Šnečí linie
+2
Shinobi (Samurai)
Asuka
6 posters
Naruto Stories: The Revolution :: Off-topic :: Archiv :: Naruto Stories: The Revolution :: Herní místnosti :: Rengo Kyowa :: Kaze no kuni
Strana 1 z 5
Strana 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Šnečí linie
Šnečí linie je místo na frontě, na hranici Rengo Kyowa a Takigakure. Stojí tu proti sebe armáda republiky a povstalců (odpůrců republiky). Přesný počet povstalců na frontě není znám. Odhaduje se jich něco přes sto. Vede se tu tzv. zákopová válka. Žádná strana není schopna přetlačit tu druhou, takže shinobi jsou nuceni udržovat hlavně své linie. To vede v důsledku k bojům na styl, vyběhnu dopředu, použiju techniku, a utíkám se zpátky schovat. Občas se někdo dostane do vedení, ale dlouho mu to nevydrží, protože nově získané území skoro hned ztratí. A teď, proč se válčí zrovna tady? V minulosti tu docházelo často k partyzánským útokům. Nedaleko odtud se totiž nachází důležitý zemědělský úsek Rengo Kyowa, který poskytuje potraviny celé Kaze no kuni. Vzhledem k nehospodárné půdě v Kaze no kuni je to velmi strategické místo, takže se jej rozhodla republika bránit. Povstalci to ale taky nevzdali. To vedlo ke vzniku šnečí linie.
AKTUALIZÁCIA: Konflikt sa presunul do topicu Gungakutai.
Asuka- Správce misí*A (Jounin)
- Poèet pøíspìvkù : 23
Re: Šnečí linie
Shinobi Rengo Kyowa
Dnes není zrovna šťastný den. Na frontu nedorazila zásilka potravin pro shinobi z Rengo Kyowa společně s lékařským materiálem (obvazy apod.). Zákopové boje shinobi unaví nejspíš víc než cokoli jiného. Jestli by měli přijít ještě o pravidelné doručování jídla, morálka klesne téměř na nulu. Samozřejmě, zásoby tu jsou. Většinou. Dnes, krátce po půlnoci, pronikl někdo od povstalců až do našeho tábora a spálil všechno uschované dovezené jídlo. Nejsmutnější na tom je, že se ho nepodařilo chytit. Proto velitel napsal zprávu, kde žádá o doručení potravin se vším potřebným, a poslal ji holubí poštou na vládní středisko.
Dnes není zrovna šťastný den. Na frontu nedorazila zásilka potravin pro shinobi z Rengo Kyowa společně s lékařským materiálem (obvazy apod.). Zákopové boje shinobi unaví nejspíš víc než cokoli jiného. Jestli by měli přijít ještě o pravidelné doručování jídla, morálka klesne téměř na nulu. Samozřejmě, zásoby tu jsou. Většinou. Dnes, krátce po půlnoci, pronikl někdo od povstalců až do našeho tábora a spálil všechno uschované dovezené jídlo. Nejsmutnější na tom je, že se ho nepodařilo chytit. Proto velitel napsal zprávu, kde žádá o doručení potravin se vším potřebným, a poslal ji holubí poštou na vládní středisko.
- Dopis:
"Milý čtenáři,
dnes nám nepřátelé zničili zásoby jídla, a k tomu unikli bez povšimnutí. Zásilka lékařských potřeb s jídlem nedorazila. Nejspíš ji přepadli povstalci. Morálka shinob klesá, ale linii budeme držet dál. Bez jídla ale dlouho nevydržíme, proto žádám o doručení všeho ještě dnes. Potřebuji nakrmit něco přes dvě stě shinobi, Velitel Rengo Kyowa Hiruzen."
Shinobi (Samurai)- Non-Player Characters
- Poèet pøíspìvkù : 666
S naší posilou/karavanou jsme byli na cestě na frontu, kde byla spousta zraněných shinobi, na bojiště nikdy není pěkný pohled a po boku ostatních shinobi co se mnou jeli tuto delší cestu byl opravdu větší čas na přemýšlení. Nyní to vše záleželo na Tsuchikagem jak to dopadne, zda cesta bude poklidná nebo se něco stane. Přeci jen byli jsme na bojišti a to je vždy nevyspitatelné.
Uchiha Ruki- A-rank
- Poèet pøíspìvkù : 100
Stála som na sove a snažila som sa.. hľadať niečo. Netušila som však, ako by prípadné nebezpečenstvo mohlo vyzerať. Pochopiteľne som nevyužívala Sharingan, zbytočne by ma to rozptyľovalo. Momentálne som len skenovala v istých intervaloch raz jednu, raz druhú stranu v mojom okolí. také polkruhy. Trocha mi síce vadil vietor, ktorý mi fúkal do oči ale čo už. Nabudúce si zoberiem okuliare. V ruke som sa po chvíľke začala pohrávať s kunaiom, ktorý som si len tak zo srandy pretáčala medzi prstami. Zatiaľ to bola celkom nuda.
Megumi- Doshi (A-rank)
- Poèet pøíspìvkù : 307
Karavána sa tiahla niekoľko metrov po ceste, ktorú obklopovala vyprahnutá púšť a sem-tam nejaký menší strom. Vo vzduchu hliadkovala Ryu, takže by nás útok nemal zastihnúť nepripravených. Ja som kráčal po ľavej strane karavány, Ruki po pravej. "Zaujímalo by ma, či táto krajina vyzerala takto aj pred vojnou."
Midotsuchi- Tsuchikage*A
- Poèet pøíspìvkù : 118
Po té co zmínil krajinu jsem se přestal dívat po možnostech, kde by se mohl ukrýt nepřítel, ale podíval se i lehce po krajně a hned na to se otočil na Tsuchikageho " O jaké válce mluvíte? Na světě jich bylo tolik, že ekosystém byl naprosto zničen. Je možné, že na tomto místě, kdysi byla ledová planina, ale války mocných shinoby ničí vše nač se podívají " Tuto větu jsem řekl svým způsobem znechuceně, opravdu mi bylo zle z válek, které nikam nevedli " Opět tato válka ukazuje to, že si lidé nezaslouží ovládat, tak mocnou zbraň jako je chakra, ale měli by být spoutání v okovech " Tato věta možná zněla opravdu drasticky a pravděpodobně neměla být ani vyřčena, je čistě na Tsuchikagem, jak si přebere chování, tak mladého Chuunina.
Uchiha Ruki- A-rank
"Absencia chakry by nič nevyriešila. Ľudia by si našli iný spôsob, ako bojovať a vojny by aj tak neustali." Môj pohľad smeroval na Ryu. Zaujímalo ma, čo si o tom myslí, ako sa zatvári. "Ruki, kedykoľvek môžeš odísť," odvetil som chladne, "nik ťa predsa nenúti slúžiť dedine ako shinobi. Na svete existujú oveľa mierumilovnejšia povolania."
Midotsuchi- Tsuchikage*A
Karavana pokračovala dál, zatímco Tsuhikageho tým střežil okolí. Ryu se vznášela vysoko nad karavanou, takže měla pěkný výhled na tuto vyprahlou krajinu. Do cíle jim chyběl ještě kus cesty a slunce neúnavně čím dál, tím víc hřálo, takže cestující v karavaně pili, pili a pili, aby se udrželi hydratovaní. Ano, přikrývky hlavy taky všem moc pomáhaly. Trošku se zvedl vítr a rozvířil písek kolem, ale nic podezřelého se nedělo. Přeji příjemnou, klidnou cestu na frontu 06.14.2016
Ano způsob by se našel, avšak by to nemuselo mít tak katastrofální následky, ale je to jen možnost bůh ví jak by to ve skutečnosti bylo" Utřel jsem si lehce pot z čela, opravdu na cestě pařilo a nebylo to 2x příjemné. " Asi jste si to špatně vyložil pane, není to tak, že by mi vadilo být shinobim právě naopak, spíše mi vadí být obyčejnou lidskou bytostí, která dělá za život mnoho zbytečných chyb. Trošku jsem popošel dál a říkal si co bych asi mohl dělat kdybych nebyl shinobi " Jak tak nad tím přemýšlím, nedokážu si představit, že bych byl například pekař nebo něco podobného, krása na tomhle povolání je částečná svoboda "
Uchiha Ruki- A-rank
Bola tu tak hrozná nuda a.. teplo. Sama som si dala dole tričko a radšej som si s ním zakryla hlavu. Ešte by som dostala nejaký úpal. Takto vysoko som ale aspoň mala nejaký ten vietor, vďaka ktorému som nemala pocit, že je tu hneď 50 stupňov. Muselo sa im chodiť dobre. Mohli sa aspoň rozprávať. Ale chudák genin mal tú najhoršiu možnú prácu. Celé moje okolie sa chvelo kvôli teplu, ktoré sálalo z piesku. Toto bude ešte zaujímavá misia. Na ceste späť som sa mienila vystriedať. Chcela som si aspoň precvičovať niečo, hocičo.. ale nemohla som. Musela som dávať pozor nah.
Megumi- Doshi (A-rank)
"Poznám veľa povolaní, pri ktorých môžeš slobodne cestovať po svete," to horko ma unavovalo. Nechcelo sa mi nič, ani len rozprávať. Zdalo sa, že som nebol jediný. Ryu sa netvárila nadšene, že sa musí vznášať tak vysoko, ale aspoň jej tam fúkal vietor. Prešli sme už viac, ako polovicu cesty a nezdalo sa, že by na nás chcel niekto útočiť. Dovolil som si teda vytvoriť ešte jednu veľkú sovu, ktorá letela kúsok nado mnou. Mávaním krídel vytvárala ma ochladzovala a zároveň kryla pred slnečnými lúčmi. Dúfal som, že na bojisku sa bude nachádzať aspoň jeden užívateľ elementu vody a schladí nás.
Midotsuchi- Tsuchikage*A
Ale při těchto povolání nemáte místo, které by jste nazval domovem a zůstal tam delší dobu, musíte být v neustálém pohybu, aby jste se uživil a ani tu jistotu tam nemáte. " Začal jsem mít čím dal větší žízeň, toto počasí opravdu nebylo zrovna nejhorší, ale snažil jsem se nijak nezpomalovat a jít stále ku předu. Věděl jsem, že už máme více jak polovinu cesty za sebou, mohl jsem se ochladit pomocí větrných technik, avšak byl jsem toho názoru, že používat techniky pro osobní požitek nemá zrovna 2x, tak velkou efektivitu. " Tsuchikage-dono co kdybychom dali přestávku, většina konvoje je unavená včetně zvířat, pokud počkáme, až se trošku setmí, tak cesta bude mnohem příjemnější a rychlejší " Návrh to byl rozumný, z hlediska rozlohy i morálky karavany, na okolí byla jen pustina, takže možnost spatření nepřátel by byla veliká a byli bychom i více připraveni při pohybu.
Uchiha Ruki- A-rank
20:42:26, 06.14.2016, tah první, by Hokori
Počasí, jak bylo řečeno snad pět krát, nebylo zrovna nejpříjemnější. Zastavit a počkat do večera může být rozumná volba. Záleží však na Midotsuchim, jestli se mu lépe bude pracovat ve tmě, či ve dne. Každá z možností má svoje klady i zápory. Buď nebudou tolik unavení, ale budou riskovat, že nepřítele v noci podcení, a nebo to potáhnou dál, a bez ohledu na to, jestli na nepřítele narazí, unaví se stejně (možná trošku miň). Navíc nemají ani nejmenší informace o nepříteli. Vědí pouze to, že se jim podařilo úspěšně odstranit předešlý konvoj, a že se je nevyplatí podceňovat, viz. současná situace na Šnečí linii.
Ryu najednou z oblohy mohla spatřit tři malinkaté tečky. Nevypadalo to jako těla. Bylo to příliš malé. Copak to tedy je? Hlavy... respektive masky. Před chvíli tam ale nebyly. To se jen tak vyhrabaly z písku? Nejlogičtější volbou pro povstalce je využít k maskování písek. Ta maska by jim mohla sloužit k "přežívání" pod ním. Kdo ví, co to tu mají připravené? A nebo ty tři masky tu jsou jen tak pohozené a Ryu se bude zbytečně obtěžovat.
Počasí, jak bylo řečeno snad pět krát, nebylo zrovna nejpříjemnější. Zastavit a počkat do večera může být rozumná volba. Záleží však na Midotsuchim, jestli se mu lépe bude pracovat ve tmě, či ve dne. Každá z možností má svoje klady i zápory. Buď nebudou tolik unavení, ale budou riskovat, že nepřítele v noci podcení, a nebo to potáhnou dál, a bez ohledu na to, jestli na nepřítele narazí, unaví se stejně (možná trošku miň). Navíc nemají ani nejmenší informace o nepříteli. Vědí pouze to, že se jim podařilo úspěšně odstranit předešlý konvoj, a že se je nevyplatí podceňovat, viz. současná situace na Šnečí linii.
Ryu najednou z oblohy mohla spatřit tři malinkaté tečky. Nevypadalo to jako těla. Bylo to příliš malé. Copak to tedy je? Hlavy... respektive masky. Před chvíli tam ale nebyly. To se jen tak vyhrabaly z písku? Nejlogičtější volbou pro povstalce je využít k maskování písek. Ta maska by jim mohla sloužit k "přežívání" pod ním. Kdo ví, co to tu mají připravené? A nebo ty tři masky tu jsou jen tak pohozené a Ryu se bude zbytečně obtěžovat.
Zahliadla som niečo. Čo to však malo byť? Bolo to príliš malé na postavy. Pozorne som sa pozerala daným smerom a rozmýšľala som, zakričať poplach, alebo nie? Je to Tango, nie je to Tango. Kto vie. Cash to nebol určite. Na to boli tie masky až príliš.. podozrievavé. Nemohla som si dovoliť riskovať. "KONTAKT!" Zakričala smerom dole. "Tri hodiny! Traja!" Dodala som. Nebol to hysterický krik, to určite nie. Musela som však prekričať vietor. Možno to bola pasca? To bolo jedno. Nemohla som riskovať neupozorniť na kontakt veliteľa misie.
Megumi- Doshi (A-rank)
"Súhlasím," dal som povel k zastaveniu a chystal sa rozložiť menší tábor, keď v tom Ryu niečo uvidela. "Dobrá práca, Ryu," usmial som sa na ňu a zniesol ju dolu. Vystúpil som na sovu, ktorá ma sprevádzala a spolu s ďalšou, na ktorej pred chvíľou sedela Ryu, som sa vzniesol do vzduchu. "Ruki, Ryu, súpera netreba podceňovať. Podarilo sa im zmocniť predošlého transportu. Majte sa na pozore!" Vydal som rozkaz a smeroval k miestu, ktoré označila Ryu. Udržoval som si bezpečnú vzdialenosť aj výšku, chcel som si iba overiť, čo sa tam skutočne nachádzalo.
Midotsuchi- Tsuchikage*A
Při ohlášení kontaktu jsem ihned zakřičel na ostatní ninji, aby se dali do obrané pozice a dávali si pozor na všech směrech, sám jsem zavolal na 2 ninji, aby se seskupili hned vedle mě a my tři se k sobě otočili zády, abychom pokryli celé naše zorné pole. Napjatě jsme čekali co se bude dít, nikdo z nás neměl tušení co to mohlo být, co to vlastně Ryu viděla, třeba to byl jen planý poplach, ale nikdy netušíte.
Uchiha Ruki- A-rank
Zoskočila som z vtáka priamo na strechu jedného zo zakrytých vozov. Všimla som si ako Ruki k sebe zvolal niekoľko shinobi. Ja som bohužiaľ nebola ten typ, ktorý by vedel dávať podobné rozkazy. Vlastne som ani nechodila na akadémiu, takže mi nič nehovorili základné formácie. Rozhodla som sa pre to, jednať na vlastnú päsť a prípadne podporiť shinobi, ktorý potrebovali pomôcť. "Ruki-san. Budem na chvoste." Prehovorila som, keď som bežala popri Rukim smer koniec karavány. On bol približne v strede, blízko predku sa nachádzal Tsuchikage a tak jediné miesto, kde by som asi bola užitočná, bol práve zadok celej skupiny.
Megumi- Doshi (A-rank)
12:38:43, 06.15.2016, tah druhý- BOMBA, by Hokori
Ryu se rozhodla být opatrná. Midotsuchiho tým by nepřítele nerad podcenil, takže okamžitě reagoval. Rozmístili se, ale z hlediska síly nerovnoměrně. No, to nepřítel nemá, jak vědět. Vidí je poprvé v životě. Navíc nejspíš na sebe všechnu pozornost upoutal Tsuchikage, který statečně vyrazil dopředu k podezřelým. Prozradím, že se skutečně jedná o povstalce, kteří byli zahrabaní v písku. Řeknu i to, že se nejedná o shinobi, takže by to neměl mít Tsuchikage těžké.
Teď ale přijde to horší. Když se Midotsuchi trochu přiblížil, nepochybně se zarazil. Spatřil dokonce i ruce jednoho z nich. To, co v nich ale viděl, jej muselo znepokojit. V jedné ruce držel dalekohled, kterým pozoroval karavanu a v druhé jakousi krabičku s červeným tlačítkem. Dřív než stihl jakkoli zareagovat, povstalec zmáčkl knoflík a před karavany vyletěl do povětří. Exploze byla tak velká, že z části zasáhla i Rukiho střed. Povstalci se očividně nechtěli tohoto nákladu zmocnit, jako toho předešlého. Být v pozici, kde se nachází Tsuchikageho tým, bych nechtěl, protože to vypadá, že povstalci všechno věděli dopředu, kudy se pojede, a možná i dokonce, kdo s karavanou pojede. Možná i doknce někdo schválně karavanu navedl tímto směrem. Povstalci očividně vše připravili, a teď jim nic nebrání v tom dokončit, co právě začali. A Kyowané ani nevědí, kolik jich tu v okolí je. Ty tři hlavy pořád byly na stejném místě a pozorovaly. Vůdci celé této operace? Proč ne?
Ryu se rozhodla být opatrná. Midotsuchiho tým by nepřítele nerad podcenil, takže okamžitě reagoval. Rozmístili se, ale z hlediska síly nerovnoměrně. No, to nepřítel nemá, jak vědět. Vidí je poprvé v životě. Navíc nejspíš na sebe všechnu pozornost upoutal Tsuchikage, který statečně vyrazil dopředu k podezřelým. Prozradím, že se skutečně jedná o povstalce, kteří byli zahrabaní v písku. Řeknu i to, že se nejedná o shinobi, takže by to neměl mít Tsuchikage těžké.
Teď ale přijde to horší. Když se Midotsuchi trochu přiblížil, nepochybně se zarazil. Spatřil dokonce i ruce jednoho z nich. To, co v nich ale viděl, jej muselo znepokojit. V jedné ruce držel dalekohled, kterým pozoroval karavanu a v druhé jakousi krabičku s červeným tlačítkem. Dřív než stihl jakkoli zareagovat, povstalec zmáčkl knoflík a před karavany vyletěl do povětří. Exploze byla tak velká, že z části zasáhla i Rukiho střed. Povstalci se očividně nechtěli tohoto nákladu zmocnit, jako toho předešlého. Být v pozici, kde se nachází Tsuchikageho tým, bych nechtěl, protože to vypadá, že povstalci všechno věděli dopředu, kudy se pojede, a možná i dokonce, kdo s karavanou pojede. Možná i doknce někdo schválně karavanu navedl tímto směrem. Povstalci očividně vše připravili, a teď jim nic nebrání v tom dokončit, co právě začali. A Kyowané ani nevědí, kolik jich tu v okolí je. Ty tři hlavy pořád byly na stejném místě a pozorovaly. Vůdci celé této operace? Proč ne?
Pripravoval som sa k útoku, keď sa za mnou ozval výbuch. Zovrel som päste, ovládol ma hnev. Sova, ktorá letela popri mne, sa vzniesla nad súpera. Nasledoval náraz do zeme a výbuch v mieste, kde sa nachádzali traja povstalci. S druhou sovou som sa prudko otočil a letel späť ku karaváne. Chcel som zistiť, aké škody rebeli napáchali a či sú Ryu s Rukim v poriadku. Niečo mi hovorilo, že prepadnutie ešte neskončilo.
Midotsuchi- Tsuchikage*A
Když nastal výbuch, tak nastala i menší tlaková vlna. Kdyby jsme se s ostatními dvěma ninji nepodpírali, tak pravděpodobně upadneme, jak lítali nějaké trosky, tak mě kousek dřeva pořezal na levé ruce, ale nebylo to nic vážné. " Zůstaňte na svých pozicích a snažte se hýbat co nejméně, je možné že bomb je tu více, dejte si pozor kam šlapete! " Ihned jsem zakřičel na ostatní. Bylo evidentní, že toto území je pod kontrolou nepřátel, ale jak věděli kudy budeme projíždět ? Jediné co mě napadlo je, že máme špiona buď ve vesnici nebo tady v karavaně. Lehce jsem se podíval jaké jsou ztráty no přes kouř to šlo špatně vidět, raději jsem stále zůstal v obranné pozici a dával si pozor obzvlášť na ninji, s nimiž jsem si kryl záda, nyní opravdu nešlo věřit nikomu.
Uchiha Ruki- A-rank
Moja voľba, ísť na chvost karavány, mi teraz pravdepodobne zachránila život. Ani som sa nestihla rozhliadnuť a v momente som započula výbuch, pri čom pochopiteľne aj otras pod mojimi nohami. Zatackala som sa, no udržala som rovnováhu a len som sa obzrela za seba. Vyzeralo to celkom bledo. že by tam boli nejaké míny? Ďalší výbuch nastal o niečo po tom no to už bol Tsuchikage, ktorý pravdepodobne vyhodil do vzduchu atentátnikov. To .. nemusel byť práve najlepší ťah, ale ťažko to bude posudzovať genin, akým som bola ja. V podstate som len čakala na rozkazy a aj som sa držala tých, ktoré povedal Ruki. Ostala som na mieste s vytaseným kunaiom a rozhliadala som sa po okolí. Možno príde Midotsuchi s lepším nápadom?
Megumi- Doshi (A-rank)
14:35:35, 06.17.2016, tah třetí- zpožděný, by Hokori
Midotsuchi nehodlal promarnit svou příležitost, takže zaútočil pomocí jedné ze svých sov na tři povstalce. Ti pochopitelně na nic nečekali, a hned uskočili. Mohli se bránit, ale nic jako bazuku u sebe zrovna neměli. Zapomněli doma. Každý uskočil do jiné strany. Teď už je jen na Tsuchikagem, jestli je zasáhl nebo ne, a to podle toho, co všechno má sova v rukávu. Při srážce sovy se zemí nastala ničivá destrukce? A nebo je svými pařáty chytla dřív než stihli uskočit? Má v tom až podezřele velkou svobodu, tak ať ji využije.
Ruki se rozhodl ustrašeně čekat na to, co se bude dít dál. Očkem koukal po každém, kdo byl kolem něj. Opravdu mají mezi sebou zrádce? Zdálo se, že triumfální nástup povstalců na bitevní pole se neuskuteční, kdežto tu najednou shinobi vedle Rukiho se otočil směrem na jiného shinobiho a praštil ho, tak že spadl na zem. Pak použil kouřovou bombu, a když už nebylo nic vidět, hodil směrem, kde stál Ruki kunai, pro případ, že by ten stál pořád na stejném místě.
Na konci karavany už taky nebylo ticho. Ukázal se jeden povstalec, který se vynořil o kus dál od Ryu a okamžitě hodil jejím směrem kunai s výbušným lístkem. Nutně podotknout, že s jeho jediným výbušným lístkem. Arzenál povstalců popravdě není, až na pár vymožeností, nic moc.
Midotsuchi nehodlal promarnit svou příležitost, takže zaútočil pomocí jedné ze svých sov na tři povstalce. Ti pochopitelně na nic nečekali, a hned uskočili. Mohli se bránit, ale nic jako bazuku u sebe zrovna neměli. Zapomněli doma. Každý uskočil do jiné strany. Teď už je jen na Tsuchikagem, jestli je zasáhl nebo ne, a to podle toho, co všechno má sova v rukávu. Při srážce sovy se zemí nastala ničivá destrukce? A nebo je svými pařáty chytla dřív než stihli uskočit? Má v tom až podezřele velkou svobodu, tak ať ji využije.
Ruki se rozhodl ustrašeně čekat na to, co se bude dít dál. Očkem koukal po každém, kdo byl kolem něj. Opravdu mají mezi sebou zrádce? Zdálo se, že triumfální nástup povstalců na bitevní pole se neuskuteční, kdežto tu najednou shinobi vedle Rukiho se otočil směrem na jiného shinobiho a praštil ho, tak že spadl na zem. Pak použil kouřovou bombu, a když už nebylo nic vidět, hodil směrem, kde stál Ruki kunai, pro případ, že by ten stál pořád na stejném místě.
Na konci karavany už taky nebylo ticho. Ukázal se jeden povstalec, který se vynořil o kus dál od Ryu a okamžitě hodil jejím směrem kunai s výbušným lístkem. Nutně podotknout, že s jeho jediným výbušným lístkem. Arzenál povstalců popravdě není, až na pár vymožeností, nic moc.
V momentě kdy jedna z osob spadla na zem, tak jsem ihned připraveně po ní vyrazil se svojí katanou, přes kouř jsem nevěděl zda jsem jí trefil, ucítil jsem jen náraz, avšak nevím zda to pevného bodu. Poté jsem kousek uskočil a složil pečetě na techniku Fūton: Shinkūha. Mířil jsem tak, abych nezasáhl ani jednoho ze svých spolubojovníku, ale abych odkryl kouřovou bombu a po případě zasáhl zrádce. Pokud se vše povedlo, tak jak jsem chtěl díky této vzdušné tlakové vlně by se mělo odkrýt i písečné pole, které by ukázalo umístění bomb.
Uchiha Ruki- A-rank
Zaregistrovala som pohyb. V momente som sa na dané miesto pozrela a zaregistrovala som, že na mňa letí kunai. Bolo pomerne ľahké pomocou sharinganu zistiť trajektóriu a aj to, akým spôsobom ho odkloniť späť na nepriateľa. Nie že by som sa rada predvádzala. Hodila som kunai oproti nepriateľovmu presne tak, aby sa od seba odrazili a rotácou sa oba vrátili späť na svoje miesto. ja by som ten svoj znova chytila do rúk. On? No kto vie, ako by sa mu výbušný lístok páčil. Nevšimla som si však, že by ešte syčal. Možno som mu len prihrala späť jeho zbraň, ktorú ani nestihol odpáliť.
Megumi- Doshi (A-rank)
Sovu som vyslal do útoku viac-menej zo zlosti, nešlo o predom pripravený plán. Jednoducho narazila do zeme a spôsobila mohutnú explóziu. Predsa len, bola schopná uniesť až dvoch dospelých ľudí. Rebelom sa podarilo uskočiť, ale odpaľovacie tlačidlo zo sebou zrejme nezobrali.
Druhá sova zosadla na začiatku karavány, ktorou otriasol výbuch. Cesta bola ešte stále zahalená prachom, takže som vôbec nevedel, ako na tom Ruki s Ryu sú. Rýchlo som zmobilizoval užívateľov elementu zeme, ktorí útok prežili. Súčasne priložili ruky k zemi a vytvorili pred karavánou menšiu sopku, ktorá chrlila na povrch všetky nepríjemné prekvapenia nastražené naším súperom.
Druhá sova zosadla na začiatku karavány, ktorou otriasol výbuch. Cesta bola ešte stále zahalená prachom, takže som vôbec nevedel, ako na tom Ruki s Ryu sú. Rýchlo som zmobilizoval užívateľov elementu zeme, ktorí útok prežili. Súčasne priložili ruky k zemi a vytvorili pred karavánou menšiu sopku, ktorá chrlila na povrch všetky nepríjemné prekvapenia nastražené naším súperom.
Midotsuchi- Tsuchikage*A
Strana 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Naruto Stories: The Revolution :: Off-topic :: Archiv :: Naruto Stories: The Revolution :: Herní místnosti :: Rengo Kyowa :: Kaze no kuni
Strana 1 z 5
Povolení tohoto fóra: