Naruto Stories: The Revolution
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Šnečí linie

+2
Shinobi (Samurai)
Asuka
6 posters

Strana 5 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Goto down

Šnečí linie - Stránka 5 Empty Šnečí linie

Příspěvek pro Asuka Thu Jun 02, 2016 1:14 pm

First topic message reminder :

Šnečí linie - Stránka 5 4983617-7094779611-9JDq1

Šnečí linie je místo na frontě, na hranici Rengo Kyowa a Takigakure. Stojí tu proti sebe armáda republiky a povstalců (odpůrců republiky). Přesný počet povstalců na frontě není znám. Odhaduje se jich něco přes sto. Vede se tu tzv. zákopová válka. Žádná strana není schopna přetlačit tu druhou, takže shinobi jsou nuceni udržovat hlavně své linie. To vede v důsledku k bojům na styl, vyběhnu dopředu, použiju techniku, a utíkám se zpátky schovat. Občas se někdo dostane do vedení, ale dlouho mu to nevydrží, protože nově získané území skoro hned ztratí. A teď, proč se válčí zrovna tady? V minulosti tu docházelo často k partyzánským útokům. Nedaleko odtud se totiž nachází důležitý zemědělský úsek Rengo Kyowa, který poskytuje potraviny celé Kaze no kuni. Vzhledem k nehospodárné půdě v Kaze no kuni je to velmi strategické místo, takže se jej rozhodla republika bránit. Povstalci to ale taky nevzdali. To vedlo ke vzniku šnečí linie.

AKTUALIZÁCIA: Konflikt sa presunul do topicu Gungakutai.

Asuka
Správce misí*A (Jounin)

Poèet pøíspìvkù : 23

Návrat nahoru Goto down

Šnečí linie - Stránka 5 Empty Re: Šnečí linie

Příspěvek pro Shinobi (Samurai) Sat Jul 16, 2016 5:36 pm

Ťažko povedať, aký bol skutočný zámer údajného veliteľa operácie, no nech už to bolo akokoľvek, fakt, že si Midotsuchi prichystal klony, jeho senzibilný priateľ do doby, než opustia C2 draka, bez obáv ignoroval. Mizushi tak mal dostatok priestoru k tomu, aby aj naďalej pokračoval vo svojom preslove.
"Ďakujem. Som si istý, že vo vašich hlavách už niekoľkokrát vyvstala otázka - prečo Taki no Kuni podporuje povstalcov a nepriateľov republiky? Takmer sa ani nečudujem, že je pre vás jednoduché označiť nás nálepkou "záporákov", ale určite je vám jasné, že svetová politika nie je natoľko čiernobiela. Len sa pozrite na mapu. Rengo Kyowa vlastní jednoznačne najväčšie a najatraktívnejšie územie, nehovoriac o tom, že si nárokuje práva na ďalšie a ďalšie. Všetci dobre vieme, že by ste ideálne chceli "zjednotiť" celý náš kontinent. Mám dobrú predstavu o vašich protiargumentoch - "ale veď väčšina tých zemí sa k nám pripojila dobrovoľne"! Nezmysel," prehlásil najnebezpečnejší prítomný súper svojrázne.

"Ak si pod pojmom "dobrovoľne" predstavujete to, že na pozície najvyšších predstaviteľov pretlačíte zastáncov vašich ideálov, isteže máte pravdu... Viem veľmi dobre, ako to funguje. Osobne som sa účastnil občianskej vojny presne proti takýmto údajným "spasiteľom našej zeme"... Ak ste naozaj v porovnaní s nami tak svätí, ako je v prvom rade možné, že proti vám stojí tak veľa rebelov, ochotných položiť životy za akúkoľvek formu ublíženia republike, hm?" pýtal sa rozvášnený nacionalista bez zábran. Ešte než vôbec Midotsuchi našiel akékoľvek slová na odpoveď, rozhodol sa už radšej prejsť rovno k veci.

"Stiahnite všetkých vašich mužov a opustite Kaze no Kuni. Hádam ste voľačo počuli o konfliktoch, ktoré s touto zemou v minulosti mala Ishi no Kuni, v súčasnosti patriaca pod našu ochranu, nemám pravdu? Po všetkých tých rokoch sme sa rozhodli, že si zaslúžia vyúčtovanie, ale bohužiaľ, na politické bláboly nie sme úplne stavaní. Nič sa nebojte, som presvedčený o tom, že čo sa Getsuji Renpo týka, nájdeme spoločnú reč nekonfliktnou cestou, ale v dohadovaní sa s Rengo Kyowa, ktorá drzo poza chrbát Takikageho koketuje s politickými predstaviteľmi NÁŠHO územia, nevidíme naozaj žiadny zmysel. Myslím, že je vám to z nášho jednania už jasné, ale neprišli sme sem vyjednávať. Možno prevládate vojenskou silou, ale verte mi, ak poviem, že máme dostatočnú moc na to, aby sme získali, čo je právom naše. Rád vám to teda zopakujem. Dobrovoľne stiahnite všetkých vojakov z celej Kaze no Kuni a my vám aj s povstalcami dáme pokoj. Bojujte naďalej... a všetci do jedného zomriete," doriekol Mizushi v mene Takigakure.
Shinobi (Samurai)
Shinobi (Samurai)
Non-Player Characters

Poèet pøíspìvkù : 666

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Midotsuchi Sat Jul 16, 2016 6:31 pm

Pozorne som si vypočul Mizushiho slová. Neprerušoval som ho, najmä preto, že ma k slovu ani nepustil. Viac ako o obsah hovoreného prejavu som sa zaujímal o čas, ktorý uplynul. Zhlboka som sa nadýchol a nadviazal na Mizushiho monológ, ktorý práve skončil. "Zo všetkého najviac nenávidím pokrytectvo. Obviňujete nás z dobyvačnej politiky a pritom práve v tomto momente činíte to isté. Zem Vetra vám nenáleží a rovnako tak neslúži na vyrovnávanie starých účtov. Neviem o akých predstaviteľoch hovoríte, ale určite existuje aspoň jeden dôvod, prečo konajú v tajnosti. A ak svoje spory vždy riešite vojenskou cestou, ani sa im nedivím." Hoci som s jeho slovami v žiadnom bode nesúhlasil, ak išlo o vydanie územia, nemal som veľmi na výber. Posily boli v nedohľadne a sám som celú líniu udržať nemohol.
Midotsuchi
Midotsuchi
Tsuchikage*A
Tsuchikage*A

Poèet pøíspìvkù : 118

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi (Samurai) Sat Jul 16, 2016 7:17 pm

Navzdory tomu, že vo svojom vnútri Mizushi preklínal každičké Midotsuchiho slovo, mal dostatok rešpektu a vychovania k tomu, aby ho zbytočne neprerušoval. Ako náhle však registroval, že tsuchikage dohovoril, nemohol inak než sa vyjadriť. Predsa len mal dojem, že ho jeho oponent vôbec nepochopil.
"Ani vo sne by ma nebolo napadlo, že ma akurát niekto z Rengo Kyowa niekedy v živote obviní z pokrytectva. Pri všetkej úcte, mám dojem, že vám uniká pointa. To, z čoho vás obviňujeme my, nie je dobyvačná politika, ale spôsob, akým ju vediete," odvetil veliteľ operácie do značnej miery rozhorčene.
"Keď si my nárokujeme územie, na rozdiel od vás máme gule na to, aby sme to dali vedieť celému svetu. Keď MY niečo zaberieme, všetci na nás môžu otvorene ukázať prstom, ale vy vždy nájdete spôsob, ako sa za niečo schovať a označiť všetkých ostatných za tých chamtivých a zlých, len nie seba..."

Niet najmenších pochýb o tom, že táto debata by sa mohla naťahovať veľmi dlho, ale ani len ten, čo ju v prvom rade započal, to nechcel nejak extrémne prehnať. Predsa len toho musel vykonať ešte pomerne dosť.
"Z vašich takzvaných hrdinských ideálov je každému mimo republiku na smiech. Tie časy, kedy ste boli známi ako legendárni osloboditelia sveta, pominuli. Mier šírený zo strany Rengo Kyowa sa už dávno stal synonymom faloše. Hoďte na nás, čo len chcete, ale v pokrytectve vás za žiadnu cenu neprekonáme," dohovoril nacionalista na túto tému, naposledy prednesúc návrh, jak z toho vykorčuľovať bez ďalších obetí.

"Hovorí sa, že do tretice všetko dobré. Je mi jasné, že to zrejme nemá cenu, ale skúsim to ešte jeden jediný krát, a tentokrát chcem počuť stopercentne jasnú odpoveď. Odvolajte svojich ľudí z Kaze no Kuni, inak vás všetkých zastihne najvyšší boží trest," tak zneli posledné známky zhovievavosti zo strany prítomných Takigakurčanov. Midotsuchi ani len nemusel byť senzibilom na to, aby spozoroval, že medzitým od nich dorazili ďalší dvaja, ba čo viac, búrka, ktorej hrmenie sa donedávna zdalo byť nepodstatné, sa stále viac a viac blížila. Zrejme by preňho bolo najlogickejšie uniknúť, ale bohužiaľ mu muselo byť jasné, že ešte nezískal dosť času na to, aby zachránil svojich mužov. Potlačiť rebelov bolo vonkoncom dosť náročné samo o sebe, ale vzdialiť sa popritom mimo dosah útočníkov v tak krátkej dobe sa zdalo byť nad ich vyčerpávané sily.
Shinobi (Samurai)
Shinobi (Samurai)
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Midotsuchi Sat Jul 16, 2016 8:40 pm

"Je mi ľúto, ale nebol som splnomocnený na vyjednávanie s nepriateľom. Prenechať vám celú krajinu nie je v mojej kompetencii." Zatiaľ čo sme viedli rozhovor, klony sa presunuli nad bojisko za mojim chrbtom, ktoré som doposiaľ úspešne bránil. Ich úlohou bolo dopraviť s pomocou ílových orlov čo najviac spolubojovníkov do bezpečia. Blížiacej sa búrke som nedokázal čeliť, pripravil som sa teda na posledný ťah. "S politikou Republiky sa taktiež nestotožňujem. Nanešťastie pre vás, okupujete územie mojich predkov, a to je neodpustiteľné. Preto som vaším súperom ja, hoci mi na osude Zeme Vetra veľmi nezáleží." Ozrejmil som Mizushimu dôvod, prečo s nimi bojujem, hoci jeho pohŕdanie Republikou do istej miery chápem.
Ústa draka sa otvorili a na bojisko dopadli ílové míny. Pri kontakte s nepriateľom explodovali, v opačnom prípade sa iba vznášali na hladine a obmedzovali ho tak v pohybe. K zemi sa taktiež  vzniesla navádzaná strela, najskôr jedna, potom dve, tri...útok pokračoval bez prerušenia do doby, než som dokončil prípravy na veľkolepé finále.
Midotsuchi
Midotsuchi
Tsuchikage*A
Tsuchikage*A

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi (Samurai) Sun Jul 17, 2016 12:42 am

Vo chvíli, ako Midotsuchi doriekol, bolo zrejmé, že sa bitke s najvyššou pravdepodobnosťou nevyhne.
"Ach tak. V takom prípade nemusíte mať vôbec žiadne obavy, tsuchikage-san. Čoskoro vás za vašimi predkami pošleme! Zabite ho!" zvolal veliteľ operácie, následkom čoho sa ozval aj samotný Shikaku.
"Určite si si to všimol, ale tie klony-" "Zabudnite na klony! Ako náhle sa zbavíme originálu, budú preč. Naňho, a nešetrite ho!" "Rozkaz!" zaznelo takmer jednohlasne, uskakujúc a vyhýbajúc sa strelám, pričom pred tlakovými vlnami vojakov chránila neprirodzene mohutná chakra a v prípade jedincov stojacich najbližšie aj vodné brnenia. Pôvod ich v porovnaní s ostatnými enormnej energie sa nachádzal v podobe už poloprázdnych fliaš pripevnených k ich opaskoch - Eiyu no Mizu. Kým je pravdou, že za normálnych okolností sa je možné dostať iba k malým množstvám a k tomu len raz za sto rokov, odkedy sa v Takigakure vyskytoval Shinju, dokázali ju produkovať masovo. To bolo tajomstvom nárastu vojenskej sily dediny napriek jej relatívne nedávnej porážke pod vedením Ichira.

Kým tsuchikage nasadzoval život severnejšie, ďalej na juhu takisto prebiehala bitka proti zvyšným dvom z desiatich Takigakurčanov, ktorí sa od svojej skupiny stihli odtrhnúť najviac. Chcelo to naozaj veľa ninjov z Rengo Kyowa, aby sa zvládli zbaviť aspoň jedného, ale ako náhle sa im to podarilo, nemali dosť času radovať sa a už aj bola väčšina dorazená druhým, využívajúc techniku Mizu Tatsumaki. Jednalo sa o najsilnejšiu zo štyroch užívateľov suitonu, ktorí bojisko už pred nejakou dobou priviedli do tohoto vlhkého stavu, Kuriko. A veru že tá s Eiyu no Mizu napriek potenciálnym fatálnym následkom ani trochu nešetrila. Verila totiž, že s ňou je kompatibilnejšia viac ako ktokoľvek iný v celej Takigakure.

"Hľa na všemocných shinobi republiky! Ako sa vám páči byť obeťami jediného dievčaťa, bábovky?" kričala na celučičké okolie. Nanešťastie pre Rengo Kyowa na mieste zostalo už iba pár chūninov, ktorí sa s ňou vzhľadom na okolnosti nemohli rovnať. Iba málokto mal ešte nejakého bojového ducha, česť výnimkám. Jeden z ohrozených sa totiž rozhodol postaviť situácii čelom a umožniť ostatným pounikať.
"Bežte odtiaľto preč! Ja ju zastavím!" ako náhle povedal, čo mal na srdci, po niekoľkých pečatí so zvyškom chakry ďaleko spod hladiny zodvihol obrovskú zemnú plošinu, vytvoriac z nej defenzívnu bariéru, ktorá mala všetkých aspoň na chvíľu ochrániť pred nepriateľovým suitonom. Aspoň si to teda myslel, no ešte než ju vôbec dokončil, zospodu ho prebodli mnohé vodné oštepy, sprevádzané súperkiným smiechom. Bolo očividné, že si to Kuriko z celého srdca užíva, nemajúc ani žiadne výčitky.
"Hlupáci! S tak veľkou chakrou dokážem narábať so všetkou vodou v okolí. Nemáte sa predo mnou kde skryť!" zvolala radostne, následkom čoho po ninjoch zo všetkých strán vrhla rôzne vodné zbrane.

Ťažko povedať, ako by sa s tým boli vyrovnali, nebyť toho, že nad nimi podľa všetkého bdel anjel strážny. Rázom sa totiž ocitli v látkovej kupoli vytvorenej priamo z natiahnutých rukávov muža povereného vedením Rengo Kyowa v tejto bitke súčasným kazekagem osobne, Minami Tara (南太郎). Nie je hádam potrebné dodávať, že ich úspešne ochránila. Mali ohromné šťastie, že sa tu včas zjavil s niekoľkými ďalšími ľuďmi, ktorých zatiaľ na svojej ceste stihol pozbierať. Bitka tým avšak žiaľ ešte neskončila.
"Vezmite ich aj so zranenými do bezpečia, a to hneď! Ja sa o ňu postarám."
"Heeee? Posily? Výborne! Už som sa začínala nudiť! Si si ale istý, že proti mne chceš bojovať sám?" otázala sa útočníčka po príchode ďalších ninjov.

"Je možné, že si nepočul, čo som pred malou chvíľou vykrikovala, takže ti to rada zopakujem. Viem využívať všetku vodu v okolí! Dokázala by som vás teda prakticky zabiť naraz -" ešte Takigakurčanka ani nedokončila, čo mala na srdci, Taro sa po nej prekvapivou rýchlosťou vrhol s úmyslom spútať ju technikou Nunoshibari no Jutsu. Na jeho obrovské prekvapenie látku, ktorá predtým ustála priamy útok, tentokrát vlastnoručne s dvomi vodnými mečmi rozsekala na kúsočky.
"Ďalší hlupák! Keď ich držím vo vlastných rukách, sú takmer desaťnásobne silnejšie! Zomri, namyslený úbožiak!" zvolala Kuriko opäť nadšene, rozbehnúc sa podľa všetkého bezbrannému Tarovi naproti s úmyslom odťať mu hlavu. Ako náhle sa však priblížila, jej protivník ju zdanlivo jediným švihom ruky zbavil oboch jej zbraní, skoro ako keby boli fakt len obyčajnou neškodnou vodou. Pravdou totiž je, že kým odpútaval jej pozornosť rukávom, po pravej strane si prichystal niečo omnoho desivejšie. O čo že šlo? Techniku vodnej čepele, ktorú pred mnohými rokmi vytvoril Yondaime Kazekage osobne.

Využijúc proti nej skutočnosť, že sa naňho bez obáv rozbehla zároveň s chvíľkovým prekvapením, Taro hneď sadistickej Takigakurčanke tou istou čepeľou zasadil smrteľný zásah.
"Ako si mohol... rozbiť mi meče... a preniknúť brnením-?"
"Na rozdiel od tvojich smiešnych zbraní, ktoré sa pohrávajú len s koncentráciou chakry vo vode, moje dokážu naplno využiť nielen samotné vlastnosti, ale i obsah ostatných jej zložiek ako aj napríklad hydratovaného vápnika v záujme maximálneho vytvrdenia. S vynaložením dostatočnej sily preniknú čímkoľvek. Teraz, keď vieš, čo ťa zabilo, nezostáva mi nič než povedať - odpočívaj v pokoji..."

Napriek tomu, že by niekto mohol tvrdiť, že ako veliteľ Minami Taro zlyhal, Tetsu no Akio si nevybral ani zďaleka nevhodnú osobu. Potom, čoho boli ostatní prítomní svedkami, sa z ich strany spustil náležitý rozjásaný rev. Pred malou chvíľou vonkoncom hľadeli samotnej smrti do očí, a teraz mali možnosť hľadieť na mŕtve telo ich potenciálnej exekútorky. Situáciu na bojisku to však tak či tak nezlepšilo. Búrka sa už rozťahovala nad celou oblasťou a hoci jej blesky zatiaľ míňali vodu, bola to len otázka času, kedy popravia nevinných jedincov. Aj z toho dôvodu sa Taro ani na chvíľu nezastavoval, okamžite vydajúc ďalšie povely ľuďom, ktorí ho nasledovali. Mal ich za sebou vskutku dosť - zjednotil vonkoncom preživších z niekoľkých táborov, a hoci sa veľa stačilo stiahnuť, stále ich tu bolo príliš na to, aby to vo výsledku malo nejaký zázražný efekt, ak sa odtiaľ čo najskôr nedostanú. Najradšej by bežal na pomoc Midotsuchimu, nech sa uňho deje čokoľvek, ale nanešťastie vzhľadom na povinnosti nemohol...
Shinobi (Samurai)
Shinobi (Samurai)
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shigure Sun Jul 17, 2016 6:00 pm

Mohli ste povedať, že som bol natoľko chladný ako v minulosti Kakuzu. Niekto, kto svojich spoločníkov bez problémov upálil. Nebolo tomu ale tak. V momente keď som dobehol ku skupine shinobi a uvidel ako ich Sunagakurský veliteľ zabil Kuriko, vzplanula vo mne zúrivosť. Chcel som sa za ňou rozbehnúť, chytiť ju do náručia a zachrániť ju nejak, hocijak. Možno Jiongu? Ak by som jej zošil srdce.. No fungovalo by to? Ocitol som sa pred rozhodnutím medzi infiltráciou nepriateľských radov a pokus o dosť možno neomžnú záchranu mojej spoločníčky. Nie.. nemohol som riskovať moje odhalenie. Kuriko som mal rád, poznal som ju cez desať rokov, desať dlhých rokov som sa o to dievča staral ako o vlastnú sestru. Teda, nie úplne ale.. nebolo mi všetko jedno. Keď som ju videl umierať.. no mal som chuť to tu rozmetať mojou najmocnejšou technikou, aj keby ma to malo stáť srdce, či dve.. alebo tri. Na tom mi naozaj nezáležalo. Avšak.. som prehltol negatívne myšlienky a spomienky. zavrel som očí.. a zhlboka som sa nadýchol. Ja sa pomstím, a presne som vedel kam bude moja pomsta smerovať. Ak by som mohol Tara zozadu pohľadom prebodnúť, tak by som to spravil. No rozhodol som sa vydržať a radšej sa s ostatnými shinobi z Rengo no Kyowa stiahnuť. mal som prácu.. misiu, vyššie dobro? Niekedy som sa mal chuť na tieto s*ačky vykašľať.. napríklad teraz.
Shigure
Shigure
D-rank

Poèet pøíspìvkù : 155

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Midotsuchi Tue Jul 19, 2016 4:20 pm

Ústa draka sa otvorili a na bojisko dopadli ílové míny. Pri kontakte s nepriateľom explodovali, v opačnom prípade sa iba vznášali na hladine a obmedzovali ho tak v pohybe. K zemi sa taktiež  vzniesla navádzaná strela, najskôr jedna, potom dve, tri...útok pokračoval bez prerušenia do doby, než som dokončil prípravy na veľkolepé finále.
...
Každý jeden nepriateľ teda musel čeliť navádzanej strele a ešte si aj dávať pozor, aby náhodou nestal na mínu. Ak mal to šťastie a podarilo sa mu uskočiť, strela narazila do vody, pričom však vyvolala reťazovú reakciu a spolu s ňou explodovali aj okolité míny. Jedna zo striel letela aj k súperovi, ktorý sa zranil pri páde z obrovskej ryby a teraz sa nachádzal v bezvedomí na vodnej hladine. Po výbuchu poslednej z navádzaných striel zahalil oblohu ďalší ílový výtvor, tentoraz išlo o bombu C3. Zatiaľ čo sa rútila k zemi, zamieril som s ílovým drakom na bojisko za mojim chrbtom, ktoré som doposiaľ bránil. Samozrejme sa mi nepodarilo zachrániť každého muža, ktorý sa tu ešte stále nachádzal. Nevedel som, ako rýchlo klamný manéver odhalia, a tak som sa do bojov s povstalcami nezapájal. Pomáhal som ustúpiť iba tým spolubojovníkom, ktorí už dobojovali.
...
O niečo skôr plnili rovnakú úlohu kamenné klony, ktoré boli teraz pripravené zastaviť prípadných prenasledovateľov. Bohužiaľ, vzdialenosť od ich užívateľa im neumožňovala dopraviť spolubojovníkov až do úplného bezpečia, ani íloví orly nemohli pokračovať ďalej v ceste. Ich úspech teda spočíval v zjednotení spolubojovníkov z viacerých frontov v okruhu jedného kilometra odo mňa. Drak preletel pomyselnú hranicu, ktorú strážili klony, a za ktorou sa už nepriateľ nenachádzal. V tom čase dopadla na vodnú hladinu bomba, ktorá ale neexplodovala, iba sa rozpadla na íl. Išlo o klamný manéver, ktorý mal prinútiť súpera k úteku alebo aspoň spoločnej obrane, keďže som si jej zneškodnenie nepripúšťal. Zároveň som si bol vedomý, že explózia by pripravila o život aj posledných spolubojovníkov, ktorých sa mu vziať z frontu nepodarilo.  
...
Ak teda všetko vyšlo podľa plánu a nik nás nesledoval, klony sa rozpadli na kamene a výbušný íl a ja som sa spolu s hŕstkou spolubojovníkov presúval späť do dediny.

(Presun.)
Midotsuchi
Midotsuchi
Tsuchikage*A
Tsuchikage*A

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi (Samurai) Tue Jul 19, 2016 6:59 pm

Situácia na bojisku bola ešte nejakú dobu dosť divoká, jak u Midotsuchiho, tak aj u Tarovej skupiny preživších. Vzhľadom na to, že Taketori však podľa všetkého nemienil dať najavo svoju identitu skôr, než sa mu podarí efektívne infiltrovať Kaze no Kuni, napriek tomu, že si prapodivná búrka vyžiadala niekoľko dodatočných obetí, do značnej miery uspel a keďže tsuchikage odpútal pozornosť najväčších hrozieb, zachránil naozaj veľa shinobi Rengo Kyowa. Takigakure mala na svojej strane takisto niekoľko mŕtvych bojovníkov. V prvom rade samozrejme práve Kuriko a jej spoločníka, ktorí sa pre ich sebavedomie ako jediní odtrhli od skupiny, no pridal sa k ním aj muž v bezvedomí neschopný brániť sa explóziám a jedna ďalšia kunoichi, rovnako tak padnúca kvôli C2-ke. Vo výsledku teda po úteku Midotsuchiho na nohách stáli ešte šiesti, ale keďže tí dvaja najdôležitejší obaja prežili a členovia republiky ustupovali, bolo to asi viac než dosť na to, aby mohli naďalej pokračovať v pôvodnom pláne...

"Obávam sa, že nás dostal. Tsuchikage je preč," oznámil Shikaku ostatným, zatiaľčo pomáhal lokalizovať a pozbavovať sa posledných mín. Nemožno poprieť, že to Mizushiho vôbec nepotešilo, ale svojim podriadeným to nezazlieval. Predsa len čelili jednému z najmocnejších individuálov z Rengo Kyowa. Behom chvíľky vydal nasledovné pokyny.
"Zabudnite na tsuchikageho. Zhromaždite čo najviac rebelov a zaistite túto oblasť, ale rýchlo! Máme obrovskú príležitosť zatlačiť ich vojská čo najhlbšie do Kaze no Kuni. Ak dopustíte, aby sme o ňu prišli, VY sa budete spovedať Taketorimu!" prehlásil veliteľ operácie rozhorčene, vzďaľujúc sa od zvyšku davu. Potreboval vonkoncom voľačo poriešiť.

"Kam máš namierené?" "Tam, kde aj ty. Nasleduj ma. Keďže Tenshi má očividne dôležitejšie veci na práci, potrebujeme kontaktovať veliteľov rebelov a dohodnúť ďalší postup." "Ako si želáš, Taketori číslo dva..." "Čo to malo byť?!" "Nič, nič, nič!" naťahovali sa bývalí členovia partizánskej skupiny spomínaného jedinca, kým sa pokúšali zorientovať na bojisku a vyhľadať niekoho, s kým by mohli prejednať dôležité záležitosti. Zabralo to vskutku veľa hodín, ale napokon sa im podarilo zmobilizovať väčšinu pozostalých ninjov a pripraviť sa na zaistenie poľnohospodárskeho úseku v Kaze no Kuni. Bojovníci na strane Rengo Kyowa bohužiaľ už nemali dosť síl na to, aby odporovali. Bolo nevyhnutné, aby sa dávali na ústup do doby, než im dorazia posily, čo vzhľadom na okolnosti zaberie minimálne pár dní. Na čo všetko sa teda vo výsledku povstalci spoločne so šiestimi Takigakurčanmi stačili spoločne zmôcť? Keďže im takmer nikto istý čas nebránil, prekvapivo dosť veľa.

Rebeli a neoficiálne i samotná Taki no Kuni zabrala územie vyznačené na mape červenou farbou, ktoré zahrňovalo aj spomínaný poľnohospodársky úsek. Táto časť začala byť ľuďmi obecne nazývaná Gungakutai (軍楽隊, vojenský pás), hoci od tej doby, čo sa tam povstalci usadili, zatiaľ nedochádzalo k žiadnym otvoreným konfliktom. Shinobi z Rengo Kyowa na čele s Tarom sú aj s prípadnými posilami rozmiestnení práve na červenej čiare (na okraji), kde dávajú pozor na to, aby si protivníci neuzmysleli pokračovať ďalej, než republika vyjedná, aby sa od toho Takigakure dištancovala. Dá sa teda povedať, že to tam uviazlo na mŕtvom bode, ale hospodárske následky pre Kaze no Kuni sú aktuálne bezpochyby neprívetivé...
Shinobi (Samurai)
Shinobi (Samurai)
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 5 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Povolení tohoto fóra: