Tanzaku hrad
+4
Ren Kouen
Tobiru Senju
Takashi
Assasin Senju
8 posters
Naruto Stories: The Revolution :: Off-topic :: Archiv :: Naruto Stories: The Revolution :: Herní místnosti :: Rengo Kyowa :: Hi no Kuni
Strana 4 z 4
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Tanzaku hrad
Kataro byl naštěstí v pořádku a Hashirovi se podařilo nepřítele spacifikovat. S otevřenou pusou jsem hleděl na svázaného nepřítele.
Hashiru, tohle dokáže? Kdy se to stihl naučit?!
Klon vyskočil do vzduchu a vypustil vlnu oleje. "Gamayuudan!" olej měl pokrýt spojené masky.
Já jsem složil pečetě a rozhodl se pro závěrečný úder.
"Katon: Gamayuu endan!" Tato technika se používá obvykle s kombinací žáby a vyvolavatele. Nedokážu vytvořit tolik oleje a technika není tak účinná, ale přesto má velký rozsah podpořený senjutsu čakrou.
Hashiru, tohle dokáže? Kdy se to stihl naučit?!
Klon vyskočil do vzduchu a vypustil vlnu oleje. "Gamayuudan!" olej měl pokrýt spojené masky.
Já jsem složil pečetě a rozhodl se pro závěrečný úder.
"Katon: Gamayuu endan!" Tato technika se používá obvykle s kombinací žáby a vyvolavatele. Nedokážu vytvořit tolik oleje a technika není tak účinná, ale přesto má velký rozsah podpořený senjutsu čakrou.
Tobiru Senju- Gama Sennin
- Poèet pøíspìvkù : 117
Byl jsem v šoku. Má technika opravdu zabrala.
Takashi byl svázán a ostatní si vedli skvěle. Vyskočil jsem na strom a rozběhl se ke svázanému nepříteli. Dlouho svázaný nebude.
"Jen se podívej kdo tě dostal do rohu. Tři jounini a dva chuunini. A z toho jeden je indisponovaný a druhý dorazil před chvíli," vyšmátral jsem ze zad katanu.
"Nerad to dělám, jsem medik, životy zachraňuji, ale pokud tě nezabiju, brácha bude navždy uvězněn.. Pokud se v dalším životě setkáme, zapamatuj si, kdo tě porazil. Shinobi z Rengo Kyowa, poháněni vůlí všech velkých pěti národů! Jsem syn největšího Hokage, pojmenovaný po svém mocném dědovi, jsem Senju Hashiru!!" napřáhl jsem ruku a plnou silou vrazil katanu do srdce Takashimu.
Takashi byl svázán a ostatní si vedli skvěle. Vyskočil jsem na strom a rozběhl se ke svázanému nepříteli. Dlouho svázaný nebude.
"Jen se podívej kdo tě dostal do rohu. Tři jounini a dva chuunini. A z toho jeden je indisponovaný a druhý dorazil před chvíli," vyšmátral jsem ze zad katanu.
"Nerad to dělám, jsem medik, životy zachraňuji, ale pokud tě nezabiju, brácha bude navždy uvězněn.. Pokud se v dalším životě setkáme, zapamatuj si, kdo tě porazil. Shinobi z Rengo Kyowa, poháněni vůlí všech velkých pěti národů! Jsem syn největšího Hokage, pojmenovaný po svém mocném dědovi, jsem Senju Hashiru!!" napřáhl jsem ruku a plnou silou vrazil katanu do srdce Takashimu.
Hashiru Senju- Tsukikage (S-rank)*HA
- Poèet pøíspìvkù : 575
Ririchiyo se rozhodla vratit zpet a bojovat nehodlal jsem ji v tom branit tedy ne kdyz jsem videl jeji odhodlani. ale stale jsem sledoval co se bude dit. Preci jenom ja byl ten co vedel jake to je mit snad nejnizsi cakru v tehlech tymech.
Ayumu Hyuuga- A-rank
- Poèet pøíspìvkù : 200
Bol koniec, teda aspoň tak sa zdalo. A vlastne tomu tak aj bolo. Maska blesku sa rozpadla a celé telo príšery ponorené pod zemou sa rozpadlo na kôpku nití. V ten moment bolo jasné že mladá členka klanu Uchíha svoju prácu odviedla prvotriedne. I napriek jej menšiemu veku a svojej menšej hodnosti dokázala plnohodnotne bojovať s S rankovým Shinobim. Na bojisku spolu všetci dokázali veľa, siahnuť na svoje dno a dokázať že podľa vzhľadu a hodnosti by sa nemali Shinobi podceňovať. Hikaru Hyuuga. Uchiha Ririchiyo. Senju Seito. Všetci priniesli do toho súboja ohromnú odvahu a schopnosti. Nehovoriac o tom že nepriateľ mal Katarovu slabinu, Tobiru mal na sebe pečať, spoločnými silami sa im podarilo zasiahnuť spojené masky a 2 srdcia dokázali doslova perfektne roztopiť. Potvrdenie že to dokázali bol podivný tichý rev a spálené nite, ktoré dopadli ako popol na zem. Zvládli to.
"Senju Hashiru.. To si zapamätám.." Podivne sa uchechtol Takashi, avšak jeho zdesený výraz ho prekvapil. Práve takáto malá skupinka mladých Shinobi ho dokázala poraziť. Katanu zarazil Hashiru hlboko do srdca, ktoré okamžite prestalo byť. Telo vychladlo, oči stmavli a nehmotné telo po rozbití mokutonu dopadlo slabo na zem. Čo sa stalo ale naozaj. V tom zmätku bolo srdce presunuté priamo do pravého a hlavného tela. Srdce Raitonu. Vďaka tomu dokázal Takashi vytvoriť bleskového klona a vymeniť si miesto. Mŕtvola ktorú videli bola klon, ktoré sa rozpadlo v Jiongu. Perfektná ilúzia smrti. Hlavné telo sa ale presunulo preč. Avšak.. bol koniec, pretože Tobirovi zmizla pečať. To sa stane iba ak užívateľ umrie, avšak pravdou ostávalo že Taashi to zrušil po smrti ohnivého srdca. Ako ilúziu. Bol koniec súboja, kde hrdinsky obstáli všetci zúčastnený.
"Senju Hashiru.. To si zapamätám.." Podivne sa uchechtol Takashi, avšak jeho zdesený výraz ho prekvapil. Práve takáto malá skupinka mladých Shinobi ho dokázala poraziť. Katanu zarazil Hashiru hlboko do srdca, ktoré okamžite prestalo byť. Telo vychladlo, oči stmavli a nehmotné telo po rozbití mokutonu dopadlo slabo na zem. Čo sa stalo ale naozaj. V tom zmätku bolo srdce presunuté priamo do pravého a hlavného tela. Srdce Raitonu. Vďaka tomu dokázal Takashi vytvoriť bleskového klona a vymeniť si miesto. Mŕtvola ktorú videli bola klon, ktoré sa rozpadlo v Jiongu. Perfektná ilúzia smrti. Hlavné telo sa ale presunulo preč. Avšak.. bol koniec, pretože Tobirovi zmizla pečať. To sa stane iba ak užívateľ umrie, avšak pravdou ostávalo že Taashi to zrušil po smrti ohnivého srdca. Ako ilúziu. Bol koniec súboja, kde hrdinsky obstáli všetci zúčastnený.
Takashi- Nukenin (S-rank)
- Poèet pøíspìvkù : 16
Zdálo se, že je po všem. Podařilo se nám podařit nepřítele, ale ještě nebyl čas slavit. Jeden nepřítel poražen, ale ještě máme znovu dobýt město pokud mě paměť neplete. Otočil jsem se na Riri. " To je dobré, šetři se já to zvládnu. " Usmál jsem se a pokusil se vstát. Podařilo se mi to i když jsem málem upadl. Musíme se dohodnout jak to pořešíme dál s městem. " Co teď když jsme všichni dobití a s chakrou na štíru. Takhle sotva doděláme zbytek mise. " Vyčkal jsem na ostatní až se trochu přiblíží abychom se mohli dohodnout co dál.
Ren Kouen- B-rank
- Poèet pøíspìvkù : 95
ze by uz bylo snad po vsem? nezdalo se mi to ale vse tomu nasvedcovalo. Tak jsem se tedy vydal na cestu k pritomnym. At uz to bylo jakkoliv. Bylo na case uz to pro dnesek zapichnout. jinak hrozilo ze tu vsichni skolabujeme nebo spise vetsina znas. no ale rozhodnuti uz nebylo na me. "Jak se rika Rano moudrejsi vecera." Rekl jsem svuj nazor ale to nebylo mym rozhodnutim.
Ayumu Hyuuga- A-rank
Netušil jsem, že to takto dopadne. Překvapen jsem se seskočil dolů a rozběhl se ke skupince. Musím splnit svou povinnost medika. Došel jsem až ke Katarovi.
"Jste zraněný Taichou," položil jsem mu ruku na rameno a silou ho donutil, aby si sedl.
"Posaďte se, vyléčím Vás," řekl jsem přísně a položil mu ruce na záda. Z mých rukou vytryskla léčivá čakra.
"Ostatní jsou v pořádku?" podíval jsem se na Katsuyu. Byla celou dobu připojena k Hikaru a chránila ho.
"Hai, všichni jsou v pořádku, Hashiru-sama." odpověděla a odpojila se od jeho těla.
"V pořádku Katsuyu, můžeš jít,"uvolnil jsem techniku a Katsuyu zmizela v dýmu.
"Jste zraněný Taichou," položil jsem mu ruku na rameno a silou ho donutil, aby si sedl.
"Posaďte se, vyléčím Vás," řekl jsem přísně a položil mu ruce na záda. Z mých rukou vytryskla léčivá čakra.
"Ostatní jsou v pořádku?" podíval jsem se na Katsuyu. Byla celou dobu připojena k Hikaru a chránila ho.
"Hai, všichni jsou v pořádku, Hashiru-sama." odpověděla a odpojila se od jeho těla.
"V pořádku Katsuyu, můžeš jít,"uvolnil jsem techniku a Katsuyu zmizela v dýmu.
Hashiru mne překvapil. Takovým tempem budeš brzo silnější než já a otec dohromady. Po smrti Takashiho pečeť zmizela spolu se Sennin modem. S radostí jsem se podíval na své břicho.
Odešel jsem ke kolegům. Hashiru už se pustil do léčení, Riri byla unavená a Kataro také. Já jsem měl spoustu sil, protože jsem k boji vůbec nevyužíval svou čakru, ale sennin čakru.
"Byl bych pro návrat, strýček Seito je velmi zkušený a zvládne to sám. Ve městě je jen armáda neschopných žoldnérů, celou mou armádu vyřídil Takashi, a navíc jsme potřební v Uzushio.." dokončil jsem svou myšlenku a čekal na Katara, až rozhodne.
Odešel jsem ke kolegům. Hashiru už se pustil do léčení, Riri byla unavená a Kataro také. Já jsem měl spoustu sil, protože jsem k boji vůbec nevyužíval svou čakru, ale sennin čakru.
"Byl bych pro návrat, strýček Seito je velmi zkušený a zvládne to sám. Ve městě je jen armáda neschopných žoldnérů, celou mou armádu vyřídil Takashi, a navíc jsme potřební v Uzushio.." dokončil jsem svou myšlenku a čekal na Katara, až rozhodne.
Chtěl jsem jít za ostatními, ale byl jsem zastaven. Neboli spíš uzemněn Hashirem, který mě začal léčit. Nemohl jsem nic dělat, mé tělo kleslo samo pod tíhou zranění z těch blesků. Na větrnou podstatu moc talent nemám takže jsem proti raitonu bezmocnej jen se suitonem. Jakmile mě doléčil tak jsem samozřejmě poděkoval. " Díky " Pak jsem se zvedl a trochu se protáhl. Cítil jsem se jako novej, akorát téměř bez chakry. Bylo na čase to zabalit když tu jsou posily. " Tak bando, jde se domů. Ostatní už ten bordel uklidí. " Zvolal jsem na všechny a bylo rozhodnuto. Chtěl jsem zůstat, ale byl bych jim tu prd platnej bez chakry. Začal jsem pochodovat zpět do našeho domova.
/přesun
/přesun
Ren Kouen- B-rank
- Poèet pøíspìvkù : 95
No tak tohle jsem necekal ale take sem nic nanamital. Nakonec jsem jen nasledovel Katara a ostatni preci jen jsem nel v planu trenovat az se vratime tudis mi to jen zkratilo cekani. Nerikal jsem uz ani slovo nemelo to smysl jelikoz jsem zde nejak nikoho neznal.mozna ze jsem s nekterymi sedel jeste v akademii ale moc lidi si me nepamatovalo preci jenom ja jsem byl ten neviditelny. Ktery vzdy splyval se scenerii kolem.
(presun)
(presun)
Ayumu Hyuuga- A-rank
Vypadalo to, že už nikdo jiný už mou péči nepotřebuje. Byl jsem pro návrat domů. Sice jsem na to nevypadal, ale ždímal jsem z posledního. Mokuton je pro čakru náročný a navíc polovinu své čakrové rezervy ukládám pro pečeť byakugou. Tato technika je extrémně náročná, časem jsem se naučil vytvářet několik rezerv čakry, které mohu používat pro různý styl boje. Nechtěl jsem to přiznávat, přeci jenom jsem zabil hlavní tělo. Ušklíbl jsem se.
"Tak jdeme!" praštil jsem Tobira do ramene a šel.
/Přesun
"Tak jdeme!" praštil jsem Tobira do ramene a šel.
/Přesun
"Tak jo, výborně...Strýčku Seito, zvládni to tady," otočil jsem se za Katarem a chtěl vypadnout. Hashiru mě praštil do ramene. Bolestivě jsem se ušklíbl. Shýbl jsem se k Ririchiyo a vzal si ji do náruče. Byl jsem opravdu šťasten, že se vracíme domů. Já jsem sice svou misi nesplnil, ale jsem zdravý a vracím se zpět. Seito je daleko zkušenější, misi sám splní na jedničku. Navíc, vím, že není sám. V Sennin modu jsem ucítil přítomnost dalšího člověka. Věděl jsem, že společně to zvládnou.
/Přesun
/Přesun
Podařilo se. Společnými silami jsme soupeře porazili. Byl jsem rád, že se nikomu nic vážnějšího nestalo. Sledoval jsem Tobira a Hashira a musel jsem se trochu pousmát. Tak moc se chováním podobali bratrovi. No, jak se říká, jablko nespadlo daleko od stromu.
Stál jsem bokem a zatím je jen poslouchal. Měli už splněno, takže mohli odejít domů. Nikdo taky neměl moc síly navíc, aby mohl pokračovat. Já zde ještě nějakou práci musím vykonat. Jen jsem tedy přikývl na Tobirova slova a sledoval je, jak všichni odchází.
Když byli pryč, tak jsem svolal celou divizi, která zatím jen kontrolovala okolí. Musíme celou tu organizaci zničit, takže je potřeba najít všechny členy a odstranit je. Podíval jsem se na svoje lidi a promluvil. ,,Rozdělte se do týmů a všechny je najděte. Mělo by to být už jen pár žoldnéřů. Dejte se do toho. A abych nezapomněl, zajatce nebereme." Jednotka souhlasně přikývla a zároveň se dala do pohybu. Já sám jsem se rozešel směrem k hradu, který byl kousek ode mě.
Stál jsem bokem a zatím je jen poslouchal. Měli už splněno, takže mohli odejít domů. Nikdo taky neměl moc síly navíc, aby mohl pokračovat. Já zde ještě nějakou práci musím vykonat. Jen jsem tedy přikývl na Tobirova slova a sledoval je, jak všichni odchází.
Když byli pryč, tak jsem svolal celou divizi, která zatím jen kontrolovala okolí. Musíme celou tu organizaci zničit, takže je potřeba najít všechny členy a odstranit je. Podíval jsem se na svoje lidi a promluvil. ,,Rozdělte se do týmů a všechny je najděte. Mělo by to být už jen pár žoldnéřů. Dejte se do toho. A abych nezapomněl, zajatce nebereme." Jednotka souhlasně přikývla a zároveň se dala do pohybu. Já sám jsem se rozešel směrem k hradu, který byl kousek ode mě.
Seito Senju- Jounin
- Poèet pøíspìvkù : 12
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naruto Stories: The Revolution :: Off-topic :: Archiv :: Naruto Stories: The Revolution :: Herní místnosti :: Rengo Kyowa :: Hi no Kuni
Strana 4 z 4
Povolení tohoto fóra: