Šnečí linie
+2
Shinobi (Samurai)
Asuka
6 posters
Naruto Stories: The Revolution :: Off-topic :: Archiv :: Naruto Stories: The Revolution :: Herní místnosti :: Rengo Kyowa :: Kaze no kuni
Strana 4 z 5
Strana 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Šnečí linie
First topic message reminder :
Šnečí linie je místo na frontě, na hranici Rengo Kyowa a Takigakure. Stojí tu proti sebe armáda republiky a povstalců (odpůrců republiky). Přesný počet povstalců na frontě není znám. Odhaduje se jich něco přes sto. Vede se tu tzv. zákopová válka. Žádná strana není schopna přetlačit tu druhou, takže shinobi jsou nuceni udržovat hlavně své linie. To vede v důsledku k bojům na styl, vyběhnu dopředu, použiju techniku, a utíkám se zpátky schovat. Občas se někdo dostane do vedení, ale dlouho mu to nevydrží, protože nově získané území skoro hned ztratí. A teď, proč se válčí zrovna tady? V minulosti tu docházelo často k partyzánským útokům. Nedaleko odtud se totiž nachází důležitý zemědělský úsek Rengo Kyowa, který poskytuje potraviny celé Kaze no kuni. Vzhledem k nehospodárné půdě v Kaze no kuni je to velmi strategické místo, takže se jej rozhodla republika bránit. Povstalci to ale taky nevzdali. To vedlo ke vzniku šnečí linie.
AKTUALIZÁCIA: Konflikt sa presunul do topicu Gungakutai.
Šnečí linie je místo na frontě, na hranici Rengo Kyowa a Takigakure. Stojí tu proti sebe armáda republiky a povstalců (odpůrců republiky). Přesný počet povstalců na frontě není znám. Odhaduje se jich něco přes sto. Vede se tu tzv. zákopová válka. Žádná strana není schopna přetlačit tu druhou, takže shinobi jsou nuceni udržovat hlavně své linie. To vede v důsledku k bojům na styl, vyběhnu dopředu, použiju techniku, a utíkám se zpátky schovat. Občas se někdo dostane do vedení, ale dlouho mu to nevydrží, protože nově získané území skoro hned ztratí. A teď, proč se válčí zrovna tady? V minulosti tu docházelo často k partyzánským útokům. Nedaleko odtud se totiž nachází důležitý zemědělský úsek Rengo Kyowa, který poskytuje potraviny celé Kaze no kuni. Vzhledem k nehospodárné půdě v Kaze no kuni je to velmi strategické místo, takže se jej rozhodla republika bránit. Povstalci to ale taky nevzdali. To vedlo ke vzniku šnečí linie.
AKTUALIZÁCIA: Konflikt sa presunul do topicu Gungakutai.
Asuka- Správce misí*A (Jounin)
- Poèet pøíspìvkù : 23
Re: Šnečí linie
Vstúpil som do stanu, kde sa mal uskutočniť náš rozhovor. Hoci sme sa presunuli dnu, aby nás nikto nepočul, vonku už aj tak všetci tušili, čo mi chce Taro povedať. Na hexagrame, ktorý vytvoril, som spozoroval niekoľko malých bodiek, ktoré žiarili podstatne silnejšie, ako tie ostatné. Išlo o skúsených bojovníkov, podľa Tarovej mienky pochádzali z Vodopádovej.
"Zdá sa, že nemám na výber. Pomôžem vám s evakuáciou z bojiska. Hoci ešte netuším ako." Povzdychol som si. "Dúfam, že na niečo veľmi rýchlo prídeme." Len čo náš rozhovor skončil, vyšiel som zo stanu a oslovil Ryu, ktorá bola ku mne najbližšie. "Ryu, zmena plánu. Zostávam na fronte. Vy sa vrátite do dediny. Väzňa odvediete na výsluch a podáte hlásenie Hokagemu. Informujete ho o technike, ktorú proti nám nepriateľ použil. Ale najmä o situácii na bojisku! Zažiadajte o okamžité posily!"
Telá troch mŕtvych spolubojovníkov sme presunuli spolu s ďalšími členmi karavány do vozov, ktoré zostali po vyložení nákladu prázdne. Nastúpil som spolu s Tarom na ílovú sovu, ktorá so mnou letela celú cestu až na front. "A ešte niečo, Ryu. Informuj Hokageho, že nepriateľovi prišla na pomoc Vodopádová." Sova sa vzniesla a my sme zamierili priamo na bojisko.
"Zdá sa, že nemám na výber. Pomôžem vám s evakuáciou z bojiska. Hoci ešte netuším ako." Povzdychol som si. "Dúfam, že na niečo veľmi rýchlo prídeme." Len čo náš rozhovor skončil, vyšiel som zo stanu a oslovil Ryu, ktorá bola ku mne najbližšie. "Ryu, zmena plánu. Zostávam na fronte. Vy sa vrátite do dediny. Väzňa odvediete na výsluch a podáte hlásenie Hokagemu. Informujete ho o technike, ktorú proti nám nepriateľ použil. Ale najmä o situácii na bojisku! Zažiadajte o okamžité posily!"
Telá troch mŕtvych spolubojovníkov sme presunuli spolu s ďalšími členmi karavány do vozov, ktoré zostali po vyložení nákladu prázdne. Nastúpil som spolu s Tarom na ílovú sovu, ktorá so mnou letela celú cestu až na front. "A ešte niečo, Ryu. Informuj Hokageho, že nepriateľovi prišla na pomoc Vodopádová." Sova sa vzniesla a my sme zamierili priamo na bojisko.
Midotsuchi- Tsuchikage*A
- Poèet pøíspìvkù : 118
Nakoniec sa na bojisko dostala aj moja prítomnosť. Ja som sa ale nezaťažoval nejakým riešením či navštívením tábor mojich spojencov. Nepotreboval som to. Moja úloha bola jednoduchá, zničiť všetko, čo sa mi postavilo do cesty.. a tiež každého. Zatiaľ to pre nás vyzeralo veľmi dobre, a malo to byť ešte lepšie. Toto bola naša výhra. Skôr som bol zavolaný k tomu, aby čo najmenej shinobi z Rengo no Kyowa utieklo. Alebo som si to aspoň myslel. Predsa len mŕtvy nepriateľ znova nepovstane, nevylieči sa a nebude robiť problémy. Pristál som na vodnú plochu a s uvoľnenými rukami pozdĺž tela, som si prezrel situáciu predo mnou a okolo mňa. Hľadal som odpor, ktorý by stál za to, niečo, kvôli čomu by som sem privolaný mal byť.
Shigure- D-rank
- Poèet pøíspìvkù : 155
Po vyložení som ostala pri zvyšných kočov, ktoré tu ale pravdepodobne ostanú a budú slúžiť ako .. trebárs materiál? Kto vie. Po nejakom čase sa zo stanu vyrútil Midotsuchi a hneď nám zadal pokyny. Teda nebola som si istá prečo to všetko hovoril hlavne mne. Bola som najnižšie postavená kunoichi, čo tu bola. Moja jediná práca bola.. v podstate nezavadzať. Aj hlásenie mal na starosti určite niekto iný. No aj tak som prikývla a s ostatnými shinobi, ktorý sa mali stiahnuť, sme sa stiahli. Nehovorila som nič. Nemyslela som si, že sú nejaké slová potreba. Nevedela som si ani utvoriť názor, keďže som príliš o celej tejto vojne či bojoch nevedela.
(presun)
(presun)
Megumi- Doshi (A-rank)
- Poèet pøíspìvkù : 307
Taro sa po vypočutí súhlasu zo strany Midotsuchiho náramne potešil. Pre zachovanie profesionality to však na sebe nenechal priveľmi poznať. Svoju radosť namiesto toho vyjadril úprimným poďakovaním.
"Som vám do smrti zaviazaný, tsuchikage-sama. Bude mi cťou nasledovať vás do boja," prehlásil generál so značnou dávkou pokory. Nemalo žiadnu cenu, aby tu naďalej zostával, keďže na diaľku viac aj tak nemohol vydávať rozkazy. Kým sa teda Midotsuchi zhováral s Ryu a pripravoval, Taro vybehol do hlavného stanu, aby všetkých prítomných oboznámil s nasledovnými pokynmi - postupne sa presúvať na bezpečnejšie miesto a naďalej sa pokúšať o obnovenie komunikácie. Nezdržiaval sa však pridlho. V momente, ako to bolo možné, nastúpil na ílovú sovu a vydal sa aj s Midotsuchim na front, navigujúc ho za pomoci svojho senzibilizmu. Nebolo možné, aby tsuchikage naraz bojoval proti všetkým, takže ho zámerne viedol k najnebezpečnejšiemu úseku - miestu, kde sa vyskytuje desať najvýraznejších hrozieb.
"Tsuchikage-sama, vysaďte ma prosím približne 600 metrov na východ. Nachádzal sa tam jeden z našich najväčších táborov, ktorý ale nešťastne pokorila vodná vlna. Chcel by som prebehnúť po okolí a nazhromaždiť čo najväčší počet preživších. Myslím, že to bude najlepšie miesto na začatie. Dávajte si veľký pozor. Shinobi, ktorých som vám ukazoval, sa aktuálne nachádzajú ešte asi kilometer západne, ale rútia sa na juh," informoval Midotsuchiho Taro v rýchlosti o všetkom, čo pravdepodobne potreboval najviac vedieť. Taketori sa ešte stále nachádzal dosť ďaleko na to, aby si ho v pomykove všimol, keďže mocný individuál dorazil z opačnej strany. Možnosť príchodu ďalšieho nebezpečného protivníka žiaľ do úvahy nevzal.
Spomínaný novo príchodiaci Takigakurčan medzitým narazil na jeden z vodou pochovaných zákopov, odkiaľ videl územie, ktoré možno nazvať "okrajom bojiska". Bili sa tam medzi sebou v diaľke ľudia z Rengo Kyowa a neprofesionálni povstalci. Pravda, asi sa to ani nedalo nazvať bitkou. Taketoriho protivníci totiž boli zalezení za skalnatou stenou, v napätí čakajúc na nejaké rozkazy, zatiaľčo odolávali návalu techník rebelov. Bolo zrejmé, že ich strata spojenia s hlavným táborom a voda ako taká veľmi znervóznila. Nemožno im to zazlievať, ešte donedávna to bola hotová slimačia vojna a odrazu je z toho boj na život a na smrť v otvorenom priestranstve bez pokynov nadriadených, každý zdanlivo sám za seba. Vzdorovali ale statočne, dávajúc si dôkladný pozor na to, aby ich nebolo možné len tak jednoducho obkľúčiť. Ak sa užívateľ jiongu mienil konečne zapojiť, s najvyššou pravdepodobnosťou nablízku nebolo lepšie miesto na začatie jeho vyčíňania, než práve toto...
Shinobi (Samurai)- Non-Player Characters
- Poèet pøíspìvkù : 666
(omlouvám se za neaktivitu mám osobní trable)
Na vše jsem jen kývl hlavou a odešel.
/přesun
Na vše jsem jen kývl hlavou a odešel.
/přesun
Uchiha Ruki- A-rank
- Poèet pøíspìvkù : 100
Ráznym krokom som sa blížil k hranici, na ktorej sa stále bojovalo. Naši nepriateľia boli dosť utláčaný a ja som sa cítil sklamane. Nenarazil som na žiadneho z mojich kolegov, možno aj pre to sa tu stále nachádzal nejaký odpor. Bolo zjavné, že som v mojich mužoch mal pomerne silnú vieru. No trebalo niečo, nejakým spôsobom spraviť aj tu. Veril som, že čím dlhšie budeme bojovať, tým skôr tu bude šanca, že náš útok ešte odvrátia. Začal som skladať pečate, no kupodivu som sa nijak neponáhľal. "Späť! STIAHNITE SA!" Zakričal som na rebelov a bolo pomerne zjavné prečo. Všetka voda z okolia sa rozvírila, za čo mohol masívny príval vetru, až takmer tornádo.. ako keby znenazdajky prišla veľmi nepríjemná búrka. Dokonca aj voda ako taká začala stúpať do vzduchu a formovať mračná, množstvo mračien. To že tu bolo, mi znateľne pomohlo. No nie že by som túto techniku nedokázal vytvoriť aj bez toho. Mohli sa kryť za dotonovú stenou koľko chceli. Bleskom ktoré boli skôr prirodzený efekt techniky, než raiton v technike ako takej, neujdú. Nie ak budú stáť na mieste.. nehovoril som o mračnám, ktoré sa držali neprirodzene blízko nad zemou a začali pokrývať naozaj veľkú plochu.
Shigure- D-rank
Zatiaľčo Midotsuchi s Tarom leteli smerom k frontu, na opačnej strane bojiska sa rebeli po príchode Taketoriho na jeho povel začali sťahovať. Boli si totiž dobre vedomí toho, že im na pomoc má doraziť Takigakure a pliesť sa do cesty ich technikám by nemuselo dopadnúť práve najlepšie. Pochopiteľne na to avšak reagovali aj shinobi z Rengo Kyowa. Vzhľadom na to, že rebeli príchodiaceho individuála na slovo poslúchli, bolo zrejmé, na koho strane asi tak bude. Sotva sa ale rozhodli, ako budú postupovať, v okolí sa zdvihol mohutný nával vetra, rozvíriac obrovskú časť vody a vytvoriac niečo na štýl tornáda. Jednalo sa bezpochyby o akúsi vysokotriednu techniku minimálne na úrovni B-rank. Nečudo, že vyčerpaní bojovníci rázom začali strácať nádej, pričom poniektorí z nich hodlali využiť zvyšok síl na to, aby sa dali urýchlene na útek. Chladnú hlavu zachovali asi len traja prítomní - dvaja chūnini a jedna tokubetsu jōninka. Nech už čelili čomukoľvek, nezdalo sa totiž, že by pred tým bolo možné uniknúť.
"Okamžite sa všetci upokojte a pomôžte mi ho zastaviť!" zvolala kunoichi rázne, následkom čoho si pripravila pečate.
"Doton Dosekiryū!" V záujme šetrenia chakry bojovníčka transformovala priamo pred nedávnom vytvorenú zemnú stenu, ktorá v tejto chvíli už nezohrávala viacmenej žiadnu rolu, na obrovského kamenného draka. Ten sa prudko vyrútil na Takigakurčana, prekonajúc všetkú rozvírenú vodu i vetrisko v okolí. Zvyšní dvaja odhodlaní shinobi takisto neváhali a začali si chystať vlastné techniky. Neprichádzalo do úvahy, aby za týchto okolností vytvárali nejaké perfektné kombinácie, no nemienili sa len prizerať.
Ninjutsu, ktoré Taketori využíval, zabralo nejaký ten čas sústredenia, dokonca aj pre niekoho na jeho úrovni. Predsa len pokrývalo obrovskú plochu a na to, že bolo zložené iba z dvoch elementov, oplývalo značnými deštruktívnymi vlastnosťami. Útok namiesto utekania preto bezpochyby dával zmysel, obzvlášť keď nepochádzal iba z jedinej techniky. K spomínanému kamennému drakovi sa pripojil aj suiton v podobe vlny vytvorenej z miestnej vody a malé, no predsa prierazné fūtonové výstrely. Očividne to príslušníci k Rengo Kyowa brali smrteľne vážne, dokonca si dali záležať na tom, aby ich jednotlivé jutsu pokrývali čo najväčšiu oblasť, nech sa im nedá len tak jednoducho vyhnúť. Predstava, že by sa po tom všetkom, čím si za posledné hodiny prešli, nechali len tak hladko pozabíjať, ich desila o dosť viac ako šanca, že by mohli umrieť od vyčerpania alebo minutia všetkej svojej chakry. Keď už majú položiť životy za svoju vlasť, aspoň hodlali umrieť v presvedčení, že fakt bojovali do posledného dychu...
Naozaj to mohlo vyzerať tak, že sa na techniku sústredím. Vietor a voda im ale dosť sťažovali výhľad na mňa, takže sa pokojne mohli aj pomýliť. Realita bola taká, že som sa mohol voľne hýbať a bojovať aj bez toho, aby som potreboval techniku sám udržiavať. Síce som momentálne nemohol využiť suiton a fuuton, kvôli zamestnaniu oboch sŕdc s týmito postavami, o ostatku sa rozprávať nedalo. Kamenný drak na mňa letel dosť rýchlo, rovnako ako ostatné projektily. V podstate ma mali zbombardovať a ja som si len mohol vybrať, ktorý smer bude menej bolieť. Ja som sa rozbehol priamo oproti drakovi do ktorého som jednou z mojich rúk vrazil. Normálne by som nemal šancu, urvalo by mi to ruku a polku tela. Vďaka Doton: Domu sa ale moja fyzická sila znásobila a to som ešte nebral v potaz ani odolnosť, ako takú. Síce ma to odhodilo späť na miesto, z ktorého som vyrazil, ale drak bol zneškodnený. Na mojej tvári sa neobjavil žiaden úsmev, ani som sa nijak netešil. Podobných pocitov som sa pri boji ani nie že vyvaroval, skôr som ich považoval za zbytočné. Oni boli zúfalý a na takých ľudí si trebalo dávať obzvlášť pozor. Čo si ale mohli všimnúť bolo to, že mi odpadla ruka, ktorou som do draka vrazil. V podstate to vyzeralo tak, že mi ju urvalo a ona sa ponárala smerom ku dnu. Aspoň nejaký úspech na ich strane? Stále som vyčkával na ich ďalśí krok. Moja technika nebola ani zďaleka dokončená.
Shigure- D-rank
Spolu s Tarom sme leteli k miestu, ktoré určil, vďaka jeho schopnosti monitorovať chakru. Na požiadanie som Tara vysadil v asi najväčšom z našich táborov, ktorý zasiahla vodná technika súpera. Zhlboka som sa nadýchol. Dúfal som, že Taro pôjde so mnou a spoločne budeme čeliť nepriateľom z Vodopádovej. Nie, že by som sa bál, ale svoje schopnosti som vedel objektívne zhodnotiť. Nešiel som na front vyhrať bitku, ale získať čas, zaneprázdniť súpera. V podstate som plnil funkciu návnady, aspoň do tej doby, kým moji spolubojovníci nestihnú utiecť.
Midotsuchi- Tsuchikage*A
Kým Taro postupne zliezol a bežal urýchlene vykonať, čo si zaumienil, Midotsuchi sa blížil k miestu, kde bol kládený najväčší odpor zo strany Takigakure. Nepotreboval sa ani nijak zvlášť sústrediť na to, aby spozoroval, aké obete si táto vojna už stihla odniesť. Na hladine plávalo niekoľko mŕtvol a vážne zranených, jak na strane rebelov, tak i Rengo Kyowa. Nanešťastie však nebol čas na to, aby sa o ne ktokoľvek postaral, pretože bitka stále prebiehala a to dosť intenzívnejšie ako predtým. Poniektorí Tsuchikageho spoločníci sa v súčasnosti schovávali za dotonovými technikami a pokúšali sa stiahnuť napriek tomu, že ešte nedostali oficiálny rozkaz, ale iní viedli otvorenú bitku zahrňujúcu ani nie ninjutsu, no skôr taijutsu, bukijutsu a iné formy bojovania, ktoré nevyčerpávali priveľa chakry. Na prvý pohľad sa nezdalo, že by proti povstalcom prehrávali, ale vtom zbadal tú naozajstnú hrozbu...
Z hlbín sa rázom vyrútili dve obrovské ryby nishikigoi, ktorými bola Takigakure už veľmi dlhú dobu známa (viď Ryūrimaru a Rainenmaru). Každá z nich bola viac ako päťnásobne väčšia od človeka, vďaka čomu na nich do istej miery mohli jazdiť shinobi, a veru že tomu tak bolo. Kým červenobielu rybu ovládala jedna jediná osoba, na čiernej sa nachádzali až traja, všetci bezpochyby patriaci medzi spomínaných desať najväčších hrozieb. Midotsuchi tak prišiel behom chvíľky do kontaktu hneď so štyrmi jeho primárnymi cieľmi, a súdiac podľa toho, akú neplechu robili len títo, brázdiac vodou a likvidujúc všetko, čo im prišlo do cesty, zrejme pochopil, prečo ich musí zastaviť niekto na jeho úrovni. Asi nadišla chvíľa, aby sa zapojil.
Situácia u Taketoriho sa na prvý pohľad zdala byť pomerne pozitívna pre Rengo Kyowa. Kamenný drak bol zrejme úspešný a hoci ho žiaľ nepripravil o život, vyzeralo to, že Takigakurčan prišiel o ruku. Malo to však aj temnú stránku.
Aká absurdná sila. Vlastnoručne rozbil moju najsilnejšiu techniku na diaľku a k tomu sa ešte stále dokáže sústrediť na tú svoju? Ak ho mám zastaviť, budem doňho musieť vraziť naostro, pomyslela si tokubetsu jōninka, vyrútiac sa na nepriateľa s ďalšou technikou. Tentokrát sa jednalo o Doton Kengan no Jutsu. Kunoichi bola zjavne presvedčená o tom, že ak k ninjutsu na úrovni toho predchádzajúceho pridá ešte aj svoju fyzickú silu, zanechá podstatne znateľnejšie škody, ideálne fatálne.
"Nenechajte sa odradiť! Náš predchádzajúci útok očividne mal efekt! Kryte ma a spoločnými silami ho zastavíme!" zvolala hrdá bojovníčka, zatiaľ čo svojou plnou rýchlosťou bežala naproti Taketorimu s úmyslom využiť to, že má iba jednu ruku, aby ho pripravila i o tú a vyradila ho z boja. Jej spoločníci ju vzhľadom na neutíchajúce odhodlanie takisto nasledovali, vyrútiac sa na Takigakurčana každý z inej strany, jeden s katanou napustenou veternou chakrou a druhý s chystanými ručnými pečaťami na vodný bič, ktorým mienil znemožniť nepriateľovi pohyb. Navzdory tomu, že v minulosti nikdy nefigurovali v tej istej jednotke, boli prekvapivo zohraní. Nečudo, že vydržali tak dlho. Bojujúc tak proti shinobimu na nižšej úrovni, dostali by ho s najvyššou pravdepodobnosťou celkom hladko, ale osud bohužiaľ hral proti ním, obzvlášť keďže zďaleka netušili, akými schopnosťami ich súper vlastne oplýva.
Konečne som dorazil na miesto určenia. Po ceste som míňal mŕtvych alebo zranených z oboch bojujúcich strán na fronte. Ak som narazil na niekoho živého, prikázal som mu, aby sa čo najrýchlejšie stiahol a zobral zo sebou toľko zranených, koľko len dokázal. Sám som im pomôcť nemohol, hoci s mojim ílovým vtákom by evakuácia trvala podstatne kratšie. Mal som teraz oveľa dôležitejšiu úlohu.
Doletel som na miesto, kde sa podľa Tara nachádzali najnebezpečnejší nepriatelia. Zdalo sa, že o mne ešte nevedia. Predsa len, na bojisko som priletel a nepriateľ sa musel sústrediť na naše zostávajúce sily, ktoré mu kládli tvrdý odpor.
Už v diaľke som spozoroval dve ryby, zjavne privolania, ktoré vyčnievali svojou veľkosťou. Do oboch rúk som zobral výbušný íl, ktorý som mal v puzdrách pripevnených na opasku. Z ílu som vyformoval a napustil výbušnou chakrou dve malé ryby.
...
...
Následne som ich hodil do vody. Ryby sa vo vode zväčšili a zamierili čo najbližšie k hlavám privolaní. Keď sa ocitli dostatočne blízko na to, aby boli spozorované, explodovali. Teraz už bolo zrejmé, že na bojisko prišiel niekto ďalší.
Doletel som na miesto, kde sa podľa Tara nachádzali najnebezpečnejší nepriatelia. Zdalo sa, že o mne ešte nevedia. Predsa len, na bojisko som priletel a nepriateľ sa musel sústrediť na naše zostávajúce sily, ktoré mu kládli tvrdý odpor.
Už v diaľke som spozoroval dve ryby, zjavne privolania, ktoré vyčnievali svojou veľkosťou. Do oboch rúk som zobral výbušný íl, ktorý som mal v puzdrách pripevnených na opasku. Z ílu som vyformoval a napustil výbušnou chakrou dve malé ryby.
...
...
Následne som ich hodil do vody. Ryby sa vo vode zväčšili a zamierili čo najbližšie k hlavám privolaní. Keď sa ocitli dostatočne blízko na to, aby boli spozorované, explodovali. Teraz už bolo zrejmé, že na bojisko prišiel niekto ďalší.
Midotsuchi- Tsuchikage*A
Vyšlo mi to. Moji súperi boli oklamaný no nemohol som im to mať za zlé. Pravdepodobne sa ešte nestretli s niekým, kto dokázal oddeliť svoju končatinu. Preto strata mojej pravej ruky vyzerala naozaj vierohodne a oni sa rozhodli zaútočiť na blízko. Vyšli zo svojich úkrytov a ja som spozoroval pre mňa pomerne známu techniku dotonu. Bol to ten typ, ktorým som nechcel dostať ani v mojom dotonovom brnení. zaregistroval som aj ostatných, ktorý sa ma snažili obklúčiť ap odporiť svoju veliteľku útokom zboku, no nemienil som im to dovoliť. Ako na ich psychiku zareaguje strata ich veliteľa? Dúfal som, že sa to čoskoro dozviem. Z vody tesne pred vyliteľkou moja ruka vyletela s úmyslom prebodnúť jej hruď na mieste, kde mala srdce. Následne som ju chcel za okraj rany *zachytiť* a moje Jiongu, spolu srukou použiť ako reťaz, zatiaľ čo telo veliteľky, ako taký provizórny kyj. Rozmachol som sa s touto mojou provizórnou zbraňou. V podstate som okolo seba mal v pláne veliteľku roztočiť a odraziť ostatných útočníkov.
Shigure- D-rank
Taketoriho útok bol fakticky chytrý. Plnohodnotne využil skutočnosť, že o ňom jeho súperi nemajú žiadne informácie, vylákal ich do ofenzívy a následne zasadil tvrdú ranu z miesta, na ktorom to ani len tokubetsu jōninka nemohla čakať. Sotva sa k nemu dostala, Takigakurčanova ruka vystrelila z vody.
Č-čo to?! Bola som príliš neopatrná! Nestihnem sa včas- preklínala kunoichi samú seba v mysli, kým obdržala fatálny zásah na hrudi. Ani len zvyšní dvaja shinobi nedokázali udržať chladný výraz v tvári. Bolo zrejmé, že ich nádeje sa zdanlivo rozplynuli, následkom čoho na okamih stratili úplne všetko odhodlanie pokračovať a ich útoky znateľne spomalili. Z tranzu ich vytrhli až veliteľkine posledné slová.
"Dostaňte ho!" zvolala z plného hrdla tesne predtým, než sa z jej úst povalila krv. Či sa už Taketori rozhodol pokračovať vo svojom pôvodnom pláne alebo aj nie, mohol rázom pocítiť, ako jeho telo brutálne ťažkne. Jednalo sa bezpochyby o následky techniky Kajūgan no Jutsu, ale jak je to možné?
Nepodceňuj ma! Ak tu mám umrieť, pôjdeš dole so mnou!
Nech sa to už zdá byť akokoľvek neuveriteľné, navzdory prekvapeniu, ktorému bola skúsená kunoichi vystavená, sa vďaka rozbehnutiu dokázala pohnúť aspoň pár centimetrov do boku, než jej hruďou prenikla Taketoriho ruka, vyhnúc sa tak okamžitej smrti. Nepotrebovala byť medikom na to, aby pochopila, že z toho sa nedostane, preto svoju poslednú chakru vložila do finálneho vyššie spomínaného dotonu. Keďže sa mal následkom toho Takigakurčan problém čo i len pohnúť, nemožno mu vôbec zazlievať, že svoj pôvodný úmysel nedokázal dokončiť, nechajúc sa tak zasiahnuť technikou z predchádzajúceho komentára, Suiton Suiben. Ak by sa teda rozhodol prestať sústrediť na to, aby sa dokázal udržať nad vodou, a so svojou plnou váhou prepadnúť do vody, ninja, ktorý ho polapil, bol pripravený za každú cenu ho udržať hore, kým ho ten druhý po spamätaní sa naďalej mienil rozseknúť svojim najsilnejším fūtonom. Mohol by to preňho nebodaj fakt byť koniec?
Situácia u Midotsuchiho bola rovnako zaujímavá. Keďže jeho príchod zatiaľ nikto nečakal, podarilo sa mu úspešne zdanlivo nepozorovane zhodiť ílové kreatúry do vody. Na rozdiel od minulosti, kedy však zaútočili na sanbiho, nishikigoi boli v neustálom prudkom pohybe, takže ich nebolo jednoduché zasiahnuť. Napriek tomu však tsuchikage explóziou úspešne vyradil z boja čiernu rybu, ba čo viac, zhodil všetkých troch jazdcov z jej vrchu, jedného z nich navyše pripraviac o vedomie. Červenobielej sa podarilo zotrvať, okrem iného práve aj vďaka jej neustálym pohybom fúzikmi, udržajúc shinobi, ale neúmyselne i bombu dostatočne ďaleko od seba, aby ju nedostala. Šok to bol tak či tak obrovský, pričom jedinci, ktorým sa podarilo včas spamätať, spočiatku ani nevedeli, akým smerom vlastne majú pozerať. Je možné, že by ich Midotsuchi stihol dostať viac, no nanešťastie preňho niekým predsa len z bezpečnej vzdialenosti sledovaný bol. Jednalo sa práve o dávnejšie predstavených veliteľov celej tejto operácie, Mizushiho a Shikaka, ktorí sa zatiaľ bojovania priamo neúčastnili, akurát ho spolu riadili.
"Máme dočinenia s elitou spomedzi elít. Nerád by som dospel k nepodloženému záveru, ale na základe tohoto netradičného využívania výbušnín a mocnej chakry usudzujem, že nás svojou návštevou poctil sám legendárny tsuchikage osobne," prehlásil jedinec v okuliaroch sebavedome. Nie nadarmo mu hovorili Dōsatsu Shikaku (洞察視覚, "bystrozraký" Shikaku). Keďže Shinobi Union a neskôr samotná Rengo Kyowa bola takmer od nepamäti jeho úhlavným nepriateľom, kdečo o ich v súčasnosti asi najslávnejších ninjoch pochopiteľne vedel.
"Nemôžem uveriť vlastným ušiam. Cítim sa poctený. Registruješ ešte prítomnosť Tenshi?" "Podľa všetkého s nami prestala komunikovať."
Vzhľadom na to, že osoba zodpovedná za nedávny konflikt v karaváne a po istú dobu aj telepatické kontaktovanie rebelov, Inoiki, sa zrejme už sústredila na niečo iné, Mizushi to vzal do vlastných rúk ešte v čase, keď sa napadnutí Takigakurčania spamätávali z explózií. Keďže sa nachádzal priveľmi ďaleko a pre chaos na bojisku by ho ale nebolo počuť, rozhodol sa využiť jednu zo svojho rozsiahleho arzenálu techník, aby jeho hlas ku každému i došiel, Kodama no Jutsu.
"JE NAD VAMI, VY IDI*TI! HĽADAJTE VEĽKÚ BIELU SOVU NA OBLOHE A NEZABUDNITE TSUCHIKAGEHO NÁLEŽITO UVÍTAŤ!" oboznámil veliteľ svojich ľudí so všetkým, čo potrebovali vedieť, vďaka čomu sa im podarilo lokalizovať hrozbu. Aby toho ale nebolo málo, okamžite sa začali na niečo chystať, a to vrátane ešte stále plavúcej červenobielej ryby, ktorá sa radšej dočasne ponorila hlbšie, aby ju zhora nebolo ľahké spozorovať. Figúrky boli umiestnené na šachovnicu, hra mohla začať.
Aj keď sa nedokázala vyhnúť smrteľnému úderu, stále smrť nenastala okamžite. Minul som srdce, vďaka čomu bola stále schopná využiť aspoň posledný zvyšok chakry na to, aby sa ma pokúsila uzemniť. To sa jej v podstate podarilo. Moje telo nabralo enormnú váhu, no tesne pred tým než samotná kunoichi umrela, som ešte nechal Jiongu z mojej ruky rozliezť po celom jej tele, na čo som mal v pláne preberať práve jej srdce a tým si z nej spraviť novú dotonovú schránku, srdce ktoré by som dokázal ovládať. Pochopiteľne som bol ale stále schopný živiť len päť srdcí, vyratil som to dotonové v mojom vnútri. Práve srdcia boli skutočnosť, prečo som si mohol dovoliť takto riskovať. Moji nepriateľia o mne nevedeli nič. Nevedeli o mojom spôsobe boja a to sa im stalo osudným. Úprimne som si ale nemyslel, že by výsledok zmenili vedomosti. Pochopiteľne by som nebojoval tak priamo a bezhlavo. Bola ale pravda, že ma užívateľka dotonu príjemne prekvapila. nemal som pôvodne v pláne vzdať sa dotonového srdca z môjho tela. Ruka mi už načisto odpadla a nite sa medzi mnou a mojou novou dotonovou schránkou pretrhali kvôli samotnej váhe, ktorou som bol obdarený. V momente vleteli do vody takou silou, že vytvorili slušnú vlnu. Sám som fyzicky nemohol robiť mnoho. Bol som spútaný vodným bičom a rútil sa na mňa užívateľ fuutonu, ktorý ma chcel preseknúť na polku. Rukou, ktorú som mal zloženú pri tele, som ale dokázal spraviť pečate, pomocou ktorých som využil techniku Raiton: Kangekiha. Len s tým rozdielom, že som si vypožičal vodu od môjho suitonového priateľa. Ako som ale vyriešil Fuutonového nepriateľa? Z mojej hrude sa priamo oproti nemu vyvalil extrémne silný oheň, ktorý ho mal v pláne usmažiť na popol. Typoval som, že je koniec. Počítal som s tým že je jeden usmažený raitonom a druhý katonom. Oheň ako taký som bol bez pečatí schopný využiť práv vďaka ohnivej maske, ktorou som samotnú techniku (pochopiteľne v menšom) Katon: Zukokku predviedol. Túto bitku som ale nepovažoval za výhru. Bolo smutné, že som musel využiť hneď toľko es v tak krátkom čase. No ako som už skorej spomínal, najsilnejší nepriatelia sú tí, ktorý počítajú s tým že zomrú. Sám som sa nachádzal príliš ďaleko od mojich kolegov, takže som ich nepočul a ani som nijak nezaregistroval ich boj s Tsuchikagem. Bol som ale rád, pravdepodobne by ma hrozne vysmiali, keby že vidia ako som si tu počínal.. vyšiel som z cviku.
Shigure- D-rank
Na moje prekvapenie bol útok aspoň z časti úspešný. Okrem eliminácie jednej dvoch z obrovských rýb sa mi aj podarilo vyvolať zmätok u nepriateľa. Chystal som sa využiť rozruch, panujúci na bojisku, ale moja poloha bola razom vyzradená. V okolí sa teda musel nachádzať senzibil, ktorý vedel o každom mojom pohybe. Úspešne som ale upútal pozornosť nepriateľov, ktorí sa na niečo zjavne chystali. Teraz bola ideálna príležitosť, aby sa moji spolubojovníci dali na útek. Opäť som siahol do puzdier s výbušným ílom, pričom som sa stále vznášal v dostatočnej výške na to, aby ma privolaná ryba nezasiahla. Teraz som do vody vhodil dve ílové medúzy.
...
...
Cieľom však nebolo privolanie, ale nepriatelia, ktorí stáli na vodnej hladine. Nie len, že sa tak bomby stali do poslednej chvíle voľným okom prakticky nespozorovateľné, ale ak by sa ich aj rozhodli eliminovať pomocou blesku, či elektriky, mohli by ublížiť vlastnej rybe. Samozrejme, ešte tu bol senzibil, ktorý mohol vycítiť v nich obsiahnutú chakru...
...
...
Cieľom však nebolo privolanie, ale nepriatelia, ktorí stáli na vodnej hladine. Nie len, že sa tak bomby stali do poslednej chvíle voľným okom prakticky nespozorovateľné, ale ak by sa ich aj rozhodli eliminovať pomocou blesku, či elektriky, mohli by ublížiť vlastnej rybe. Samozrejme, ešte tu bol senzibil, ktorý mohol vycítiť v nich obsiahnutú chakru...
Midotsuchi- Tsuchikage*A
Shinobi z Rengo Kyowa boli schopnejší, než sa na prvý pohľad mohlo zdať. Niet pochýb, že by proti Taketorimu vydržali dlhšie, ale pre ich smolu útočili s chybným presvedčením. V ich ponímaní totiž atakovali traja proti jednému. Spôsob, akým však Takigakurčan využíval svoje techniky, túto krátku bitku kategorizoval skôr ako boj troch proti piatim, čo sa pre nich bohužiaľ v spojení s nedostatkom informácií ukázalo byť osudným. Tokubetsu jōninka následkom drastickej jiongu premeny v kombinácii s fatálnymi poraneniami už padla, užívateľ fūtonu bol z pochopiteľných príčin usmažený a posledný prítomný chūnin svoju vodnú techniku nejakým zázrakom pustil skôr, než bol až príliš zranený, ale dobre si uvedomoval, že toho sám fakt veľa nezmôže. Rozhodol sa preto asi o jednu z najzúfalejších vecí, akých sa mohol dopustiť - predstierať, že ho raiton zabil v nádeji, že jeho na hladine plavúce telo Taketori nechá tak. Dokonca sa odhodlal aj prestať dýchať, aby bol čo najdôveryhodnejší...
Midotsuchi ďaleko na opačnej strane čelil zasa niečomu úplne inému. Dvaja Takigakurčania, ktorí sa už predtým začali chystať, totiž spoločne dokončili pečate. To malo za následok, že z vody pod ich nohami povstal obrovitánsky Suiryūdan, očividne spojený z dvoch rôznych ľudí (alebo to tak minimálne vyzeralo). Jak na smolu pre Midotsuchiho jutsu využívalo práve vodu, v ktorej sa nachádzala našťastie preňho len jedna z jeho medúz, takže naraz zaútočili a ešte sa do istej miery ubránili. Senzibil sa vyskytoval priveľmi ďaleko na to, aby ich prostredníctvom Mizushiho mal čas informovať úplne o všetkom, čo si na nich tsuchikage pripravoval. Vodný drak každopádne vyletel vysoko do vzduchu, snažiac sa o pohltenie a následné zhodenie svojho poletujúceho cieľa dole. Midotsuchi bol teda prinútený urýchlene zareagovať.
Sústredil som sa na medúzy, ktoré sa teraz nachádzali iba kúsok od nepriateľov. Chystal som sa nechať ich vybuchnúť, keď v tom sa hladina vody prudko rozvírila a ku mne sa vzniesol obrovský vodný drak. Stratil som tak prehľad o tom, kde sa medúzy práve nachádzajú a ešte k tomu sa nepriateľov drak zahryzol do výbušnej sovy, na ktorej som sa vznášal. Zoskočil som teda z ílového výtvoru a v zdanlivo bezpečnej vzdialenosti nechal sovu spolu s medúzami explodovať. Samotná sova nebola dosť silná na to, aby zničila celého draka, avšak v jeho útrobách sa nachádzala ešte aj medúza, ktorú nevedome pohltil pri svojom vzniku. Jej poloha ale nebola známa ani mne, takže som sa nachádzal približne v rovnakej výške, keď explodovala. Výbuch ma odhodil na najbližšiu skalu, ktorá vyčnievala z vody. Mohla byť vysoká asi dva metre, ale nad hladinou sa týčilo iba pár centimetrov. Druhá medúza sa zatiaľ premiestnila pod nepriateľov, ktorí stáli za zrodom vodného monštra a taktiež explodovala.
Midotsuchi- Tsuchikage*A
Pahýľ ruky som namieril na dieru v hrudi môjho nového dotonového srdca. Práve z nej vyliezlo Jiongu, ktoré mi ruku podalo a ja som si ju znova pripevnil k telu. Vďaka elektrickému šoku ktorý som dostal z mojej vlastnej techniky, som sa tiež zbavil účinku dotonu osoby, z ktorej som si spravil dodatočného spojenca. Pozrel som sa na shinobiho, ktorého upražil môj blesk. Prekvapilo ma, že by ho moja technika mala zabiť. Skôr som si myslel, že upadol do bezvedomia no tak či tak som ho nechal na mieste. Ja som sem neprišiel bezdôvodne zabíjať ľudí, prišiel som sem vyhrať bitku a zabezpečiť dobrý štart ďalšej vojny. Spolu s mojim novým dotonovím srdcom som sa teda vydal smerom k ďalším a ďalším ohniskám nepriateľovho odporu. Technika medzi tým bola dokonaná a nado mnou sa rozprestierali obrovské čierne mračná, ktoré stále postupovali a pomaly zatieňovali oblohu nad týmto priestorom. Ako som sa nachádzal o niečo Ďalej, spravil som pomerne zaujímavú vec. V podstate som zmenil hlavého nositeľa Jiongu z môjho originálneho tela, na ženu, ktorú som pred tým zabil. Pochopiteľne som jej nechal zreparovať celé telo, aspoň aby už na prvý pohľad nevyzerala ako mŕtva. Prebral som kontrolu nad jej svalmi, ústami, mozgom, hlasom.. a tadá, bola tu dokonalá kamuflážna technika. Moje základné telo zatiaľ zatiaľ zmizlo v obláčiku prachu, keďže som ho uložil do mojej vlastnej ehm, zbierky tiel, ktoré som dokázal povolať vďaka môjmu špeciálnemu Jiongu Kuchioyse.
Shigure- D-rank
Netrvalo dlho a došlo k ďalším explóziam. Dve z nich slúžili na to, aby sa Midotsuchi zbavil techniky Suiton: Suiryūdan no Jutsu, pričom tá posledná, od ktorej toho s najvyššou pravdepodobnosťou očakával najviac, mala zneškodniť nepriateľov. Do istej miery sa zdalo, že v tomto predsavzatí uspel, no nanešťastie preňho behom okamihu spozoroval, že tomu tak úplne nebolo. Napriek výbuchu sa obaja protivníci po chvíli znova zdvihli na nohy. Jak je to možné? Dôvod bol prostý. Pravdou je, že pečate len jedného z Takigakurčanov slúžili na útok. Zvyšok vody, ktorý sa okolo nich rozvíril, sa v skutočnosti nalepil na ich telá, vytvoriac pokročilé vodné brnenie obom zúčastneným. To ich prekvapivo efektívne ochránilo aj pred tlakovou vlnou, aj pred potenciálnymi popáleninami, ktoré im hrozili, aspoň teda dostatočne na to, aby si vedeli zachovať vedomie a pokračovať v boji. Ak má tsuchikage rozbiť niečo také, bude potrebovať priamejší zásah, alebo ideálne aspoň nepriamy minimálne C2-kou.
Midotsuchi však pomerne rýchlo čelil hneď ďalšej nepríjemnosti. Z hlbín, do ktorých sa pred nedávnom ešte stále prítomná ryba ponorila, vyrazila hlava bytosti, s ktorou ani len on s najvyššou pravdepodobnosťou nepočítal. Jednalo sa o zlatého draka, a k tomu nie obyčajného. Bol totižto výsledkom Kombi Henge s osobou, ktorá na ňom donedávna jazdila. Očividne si tsuchikageho nikto nedovolil podceňovať a útočili naňho so všetkým, čo mali v zásobe. Obluda po Midotsuchim vyštartovala svojimi dlhými fúzikmi, ktoré boli aktuálne natoľko silné, že by aj niekoho na jeho úrovni dokázali jednou jedinou ranou dostať do stavu bezvedomia.
Situácia u Taketoriho bola už pomerne kľudná. Ťažko povedať, ako dlho mu jeho príprava trvala, ale osoba, ktorú nechal žiť, robila všetko preto, aby dýchala len vtedy, keď jej nevenoval pozornosť, a to veľmi, veľmi, veľmi opatrne, uistiac sa, že nevykoná nič podozrivé do doby, než odíde. V prípade, že tak učinil a dostatočne sa vzdialil, dala sa na útek opačným smerom, dúfajúc, že cestou nenatrafí na žiadnych rebelov. Muž so suitonom nemohol veriť, že ho voľačosi také naozaj zachránilo, no tak či tak sa netešil. Predsa len bol svedkom toho, ako obaja jeho spolubojovníci položili životy a k tomu prakticky zbytočne, nehovoriac o tom, že búrka, ktorú Takigakurčan vyvolával, sa naďalej nepretržito šírila. Technika na takejto úrovni má jednoznačne potenciál ohroziť obrovský počet ľudí, ale bohužiaľ s tým nemohol nič robiť. Aj keby sa za ním preživší ninja opatrne zakrádal a napadol ho odzadu, potom, čo pred malou chvíľou na vlastné oči videl, neveril, že mal šancu na úspech.
Postavil som sa na nohy a oprášili si oblečenie. Na bojisko sa spustil menší dážď tvorený vodou z draka, ktorého som pred chvíľou zničil. Rozhliadal som sa po bojisku, aby som získal prehľad o situácii, ktorá práve nastala. Zdalo sa, že obaja nepriatelia sú v poriadku, takže výbuch druhej medúzy nesplnil svoj účel. Do úst som si vložil veľké množstvo výbušného ílu pripravený použiť účinnejšie výbušniny, keď v tom...z vody sa vyrútil zlatý drak asi o veľkosti ryby, ktorá ešte pred chvíľou ovládala bojisko spod hladiny. Rýchlo som priložil ruky k skale, pričom sa zem pod masou vody dala do pohybu. Zlatý drak sa tak razom ocitol medzi dvoma mohutnými skalami, ktoré sa ho chystali rozdrviť.
...
...
Chvíľu však trvalo, kým si technika prerazila cestu nad vodnú hladinu, takže presné načasovanie útoku neprichádzalo do úvahy. Našťastie bol drak pomerne dlhý, takže aj napriek pomalému prevedeniu techniky sa medzi skalami nachádzala ešte jeho veľká časť. Medzitým kamennú plošinu, na ktorej som sa nachádzal zasiahli dračie fúzy. Náraz bol natoľko silný, že po plošine týčiacej sa nad hladinou nezostalo nič. Iba zázrakom sa mi podarilo uskočiť, avšak kamene poletujúce vzduchom mi znemožňovali výhľad na bojisko a pod nohami sa mi utvoril silný vodný vír.
...
...
Chvíľu však trvalo, kým si technika prerazila cestu nad vodnú hladinu, takže presné načasovanie útoku neprichádzalo do úvahy. Našťastie bol drak pomerne dlhý, takže aj napriek pomalému prevedeniu techniky sa medzi skalami nachádzala ešte jeho veľká časť. Medzitým kamennú plošinu, na ktorej som sa nachádzal zasiahli dračie fúzy. Náraz bol natoľko silný, že po plošine týčiacej sa nad hladinou nezostalo nič. Iba zázrakom sa mi podarilo uskočiť, avšak kamene poletujúce vzduchom mi znemožňovali výhľad na bojisko a pod nohami sa mi utvoril silný vodný vír.
Midotsuchi- Tsuchikage*A
Bolo podivné, že som v podstate nikoho nestretol. Ak aj áno, zväčša to bol len nejaký jedinec, ktorý veľmi rýchlo pochopil, aká smola ho stretla. Trvalo ešte nejaký čas, kým sa Nagaharova pečať stiahla a pevne sa usadila na toto telo. Bolo zvláštne aký bol precízny. Nikdy som sa s ničím takým nestretol. Zväčša pri výmene tiel, pečať ostala na tom starom a tak som vedel v podstate všetko okašľať. Ale v tomto prípade to tak nebolo. Pečať putovala so mnou. Naozaj úžasná technika. Stále som sa ale tváril ako kunoichi z Rengo no Kyowa, ktorá splašene behá po bojisku a hľadá nejaké posily. Búrka sa zatiaľ stihla rozrásť do obrovských rozmerov, keďže stále využívala vodu spopod mojich nôh a vietor? to už stačilo len udržovať. Nič náročné.
Shigure- D-rank
Nech sa už situácia zdala byť akokoľvek zlá, pre shinobi z Rengo Kyowa mala svoju pozitívnu stránku, keďže sa mohli venovať čisto len rebelom. Ústup do bezpečia pre nich preto prebiehal omnoho hladšie. Otázkou ale zostávalo, ako dlho to Midotsuchi vydrží. Musel sa totiž bezpochyby sústrediť na priveľa vecí a jednať ohromne rýchlo, takmer až bez rozmyslu. Odolával zatiaľ ale úspešne napriek tomu, že väčšina jeho protivníkov vedela, čo je zač. Sotva sa k nemu drak priblížil a švihol po ňom fúzikmi, z oboch strán ho uzavierala technika Doton: Sando no Jutsu. Márne sa pokúsil uniknúť, navzdory jeho rýchlosti pre svoju dĺžku nemohol zdrhnúť úplne, takže mu polapila veľkú časť chvostu. Naďalej ale dokázal udržiavať Kombi Henge, ba čo viac, krátko potom, ako už tsuchikage uskočil, vrhol jeho smerom Suiton: Teppōdama. Nie je hádam nutné zdôrazňovať, aké by mal priamy zásah následky.
Ninjovia, ktorí sa len pred nedávnom spamätali z výbuchu, takisto nelenili a okrem brnenia si pripravili už aj zbrane. Jednalo sa o Takigakurské preslávené hijutsu s príslušným názvom Takigakure-Ryū: Mizukiri no Yaiba. Ihneď ako boli ozbrojení, bez váhania sa rozbehli naproti vodnému víru, vyhýbajúc sa pritom dopadom kameňov. Tsuchikage teda nečelil iba vodnej strele spredu, ale ešte k tomu aj ďalším dvom útočníkom, pripraveným kruto potrestať jeho prípadný pokus o úskok. Bojovať až proti trom schopným shinobim naraz s monštróznym privolaním veru nebola malina, a to sa ešte nezapojili ďalší. Už tak toho musel mať Midotsuchi nad hlavu, no aby toho nebolo málo, postupne sa bojiskom rozliehala nebezpečná búrka, ktorej hrmenie bolo možné počuť už teraz. Očividne šlo veľmi rýchlo do tuhého.
Rozvírený prach obsahujúci úlomky zo skaly, ktorú pred chvíľou zničil drak ustal a ja som tak opäť získal prehľad nad bojiskom. Chvíľu predtým, ako by ma zasiahla technika zlatého draka som uskočil dozadu, aby som sa tak vyhol vodnému víru, ktorý sa mi utvoril pod nohami. Bol to logický krok a zároveň aj šťastná náhoda. Kvôli poletujúcim kameňom by som si vodný projektil pravdepodobne nevšimol včas. Z oboch strán vodného víru sa ku mne blížili nepriatelia posilnení brneniami a čepeľami. Už od predchádzajúceho útoku som však v ústach miesil chakru spolu s výbušným ílom, takže som bol o krok na pred. Okrem toho vodná strela ešte viac rozvírila hladinu, čo sťažovalo pohyb aj samotným nepriateľom. Vypľul som obrovskú masu bielej hmoty, ktorá sa sformovala do podoby draka a ten sa spolu so mnou vzniesol.
Potom som už konal veľmi rýchlo. Ešte som ani nedosiahol potrebnej výšky na to, aby ma vlastné explózie nezasiahli, už som na nepriateľov vyslal zmenšených ílových drakov. Najskôr na draka, ktorého telo bolo zachytené medi skalami, potom na súperov, ktorí sa ma ešte pred chvíľou pokúšali obkľúčiť. Útoky išli postupne, najskôr na najvzdialenejší cieľ, aby som sa do tej doby stihol vzdialiť z dosahu výbuchov.
Potom som už konal veľmi rýchlo. Ešte som ani nedosiahol potrebnej výšky na to, aby ma vlastné explózie nezasiahli, už som na nepriateľov vyslal zmenšených ílových drakov. Najskôr na draka, ktorého telo bolo zachytené medi skalami, potom na súperov, ktorí sa ma ešte pred chvíľou pokúšali obkľúčiť. Útoky išli postupne, najskôr na najvzdialenejší cieľ, aby som sa do tej doby stihol vzdialiť z dosahu výbuchov.
Midotsuchi- Tsuchikage*A
A bolo to tu. Midotsuchi to konečne začal brať vážne, vytiahnúc jedno zo svojich najnebezpečnejších es v rukáve - obávaného C2 draka. Nejeden divák by povedal, že sa to tu drakmi priam hmýrilo. Ešte než ho však ktokoľvek stačil zbadať, už aj strieľal ďalšie výbušniny, mieriac spočiatku práve na znehybnenú premenenú rybu. Tá zostala natoľko zaskočená, že nemala ani dosť času na to prerušiť Kombi Henge. Jediné, čo ešte stihla spraviť, bolo prudko ponoriť hlavu do vody, takže bol našťastie pre ňu najviac zasiahnutý jej chrbát. Jej techniku to každopádne prerušilo, nehovoriac o tom, že hneď na to zmizla v obláčiku dymu naspäť tam, odkiaľ bola privolaná. Čo sa stalo s jej jazdcom v tejto chvíli nebolo známe. Zvyšní dvaja prítomní Takigakurčania mali väčšie šťastie. Keďže už aj predtým boli v pohybe, nerobilo im zas tak veľké problémy vyhnúť sa dostatočne ďaleko od hlavného centra explózie, pričom zvyšok tlmilo ich vodné brnenie. Niet najmenších pochýb o tom, že ich nebude vôbec jednoduché zasiahnuť.
Ťažko povedať, ako by súboj pokračoval ďalej, nebyť toho, že sa podľa všetkého rozhodol doraziť i veliteľ operácie so svojim senzibilným spoločníkom a prerušiť ho dosť hlasne na to, aby ho Midotsuchi počul.
"HÁDAM, ŽE TO BY UŽ STAČILO, VÁŽENÍ!" zvolal z plného hrdla, odhaliac tak nebojácne smer, z ktorého sem po hladine vody nakráčal.
"Dovoľte mi privítať vás na divadelnej scéne, tsuchikage-san. Zaijira a Naosukeho už očividne poznáte, pričom pred malou chvíľou ste aj s jeho akvaríjnou rybičkou odpálili Hiroyu. Aby sme to teda mali kompletné, moje meno je Mizushi a môj štvoroký priateľ sa volá Shikaku. Radi vás poznávame, Midotsuchi-sama," prehovoril na úvod.
"Zdržte sa prosím akýchkoľvek podozrivých pohybov. Prišli ste sem vonkoncom hrať o čas, nemám pravdu? Krátky rozhovor vám v tom len pomôže," ubezpečil Mizushi svojho protivníka o tom, že nemá žiadne postranné úmysly, alebo to tak možno aspoň malo vyzerať. Nech už to bolo akokoľvek, pravdepodobne bolo aj v Midotsuchiho záujme, aby sa o nič drastické nepokúšal. Skôr či neskôr ho vonkoncom zastihne vyčerpanie, tak prečo to zbytočne urýchľovať? Kým sa veliteľ operácie zdanlivo pokúšal naviazať mierumilovný kontakt s tsuchikagem, neďaleko od nich vyplával spomínaný Hiroya, nejakým zázrakom ešte stále pri vedomí. Zrejme sa pri Kombi Henge nachádzal na hlave svojho privolania, ktorá bola aspoň do istej miery ochránená pred najhorším. Tak či onak to znamenalo, že hoci bojovník za Rengo Kyowa vyradil rybu z akcie, aktuálne čelil piatim údajným jōninom, nehovoriac o tom, že sa podľa Tarových slov niekde nachádzali ešte štyria ďalší...
Situácia na bojisku sa ukľudnila, vodný vír a vlny ustali, taktiež kamene prestali poletovať vzduchom. Aj druhé privolanie sa vrátilo do dimenzie, z ktorej prišlo. Na bojisku teraz prišiel senzibil, ktorý ako prvý odhalil moju polohu a ešte niekto ďalší, kto sa svojim rozprávaním prezentoval ako veliteľ skupiny. Nadišiel čas posilniť sa chakrovou pilulkou od Ryu. Prehltol som ju a pocítil, ako sa mi vracia energia, ktorú som vynaložil na tento súboj. Samozrejme, jedna pilulka nedokázala obnoviť všetku chakru, ktorú som už minul.
"Počúvam," reagoval som na slová nepriateľa, ktorý sa predstavil ako Mizushi. Mohol ísť ale aj o trik, upútanie pozornosti, zatiaľ čo na mňa niekto z nenazdajky zaútočí. Preto som podnikol potrebné opatrenia. Aj napriek výške, v ktorej som sa vznášal, mohli nepriatelia postrehnúť, že som vytvoril dva klony. Senzibil určite spoznal, že ide o klony elementárne, pretože obsahovali iba jednu desatinu mojej súčasnej chakry. Tento nedostatok im však vynahrádzal výbušný íl v ich útrobách, o ktorom už ale nepriatelia nemali ako vedieť.
"Počúvam," reagoval som na slová nepriateľa, ktorý sa predstavil ako Mizushi. Mohol ísť ale aj o trik, upútanie pozornosti, zatiaľ čo na mňa niekto z nenazdajky zaútočí. Preto som podnikol potrebné opatrenia. Aj napriek výške, v ktorej som sa vznášal, mohli nepriatelia postrehnúť, že som vytvoril dva klony. Senzibil určite spoznal, že ide o klony elementárne, pretože obsahovali iba jednu desatinu mojej súčasnej chakry. Tento nedostatok im však vynahrádzal výbušný íl v ich útrobách, o ktorom už ale nepriatelia nemali ako vedieť.
Midotsuchi- Tsuchikage*A
Strana 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Naruto Stories: The Revolution :: Off-topic :: Archiv :: Naruto Stories: The Revolution :: Herní místnosti :: Rengo Kyowa :: Kaze no kuni
Strana 4 z 5
Povolení tohoto fóra: