Naruto Stories: The Revolution
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nálevna Stará brána

5 posters

Strana 3 z 3 Previous  1, 2, 3

Goto down

Nálevna Stará brána - Stránka 3 Empty Nálevna Stará brána

Příspěvek pro Hoshigaki Kazuki Sat Jul 21, 2018 1:06 pm

First topic message reminder :

Nálevna Stará brána - Stránka 3 Pub_by_artificialguy-d6vdmji
Nenápadná nálevna nacházející se jak název napovídá nedaleko hlavní brány. Stala se tak oblíbenou destinací poutníků, stejně jako pochybnějších živlů tohoto města, opilci počínaje, donašeči pokračuje a dealery konče. Zkrátka a jednoduše, pokud hledáte nějaké to podpultové zboží nebo jen sháníte pochybnější kontakty, toto místo je přesně pro vás. Pokud jste však slušný občan, obchodník nebo dokonce shinobi, měli byste se tomuto místu obloukem vyhýbat. Takové tu totiž nemají rádi.

Barmana zde dělá věčně zachmuřený stařík, který velice rád vypráví o svém předešlém životě žoldáka.

Nálevna je nyní v kompletní rekonstrukci po nešťastném požáru způsobeným vznícením jednoho ze sudů s kořalkou, ehm ehm. Celá původní budova byla stržena k zemi a na jejích základech nyní roste budova zcela nová, o poznání lépe vyhlížející. Mezi dělníky i lidmi z okolí se proslýchá, že se bude jednat o pánský klub

Naposledy upravil Hoshigaki Kazuki dne Sun Aug 12, 2018 8:33 pm, celkově upraveno 1 krát
Hoshigaki Kazuki
Hoshigaki Kazuki
A-rank

Poèet pøíspìvkù : 39

Návrat nahoru Goto down

Nálevna Stará brána - Stránka 3 Empty Re: Nálevna Stará brána

Příspěvek pro Kenji Kana Thu Aug 02, 2018 7:59 pm

Oheň už dohasieval a ja som sa mohol konečne rozhliadnuť na tú spúšť. Až teraz som si začal uvedomovať ako som to prehnal, no aby som cítil ľútosť za barom alebo za mŕtvymi, to som povedať nemohol. Avšak bol som smutný z toho koľko chľastu som musel rozbiť a nehovoriac o tom že som zacítil až nepríjemný zápach trávy spálenej na popol. Toľko zbožia a úplne zničeného. A práve preto keď mi priložil svoju katanu ku mojej tepne, ani mnou nehlo. Nevyzeralo to vôbec že sa mienim brániť, o čo viac, nehlo so mnou. Normálne by človek aspoň pocítil triašku, zachveli sa mu oči či na okamih jeho pud sebazáchovy prehovoril aby niečo urobil. No nič také odo mňa neprišlo, len kamenný výraz a mŕtve oči sledujúce Kazukiho.
„Mieniš aj pokračovať alebo sa len predvádzaš? Na jedno z toho nemáme čas..“ Prehovoril som a potiahol z cigarety, úplne ignorujúc jeho šialený výraz. Bolo mi to jedno. Niečo ma totiž napadlo, niečo oveľa bizarnejšie než som vôbec plánoval, taká malá pomsta Reine a celému tomu skurvenému klanu. No a tá pomsta by mohla prerásť v niečo naozaj obrovské. V tú chvíľu mi pritlačil katanu ku krku ešte viac. Jeho poznámka zaštípala a mne zahorelo v očiach, nesplnil som mu prianie. Nezačal som nadávať ani na klan ani na to ako sa od nich chcem odprostiť. Dal som mu niečo oveľa lepšie.
„Nie, mienim jej ich ukradnúť s tým že mi ešte zato poďakuje..“ Samozrejme som sa v tomto biznise vyznal. Vytunelovať každý fond, krátiť dane, zmenky, rôzne podvody a tak ďalej a tak ďalej. Možno si to ani neuvedomoval ale i ja sám som mal ako Kazuki kontakty na istých pochybných ľudí, rôznych grázlov a mafiánov. Stačilo tak málo aby sa rozhostili plamene a trochu dlhšiu dobu na pálenie a mesto by bolo naše.
„A nemuselo by to skončiť len pri rekonštrukcii baru..“ Odvetil som. V tú chvíľu som si možno dovolil viac ako som mohol, no riskol som to. Buď ma zabije, alebo sa so mnou spriahne. Presnejšie povedané ma tak trochu zamestná a využije moje služby ktoré neboli k zahodeniu. Urobil som to že som priložil prst na zdravej ruke ku katane a jemne som si ju odtiahol od krku.

Kenji Kana
Kenji Kana
B-rank

Poèet pøíspìvkù : 62

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoshigaki Kazuki Sat Aug 04, 2018 10:19 am

Peněžní ztráta způsobená naším řáděním byla zcela zanedbatelná, jelikož hlavní cenu mělo toto místo právě díky svému účelu a známosti v určitých kruzích. Kdokoliv se pohyboval na hraně, dřív nebo později toto místo navštívil. Ať už kvůli obchodu, informacím, nebo i pro ochranu. Pro ochranu si sem dokonce chodili i poctiví občané, kteří chtěli nadstandardní jistoty co se jejich životů a majetku týče. V tomto městě se kradlo, zabíjelo a kdo ví co ještě. Život v ulicích nebyl jako ten v paláci. Jenomže, o to se ti z paláce nikdy příliš nezajímali. Jediné, co za život viděli bylo náměstí a přinejlepším i tržiště, ale... kdo z nich byl někdy za hradbami? Kdo z nich se kdy podíval do chudinské čtvrtě nebo se poptal prostého lidu na jejich názor. Správně, nikdo! Je zajímala akorát ta stříbrná lžička, kterou měli zaraženou hluboko v prdeli. A právě díky tomu mohli vzniknout lidi jako já. Pochybné existence přinášející systém do chaosu. Strach do nenávisti. A peníze, hromadu peněz do své vlastní kapsy!
Jak to tak ale vypadalo, byl buď sirka již smířený se svým osudem a nebo to byl jen zkrátka naprostý ignorant, který mě chtěl vytáčet ještě víc! I když měl u krku katanu, která mu div neprotrhla hrdlo. Zajímavá to existence. Upřímně se divím, že ještě žije... I když, to samé by mohl říct on i o mé osobě. "To máš pravdu, ten tvůj pomalu dochází, ale... aspoň ho můžeš strávit v dobré společnosti" zazubil jsem se nakonec, když jsem si ho ještě jednou pořádně prohlédl. Měl jsem z jeho zranění sadistickou radost. Lákalo mě mu způsobit další! Jenomže, to by nesměl opět promluvit, jelikož namísto úšklebku se mi na tváři objevil lehce zvídavý a nevěřícný výraz, který krásně podtrhlo mé zdvižené obočí. "Ukrást peníze z městské kasy? Nezištně?" zeptal jsem se spíš jen tak pro ujasnění, jestli jsem ho pochopil dobře, jelikož... věděl on, kdo já jsem? A vůbec, proč by někdo chtěl krást městské peníze... stejně tam bylo tak akorát na to, aby celé tohle zavšivené město nespadlo jak domeček z karet. "Ty musíš být ještě větší blázen, než jsem si myslel" hodil jsem po něm skoro až nevěřícný, avšak z nějakého důvodu pobavený pohled. Blázny jsem měl rád, obzvlášť takové, kteří dělali špinavou práci za mě. A z tohoto důvodu, když následně odstrčil mou katanu ze svého krku, nijak jsem mu nebránil. Jen jsem se mu zpříma zadíval do očí a "Máš na to týden. Za každý milion co mi doneseš ti nechám jednu končetinu... a kdo ví, třeba když zůstaneš vcelku, tak najdeme společnou řeč pro další podnikání"
Hoshigaki Kazuki
Hoshigaki Kazuki
A-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Kana Sat Aug 04, 2018 11:29 am

Kazuki mal úplnú pravdu. Nie len v tom čo povedal ale jeho myšlienky boli správne. Fakt ktorý nešiel prehliadnuť. Chaos v meste. Chaos v celej zemi. Mesto bolo až príliš rozdelené na tých čo mali a tých čo nemali. Celá zem bola rozdelená, niektorí verili v Kotomi, niektorí stali na strane Reiny. Čo bolo ale najhoršie, nič sa nedialo. Reina nebola tak silný vodca ako sa zdalo, mesto ako aj zem potrebovalo pevnú ruku. Podobnú akú mal Kazuki. Niekoho kto sa nebál špinavej práce, niekoho kto sa nebál akcie. Keď som mu pohliadol do očí, môj plán prerástol v niečo oveľa väčšie. Reinu som mal rád, hnev už dávno opadol, ale tu šlo o viac. A predovšetkým, možno sa jej aj uľaví ak sa to podarí.
„Môj čas je ale len môj a nikoho iného. Môže trvať len týždne, no môže prestáť i roky. Kto vie čo sa ďalej stane..“ Takúto filozofiu som nemal vôbec rád, no tentokrát som urobil výnimku. Keď mi dovolil aby som odtiahol katanu, len som sa pousmial. Pomaly som sa postavil a zdravou rukou som sa oprášil. Chvíľku trvalo než sa mi to všetko podarilo pretože i moja košeľa bola značne zničená po tom pekle, ktoré sme tu rozpútali. Svoju poškodenú ruku som voľne nechal viať popri tele, čo mi vyčarilo nepeknú bolestivú grimasu na tvári, no ignoroval som bolesť samotnú.
„Nemysli si o mne nič, bude to tak lepšie. Aspoň nebudeš tak často prekvapený..“ Keď mi dal ultimátum, stíchol som. Nie že by som zrazu chcel vycúvať od jeho ponuky, to nie. Opak bol pravdou, ešte viac ma utvrdil v tom že sa to môže podariť. Či sa mi to páčilo alebo nie, už nebolo pomaly cesty späť. Toto mal byť plamienok, ktorý rozhorí ulice. A ten oheň sa rozšíri. A bude plápolať ešte dlhé roky. Snáď. Zarazený som sa mu otočil chrbtom a pozrel sa smerom do ulíc. Ako to urobiť, s čím to urobiť, ako dlho to bude trvať a hlavne.. Oplatí sa to? Odpoveď bola jednoznačná.
„Stačí mi 5 dní. No ak má biznis pokračovať, budem potrebovať pár tvojich ľudí, než sa to rozšíri.A báť sa nemusíš, o tebe sa nemusí nikto dozvedieť.“ Prehovoril som jasne a otočil sa. Pohliadol som mu do očí. Buď príjme alebo sa o to pokúsim sám, s ním boli ale aspoň veľké šance a nemuselo by to trvať dlho. Ja som ale pochopil kto to je. A vedel som kým môže byť.

Kenji Kana
Kenji Kana
B-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoshigaki Kazuki Tue Aug 07, 2018 1:18 pm

Upřímně, nikdy jsem nebyl obdivovatel životních mouder a všemožných filozofických otázek. Byla to jen hromada nudných a zbytečných keců, kterými se slabí utěšovali a neschopní si dodávali falešnou naději. Jak se říkává, naděje umírá poslední... pravda je ale taková, že naděje umírá spolu s tím, na kom je postavená. Stačí jeden sek katanou, jeden zášleh plamene, či jednou kousnutí a veškerá naděje se vytratí jak pára nad hrncem.
"Myslím, že takhle to nefunguje kamaráde..." zazubil jsem se, zatímco jsem jím odstrčenou katanu pomalu navrátil do jejího pouzdra a zpříma se na něj zadíval skoro až hravým pohledem. Díval jsem se na něj stejně, jako se lovec díval na kořist, kterou však neměl v plánu ulovit, nýbrž si s ní jen pohrát. Ona hra na tom lovu byla mnohdy lepší, než samotná kořist. "Stačil by mi jeden sek..." mé prsty opět obtočily rukojeť mé katany, přičemž se mi lehce zlověstně zablýsklo v očích. "Ale... to by už nebyla žádná zábava" dodal jsem následně, zatímco se má ruka opět svěsila podél mého těla.
To že si o něm nemám nic myslet jsem přešel s menším úšklebkem, jelikož... já si na lidi většinou velice rychle tvořil svůj názor, který je mi pak neskutečně těžké vyvrátit. Ale, kdo ví, třeba mě překvapit dokáže. Zatím se mu to dařilo. Ale... když si poté vyžádal jen pět dní, na mé tváři se usadil trošku vážnější výraz, který se ještě víc prohloubil v moment, kdy chtěl i moje lidi. Ne že bych mu nevěřil, ale nevěřil jsem lidem, které jsem chtěl zabít... a ještě méně jsem věřil lidem, za kterými se táhl smrad známého jména. Na druhou stranu jsem byl neskutečně zvědavý, jak svého cíle vlastně hodlá dosáhnout a tak... "Máš čtyři a můžeš si vzít všechny pobudy, které tady v okolí najdeš" no co, měl jsem rád výzvy a navíc, snad nečekal, že mu dám své lidi zadarmo. Určitě sám dokázal poznat, kdo za to stál a kdo ne. V okolí této nalévárny se vždy pohybovaly ty správné živly, které pro mě pracovali, ať už přímo, či jen okrajově. Poté, aniž bych na cokoliv čekal, aniž bych vyčkával jeho odpovědi či dalších slov jsem se rozešel kamsi do kouře, ve kterém jsem se hodlal ztratit. Přeci jen, nepůsobilo by dobře, kdyby mě tu někdo viděl, jak se bavím s budoucím korupčníkem, že ano.

-Přesun-
Hoshigaki Kazuki
Hoshigaki Kazuki
A-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Kana Tue Aug 07, 2018 7:20 pm

Jeho názor na moju filozofiu bol predsa len jeho názor, i hlupáci ho môžu mať. Dôkazom toho je vedenie tohto mesta. Nikto však nepovedal že je správny, tak isto mohol byť len obyčajný dôkaz toho ako jednoduchý človek Kazuki je.
„Tvoj jediný sek dokázal maximálne to, že nestačí..“ Upozornil som ho na fakt že jediným sekom môže akurát štípať drevo a nie mňa. Ak by sa rozhliadol okolo, hneď by vedel načo narážam. Zničený bar jasne dokazoval ako hlboko sa mýlil a ako otrasne ma podceňoval. Možno bol silnejší a skúsenejší, to neznamenalo že môže jediným ťahom rozhodovať o mojom osude. Aj keď, možno mohol. Stačil by šepot do Reininých úst od neho a ja by som už dávno bol povesený za velezradu.
„Tak za štyri dni.. a potom.. No, veď sám uvidíš..“ To boli moje posledné slová a po jeho odchode som sa tu ešte rozhliadol. Potreboval som premýšľať, potreboval som taktiku a plán. Všetko sa mi mohlo zboriť v rukách ako domček z karát. Povzdychol som si, dopálil cigaretu a ohorok odhodil do kopy sutín. Rozhliadol som sa a bez ďalších slov som sa vydal preč z baru rovnako ako on, do ulíc, ku klanu, do hradu. Všade. Predovšetkým som ale dával pozor či nás niekto nesleduje. V túto chvíľu mňa a pár jeho lapkov.
„Mesto.. potrebuje zmenu..“

//Presun

Kenji Kana
Kenji Kana
B-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 3 z 3 Previous  1, 2, 3