Cvičiště
+9
Moyasa
Satake Sakura
Shinobi (Samurai)
Sayori
Hashiru Senju
Goemon
Ayumu Hyuuga
Uzumaki Yukihiro
Inemuri Yamanaka
13 posters
Naruto Stories: The Revolution :: RPG GAME :: Naruto Stories: The Origin :: Herní místnosti :: Tsuki no Kuni :: Tsukiyama
Strana 2 z 5
Strana 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Hashiru Senju- Tsukikage (S-rank)*HA
- Poèet pøíspìvkù : 575
Re: Cvičiště
Někdo by možná řekl, že jsem v patnácti měla mít mise úplně jiného levelu, ale mě to naprosto nadchlo.
Uuu! Kdyby třeba běhalo podél řeky, mohla bych běžet po řece, skočit na břeh, použít Shunshin, abych se k němu dostala co nejrychleji, aaaaa kdyby utíkalo dál, můžu ho zastavit přes Kanashibari a potom ovládnout jeho mysl.
Donutila jsem se začít se soustředit na Yukihirova slova. Zněla důležitě.
"Já misi povedu?" vyhrkla jsem překvapeně, ale vzápětí jsem si odkašlala. "Tím myslím... Hai, sensei!"
Uculila jsem se. Berte to předem jako splněné, protože paní Chiyo bude mít mazlíčka do hodinky zpátky. Zběžně jsem se uklonila lordu Hashirovi a ještě jednou jsem zamávala neznámé slečně.
Doufám, že se ještě potkáme!
A na víc už jsem neměla čas, musela jsem Yukihira následovat do ulic Tsukiyamy,
// Přesun
Uuu! Kdyby třeba běhalo podél řeky, mohla bych běžet po řece, skočit na břeh, použít Shunshin, abych se k němu dostala co nejrychleji, aaaaa kdyby utíkalo dál, můžu ho zastavit přes Kanashibari a potom ovládnout jeho mysl.
Donutila jsem se začít se soustředit na Yukihirova slova. Zněla důležitě.
"Já misi povedu?" vyhrkla jsem překvapeně, ale vzápětí jsem si odkašlala. "Tím myslím... Hai, sensei!"
Uculila jsem se. Berte to předem jako splněné, protože paní Chiyo bude mít mazlíčka do hodinky zpátky. Zběžně jsem se uklonila lordu Hashirovi a ještě jednou jsem zamávala neznámé slečně.
Doufám, že se ještě potkáme!
A na víc už jsem neměla čas, musela jsem Yukihira následovat do ulic Tsukiyamy,
// Přesun
Popřál jsem jim hodně štěstí a sledoval je jak odcházejí. Také mi dělala starost malá holka, která seděla na stromu.
"Nepotkali jsme se v Shimo no Kuni??" zeptal jsem se zvědavě a došel k ní.
"Nepotkali jsme se v Shimo no Kuni??" zeptal jsem se zvědavě a došel k ní.
"Nene" odvětila jsem s úsměvem a zamávala jsem mu nazpátek. A dále jsem si kopala nožkama ve vzduchu. Krásný to výhled.
Pak mé oslovila další osůbka. Nad jeho otázkou jsem se musela zamyslet.
"Hmm, je to možné" pověděla jsem s úsměvem a mírně jsem naklonila hlavu na bok. "To víte, my umělci moc nesetrváváme na jednom místě, rádi cestujeme a objevujeme novou inspiraci" dodala jsem.
Pak mé oslovila další osůbka. Nad jeho otázkou jsem se musela zamyslet.
"Hmm, je to možné" pověděla jsem s úsměvem a mírně jsem naklonila hlavu na bok. "To víte, my umělci moc nesetrváváme na jednom místě, rádi cestujeme a objevujeme novou inspiraci" dodala jsem.
Sayori- C-rank
- Poèet pøíspìvkù : 24
"Umělci? To je zajímavé. A jaký je tvůj umělecký obor?" optal jsem se zvědavě a mírně naklonil hlavu.
"Můžu ti nějak pomoc? Máš kde bydlet, jsem Lord Hashiru," představil jsem se. Musel jsem si vymyslet nějaký titul, který bych měl používat. Daimyo nejsem ani to používat nechci.
"Můžu ti nějak pomoc? Máš kde bydlet, jsem Lord Hashiru," představil jsem se. Musel jsem si vymyslet nějaký titul, který bych měl používat. Daimyo nejsem ani to používat nechci.
"Malířství" odvětila jsem a přitom sáhla pro svitek, který jsem otevřela. Na něm mohl vidět krajinu, která byla nakreslená tuží.
"Něco takové a spousta další" dodala jsem.
"Hmm, možná nějaká pracička by se šikla, ale těžko říct, kdo by tu stál o mé služby" odpověděla. "Těší mě Lorde Hashiru. Mé jméno je Sayori" představila jsem.
"Něco takové a spousta další" dodala jsem.
"Hmm, možná nějaká pracička by se šikla, ale těžko říct, kdo by tu stál o mé služby" odpověděla. "Těší mě Lorde Hashiru. Mé jméno je Sayori" představila jsem.
Sayori- C-rank
Uznale jsem přikývl.
"Pěkné..no, možná by se nějaká prácička našla, Sayori..Když se stavíš do mého chudého a skromného hradu, tak tam určitě něco najdeme.." podíval jsem se na ni s trochou nevírou.
"Jsi shinobi?" nebyl jsem si jistý, ale zdání klame.
"Kdybys mě chtěla najít, tak už víš, kde sídlím.." ušklíbl jsem a odešel zpět.
"Pěkné..no, možná by se nějaká prácička našla, Sayori..Když se stavíš do mého chudého a skromného hradu, tak tam určitě něco najdeme.." podíval jsem se na ni s trochou nevírou.
"Jsi shinobi?" nebyl jsem si jistý, ale zdání klame.
"Kdybys mě chtěla najít, tak už víš, kde sídlím.." ušklíbl jsem a odešel zpět.
"Dobře, dobře" pověděla jsem s milým úsměvem.
"Hai hai" pokývala jsem a na rozloučení jsem mu zamávala. Chvilku jsem tam seděla a rozjímala, poté jsem si něco nakreslila. Seskočila jsem ze stromů a vydala se do vírů velkoměsta, again.
"Hai hai" pokývala jsem a na rozloučení jsem mu zamávala. Chvilku jsem tam seděla a rozjímala, poté jsem si něco nakreslila. Seskočila jsem ze stromů a vydala se do vírů velkoměsta, again.
Sayori- C-rank
Po návšteve knižnice, ma moje kroky ma zaviedli až k cvičisku. Ani som nevedel kde som to zobral, no v rukách som držal pomerne solídnu drevenú palicu. Keď som sa pozrel nižšie, zistil som, že to je nejaká metla, alebo mop.. či také niečo.
Pravdepodobne z lázní.
Pokrčil som ramenom. Našiel som si voľné priestranstvo a palicu som par krát roztočil nad hlavou. Následne pár krát okolo tela, zopár ladných pohybov, zopár foriem ktoré som sa naučil ešte dávnejšie. Bukijutsu bolo celkom.. zábavné.
Ruky som vytiahol z kimona, ktoré mi skĺzlo k pasu. Pod ním som mal ešte biele tieľko.
Vydýchol som.
"Ay... tak poďme na to hm?" Metlu som chytil do oboch rúk a začal som začal som ju roztáčať okolo seba. Nebolo to nič extra užitočné, skôr cvičenie na balanc a podobne. No.. okolo mňa sa začala dvíhať teplota.. a čoskoro bolo vidieť prečo. sem tam sa v mojom okolí objavil na zlomok sekundy plameň, niekedy priam ohnivé iskry. Objavovali sa v závislosti na pohybe už spomínanej metly. Precvičoval som svoj chakra flow.
Pravdepodobne z lázní.
Pokrčil som ramenom. Našiel som si voľné priestranstvo a palicu som par krát roztočil nad hlavou. Následne pár krát okolo tela, zopár ladných pohybov, zopár foriem ktoré som sa naučil ešte dávnejšie. Bukijutsu bolo celkom.. zábavné.
Ruky som vytiahol z kimona, ktoré mi skĺzlo k pasu. Pod ním som mal ešte biele tieľko.
Vydýchol som.
"Ay... tak poďme na to hm?" Metlu som chytil do oboch rúk a začal som začal som ju roztáčať okolo seba. Nebolo to nič extra užitočné, skôr cvičenie na balanc a podobne. No.. okolo mňa sa začala dvíhať teplota.. a čoskoro bolo vidieť prečo. sem tam sa v mojom okolí objavil na zlomok sekundy plameň, niekedy priam ohnivé iskry. Objavovali sa v závislosti na pohybe už spomínanej metly. Precvičoval som svoj chakra flow.
Goemon- A-rank
- Poèet pøíspìvkù : 118
Opět jsem se ocitla zde. Nejspíše mě mé nohy chtěly něco říct, ale já nerozuměla jejich signálům. Bylo to zvláštní, velice zvláštní. No nic se nedalo dělat. Opět jsem si čupla na strom a začala pozorovat okolí. Ejhle člověk a skoro hoří! Pro panečku, on si hraje sám na španělskou inkvizici a čarodějnici v jednom. Neslýchané! Vytáhla jsem svitek a tuhle bizarnost jsem si začala kreslit.
Sayori- C-rank
Oboma rukami som palicu roztočil, prechytil ju len do jednej. Celý čas som pri tom pohyboval aj nohami, krok kupredu, po tom ľahší úskok do strany. Trocha to pripomínalo tanec. Následne som ale oboma nohami pevne zastal na zemi, spravil niekoľko rýchlich pohybov pri ktorých bolo ťažké určiť, ktorá ruka bola práve dominantná vo vedení palice, podvihol som ju hore a... okolo mňa sa nachádzal kruh tvorený ohňom. Obklopoval ma a vychádzal zo "zeme" no nešíril sa ďalej.
"Hmmm.." Palicu som si položil na rameno a chvíľku sledoval plamene. Prešiel som k nim, jednou rukou načiahol k nebezpečnýn červeným jazykom a tie pod mojim dotykom ustúpili.. trocha. Začal som kráčať po obvode kruhu, stále v podstate uväznený. Z kroku som prešiel do skôr "presúvania" sa, nie úplne pravideľného, zas som jednou rukou pomaly roztočil palicu a pomaly sa týmto mojim predošlím "tancom" presunul do stredu ohnivého kruhu. Bolo vidieť, že som sa pri tých pohyboch dosť spotil. Ono hýbať sa v takom teple z plameňov nebol úplne med.
Goemon- A-rank
Fascinující. Problýsklo mi hlavou. Dřevo, které nehoří. Jak to jen ten muž udělal? Každopádně jsem pokračovala v malbě. Viděla jsem tam několik hrubek v jeho tanci, šlo vidět, že to nebyl zkušený tanečník. Možná proto teď trénuje a ten oheň je metafora k jeho partnerce, která ohnivý živel. Jenž je schopná svými pohyby rozpálit své okolí. Ale jestli s ní zahází jako s tou tyči. Tak nevím nevím. Možná nová forma baletu, který ještě nebyl vymyšlen. Fascinující!
Sayori- C-rank
Prechytil som palicu do jednej ruky, prehodil ju točivým pohybom poza môj cbrát. Sám som spravil otočku s niečím, čo mohlo pripomínať kop, zachytil som palicu do druhej ruky. Následne som sa prikrčil. Bol to celkom ladný pohyb, nadväzoval na tie pred tým. Ako som to spravil, poukázal som palicou na jednu stranu ohňa. Celý plamenný kruh sa utlmil, plamene nesahajúc viac, než päť centimetrov nad zem.
Stále v čupnutí som palicou, ako aj zo svojim telom, opísal kruh. Postavil som sa o niečo vyššie, stále plynulý pohyb. Plamene spravili niečo podobné. Pohly sa v smere kruhu a vstúpli o niečo vyššie.
Zopakoval som to ešte pár krát, plamene ako aj ja stále stúpajúc vyššie, až kým som nestál v podstate na rovných nohách a stena z plameňov nedosahovala výšky po moje ramená. Prechytil som palicu nad hlavou, dve rýchle otočky a následné zabodnutie palice do zeme. Teda.. skôr symbolické.
Plamene sa zas zmenili na malý ohnivý pásik v mojom okolí. Podvihol som pravú ruku, pozerajúc sa niekam.. inde. Dva prsty som vystrčil smerom hore a rukou k oblohe taktiež trhol. V momente sa zo zeme okolo mňa vyvalila obrovská masa ohňa, rozvírená, takmer pripomínajúca ohnivé tornádo.. no na to to nebolo dosť veľké. Aj tak ale na mňa úplne zamedzila výhľad.
Ohnivá masa sa roztrhala. Ostalo po nej len niečo .. spálené na zemi. Čierne jazyky vytvárajúce takmer dokonalý kruh. Zo vzduchu sa ale ešte ani nestihlo vypariť to teplo, ktoré som technikou spôsobil.
"Yat.. eh....yata..." Zamrmlal som spotený jak voš. V podstate som sa tam zvalil na zadok. Rukami som sa opieral o zem za sebou a pozeral niekam k oblohe. Bolo vidieť, že nad niečím rozmýšľam.
Stále v čupnutí som palicou, ako aj zo svojim telom, opísal kruh. Postavil som sa o niečo vyššie, stále plynulý pohyb. Plamene spravili niečo podobné. Pohly sa v smere kruhu a vstúpli o niečo vyššie.
Zopakoval som to ešte pár krát, plamene ako aj ja stále stúpajúc vyššie, až kým som nestál v podstate na rovných nohách a stena z plameňov nedosahovala výšky po moje ramená. Prechytil som palicu nad hlavou, dve rýchle otočky a následné zabodnutie palice do zeme. Teda.. skôr symbolické.
Plamene sa zas zmenili na malý ohnivý pásik v mojom okolí. Podvihol som pravú ruku, pozerajúc sa niekam.. inde. Dva prsty som vystrčil smerom hore a rukou k oblohe taktiež trhol. V momente sa zo zeme okolo mňa vyvalila obrovská masa ohňa, rozvírená, takmer pripomínajúca ohnivé tornádo.. no na to to nebolo dosť veľké. Aj tak ale na mňa úplne zamedzila výhľad.
.....ďalší pohyb rukou
Ohnivá masa sa roztrhala. Ostalo po nej len niečo .. spálené na zemi. Čierne jazyky vytvárajúce takmer dokonalý kruh. Zo vzduchu sa ale ešte ani nestihlo vypariť to teplo, ktoré som technikou spôsobil.
"Yat.. eh....yata..." Zamrmlal som spotený jak voš. V podstate som sa tam zvalil na zadok. Rukami som sa opieral o zem za sebou a pozeral niekam k oblohe. Bolo vidieť, že nad niečím rozmýšľam.
Goemon- A-rank
Pokračoval ve svých pohybech. Čím dal tím víc bylo jasné, že to nejsou pohyby tanečníka, ale bojovníka! Pokračovala jsem ve své kresby tuží na velký svitek. Už od počátku jsem zaznamenávala jeho pohyby. Nebyly nijak obstojné, ale stejně jako jeho pohyby, tak i má kresba nabírala na rychlosti. Popadla mě inspirace, která nesměla utéct bez povšimnutí. Byla jsem jak v transu. Zachycovala jsem i detaily včetně ohně, neměla jsem bohužel červený inkoust. Ale to mě nezastavilo. Mou hlavou neprošla ani jedna myšlenka, nebyl čas se soustředit na něco jiného. Bylo to jako kdyby se čas zastavil krom mě a toho jenž trénoval. Nezastavil mě ani žár z ohně, který vytvořil. Stále jsem kreslila a svitek se pomalu tenčil. Jeho poslední pohyb byl zachycen na poslední volné místo mého svitku, který se celou dobu vysel z větve a ukládal se na zem. Nakonec celý skončil na zemi.
Otřela jsem si čelo a oddychla jsem si. Bylo to už dlouho co mě popadla tahle touha zachytit někoho nebo někoho. Seskočila jsem ze stromu a pomalu začala rolovat svitek. Nějakou tu chvilku mi to trvalo. Ale co teď. Rozhodla jsem se promluvit s tou osobou a možná se podělit o mé dílo. Pomámily krůčky jsem se vydala k němu.
"Ehm..Pardon...Můžu vás vyrušit?" pověděla jsem nesměle a s úsměvem na tváři.
Sayori- C-rank
Oči stále na oblohe. Úprimne som si nevšimol, že ku mne niekto kráča. V minulosti? trhol by som sebou len čo by sa niekto snažil priblížiť na viac, než desať metrov. Teraz? Kto vie.. možno mi bol život viac ukradnutý, možno som ho prvý krát skôr žil než.. prežíval. Poriadne som si zívol a zasekol sa niekde v polke. Stále som si prikríval ústa rukou.
Pohľad som otočil na mlado vyzerajúcu slečnu, v podstate ešte dieťa.
"Ahoj!" Mávol som jej na pozdrav a pomaly sa postavil na nohy. tak trocha ako starý chlap, podopierajúc si vlastné kolená a keď už na nohách, tak naťahujúc svoj vlastný chrbát.
"Moje kosti.." Zamrmlal som ako mrzák, skôr pre seba.
"Yep, ako ti pomôžem?" Spýtal som sa jej. Trocha mi cuklo ústami. S deťmi som nemal moc dobré skúsenosti. Snažil som sa biť milý sure.. ale milý som bol aj k Mikoto, a to medzi nami pár krát zaiskrilo zopár nadávok.
Pohľad som otočil na mlado vyzerajúcu slečnu, v podstate ešte dieťa.
"Ahoj!" Mávol som jej na pozdrav a pomaly sa postavil na nohy. tak trocha ako starý chlap, podopierajúc si vlastné kolená a keď už na nohách, tak naťahujúc svoj vlastný chrbát.
"Moje kosti.." Zamrmlal som ako mrzák, skôr pre seba.
"Yep, ako ti pomôžem?" Spýtal som sa jej. Trocha mi cuklo ústami. S deťmi som nemal moc dobré skúsenosti. Snažil som sa biť milý sure.. ale milý som bol aj k Mikoto, a to medzi nami pár krát zaiskrilo zopár nadávok.
Goemon- A-rank
Jelikož jsem měl nějaké slabé senzibilské schopnosti, tak jsem se vydal za člověkem, kterého jsem znal nejdéle a byl ze stejně mocného a prestižního klanu, jako já.
"Goemon-kun," zamával jsem na něj už z dálky a doběhl k němu. Všiml jsem si, že tu byla i ta holčička z minula. To už tak dlouho sedí venku a lelkuje?? Vyhnal jsem tuto myšlenku z hlavy a přistoupil ke Goemonovi.
"Můžeme si promluvit? A pak si zasparingujeme, jestli máš čas," dodal jsem ještě, protože mi bylo jasné, že to promluvení bude něco stát.
"Goemon-kun," zamával jsem na něj už z dálky a doběhl k němu. Všiml jsem si, že tu byla i ta holčička z minula. To už tak dlouho sedí venku a lelkuje?? Vyhnal jsem tuto myšlenku z hlavy a přistoupil ke Goemonovi.
"Můžeme si promluvit? A pak si zasparingujeme, jestli máš čas," dodal jsem ještě, protože mi bylo jasné, že to promluvení bude něco stát.
"Neměl by jste vstávat" pověděla jsem, Měl by si uvědomovat své limity, přeci jen hlasitost jeho kosti říkala, že už není nejmladší.
"Vlastně ani nic nepotřebují, jen jsem chtěla poděkovat" řekla jsem a ukázala jsem mu svitek, kde jsem zakreslila celý průběh jeho tréninku.
"Vlastně ani nic nepotřebují, jen jsem chtěla poděkovat" řekla jsem a ukázala jsem mu svitek, kde jsem zakreslila celý průběh jeho tréninku.
Sayori- C-rank
Pozeral som sa na dievčinu zvláštnym pohľadom.
Prišla sem, aby mi povedala... že nemám vstávať? Niečo mi na tom nesedelo, no tie pocity sa objasnili v momente, keď prišiel Hashiru. Otočil som sa na neho. Asi ju odstrašil, chudák dievča. No nie každý poletuje po dedine a vyzíva druhých ľudí na súboj.
"Eh?" Samého ma zaskočil. Mne prebehol pohľad od jedného k druhému. Bol som marod, radšej by som si pokecal s tuto dievčinou než sa tu klátil s nebezpečným súperom ktorého som na vlastné oči videl zamordovať skupinu ľudí, jedným úderom. jedným!
Povzdychol som si. Pohlad mi klesol k zemi a s úsmevom sa pozrel na Sayori.
"Ay, máš talent na kreslenie. Myslíš že budeš vedieť zachytiť aj sparing s tuto..." Premeral som si Hashira pohľadom. Nevedel som nájsť nejaký správny výraz, alebo prezývku.
Pokrčil som ramenom. "Hovor, Hashiru-s.. " Zas som si ho premeral.
-kun? Cuklo mi okom, no nechal som si to pre seba.
"Ak sa ma snažíš pozvať na rande tak.." Začal som opatrne a prstami som naznačil nejaký neurčitý smer.
"Nemyslím si že by to bol dobrý nápad .. ehh..hahah." Snažil som sa moju vlastnú nervozitu zahrať ľahkým zasmiatím.
Bože, čo sa deje? Len pred pár hodinami sme spolu pili.
Prišla sem, aby mi povedala... že nemám vstávať? Niečo mi na tom nesedelo, no tie pocity sa objasnili v momente, keď prišiel Hashiru. Otočil som sa na neho. Asi ju odstrašil, chudák dievča. No nie každý poletuje po dedine a vyzíva druhých ľudí na súboj.
"Eh?" Samého ma zaskočil. Mne prebehol pohľad od jedného k druhému. Bol som marod, radšej by som si pokecal s tuto dievčinou než sa tu klátil s nebezpečným súperom ktorého som na vlastné oči videl zamordovať skupinu ľudí, jedným úderom. jedným!
Povzdychol som si. Pohlad mi klesol k zemi a s úsmevom sa pozrel na Sayori.
"Ay, máš talent na kreslenie. Myslíš že budeš vedieť zachytiť aj sparing s tuto..." Premeral som si Hashira pohľadom. Nevedel som nájsť nejaký správny výraz, alebo prezývku.
Pokrčil som ramenom. "Hovor, Hashiru-s.. " Zas som si ho premeral.
-kun? Cuklo mi okom, no nechal som si to pre seba.
"Ak sa ma snažíš pozvať na rande tak.." Začal som opatrne a prstami som naznačil nejaký neurčitý smer.
"Nemyslím si že by to bol dobrý nápad .. ehh..hahah." Snažil som sa moju vlastnú nervozitu zahrať ľahkým zasmiatím.
Bože, čo sa deje? Len pred pár hodinami sme spolu pili.
Goemon- A-rank
Asi jsem narušil nějaké zajímavé setkání. Myslím, že bylo nemorální nějakým způsobem sexuálně obtěžovat mladší neplnoleté osoby, natož děti, ale jak tohle udělat, když mladší chce starší?
Vytěsnil jsem tuto ošklivou myšlenku z hlavy, protože mi ji nahradila jiná ošklivá myšlenka.
"R...rande?! Naniii?!"
Goemon se snad zbláznil. To, že jsem na někoho milý, automaticky neznamená rande, nebo snad jo? Zatřásl jsem hlavou mohutně jako slon, když se oklepává po dešti.
"Ne, chci se s tebou poradit, tohle je vážné," ztichl jsem na chvíli, abych se dokázal naladit na vážnou vlnu.
"Poblíž města je hora Tsuki, kde je velké naleziště zlata, něco tam však straší. Poslal jsem tam jednoho, který se zvládl vrátit a tady mám výsledky z rozboru té substance, která v něm byla. Neznáš to? Je to něco jako čakra, která putuje tělem a lidé pak vybuchují, otravuje to tělo a tak. Nesetkal ses něčím takovým?" podal jsem mu složku s výsledky, které jsem zaznamenal. Doufal jsem, že jsem to popsal dobře, protože jsem byl stále trochu rozhozen.
Vytěsnil jsem tuto ošklivou myšlenku z hlavy, protože mi ji nahradila jiná ošklivá myšlenka.
"R...rande?! Naniii?!"
Goemon se snad zbláznil. To, že jsem na někoho milý, automaticky neznamená rande, nebo snad jo? Zatřásl jsem hlavou mohutně jako slon, když se oklepává po dešti.
"Ne, chci se s tebou poradit, tohle je vážné," ztichl jsem na chvíli, abych se dokázal naladit na vážnou vlnu.
"Poblíž města je hora Tsuki, kde je velké naleziště zlata, něco tam však straší. Poslal jsem tam jednoho, který se zvládl vrátit a tady mám výsledky z rozboru té substance, která v něm byla. Neznáš to? Je to něco jako čakra, která putuje tělem a lidé pak vybuchují, otravuje to tělo a tak. Nesetkal ses něčím takovým?" podal jsem mu složku s výsledky, které jsem zaznamenal. Doufal jsem, že jsem to popsal dobře, protože jsem byl stále trochu rozhozen.
No, celý situáciu som začal brať vážnejšie, keď začal rozprávať. Ruky som si založil na hrudník a a na Hashira hodil pohľad, ktorý mnohému nenaznačoval. Úprimne jeho rozprávanie mi niečo pripomínalo. Teda.. nie "niečo", ale dosť konkrétne výjavy a situácie. Jeden z dôvodov prečo bol klan Uchiha najatý ku konfliktu Shimo no Kuni, bol ten ich klan sám o sebe. A to čo popisoval nebol.. žiaden druhotriedny člen, ale plnohodnotný užívateľ Ketsuryuganu.
Niektorý z nich sa dostal až sem?
Chytil som zložku a venoval som jej jeden krátky pohľad.
"Hovoríš hora Tsuki?" Spýtal som sa ho, namiesto odpovede. No a zas som sa raz zamyslel. Problém bol v tom že som teraz nevlastnil sharingan a bojovať proti niekomu z toho klanu.. To mohol byť celkom záhul. Vrátil som mu späť výsledky a pár krokov sa posunul dozadu. Našťastie som mal pomocníka, ktorý mi v tejto veci vedel pomôcť.
Nakusol som si palec na ľavej ruke a poskladal zopár pečatí.
Po obláčiku dymu, sa podo mnou objavila vrana, ktorej sa v očiach točil sharingan, vlastne v oboch. Bol to môj veľmi.. efektívny špeh.
"Pohorie Tsuki.. ukrýva sa tam jeden z nich, nájdi ho." Šepol som, na čo vrana zakrákala, roztiahla krídla a následne vyletela do vzduchu., strácajúc sa niekam za horizont.
Niektorý z nich sa dostal až sem?
Chytil som zložku a venoval som jej jeden krátky pohľad.
"Hovoríš hora Tsuki?" Spýtal som sa ho, namiesto odpovede. No a zas som sa raz zamyslel. Problém bol v tom že som teraz nevlastnil sharingan a bojovať proti niekomu z toho klanu.. To mohol byť celkom záhul. Vrátil som mu späť výsledky a pár krokov sa posunul dozadu. Našťastie som mal pomocníka, ktorý mi v tejto veci vedel pomôcť.
Nakusol som si palec na ľavej ruke a poskladal zopár pečatí.
Po obláčiku dymu, sa podo mnou objavila vrana, ktorej sa v očiach točil sharingan, vlastne v oboch. Bol to môj veľmi.. efektívny špeh.
"Pohorie Tsuki.. ukrýva sa tam jeden z nich, nájdi ho." Šepol som, na čo vrana zakrákala, roztiahla krídla a následne vyletela do vzduchu., strácajúc sa niekam za horizont.
Goemon- A-rank
Zvedl jsem obočí a chvíli se na něj díval s tázavým pohledem.
"Tak víš teda něco o tom??" zřejmě asi ví, když udělal, to co udělal, ale říct by něco mohl.
"Jeden z nich?" byl jsem dost zmatený. Nevěděl jsem co tím myslí, ale pokud jich je víc, rozhodně chci být na jejich straně, než proti ním.
"Kolem hory Tsuki je bariéra, jakmile někdo vstoupí do bariéry je automaticky chycen v genjutsu, to jsem ti měl asi říct dřív, než jsi tam poslal vránu s genjutsu," pokrčil jsem rameny. Nevěděl jsem, že bude dřív jednat, než mluvit.
"Tak víš teda něco o tom??" zřejmě asi ví, když udělal, to co udělal, ale říct by něco mohl.
"Jeden z nich?" byl jsem dost zmatený. Nevěděl jsem co tím myslí, ale pokud jich je víc, rozhodně chci být na jejich straně, než proti ním.
"Kolem hory Tsuki je bariéra, jakmile někdo vstoupí do bariéry je automaticky chycen v genjutsu, to jsem ti měl asi říct dřív, než jsi tam poslal vránu s genjutsu," pokrčil jsem rameny. Nevěděl jsem, že bude dřív jednat, než mluvit.
Pozeral som sa za mojou vranou, ktorá sa po chvíľke stratila z obzoru. Nechal som Hashira v "zmätočnom" stave pár minút, kým som sa naň zas obrátil. Na tvári mi pohrával ľahký úsmev.
"O Yako sa neboj. Má príliš veľa skúseností na to, aby sa do ich genjutsu chytila." Vysvetlil som mu a s ľahkým zývnutím som sa k nemu otočil.
"Hmpf.." Na chvíľku som si Hashira premeral. "Ketsuryugan, je to doujutsu ktoré umožňuje užívateľovi taktiež ovládať krv v.. istom rozsahu." Poškrabal som sa na nose.
"Boli ťažnou silou Kamimari no Kuni, kým som nezabil Towakiho ich.. eh." Poškrabal som sa na brade.
"Povedzme že niečo ako jedno z dvojčat od Uchihov." Zas som pokrčil ramenom. Poslednú dobu som to robil často.
"O Yako sa neboj. Má príliš veľa skúseností na to, aby sa do ich genjutsu chytila." Vysvetlil som mu a s ľahkým zývnutím som sa k nemu otočil.
"Hmpf.." Na chvíľku som si Hashira premeral. "Ketsuryugan, je to doujutsu ktoré umožňuje užívateľovi taktiež ovládať krv v.. istom rozsahu." Poškrabal som sa na nose.
"Boli ťažnou silou Kamimari no Kuni, kým som nezabil Towakiho ich.. eh." Poškrabal som sa na brade.
"Povedzme že niečo ako jedno z dvojčat od Uchihov." Zas som pokrčil ramenom. Poslednú dobu som to robil často.
Goemon- A-rank
"Dobře," přikývl jsem a přemýšlel, jak je možné, že má vrána Sharingan. Čí to sharingan byl?
Pak mě přinutil zamyslet se a zapátrat v dávné minulosti. Ach ano!
"Já vím, klan Chinoike. Už jsem o nich slyšel, v dávných dobách hráli velkou roli ve sjednocení Kaminari no Kuni. Všichni se jich báli a říkalo se jim, že je to prokletý klan, který se koupe v krvi svých nepřátel," pousmál jsem se a zakroutil hlavou.
"Zajímalo by mě o nich něco víc..Rád bych si s někým ze jejich klanu pohovořil, ale to snad někdy," pokrčil jsem rameny. "Tak díky za informace, nebudu rušit," podíval jsem se na Sayuri a pak zpátky na Goemona.
Pak mě přinutil zamyslet se a zapátrat v dávné minulosti. Ach ano!
"Já vím, klan Chinoike. Už jsem o nich slyšel, v dávných dobách hráli velkou roli ve sjednocení Kaminari no Kuni. Všichni se jich báli a říkalo se jim, že je to prokletý klan, který se koupe v krvi svých nepřátel," pousmál jsem se a zakroutil hlavou.
"Zajímalo by mě o nich něco víc..Rád bych si s někým ze jejich klanu pohovořil, ale to snad někdy," pokrčil jsem rameny. "Tak díky za informace, nebudu rušit," podíval jsem se na Sayuri a pak zpátky na Goemona.
Prižmúril som oči. Rukou som spravil neurčité gesto. Bolo to prikývnutie? Nebolo? Ťažko povedať.
"Poznáš ako sa šíria drby." Odvetil som mu na jeho popis klanu Chinoike. OStatne aj o Uchihoch sa hovorilo kde čo, pri čom to často bola len nejaká skreslená pravda.
"Naah, nehovoril si niečo o sparingu?" Poškrabal som sa na nose, zľahka sa na blondiaka usmievajúc.
"Poznáš ako sa šíria drby." Odvetil som mu na jeho popis klanu Chinoike. OStatne aj o Uchihoch sa hovorilo kde čo, pri čom to často bola len nejaká skreslená pravda.
"Naah, nehovoril si niečo o sparingu?" Poškrabal som sa na nose, zľahka sa na blondiaka usmievajúc.
Goemon- A-rank
"Báchorky. Já vím, proto jsem chtěl skutečně zjistit, co za tím stojí. Jednou tomu jistě přijdu na kloub," rozhodil jsem rukama.
[b]"No, jestli teda chceš.." začal jsem natáčet hlavou a pokřupávat si různě krk a klouby. Protáhl jsem se jako člověk na spartakiádě. Byl jsem pořádně ztuhlý a bylo mi jasné, že do tohoto souboje budu muset dát všechno, protože jinak to ani nepůjde.
"Ale měli bychom jít dál, protože to tady pořádně zničíme," ušklíbl jsem se.
[b]"No, jestli teda chceš.." začal jsem natáčet hlavou a pokřupávat si různě krk a klouby. Protáhl jsem se jako člověk na spartakiádě. Byl jsem pořádně ztuhlý a bylo mi jasné, že do tohoto souboje budu muset dát všechno, protože jinak to ani nepůjde.
"Ale měli bychom jít dál, protože to tady pořádně zničíme," ušklíbl jsem se.
"Reálne sú nebezpečný." Pripomenul som mu, aby zas moje.. slová nebral tak že by som Choinoke podceňoval. Ostatne, museli najať klan Uchiha na to, aby sa s nimi vysporiadali.
Prikývol som. Chcel som. Každopádne som nemienil ísť all out. Mal to byť predsa len sparing... a aj pre to som nad jeho slovami prevrátil oči.
"Nie, nezničíme.. proste sa kroť." Poškrabal som sa vo vlasoch a zvláštne som sa na Hashira pozrel. "Ostatne, ti neuškodí trocha sebakontroly." Aj tak som ale odstúpil od smeru, ktorým sa nachádzala Sayuri. Pokrupal som si prstami, pokrútil ramenom, no a po tom som sa už venoval Hashirovi. Ruky som natrčil pred seba do bojového postoja, prstami ukazujúz, že môžeme začať.
Prikývol som. Chcel som. Každopádne som nemienil ísť all out. Mal to byť predsa len sparing... a aj pre to som nad jeho slovami prevrátil oči.
"Nie, nezničíme.. proste sa kroť." Poškrabal som sa vo vlasoch a zvláštne som sa na Hashira pozrel. "Ostatne, ti neuškodí trocha sebakontroly." Aj tak som ale odstúpil od smeru, ktorým sa nachádzala Sayuri. Pokrupal som si prstami, pokrútil ramenom, no a po tom som sa už venoval Hashirovi. Ruky som natrčil pred seba do bojového postoja, prstami ukazujúz, že môžeme začať.
Goemon- A-rank
Strana 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Naruto Stories: The Revolution :: RPG GAME :: Naruto Stories: The Origin :: Herní místnosti :: Tsuki no Kuni :: Tsukiyama
Strana 2 z 5
Povolení tohoto fóra: