Severní brána
+19
Seishin
Yune Uzumaki
Kagayaki Rin
Akira
Moyasa
Raijin Dreyar
Satake Sakura
Ken Chinoike
Toshio Toppu
Goemon
Nori Tadao
Shigure
Ayumu Hyuuga
Tsukahara Bokuden
Inemuri Yamanaka
Uzumaki Yukihiro
Tobiru Senju
Uchiha Ruki
Hashiru Senju
23 posters
Naruto Stories: The Revolution :: RPG GAME :: Naruto Stories: The Origin :: Herní místnosti :: Tsuki no Kuni :: Tsukiyama
Strana 4 z 5
Strana 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Severní brána
First topic message reminder :
Za branou začíná život ve městě a napojuje se zde hlavní třída.
Severní brána
Jedna z možností jak se dostat do města je skrze tuto bránu. Brána je hlídaná a stráže se střídají neustále.Za branou začíná život ve městě a napojuje se zde hlavní třída.
Hashiru Senju- Tsukikage (S-rank)*HA
- Poèet pøíspìvkù : 575
Re: Severní brána
Byli jsme připravení vyrazit. Skoro jsme udělali i první krok a ejhle. Nikdo nevěděl směr kam jít. Povzdechla jsem se placla jsem se do čela. Jako mohli jsme se zeptat v kanclu, nebo si říct o mapu. Ale my ne. Sakura se zeptala strážných a tím směrem jsme se vydali. Snad nezabloudíme.
//přesun
//přesun
Moyasa- B-rank
- Poèet pøíspìvkù : 30
Nebylo třeba nějakých extra příprav, rovnou jsem se vydala na cestu, Eddiho jsem nechala na sesterně, případně s instrukcemi ať se postarají oni či Ugai a já vyšla směr diplomatická mise ve svém nejhezčím ohozu. Před bránou jsem se ještě pořádně protáhla, naposledy se podívala zpět na hrad a vyběhla za tím ďáblem, který mi měl konkurovat.
Přesun
Přesun
Yune Uzumaki- A-rank
- Poèet pøíspìvkù : 172
Sláva nazdar výletu už jsme tady. Nemohla jsem se dočkat, až přednesu výsledek své cesty Hashirovi. Bylo mi jedno jestli se mu bude nebo nebude líbit hlavní bylo, že můj požadavek byl splněn
Přesun
Přesun
Yune Uzumaki- A-rank
Po nejake dobe kdyz si vsichni odpocinuly tak jsem je doprovodil k brane. A rekl jsem: " Yui js se s vami nevratim. Mam hodne o cem premyslet. Pokud se neobevim do nekolika tydnu, budes vedet jak jsem se rozhodl." Ushiro ani Yanai nic nerikaly mozna jsi uvedomily ze to opravdu nehoda. Yui se na me divala a hodila takovy divny pohled jako by se rozhodla co dal. Az me z toho zamrazilo. Yui byla vetsinou s chladnou Hlavou ale co se tykalo me tak umela byt vazne nerozumna. Yui uz jenom kyvla a ja videl naznaky slz v jejich ocich. Yui umela byt hodne emotivni I kdyz se snazila pusobit vyrovnane. Po chvili jsme se navzajem vsichni uklonily a kazdy z nas se vidal svou cestou.
(Presun)
(Presun)
Ayumu Hyuuga- A-rank
- Poèet pøíspìvkù : 200
Dorazili jsme s Rin k bráně. Už jsem tady poměrně dlouho nebyl, pořád jsem jen na stejných místech a nevycházím z města. Nadechl jsem se čerstvého vzduchu a porozhlédl se kolem. Lidé mě zdravili a byli rádi, že je také občas poctím svou návštěvou. Cítil jsem se dobře a plný energie. Doufám tedy, že dopadne dobře i mise, neboť naše pokladna je téměř prázdná a to nemáme ani ministryni financí Alenku. Už na nás čekala Tsukina, členka Hangetsubu.
"Tsukina-san, vítejte. Díky, že se přidáte, i když bych byl raději, kdybyste zůstala zde a strážila město," pousmál jsem se když přistoupila blíž k nám.
Pousmál jsem se a uklonil také.
Pohlédl na Rin a pak se společně vydali na cestu plnou dobrodružství.
/přesun
"Tsukina-san, vítejte. Díky, že se přidáte, i když bych byl raději, kdybyste zůstala zde a strážila město," pousmál jsem se když přistoupila blíž k nám.
"Je mi potěšením Hashiru-sama, vaše prosba byla naléhavější. Udělám, co bude v mých silách," usmála se a uklonila jak Hashirovi, tak i Rin. Jednotka Hangetsubu patřila k těmi nejlepším v celé Tsukiyamě, měla v rukávu pár silných technik na rychlou eliminaci nepřítele. Ve spolupráci s bariérovým týmem se starají o bezpečí obyvatelů Tsukiyami.
"Jsem připravená a je mi ctí stát po vašem boku," ještě jednou projevila úctu hlubokým úklonem, jak bylo zvykem.
"Jsem připravená a je mi ctí stát po vašem boku," ještě jednou projevila úctu hlubokým úklonem, jak bylo zvykem.
Pousmál jsem se a uklonil také.
Pohlédl na Rin a pak se společně vydali na cestu plnou dobrodružství.
/přesun
"Tsukina-san," oplatila jsem kunoichi úklonu. Působila na mě skvělým dojmem, věděla, co dělá a její pozdrav vyzařoval dobré vychování a respekt ke stejné hierarchii, ve které jsem se i já cítila jako doma. "I mně je ctí, Vaše pomoc i společnost je v této misi obzvláště vítaná."
Nebylo ale nač se zdržovat formalitami. Přece jen poté spěcháme k Měsíčnímu jezeru, musíme najít rovnováhu mezi opatrností a rychlým splněním obou kritických misí.
Bez váhání jsem se rozběhla za Hashirem a Tsukinou.
// Přesun
Nebylo ale nač se zdržovat formalitami. Přece jen poté spěcháme k Měsíčnímu jezeru, musíme najít rovnováhu mezi opatrností a rychlým splněním obou kritických misí.
Bez váhání jsem se rozběhla za Hashirem a Tsukinou.
// Přesun
Kagayaki Rin- A-rank
- Poèet pøíspìvkù : 61
A jsme zpátky tam, kde jsme začali. Celou cestu jsem přemítala o jeho posledních slovech.
"Zdejší voda je červená..." zarazila jsem se ve vstupu do vesnice a v mysli jsem spřádala závěr, který si z toho chci odnést. "Zdejší voda je červená, protože jsme svět zbavili člověka, který ho chtěl utopit v krvi. Proto."
Neměli jsme ten luxus si vyčítat svou každodenní práci. Cesta k lepšímu světu, stejně jako všechny ostatní cesty Yu no Kuni, zkrátka vede přes mrtvoly.
"Dobrou noc a nashledanou zítra, Hashiru-kun." pousmála jsem se, aniž bych na sobě dala znát své temné myšlenky. Pak už jsem jen ve snaze o podpůrné heslo Hashirovi položila ruku na rameno, jemně kývla hlavou a už jsem byla pryč.
// Přesun
"Zdejší voda je červená..." zarazila jsem se ve vstupu do vesnice a v mysli jsem spřádala závěr, který si z toho chci odnést. "Zdejší voda je červená, protože jsme svět zbavili člověka, který ho chtěl utopit v krvi. Proto."
Neměli jsme ten luxus si vyčítat svou každodenní práci. Cesta k lepšímu světu, stejně jako všechny ostatní cesty Yu no Kuni, zkrátka vede přes mrtvoly.
"Dobrou noc a nashledanou zítra, Hashiru-kun." pousmála jsem se, aniž bych na sobě dala znát své temné myšlenky. Pak už jsem jen ve snaze o podpůrné heslo Hashirovi položila ruku na rameno, jemně kývla hlavou a už jsem byla pryč.
// Přesun
Kagayaki Rin- A-rank
Muselo to vypadat poměrně směšně, polonahý Hashiru, očividně dost pomlácený a špinavá a promočená Rin se vrátili z mise, která dost zamíchala kartami. Musel jsem přijmout svůj osud shinobi a medika. Soustředit se na záchranu životů to ano, ale nelitovat zabitých nepřátel, neboť by mohl klidně vzít život mě nebo mých milovaných. Stejně tak Yama-senior zabil spoustu průzkumných jednotek, které mířily do hor.
Její jemný dotek mě probudil z mých myšlenek. Zvedl jsem ruku a chytil ji za ruku, prstem ji pohladil po hřbetě a usmál se.
"Dobrou noc Rin-chan," usmál jsem se a rozběhl se k hradu.
Její jemný dotek mě probudil z mých myšlenek. Zvedl jsem ruku a chytil ji za ruku, prstem ji pohladil po hřbetě a usmál se.
"Dobrou noc Rin-chan," usmál jsem se a rozběhl se k hradu.
Po příjemném nočním spánku jsem se zarazila před bránou, kde jsem měla v plánu počkat na Hashira před naší cestou k Měsíčnímu jezeru. Měla jsem pár teorií o tom, co nás dnes může čekat, ale zároveň jakýsi pocit podpořený dlouholetou zkušeností ze života kunoichi, že to dopadne jinak, než by kdokoli očekával. To takováto setkání vždycky. Zády jsem se opřela o sloup brány a založila ruce na hrudi.
"Takže vůdce klanu Kanu..."
"Takže vůdce klanu Kanu..."
Kagayaki Rin- A-rank
Seběhl jsem přes celou Tsukiyamu po střechách. Neměl jsem čas a já meškal, věděl jsem to a bylo mi to nepříjemné. Seskočil jsem k Rin a unaveně jsem se usmál.
"Sumimasen!" unavený jsem si setřel pot z čela. Běžel jsem, co jsem mohl.
"Můžeme?" sebral jsem svou důstojnost a postavil jsem rovně.
"Sumimasen!" unavený jsem si setřel pot z čela. Běžel jsem, co jsem mohl.
"Můžeme?" sebral jsem svou důstojnost a postavil jsem rovně.
"Hai," přikývla jsem. "Vzhůru na cestu!"
Nasadíme vyšší tempo a naše zpoždění by nemělo být tak zlé. Vrátit se do Tsukiyami s naším předchozím "nákladem" bylo nezbytné a tak jsem doufala, že se mé přesvědčení a hlavně můj klid alespoň trochu přenese na něj. Čekala nás přece jen příjemná cesta se slibným cílem.
Rozběhli jsme se směrem k Měsíčnímu jezeru.
// Přesun oba
Nasadíme vyšší tempo a naše zpoždění by nemělo být tak zlé. Vrátit se do Tsukiyami s naším předchozím "nákladem" bylo nezbytné a tak jsem doufala, že se mé přesvědčení a hlavně můj klid alespoň trochu přenese na něj. Čekala nás přece jen příjemná cesta se slibným cílem.
Rozběhli jsme se směrem k Měsíčnímu jezeru.
// Přesun oba
Kagayaki Rin- A-rank
Trvalo teda pár dní sa dostať sem. Po celý čas som bol až príliš pokojný, akoby sa zdalo, že sa moja osobnosť zmenila. Alebo som skôr konečne začal i používať tú vec v hlave? Kto vie. Ani ja sám som nevedel. Pri bráne zafúkal silný vietor a ten odhalil v pozadí sa tiahnúcu sa postavu muža. Vietor a pochmúrne počasie len pridali na jeho smrtiacej aure, nezdalo sa ale, že by mal v pláne bojovať. Bol som v čistej novej mikine, obtočený v novom obväze a kosa založená na chrbte. Nepriateľstvo priam sálalo zo mňa ako som sa blížil k bráne a jej strážnym. Pred nimi som sa zastavil a zapozeral sa na nich očami, ktoré každé bolo inej farby. Z útrob mikiny som vytiahol tučný zvitok. Ten som im podal, bolo jasné, komu smeroval.
"Povedzte, že bojoval ako úctyhodný súper.." Boli moje jediné slová a otočil som sa na päte, odchádzajúc preč. Svoj sľub som dodžal. Musel som ale ísť, predsa len, správa o smrti feudálneho pána a aj Assasina sa už pomaly šírili. A predovšetkým sa šíril popis osoby, ktorá doslova vyzerala ako ja. Pochyboval som ale, žeby mali pri bráne to odhodlanie niečo so mnou urobiť. Ruky som založil do vrecák, zapozeral sa na oblohu a vydal sa preč, kto vie kam.
"Povedzte, že bojoval ako úctyhodný súper.." Boli moje jediné slová a otočil som sa na päte, odchádzajúc preč. Svoj sľub som dodžal. Musel som ale ísť, predsa len, správa o smrti feudálneho pána a aj Assasina sa už pomaly šírili. A predovšetkým sa šíril popis osoby, ktorá doslova vyzerala ako ja. Pochyboval som ale, žeby mali pri bráne to odhodlanie niečo so mnou urobiť. Ruky som založil do vrecák, zapozeral sa na oblohu a vydal sa preč, kto vie kam.
-Presun-
Seishin- Doshi (A-rank)
- Poèet pøíspìvkù : 42
Hashiru Senju likes this post
S Rin jsme dorazili k bráně po našem jednání s Kanou. Byl jsem značně rozptýlen a celou cestu jsem nic neříkal. Byl jsem naprosto pohroužen do mých myšlenek a nevěděl jsem, co si počít. Jednat s klanem Kana byl risk, po předešlých zkušenostech je možné očekávat bodnutí do zad, jenže jak on sám říkal, on není Reina. Klan jsou většinou ovce, kteří jdou za tím silným vůdcem, tak jako to je u Uchihů, Senju, Chinoike a další. Konjiki klan byl taky náš nepřítel a po odstranění staré generace došlo k uvědomění, že nová je rozumnější a je ochotna dát staré rozepře stranou. S tímto pocitem jsem prošel branou, kde mě zastavili strážné a předali mi Seishinův vzkaz. Rukou jsem je zastavil a řekl, ať mi ho doručí do kanclu.
Jakmile jsme překročili bránu, rázem na mě přešly zkušenosti klonu. Zastavil jsem se a horečně přemýšlel.
Bože za co...
"Rin, stalo se něco neočekávaného, budu muset okamžitě vyrazit na misi mimo Tsukiyamu, pak ti povím zbytek. Zkus zatím hlídat město jako oko v hlavě, můj klon zůstane v kanceláři," dopověděl jsem a provedl pečeť kage bunshinu. Objevil se klon, který se rozeběhl do kanceláře. Pak jsem se kousl do prstu a přivolal Katsuyu, chtěl jsem, aby sem poslala Yukihira. A pak jsem jen čekal na Raijina.
Jakmile jsme překročili bránu, rázem na mě přešly zkušenosti klonu. Zastavil jsem se a horečně přemýšlel.
Bože za co...
"Rin, stalo se něco neočekávaného, budu muset okamžitě vyrazit na misi mimo Tsukiyamu, pak ti povím zbytek. Zkus zatím hlídat město jako oko v hlavě, můj klon zůstane v kanceláři," dopověděl jsem a provedl pečeť kage bunshinu. Objevil se klon, který se rozeběhl do kanceláře. Pak jsem se kousl do prstu a přivolal Katsuyu, chtěl jsem, aby sem poslala Yukihira. A pak jsem jen čekal na Raijina.
Chtěl jsem jít hledat našeho dalšího člena, už jsem byl u bariérového týmu, když v tom mě kontaktoval summon Hashira a žádal si mou okamžitou přítomnost zde. Reagoval jsem překvapeně, ale co bych to byl za podřízeného, kdybych neposlechl. Tak jsem teda pomalým krokem došel k bráně, ano pomalým, ačkoliv jsem byl hyperaktivní idiot, chtěl jsem se v klidu projít, než vyjdu opět na další sebevražednou misi.
Cestou jsem neodolal a koupil jsem si cukrovou vatu červenou jako mé vlasy. S napůl sežranou jsem se zastavil před Hashirem, uklonil se a zamumlal s plnou pusou.
"Jfem tady, Hafiru-fama," sice se málem zadusil při úkloně, ale výchova je základ.
Cestou jsem neodolal a koupil jsem si cukrovou vatu červenou jako mé vlasy. S napůl sežranou jsem se zastavil před Hashirem, uklonil se a zamumlal s plnou pusou.
"Jfem tady, Hafiru-fama," sice se málem zadusil při úkloně, ale výchova je základ.
Uzumaki Yukihiro- A-rank
- Poèet pøíspìvkù : 125
Dorazil jsem k brane. Jako prvni coz bylo prekvapive no Co oprel jsem se o branu a cekal na Yune. No Co se da delat.
Ayumu Hyuuga- A-rank
S batohem a lenochodem jsem dorazila spěšně k bráně, kde už stál Ayumu, takže jsme čekali už jen na Ugaie.
Byla jsem zvědavá, co za misi nás potká a co nového se dozvíme. “Počkáme ještě na kolegu a vyrazíme.”
Byla jsem zvědavá, co za misi nás potká a co nového se dozvíme. “Počkáme ještě na kolegu a vyrazíme.”
Yune Uzumaki- A-rank
"Vporadku Yun-sama." Rekl jsem vic nerikal nechtel jsemdrazdit stira bosou nohou. Mozna jsem cekal ze mi rekne nejake podrobnosti. K misi jelikoz jsem nemel tuseni o co se vubec jedna. A dale zustaval opreny o branu.
Ayumu Hyuuga- A-rank
Přiběhl jsem k bráně jako poslední, přitom jsem byl mezi prvními co odešel z nemocnice. Co se to dělo? Kde jsem se zdržel? Nechtěl jsem se z toho nechat rozhodit, tak jsem šel dál a u brány jsem se zastavil. Už tady byli všichni. Toho Hyuugu jsem si pamatoval z minula, tak jsem se jen uklonil a usmál se na Yune. Docela jsem se těšil z cizího neštěstí.
Ugai- Non-Player Characters
- Poèet pøíspìvkù : 50
Když dorazil Ugai tak jsem se narovnala a spustila: “Takže pánové, naše mise je jasná, zavítáme do vesnice Kagutsuchi no sato. Zde potřebuje od nás pomoci místní klan. Jsou vážně nemocní a musíme je bezpečně přivézt sem k nám do stanového města. Jelikož nevíme, co jim je, tak si před vesnicí nasadíme ochranu úst to pro jistotu. Pane Hyugo, valm ještě aplikuji preventivní protilátky. Vaším úkolem bude hlídat okolí a zajistit ho, a to včetně nás. Ugai a já se budeme snažit stabilizovat občany a přijít na to, co se stalo. Všichni mějte oči a uši nastražené, může to být i cílené ale také jen obyčejný vir, který někde chytili. Rozumíme všemu? Dotazy?” Vytáhnu z brašničky malou injekci a jdu ji píchnout Ayumovi do ramene.
Yune Uzumaki- A-rank
Mraky okolo tejto dediny sa ozývali búrkou, avšak žiadna búrka neprichádzala. Ozvalo sa hromobitie ale nič okrem toho. Zrazu si všetci všimli ako blesk udrel o zem. Hneď vedľa Hashira a Yukiho. Nebol to útok, ale zem to spálilo. A v ten moment sa blesk transformoval na mňa samotného. Predstúpil som pred nich.
"Sorry za zdržanie, šiel som si po pár vecí.." Prehovoril som meniac sa na mňa a pohľad mi padol nie na Hashira, ale na Yukiho. Červené vlasy a jeho tvár. Obávaný červený blesk. Premeral som si ho pohľadom.
"Takže toto je on? Ten, čo chce predčiť môj blesk?" Spýtal som sa Hashira ale nespúšťal som oči z Yukiho. Nešlo o nevraživosť. Skôr o výzvu. Ako budú mať v budúcnosti Kakashi a Gai. Podal som mu ruku, predsa len, išli sme spoločne na misiu, no nič som nepovedal. Otočil som sa na Hashira.
"Môžeme.."
"Sorry za zdržanie, šiel som si po pár vecí.." Prehovoril som meniac sa na mňa a pohľad mi padol nie na Hashira, ale na Yukiho. Červené vlasy a jeho tvár. Obávaný červený blesk. Premeral som si ho pohľadom.
"Takže toto je on? Ten, čo chce predčiť môj blesk?" Spýtal som sa Hashira ale nespúšťal som oči z Yukiho. Nešlo o nevraživosť. Skôr o výzvu. Ako budú mať v budúcnosti Kakashi a Gai. Podal som mu ruku, predsa len, išli sme spoločne na misiu, no nič som nepovedal. Otočil som sa na Hashira.
"Môžeme.."
Raijin Dreyar- A-rank
- Poèet pøíspìvkù : 188
Jak bylo videt Yune asi mela rada Sado-Maso behem par minut co tu byla mi hned vrazila Injekci do ramene. Pozvedl jsem oboci a zeptal se: " Yune-sama vy si to uzivate ze ano? Co se tyce mise moc nejasnosti nevidim. No a predpokladam ze to ze jsem Hyuuga jste slysela od meho vzdaleneho pribuzneho." Yune ted mohlo docvaknout ze destrukce stareho hradu nejak souvisi semnou jelikoz nikdo tady nevedel ze jsem Hyuuga. Jediny kdo to mohl vedet byl Hashiru a barierovy tym.
Ayumu Hyuuga- A-rank
Zasalutoval jsem.
"Hai, Yune-sama," a postavil se rovně jako nějaký hodný a poslušný voják. Ušklíbl jsem se a čekal na další pokyny. O kagutsuchi no sato jsem snad nikdy neslyšel, tak mě zajímaly nějaké informace o nich.
"Hai, Yune-sama," a postavil se rovně jako nějaký hodný a poslušný voják. Ušklíbl jsem se a čekal na další pokyny. O kagutsuchi no sato jsem snad nikdy neslyšel, tak mě zajímaly nějaké informace o nich.
Ugai- Non-Player Characters
- Poèet pøíspìvkù : 50
“No to víte je to má druhá nejoblíbenější činnost.” Jeho následující poznámku jsem přešla, logicky když mám jít s někým na misi, tsk si zjistím s kým, ale v tomhle případě mi bylo jméno zadáno už v zadání mise. Když všichni všechno odsouhlasili tak jsme se mohli vydat na cestu.
Přesun všeci
Přesun všeci
Yune Uzumaki- A-rank
Konečně jsme se sešli všichni tři. Trochu mě zamrzelo, že tu není Rin, ale někdo silný musí zůstat, kdyby náhodou došlo k bitvě, někdo musí chránit město, Rin a Toshio jsou nejlepší adepti.
Na Yukihira jsem se usmál a doufal, že to brzo dojí, protože nám otevře cestu do našeho cíle.
"Yukihiro, můžeš? Potřebujeme do Umi no Kuni, konkrétně se jedná o šťastný ostrov," cestou jsem koutkem oka zahlédl Yune a její tým pokračující na misi do Kagutsuchi no Sato. Na to jsem byl velmi zvědavý.
"No, nevím, jestli předčit, tebe nemůže předčit nikdo," pousmál jsem se a přeměřil si Raijina pohledem.
Na Yukihira jsem se usmál a doufal, že to brzo dojí, protože nám otevře cestu do našeho cíle.
"Yukihiro, můžeš? Potřebujeme do Umi no Kuni, konkrétně se jedná o šťastný ostrov," cestou jsem koutkem oka zahlédl Yune a její tým pokračující na misi do Kagutsuchi no Sato. Na to jsem byl velmi zvědavý.
"No, nevím, jestli předčit, tebe nemůže předčit nikdo," pousmál jsem se a přeměřil si Raijina pohledem.
Naše čekání bylo u konce a dorazil Raijin. Cukrovou vatu jsem zahodil a Raijina si prohlédl. Byl opravdu velký, přesně tak jak se o něm báje a pověsti zmiňují. Toho skutečně předčit nemůžu, nikdy. Nejspíš jsem tu byl z jiného důvodu, a to byl ten, že jsem byl Uzumaki a moje pečetící techniky se můžou hodit. Taky jsem uměl časoprostorové techniky, takže možná i proto, mě povolal.
Uklonil jsem se a pak ruku přijal.
"Těší mě," a pak se otočil na Hashira, "yosh!". Zavřel jsem oči a soustředil jsem se. Snažil jsem se vybavit to místo o kterém hovořil. Bylo by to lepší, kdybych tam už někdy byl a zanechal tam čakrovou stopu, ale co už. Najednou se před námi objevil symbol typický pro pečetící techniky, uvnitř byla spirála a ta se začala roztáčet a formovat se ve velký portál.
"Ok, tak můžeme!" křikl jsem zvesela a vstoupil dovnitř.
Uklonil jsem se a pak ruku přijal.
"Těší mě," a pak se otočil na Hashira, "yosh!". Zavřel jsem oči a soustředil jsem se. Snažil jsem se vybavit to místo o kterém hovořil. Bylo by to lepší, kdybych tam už někdy byl a zanechal tam čakrovou stopu, ale co už. Najednou se před námi objevil symbol typický pro pečetící techniky, uvnitř byla spirála a ta se začala roztáčet a formovat se ve velký portál.
"Ok, tak můžeme!" křikl jsem zvesela a vstoupil dovnitř.
Uzumaki Yukihiro- A-rank
- Poèet pøíspìvkù : 125
Strana 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Naruto Stories: The Revolution :: RPG GAME :: Naruto Stories: The Origin :: Herní místnosti :: Tsuki no Kuni :: Tsukiyama
Strana 4 z 5
Povolení tohoto fóra: