Naruto Stories: The Revolution
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nálevna Stará brána

5 posters

Strana 2 z 3 Previous  1, 2, 3  Next

Goto down

Nálevna Stará brána - Stránka 2 Empty Nálevna Stará brána

Příspěvek pro Hoshigaki Kazuki Sat Jul 21, 2018 1:06 pm

First topic message reminder :

Nálevna Stará brána - Stránka 2 Pub_by_artificialguy-d6vdmji
Nenápadná nálevna nacházející se jak název napovídá nedaleko hlavní brány. Stala se tak oblíbenou destinací poutníků, stejně jako pochybnějších živlů tohoto města, opilci počínaje, donašeči pokračuje a dealery konče. Zkrátka a jednoduše, pokud hledáte nějaké to podpultové zboží nebo jen sháníte pochybnější kontakty, toto místo je přesně pro vás. Pokud jste však slušný občan, obchodník nebo dokonce shinobi, měli byste se tomuto místu obloukem vyhýbat. Takové tu totiž nemají rádi.

Barmana zde dělá věčně zachmuřený stařík, který velice rád vypráví o svém předešlém životě žoldáka.

Nálevna je nyní v kompletní rekonstrukci po nešťastném požáru způsobeným vznícením jednoho ze sudů s kořalkou, ehm ehm. Celá původní budova byla stržena k zemi a na jejích základech nyní roste budova zcela nová, o poznání lépe vyhlížející. Mezi dělníky i lidmi z okolí se proslýchá, že se bude jednat o pánský klub

Naposledy upravil Hoshigaki Kazuki dne Sun Aug 12, 2018 8:33 pm, celkově upraveno 1 krát
Hoshigaki Kazuki
Hoshigaki Kazuki
A-rank

Poèet pøíspìvkù : 39

Návrat nahoru Goto down

Nálevna Stará brána - Stránka 2 Empty Re: Nálevna Stará brána

Příspěvek pro Reina Kana Mon Jul 23, 2018 8:52 am

Vskutku jen co se rozmluvila, tak jsem pookřála. Schopnost uklidnit mě má snad jenom Rika. Byla velmi roztomilá, když mi říkala svůj příběh, ta nervozita u ní mi připomněla jak hodně nervózní jsem byla já při první návštěvě Takumiho rodičů a nebo toho proslovu. Uvolnila jsem se a pomalu vycházela z toho pajzlu. 
"Pojď se mnou." promluvila jsem k ní. Nechtěla jsem v tom domě zůstávat. Neměla jsem to zapotřebí. Jakmile jsme hostinec opustili zase se do něj s nadávkami vraceli lidé, kteří tam popíjeli a byli návštěvníky celkem pravidelně. Nadávky od lidí, co tam pili a veselé pokřiky od lidí, co byli stejného názoru jako já. Všem se holt nezavděčím. 
"Vyprávěj mi svůj příběh, proč nový začátek?" spojila jsem si ruce za zády a tím se trochu napřímila a pokračovala ulicí dále.
Reina Kana
Reina Kana
S-rank (vůdce klanu)

Poèet pøíspìvkù : 185

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mikoto Hyūga Mon Jul 23, 2018 9:20 am

Kryštál zmizol a táto krčma či bar sa vrátila späť do pôvodného stavu. Vskutku impozantná schopnosť, a ako som už skôr spomínala, aj strašidelná. Jemne som prikývla a vykročila za ňou. Rovnako ako ona ani ja som sa necítila na takom mieste príjemne, k alkoholu som nemala pozitívny vzťah. Možno kvôli tomu, že som na to nemala vek, a ani som to nemienila skúsiť. Len čo sme odišli, do krčmy sa vrátil život, ako aj predtým. Ako keby tých ľudí vôbec nevystrašilo, čo sa tam udialo, čo mal iste na svedomí práve alkohol, vďaka ktorému im to tak trocha nedochádzalo. Kráčala som po jej boku, pričom som ju po očku sledovala. Nie priamo, nechcela som vyzerať neslušne. Mne by možno tiež nebolo príjemné, keby na mňa niekto vyvaľuje okále.
"Uhm," vypadlo zo mňa.
"Pretože môj život nezačal a nevyvíjal sa tak, ako by som chcela. Nenašla som si svoje miesto tam, kam by som aj oficiálne patriť mala, preto som bola nútená hľadať si ho inde," preniesla som potichu, ale nie až tak, aby to nepočula. Všimla som si, že sme približne v rovnakej výškovej rovine.
"Nechcem Vás zaťažovať mojimi životnými problémami a udalosťami, preto poviem len jediné - vyrastať v prostredí plnom lží a nenávisti naozaj nie je pre mňa. Z toho dôvodu som ušla s cieľom začleniť sa niekde, kde nebudem tak nevítaná," to, že zo mňa vôbec niekto dostal takéto dlhé súvetie, bol zázrak. A dnes zrejme prvý aj posledný. Navyše, nerada som rozprávala o sebe a o svojej minulosti, hoc nebola ani zďaleka tak temná a tragická. Aspoň teda z môjho uhla pohľadu existovali ľudia, ktorí na tom boli mnohonásobne horšie. Nesťažovala som sa. Opäť som sklopila pohľad k zemi a sledovala svoje topánky.
Mikoto Hyūga
Mikoto Hyūga
A-rank

Poèet pøíspìvkù : 157

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Mon Jul 23, 2018 9:39 am

Vyrůstala v prostředí lží a nenávisti. Zajímavé. Nevím jestli tady je to vhodnější. tady lžu, co můžu, abych si udržela post a nenávidim ty, kvůli kterým ten post teď mám. Nicméně mi přišla zajímavá. 
"Co umíš děvče a co si představuješ za práci?" ptala jsem se jí dál. Tady se bez práce neuživí nikdo, i když jsem daně snížila. Její povaha mi evokovala poslušnot, což jsem cenila nejvíc. Uvidíme s čím přijde. Buď ji dám práci v sídle nebo ji pošlu na určité místo, kde by ji práci mohli nabídnout včetně ubytování.
Reina Kana
Reina Kana
S-rank (vůdce klanu)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mikoto Hyūga Mon Jul 23, 2018 10:03 am

Pri jej otázke vo mne svitla skutočná nádej nový život začať naozaj. Iste by sa ma túto otázku nepýtala, ak by nezmýšľala niečo so mnou urobiť alebo ma niekam poslať.
"Ako člen Hyūga klanu som bola odmalička trénovaná v umení Taijutsu a Byakuganu. Počas svojich ciest som prežívala plnením misií a úloh, lovom tých, na ktorých bola vypísaná odmena a podobne. Ocenila by som, ak by to v tomto duchu aj ostalo," odvetila som stručne. Iste by nebola na mňa povedala, že som sa k takejto práci skutočne odhodlala, ale Hyūga výchova sa na mne zreteľne podpísala. O tom, že v domácich prácach a v podstate činnostiach, ktoré ženy zvyknú vykonávať, som úplne drevo, som nespomínala. Ešte za čias pobytu v klane ma k práci nik nepustil, jedinými povinnosťami bolo vzdelávať sa a trénovať. Počas ciest som sa síce naučila starať sa sama o seba, avšak ani tak by som nebola dobrou manželkou, matkou, domácou pani.
Mikoto Hyūga
Mikoto Hyūga
A-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Mon Jul 23, 2018 10:31 am

Hyuga by se mi hodil. Taijutsu a byakugan. Velice dobré a má zkušenosti s lovem lidí, ještě lepší. 
"Dobrá tedy, představuješ si být součástí nějaké gardy nebo osobní ochranka mé maličkosti či v paláci jako strážce?" zeptám se jí na přímo a podívám se na ní. Má možnost výběru. Možná by náš kapitán ocenil pomoc při městském ruchu, ale tam hodlám hodit ještě jednu slečnu, možná by si rozuměli. 
"Možná městský strážce v případě nutnosti moje zvláštní jednotka, ale to nechám na tobě." 
Reina Kana
Reina Kana
S-rank (vůdce klanu)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mikoto Hyūga Mon Jul 23, 2018 11:20 am

Tak trochu som na ňu vyvalila oči, keď mi vymenovala zoznam hodností a prác, z ktorých som si mohla vybrať podľa vlastného uváženia. Rozhodne som nečakala možnosť byť súčasťou jej ochranky či jej zvláštnej jednotky. Pousmiala som sa, a i napriek značnej nervozite šlo stále o veľmi milý a trocha ostýchavý úsmev.
"Zo všetkých možností, ktoré ste mi ponúkli, najzaujímavejšie znie...byť súčasťou vašej ochranky, Reina-hime," zvolila som si nakoniec. Predsa len šlo o pozíciu, ktorá mohla priniesť veľa dobrodružstva. Mohla som tak spoznať život akéhosi šľachtického života, hoc by som bola len pozorovateľom. Bola by som spoločníkom na jej cestách, pri rôznych úlohách. Nie že by iné možnosti neboli lákavé. Trocha som sa začervenala.
"Nechcem byť trúfalá, ale mala by som otázku. Podľa čoho usudzujete, že som dostatočne schopná na to, aby som mohla zastávať takúto funkciu?" pípla som. Môj hlas zrazu vyletel neskutočne vysoko, cítila som, ako mi krv stúpa do tváre. Toto bol hotový rekord - položiť niekomu tak vysoko postavenému otázku.
Mikoto Hyūga
Mikoto Hyūga
A-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Mon Jul 23, 2018 11:30 am

Kývla jsem uznaně, že si tak mladá troufla jít přímo ke mě, ale holt někdy se začít musí a dělat i osobní stráž nebude zase tak těžké, když většinou kolem sebe mám rychlou obranu. Když se mi položila otázku, zastavila jsem se. Nejspíše dle její reakce jí tím trošku vystraším.
"Proč? Protože ovládáš něco, co já ne, protože vím moc dobře, co jsou Hyuogové zač, a taky proto že si žena. S muži dost často nevynikám a moje ideologie je ženská síla. Což budeš splňovat. Vidím na tobě nervozitu, kterou mám pokaždé, když musím udělat důležité rozhodnutí. Líbí se mi to. Ale samozřejmě, si tě musím vyzkoušet." pronesu klidně a pokynu jí do jedné uličky, která vedla přímo do vojenské čtvrti. 
"Vyzkoušíme si tě." usměju se a zamířím přímo tam. 

(přesun)
Reina Kana
Reina Kana
S-rank (vůdce klanu)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mikoto Hyūga Mon Jul 23, 2018 12:41 pm

Na jej odpoveď som nereagovala, len som zľahka prikývla, kým červená ustupovala z mojej tváre. Zdalo sa, že prvú, vďaka boku úspešnú časť mám za sebou. K žiadnemu trestu nedošlo. Zapôsobila som? Možno trocha, ale stále predo mnou bola úloha, ťažšia než táto. Chcela ma preskúšať, čo neznamenalo nič viac než nejaký súboj alebo skúška mojich síl.
"Uhm," znova som prikývla, ako som sa vybrala za ňou. Nevedela som, kam ma vedie, nepoznala som to tu takmer vôbec, za to však nervozitu som cítila zreteľne. Pri boji sa to však zmení, pretože ten je skutočne mojim živlom.

-PRESUN-
Mikoto Hyūga
Mikoto Hyūga
A-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoshigaki Kazuki Tue Jul 24, 2018 8:24 pm

Celou cestu z kobek až sem jsem šel dost razantním krokem, ze kterého přímo sálala aura podrážděnosti a zpráva, že sežeru každého, kdo se mi postaví do cesty. Nejen, že jsem byl znuděný a zklamaný, byl jsem taky neskutečně žíznivý! Po celém dni šikanování občanů člověku zkrátka a jednoduše vyschne. A tak, když jsem konečně spatřil ten ošuntělý a nalomený vývěsní štít mé oblíbené nálevny, ozvaly se nebeské famfáry a já věděl, že dneska, dneska jdu do nebe! A nebo pod stůl, to byla ta pravděpodobnější varianta... Tak jako tak jsem ale vešel dovnitř a zamířil si to rovnou ke svému stolu, u kterého jsem měl jakési nepsané rezervé. Byla to prakticky má kancelář. Do té skutečné v hradě jsem moc často nechodil. Bylo to to moc daleko a nesmělo se tam pít. Což tady? Tady jsem si mohl dělat cokoliv se mi zlíbilo! A taky jsem odsud mohl řídit své vedlejší aktivity spočívající v braní provizí od "překupníků" a výpalného od podniků, které chtěly vyšší stupeň bezpečnosti. A že současná situace podnikání dost prospívala! Lidi byli vystrašení a tak si rádi zaplatili za nějakou tu jistotu, stejně jako se i rádi uvolnili, známe. Člověk by se až mohl divit, proč je na ulici tak málo právě těchto "překupníků". Inu, pravdou je, že směli prodávat jen ověření jedinci. Když to zkusil někdo bez povolení, přišel o hlavu. Jednoduché.
Dost bylo ale práce! Jen co jsem se usadil, už jsem měl před sebou láhev mého oblíbeného saké, samozřejmě bez kalíšku a než se stačil barman otočit, mohl jít rovnou pro další. Jo, to bodlo!
Hoshigaki Kazuki
Hoshigaki Kazuki
A-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Kana Tue Jul 24, 2018 8:38 pm

Chvíľu som sa túlal po uliciach. Nič som nerobil, k ničomu som sa nemal. Za prácou? Heee? To určite. Ešte stále som mal zlosť, nenávisť v sebe. Chcel som niečo zničiť, úprimne som chcel i niekoho zabiť. V túto chvíľu som i ja sám vyzeral presne ako kapitán stráži, podráždene na takej úrovni, až sa ľudia radšej uberali okamžite iným smerom len čo ma zahliadli kráčať. Po ceste do baru naspäť sa mi ale podarilo urobiť rozruch. Ešte väčší než obyčajne. A o to horší pre Reinu. Nejakých pár grázlov sa pokúsilo okradnúť moju maličkosť o moje peniaze. Samozrejme, ako šlo čakať, neostalo z nich nič okrem prachu. Doslova. Okamžite získali moju nechválne známu pečať rovno na hruď a len čo sa rozutekali smerom odo mňa, pochopili prečo sa ma všetci stranili, mňa i ohňa. Táto technika okamžite spálila na popol objekt, ktorý ju mal, v momente čo sa dostatočne vzdialila od užívateľa techniky. Uprostred ulice horeli zlodeji.

„Pojebalo by ich všetkých..“ S nervami som sa dostal pred bar. Ruky som si nechal vo vrecku a len plecom som razantne vtlačil do dverí. Vo vnútri bolo šero, rovnako ako keď som odchádzal, ale tentoraz tu nebol kryštál. Zato som bol rád, jeden pohľad na to humusácke Kekei Genkai a prisahám že by som hodil šabľu. S nechutným výrazom a rozšírenými zreničkami som sa pustil s cigaretou v ústach k jednému zo stolov, úplne ignorujúc každého z obyvateľov. Pohľadom som barmanovi naznačil čo chcem, netrebalo slova, keďže ešte ráno som si u neho kupoval matroš. Hodil som seba o stoličku, natiahol som nohy a poriadne potiahol cigaretu zatiaľ čo som čakal kým sa ku mne barman dotrepe a donesie mi moju vysnívanú whisky. Medzi tým som si každého premeral pohľadom. Ignorujúc kapitána stráži, ktorého som samozrejme nemal ako poznať, keďže som sa vrátil len nedávno do mesta a vždy som bol v tomto bare presne v momente keď tu nebol, som si odklepol a dym i keď nechtiac prešiel až k Hoshigakimu.

Kenji Kana
Kenji Kana
B-rank

Poèet pøíspìvkù : 62

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoshigaki Kazuki Wed Jul 25, 2018 7:54 pm

Dnešek byl opravdu zvláštní den. Byl to jeden z těch dnů, kdy si člověk připadal jako na horské dráze, z jejíž prudkosti by nejradši vrátil snídani. Ne vážně, na to, jak ten den krásně začal se poté vyvíjel poměrně bídně. Nejen, že jsme nakonec chytli jen tři buřiče, což bylo žalostně málo, ale i ve vězení to nakonec stálo za starou grešli! Člověk se tam táhne takovou dobu skrz ty hrozné tunely, jen aby mu jeho hračka utekla po pár minutách! Jo, měl jsem dneska náladu pod psa, nebo bych spíš měl říct pod žraloka? Už jsem dokonce začal přemýšlet nad trapnýma vtipama, jen abych se aspoň trochu zabavil! Tak moc byl dnešek nudný! Mým jediným vysvobozením se tak zdálo dno další lahve saké... nebo přesněji dno lahve, kterou už nedokážu ani spočítat.
Jak jsem tam však tak seděl a s celou lahví v sobě se tak rozhlížel po všech těch pobudech, "překupnících" a žoldácích, cítil jsem se zase jako doma a i má nálada se pomalu ale jistě začala zpravovat. Už už jsem chtěl hulákat na barmana, co mu s tím pitím tak trvá, když se k mému nosu dostal onen jemný, ale přesto dráždivý kouř. Ne že bych tomu nějak holdoval, ale člověk mého postavení zkrátka musel mít přehled o tom, co se mu prodávalo v ulicích. A že tohle vypadalo na model přímo tady od starouše! "Někdo se vyzná" prolétlo mi hlavou, zatímco jsem se s lehkým úšklebkem ohlížel za zdrojem onoho kouře. A světe div se, tohohle štangasta jsem neznal! Což, abych neznal štangasta v mém vlastním podniku, který kouří zboží určené pro lepší zákazníky, to se mi už hodně dlouho nestalo. Vlastně... mě existence takového člověka štvala, ale i fascinovala zároveň. Víte co, musel jsem uznat, že měl docela velké štěstí, že se mi dokázal takovou dobu vyhýbat, ale na druhou stranu... to mu nikdo nevysvětlil, jak se tu věci měly? No, jak se zdálo, tak to bylo na mně.
Když se tedy následně barman vracel s objednávkou jak pro mě, tak i pro onoho záhadného štangasta, veškerý obsah jeho tácu skončil jednoduše přede mnou. Náš neznámý tak mohl jen sledovat, jak se zas barman obrací a odchází obsluhovat další zákazníky, jako kdyby se vlastně nic nedělo. A já? Já jsem se samolibým úsměvem pozdvihl skleničku oné dobré whisky, se kterou jsem i našemu neznámému pokynul na zdraví těsně předtím, než jsem ji na jeden zátah vytáhl. Jo, ta psala!
Hoshigaki Kazuki
Hoshigaki Kazuki
A-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Kana Thu Jul 26, 2018 3:08 pm

Lepší zákazník to som teda bol. I keď som sa verejne ku klanu Kana nepriznával, práve meno Kenji bolo dosť známe v podsvetí a medzi typmi ľudí ktorí navštevovali tento bar a boli jeho verní zákazníci. Kazukimu by netrvalo dlho ak by sa rozhodol niečo o mne nájsť, naopak to platilo rovnako. Stačilo si prejsť záznamy mojej sesternice a nejaké kontakty v meste a i bare samotnom, hneď by som vedel že do baru vošiel človek s ktorým sa neradno zahrávať. Nato som bol ale príliš lenivý človek a nevenoval som mu ani pár sekúnd mojej pozornosti. Vlastne som ju nevenoval nikomu. Presne ako Kazuki, i môj deň dnes stál dosť na hovno a rád som si ho liečil pri veľmi chutnej zelenej spojenej s vynikajúcim chľastom. Čo sa ale nestalo?

„Takže ty takto?“ Spýtal som sa v duchu sám seba keď som pohliadol ako mi Kazuki berie môj chľast a pije ho. Našťastie som ešte neplatil, usmial som sa ale v momente čo sa mi vysmial do tváre svojim arogantným chovaním. Zobrať mi chľast? Človek si píše ortieľ smrti. Piť ho potom predo mnou s úsmevom na tvári? Peklo bude vyzerať ako nádherná krajina plná milých ľudí. Bolo mi jasné že tuto pán sa hrá na drsného a snaží sa niečo dokázať svojim správaním, očividne som ale nemienil na túto situáciu nijako reagovať. Aspoň tak sa zdalo. Poriadne som sa nadýchol zo svojej cigarety a až svetlo z nej ožiarilo moju tvár, Kazuki musel okamžite reagovať. Nie na mňa, ostal som sedieť ako kôl v plote. Stolička na ktorej sedel sa zrazu pod ním rozlomila pod jeho vlastnou ťarchou. Či už spadol alebo nie, mohol si povšimnúť spálené nožičky. A keď sa znova na mňa pozrel na tvári sa mi roztiahol rovnaký úsmev aký hodil i on na mňa pred chvíľou. Ak si myslí že si môže robiť čo chce, dnes narazil na muža ktorý si to nemyslí.

Kenji Kana
Kenji Kana
B-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoshigaki Kazuki Fri Jul 27, 2018 4:24 pm

Dnešek se najednou nezdál tak hrozný, jako v momentě, kdy jsem sem vešel. Stačilo si dát trošku toho dobrého pití, nasát atmosféru a ukázat nějakému cucákovi, kdo je tu pán! Kdybych teď mohl ještě někoho zabít, byl by to dokonalý večer! Bohužel, nebo možná i bohudík neměl být tak klidný, jak jsem původně zamýšlel, jelikož jen co jsem si vychutnal tu dobrou whisky a pohodlně se uvelebil na židli, byl jsem najednou na zemi! Teda, ne úplně, stačil jsem se na poslední chvíli vyhoupnout na nohy, ale pořád! Ta židle pode mnou jednoduše rupla! Jen co jsem zas nabral nějakou tu stabilitu, nasupeně a dost agresivně jsem do zlomené židle kopl takovou silou, že se následně rozmlátila o zeď a nezbylo z ní nic víc, než pár třísek na podpal. Jo, byl jsem teď pěkně nasr*ný! Takový šmejd jsem tu už dlouho nezažil. Skoro jsem už šel něco pěkného říct barmanovi, když v tom jsem si všiml toho samolibého úsměvu, který náš neznámý měl na tváři. Ne, nedošlo mi, že v tom měl prsty. Na to jsem byl teď až moc rozohněný, ale už jen jeho samotný výraz stačil k tomu, aby se ve mě vařila krev!
"Hej ty, čemu se tak blbě křeníš?!" houkl jsem na něj, zatímco jsem si to rázným krokem kráčel jeho směrem. Už jen od pohledu mu mohlo být jasné, že se mi jeho úsměv vůbec, ale vůbec nelíbí a že mám zřejmě v plánu mu udělat menší plastiku. "Přijde...přijde ti to vtipné?!" zavrčel jsem na něj, když jsem se oběma rukama opřel o jeho stůl a div se přes něj nenahnul až k němu. No, vlastně nahnul. Dost blízko na to, abych mu mohl dobře mířenou kapkou vody z úst uhasit jeho cigaretu, která mi teď smrděla prakticky pod nosem. Pokud on byl oheň, tak já byl voda! A voda vždycky sežere oheň! A pokud si myslí, že se může smát mně! Zrovna mně, tak si zřejmě přeje, abych ho vážně sežral!
Hoshigaki Kazuki
Hoshigaki Kazuki
A-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Kana Fri Jul 27, 2018 4:34 pm

Môj úmysel vyšiel presne tak ako som chcel. Celý bar sa pozeral na nahnevaného Kazukiho. Niektorí sa potichu smiali a niektorí len neveriacky krútili hlavou nad tým, kto je taký blázon že ho provokuje. Samozrejme mi jeho reputácia bola neznáma, tak ako ja samotný som bol neznámy pre pána rybičku. Ten si to samozrejme s nahnevaným výrazom pribehol až ku mne a dokonca mi zahasil moju cigaretu! Normálne by sa mi do krvi nedorezal ale jeho naštvaný výraz vo mne vzbudzoval eufóriu. Nemôžem tvrdiť že ma nebavilo hľadieť do jeho tváre s úsmevom na perách. S pokojom Angličana som odtiahol ruku od jeho tváre a pohliadol na ňu. Naozaj mi ju zahasil! Pľuvancom! Ale keď on môže toto, ja môžem svoje! A tak som len oddelil mokrú časť jemným trhnutím a na palci sa mi objavil plameň. Ním som si mienil znova pripáliť uhasenú cigaretu len aby som ho vyprovokoval ešte viac. Netušil som že sa bavím s kapitánom stráži a určite by som sa správal inak, tak ako ani on nemohol tušiť že sa baví s Kanom a samotným bratrancom Reiny.
„No, smutný z toho nie som..“ Zaškeril som sa a znova potiahol už nanovo zapálenú cigaretu, vypúšťajúc mu dym priamo do tváre. Plameň mi v rukách horel ale ďalej. Pripravený som bol stál. Áno, jeho voda bola oveľa silnejšia ako môj oheň, no moja pečať by prebila hocikoho v bare. A hlavne, teraz to vyzeralo že sa bar začína pozerať na nás a len na nás. Stali sme sa stredobodom pozornosti a niektorí ľudia pre istotu odišli, či sa len vzdialili čo najďalej od nás. Barman sa skryl za barom.
„Musíš asi začať chudnúť, rybička, predsa nečakáš že kvôli tebe si budú vystužovať stoličky..“
Kenji Kana
Kenji Kana
B-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoshigaki Kazuki Fri Jul 27, 2018 10:22 pm

Celá tahle situace se židlí byla pomyslnou třešničkou dnešního dne, nebo jsem si to alespoň myslel. Možná bych se i spokojil s tím, že bych panu neznámému hezky vysvětlil, kdo že jsem a že si má dávat bacha, ale... to by tam nesměl sedět a tvářit se tak děsně provokativně a nad věcí! To, že si bez jediného mrknutí zas zapálil byla jedna věc, kterou bych ještě dokázal skousnout, ale když k tomu dodal svojí velice dobře zvolenou odpověď a ještě mi následně foukl kouř do tváře, už to bylo prostě moc! V tento moment si mohl všimnout, jak se začal stahovat i zbytek z odvážnějších návštěvníků baru a někteří dokonce preventivně sahali po zbraních, aby se měli případně čím bránit tomu běsnění, co má nastat.
"Heh..." bylo všechno, co jsem ze sebe dokázal dostat, zatímco jsem na krátkou chvíli sklopil pohled směrem ke stolu a na mé tváři se usadil dost nepříjemný a křečovitý úsměv, který by mi mohl závidět kdejaký pacient psychiatrické léčebny! A co že se stalo následně? Inu, na jeho slova o rybičce už zkrátka nedošlo, jelikož než stačil říct cokoliv dalšího, byl už jeho stůl rozpůlený vejpůl a špička mé katany div ne zabodnutá v jeho bradě. Ano, tasit jsem dokázal opravdu hodně rychle, stejně jako měli mé údery řádnou sílu. O čemž se mohl přesvědčit, pokud se rozhlédl po zbytcích stolu, který byl zkrátka a jednoduše přeříznutý, div ne přeražený vejpůl. "Takže... chceš odsud odejít na dva, tři nebo čtyři kusy?" což vzhledem k mému nepříčetnému výrazu rozhodně nebyla řečnická otázka, jelikož jsem ho vážně plánoval odsud vynést po kusech. Ale, když už měl tolik odvahy, nechal jsem ho si vybrat, aby se neřeklo, že jsem nějaký tyran, chápeme se.
Hoshigaki Kazuki
Hoshigaki Kazuki
A-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Kana Sat Jul 28, 2018 10:14 am

Provokovať ho ma bavilo. Nechcel som predsa klamať. A nemohol som tomu ani odolať, pri jeho výbušnej povahe to bolo o to viac vtipnejšie. A ja som zase rád robil ľuďom naprieky, teda ešte pred tým než som ich upálil zaživa. Smiech ma ale prešiel. Presnejšie mi stvrdol výraz v momente ako tasil katanu. Bolo to rýchle, až úctyhodné a naozaj ma na malý okamih uchvátilo ako rýchlo dokázal tasiť katanu a spôsobiť mi malú ranu na brade. Po nej mi stiekol maličký pramienok krvi a dopadol na zem. Moje oči sa stretli s jeho, no ja som ostal pokojnejší ako kedykoľvek predtým. Samozrejme som mu mohol jeho zbraň okamžite zlomiť, nehovoriac o tom že cez moje brnenie by sa určite nedostal. Ako som už ale v minulosti naznačil, prekliaty Shoton som nemienil ani za nič použiť, možno v krajných situáciách. A toto mi ako tá situácia neprišla.
„Myslím že si vezmem ponuku kde ostanem v jednom kuse..“ Nečakal som ani na jeho reakciu keď sa ozval výbuch. Samozrejme som mal ďalej plameň v rukách a pripravoval som si čakru na istú techniku. A keďže mal i on dosť odvahy priblížiť sa k niekomu komu horí ruky, pocítil ako sa medzi nami vytvorila stena z plameňov a odstrčila ho niekam preč, pričom som ja využil práve túto situáciu, druhou rukou som sa zachytil stoličky na ktorej som sedel a odskočil som na druhý koniec baru. Na tvári sa mi objavil sadistický úsmev, ten týpek ktorý bol proti mne, to bolo teda číslo! A takých som ja mal rád!
„Ale čo som počul, sushi sa stalo poslednú dobu veľmi populárne..“ V rukách som tak isto ako on vytvoril meč, avšak môj bol celý tvorený z plameňov. V túto chvíľu mohol byť i kráľ Anglicka, zaujímalo ma len jedno. Ako mu vybiť zuby.

Kenji Kana
Kenji Kana
B-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoshigaki Kazuki Sat Jul 28, 2018 7:11 pm

Ano, vyprovokovat zrovna mou osobu nebylo nic těžkého. Problém byl jen v tom, že mě provokovat se opravdu nevyplatilo. Bylo jedno, jestli jsem člověku následně ublížil já, nebo jen někdo z mých lidí, ale... nikdo si nemohl dovolit se mi vysmát do obličeje, aniž by o ten svůj nepřišel! A tady náš pán neznámý vypadal jako někdo, kdo by nějaký ten lifting tváře dozajista uvítal. Nebo se tak alespoň choval. Otázkou bylo, jestli vůbec věděl, s kým má tu čest. Pokud ne, tak to byl jenom hlupák. Pokud ano... no, byl to blázen. Odvážný, ale blázen. Odvaha člověku k ničemu není, když ho stojí život. To samé i se ctí. Nemělo smysl umírat pro něco, čemu člověk stejně ani nevěřil. Pro věci jako byla naděje nebo dobro. Oboje bylo velice pomíjivé, pomíjivější než lidský život.
Měl jsem až sadistickou radost, když mu z tváře zmizel ten jeho samolibý úsměv, stejně jako mu po hraně mé čepele stekla ona malá kapka krve. A jelikož jsem byl z části žralok, pach krve byl pro mě jako droga! Krásná a sladká droga, na které jsem byl dočista závislý! Tudíž, když mezi námi vytvořil svou krásnou ohnivou stěnu, neudělal jsem to, co by udělala většina logicky smýšlejících lidí a neustoupil jsem ani o krok. Vlastně jsem v moment, kdy se ona stěna rozhořela naopak vyrazil zpříma proti němu. Rozhodně jsem se tím nedokázal plamenům vyhnout úplně, ale stejnou měrou se mé případné popáleniny nedaly považovat za příliš vážné. Byl jsem zkrátka tak pěkně opálený a doslova rozpálený ze současné akce. Tak či onak vůbec nezáleželo, jestli se nějak pohnul či zůstal stát. Než se stačil nadát, byl jsem opět před ním a už se napřahoval k seku mířenému zespoda napříč jeho tváří. V případě zásahu by mu na tváři určitě zůstala moc pěkná jizva, ale tak nějak jsem nepočítal s tím, že tento souboj takto rychle skončí. Vlastně jsem ani nechtěl, aby tak rychle skončil. Chtěl jsem si s ním ještě trochu pohrát.
Hoshigaki Kazuki
Hoshigaki Kazuki
A-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Kana Sun Jul 29, 2018 5:02 pm

Nálevna Stará brána - Stránka 2 F2a825a3f2a921063bcf71a6459422a0
Mne sa, tak ako aj jemu, objavil na tvári sadistický úsmev. A to presne v ten istý moment ako preletel cez oheň. I napriek chuti mu vylomiť zuby, zlomiť každý kus jeho tela a nakoniec ho v mukách a agónii upáliť, som musel uznať, že sa mi ten chlap padol! Bol to presne ten typ sadistického kreténa tak ako i ja. Po chvíľkovom delíriu s Milli som nemyslel že stretnem niekoho takého ako on v tak krátkom čase. A tiež v tomto bare! To musel byť predsa len ten najlepší bar pod slnkom. No na také myšlienky som čas už nemal pretože žralok sa priblížil až ku mne a sekol po mne svojou zbraňou. Samozrejme som nebol typ ktorý by dokázal v súboji jeden na jedného v tesnej blízkosti vyhrať. Bol som muž zameraný na strednú až veľkú vzdialenosť a tento bar mi práve tento luxus nedokázal dať. Predsa len táto miestnosť nebola najlepšia a ja som ju nepotreboval celú podpáliť. Aj keď?
„Bacha na oheň, sushi sa tvorí zo syrovej ryby! Nie pečenej!“ Namiesto toho som voľnou rukou chytil stoličku vedľa mňa a švihol ňou dopredu, čím som sa ubránil pred jeho sekom ktorý schytala stolička a mne to dalo dosť času a priestoru nato aby som znova ustúpil. Menil som to na obyčajnú barovú bitku. Bolo vopred jasné že nie som muž tvorený na súboj z blízka, aspoň som sa musel takto zdať jemu. Než však dopadla rozdrvená stolička na zem, ja som už mal zložené pečate.
„Katon: Gōkakyū no Jutsu..“ V tom istom momente ako som to dopovedal mi z úst vyšľahla obrovská ohnivá guľa ktorá mierila na rybičku. Vedel som že sa vyhne, dúfal som v to.
Kenji Kana
Kenji Kana
B-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoshigaki Kazuki Mon Jul 30, 2018 8:30 pm

Jedno se mu muselo nechat, byl to dostatečný blázen na to, aby se mi postavil tváří v tvář a i když jsem hrdiny opovrhoval, blázny, sadisty, masochisty a všemožné další zajímavé lidi jsem měl naopak velice rád. A on vypadal, že splňuje všechny tři výše zmíněné charakteristiky! Že by byly letos vánoce tak brzo? Už jsem se nemohl dočkat, až se do svého dárku podívám!
V moment, kdy před sebe nastrčil onu stoličku jí skutečně potkal prakticky stejný osud jako stůl před chvílí a ona se tak rozlétla do všech stran snad na šest kusů. Podrážděně jsem nad jeho úskokem zavrčel, ale nakonec jsem se přeci jen musel lehce ušklíbnout jeho poznámce, i když jsem jí shledával vysoce nemístnou! "Já ti ukážu sushi ty sirko!" prolétlo mi nasupeně hlavou, zatímco se můj nepříčetný pohled opět upřel na našeho pana neznámého, který zrovna začínal skládat pečetě. Bylo mi jasné, že boj zblízka nebyl jeho parketou. Kdyby byl, nevyhýbal by se jak ženská a bojoval jako chlap. Ale, co taky čekat od někoho s růžovými vlasy, že ano. Takhle jsem se musel jen nespokojeně zamračit, jelikož se mi právě chystal podpálit můj bar! Můj bar! Krev se ve mně začala vařit takovým způsobem, že se div nezačala sama od sebe odpařovat! A tak, zatímco on skládal své pečetě, začal jsem já skládat ty své! A co že jsem vlastně skládal? Inu, v moment, kdy on vykřikl Gōkakyū, já se nadechl k něčemu podobně pěknému. "Suiton: Suikōdan no Jutsu!" ano, právě jsem začal nasazovat těžké váhy! Ihned, jak jsem tato slova vykřikl se okolo mne zformovala masa vody, která následně vysokou rychlostí vystřelila přímo proti sirce a jeho ohnivé kouli. Když se však můj žralok setkal s jeho ohnivou koulí, celou místnost doslova zahalila horká pára, která prakticky všechny oslepila na více jak na dobré tři metry. Ty tři metry však byly všechno, co náš neznámý potřeboval, aby si všiml, že můj vodní žralok skrýval jedno moc pěkné překvapení. Mě samotného! Jakmile se obě techniky srazily, nechal jsem se prakticky vymrštit skrze vzniklou páru vstříc mému novému kamarádovi, který tak mohl spatřit dost rychle se přibližujícího, skoro až letícího žraloka, který ho s nepříčetným a naprosto krvelačným výrazem chtěl zakousnout do krku svými ostrými zoubky. Holt, katana zůstala ležet v místě tvoření techniky, tudíž jsem zkrátka musel použít zbraně přírodní. Něco mi ale říkalo, že tady pan neznámý to asi se zuby nerad.
Hoshigaki Kazuki
Hoshigaki Kazuki
A-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Kana Mon Jul 30, 2018 9:23 pm

Podcenil som ho. Bol naozaj excelentný v kontaktnom boji, v boji v ktorom som ja vynechával. Presnejšie som bol často zvyknutý bojovať za taktiky Hit-and-Run. Avšak v tomto bare bola väčšina mojich naozaj nebezpečná, už len z dôvodu že boli plošné. Bar bol však z časti z dreva a už tak by to mohlo skončiť naozaj zle. V tom sa ale stalo niečo absolútne šialené keď tento za rybacinou smrdiaci muž sa nechal doslova katapultovať svojou vlastnou technikou a tlakovou vlnou priamo na mňa, mieriac na môj krk. Stíhal som odskočiť, to áno, i napriek malej viditeľnosti boli moje reflexy na maximálnej úrovni, nemal som však priestor. Ak by som sa odrazil ohňom, skončil by som hlavou niekde v stene. Rozmýšľajúc nad tým čo urobiť bolo už takmer neskoro a rybiak si zapichol svoje zuby do môjho krku. Takmer. Ja som zatvoril oči a neveriac čo robím som sám seba prosil o odpustenie.
"Nemám na výber.." Opakoval som si v hlave keď Kazuki pocítil niečo zvláštne. Namiesto trhania mäsa a kostí, namiesto chuti krvi, pocítil ako sa mu lámu jeho vlastné zuby na tvrdom povrchu okolo môjho tela. V ten moment som mal na sebe, takmer automaticky, kryštálové brnenie karmínovej farby. Na nič som nečakal a využil som práve túto situáciu na svoj útok. Okolo rúk sa mi objavili ohnivé pečate s hlavnou na dlani, ktorá mierila k Hoshigakiho hrudi. Ak by som zasiahol, pripravil by som ho o takmer všetku čakru. Ak nie, podľa všetkého bude mať čas až nebezpečne poraniť moju ruku. Teraz som sa už predstavil. Z rodu Kana, využívajúc ohnivú pečať som bol známy lovec ľudí. No čo viac, mne začínalo dochádzať kto je asi muž oproti mne, keď som si všimol žraločích a až príliš desivých zubov a čŕt na jeho tvári. A čím viac som si to uvedomoval, tým viac som bol zdesený. Ak to bol naozaj on, tak som ho ledva stíhal len preto že sa so mnou hral, že ma šetril a nešiel do mňa naplno. Ak to bol on, podľa všetkého tu môžem umrieť.
Kenji Kana
Kenji Kana
B-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoshigaki Kazuki Tue Jul 31, 2018 6:40 pm

Celý bar byl touhle dobou doslova ponořen do oné horké páry, která z jinak obyčejného podniku udělala veřejnou saunu s opravdu žhavou podívanou. Pokud vás tedy zajímaly souboje na život a na smrt, protože jeden přesně takový se zde odehrával. A tak, i když byla většina osazenstva už dávno venku, našli se zde určití jedinci, kteří si takovouto podívanou zkrátka nemohli nechat ujít, ba co víc, dokonce uzavírali sázky!
Mému útoku se nevyhnul, při té rychlosti a nečekanosti, kterou jsem ho provedl jsem ani nic jiného nečekal. Musel by to být bůh rychlosti, aby zvládl zareagovat dostatečně rychle! A nebo by jen nesměl stát tak za hovno v boji na blízko... Tak jako tak měl tady sirka smolný den! Ve vší té rychlosti jsem se mu zakousl do krku s cílem využít onu setrvačnost a ještě v letu mu pěkný kus masa z krku vytrhnout, ale... namísto šťavnaté chuti masa a krve jsem ucítil nepříjemné křupnutí mých vlastních zubů, které se do toho zpropadeného krystalu doslova zabodly a následně prostě křuply, zatímco já letěl ještě o kus dál. To co jsem teď cítil v ústech skutečně byla krev, jenomže má vlastní! A to mojí chuť po té cizí ještě zvětšovalo! Co se ale sirky týče, ten si na svém krku mohl povšimnout několika zabodnutých zubů do krystalu, což mu dozajista dokázalo dát pěknou představu o tom, co by se jinak stalo s jeho krkem. Nebyl ale čas na nadávky nebo kontrolování počtu ztracených zubů, jelikož ten proradný Kaní hajzl využil příležitosti a pokusil se rovnou zaútočit svou planoucí rukou! A to jsem ho začínal mít rád! Teda, líbila se mi ta agrese, ale... byl to zatracený Kana a s nima nikdy nebyla žádná zábava, natož rozumný obchod.
Není se tedy čemu divit, že se z mých očí doslova vytratila veškerá hravost, která tam až doteď vesele plápolala. Ne, teď v mých očích hořel čistý plamen nenávisti a chuti po jeho krvi! A tak, když proti mně vyrazil se svou hořící rukou, neváhal jsem ani chvíli a zprudka mu vyrazil naproti s tím, že jsem mu jeho ruku tou svou zkrátka odrazil. Jako když přes ruku plácnete neposlušné dítě. Jen... představte si plácnutí schopné zlomit slabší dřevěnou desku. Přesně takové plácnutí dostala jeho ruka v oblasti předloktí. A aby toho nebylo málo, další rána, tentokrát druhou rukou následovala přímo proti jeho tváři s cílem mu na oplátku taky vyrazit pár zubů! A bylo mi úplně jedno, jestli si tím hnusným krystalem obalí i celou tvář. Budu do něj mlátit tak dlouho, než rupne stejně, jako právě ruply moje nervy!
Hoshigaki Kazuki
Hoshigaki Kazuki
A-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Kana Wed Aug 01, 2018 11:27 am

Ja som si ale zubov zarazených v kryštáli nevšimol. Nemal som oči po bokoch, no cítil som ich. Nepríjemne mi praskal kryštál keď som hýbal krkom a lámal sa pod silnými zubami tohto netvora predo mnou. Po chrbte mi prebehol na malý okamih mráz, keď som si uvedomil že jemu nie som žiadnym súperom. Pri predstave že sú na svete i takéto monštrá som si len pomaly uvedomil ako neskúsený som. Nemal som ale čas na nejaké ďalšie hlboké myšlienky, snažiac sa zachytiť ho do moje techniky, pocítil som jeho ruku na mojej. Poviem vám, nebolo to nič príjemné a na malý okamih sa mi na tvári usadil extrémne bolestivý výraz. Počúvajúc ako mi niečo v ruke prasklo som ju len s ťažkosťami odtiahol. Uskakujúc dozadu v ohromných bolestiach som sa mu snažil uniknúť zo zorného poľa. Teraz si ale niečo povšimnúť mohol, svoju ruku som mohol zachrániť, tak isto ako svoje telo. Stačilo by potiahnuť svoju kryštalickú ochranu cez celé telo. Cez ten by sa dokázal dostať len za pomoci obrovskej sily, vytrvalosti a sám by prišiel k ohromným zraneniam. Nič také sa nestalo.
„Nie som ako oni, nie som skurvený KANA!“ Sám pre seba som si zreval a bolesť v očiach a na tvári sa vytratila. Jeho ruka sa blížila k mojej tvári spoločne s ním. Shoton potiahol moju tvár. Brnenie teraz pokrývalo všetky miesta na ktoré by mohol zaútočiť. No prestrašený výraz zmizol. A v tú chvíľu praskol. Nie výraz, kryštál. Brnenie zo mňa opadlo. Okamžite som ho zrušil. Svojmu slovu dostojím, ja NIE SOM Kana a aj keď si tento žralok o mne myslel čo chcel, vôbec ma to nezaujímalo. Pretože s Kanom ako ja sa nikdy nestretol. Na tvári sa mi ale namiesto toho usadil šialený výraz.
„Karyū no..“ Nadýchol som sa ako sa blížila jeho ruka ku mne. Hruď sa mi zväčšila ako som prijal až príliš kyslíka a ten sa mi v hrudi menil. Ignoroval som fakt že som v bare, ignoroval som fakt že je to strážnik mojej sesternice. Chcel mi ublížiť, vybiť mi zuby, zabiť ma. Nech si poslúži. Ale zadarmo to nedostane. A tak dostal voľbu. Jeho útok mohol pokračovať a naozaj by dosiahol vybitia niektorých zubov. Ako som už spomenul, kryštálom som sa chrániť nemienil, už nikdy. Ale aký by bol následok na ňom?
„Hōkō!“ Zreval som. Ak ja som stál proti žralokovi, on stál zoči voči drakovi. Z pľúc mi vyšiel rev a ten rev sa sformoval spolu so vzduchom ktorý som nasal do obrovskej ohnivej tlakovej vlny vychádzajúcej priamo z mojich úst, rozširujúcej sa do všetkých strán. Dalo by sa to prirovnať takmer k laseru od bijju len v oveľa a oveľa slabšej verzii. Avšak prúd vzduchu z mojich úst namierených na Hoshigakeho neustál hneď, prerazil hneď niekoľko stien predo mnou a niesol sa ďalej až k oblohe. V pozadí sa ozval dračí rev. To čo sa stalo mne, to záležalo na Kazukim.

Kenji Kana
Kenji Kana
B-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoshigaki Kazuki Wed Aug 01, 2018 6:55 pm

Celý tenhle souboj byl jako ta nejlepší horská dráha! Tolik adrenalinu, emocí a vzrušení jsem už dlouho nezažil. Byl jsem skoro až v krvelačné euforii a jeho bolestný výraz doplněný o křupnutí kosti byl pro mě jako Mona lisa doplněná o pátou symfonii, prostě radost ubližovat sirce! Jenomže, byl to pořád Kana a tak nebylo žádným překvapením, že nejen že uskočil, ale i si svou měkkou tvář zase pokryl tím odporným krystalem, čímž mi dával jasně najevo, jaký je to sráč! Ani zuby si vymlátit nenechá slečinka! Pravda, ruku si neobalil, ale to třeba jenom nestihl nebo co já vím, jak to vlastně funguje. Důležité bylo, že ho měl zase na sobě! Teda... měl? Musel jsem se až lehce zarazit, když mu ta narůžovělá bižuterie spadla z tváře a najednou tam byl zas kamenný výraz někoho, kdo se chce skutečně prát. Jedno se sirce muselo nechat, uměl překvapit! A jeho prohlášení, že není zkurvený Kana? To byla jen sladká třešinka na dortu, která mi na tváři vykouzlila krásný úšklebek. To abych se na to podíval!
Když se však následně mocně nadechl, byl jsem sotva tři metry od něj a už už se chystal na prudký výpad proti jeho tváři, ale... na poslední chvíli, v momentě, kdy se v jeho ústech objevily první plameny jsem svůj útok stočil do strany a udělal velice obratný kotoul kamsi do jeho boku. Pokud mě tedy nehodlal se svým proudem ohně následovat, nejspíše mě i minul. Co však neminul byl můj bar! Po jeho dračím řevu v něm zůstala taková díra, že tu snad bylo víc té díry než baru! Ne vážně, vždyť mi ho skoro celý sežral! Mojí kancelář!
Až jsem se z toho musel posadit na zadek, jak jsem sledoval tu spoušť, kterou náš milý sirka způsobil. Došla mi slova, prostě a jednoduše jsem tam seděl a nevěřícně zíral na těch pár prken, která ještě před chvílí byla mým oblíbeným podnikem. Jako kdyby mě najednou přešla veškerá krvelačnost, už ani zuby jsem mu nechtěl vymlátit, když už se tak předvedl a ukázal že je chlap. Ale, tohle... tohle mi zaplatí!
"To... to... to si děláš kurva prdel!" křikl jsem jeho směrem tak podrážděně, že oproti mně byla naštvaná hospodyňka šedá myška! "Dlužíš mi nový zkurvený bar! A pokud mi teď hodláš říct, že na něj nemáš, tak tě na místě otočím a vysypu z tebe klidně i orgány!" doplnil jsem ve stejném duchu, zatímco jsem se lehce bolestně postavil. Jak jsem se teď uklidnil, tak se začaly ozývat ty popáleniny, které teď šíleně pálily! Viděl jsem to na návštěvu nějakého mastičkáře. Do nemocnice mě nikdo nedostane. To radši budu grilovaná ryba! A jak jsem tam tak stál a podrážděně, možná stále lehce nepříčetně se díval na sirku, musel jsem si zkrátka odplivnout, abych z úst dostal všechnu tu krev, která se mi tam z polámaných zubů hromadila. "A hele, další zub!"
Hoshigaki Kazuki
Hoshigaki Kazuki
A-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Kana Wed Aug 01, 2018 9:31 pm

Bar ľahol popolom. Doslova. I keď sa Kazuki dokázal útoku vyhnúť, to isté neplatilo o samotnej miestnosti. Tá teraz vyzerala na nepoznanie. Predovšetkým diera zaberajúca celú stenu s barom. A menší kráter. A ďalej horiace drevo ktoré pomaly plápolalo na všetkých stranách. V túto chvíľu to bola len obrovská spúšť na ktorú sa prišli pozrieť všetci ľudia z okolia, dúfajúc že zistia čo sa tu vlastne stalo. Okrem podráždeného netvora pľuvajúceho zuby na všetky strany mohli zahliadnuť i muža s karmínovými vlasmi ako sedí neďaleko epicentra výbuchu. Len tam sedel a na nič nereagoval, opieral sa o ten zvyšok steny ktorý tam ostal a pomaly si vyberal zo zranenej ruky kus dreva. Bol som ním ja. Ruku som našťastie zlomenú nemal, no cítil som že kosti sú v dezolátnom stave tak či tak a svalstvo na pravej ruke ktorú mi to monštrum pomliaždilo ešte dlho nevyužijem. Bolesť bola však najmenej čo ma teraz trápilo. Rozhliadol som sa keď tu zrazu na mňa vyšteklo to monštrum. Zdal sa nezranený mojím posledným útokom a ja som len na chvíľu prekvapene zažmurkal. Následne som si len vyčerpane povzdychol a znova sa oprel o kus steny.
„Ty mi zase dlhuješ pohárik, povedal by som, že sme si kvit..“ Pousmial som sa a i napriek situácii v ktorej sme teraz boli som vytiahol z vrecka obyčajnú cigaretu. Bola pomliaždená no stále požívateľná. Zdvihol som dohora trasúcu sa ruku a po dlhom trápení sa mi podarilo cigaretu aj zapáliť. Ruka automaticky padla k zemi a ja som si po naozaj úžasnom boji vychutnával ten oddych. Aj keď som prehral. Narozdiel od Kazukiho, ja som vyčerpal oveľa viac čakry, zatiaľ čo on takmer nič. Síce som jej mal ešte požehnane, s bolesťami v ruke a tiež lenivosťou vo mne, nehovoriac o popáleninách na ústach od útoku, som už nemal chuť bojovať a ak by chcel, mohol by ma zabiť i teraz.
„Mám peniaze ale nedám ti ich. A načo, keď môžem využiť fond na rekonštrukciu z mestskej kasy..“ Pousmial som sa. Preprať peniaze? To mi šlo.
Kenji Kana
Kenji Kana
B-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoshigaki Kazuki Thu Aug 02, 2018 7:23 pm

Říct, že bar lehl popelem byl dost odlehčený výraz. On tu už žádný bar ani nebyl! Tam, kde kdysi postával stařík byla jen velká plápolající díra! Nemluvě o hromádkách prachu, které zůstaly po všech těch idiotech, kteří se rozhodli sázet, namísto aby utekli do bezpečí. Prakticky jsme v hořících troskách této budovy zbyli už jen my dva, pokud tedy nepočítáme těch několik zvědavců, kteří se na tu spoušť přišli podívat... ti se však zdržovali jen na okraji a nejspíš čekali, než sem naběhne někdo s vodou na hašení. I když, co tu chtěli hasit? Ty dvě zbývající prkna? Nalévárna Stará brána byla prostě pryč, kaput, no more. Byl jsem z toho opravdu hodně podrážděný, jelikož jsem teď neměl kde chlastat sakra! A hlavně, odkud asi tak budu pracovat? Z kanceláře v hradu? Tam za mnou určitě přijdou "klienti". Ne, tohle místo potřebovalo rekonstrukci! Teda... spíš úplně nový podnik. Když nad tím tak přemýšlím... můžu si vlastně postavit bar mnohem lepší! Soukromý klub! Soukromý pánský klub! Oči se mi rozzářily jako dvě žárovky, když jsem se ještě jednou skoro až zasněně rozhlédl po okolí.
Má zasněnost však zmizela v momentě, kdy promluvil sirka... Na mé tváři jako kdyby se zas usadil onen nepříčetný výraz. To to tu vážně podpálil kvůli jednomu drinku?! Začínal se mi líbit! "Heh, nemyslím si... kvit si jsme leda tak za ty zuby" odfrkl jsem si, zatímco jsem pohledem sklouzl k jeho pohmožděné ruce a pomalým krokem se vydal jeho směrem. Bylo pravdou, že jsem oproti němu byl prakticky nezraněný, ale i tak ty popáleniny sakra pálily! Mohl to spatřit i na mé chůzi, která byla lehce trhaná, jak jsem se sem tam ošil, či s sebou škubl. Ale, až na to nepříjemné pálení jsem byl schopný klidně pokračovat dál, což se asi nedalo moct říct o sirce, který si div málem ani nezapálil už. Po cestě k němu jsem si samozřejmě sebral svou milovanou katanu, která doposud ležela kdesi pod popelem. Měl velké štěstí, že nezničil i jí. To už by si totiž další cigaretu nezapálil nikdy!
Ano, zabít jsem ho skutečně mohl. Stačil by jeden dobře mířený sek na jeho krk a celé bych to tu skončil. Vlastně, proč to neudělat? Když jsem k němu konečně došel, položil jsem mu ostří své zoubkaté oceli k místu, kde se na krku vyskytovala tepna. Na mé tváři u toho mohl sledovat skoro až ledový klid, zatímco jsem si ho dlouze a důkladně prohlédl. Jako kdybych skutečně zvažoval, zda jeho utrpení ukončit, či ho nechat dál pokračovat. Když však pronesl to co pronesl, objevil se na mé tváři opět pobavený úšklebek, který doprovázelo i jemné přitlačení katany k jeho krku. "Ale, nepovídej. Hodláš poprosit svou veleváženou příbuznou o kapesné?" optal jsem se s nutnou dávkou provokace v hlase, přičemž jsem se mu skoro až výsměšně zahleděl do tváře v očekávání jeho reakce. Doufal jsem, že zase vybouchne a že začne nadávat na svůj původ, stejně jako to udělal předtím. Z nějakého důvodu mě bavilo poslouchat, jak se zuby nehty snaží odprostit od svého známého jména.
Hoshigaki Kazuki
Hoshigaki Kazuki
A-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 3 Previous  1, 2, 3  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: