnú chvíľu bojoval s myšlienkou, čo v takejto situácii urobiť. Túto oblasť krajiny nepoznal, rovnako ani obyvateľstvo a teda nemal vedomosť o prípadných špecifických ochoreniach, ktoré sa tu mohli vyskytovať. Situáciu však včasne vyriešil Naoto, ktorý zastúpil Naomi a prebral jej povinnosti. V tom momente ho starosti opustili a dostal povolenie vstúpiť do mesta.
,, Ďakujem sa usmernenie, budem svoje kroky viesť priamo tam." prikývol jemne hlavou a po súhlase vykročil smerom k mestu. Pohľadom však neustále skúmal enormne vysoký bránu, ktorá strážila vstup do mesta. Stále ho v duši mátala myšlienka voči akému nebezpečenstvu bolo potrebné vybudovať, tak monumentálnu stavbu.
- Presun -
,, Spýtam sa jej, či je v poriadku alebo ustúpim? Môže to byť nákazlivé." napadlo ho pri pohľadu na ňu a skutočne vo vnútri značnú chvíľu bojoval s myšlienkou, čo v takejto situácii urobiť. Túto oblasť krajiny nepoznal, rovnako ani obyvateľstvo a teda nemal vedomosť o prípadných špecifických ochoreniach, ktoré sa tu mohli vyskytovať. Situáciu však včasne vyriešil Naoto, ktorý zastúpil Naomi a prebral jej povinnosti. V tom momente ho starosti opustili a dostal povolenie vstúpiť do mesta.
,, Ďakujem sa usmernenie, budem svoje kroky viesť priamo tam." prikývol jemne hlavou a po súhlase vykročil smerom k mestu. Pohľadom však neustále skúmal enormne vysoký bránu, ktorá strážila vstup do mesta. Stále ho v duši mátala myšlienka voči akému nebezpečenstvu bolo potrebné vybudovať, tak monumentálnu stavbu.
- Presun -
Toshio Toppu- A-rank
Udělal jsem si krásný výlet do proslulého města Tsukiyami. Co já vím, tak to dřív byla špinavá díra plná fetek a ku*ev, teda nočních sociálních pracovnic. Teď to vypadá jako něco jiného. Asi se tady hodně staví, pomyslel jsem si, když jsem se zařadil do fronty a vyčkával na řadu. Pak jsem došel ke strážným a do široka se usmíval.
"Haloo, jmenuji se Maro..Haruno," vymyslel jsem si jméno a dál se usmíval. "Chci vstoupit a kochat se vaší skvělou architekturou, vyzkoušet vaše pití a hlavně si užít slavné horské prameny! Jak já to potřebuji," protáhl jsem se a naoko se chytl za záda. Celou dobu jsem se však usmíval a laškovně pomrkával na strážné.
"Haloo, jmenuji se Maro..Haruno," vymyslel jsem si jméno a dál se usmíval. "Chci vstoupit a kochat se vaší skvělou architekturou, vyzkoušet vaše pití a hlavně si užít slavné horské prameny! Jak já to potřebuji," protáhl jsem se a naoko se chytl za záda. Celou dobu jsem se však usmíval a laškovně pomrkával na strážné.
Naposledy upravil Ken Chinoike dne Mon Apr 12, 2021 5:45 pm, celkově upraveno 1 krát
Ken Chinoike- A-rank
- Poèet pøíspìvkù : 29
Jako vždy i dnes měli službu Naoto a Naomi. Tentokrát se Naomi poučila a raději brala na kontrolu ženy, když s muži nedokázala ani mluvit, natož se jim dívat do očí.
Naoto stál u brány a vyzpovídal muže, zatímco Naomi si v klidu popíjela čajíček a psala do deníčku.
Objevil se obzvlášť podezřele vyhlížející jedinec, který byl nadmíru šťastný. To smrdělo. S přimhouřenýma očima se podíval na Kena, teda Mara Haruna.
"Maro Haruno říkáte? Hm.." Naoto naklonil hlavu a přemýšlel jestli ho teda pustit. Žádný důkaz bohužel neměl.
Naomi se začervenala jakmile uviděla Kena. Ach bože, jen tiše zasténala a rudá jako uzumakiho vlasy těkala očima sem a tam. Něco vehementně začala psát do deníku a na svého bratra zasyčela: "Pusť ho!"
Naoto tedy poodstoupil a pokynul dalšímu. Ken mohl vstoupit.
Strana 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Naruto Stories: The Revolution :: RPG GAME :: Naruto Stories: The Origin :: Herní místnosti :: Tsuki no Kuni :: Tsukiyama
Strana 2 z 5
Povolení tohoto fóra: