Hostinec U Kulhavé Anny
+12
Raijin Dreyar
Goemon
Shigure
Ugai
Tsukahara Bokuden
Ayumu Hyuuga
Inemuri Yamanaka
Uchiha Ruki
Yune Uzumaki
Kuroi Mibojin
Uzumaki Yukihiro
Hashiru Senju
16 posters
Naruto Stories: The Revolution :: RPG GAME :: Naruto Stories: The Origin :: Herní místnosti :: Tsuki no Kuni :: Tsukiyama
Strana 1 z 5
Strana 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Hostinec U Kulhavé Anny
Hostinec u kulhavé Anny
Nikdo netuší, proč se takto hostinec jmenuje, ale patří mezi největší a nejslavnější v zemi. Anna nabízí i několik volných pokojů ke krátkodobému či dlouhodobému ubytování.
Hashiru Senju- Tsukikage (S-rank)*HA
- Poèet pøíspìvkù : 575
Re: Hostinec U Kulhavé Anny
Přesunul jsem se ke slavnému hostinci. Nechápal jsem, proč je tak slavný a už vůbec, proč se tak jmenuje. Vešel jsem dovnitř.
Byl naprosto narvaný. Bylo to tu strašně veselé a příjemné.
Je to dlouho, co jsem zažil tuhle atmosféru. Protlačil jsem se k baru a k volnému místu.
"Jednu lahvinku Saké a jestli ještě vaříte, tak prosím Gyoza knedlíčky, se zeleninou, tofu a sushi rolky s ředkví bez ryby prosím.." sladce jsem se pousmál a vytáhl peníze.
"Taky si rezervuji jeden pokoj prosím.."
Barman si zapsal objednávku, zapsal si mě do seznamu hostů a dal mi klíče od pokoje.
Byl naprosto narvaný. Bylo to tu strašně veselé a příjemné.
Je to dlouho, co jsem zažil tuhle atmosféru. Protlačil jsem se k baru a k volnému místu.
"Jednu lahvinku Saké a jestli ještě vaříte, tak prosím Gyoza knedlíčky, se zeleninou, tofu a sushi rolky s ředkví bez ryby prosím.." sladce jsem se pousmál a vytáhl peníze.
"Taky si rezervuji jeden pokoj prosím.."
Barman si zapsal objednávku, zapsal si mě do seznamu hostů a dal mi klíče od pokoje.
Uzumaki Yukihiro- A-rank
- Poèet pøíspìvkù : 125
Potulovala jsem se kolem. Přeci jenom, celého toho divadla kolem jsem se zúčastnila a pomohla tuto zemi rozvrátit. Rozhodla jsem se, že zajdu do hostince utratit část jmění, které jsem získala.
Tohle byl snad nejlepší hostinec široko daleko, nebyla jsem si jistá, jestli je v tomhle městě ještě nějaký.
"Čau Barmane, připrav mi jednu rundu!" vykřikla jsem na něj a vecpala se dovnitř.
Bylo to divné, vidět všechny ty lidi radostné, blízko sebe a nedodržující rozestupy a hlavně bez roušek (xD). Prodrala jsem se k baru vedle rudovlasého muže.
"Kurva, další Uzumaki?" zasmála jsem se a vzala pivo do ruky. Co to se mnou udělalo?
Tohle byl snad nejlepší hostinec široko daleko, nebyla jsem si jistá, jestli je v tomhle městě ještě nějaký.
"Čau Barmane, připrav mi jednu rundu!" vykřikla jsem na něj a vecpala se dovnitř.
Bylo to divné, vidět všechny ty lidi radostné, blízko sebe a nedodržující rozestupy a hlavně bez roušek (xD). Prodrala jsem se k baru vedle rudovlasého muže.
"Kurva, další Uzumaki?" zasmála jsem se a vzala pivo do ruky. Co to se mnou udělalo?
Kuroi Mibojin- B-rank
- Poèet pøíspìvkù : 32
V klidu jsem si tu popíjel a hlavně jedl ty vynikající knedlíčky.
"To je ňamka.." v tu chvíli přišla další osoba a vyrušila mě při jídle.
Tohle byla vážně další Uzumaki. Jaká je náhoda, že v jednom městě potkám za jeden den tolik Uzumaki a přitom nejsme v Uzu no Kuni?
"Taky tě zdravím, jsem Yukihiro.." kývl jsem hlavou na pozdrav.
Uzumaki Yukihiro- A-rank
Napřáhla jsem se a na ex do sebe kopla celého půl litra.
"Mě říkají Kuroi.." přitom jsem si hluboce říhla. Měla jsem těžký den. Celý den poflakování a předstírání, že miluji lidi.
Nechápala jsem proč jsem zažívala tyhle pocity. Byla jsem trenovaná, abych své emoce kontrolovala, ale tentokrát, to nešlo tak dobře.
"Byla jsem unavené z té vší smrti kolem. Vyčítala jsem si, stav této země, i když po povídání si s místníma, tak předtím lépe nebylo, když ten šmejd obětovával lidi jak na běžícím páse.." začínala jsem být opilá, ale dala jsem si další rundu.
"Mě říkají Kuroi.." přitom jsem si hluboce říhla. Měla jsem těžký den. Celý den poflakování a předstírání, že miluji lidi.
Nechápala jsem proč jsem zažívala tyhle pocity. Byla jsem trenovaná, abych své emoce kontrolovala, ale tentokrát, to nešlo tak dobře.
"Byla jsem unavené z té vší smrti kolem. Vyčítala jsem si, stav této země, i když po povídání si s místníma, tak předtím lépe nebylo, když ten šmejd obětovával lidi jak na běžícím páse.." začínala jsem být opilá, ale dala jsem si další rundu.
Kuroi Mibojin- B-rank
Překvapený výraz mi zůstal po celou dobu, co mluvila. Asi měla trochu dost, ale takový je život Shinobi. O feudálním pánovi a o předchozí předválečné době jsem toho moc nevěděl, ale to už se prostě stává.
"Byl to šmejd a zasloužil si to, pokud je to tak, jak říkáš...Takový je život shinobi, který jsme si vybrali nebo nám byl dán.." pokrčil jsem rameny a opřel se o bar. Jídlo jsem dokonči a talíř odsunul.
"Ještě Okonomiyaki prosím..." sladce jsem se na barmana usmál a poté se otočil na Kuroi.
"Hele, od Lorda Hashira mám za úkol dát dohromady bariérový tým, nechtěla by ses přidat? Co máš za specializaci?" mrkl jsem na ni a flirtovně zvedl jedno obočí opakovaně.
"Byl to šmejd a zasloužil si to, pokud je to tak, jak říkáš...Takový je život shinobi, který jsme si vybrali nebo nám byl dán.." pokrčil jsem rameny a opřel se o bar. Jídlo jsem dokonči a talíř odsunul.
"Ještě Okonomiyaki prosím..." sladce jsem se na barmana usmál a poté se otočil na Kuroi.
"Hele, od Lorda Hashira mám za úkol dát dohromady bariérový tým, nechtěla by ses přidat? Co máš za specializaci?" mrkl jsem na ni a flirtovně zvedl jedno obočí opakovaně.
Uzumaki Yukihiro- A-rank
"Proklatý život shinobi.." říhla jsem si a vzala jsem si jednu placku Okonomiyaki, kterou si objednal.
Už jsem nehodlala pít, i když se začal bavit o práci. To vyžaduje pití. Objednala jsem si raději vodu, začalo mi být poměrně špatně.
"Ty se chceš bavit o práci?" ignorovala jsem jeho zdvižené obočí.
"Dobře teda, ale já jsem spíše na tajné operace než tohle." asi mi to bylo jedno, už jsem dlouho žádnou zakázku neměla.
Už jsem nehodlala pít, i když se začal bavit o práci. To vyžaduje pití. Objednala jsem si raději vodu, začalo mi být poměrně špatně.
"Ty se chceš bavit o práci?" ignorovala jsem jeho zdvižené obočí.
"Dobře teda, ale já jsem spíše na tajné operace než tohle." asi mi to bylo jedno, už jsem dlouho žádnou zakázku neměla.
Kuroi Mibojin- B-rank
"Tajné operace jsou taky fajn," usmál jsem se. Nevěděl jsem, co si o ní myslet.
"Něco vymyslíme Kuroi-chan." pronesl jsem vesele. Dojedl jsem zbytek placek a zaplatil.
"Gochiso sama deshita!" poděkoval jsem za jídlo a uklonil se barmanovi.
"Já už asi půjdu spát Kuroi..Ty bys měla jít taky, protože vypadáš, že máš dost.." mávl jsem jí na pozdrav a vyšel nahoru po schodech do svého pokoje. Chvíli jsem přemýšlel, jestli jí nepomůžu domů, ale vypadala jako tvrdá holka, která si pomůže sama a ráda.
"Zítra si musím zacvičit a potrénovat..Snad tady mají cvičiště..." řekl jsem nahlas v pokoji a svlékal se u toho. Vyčistil jsem si zuby, hodil rychlou sprchu a vylezl do postele.
"Něco vymyslíme Kuroi-chan." pronesl jsem vesele. Dojedl jsem zbytek placek a zaplatil.
"Gochiso sama deshita!" poděkoval jsem za jídlo a uklonil se barmanovi.
"Já už asi půjdu spát Kuroi..Ty bys měla jít taky, protože vypadáš, že máš dost.." mávl jsem jí na pozdrav a vyšel nahoru po schodech do svého pokoje. Chvíli jsem přemýšlel, jestli jí nepomůžu domů, ale vypadala jako tvrdá holka, která si pomůže sama a ráda.
"Zítra si musím zacvičit a potrénovat..Snad tady mají cvičiště..." řekl jsem nahlas v pokoji a svlékal se u toho. Vyčistil jsem si zuby, hodil rychlou sprchu a vylezl do postele.
Uzumaki Yukihiro- A-rank
"Já spát půjdu, až budu chtít!" řekla jsem sebevědomě a pak mi došlo, že mě oslovil Kuroi-chan.
"Baka-yaro!" pohrozila jsem mu pěstí poměrně opilecky. Otočila jsem se na židli zpátky k baru.
"Kso.." cítila jsem, jak na mě jdou mrákoty. Poslední dobou usínám na baru, jako nějaký alkoholik. Co s tím budu dělat? Změním to nějak konečně??Dřív než jsem stačila cokoliv udělat, víčka mi ztěžkla a já usnula jak dřevo.
"Baka-yaro!" pohrozila jsem mu pěstí poměrně opilecky. Otočila jsem se na židli zpátky k baru.
"Kso.." cítila jsem, jak na mě jdou mrákoty. Poslední dobou usínám na baru, jako nějaký alkoholik. Co s tím budu dělat? Změním to nějak konečně??Dřív než jsem stačila cokoliv udělat, víčka mi ztěžkla a já usnula jak dřevo.
Kuroi Mibojin- B-rank
Já už skoro nevnímajíc jsem došla k hostinci. Uvnitř jsem jen mávla na hostinského a chtěla pokračovat, ale pokynul mi ať přijdu k baru. Lidí celkem dost včetně toho Uzumakiho z rána. Hostinský mi pokynul, že ubytko mám grátis a podal mi talíř se zeleninou a ovocem pro mě a Eddiho. Nezapomněl. Vděčně jsem se usmála a šla si do pokoje lehnout.
Yune Uzumaki- A-rank
- Poèet pøíspìvkù : 172
Přišel jsem do hostince a představil se u baru. Hashiru opravdu nelhal bylo zde pro mě nachystané jak ubytování, tak jídlo zdarma, které jsem si ihned poručil. Barman mi řekl ať se zatím posadím a jídlo se zatím bude dělat. Mezitím jsem si poručil karafu vody.
Uchiha Ruki- A-rank
- Poèet pøíspìvkù : 100
Vstal jsem pozdě, nějak mě to celé zmohlo. Na to jak jsem aktivní, tak jsem se celý den jen válel. Konečně jsem vstal a šel do sprchy.
Pokoj byl čistý a uklizený. Sprcha byla také čistá. Vysušil jsem se a vyčistil zuby. Přemýšlel jsem, co teda budu dělat dál, asi zajdu do Hi no Kuni pro radu jak vymyslet tu bublinu.
Sešel jsem dolů do hostince a objednal si míchané vajíčka a k tomu mé oblíbené okonomiyaki. Samozřemě, jako pití zelený čaj. Sedl jsem si k Rukimu.
"Hoj, máš tu volno??" zeptal jsem se mile a ani nečekal na odpověď a usedl.
Pokoj byl čistý a uklizený. Sprcha byla také čistá. Vysušil jsem se a vyčistil zuby. Přemýšlel jsem, co teda budu dělat dál, asi zajdu do Hi no Kuni pro radu jak vymyslet tu bublinu.
Sešel jsem dolů do hostince a objednal si míchané vajíčka a k tomu mé oblíbené okonomiyaki. Samozřemě, jako pití zelený čaj. Sedl jsem si k Rukimu.
"Hoj, máš tu volno??" zeptal jsem se mile a ani nečekal na odpověď a usedl.
Uzumaki Yukihiro- A-rank
Spánek jsem potřebovala jak sůl a nabrat sílu. Eddimu jsem připravila misku s ovocem a zeleninou a pro dnešek zůstane na pokoji. Po rychlé sprše jsem si do batohu vzala svoje potřebné vybavení k dnešní tvorbě a vyběhla ven. Na hostinského jsem jen mávla, ten na mě stihnul hodit jabko, které jsem obratně chytila, myslím, že si začínáme rozumět.
“Večer se zdržím určitě.” Houknu na něj a odcházím do nemocnice
přesun
“Večer se zdržím určitě.” Houknu na něj a odcházím do nemocnice
přesun
Yune Uzumaki- A-rank
- Poèet pøíspìvkù : 172
Hostinský mi přinesl jídlo a já ho bez řečí celkem rychle snědl. Ruki nic neříkal, asi byl do sebe uzavřený.
"Díky za společně strávený čas, teď musím na misi," ušklíbl jsem se a mávl na Rukiho.
Odnesl jsem prázdné nádobí, uklonil se a vyšel ven. Zajímalo by mě, kolik dostanu zaplaceno, když tady nemusím nic platit...Hashiru bude pěkně vyčůranej škrt..
Zašel jsem za roh hostince do prázdné uličky, kde byly popelnice a nějaké pohublé kočky. Dal jsem ruce k sobě a představil si místo, kam se chci dostat. Předemnou se začal objevovat fialový vír. Proskočil jsem jím a objevil se na jiném místě.
PŘESUN
"Díky za společně strávený čas, teď musím na misi," ušklíbl jsem se a mávl na Rukiho.
Odnesl jsem prázdné nádobí, uklonil se a vyšel ven. Zajímalo by mě, kolik dostanu zaplaceno, když tady nemusím nic platit...Hashiru bude pěkně vyčůranej škrt..
Zašel jsem za roh hostince do prázdné uličky, kde byly popelnice a nějaké pohublé kočky. Dal jsem ruce k sobě a představil si místo, kam se chci dostat. Předemnou se začal objevovat fialový vír. Proskočil jsem jím a objevil se na jiném místě.
PŘESUN
Uzumaki Yukihiro- A-rank
(omlouvám se spal jsem a pak jsem byl na brigádě )
Po té co mi hostinský podal nějaké jídlo a oslovila mě neznámá osoba, jen jsem kývl, že si může přisednout. V podstatě jsme nepronesli ani slovo. Jen si každý snědl svoje a já se vydal se trošku vyspat. Po vyspání jsem se přesunul do přístaviště, kde měla vypuknout mise.
Po té co mi hostinský podal nějaké jídlo a oslovila mě neznámá osoba, jen jsem kývl, že si může přisednout. V podstatě jsme nepronesli ani slovo. Jen si každý snědl svoje a já se vydal se trošku vyspat. Po vyspání jsem se přesunul do přístaviště, kde měla vypuknout mise.
Uchiha Ruki- A-rank
- Poèet pøíspìvkù : 100
Probudila jsem se za několik dní po opileckém kómatu v nějakém pokoji. Vůbec jsem to tady nepoznávala. Nechápala jsem, jak jsem se sem vůbec dostala.
Vstala jsem a trochu se chvíli motala. Šla se osprchovat studenou vodou, abych se probudila. Poté jsem se vrhla na líčení, oblékání a snídani.
"Je čas se přestat litovat.." zasyčela jsem a rychlým krokem odešla z hostince.
Vstala jsem a trochu se chvíli motala. Šla se osprchovat studenou vodou, abych se probudila. Poté jsem se vrhla na líčení, oblékání a snídani.
"Je čas se přestat litovat.." zasyčela jsem a rychlým krokem odešla z hostince.
Kuroi Mibojin- B-rank
Zastavila jsem se před hostincem.
"U... kulhavé... Anny," podařilo se mi při správném naklonění rozluštit, který z mnoha nápisů je názvem. Huh? Povytáhla jsem obočí a zvědavě jsem si svůj nový, dočasný domov prohlížela. Něco tomu chybí. Květiny. Celkově by se Tsukiyamě hodilo květinářství... nebo dvě! Celá budova mi přišla trochu nakřivo, ale to asi byla jen iluze způsobená množstvím různě dlouhých a vysokých stříšek. Ještě jsem si před vstupem do hostince připravila peněženku a zkontrolovala, že nemám o kapesné nouze. Přece jen jsme sem sotva dorazili.
A pak už jsem vešla dovnitř a objednala ten nejmenší pokoj, který měli k dispozici. Koneckonců jsem s sebou měla pouze to, co jsem lehce pobrala, když jsem vyrážela z klanové vesnice, a z toho jsem tu odložila jen oblečení a malou výbavu na vyššívání. Chtěla jsem si z vlasů vytáhnout růži, ale když jsem po ní sáhla, nebyla na místě. Musela jsem ji vytratit cestou, škoda. Jantarovýma očima jsem přeměřila prázdný parapet. Budu si muset pořídit nějakou květinu, jestli tady zůstaneme delší dobu.
Při pohledu z okna mi došlo, že na mě sensei už určitě bude čekat na cvičišti, rychle jsem tedy za sebou zamkla a vyběhla jsem z hostince... do kterého jsem nicméně vzápětí zacouvala zpátky, abych se zeptala, kde že se tu vlastně nachází cvičiště. A pak teprve vzhůru za prvním tréninkem!
// Přesun
"U... kulhavé... Anny," podařilo se mi při správném naklonění rozluštit, který z mnoha nápisů je názvem. Huh? Povytáhla jsem obočí a zvědavě jsem si svůj nový, dočasný domov prohlížela. Něco tomu chybí. Květiny. Celkově by se Tsukiyamě hodilo květinářství... nebo dvě! Celá budova mi přišla trochu nakřivo, ale to asi byla jen iluze způsobená množstvím různě dlouhých a vysokých stříšek. Ještě jsem si před vstupem do hostince připravila peněženku a zkontrolovala, že nemám o kapesné nouze. Přece jen jsme sem sotva dorazili.
A pak už jsem vešla dovnitř a objednala ten nejmenší pokoj, který měli k dispozici. Koneckonců jsem s sebou měla pouze to, co jsem lehce pobrala, když jsem vyrážela z klanové vesnice, a z toho jsem tu odložila jen oblečení a malou výbavu na vyššívání. Chtěla jsem si z vlasů vytáhnout růži, ale když jsem po ní sáhla, nebyla na místě. Musela jsem ji vytratit cestou, škoda. Jantarovýma očima jsem přeměřila prázdný parapet. Budu si muset pořídit nějakou květinu, jestli tady zůstaneme delší dobu.
Při pohledu z okna mi došlo, že na mě sensei už určitě bude čekat na cvičišti, rychle jsem tedy za sebou zamkla a vyběhla jsem z hostince... do kterého jsem nicméně vzápětí zacouvala zpátky, abych se zeptala, kde že se tu vlastně nachází cvičiště. A pak teprve vzhůru za prvním tréninkem!
// Přesun
Dosel jsem k hostinci kde jsem jej doprovazel. Kdyz jsme dosli k onemu mistu ukazal jsme mu na dvere a rekl: " Tak jsme tady vazeny. Pokud mate jeste nejake otazku tak je prosim polozte dokud mate moznost." Mitsuki by mela byt na ceste zpet k Yui ale jeji zprava mi porad lezela v hlave mel jsem chut se poradne opit ale to nebyla vec ktera by mi ted zrovna pomohla ba naopak asi by to bylo jeste horsi.
Ayumu Hyuuga- A-rank
- Poèet pøíspìvkù : 200
Prišli sme do miestneho pajzlu. Len s tým rozdielom že to nebol pajzel, ale klasicky vyzerajúci hostinec. Na tvári sa mi zračila ľahká nespokojnosť.
"Hmm, dúfal som v niečo viac.. lokálnejšie." Pár krát som žmurkol.
"Chápeš ma nie?" Rukou som poukázal znak, ktorý bol takým univerzálnym gestom pre peniaze, no a taktiež gambling. Toto nevyzeralo ako podnik, kde by som našiel niečo také. Teda.. pochyboval som že si tu budem vôbec vedieť zaplatiť za nejaké dievča.
Ah no čo .. musíš si vystačiť s tým, čo máš...
Pokrčil som ramenom.
"Nah ešte ma nemáš z krku, poď poď, kto vie. Možno mi rupne v hlave a niekomu tá jeho odletí." Uchechtol som sa, dosť oćividne sa chlapca snažiac dotiahnuť dovnútra, a následne ho pravdepodobne aj poriadne opiť. Teda plánoval som opiť seba, to či sa pridá, to už mi bolo viac menej jedno.
"Hmm, dúfal som v niečo viac.. lokálnejšie." Pár krát som žmurkol.
"Chápeš ma nie?" Rukou som poukázal znak, ktorý bol takým univerzálnym gestom pre peniaze, no a taktiež gambling. Toto nevyzeralo ako podnik, kde by som našiel niečo také. Teda.. pochyboval som že si tu budem vôbec vedieť zaplatiť za nejaké dievča.
Ah no čo .. musíš si vystačiť s tým, čo máš...
Pokrčil som ramenom.
"Nah ešte ma nemáš z krku, poď poď, kto vie. Možno mi rupne v hlave a niekomu tá jeho odletí." Uchechtol som sa, dosť oćividne sa chlapca snažiac dotiahnuť dovnútra, a následne ho pravdepodobne aj poriadne opiť. Teda plánoval som opiť seba, to či sa pridá, to už mi bolo viac menej jedno.
Tsukahara Bokuden- Samurai (B-rank)
- Poèet pøíspìvkù : 45
No jak slo videt tehle osobe se clovek nezavdeci. " No tak ja vlastne ani sam nevim. jsem tady ve meste chvili a vetsainu casu pracuji na farmach takze se o takove podniky nejak nezajimam." Rekl jsem mu a tak odpovedel na jeho gesto o penezich a nasledne jsem vesel do hostince kde jsem se usadil a cekal az si prisedne ale ja nemel v planu pit. takze jestli se me snazil ozrat mel smulu.
Ayumu Hyuuga- A-rank
Vstúpili sme do podniku a ja som si razom sadol oproti mladíkovi, ktorého meno som vlastne stále nevedel. Ak aj áno, tak som naň pravdepodobne zabudol.
"Ay hostinský!" Podvihol som ruku s dvoma prstami hore, a následne som poukázal na náš stôl. Len som sa uškrnul a čakal kým mi prinesú to, čo som si objednal. Pochopil to, určite to pochopil.. každý dobrý hostinský to pochopí.
Pohodlnejšie som sa usadil na stoličke a tak nejak som si v hlave poznamenal, že sa tento chalan pravdepodobne veľmi rád rozpráva. Teda, ak to z každého išlo tak ľahko ako z neho, môj job sa stal naozaj niečím smiešne ľahkým.
"Len chvíľu?" Udivil som sa, berúc oba poháriky naplnené saké. Predsa len som ich objednal sebe, oba.. Prvé som do seba kopol akoby nič, a druhé som zatiaľ len držal v ruke.
"Si tu nový a už si tak vyskakuješ do okoloidúcich? Hahah, ako keby ti to miesto patrilo." Žmurkol som naň, potemhúcky, ako keby som vedel o čo ide, ako keby som ho chápal. "Niekto je tu ambiciózny." Dodal som, no skôr to bolo také podpichnutie.
"Ay hostinský!" Podvihol som ruku s dvoma prstami hore, a následne som poukázal na náš stôl. Len som sa uškrnul a čakal kým mi prinesú to, čo som si objednal. Pochopil to, určite to pochopil.. každý dobrý hostinský to pochopí.
Pohodlnejšie som sa usadil na stoličke a tak nejak som si v hlave poznamenal, že sa tento chalan pravdepodobne veľmi rád rozpráva. Teda, ak to z každého išlo tak ľahko ako z neho, môj job sa stal naozaj niečím smiešne ľahkým.
"Len chvíľu?" Udivil som sa, berúc oba poháriky naplnené saké. Predsa len som ich objednal sebe, oba.. Prvé som do seba kopol akoby nič, a druhé som zatiaľ len držal v ruke.
"Si tu nový a už si tak vyskakuješ do okoloidúcich? Hahah, ako keby ti to miesto patrilo." Žmurkol som naň, potemhúcky, ako keby som vedel o čo ide, ako keby som ho chápal. "Niekto je tu ambiciózny." Dodal som, no skôr to bolo také podpichnutie.
Obednal si sake a drzel v ruce druhou stamprli sake. "Ambiciozne ne? Pouze se snazim drzet civility v bezpeci a je jedno jsetli zde ziji tyden nebo rok." Ambice jsem nejak velke nemel vzal jsem dzbanek s vodou ktery lezel na stole a nalil si vodu do sklenicky. a pak rekl. " Pravdou je ze se kazdych par tydnu presouvam z oblasti do oblasi a pomaham valkou zasazenych oblastech tot vse." Jestli mel v planu ze me tahat informace asi musel uz chapat ze si vybral spatnou osobu ktera zdrejmne nic moc nevedela.
Ayumu Hyuuga- A-rank
Po tvári sa mi roztiahol pobavený úškrn. Bolo zjavné, že mu neverím ani mäkké f. Teda nepochyboval som o tom že by hovoril pravdu, ale nikto nebol tak naivný nie?
"Čokoľvek povieš Aniki." Odpil som si z druhého saké. Ten pocit keď mi skĺzlo krkom.
K nezaplateniu...
Keď som videl tú jeho šaškáreň s vodou, len som si odfrkol.
Ak by mala nuda tvár, nevyzerala by inak..
Chvíľku som sa uprene chlapíkovi pozeral na tvár. No a následne som si len malíček vopchal do nosa a po chvíľke hrabania si z neho vytiahol nejakú neurčitú hmotu, ktorá skončila po odfrknutí niekde na dlážke.
"Ty si zo mňa nerobíš srandu." Nebola to otázka, ale poznamenanie.
Povzdychol som si.
Jedným prstom som ukázal priamo na chalana.
"Aniki! Ty by si sa mal naozaj naučiť užívať si svoj źivot, aspoň trocha." Pokrčil som ramenom a zas si začal nalievať saké.
"Aký má celý tento svet zmysel, vojna... ak sú maličkosti fuč, hm?" Zas som sa raz pousmial. "Muž musí mať ambíciu!" Päsťou som si ťukol do hrude. "Poriadnu, aby rástol. Pomáhať civilistom? Je to milé, o tom žiadna."
Odpil som si.
"Ale chýba tomu niečo, nejaký.. hmm.. trošku toho korenia." Gestikuloval som rukou, ako keby som niečo hľadať. "Troška toho curry chápeš? Neznie to ako sen, ako cieľ, ale ako činnosť ktorú robíś popri..."
"Čokoľvek povieš Aniki." Odpil som si z druhého saké. Ten pocit keď mi skĺzlo krkom.
K nezaplateniu...
Keď som videl tú jeho šaškáreň s vodou, len som si odfrkol.
Ak by mala nuda tvár, nevyzerala by inak..
Chvíľku som sa uprene chlapíkovi pozeral na tvár. No a následne som si len malíček vopchal do nosa a po chvíľke hrabania si z neho vytiahol nejakú neurčitú hmotu, ktorá skončila po odfrknutí niekde na dlážke.
"Ty si zo mňa nerobíš srandu." Nebola to otázka, ale poznamenanie.
Povzdychol som si.
Jedným prstom som ukázal priamo na chalana.
"Aniki! Ty by si sa mal naozaj naučiť užívať si svoj źivot, aspoň trocha." Pokrčil som ramenom a zas si začal nalievať saké.
"Aký má celý tento svet zmysel, vojna... ak sú maličkosti fuč, hm?" Zas som sa raz pousmial. "Muž musí mať ambíciu!" Päsťou som si ťukol do hrude. "Poriadnu, aby rástol. Pomáhať civilistom? Je to milé, o tom žiadna."
Odpil som si.
"Ale chýba tomu niečo, nejaký.. hmm.. trošku toho korenia." Gestikuloval som rukou, ako keby som niečo hľadať. "Troška toho curry chápeš? Neznie to ako sen, ako cieľ, ale ako činnosť ktorú robíś popri..."
No Zdalo se mi ze se ze me snazi vymackat neco ale byl na spatne adrese." Kazdy mame sve duvody a svuj zpusob zivota. Na rozdil od lidi kteri nemaji trenin ja pouzivam sve schopnosti ktere pomahaji obycejnym lidem a ne tem kteri maji moc." Nerikal jsem ze nepomuzu kdyz vidim v necem smysl ale to byl rozdil pro me melo smysl to co jsem delal ale kazdy ma svuj pohled.
"Kazdy mame svuj pohled na svet a ja vas o ten vas neobiram ja se pouze koukam na vse a ty nesmyslne valky jinym pohledem." Rekl jsem a odpil vodu ze sklenicky.
"Kazdy mame svuj pohled na svet a ja vas o ten vas neobiram ja se pouze koukam na vse a ty nesmyslne valky jinym pohledem." Rekl jsem a odpil vodu ze sklenicky.
Ayumu Hyuuga- A-rank
"Ayy hostinský! Nuže mi dones niečo pod zub hm?" Na chvíľku som sa povenoval svojmu žalúdku.
Nejedol som už celé dni...
"A aj cez tento tvoj pohľad, si stále tu." Pokrčil som ramenom.
V pevnosti zradcov, rebelov a kriminálneho odpadu..
Priniesli mi misku s rezancovou polievkou, do ktorej som sa s veľkou radosťou pustil. Teplo z nej ma zahrialo viac, než teplo z alkoholu. Ostatne alkohol bol fajn ale prázdny žalúdok bol prázdny žalúdok.
"Povedz." Začal som zrazu, jeden zo slížov stále trčiac z kútika mojich úst. "... ak by som si tu chcel zarobiť, ako.. Samuraj, s kým musím rozprávať?" Spýtal som sa ho.
Tak teda späť k práci.
Nejedol som už celé dni...
"A aj cez tento tvoj pohľad, si stále tu." Pokrčil som ramenom.
V pevnosti zradcov, rebelov a kriminálneho odpadu..
Priniesli mi misku s rezancovou polievkou, do ktorej som sa s veľkou radosťou pustil. Teplo z nej ma zahrialo viac, než teplo z alkoholu. Ostatne alkohol bol fajn ale prázdny žalúdok bol prázdny žalúdok.
"Povedz." Začal som zrazu, jeden zo slížov stále trčiac z kútika mojich úst. "... ak by som si tu chcel zarobiť, ako.. Samuraj, s kým musím rozprávať?" Spýtal som sa ho.
Tak teda späť k práci.
Strana 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Naruto Stories: The Revolution :: RPG GAME :: Naruto Stories: The Origin :: Herní místnosti :: Tsuki no Kuni :: Tsukiyama
Strana 1 z 5
Povolení tohoto fóra: