Naruto Stories: The Revolution
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hospůdka ,,Zlaté oko"

+14
Reina Kana
Shinobi (Samurai)
Mikoto Hyūga
Ren Kouen
Kataro Yamada
Raijin Dreyar
Hashiru Senju
Shigure
Tori
Benjiro
Reizo Kaneki
Milli
Megumi
Kotomi Yamada
18 posters

Strana 8 z 11 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

Goto down

Hospůdka ,,Zlaté oko" - Stránka 8 Empty Hospůdka ,,Zlaté oko"

Příspěvek pro Kotomi Yamada Wed Jun 27, 2018 7:26 pm

First topic message reminder :

Hospůdka ,,Zlaté oko" - Stránka 8 1YldKB3U_p1010121jpg
Hospůdka ,,Zlaté oko" - Stránka 8 The-tatami-room

Hospoda ,,Zlaté oko" je nenavštěvovanější místo v Shimo no Kuni. Ačkoliv je tu hospod více, tahle s přehledem vyhrává. Už proto tu kromě nejrůznějších druhů vín a saké, najdete i širokou sť informací. Schází se tu zvědové, samuraiové, obchodníci, shinobi i prostí občané. Z toho přehršle lidí nějaká informace vyklouznout musí. A té se pak dá náležitě využít.

Neváhejte a navštivte nás! Otevřeno máme celý den i noc. Je tu možnost noclehu i zapůčení si stájí pro svého oře.

Většinu času tu šéfuje Chiha Yakintaro, která Vám bude k dispozici, pakliže ji zaujmete anebo budete potřebovat něco vyřešit.
Kotomi Yamada
Kotomi Yamada
S-rank (Sanbi no Jinchuuriki)

Poèet pøíspìvkù : 296

Návrat nahoru Goto down

Hospůdka ,,Zlaté oko" - Stránka 8 Empty Re: Hospůdka ,,Zlaté oko"

Příspěvek pro Reizo Kaneki Fri Jul 20, 2018 3:51 pm

Když ke mně přiběhly lištičky, přikrčil jsem se do dřepu a začal obě škrabkat na těch jejich pidi hlavách. Nebyly tak fascinující jako Hashirův slimáček, ale roztomilé byly určitě. Kataro toho zatím příliš nenamluvil, jeho příchod ale vnesl Kotomi další vlnu energie, což mě také potěšilo, potřebovala to. Hashiru se nám představil velmi otevřeně, trochu mě to překvapilo, rozhodně to byl jiný přístup než od toho Uchihy. Přišlo mi to ale milé a hlavně jeho výčet schopností zněl na tak mladého kluka víc než slibně. Pak Tori předvedla své typické extempore, zasmál jsem se a na obranu jejího chování dodal. "Neberte si to osobně, ona je takový věčný vzdorující puberťák," po mých slovech jsem protočil oči vzhůru jako bych na chvíli přemýšlel. Puberťák, co už má nemálo nachlastáno. Dělá jí to snad ještě agresivnější a otravnější? Zatímco jsem se mazlil s lištičkami, Raijin se Kotomi zavázal a také se představil. Jeho slova o ničivé síle byla při nejmenším podložena robustní postavou, kterou oplýval. Usoudil jsem, že je čas, abych o sobě také něco sdělil, podíval jsem se tedy ke zbytku týmu, momentálně ochuzeném o psíčka, který však stejně věděl to, co se chystám říci, a spustil. "Zdá se, že naše společenství spojují hlavně náhody, jsem rád, že doposud šťastné. Roky cestuji a sbírám zkušenosti, jsem také zvyklý pracovat spíše sám, což je paradox, jelikož ovládám lékařské techniky, jako tady Hashiru. Dokážu vycítit přítomnost ostatních a svou skrýt. Preferuji boj zblízka a jeden na jednoho. V neposlední řadě zvládnu s trochou přípravy tvořit barierová jutsu k ochraně velkých prostranství," o své schopnosti po otcovi jsem záměrně pomlčel, sám jsem si jí totiž nebyl příliš jistý. Po celou dobu svého výkladu jsem zůstával v dřepu u lištiček a užíval si jejich přítomnosti. Ať už jsem byl jakýkoliv, zvířátkům se nikdy neubráním.
Reizo Kaneki
Reizo Kaneki
A-rank

Poèet pøíspìvkù : 200

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kotomi Yamada Fri Jul 20, 2018 5:07 pm

Raijin mou nabídku přijal a já za to byla ráda. Usmála jsem se. Stejně jako Hashiru se rozpovídal o svých schopnostech, Hashiru přidal něco i ze své rodiny. Nebyla jsem jediná, kdo to neměl lehké. Posadila jsem se na postel a Kitsune ke mně hned přiběhla. Vyskočila mi na klín a stočila se do klubíčka. Pohladila jsem ji. Tori mezitím ztropila scénu. Stejně jako předtím Uchiha. Sklopila jsem hlavu a povzdychla si. Neměla jsem k tomu co říct. Sama jsem neplánovala, že v jedné místnosti se nás sejde tolik. Že se nás tolik sejde v jedné budově, na jednom místě, navíc tak malém. Nečekala jsem, ani, že se rozpovídáme na téma rodina a schopnosti. Kvůli tomu jsme nebyli hned směšní. Neřekla jsem to snad? Co se má stát, stane se. Faktem je, že se udála tahle sešlost. Každý jsme jiný a pokud nás Tori takové nedokázala akceptovat, tak se přidávat nemusí. Za tím jsem si stála. Ačkoliv lidi potřebuji, někoho nenutím, aby s námi byla, když se jí tak protivíme. Z přemítání mě vytrhl Reizův hlas. Sám představil své schopnosti. Byla jsem ze všech celkem překvapená. Několik lidí s různými schopnostmi, pousmála jsem se v duchu. Sama jsem znala jen led, sníh a meč...
Znovu jsem pohladila sněžnou lišku po hlavě. ,,Myslím, že všichni přítomní víte, jaké schopnosti mám. Co ovládá náš klan." podívala jsem se na Katara. ,,Kromě toho jsem také sensibil a ovládám boj s mečem." přidala jsem. Rozhlédla jsem se po všech.
,,Možná....Je načase, abychom začali něco dělat. Necítím se jako rebel. Nechtěla jsem jí být. Chci prostě jen očistit svoje jméno a svůj klan. Chci se vrátit domů." pohlédla jsem na Reiza. Jemu už jsem toto svěřila. ,,Kéž by to celé šlo bez násilí." povzdychla jsem si. Tahle místnost byla opravdu maličká, chtělo to něco většího, v tom měli všichni pravdu.
,,Vezmu si zpět hrad Matsumoto." prohlásila jsem nakonec. Asi se všem zdám jako komická a hloupá princezna, ale myslela jsem to vážně.
Kotomi Yamada
Kotomi Yamada

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hashiru Senju Fri Jul 20, 2018 5:39 pm

Událo se spoustu věcí. Tori udělala scénu a odešla. Přesel jsem to mávnutím ruky a vyposlechl si ostatní. Bylo to skvělé. Další medika...zajímalo mě, kdo je silnější, já nebo Raijin??
Kotomin cíl byl reálny a tušil jsem to. Při tom jsem vytáhl z kapsy svitek a hodil jej Kotomi.
"Plánky hradu, tajná cesta, rozmístění stráží, poloha důležitých budov..a předtím bych byl rád, kdybyste mě doprovodili do Mizu no tera. Mám se tam setkat se svým informatorem. Už se mi však dlouho neozval, mám tušení, že to bude past..proto chci pomoc." Požádal jsem Reiza a Kotomi.
Hashiru Senju
Hashiru Senju
Tsukikage (S-rank)*HA
Tsukikage (S-rank)*HA

Poèet pøíspìvkù : 575

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raijin Dreyar Fri Jul 20, 2018 5:50 pm

Stíchol som a pozorne som počúval. Či už mená, históriu alebo schopnosti, ostal som pekne prekvapený z toho kto tu všetko bol. Ani ja som príliš neveril v to že by sa nám to mohlo podariť, keď som sa ale započúval čo všetko ovládali ostatní, sám som sa chvíľu cítil zahanbene že som sa lepšie nepredstavil. Tu už ale ostávalo aby som im dokázal o svojich schopnostiach a loayalite priamo v boji. Oprel som sa o stenu za mnou a na malý okamih som sa pozrel von oknom.
"Možno to predsa len má cenu, aj keď sa do tohto bodu nikdy nechcela dostať a možno sa nato ani nehodí, ale.." Na chvíľu som sa zamyslel a úplne vypol, až som prestal vnímať okolie okolo mňa.
"Veľký ľudia sa tvoria v ohni a je prioritou tích menších aby ho zapálili.." Zašomral som si trochu hlasnejšie popod nos. Možno nikdy nechcela byť rebelom a dúfala v cestu mieru, je možné že to už nešlo urobiť. Narážajúc na nás ako na tích ľudí ktorí to musia zapáliť, som sa doširoka usmial a v očiach mi zaiskrilo keď som si vypočul jej konečné a definitívne rozhodnutie.
"A takto sa zapaľuje oheň.." Na chvíľu mi prišlo ľúto že to nepočula Tori, pretože sa to tu konečne dalo do pohybu a ona mohla byť aj svedkom. Odlepil som sa od steny a len hlavou prikývol.
"Tak aký je plán?" Spýtal som sa jednoducho a bez namietok aj keď u mňa to skôr znamenalo "Čo mám vlastne rozbiť?". A bolo mi jedno či to bude v tom hrade alebo v Mizu no tera.
Raijin Dreyar
Raijin Dreyar
A-rank

Poèet pøíspìvkù : 188

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reizo Kaneki Fri Jul 20, 2018 6:37 pm

Pokýval jsem souhlasně směrem k Hashirovi a Kotomi, od lištiček jsem se zvedl a přišel blíže k ostatním, abych "zaplnil kruh". Hrad Matsumoto byl vskutku náš následující cíl, s jeho držením by se z nás konečně mohla stát opravdová opozice a lidé, kteří s námi sdílí smýšlení, by se mohli přidat a podpořit nás. Věřil jsem, že se ve městě za těch pár dní všichni nerozhodli zavrhnout Kotomi a nepropadli Reinině lsti. Sice to znamenalo de facto válečný konflikt, jehož dopady se také jistě v budoucnu objeví, ale sám moc dobře vím, že někdy jsou takováto radikální řešení jedinou možnou cestou. Hashirova mise byla evidentně úspěšná, rázem jsme měli něco, o co se dá opřít. Raijinova náhlá motivační řeč ve mně vzbudila větší odhodlání, konečně vše nabíralo otáček. Pohlédl jsem na Kotomi, zda-li s Hashirovou nabídkou souhlasí, vyjádřil jsem ji svůj názor souhlasným kývnutím. Myslím, že krátká zastávka jinde ničemu vadit nebude, alespoň se lépe poznáme a vyřešíme taktiku útoku na hrad.
Reizo Kaneki
Reizo Kaneki
A-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kataro Yamada Fri Jul 20, 2018 7:03 pm

Jak jsem tam všechny poslouchal, tak tu bylo plno osob s jedinečnými schopnosti o jejichž efektivitě se ale nejlépe přesvědčíme v boji. K čemu je technika, když není plně využita? Odstoupil jsem od futer ve chvíli kdy kolem mě procházela ta nervácká holka. Asi nemá moc ráda společnost, i když v některých dobách bych byl taky nejspíše sám. Počkal jsem raději než všichni domluví, jelikžo je nezdvořilé někomu skákat do řeči. Přeci jen mě slušně vychovali a nechtěl jsem dělat Kotomi ostudu. " Zdravím. Jmenuji se Kataro Yamada a jsem osobní strážce a čirou náhodou i bratranec princezny Kotomi. Nevím co bych vám o sobě pověděl, poslední dobou se s námi všemi svět nemazlil. Své schopnosti raději předvádím v bitvě, protože jen v bitve teprve pochopíte toho druhého. Pokud se chcete seznámit i normálně tak stačí říct, ale momentálně máme válečnou poradu, takže bych raději počkal až po ní. " Možná jsem trochu zněl jak starej generál, ale to mi vůbec nevadilo. Přeci jen jsem měl duši samuraie a takové způsoby k tomu patří. Jenže jsem byl složitá osobnost, nebo by se také dalo říct, že ve své hlavě mám více osobností, které potlačuji.
Kataro Yamada
Kataro Yamada
A-rank

Poèet pøíspìvkù : 34

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kotomi Yamada Fri Jul 20, 2018 7:41 pm

Hashiru myslel prostě na všechno! Hodil mi svitek, který jsem v letu chytil, což ale vyrušilo Kitsune a se zavrčením zase ze mě slezla. Roztáhla jsem si ho a prohlížela si plánky celého hradu, veškeré informace, které jsem potřebovala. Ten hrad jsem znala, co jsem se tam naběhala od mala, ale ne všechny detaily jsem stihla najít. Velmi potěšeně jsem se usmála.
,,Výborně. Dobrá práce, Hashiru." pochválila jsem ho s pokýváním hlavy. A postavila se vedle Reiza. On souhlasil a já samozřejmě s Hashirovo prosbou také souhlasila.
,,Kataro, půjdeš s námi, že?" zeptala jsem se. Doufala jsem, že ano. Doufala jsem, že má v plánu mě následovat. Dlouho jsme se neviděli, bylo toho tolik, co nevěděl a co se musel dozvědět.
Kotomi Yamada
Kotomi Yamada

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hashiru Senju Fri Jul 20, 2018 8:08 pm

"Pak si promluvime o mé odměně.." Mrkl jsem na Kotomi a usklibl se.
Výborně, hezky se to posouva kupředu. Až teď jsem si uvědomil, že tady lítají listicky. Zajímavé přivolání. To jsem snad ještě neviděl.
"Děkuji vám, půjdeme ihned..." Šel jsem.ke dveřím a zrušil techniku.
Vydal jsem se jako první na cestu, znal jsem ji a pravděpodobně ostatní ne

Přesun
Hashiru Senju
Hashiru Senju
Tsukikage (S-rank)*HA
Tsukikage (S-rank)*HA

Poèet pøíspìvkù : 575

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kataro Yamada Fri Jul 20, 2018 8:15 pm

" Ale jistě, sice neznám úplné detaily, ale to mi povíš cestou. Víš, že bych šel s tebou i na kraj světa. " Pověděl jsem Kotomi a potom jsem se otočil a vydal se za Hashirem. Sice jsem nevěděl kam má namířeno, ale když ho ztratím z dohledu tak tam těžko trefím. Tudíž jsem ho následoval stejně jako zbytek zdejší populace. Část nás opustila už dřív, ale to zřejmě nevadí. Budeme dělat i za ně když jsou netrpělivý. Netrpělivost jim akorát tak přivodí smrt. Ne jen jejich, ale i jejich společníků, protože ohrozí všechny. Očekával jsem, že Kotomi mi bude hned v patách a povypráví mi alespoň část než tam dojdeme. Na detaily se můžeme zaměřit až budeme třeba sami.

/přesun
Kataro Yamada
Kataro Yamada
A-rank

Poèet pøíspìvkù : 34

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raijin Dreyar Fri Jul 20, 2018 8:21 pm

Ľudia začali odchádzať a ja som vedel akú mám úlohu. Na nič som nečakal, natiahol som sa a bez nejakých zbytočných rečí som sa vydal smerom za Hashirom, len preto aby som s ním prebral cestu. Dúfal som že mi ju okamžite vysvetlí pretože faktom ostávalo že ja som bol len klon. Potreboval som sám seba zrušiť aby som mohol predať informácie originálu o našej ceste a mohol za nimi prísť spoločne s Tori, ktorá to trochu skomplikovala. Či už mi to povedal alebo nie, buď som sa rozplynul okamžite po tom čo mi dal informácie o ceste, alebo som ho sledoval kým som sám neprišiel nato kam ideme. Tak či onak, bol som dosť rýchly aby som ich dohnal v priebehu chvíľky.

//Presun
Raijin Dreyar
Raijin Dreyar
A-rank

Poèet pøíspìvkù : 188

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reizo Kaneki Fri Jul 20, 2018 8:28 pm

Kotomi také souhlasila, z mého pohledu bylo tedy jasno, potom co Hashiru zavelel, mohli jsme se vydat pryč. Rozhlédl jsem se po pokoji, zda se tu ještě někde neválí moje věci, nebylo tomu tak, vše jsem měl u sebe. Zajímavé, jak živá atmosféra se tu za tak krátkou chvíli vytvořila, když ještě včera jsme tu pobývali jen s Kotomi a přemýšleli o dalších krocích. Chtěl jsem se vydat po boku princezny, ale zastavil jsem se a podíval na Katara. Zdálo se, že jsou si velmi blízcí a mají si co říct. Proto jsem ho ještě předběhl a vyrazil za Hashirem jako druhý. Tori nás s Raijinem najde, pokud bude chtít...

přesun
Reizo Kaneki
Reizo Kaneki
A-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kotomi Yamada Fri Jul 20, 2018 8:45 pm

Hashiru zavelel a mohli jsme jít. Kitsu i Kitsune jsem pustila a obě zmizely. Kuchiyose jsem zrušila. Avšak těsně předtím si Kitsune hrála s mým pláštěm a následně začala cosi přežvykovat. Sehla jsem se k ní, ale když jsem viděla, že to má více než dvě klátící se nožičky, ušklíbla jsem se znechuceném a pochválila ji, že toho broučka snědla. Než jsem se zařadila ke Katarovi, napadlo, že to mohl být brouček Benjira. Zamračila jsem se. Ale byla to jen spekulace, víc než nožičky jsem z brouka neviděla. Faktem je, že i když lišky mají radši maso, hmyzem taky nepohrdnou xD.
Reizo nás předběhl, já vybrala z truhličky zbytek peněz, který jsem měla a popoběhla ke Katarovi. Krátce jsem ho objala. Opravdu jsem byla ráda, že tu byl. A pak během cesty mu zkráceně povyprávěla o tom, jak jsem se ocitla v této situaci.

(Přesun)
Kotomi Yamada
Kotomi Yamada

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Megumi Sun Jul 22, 2018 3:11 pm

Dostavil som sa do hostinca, kde to bolo od mojej poslednej návśtevy celkom vyľudnené. Nebolo tu moc ľudí, asi nemali práve špičku, čo sa hostí týkalo. Bez slova som sa vydal hore a pohľadom som skúmal jedny dvere za druhými. Rozmýšľal som, v ktorej izbe to bola ubytovaná. Nakoniec som sa na to vykašľal, pretože moja pamäť nie je večná a ja som nemal čas hádať nejaké hádanky. Dorazil som až k hostinskému, ktorému som sa zapozeral do očí a v tých mojich sa objavil sharingan. Nesnažil som sa  zakryť, kým som. Teraz naozaj nie. Nemalo by to ani zmysel, keďže som mal na chrbáte Gunbai, pomerne dosť typický pre môj klan.. a hlavne so znakom troch tomoe na oboch jeho stranách. Typický Uchiha... 
Nebol som milý a určite som nebol jemný. V momente keď som sa pozrel barmanovi do očí, zovrel som ho do neúprosného genjutsu a vytiahol som z neho každú jednu informáciu, ktorú mi o Kotomi vedel položiť. Bez toho, že by sme obaja povedali jediné slovo. Nebolo toho moc. Bol síce jej spojencom, ale nie jej radcom a ani žiadnym z jej generálov či kto vie čo. Nezverila sa mu, len som v jeho spomienkach videl ďalšie osoby a to, ako sa vydali preč. Zdalo sa mi, že zaznelo niečo o nejakom chráme a tak som výpoveď nasmeroval skôr na túto časť. Čoskoro som sa dozvedel, že sa ozýval hrozný rez z jedného odtiaľto vzdialeného no, celkom pekný kus. Taktiež otrasy.. výbuch.. vyzeralo to tak, že som mal stopu.
Megumi
Megumi
Doshi (A-rank)

Poèet pøíspìvkù : 307

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Milli Sun Jul 22, 2018 5:33 pm

Cesta mi trvala déle než obvykle. Začala na mě padat hrozná únava a začala jsem litovat, že jsem si od Kenjiho nevzala další cukřík před odchodem. Určitě bych energie měla dost. Taky jsem měla pocit, že se pode mnou třese země a slyším rány. No dojezd uplně super... Vešla jsem do hospody a rozhlédla se. Uviděla jsem Goemona a zakroutila odmítavě hlavou, minule řekl že až se potkáme budeme nepřátelé. Jenže já se teď rozhodně prát nechtěla. "Přicházím v míru." Vydechla jsem, hodila ruksak na židličku, odepnula si katanu, kterou jsem položila na kraj stolu a sedla si na další židli. Slastně jsem přivřela oči. Sedííím! Chtěla jsem si objednat jenže hostinský měl moc práce se zíráním na Uchihu. Zoufale jsem si povzdechla, zapřela se lokty o desku stolu a podepřela si dlaněmi hlavu. "Nech ho prosím, nebo umřu hlady." Měla jsem takový hlad že jsem si byla ochotná si dát i tu polévku!!
Milli
Milli
A-rank

Poèet pøíspìvkù : 141

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Megumi Sun Jul 22, 2018 5:55 pm

Zložil som pohľad z hostinského, ktorý ďalej pokračoval vo svojej práci akoby nič. Ja som iba deaktivoval sharingan a hlavou som otočil k bielovláske, ktorú som už raz stretol.. aspoň mi vtedy vrátila ten mešec. A tak ju barman asi obslúžil a ja som seriózne nevedel, ako sa k nej teraz chovať. Čo jej povedať a tak.. až ma to desilo.
"Ehm.. " To je tak, keď chcete trucovať a hrať sa na zlého Uchihu a niekto vám to prekazí len tým, že sem príde. Až som sa cítil trápne. S povzdychom som si sadol tiež. "Ako sa darí?" Spýtal som sa, na čo som si objednal tiež. Samozrejme som si zas zabudol dávať pozor na mešec ale, niekto sa nikdy nepoučí nie ?
Megumi
Megumi
Doshi (A-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Milli Sun Jul 22, 2018 6:04 pm

Když už hostinský vnímal opravdu jsem si objednala tu polévku ta kterou jsem se mu minule vysmála a sklenici vody k tomu. Unaveně jsem se na něj podívala a ušklíbla se. "Skvěle, copak to není poznat?" Vykouzila jsem i přes to jak jsem se cítila široký úsměv, který zase zmizel když přinesli polévku. Vděčně jsme kývla na hostinského a uchopila lžičku. "Jak se daří tobě..vám?" Zeptala jsem se ho na oplátku, poslední info bylo to, že je s princeznou. Jenže k Reině se skoro nic nedoneslo takže se jim asi dařilo dobře a ukrývali se bůh ví kde. Pustila jsem se do jídla a vůbec se mi nechtělo věřit tomu, že mi tahle jindy hnusná polévka chutná! "Mmm buď začali vařit líp a nebo je to tím co jsem...no to je fuk." Mávla jsem druhou rukou a zakroutila hlavou. Goemon nemusel vědět, co jsem dělala ještě by chtěl taky!
Milli
Milli
A-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Megumi Sun Jul 22, 2018 6:15 pm

Neusmieval som sa. Alebo som sa aspoň usmieval omnoho menej, než si sama mohla pamätať. "Chmm.. vyzeráš plná života a energie." Sám som si zobral pečený chobotničí chvost na paličke a začal som ho okusávať. Bolo to fakt dobré.
"Nám? To si mi začala vykať?" Spýtal som sa jej trocha nechápavo. Až po tom mi to ale došlo. "Ah.. no neviem. U mňa nič moc a s tou malou fľandrou som sa nevidel už.. nejaký ten čas."  Možno budem svoje slová čoskoro ľutovať no.. čo. Sám som bol na ňu stále naštvaný. Nešlo ani tak o to čo spravila, ale o princíp. človek sa n.. nah nasrať... prebehlo mi hlavou. Nemalo cenu sa nad tým ďalej rozčuľovať. 
"Možno že zmenili kuchára. Minule to muselo pomôcť.  Čo tu vlastne robíš? verím že v hrade sú úplne špičkový kucháry... a ingrediencie.." Tento krát bol v mojej otázke aj záujem. A v mojich ústach znova časť tej už spomínanej chobotnice.
Megumi
Megumi
Doshi (A-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Milli Sun Jul 22, 2018 6:29 pm

"Taky že jsem." Zamumlala jsem a dojídala polévku. Házela jsem jí do sebe jako blázen. Zakroutila jsem hlavou na otázku jestli jsem mu začala vykat, jenže pak to sám pochopil. Jeho slova mě upřímně trochu překvapila. Po tom co mi povídal před tím řekne toto? Střelila jsme k němu pohledem a nadzvedla obočí. Odsunula jsem prázdnou misku a objednala si ještě to co měl on. "To jsou, ale já se tam už nevrátím." Pokrčila jsem se rameny a zakousla se do nového jídla. "Končím." Dodala jsem jako by to mělo stačit jako vysvětlení a napila se vody.
Milli
Milli
A-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Megumi Sun Jul 22, 2018 6:38 pm

Čo sa to nedozviem. Bol som prekvapený minimálne rovnako tak, ako ona. Pretože keď sme sa posledne videli, mala trocha .. no trocha dosť iný postoj. Zrazu sa mi na tvári roztiahol úsmev a ja som sa zasmial. Nebolo to ani tak veselé, ako pobavené s nádychom sarkazmu. Ah chutilo to trpko. 
"Pozri sa na nás, a to sme boli pred nejakým časom taký hrr a zapálený.. každý za svoju stranu.. každý skalopevne presvedčený o svojej pravde." Bolo to úchvatné. Prehltol som ďalšie sústo a nakoniec som si objednal ďalšie keďže no, bolo to dobré a ja som na to pre zmenu mal peniaze.
"A teraz tu žerieme chobotničie chvosty." Dodal som s plnými ústami. Z nejakého dôvodu som sa cítil lepšie. To je tak, keď sú nasratý dvaja, má to väčší zmysel. 
"Čo sa vlastne stalo?" 
Megumi
Megumi
Doshi (A-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Milli Sun Jul 22, 2018 6:45 pm

Znova jsem překvapeně nadzvedla obočí když se tomu zasmál a musela jsem se tomu zasmát taky. Měl pravdu. Oba dva jsme byli přesvědčeni, že jsme tak kde máme být. Že jsme na dobré straně. Jemně jsem zakroutila hlavou a ještě jednou se tomu zasmála. Bylo to hrozně osvobozující! "To jsme dopadli teda." Poznamenala jsem stále s úsměvem na tváři. "Dejme tomu, že se mě prostě dotklo něco co Reina udělala. A já tohle snášet nemusím." Odpověděla jsem mu neurčitě. Ještě by si mohl myslet, že jsem fakt urážlivá. "Co udělala princezna tobě?" Sledovala jsem ho zvědavě a dojídala tu dokonalou ňamku.
Milli
Milli
A-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Megumi Sun Jul 22, 2018 6:59 pm

Prikývol som. "To teda.." Dal som jej za pravdu a odhodil som do misky ďalšiu drevenú špajdlu, ktorá po chobotnici ostala. Nesnažil som sa od nej vyzvedať podrobnosti, tiež sa mi nezdalo, že by sa ma snažila oklamať. Len som súhlasne prikyvoval a sám som si vybavil také to moje nie práve priateľské dohovorenie Kotomi. Yep, bol som v práve.. o tom som bol presvedčený. Keďže hrdosť je slabá stránka každého jedného z nás tak to asi tak skoro ani nevypení.
"No.. " Začal som a rozmýšľal som, do akých podrobností to rozpíšem. ".. teraz je to už v podstate jedno len.. zveril som sa jej s jedným tajomstvom, ktoré neostalo tajomstvom príliš dlho. To by mi až tak nevadilo.. keby že vie držať jazyk za zubami a nevykecá každému somárovi ktorého ani nepoznám čo som zač no.. nah.. " Vyzeralo to tak, že až tak jedno mi to stále nie je. Mávol som nad tým rukou.  "Išlo o princíp... a po tom si na mňa ešte otvorila ústa a hovorila o nejakej dôvere a neviem čomu tsch.. malé rozmaznané decko. Pochybujem že pred týmto tu vyliezla na krok zo svojého malého princezničkového sna." Stále som bol dosť nabručaný. Yep.. a už som si hovoril "ale tak čo" fakt veľa krát. 
"Tristo k*kotov hrmených ja sa potrebujem napiť." Vypadlo zrazu zo mňa .. a to som fakt nechlastal. Možno aj pre to som si aj teraz objednal snáď to najslabšie ryžové víno, čo tu barman mal. Fakt malinovka.
"Čo plánuješ teraz?" spýtal som sa jej, keď mi doniesli pitie a tiež som jej jeden malý pohárik podal. Asi mala rada tvrdšie no, ja som tvrdšie nezniesol takže .. tak.
Megumi
Megumi
Doshi (A-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Milli Sun Jul 22, 2018 7:28 pm

Taky jsem hodila do misky špejli a spokojeně se opřela na židličce. Položila jsem si ruku na břicho a povzdechla si. Ale byl to spokojený povzdech. Konečně jsem se najedla a neměla jsem pocit že mě můj žaludek sežere zevnitř. "Hmm ale ty jsi se moc netajil tím kdo jsi." Upozornila jsem ho. Však si to nakráčel k sídlu a hned mi vlastně odhalil co je zač. "A Reina o tobě ví." Omluvně jsem pokrčila rameny a na chvíli se zadívala jinam. Mrzelo mě, že jsem jí to hned řekla. Sice jsem jí neřekla jak vypá ani jak se jmenuje ale věděla o něm. "Každopádně tě asi chápu." Promluvila jsem nakonec a pak překvapeně zamrkala když zaklel. Sice jsem ho prakticky vůbec neznala ale nikdy bych si nemyslela, že něco takového z jeho úst uslyším. Musela jsem se tomu zasmát. "Hezky." Prohodila jsem uznale a zadívala se na skleničku, kterou objednal. Sice jsem byla alkáč jak hrom ale bylo mi hrozně zle. I z tohohle co v sobě moc alkoholu určitě nemělo se mi udělalo zle jen když jsem si představila, že to piju. "Ehm..nedám si děkuji. Mám vodu." A abych to potvrdila tak jsem tu svou sklenici vody pozvedla a s omluvným úsměvem se napila. Po jeho otázce jsem chvíli přemýšlela a pak jednoduše pokrčila rameny. "Kdo ví. Stalo se to rychle, nemám nic vymyšleného." Přiznala jsem. "Co ty?"
Milli
Milli
A-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Megumi Sun Jul 22, 2018 8:01 pm

To že mi práve túto skutočnosť pripomenula, ma moc nepotešilo: zatváril som sa kyslo a môj úsmev bol tiež celkom otázny.  "Hej hej.. pokojne nasyp soľ do otvorenej rany.. " Uchechtol som sa. No nemal som jej na to moc čo povedať. Mala pravdu. Nepotreboval som sa hájiť, keď som vedel, že som si za to mohol svojim spôsobom sám. Karma je zdarma. 
"Tsch.. pravdpodobne na mňa uź dávno zabudla. Má tam toho svojho parchanta.. keby že sa klan dozvie že tu je.. " Zavrčal som, no nedokončil som túto vetu. Hovoril som samozrejme o Rukim, ktorého som si všimol a za tie roky sa zas TAK nezmenil. Hlavne keď tých, čo utiekli od klanu, nebolo zas tak veľa a ich podobizne sme mali načrtnuté v našich čiernych knihách.  No dosť o jej Uchihovi.
"Chmm.." Podoprel som si hlavu a sám som do seba vylial tú malinovku. Zbledol som.. fakt mi to nechutilo, des..
"Ja ? No.. kto vie. Možno mám v pláne, sa nechať  okradnúť drzou bielovláskou. Hej hej.. prečo to Reine trocha nevrátime?" Navrhol som. Teda vedel som si čas predstaviť aj krajšie ale tak. Nikdy nebolo na škodu dať našim kapitánom najavo, ako sme s nimi nespokojný. Teda asi.. bývalým.
Megumi
Megumi
Doshi (A-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Milli Sun Jul 22, 2018 8:17 pm

Zaculila jsem se a pozorně ho sledovala. Netušila jsem o kom mluví, protože jsem netušila, že tam je nějaký Uchiha. Ale asi očividně byl. To se teda Reina má. Sledovala jsem jak zbledl a škodolibě se uchechtla. "Ňamka?" Rýpla jsem si a znova se napila své moooc dobré a obyčejné vody. "Áno? Ale to už tu přece jednou bylo ne?" Naklonila jsem hlavu na stranu. Posledně ale nebyl moc rád, a teď by se nechal hm? Nad jeho návrhem jsem okamžik přemýšlela a pak si hlasitě povzdechla. "Jsem strašně unavená. A hlavně kdyby se to nestalo tak se tady tak hezky nepotkáme." Namítla jsem a myslela jsem to vážně. Byla jsem na nohou už druhý den a hlavně jsem měla dojezd po té šílené jízdě s Kenjim. Teď bych asi Reině neudělala vůbec nic i kdybych chtěla.
Milli
Milli
A-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Megumi Sun Jul 22, 2018 8:37 pm

"Vynikajúce..." Stále som na perách cítil tú pachuť. Jak toto niekomu môže chutiť? Nie naozaj. Radšej vodu. A tak som to barmanovi aj vrátil s ospravedlňujúcim úsmevom. Musel som sa znova zasmiať. Odhalila ma, ale mohol som jej to vrátiť rovnakou mincou. 
"To je pravda, ale keby že to tu už raz nebolo, teraz by sme sa tu tak pekne nestretli." Možno sa mi trocha zamotal slovosled ale tak to sa stáva, keď človek rozmýšľal rýchlejšie, než hovoril. Chytil som sa za tvár a s nešťastných povzdychom som sa pohodlnejšie oprel o barmanov pult. 
"Viem ako sa cítiš.. Tiež som toho posledne moc nenaspal .. chmmm.. tie hlasy.. stále otravujú." Začal som otáčať pohár s vodou. Úprimne som na Kotomi úplne zabudol. Respektívne na to, že som sa "ponáhľal". No čo, vyzeralo to tak, že mala o pozornosť postarané. 
"Ak nevieš kam ísť, môžeš sa pridať ku mne." Navrhol som jej, aj keď som sám nevedel, čo mám v pláne. Asi sa pozriem po tom chráme, kde bol rámus ale.. dnes už nie. Keď som sa teraz tak na chvíľu zastavil, pocítil som, že som trocha off. A nebol som si istý či som sa cítil na spánok pod hviezdami. Aj keď tu to nemuselo byť vôbec bezpečné.
Megumi
Megumi
Doshi (A-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 8 z 11 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

Povolení tohoto fóra: