Hrad Tsuki no Hikari (Měsíční svit /月の光/)
+20
Yoko Takemura
Raijin Dreyar
Zeke Ryuji Kana
Moyasa
Akira
Satake Sakura
Kagayaki Rin
Ken Chinoike
Toshio Toppu
Goemon
Nori Tadao
Shigure
Kuroi Mibojin
Inemuri Yamanaka
Tobiru Senju
Uchiha Ruki
Yune Uzumaki
Uzumaki Yukihiro
Ayumu Hyuuga
Hashiru Senju
24 posters
Naruto Stories: The Revolution :: RPG GAME :: Naruto Stories: The Origin :: Herní místnosti :: Tsuki no Kuni :: Tsukiyama
Strana 15 z 15
Strana 15 z 15 • 1 ... 9 ... 13, 14, 15
Hrad Tsuki no Hikari (Měsíční svit /月の光/)
First topic message reminder :
Hrad má spoustu krásných místností, ale veřejnosti a návštěvníkům slouží kancelář (ukázána ve spoileru) a případ. Zde sídlí zdejší lord Hashiru. V místnosti je také velký kancelářský stůl vyrobený na zakázku, spoustu poliček, knih, svitků a dalšího nepořádku.
V celém hradním komplexu naleznete také sklad zbraní, sklad svitků a také budovaný vstup do katakomb pod Tsukiyamou.
Hrad Tsuki no Hikari /月の光/
Hrad má spoustu krásných místností, ale veřejnosti a návštěvníkům slouží kancelář (ukázána ve spoileru) a případ. Zde sídlí zdejší lord Hashiru. V místnosti je také velký kancelářský stůl vyrobený na zakázku, spoustu poliček, knih, svitků a dalšího nepořádku.
V celém hradním komplexu naleznete také sklad zbraní, sklad svitků a také budovaný vstup do katakomb pod Tsukiyamou.
- Kancelář:
Naposledy upravil Hashiru Senju dne Thu May 13, 2021 10:44 am, celkově upraveno 3 krát
Hashiru Senju- Tsukikage (S-rank)*HA
- Poèet pøíspìvkù : 575
Re: Hrad Tsuki no Hikari (Měsíční svit /月の光/)
Zajímalo by mě, proč se tolik snaží vypátrat, o co jde. Pomyslel jsem si. Nebylo to příliš obvyklé, protože úkol Hangetsubu byl naprosto jiný a mě bylo jasné, že tohle by Tsukina nikdy neschválila.
"Je mi líto Emiri-san, ale vyšetřování, ať je jakéhokoliv druhu, patří pod divizi Rin Kagayaki. Nepatří to pod jurisdikci Hangetsubu. Jakmile to bude možné, dám ji o tom vědět. Určitě si na to zaměří a můžeš to pustit z hlavy. Celé to zní, jako nějaká špinavá kampaň, kterou nejspíš vypustili naši oponenti z klanu Hagoromo či lidé generála Ikariho," dokončil jsem svou řeč a nadále to považoval za uzavřené.
"Tsukimaru měl spoustu nepřátel a my jsme s ním měli uzavřít strategické výhodné partnerství. Bohužel to nevyšlo," pokrčil jsem rameny. Zhluboka jsem vydechl. Bylo mi to skutečně líto, jak to dopadlo, ale nedalo se nic dělat. Život jde dál.
"Je mi líto Emiri-san, ale vyšetřování, ať je jakéhokoliv druhu, patří pod divizi Rin Kagayaki. Nepatří to pod jurisdikci Hangetsubu. Jakmile to bude možné, dám ji o tom vědět. Určitě si na to zaměří a můžeš to pustit z hlavy. Celé to zní, jako nějaká špinavá kampaň, kterou nejspíš vypustili naši oponenti z klanu Hagoromo či lidé generála Ikariho," dokončil jsem svou řeč a nadále to považoval za uzavřené.
"Tsukimaru měl spoustu nepřátel a my jsme s ním měli uzavřít strategické výhodné partnerství. Bohužel to nevyšlo," pokrčil jsem rameny. Zhluboka jsem vydechl. Bylo mi to skutečně líto, jak to dopadlo, ale nedalo se nic dělat. Život jde dál.
Náš rozhovor s Hashirom napokon žiaľ nedopadol úplne podľa mojich predstáv. Nanešťastie preňho som však toho touto akciou sledovala viac než by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Kým sa totiž sústredil na mňa, z papierov, ktoré som mu položila na stôl, vykukla jedna zo samičiek mojich kiseigumo, ktorá sa urýchlene utekala schovať na bezpečnejšie miesto v kancelárii. Teraz už akurát zostávalo určitý čas počkať, či bude v najbližšej dobe niekoho kontaktovať.
"Áno, máte opäť úplnú pravdu, Hashiru-sama. Odpustite mi moju trúfalú žiadosť. Nič ma nedokáže rozčúliť viac ako zradcovia," odpovedala som pomerne ironicky krátko na to, ako mi zamietol misiu vypátrať tajomný zdroj onej takzvanej klamlivej informácie, zasa sa narovnala a dodala: "Zrejme to tak bude. Vynasnažím sa to pustiť z hlavy, no predsa len... prosím vás, aby ste nám dali vedieť, ako náhle sa o vinníkovi dozvieme viac."
Následne už nebolo nič viac, čo by sme ešte mohli preberať. Pokiaľ sa mi podarilo zasiať čo i len drobné semienko pochybností, aktuálne mi to náramne stačilo. Naposledy som sa teda tentokrát už na rozlúčku uklonila. "Teraz ma prosím ospravedlňte. Do skorého videnia." Rovnakými ladnými krôčikmi, akými som vstúpila do kancelárie, som z nej teraz už spokojne odchádzala. Za predpokladu, že ma Hashiru nezastavil, som teda opustila hrad. -> PRESUN
"Áno, máte opäť úplnú pravdu, Hashiru-sama. Odpustite mi moju trúfalú žiadosť. Nič ma nedokáže rozčúliť viac ako zradcovia," odpovedala som pomerne ironicky krátko na to, ako mi zamietol misiu vypátrať tajomný zdroj onej takzvanej klamlivej informácie, zasa sa narovnala a dodala: "Zrejme to tak bude. Vynasnažím sa to pustiť z hlavy, no predsa len... prosím vás, aby ste nám dali vedieť, ako náhle sa o vinníkovi dozvieme viac."
Následne už nebolo nič viac, čo by sme ešte mohli preberať. Pokiaľ sa mi podarilo zasiať čo i len drobné semienko pochybností, aktuálne mi to náramne stačilo. Naposledy som sa teda tentokrát už na rozlúčku uklonila. "Teraz ma prosím ospravedlňte. Do skorého videnia." Rovnakými ladnými krôčikmi, akými som vstúpila do kancelárie, som z nej teraz už spokojne odchádzala. Za predpokladu, že ma Hashiru nezastavil, som teda opustila hrad. -> PRESUN
Jorogumo- S-rank
- Poèet pøíspìvkù : 31
Hashiru Senju likes this post
No mel jsem dost velke stesti ze me Hashiru nepotreboval jselikoz ma posledni mise mi ukazala ze jsem to opravdu prehnal snad temer tyden jsem nevidel no i po tom co se mi vratil zrak to bylo dost na nic.Na Par tydnu jsem opustil mesto a stravil je v horach kde jsem zbiral bylinky ktere urychlili proces meho samo leceni ale byla potiz je najit v tomto regionu byly dost vzacne. Vedel jse mze pokud se toto bude opakovat koleduju si o prusvih. Me prvni myslenky byly zajit za Yune ale to bych musel kapnout bozskou a to se mi nechtelo. Yui tu nebyla to byla jedina osoba kterra vedela o leceni jelikoz klan Hyuuga nemel mediky tak jsme si museli vystacit sami. Ja jsem vedel neco malo ale jen diky tomu ze jsem ji doprovazel na podobne vypravy. Ale nesahal jsem ji ani po paty. Vedel jsem ze pokud by Hashiru zjistil ze jsem opustil mesto tak by to bylo peklo i presto vse ze rekneme nase vztahy moc nezmenily ale i tak si cenil Bytakuganu momentalne jsem si pripadal jako nastroj ale byl fakt ze jsem jim byl i kdybych zustal s Hyuugy uz ani nevim jak dlouho tomu bylo co Yui odesla a ja nemel moc v planu se tam vracet. Me myslenky stale smerovali k tomu ze bych mel odejit co nejdrive jelikoz me svazoval pocit toho ze se blizi katastrofa. Nakonec jsem dosel az ke kancelari a nakonec jsem z hlubokym nadechem zaklepal na dvere a vyckaval.
Ayumu Hyuuga- A-rank
- Poèet pøíspìvkù : 200
Emiri odešla, tak jsem se pustil do čtení nejnovějších zpráv ze současné války. Nestačil jsem se divit. Hned první report byl o tom, jak jsme přišli o jednu obchodní vesničku a vyhodili nám do vzduchu jednu z nejlepších zásobovacích cest a skladišť nacházejících se na hranicích s regiony Central a Nishi. Vzali si do otroctví všechny muže, ženy a děti, kteří nedrželi v ruce katanu či kunai. Ostatní povraždili.
"Zatracení Hagoromo..." sevřel jsem ruce v pěst.
"Za tohle zaplatí!" zmuchlal jsem svitek a naštvaně ho hodil na zem.
Naštěstí mě přerušilo zaklepání. Několikrát jsem se nadechl a vydechl, abych se uklidnil.
"Další!" ozvalo se podrážděné a rázné zvolání.
"Zatracení Hagoromo..." sevřel jsem ruce v pěst.
"Za tohle zaplatí!" zmuchlal jsem svitek a naštvaně ho hodil na zem.
Naštěstí mě přerušilo zaklepání. Několikrát jsem se nadechl a vydechl, abych se uklidnil.
"Další!" ozvalo se podrážděné a rázné zvolání.
No nevedel jsem jakou cekat reakci po me mensi nepritomnosti ale i presto jsem mel sve duvody A verim ze Hashiru by v me situaci zdrejmne zachoval stejne bez ohledu jake vztahy ma z klanem. Preci jenom me duvody nebyly jenom tak a bylo dulezite udrzoat urcita tajemstvi obzvlaste ty ktere by mohly ohrozit druhe. Kdyz jsem uslysel vyzvani otevrel jsem dvere a jakmile jsem pristoupil ke stolu. Tak jsem poklekl na prave koleno a spustil. "Zdravim Hasniru-Sama, rad bych se zeptal zdali mate pro me nejakou praci." Stale jsem zustaval ve stejne pozici a cekal zdali ma pro me neco nebo ne. No kdo vi ale vetsinou to vzdy skonci tim ze jde o drzku. i kdyz je fakt ze trenovat deticky bych nemohl. Rekneme ze by me asi meli za tyrana pri te myslence jsem si vzpomel cim jsem si prosel ja. v ten omment me oblil studeny pot.
Ayumu Hyuuga- A-rank
"Ayumu, vítej," pokynul jsem hlavou, když se otevřely dveře a vešel Ayumu.
"Potřebuji tě, abys vedl hraniční hlídky s Heiwa no Kuni,"
vytáhl jsem mapu a ukázal mu bod na mapě, který je třeba hlídat.
"Heiwa no Kuni nám vyhlásila válku, zatím to má spíš formu studené války, ale pro jistotu potřebuji stabilní tým na hranicích..Na pár týdnů," pohlédl jsem na něj s mírným soustředěným výrazem.
"Tým už dopředu vyrazil," podal jsem mu jejich kartu a schopnosti.
"Potřebuji tě, abys vedl hraniční hlídky s Heiwa no Kuni,"
vytáhl jsem mapu a ukázal mu bod na mapě, který je třeba hlídat.
"Heiwa no Kuni nám vyhlásila válku, zatím to má spíš formu studené války, ale pro jistotu potřebuji stabilní tým na hranicích..Na pár týdnů," pohlédl jsem na něj s mírným soustředěným výrazem.
"Tým už dopředu vyrazil," podal jsem mu jejich kartu a schopnosti.
"Hai Hashiru -Sama," Rekl jsem a postavil se a presel ke stolu kde mi podal jejich karty no z meho pohledu to nebyl zrovna nejvyrovnanejsi tym ale rekneme ze se to dalo resit mohl jsem dostat i horsi tym ktery uz by nebyl mozny az tak vypracovat a vrovnat tu nevyvazenost. "Hai Hashiru-Sama vyrazim co nejdrive to pujde." A vyckaval zdali ma neco vice mi sdelit. Stale jsme s Hashirem meli nevyrikane veci ale ty byly prkotina ve srovnanim s tim jak se veci vyvyjeji. Kdyz jsem zustal v Tsuki a to bylo proto ze se mi libyla jeho vize. Vize budoucnosti kde deti tolik neumiraji a kde se nevalci.
Ayumu Hyuuga- A-rank
"Výborně, můžeš jít," pokývl jsem hlavou a pohlédl na stůl. Ještě mě čekalo spousta papírování. Napadlo mě však, že musím, co nejdříve zajít za Yune. Měl jsem s ní nevyřízenou práci.
Natáhl jsem se pro čerstvě udělaný čaj, když v tom hrníček praskl na několika místech. Zasekl jsem se a zamračil se.
Tohle nikdy neznamená nic dobrého.
Přešel jsem to, chytil hrníček a napil se. Snažil jsem se to ignorovat, ale svírala mě nejistota.
Malá ráda nebo rada starších? Přemýšlel jsem, když jsem hleděl na tu spoustu práce. Rada starších nebude nic dobrého, měl bych spíše vytvořit malou radu. Zahloubaný jsem úplně zapomněl, že tu nějaký Aryumu je.
Natáhl jsem se pro čerstvě udělaný čaj, když v tom hrníček praskl na několika místech. Zasekl jsem se a zamračil se.
Tohle nikdy neznamená nic dobrého.
Přešel jsem to, chytil hrníček a napil se. Snažil jsem se to ignorovat, ale svírala mě nejistota.
Malá ráda nebo rada starších? Přemýšlel jsem, když jsem hleděl na tu spoustu práce. Rada starších nebude nic dobrého, měl bych spíše vytvořit malou radu. Zahloubaný jsem úplně zapomněl, že tu nějaký Aryumu je.
"Rozumim Hashiru-sama" Rekl jsem a uklonil se a slusne odesel z kancelare. Po chvili jsem se ocitl pred hradem a rychle se rozbehl k brane.( Presun )
Ayumu Hyuuga- A-rank
U Hashira se na okně objevil havran. Od nás asi nejrychlejší posel. Nesl vzkaz, proto usilovně kloval do okenní tabule a dožadoval se vstupu.
- Vzkaz:
Máme Reinu a potřebujeme ji “oživit”. Pomůžete nám?
Zeke Kana
Zeke Ryuji Kana- A-rank
- Poèet pøíspìvkù : 19
Arumu odešel a já si oddychl. Pořád to bylo mezi námi dost podivné. Cítil jsem jisté pnutí a nevyřešené křivdy. Snažil jsem se však působit, co nejvíc profesionálně a naše neshody netahat do práce.
Nicméně mě z přemýšlení vytrhl havran. Přešel jsem k oknu a trhnutím jej otevřel. Havran vešel dovnitř a oddělal jsem mu vzkaz z nožky. Pečeť jsem rozevřel a pustil se do krátkého čtení.
"Hmmm. To už začíná být vážné. To mám vážně pomoci nepříteli??" podrbal jsem se na bradě. Měl bych dodržet slovo a být čestný..
Poskládal jsem pečeť a předemnou vyrostl ze země dřevěný klon. Moku bunshin byl mnohem silnější než klasický kage bunshin a vydržel mnohem déle, dokázal používat i pokročilejší techniky.
Vyskočil z okna a vydal se pryč.
Já jsem si sedl ke stolu a pustil se do práce.
Nicméně mě z přemýšlení vytrhl havran. Přešel jsem k oknu a trhnutím jej otevřel. Havran vešel dovnitř a oddělal jsem mu vzkaz z nožky. Pečeť jsem rozevřel a pustil se do krátkého čtení.
"Hmmm. To už začíná být vážné. To mám vážně pomoci nepříteli??" podrbal jsem se na bradě. Měl bych dodržet slovo a být čestný..
Poskládal jsem pečeť a předemnou vyrostl ze země dřevěný klon. Moku bunshin byl mnohem silnější než klasický kage bunshin a vydržel mnohem déle, dokázal používat i pokročilejší techniky.
Vyskočil z okna a vydal se pryč.
Já jsem si sedl ke stolu a pustil se do práce.
Nevedela jsem jak moc to mezi Hashiru a Ayumem vazne ale to nebyl nejcetsi problem. Tusila jsem ze ma pritomnost to muze Jenom zhorsit. Preci jenom tohle byla jina prilezitost zde jsem mela moc=znost zacit znovu bez vsech moznych povinosti. i Kdyz na druhou stranu vim jak Ayumu bude reagovat. Vedela jsem to presne a to byla ma nejvetsi obava. Po chvili jse mi se svym doprovodem dosla ke kancelari. Po hlubokem nadechu jsem zaklepala na dvere kancelare a cekala na vyzvani. No cekala jsem ze jednani z Hashiru bude dost divne vzhledem k nasemu poslednimu setkani.
Yui Hyuuga- Non-Player Characters
- Poèet pøíspìvkù : 3
"Další!" ozval jsem se, jakmile jsem uslyšel zaklepání.
Dopsal jsem dopis, ruličku svinul a připojil k ní mou pečeť.
Bylo načase, abychom klan Hagoromo zničili a vypálili jejich město.
Dopsal jsem dopis, ruličku svinul a připojil k ní mou pečeť.
Bylo načase, abychom klan Hagoromo zničili a vypálili jejich město.
Kdyz jsem uslysela vyzvani spolecne se svym doprovodem jsem vesla do kancelare a hluboce se uklonila jakmile jsem se obevila pred Hashirem muj doprovod nerikal nic ale taktez se uklonili. "Zdravim Hashiru-Sama." Rekla jsem a zhluboka jsem se nadechla a pokracovala v tom co jsem chtela rict. " Vim ze nase posledni setkani nebylo nejprijemnejsi ale nechme to v minulosti. Dnes k vam prichazim se zadosti. Rada by jsem si zde koupila male sidlo a usadila se zde. Muj doprovod opusti vase mesto jenom co vyjednam. Take bych vam chtela nabidnout vypomoc v nemocnici. Nejsem sice medik ale vyznam se v prirodni medicine a lecbe. Jak vite klan Hyuuga moc netrpi cizi lidi a tak jsmese naucili si vypomoct sami. A pokud jsem o klan s ttim je to vyresene jsem ve stejne pozici jako Ayumu tudis zde neni riziko ze by ma pritomnost nejak zasahovala do vaseho mesta tedy alespon ze strany klanu." Rekla jsem k veci a zbytek zalezelo na Hashirovy pokud to prijme nebo ne. Jizz jsem nebyla clen alespon ne oficialne.
Yui Hyuuga- Non-Player Characters
- Poèet pøíspìvkù : 3
Vyslechl jsem si Yui a mírně se zamračil. Další členka Hyuga klanu tady? Nestál jsem o žádné problémy ani tahanice o ten jejich slavný byakugan.
"No dobrá tedy, když říkáš, že je to vyřízené..Dovol mi ale napsat vůdci klanu Hyuuga a nějak s ním tuto situaci probrat. Děkuji," kývl na srozuměnou a vstal. Přešel jsem k oknu a trochu nevybíravě ignoroval Yui. Ta nakonec odešla.
Ten jejich románek mě už stál dost energie a nehodlal jsem ho víc živit.
Pohlédl jsem na oblohu a přemýšlel. Několik hodin uběhlo a já stále zůstával nehnutě zírat z okna ven. Byl úplněk, vždy mě trochu fascinoval a tak jsem jen sledoval jak dopadá jeho paprsky na ulice Tsukiyami a osvětlují cestu všem poutníkům.
"Měsíční hora...jak výstižné," pousmál jsem se a dal ruce za zády. Najednou se mi zježily chlupy na ruce a já se zatřásl. Na čele se mi objevily studené krůpěje potu a po zádech mi přeběhl podivný pocit.
"Asi se mi to jen zdá.." zamumlal jsem a přešel ke svému stolu.
"No dobrá tedy, když říkáš, že je to vyřízené..Dovol mi ale napsat vůdci klanu Hyuuga a nějak s ním tuto situaci probrat. Děkuji," kývl na srozuměnou a vstal. Přešel jsem k oknu a trochu nevybíravě ignoroval Yui. Ta nakonec odešla.
Ten jejich románek mě už stál dost energie a nehodlal jsem ho víc živit.
Pohlédl jsem na oblohu a přemýšlel. Několik hodin uběhlo a já stále zůstával nehnutě zírat z okna ven. Byl úplněk, vždy mě trochu fascinoval a tak jsem jen sledoval jak dopadá jeho paprsky na ulice Tsukiyami a osvětlují cestu všem poutníkům.
"Měsíční hora...jak výstižné," pousmál jsem se a dal ruce za zády. Najednou se mi zježily chlupy na ruce a já se zatřásl. Na čele se mi objevily studené krůpěje potu a po zádech mi přeběhl podivný pocit.
"Asi se mi to jen zdá.." zamumlal jsem a přešel ke svému stolu.
Nezdá...
Hashirovi na stůl přistál jestřáb s červenou pečetí. Okamžitě pečeť roztrhl a pustil se do čtení. Hrůzou vytřeštil oči a zalapal po dechu.
Taková zkáza...Dát dohromady tým bude náročné a velmi zdlouhavé. Musíme pomoci hned.. Napsal vzkaz a podepsal ho. Soustředil čakru a zjistil, kde se nachází Červený blesk. Během vteřiny byl pryč a poté se nechal poslat do Kita.
Hashirovi na stůl přistál jestřáb s červenou pečetí. Okamžitě pečeť roztrhl a pustil se do čtení. Hrůzou vytřeštil oči a zalapal po dechu.
Taková zkáza...Dát dohromady tým bude náročné a velmi zdlouhavé. Musíme pomoci hned.. Napsal vzkaz a podepsal ho. Soustředil čakru a zjistil, kde se nachází Červený blesk. Během vteřiny byl pryč a poté se nechal poslat do Kita.
"To není možné!" vykřikl Hashiru, když mu výzvědná jednotka předala informace o probíhajícím obklíčení ze strany nepřátelských vojsk.
"Kyosanto?" najednou se ozval otřes a výbuch a Hashiru se rozběhl k oknu.
"A tohle bude Akeno..." vyslal jsem svou senzibilskou čakru kupředu, abych zjistil hlavního činitele děje.
"Tohle není dobré..." zašeptal a sevřel ruce v pěst.
"Konejte rychle!" rychlým pohybem sundal ze sebe své ceremoniální kimono a na sobě měl bojovou uniformu. Očekával snad takový útok?
"Výzvědná jednotka se pokusí monitorovat nepřátelé, zjistěte o nich vše. Můžeme očekávat všechny největší špičky Kyosanto...Hangetsubo, začněte s eliminací nepřátel, nepusťe je dál do středu. Obranná jednotka ať ihned začne s evakuací. V hoře je pro tyto problémy vybudovaná síť tunelů a kobek.
Uživatelé dotonu vybudujte zeď kolem hlavních ulic a snažme se je držet co nejvíc dál. Ačka a Bečka, ihned mobilizujte všechny naše jednotky! Cečka a Dečka ať se zapojí do pomoci raněných a co nejdříve evakuují civilisty, ženy a děti. Vyzbrojte všechny, co můžou držet zbraň!" Hashiru znovu přešel k oknu a napřáhl se. Jedním lehkým úderem rozrazil okno a stoupl si na parapet.
"Já se připojím k podpůrné jednotce..." Hashiru vyskočil nahoru a začal běžet. Mířil na střechu a kousl se do prstu. Soustředil co nejvíc čakry šlo a skládal pečetě.
Jakmile byl nahoře dokončil techniku.
"Kuchioyse no jutsu!!" přivolal velký kus Katsuyu, který se mu jen samotnému podařilo.
Bohužel, i když hodně jedl, jeho Byakugo čakra nebyla tak mocná, jako dřív. A určitě ji teď bude potřeboval víc.
Přiskočil k němu Ken, teď z něj byl jeho věrný ochránce.
Sesedl doprostřed a osobní stráž přede mě postavila truhlu s řetězy. Kolem nich se utvořila pečeť a já jsem začal vysávat čakru z truhly.
Mezitím se Katsuyu rozdělila na několik tisíc částí a začala se lepit k lidem, aby je zachránila a případně ochránila před vážným nebezpečím. Napojil se na její vědomí. Hashiru s Katsuyu byla spojena prostřednictvím Byakugou pečetě a mohli teď léčit vzdáleně velké množství lidí.
Sázím na tebe..červený blesku.. Ten poslední incident v Hashirovi zanechal jizvy, které nebyly oku viditelné. Zotavil se perfektně. Přes levé oko měl pásku a vypadal na první pohled stejně jako dřív. Nicméně každý kdo ho znal věděl, že by se hned hnal do předních linií, ještě když se jedná o jinchuurikiho..ale tentokrát je to jiné, trauma v něm zůstalo.
"Kyosanto?" najednou se ozval otřes a výbuch a Hashiru se rozběhl k oknu.
"A tohle bude Akeno..." vyslal jsem svou senzibilskou čakru kupředu, abych zjistil hlavního činitele děje.
"Tohle není dobré..." zašeptal a sevřel ruce v pěst.
"Konejte rychle!" rychlým pohybem sundal ze sebe své ceremoniální kimono a na sobě měl bojovou uniformu. Očekával snad takový útok?
"Výzvědná jednotka se pokusí monitorovat nepřátelé, zjistěte o nich vše. Můžeme očekávat všechny největší špičky Kyosanto...Hangetsubo, začněte s eliminací nepřátel, nepusťe je dál do středu. Obranná jednotka ať ihned začne s evakuací. V hoře je pro tyto problémy vybudovaná síť tunelů a kobek.
Uživatelé dotonu vybudujte zeď kolem hlavních ulic a snažme se je držet co nejvíc dál. Ačka a Bečka, ihned mobilizujte všechny naše jednotky! Cečka a Dečka ať se zapojí do pomoci raněných a co nejdříve evakuují civilisty, ženy a děti. Vyzbrojte všechny, co můžou držet zbraň!" Hashiru znovu přešel k oknu a napřáhl se. Jedním lehkým úderem rozrazil okno a stoupl si na parapet.
"Já se připojím k podpůrné jednotce..." Hashiru vyskočil nahoru a začal běžet. Mířil na střechu a kousl se do prstu. Soustředil co nejvíc čakry šlo a skládal pečetě.
Jakmile byl nahoře dokončil techniku.
"Kuchioyse no jutsu!!" přivolal velký kus Katsuyu, který se mu jen samotnému podařilo.
Bohužel, i když hodně jedl, jeho Byakugo čakra nebyla tak mocná, jako dřív. A určitě ji teď bude potřeboval víc.
Přiskočil k němu Ken, teď z něj byl jeho věrný ochránce.
Sesedl doprostřed a osobní stráž přede mě postavila truhlu s řetězy. Kolem nich se utvořila pečeť a já jsem začal vysávat čakru z truhly.
Mezitím se Katsuyu rozdělila na několik tisíc částí a začala se lepit k lidem, aby je zachránila a případně ochránila před vážným nebezpečím. Napojil se na její vědomí. Hashiru s Katsuyu byla spojena prostřednictvím Byakugou pečetě a mohli teď léčit vzdáleně velké množství lidí.
Sázím na tebe..červený blesku.. Ten poslední incident v Hashirovi zanechal jizvy, které nebyly oku viditelné. Zotavil se perfektně. Přes levé oko měl pásku a vypadal na první pohled stejně jako dřív. Nicméně každý kdo ho znal věděl, že by se hned hnal do předních linií, ještě když se jedná o jinchuurikiho..ale tentokrát je to jiné, trauma v něm zůstalo.
Strana 15 z 15 • 1 ... 9 ... 13, 14, 15
Naruto Stories: The Revolution :: RPG GAME :: Naruto Stories: The Origin :: Herní místnosti :: Tsuki no Kuni :: Tsukiyama
Strana 15 z 15
Povolení tohoto fóra: