Hospůdka ,,Zlaté oko"
+14
Reina Kana
Shinobi (Samurai)
Mikoto Hyūga
Ren Kouen
Kataro Yamada
Raijin Dreyar
Hashiru Senju
Shigure
Tori
Benjiro
Reizo Kaneki
Milli
Megumi
Kotomi Yamada
18 posters
Naruto Stories: The Revolution :: RPG GAME :: Naruto Stories: The Origin :: Herní místnosti :: Shimo no kuni
Strana 6 z 11
Strana 6 z 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Hospůdka ,,Zlaté oko"
First topic message reminder :
Hospoda ,,Zlaté oko" je nenavštěvovanější místo v Shimo no Kuni. Ačkoliv je tu hospod více, tahle s přehledem vyhrává. Už proto tu kromě nejrůznějších druhů vín a saké, najdete i širokou sť informací. Schází se tu zvědové, samuraiové, obchodníci, shinobi i prostí občané. Z toho přehršle lidí nějaká informace vyklouznout musí. A té se pak dá náležitě využít.
Neváhejte a navštivte nás! Otevřeno máme celý den i noc. Je tu možnost noclehu i zapůčení si stájí pro svého oře.
Většinu času tu šéfuje Chiha Yakintaro, která Vám bude k dispozici, pakliže ji zaujmete anebo budete potřebovat něco vyřešit.
Hospoda ,,Zlaté oko" je nenavštěvovanější místo v Shimo no Kuni. Ačkoliv je tu hospod více, tahle s přehledem vyhrává. Už proto tu kromě nejrůznějších druhů vín a saké, najdete i širokou sť informací. Schází se tu zvědové, samuraiové, obchodníci, shinobi i prostí občané. Z toho přehršle lidí nějaká informace vyklouznout musí. A té se pak dá náležitě využít.
Neváhejte a navštivte nás! Otevřeno máme celý den i noc. Je tu možnost noclehu i zapůčení si stájí pro svého oře.
Většinu času tu šéfuje Chiha Yakintaro, která Vám bude k dispozici, pakliže ji zaujmete anebo budete potřebovat něco vyřešit.
Kotomi Yamada- S-rank (Sanbi no Jinchuuriki)
- Poèet pøíspìvkù : 296
Re: Hospůdka ,,Zlaté oko"
"Heh" Uchechtla jsem se a položila svůj hrníček na stůl. "Jaký pokoj tu máš?" Předklonila jsme se abych si na stůl mohla položit ruce. Vypadalo to, že jestli Kotomi dopije ten čaj budu jí muset doprovodit do hajan. "Řekni mi Kotomi, jsi vážně takové neviňátko?" Myslela jsem to obecně samozřejmě i když si to někdo mohl vyložit mnoha způsoby.
Tori- A-rank
- Poèet pøíspìvkù : 200
,,Úúúplně obyčejný." zapěla jsem a čajík, který už opravdu vychládal a to nejen díky mému chladu, jsem celý dopila. Pod stolem jsem překřížila nohy a oběma rukama si podepřela hlavu. Culila jsem se na Tori jako měsíček na hnoji.
,,Tooo si každý bude muset zjistit sám." protáhla jsem první slabiku a zatvářila se tajuplně. Teda, aspoň jsem si myslela, že se tak tvářím xD.
,,Tooo si každý bude muset zjistit sám." protáhla jsem první slabiku a zatvářila se tajuplně. Teda, aspoň jsem si myslela, že se tak tvářím xD.
Nadzvedla jsem překvapeně obočí a na chvíli nevěřila tomu co slyším a vidím. "Wow, to je dost nebezpečný prohlášení." Poznamenala jsem a dál jí pozorně sledovala. Netušila jsem, že jí to až tak..hmm uvolní. S pokojem mi moc nepomohla, ale hostinský to určitě bude vědět. Přejela jsem prstem po svém hrnečku, ve které ještě bylo trochu čaje. "Další?" Navrhla jsem jí a zatvářila se nevinně. I když by možná bylo rozumnější kdyby odmítla. "Nebo něco k jídlu?" Naklonila jsem hlavu na stranu.
Tori- A-rank
Zazubila jsem se na ni. Znělo to skoro až jako poklona z jejích úst. Tváře mi hořely a měla jsem chuť se permanentně usmívat. Navíc mi bylo neskutečný horko. Nic moc příjemného pro ledovou princeznu. Když mi ale nabídla další čaj, pohrávala jsem si smyšlenkou využít tohohle stavu. A cítit se po dlouhé době uvolněně. Nakonec jsem ale odmítavě zavrtěla hlavou.
,,Myslím, že v nejlepším se má přestat." olízla jsem si rty.
,,Ale psst!" přiložila jsem si ukazováček ke rtům. ,,Reizo se o tomhle nesmí dozvědět." mrkla jsem na ni a zahihňala se.
,,Myslím, že v nejlepším se má přestat." olízla jsem si rty.
,,Ale psst!" přiložila jsem si ukazováček ke rtům. ,,Reizo se o tomhle nesmí dozvědět." mrkla jsem na ni a zahihňala se.
"Ha" Uniklo mi a pomalu jsem nesouhlasně zaroutila hlavou. "To slíbit nemůžu má drahá." Zazubila jsem se a pokrčila rameny. Už jsem před sebou viděla obličej Reiza až zjistí, že jsem už v blízkosti Kotomi. A až mu řeknu toto tak ho klepne. Paráda! "Jak myslíš." Zareagovala jsem ještě na odmítnutí dalšího čaje a ten svůj zbytek vypila. "Tak co? Čas jít spát?" Naklonila jsem hlavu na stranu a opět zkontrolovala hodiny. "Ponocování je špatné na pleť." Prohodila jsem a zvedla se. Doplula jsem k hostinskému, zaplatila mu a vrátila se se skleničkou vody, kterou jsem postavila před Kotomi. "Tohle ještě vypij ať ti zítra není tak zle." Začínala jsem si připadat jako hodná tetka od vedle..a ZADARMO!!
Tori- A-rank
Nafoukla jsem tváře, když mi řekla, že mi to nemůže slíbit. Být to můj bratr, nakáže mi domácí vězení. Ačkoliv...nic špatného jsem neprovedla. A opilá taky nejsem! Nebo aspoň ne hodně. Uchechtla jsem se nad svými úvahami. Zvědavě jsem se podívala na skleničku s vodou, kterou mi Tori přinesla. Po jejím vysvětlení jsem ji vypila naráz. Žízeň jsem měla, i když jsem vypila čaj chvíli předtím.
,,No jo....asi bych měla jít spát." povzdychla jsem si. Přesto jsem se hned nezvedla.
,,Tori...O jakou cenu sis řekla? Reizo s tebou mluvil o přidání se k nám?" zeptala jsem se jí nakonec. Celkem jsem se divila, že jsem byla schopná kloudně o takové věci přemýšlet, ale vrtalo mi hlavou, proč mi neznámá dívka takto pomáhá. Přišlo mi to zvláštní.
,,No jo....asi bych měla jít spát." povzdychla jsem si. Přesto jsem se hned nezvedla.
,,Tori...O jakou cenu sis řekla? Reizo s tebou mluvil o přidání se k nám?" zeptala jsem se jí nakonec. Celkem jsem se divila, že jsem byla schopná kloudně o takové věci přemýšlet, ale vrtalo mi hlavou, proč mi neznámá dívka takto pomáhá. Přišlo mi to zvláštní.
Sledovala jsem jak bez odmlouvání vypila skleničku a došla jsem k závěru, že je Kotomi vážně až moc důvěřivá dívka. I po tom co se jí stalo. Měla by si dávat pozor na lidi co se motají okolo. Včetně mě. Už jsem jí tu mohla mít dávno nadrogovanou a mohla jsem si to kráčet k té Reině. "Hm? Vážně to chceš vědět?" Ušklíbla jsem se a založila si ruce na prsou. "Nabídl mi jeden dost plný měšec." Na tváři se mi objevil opět kočičí úsměv a chvíli jsem mlčela. Bylo to celkem dost peněz ale.. "Ale řekla jsem si ještě o jeden." Dodala jsem a olízla si rty. Reizo se od té doby neozval, ale což peníze mi nabídnou i jinde.
Tori- A-rank
Chvíli jsem ji pozorovala. Na to, že jsem ji znala sotva pár hodin, jsem jí důvěřovala až moc. Teda...Očekávala jsem od ní, že by mě mohla podvést, že by mi mohla ublížit..Přesto jsem cítila, že i když je vypočítavá a provokatérka, neublíží mi. Ne teď. Nejspíš kvůli Reizovi.
Když mi řekla svou cenu, div jsem nevykulila oči. ,,No...Skromnost určitě nebude jedna z tvých dobrých vlastností." pousmála jsem se. Reizo jí nabídl plný měšec. Ten, co jsem mu věnovala. Proč? Nebýt toho, že moje tváře už červené byly, začervenala bych se znovu. Napadlo mě, že to dělal čistě kvůli mě. Taky jsem ale mohla být jen moc domýšlivá.
,,Když ti tuto cenu nabídnu já sama....Přijmeš naši nabídku?" naklonila jsem hlavu na stranu.
Když mi řekla svou cenu, div jsem nevykulila oči. ,,No...Skromnost určitě nebude jedna z tvých dobrých vlastností." pousmála jsem se. Reizo jí nabídl plný měšec. Ten, co jsem mu věnovala. Proč? Nebýt toho, že moje tváře už červené byly, začervenala bych se znovu. Napadlo mě, že to dělal čistě kvůli mě. Taky jsem ale mohla být jen moc domýšlivá.
,,Když ti tuto cenu nabídnu já sama....Přijmeš naši nabídku?" naklonila jsem hlavu na stranu.
"To asi opravdu nebude." Zakroutila jsem hlavou a pokrčila rameny. No co, pokud člověk měl peníze mohl cokoliv. A já se nerada omezovala. Po její otázce mi zmizel úsměv z tváře. Při obchodu se nikdy neusmívám. "Když je dostanu předem tak ano." Odpověděla jsem jí a dál jí sledovala s kamenným xichtíkem. V hlave jsem úplně viděla jak se rochním v penězích, ale to jsem celkem slušně předbíhala.
Tori- A-rank
Tori zvážněla. Poprvé za tu dobu, co jsme spolu. To se mi líbilo. Cítila jsem se, že mě bere trochu na vědomí, nejen jako hračku.
,,Výborně." přikývla jsem. Zvedla jsem se, ale zamotala se mi hlava. Opřela jsem se rukama o stůl a zavřela oči. To bude trochu krušné ráno....Zvedla jsem hlavu, abych si růžovovlásku ještě jednou prohlédla. Mile jsem se usmála.
,,Od téhle chvíle za dva dny se sejdeme znovu na kopci. Tam si budeš moct vyzvednout to, po čem tak toužíš." Prošla jsem kolem ní a položila jí lehce ruku na rameno. ,,Těším se na spolupráci. Dobrou noc." rozloučila jsem se s ní, abych následně vystoupala schody do chodby a odtamtud trochu potácivě došla do pokoje, zamkla za sebou dveře a zhroutila se úlevou na postel. Nutno podotknout, že na Reizovu. Moje stále ještě usychala od mého zamražení. Nepoznávala jsem se. Nikdy dřív jsem nepila a hlavně jsem nečekala, že dokážu mluvit...více povážlivě. No, s Goemonem to šlo taky, ale ten mě více vytáčel. Ona mě naopak dostávala do rozpaků. Povzdychla jsem si. Kousla jsem se do rtu, abych pomocí své krve vytvořila pečetě na Kuchiyose a přivolala si maličkou Kitsune a Kitsu. Obě na mě mávaly ocáskem a Kitsu štěkla. Pousmávala jsem, svlékla si plášť, povolila gumičku a uvolnila vlasy z culíku. Spořádaně jsem si lehla, pokrčila nohy a obě lištičky si mi lehly k břichu, kde se stočily do klubíčka a zatímco jsem je se zavřenýma očima hladila, spokojeně usnuly.
,,Výborně." přikývla jsem. Zvedla jsem se, ale zamotala se mi hlava. Opřela jsem se rukama o stůl a zavřela oči. To bude trochu krušné ráno....Zvedla jsem hlavu, abych si růžovovlásku ještě jednou prohlédla. Mile jsem se usmála.
,,Od téhle chvíle za dva dny se sejdeme znovu na kopci. Tam si budeš moct vyzvednout to, po čem tak toužíš." Prošla jsem kolem ní a položila jí lehce ruku na rameno. ,,Těším se na spolupráci. Dobrou noc." rozloučila jsem se s ní, abych následně vystoupala schody do chodby a odtamtud trochu potácivě došla do pokoje, zamkla za sebou dveře a zhroutila se úlevou na postel. Nutno podotknout, že na Reizovu. Moje stále ještě usychala od mého zamražení. Nepoznávala jsem se. Nikdy dřív jsem nepila a hlavně jsem nečekala, že dokážu mluvit...více povážlivě. No, s Goemonem to šlo taky, ale ten mě více vytáčel. Ona mě naopak dostávala do rozpaků. Povzdychla jsem si. Kousla jsem se do rtu, abych pomocí své krve vytvořila pečetě na Kuchiyose a přivolala si maličkou Kitsune a Kitsu. Obě na mě mávaly ocáskem a Kitsu štěkla. Pousmávala jsem, svlékla si plášť, povolila gumičku a uvolnila vlasy z culíku. Spořádaně jsem si lehla, pokrčila nohy a obě lištičky si mi lehly k břichu, kde se stočily do klubíčka a zatímco jsem je se zavřenýma očima hladila, spokojeně usnuly.
Naposledy upravil Kotomi Yamada dne Sun Jul 15, 2018 6:20 pm, celkově upraveno 1 krát
"Jistě." To bylo vše co jsem jí na to řekla. Sledovala jsem její záda dokud nezmizela uplně. Pak se mi úsměv začal opět roztahovat. Haháá! Zazubila jsem se a mnula si ruce, tohle se mi povedlo. "To bude parádička" Zajásala jsem nahlas a teď už se nechala plně únášet představou, co vše s penízky udělám. Koukla jsem se na hodiny a stále s úsměvem vyšla z hostince. Dokonce jsem si cestou začala i pískat! Vyhoupla jsem se na strom, sedla si na větev a spustila nohy dolů. Stále jsem si vesele pískala a usmívala se na měsíc. Chtěla jsem si to na chvíli užít než si půjdu zařídit pár věcí do města. A spánek? Hah já ho nepotřebovala tolik jako ostatní. Po chvíli jsem nakonec skočila na zem a zamířila k městu.
-přesun-
Tori- A-rank
Společně s Raijinem jsme našli cestu k hostinci. Bylo to docela namáhavé. Cestou jsme měli žízeň, tak jsme zašli do západní restaurace na pivo. Raijin mi musel jedno koupit, protože mě ještě nebylo osmnáct.
Po jednom pivu jsme došli do Zlatého oka. Otevřel jsem dveře a vstoupili dovnitř.
Kývl jsem na hospodského a šli nahoru do pokoje, kde se odehrává veškeré rebelstvo.
Zaklepal jsem na dveře a počkal. Nic jsem neříkal a na nikoho se nedíval, nechtěl jsem upozornit na sebe.
Po jednom pivu jsme došli do Zlatého oka. Otevřel jsem dveře a vstoupili dovnitř.
Kývl jsem na hospodského a šli nahoru do pokoje, kde se odehrává veškeré rebelstvo.
Zaklepal jsem na dveře a počkal. Nic jsem neříkal a na nikoho se nedíval, nechtěl jsem upozornit na sebe.
Hashiru Senju- Tsukikage (S-rank)*HA
- Poèet pøíspìvkù : 575
Naša krátka cesta v zime, kedy sa nám pod nohami boril len sneh, nás zaviedla do zvláštneho západného baru. Obaja vysilený po ceste sme svoju únavu odľahčili pri pohári načapovaného piva z čerstvo narazeného dubového súdku. Tento lahodný nápoj, ktorý som musel nutne kúpiť ja, nám dodal dosť energie aby sme sa zase vydali na svoju mĺkvu cestu. A tú sme zavŕšili príchodom do zvláštnej krčmy. Drevené dvere sa rozrazili a do vnútra zavial chlad. Než sa ale stihli ohromné dvere zatvoriť, všetky oči sa upierali na nás. Jemne som vystúpil vpred ale drevená podlaha sa pod mojou obrovskou váhou pohla a zavŕzgala.
"Ak si chcel byť nenápadný, nemal si ma brať zo sebou..." Vydal som sa vpred s úškrnom a mojim ťažkým krokom za Hashirom, pričom som sa snažil na seba neupozorniť. To ale bolo dosť ťažké pre tak obrovského chlapa a tak som len s neistým výrazom v tvári nasledoval hore na poschodie svojho nového spoločníka až sme sa zastavili pred dverami na ktoré zaklopal.
"Takže tu je niekto kto by ma zamestnal?" S údivom som sa pozrel na vysoké dvere a predstavil si kto je asi za nimi. Moje myšlienky okamžite padali na nejakého veľkého a ostrieľaného generála, ktorý by bol jediným sekom schopný pretnúť hory, alebo chodiaceho démonieho lorda ktorý len pohľadom prerážal mestá. Niekedy som musel uznať že moja predstavivosť bola príliš zvláštna.
"Ak si chcel byť nenápadný, nemal si ma brať zo sebou..." Vydal som sa vpred s úškrnom a mojim ťažkým krokom za Hashirom, pričom som sa snažil na seba neupozorniť. To ale bolo dosť ťažké pre tak obrovského chlapa a tak som len s neistým výrazom v tvári nasledoval hore na poschodie svojho nového spoločníka až sme sa zastavili pred dverami na ktoré zaklopal.
"Takže tu je niekto kto by ma zamestnal?" S údivom som sa pozrel na vysoké dvere a predstavil si kto je asi za nimi. Moje myšlienky okamžite padali na nejakého veľkého a ostrieľaného generála, ktorý by bol jediným sekom schopný pretnúť hory, alebo chodiaceho démonieho lorda ktorý len pohľadom prerážal mestá. Niekedy som musel uznať že moja predstavivosť bola príliš zvláštna.
Raijin Dreyar- A-rank
- Poèet pøíspìvkù : 188
Pořád se nic neozývalo. Jen vrzání podlahy a nervózní tlukot Raijinova srdce.
"Ano, a mluv tiše, nedívej se do očí a moc nedýchej," ušklíbl jsem se. Z mého tónu čišel vtípek.
Zaklepal jsem ještě jednou. Přemýšlel jsem, jestli je vůbec na místě. Rozhodl jsem se pro jistotu zaklepat ještě jednou.
"Ano, a mluv tiše, nedívej se do očí a moc nedýchej," ušklíbl jsem se. Z mého tónu čišel vtípek.
Zaklepal jsem ještě jednou. Přemýšlel jsem, jestli je vůbec na místě. Rozhodl jsem se pro jistotu zaklepat ještě jednou.
Hashiru Senju- Tsukikage (S-rank)*HA
- Poèet pøíspìvkù : 575
Vrazila jsem do hospody se znakem města na hrudi a rozhlédla se. Reizo furt nikde a Kotomi asi stále vyspávala v pokoji. Hmm. Vyšla jsem schody potichoučku jako myška a uviděla záda dvou týpků. Nadzvedla jsem obočí a naklonila hlavu na stranu. Vlasy jsem měla stále stažené do culíku což mi dodávalo na vážnosti. "Bafiky baf." Promluvila jsem a nic jiného nepodnikla. Kdo ví jestli byli od Kotomi, pokud ano, já pro ně musela působit na první pohled jako problém. Podle znaku jsem pracovala pro město. Pro Reinu. Pokud od ní nebyli no tak jsem byla jednou z nich. "Je tam nějaká párty?" Položila jsem otázku a sladce se usmála.
Tori- A-rank
Na Hashira som nejako nereagoval, i ja som pochopil že si len zo mňa robí srandu.
"Pff.." Odsekol som mu nevrlo ale vrátil som sa pohľadom naspäť k dverám, pretože i keď to mohla byť sranda, ak by sa ukázalo že je to fakt, bol som dosť v prdeli. Než ale stihol ten neznámy spoza dverí vôbec niečo urobiť, i keď sme už tu tak dlho stáli a ja som dostal nutkanie tie dvere vykopnúť, ozval sa za mnou hlas, snažiac sa ma vystrašiť. Rýchlo som sa otočil, no nezahliadol som vôbec nikoho. Keďže Tori bola tak o 3 hlavy nižšia ako ja, chvíľu trvalo než som periférne vzhliadol na tú nízku osobu. Chvíľu som neveril že by bola schopná vôbec niekoho vystrašiť. Znak na jej hrudi som vôbec nepoznal, nemalo mi ako dôjsť že pracuje pre mesto, ale to bolo nepodstatné. Znak nebol dôvod prečo som jej hľadel na hruď.
"Hej no, je tu veselo ako v márnici.." Podotkol som na jej poznámku o nejakej párty, keďže najväčší zážitok v tejto krčme bol ten, keď jeden zo štangmastov ožratý spadol zo stoličky na zem a ostal tam ležať, zatiaľ čo barman pokračoval v zmývaní podlahy okolo neho.
"Pff.." Odsekol som mu nevrlo ale vrátil som sa pohľadom naspäť k dverám, pretože i keď to mohla byť sranda, ak by sa ukázalo že je to fakt, bol som dosť v prdeli. Než ale stihol ten neznámy spoza dverí vôbec niečo urobiť, i keď sme už tu tak dlho stáli a ja som dostal nutkanie tie dvere vykopnúť, ozval sa za mnou hlas, snažiac sa ma vystrašiť. Rýchlo som sa otočil, no nezahliadol som vôbec nikoho. Keďže Tori bola tak o 3 hlavy nižšia ako ja, chvíľu trvalo než som periférne vzhliadol na tú nízku osobu. Chvíľu som neveril že by bola schopná vôbec niekoho vystrašiť. Znak na jej hrudi som vôbec nepoznal, nemalo mi ako dôjsť že pracuje pre mesto, ale to bolo nepodstatné. Znak nebol dôvod prečo som jej hľadel na hruď.
"Hej no, je tu veselo ako v márnici.." Podotkol som na jej poznámku o nejakej párty, keďže najväčší zážitok v tejto krčme bol ten, keď jeden zo štangmastov ožratý spadol zo stoličky na zem a ostal tam ležať, zatiaľ čo barman pokračoval v zmývaní podlahy okolo neho.
Raijin Dreyar- A-rank
Musela jsem zaklonit hlavu abych mu viděla do očí když se ke mě otočil no...ale on mi do očí rozhodně nekoukal. "Vypadá to, že tam nikdo není co?" Poznamenala jsem když jim stále nikdo neotevíral dveře. Kotomi asi ještě vyspávala ten alkohol. "Chtěla jsem jít do svého pokoje..." zalhala jsem s úsměvem. Raijin nevěděl kdo je v pokoji do kterého chtěli ale Hashiru ano. Pro něj mohla být má přítomnost znepokojující."...ale co si takhle dát panáčka?" Navrhla jsem. Nepotřebovala jsem aby někdo Kotomi čapl dřív než mi zaplatí! To teda ne!
Tori- A-rank
"Ono tam asi fakt nikto nie je.." Už som sa chcel otočiť, nejako dúfajúc že sa otvoria konečne dvere a ja sa tu prestanem nudiť, ma zrazu tá holka pozvala na panáka. Nie že by som vôbec niekedy pil i tvrdý alkohol, ale nikdy som ho poriadne nepil. O čo viac ma prekvapilo bolo to, že ho chcela i ona.
"Nie si príliš mladá na panáky?" Spýtal som sa a s údivom sledoval tú malú postavu. Možno bola dokonca i staršia ako ja, jej malá postava oproti tej mojej mi tak trochu skreslili úsudok.
"Nie si príliš mladá na panáky?" Spýtal som sa a s údivom sledoval tú malú postavu. Možno bola dokonca i staršia ako ja, jej malá postava oproti tej mojej mi tak trochu skreslili úsudok.
Raijin Dreyar- A-rank
"Ha?" Zamrkala jsem nevěřícně a pak se ušklíbla. Tohle mi snad nikdo ještě neřekl. A to nejen kvůli mé, oproti němu sice drobné ale stoprocentně ženské postavě. "Co to je za otázku?" Zakroutila jsem hlavou a otočila se k němu zády. Teď jsem toho panáka teda potřebovala určitě! Sešla jsem schody opět dolů a zamířila k hostinskému. "Paňáčka prosím." Objednala jsem si a ještě jednou zakroutila hlavou nad tou otázkou. Prej moc mladá na panáky, co to je tohle? Vždy když jsem někomu řekla, že jdeme na panáka bez odmlouvání šel. A rozhodně se neptal na takovou hovadinu. No kdo by přece nechtěl být v mé oslňující společnosti?!
Tori- A-rank
S úsmevom som ju nasledoval. Zdalo sa že človek, ktorý nás mal privítať tvrdo spal alebo tam naozaj nebol. Kývol som teda na Hashira že ak chce, môže ma zatiaľ nasledovať s ňou, v prípade núdze sme boli dosť blízko. Bolo naozaj povzbudzujúce sledovať ako sa na malý okamih pobúrila nad mojou otázkou.
"Nebodaj sa hneváš." Zaškeril som sa keď som si pomaly prisadol k nej, zatiaľ čo sa pod mojou váhou stolička nebezpečne zavŕzgala. Len rukou som naznačil barmanovi aby mi podal panáka rovnako ako aj jej, i keď som trochu pochyboval o tom že veľa toho ustojím. Už pár dní som nespal.
"Očakávam že ak pozývaš na panáčka, tak za neho aj platíš, že áno?" Spýtal som sa znova s úškrnom a znova ju premeral pohľadom.
"Nebodaj sa hneváš." Zaškeril som sa keď som si pomaly prisadol k nej, zatiaľ čo sa pod mojou váhou stolička nebezpečne zavŕzgala. Len rukou som naznačil barmanovi aby mi podal panáka rovnako ako aj jej, i keď som trochu pochyboval o tom že veľa toho ustojím. Už pár dní som nespal.
"Očakávam že ak pozývaš na panáčka, tak za neho aj platíš, že áno?" Spýtal som sa znova s úškrnom a znova ju premeral pohľadom.
Raijin Dreyar- A-rank
Když přece jen přišel hodila jsem do sebe panáčka a posadila se ke stolu jako on. Opět jsem se na něj nevěřícně podívala a netušila chvíli jak mám reagovat. No nakonec jsem protočila očima a povzdechla si. "A další blbou otázku tam nemáš?" Vzala jsem si panáčka který objednal a natáhla s ním k němu ruku. "Na zdraví." Zamrmlala jsem a ťukla si s ním. Že já je tam nenechala před pokojem Kotomi! Co je mi po tom vlastně. Zaplaceno jsem měla zatím jen od Reiny. S touhle myšlenkou jsem do sebe hodila obsah a ťukla panáčkem o desku stolu. "Trochu moc svalů ne?" Poznamenala jsem a prohlídla si ho. TO byl chlap. Ne jako Reizo!
Tori- A-rank
S úsmevom som si štrngol panáčika spolu s ňou, akoby sme boli starý priatelia, i keď sme sa videli dnes prvý krát a ani jeden z nás nevedel prísť na meno toho druhého.
"Ale áno, mal by som. Kto som?" Zaškeril som sa, načo som objednal ďalšieho panáka a rozhliadol sa po bare. Vyzeralo to tu zrazu útulnejšie než obyčajne a vôbec mi to tu nepripadalo ako ústredňa nejakej rebélie. Avšak o to horšie sa mi zdalo utajenie v prípade ak by to na nich niekto práskol. V tom som sa pohľadom vrátil späť k svojej neznámej.
"Príde mi že ešte málo, ale to nestojí za reč.. To keby si videla moju sestru, to by si len o nich hovorila.." Schuti som sa zasmial, mysliac na sestru, ktorá práve teraz míňala moje bohatstvo na boh vie aké účely. Stíchol som a zamyslel sa. Pravda, moje peniaze! Ona si ich rozbíjala ako chcela!
"Ale áno, mal by som. Kto som?" Zaškeril som sa, načo som objednal ďalšieho panáka a rozhliadol sa po bare. Vyzeralo to tu zrazu útulnejšie než obyčajne a vôbec mi to tu nepripadalo ako ústredňa nejakej rebélie. Avšak o to horšie sa mi zdalo utajenie v prípade ak by to na nich niekto práskol. V tom som sa pohľadom vrátil späť k svojej neznámej.
"Príde mi že ešte málo, ale to nestojí za reč.. To keby si videla moju sestru, to by si len o nich hovorila.." Schuti som sa zasmial, mysliac na sestru, ktorá práve teraz míňala moje bohatstvo na boh vie aké účely. Stíchol som a zamyslel sa. Pravda, moje peniaze! Ona si ich rozbíjala ako chcela!
Raijin Dreyar- A-rank
"Kdo jsi?" Naklonila jsem hlavu na stranu a culík můj pohyb následoval. "Co třeba bojovník za spravedlnost hm?" Ušklíbla jsem se a mávla na znamení, že chcu další dva panáky. Spokojeně jsem se opřela na židličce, hodila nohu přes nohu a letmo se koukla na hodiny, jak bylo mým zvykem. "Tvojí...sestru?" Zopakovala jsem po něm a znova si ho kriticky prohlídla. Vidět takhle namakanou ženskou tak nevím jestli bych chytla hysterický smích a nebo bych rovnou odpadla. "Má chlapa? Tvoje sestra?" Nadzvedla jsem zvědavě obočí protože jsem si neodkázala představit, jak by si ho mohla najít. "Teda nic proti...jen jsem zvědavá osoba." Čapla jsem nového panáčka a opět s ním k němu natáhla ruku.
Tori- A-rank
"A to už ako vieš? Si snáď stalkerka?" Spýtal som sa s údivom na tvári, akoby čítala celý môj charakter! Na chvíľu som prekvapene zažmurkal, čo bola možno chyba, pretože po treťom poháriku s alkoholom a piatom dni bez spánku sa mi začalo trošku hýbať s celým svetom.
"Moja sestra je jej chlap.. Ale ak chceš, môžem ťa raz predstaviť, možno by si bola jej typ ak si chladná mrcha bez schopnosti platiť svojimi peniazmi.." Zaškeril som sa keď som si spomenul že okrem stavby tela bola viac mužom ako ja i povahou. Keď som si chcel štrgnúť už zase ďalším pohárikom, chvíľku trvalo než sa mi podarilo perfektne zamieriť. Dopad alkoholu mal na mňa väčší účinok než som si myslel, preto mi na chvíľu medzi prstami a na hrudi pod kabátom zaiskrilo, vzápätí čoho som sa spiatočne usmial a poriadne si s ňou štrngol, ako sa patrilo.
"Nie každý deň narazíš náhodne na niekoho, kto má tak vyvinutý zmysel pre humor.." Uškrnul som sa no pohľad sa síce zabodol na malý okamih do dvoch vyvinutých bodov, no oči to teda neboli.
"Moja sestra je jej chlap.. Ale ak chceš, môžem ťa raz predstaviť, možno by si bola jej typ ak si chladná mrcha bez schopnosti platiť svojimi peniazmi.." Zaškeril som sa keď som si spomenul že okrem stavby tela bola viac mužom ako ja i povahou. Keď som si chcel štrgnúť už zase ďalším pohárikom, chvíľku trvalo než sa mi podarilo perfektne zamieriť. Dopad alkoholu mal na mňa väčší účinok než som si myslel, preto mi na chvíľu medzi prstami a na hrudi pod kabátom zaiskrilo, vzápätí čoho som sa spiatočne usmial a poriadne si s ňou štrngol, ako sa patrilo.
"Nie každý deň narazíš náhodne na niekoho, kto má tak vyvinutý zmysel pre humor.." Uškrnul som sa no pohľad sa síce zabodol na malý okamih do dvoch vyvinutých bodov, no oči to teda neboli.
Raijin Dreyar- A-rank
"Něco podobného." Mrkla jsem na něj a postřehla, že ten chlap jako hora nezvládá pití. No svaly asi nebudou vše. "Hmm ne děkuji." Mávla jsem rukou a odmítavě zakroutila hlavou. Sice jsem dříve byla s dívkou ale byla to dívka! Ne babochlap. Buď chlap a nebo žena. Nic mezi. Ťukla jsem si s ním a hodila do sebe dalšího panáka. I já jsem už nějaký den nespala ale ještě to se mnou nebylo tak hrozné. "Beru to jako poklonu." Oznámila jsem a sledovala jeho pohled, který zase končil jinde než měl. Jenže mně to nevadilo. Jen ať se koukne na ty krasavice. Na tváři se mi objevil kočičí úsměv. "Takže...co tě sem táhne hm? Copak jsi neslyšel jaká je tu situace? Jdeš si vylepši karmu?" Položila jsem mu několik otázek za sebou a dál ho sledovala.
Tori- A-rank
Strana 6 z 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Naruto Stories: The Revolution :: RPG GAME :: Naruto Stories: The Origin :: Herní místnosti :: Shimo no kuni
Strana 6 z 11
Povolení tohoto fóra: