Sídlo Kyosanto
+6
Megumi
Arakawa Kaori
Akeno Hatake
Seishin
Satoru Hyūga
Miya
10 posters
Naruto Stories: The Revolution :: RPG GAME :: Naruto Stories: The Origin :: Herní místnosti :: Heiwa no kuni - Kyosanto
Strana 2 z 5
Strana 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Sídlo Kyosanto
First topic message reminder :
Tento hrad je jedním z mála hradů v chudé zemičce Rýžových polí. Momentálně je sídlem Kyosanto. Jen osud ví, jak bude dál.
Tento hrad je jedním z mála hradů v chudé zemičce Rýžových polí. Momentálně je sídlem Kyosanto. Jen osud ví, jak bude dál.
Naposledy upravil Akeno Hatake dne Tue May 18, 2021 6:39 pm, celkově upraveno 1 krát
Akeno Hatake- Doshi-sama (S-rank)
- Poèet pøíspìvkù : 92
Re: Sídlo Kyosanto
Konečně se tu objevil můj milašek Satoru. Nenapadaně jsem se k němu přiblížila. Chtěla jsem si sednou na něj, ale mno...Postavit se mezi ním a jídlo, to nebyl dobrý nápad. By si mě ještě nevšiml a spapal mě. Položila jsem si ruce na klín, koukala na něj jak na svatý obrázek a nožkami jsem houpala ve vzduchu. Pohled pro ostatní to mohl být až děsivý, když někdo tak "mladý" se zakrvácenou zástěrou se dívala na muže, který měřil moc. "Chutná?" zeptala jsem se a přitom jsem se na něj usmívala.
Koutkem oka jsme pohlédla na toho magora, který nám ničil stůl. Ještě že můj pracovní stůl nemohl zničit, tedy doufala jsem v to. V mé hlavě nastala panika při myšlence, že mi zničí mé pracně ulovené mrtvolky. Bych z něho udělala mrtvolu a jeho hlavu bych si dala nad dveře! Nakonec jsem se v hlavě uklidnila, protože mi došlo, že neví, kde mám pokojíček. Můj pohled opět přesunul na Satoru.
Koutkem oka jsme pohlédla na toho magora, který nám ničil stůl. Ještě že můj pracovní stůl nemohl zničit, tedy doufala jsem v to. V mé hlavě nastala panika při myšlence, že mi zničí mé pracně ulovené mrtvolky. Bych z něho udělala mrtvolu a jeho hlavu bych si dala nad dveře! Nakonec jsem se v hlavě uklidnila, protože mi došlo, že neví, kde mám pokojíček. Můj pohled opět přesunul na Satoru.
Miya- Doshi (A-rank)
- Poèet pøíspìvkù : 46
Zakroutil jsem hlavou nad naší první společnou večeří. Rozhodl jsem se to nijak nekomentovat. Očividně všem moc chutnalo, což bylo dobře. Po večeři jsem vytvořil klona, který se vrhl na úklid a uklidil talíře a začal je mýt.
Hodlal jsem využít klidu a toho, že byli najezení.
"Je čas probrat naše plány.." všem jsem věnoval milý úsměv, včetně Magora.
"Musíme pohnout větrnými mlýny. Musíme rozhořet plameny revoluce! Navrhuji po večeři se připravit a vyrazit na Feudálního pána této země a převzít vládu nad zemí a vyhlásit válku světu!"
Hodlal jsem využít klidu a toho, že byli najezení.
"Je čas probrat naše plány.." všem jsem věnoval milý úsměv, včetně Magora.
"Musíme pohnout větrnými mlýny. Musíme rozhořet plameny revoluce! Navrhuji po večeři se připravit a vyrazit na Feudálního pána této země a převzít vládu nad zemí a vyhlásit válku světu!"
Když se Seishin začal ládovat taky pousmál jsem se, jenže když nabral stejnou rychlost jako já zrychlil jsem. Přece ho nenechám aby to všechno snědl!! Na otázku mé housenky jsem jen kývl a ládoval se dál přičemž jsem sledoval Seishina kolik toho má on.
Když jsem snědl vše na co jsem dosáhl opřel jsem se a spokojeně se usmíval. "Možná by se mohl náš člen trochu aklimatizovat." Navrhl jsem, nechtělo se mi s plným žaludkem nic dělat aspoň hodinu.
Když jsem snědl vše na co jsem dosáhl opřel jsem se a spokojeně se usmíval. "Možná by se mohl náš člen trochu aklimatizovat." Navrhl jsem, nechtělo se mi s plným žaludkem nic dělat aspoň hodinu.
Satoru Hyūga- Doshi (A-rank)
- Poèet pøíspìvkù : 30
Miya mohla pocítiť jemný záchvev neistoty. Možno som nevedel kde jej izba je, pri mojom šťastí, ju nájdem okamžite ako sa znova stratím. A určite si jej izbu s mŕtvolami obľúbim a privlastním! Keď si chcel obhliadnuť jej krvavú zásteru, všimol som si čo urobilo bieloočko. Ak si tá bielooká kopa tupých svalov myslela že ma v jedení snáď predbehne, šeredne sa mýlila. I keď som určite nebol tak veľký ako on a mal som i isté pochybnosti o tom že moja hrúbka je aspoň tak rovnaká ako jeho obvod ruky, mal som obecne istú výhodu. Môj metabolizmus. Sám som bol nesmrteľný, mohol by som sa napchať koľko len chcem bez strachu že zomriem až ma roztrhne. O čo viac, vďaka regenerácii som mal posilnený i organizmus a tak sa z našej večere stal nefalšovaný závod v to, kto zje viac.
„Ty hovnocuc..“ Zahrešil som na Hyuugu keď som padol späť na stoličku ako porazený. Ja. Nesmrteľný, vyvolený samotným bohom, som prehral. Neuveriteľne som kýval hlavou v ďalšom z mojich agresívnych záchvatov z ktorého by som určite začal vraždiť všetkých naokolo, našťastie pre nich som bol tak plný že ešte nejakú chvíľu sa hýbať určite nebudem. V tom mal reč ten červený pajác s bielymi vlasmi. Iba som si posmešne odfrkol.
„Banda zasraných idiotov zabiť feudálneho pána? Divil by som sa keby sme boli schopný zabiť nejakú vedľajšiu postavičku.. A nie to vyvolať vojnu so svetom. Ale možno to výjde, máš predsa ten trik s kunaiom okolo krku zozadu.“ Nahlas som sa rozosmial a posmešne si ich prebral pohľadom. Svoju poznámku som samozrejme myslel na šéfa, vykať som mu samozrejme nemienil. Bolo zjavné že s ich myšlienkami ohľadom rovnocennosti a ostatných bullshitov vôbec nesúhlasím, alebo skôr by sa dalo povedať že ani nechápem a nezaujímajú ma, a som s nimi predovšetkým preto, že som i tak nemal kam inam ísť. Vyhnaný svetom ma prijali len oni no. Kto vie ale čo sa mi deje v hlave, ani ja som to nevedel!
„Akli.. čo?! Ako si ma to nazval ty slepý bastard?! CHCEŠ NAKLÁDAČKU?!“ Zreval som presne v tej istej sekunde a rukou chytil kosu. Takmer okamžite s nervami som ju pozdvihol proti Hyuugovi, keďže som si myslel že mi nadáva. Kto mal také slovíčka poznať, wtf?! Zo stoličky som sa vyšvihol akoby som naozaj nič nejedol, skvelá regenerácia a metabolizmus no.
„Ty hovnocuc..“ Zahrešil som na Hyuugu keď som padol späť na stoličku ako porazený. Ja. Nesmrteľný, vyvolený samotným bohom, som prehral. Neuveriteľne som kýval hlavou v ďalšom z mojich agresívnych záchvatov z ktorého by som určite začal vraždiť všetkých naokolo, našťastie pre nich som bol tak plný že ešte nejakú chvíľu sa hýbať určite nebudem. V tom mal reč ten červený pajác s bielymi vlasmi. Iba som si posmešne odfrkol.
„Banda zasraných idiotov zabiť feudálneho pána? Divil by som sa keby sme boli schopný zabiť nejakú vedľajšiu postavičku.. A nie to vyvolať vojnu so svetom. Ale možno to výjde, máš predsa ten trik s kunaiom okolo krku zozadu.“ Nahlas som sa rozosmial a posmešne si ich prebral pohľadom. Svoju poznámku som samozrejme myslel na šéfa, vykať som mu samozrejme nemienil. Bolo zjavné že s ich myšlienkami ohľadom rovnocennosti a ostatných bullshitov vôbec nesúhlasím, alebo skôr by sa dalo povedať že ani nechápem a nezaujímajú ma, a som s nimi predovšetkým preto, že som i tak nemal kam inam ísť. Vyhnaný svetom ma prijali len oni no. Kto vie ale čo sa mi deje v hlave, ani ja som to nevedel!
„Akli.. čo?! Ako si ma to nazval ty slepý bastard?! CHCEŠ NAKLÁDAČKU?!“ Zreval som presne v tej istej sekunde a rukou chytil kosu. Takmer okamžite s nervami som ju pozdvihol proti Hyuugovi, keďže som si myslel že mi nadáva. Kto mal také slovíčka poznať, wtf?! Zo stoličky som sa vyšvihol akoby som naozaj nič nejedol, skvelá regenerácia a metabolizmus no.
Seishin- Doshi (A-rank)
- Poèet pøíspìvkù : 42
Všichni se najedli a očividně jim chutnalo. I nás magor vypadal spokojeně.
V hlavě se mi rodil plán, jak nejlépe popravit současné vládce a povznést Ta no kuni. Při výkřicich Seishina mě to napadlo!
Využijeme jeho aktivity ve staré vesnici...
Poslouchal jsem je tak napůl, když v tom se Seishin zvedl a zaútočil.
Během mžiku jsem se objevil mezi nimi s naprazenyma rukama. Pravá ruka mi purpurove zářila a bylo slyšet praskání blesku. Technika narazila na kosu.
"U stolu se zabíjet nebude a už vůbec ne naší soudruzi.."
Zavrcel jsem nastvane.
"Seishin, Miya a Satoru utvoří tým a zaútočí na generály a rádce feudalniho pána. Já zaútočim na hrad a pak se ke mě připojíte. O rozptýlení se nestarejte. O to se postarám.." Usklibl jsem se a Seishina pustil.
"Nemějte slitování soudruzi. Tímto dnem je naše revoluce rozhorena!"
V hlavě se mi rodil plán, jak nejlépe popravit současné vládce a povznést Ta no kuni. Při výkřicich Seishina mě to napadlo!
Využijeme jeho aktivity ve staré vesnici...
Poslouchal jsem je tak napůl, když v tom se Seishin zvedl a zaútočil.
Během mžiku jsem se objevil mezi nimi s naprazenyma rukama. Pravá ruka mi purpurove zářila a bylo slyšet praskání blesku. Technika narazila na kosu.
"U stolu se zabíjet nebude a už vůbec ne naší soudruzi.."
Zavrcel jsem nastvane.
"Seishin, Miya a Satoru utvoří tým a zaútočí na generály a rádce feudalniho pána. Já zaútočim na hrad a pak se ke mě připojíte. O rozptýlení se nestarejte. O to se postarám.." Usklibl jsem se a Seishina pustil.
"Nemějte slitování soudruzi. Tímto dnem je naše revoluce rozhorena!"
Z ničeho nic mě popadla neisto, citíla jsem, že můj pokoj není již v bezpečí. Chtělo to vymyslet, jak si ho zapečetím, aby ho nikdo nemohl vykrást či znesvětit svojí přítomnosti.
"achjo, on si mě nevšímá!" povzdechla jsem si v hlavě. Byla jsem naštvaná, raději si hleděl jídla a toho nového magora! On mě zanedbával! Byla jsem otrávena a naštvaná. Za trest ponese mrtvolku. Položila jsem ruku na stul a opřela se oni. Prstem druhé ruky jsem dělala kroužky. Jestli si mě nevšimne, do minuty, tak ať si mě nepřeje!
Z mého proklínaní Satora mě vyrušil náš magorek, který se chtěl být. Povzdechla jsem si. Byl fakt osina v prdeli. Mezi ně se objevil i náš vůdce. Mezitím soudružky celé natěšené, že uvidí dva největší svalouše v akci. Já jsem v kldku seděla vedle těch tří a začala v klidu jíst. "Jako malý" řekla jsem si v duchu. "Když nic jiného nezbývá" pověděla jsem otráveně. Ten magor mi kazí moje intimčo s mým milaškem! "První, ale musím dokončit svojí mrtvolku" pověděla jsem a pomálu jsem se rozešla do své komnaty, kde jsem měla práci.
"achjo, on si mě nevšímá!" povzdechla jsem si v hlavě. Byla jsem naštvaná, raději si hleděl jídla a toho nového magora! On mě zanedbával! Byla jsem otrávena a naštvaná. Za trest ponese mrtvolku. Položila jsem ruku na stul a opřela se oni. Prstem druhé ruky jsem dělala kroužky. Jestli si mě nevšimne, do minuty, tak ať si mě nepřeje!
Z mého proklínaní Satora mě vyrušil náš magorek, který se chtěl být. Povzdechla jsem si. Byl fakt osina v prdeli. Mezi ně se objevil i náš vůdce. Mezitím soudružky celé natěšené, že uvidí dva největší svalouše v akci. Já jsem v kldku seděla vedle těch tří a začala v klidu jíst. "Jako malý" řekla jsem si v duchu. "Když nic jiného nezbývá" pověděla jsem otráveně. Ten magor mi kazí moje intimčo s mým milaškem! "První, ale musím dokončit svojí mrtvolku" pověděla jsem a pomálu jsem se rozešla do své komnaty, kde jsem měla práci.
Miya- Doshi (A-rank)
Ani to se mnou nehlo, když Seishi vybuchl. Budeme si muset zvykat. "Myslel jsem, aby jsi si tu na to zvykl." Prohodil jsem a přesunul pohled na našeho vůdce, který se mezi nás postavil. No já určitě neměl v plánu se prát, však jsem se právě pořádně najedl a člověk by měl aspoň pár minut po jídle odpočívat! "Rozumím." Věnoval jsem mu pousmání, těšil jsem se až to pořádně rozjedeme' A už se to blížilo, jenže Miya chtěla ještě dodělat mrtvolku než bude ochotná vyrazit. A tak jsem jen pokrčil rameny a vydal se za ní. Občas jsem jí takhle při její práci dělal spoečnost a stejně jsem na ní musel čekat. Bez ní nikam nejdu.
Keď už som bol pripravený zmlátiť toho Hyuugu a ukázať mu kto je tu alpha, zasiahol medzi nás Hatake. Než moja sekera vôbec došla k Hyuugovi, zastavil ju nejakým divným, fialovým bleskom. I keď to mohlo vyzerať naozaj impozantne, so mnou to ani nehlo. Také veci ma nezaujímali, boli to techniky ktoré by ma nedokázali vôbec zabiť takže som im nevenoval žiadnu pozornosť.
„Čo sa do toho serieš?!“ Spýtal som sa nervózne a na jeho plán vôbec nereagoval. V tomto som bol jednoduchý, stačilo ma niekde poslať, povedať aby som zabíjal a bolo by. Žiadne sofistikované plány ani stratégie u mňa neplatili. Na tejto planéte nebolo žiadnej techniky ktorá by ma zabila a tak som si mohol dovoliť i obyčajný frontálny útok bez toho, aby som hľadel na škody ktoré mi môžu spôsobiť. A i keď som s nimi nebol pre ich vieru v nejaký divný populizmus, ak mi dovolia zabíjať tak sa nebudem predsa brániť, nič iné ani nedokážem. Nemal som žiaden cieľ, žiadne vízie.
„Hej hej, revolúcia.. môj zadok..“ Odfrkol som keď mi pustil kosu a ja som si ju položil na rameno. V tom ale všetci začali odchádzať a ja sám by som sa asi pobral niekde do kúta pospávať a očakávať čo bude ďalej, Miya ale vyslovila slovo, ktoré nemala vysloviť. Oči mi zaiskrili po ich odchode a to čo si možno nevšimli bol fakt, že som ich tajne sledoval. I keď, je pravda že moje sneak taktiky nedopadli nikdy dobre a väčšinu času som sa i tak prezradil svojim nešikovným zavadením o nejakú vec a následným rozbitím tej veci, akoby zato mohla ona. Mŕtvoly! Musel som ich vidieť!
„Čo sa do toho serieš?!“ Spýtal som sa nervózne a na jeho plán vôbec nereagoval. V tomto som bol jednoduchý, stačilo ma niekde poslať, povedať aby som zabíjal a bolo by. Žiadne sofistikované plány ani stratégie u mňa neplatili. Na tejto planéte nebolo žiadnej techniky ktorá by ma zabila a tak som si mohol dovoliť i obyčajný frontálny útok bez toho, aby som hľadel na škody ktoré mi môžu spôsobiť. A i keď som s nimi nebol pre ich vieru v nejaký divný populizmus, ak mi dovolia zabíjať tak sa nebudem predsa brániť, nič iné ani nedokážem. Nemal som žiaden cieľ, žiadne vízie.
„Hej hej, revolúcia.. môj zadok..“ Odfrkol som keď mi pustil kosu a ja som si ju položil na rameno. V tom ale všetci začali odchádzať a ja sám by som sa asi pobral niekde do kúta pospávať a očakávať čo bude ďalej, Miya ale vyslovila slovo, ktoré nemala vysloviť. Oči mi zaiskrili po ich odchode a to čo si možno nevšimli bol fakt, že som ich tajne sledoval. I keď, je pravda že moje sneak taktiky nedopadli nikdy dobre a väčšinu času som sa i tak prezradil svojim nešikovným zavadením o nejakú vec a následným rozbitím tej veci, akoby zato mohla ona. Mŕtvoly! Musel som ich vidieť!
Seishin- Doshi (A-rank)
Všichni se někam začali presouvat. Bylo načase se připravit a vyrazit na Daimyo.
Seishinova reakce mě nepřekvapila. Nicméně, když se začal sneakovat ta Miyou, řekl jsem:
"Moc dobře vím, co chceš. Když budeš zabíjet sám, časem se najde skupinka, která tě sejme, ale když budeš s námi dokážeme tomu zabránit a zároveň, můžeš zabíjet pro naši věc...Poskytnu ti tolik obětí,že ti budou bohate stačit.." Usklibl jsem se a pustil se do úklidu. Po úklidu jsem se prevlekl a vyrazil.
Seishinova reakce mě nepřekvapila. Nicméně, když se začal sneakovat ta Miyou, řekl jsem:
"Moc dobře vím, co chceš. Když budeš zabíjet sám, časem se najde skupinka, která tě sejme, ale když budeš s námi dokážeme tomu zabránit a zároveň, můžeš zabíjet pro naši věc...Poskytnu ti tolik obětí,že ti budou bohate stačit.." Usklibl jsem se a pustil se do úklidu. Po úklidu jsem se prevlekl a vyrazil.
Můj Satoru mě nasledoval a já byla ráda. Vést rozhovor s mrtvolkou nebylo nic moc. S mrtvýma to je tak, že toho většinou moc nepoví. Pomaličku jsem šla do svého pokojíčku, ale nepozorovaný stalking od Seishina jsem si všimla určitě i Satoru. To že byl magor jsme věděli, ale že byl i nějaký uchyl to už ne!
Nijak jsem na to nereagovala a doufala, že opět bloudí. Došla jsem do pokojíčku a Satoru mohl uvidět mrtvolku na stole, což pro něho už nebylo nic neobvyklého. "Raději hlídej dveře" prohodila jsem. Měla jsem opět ten pocit, co u večeře. Nebylo to pěkný! Moje mrtvolky! Nikdo mi na ně nebude šahat ani očumovat! "Chtělo by někoho, kdo to bude dělat za ně... koukla na Satoru. Nemyslela jsem zrovna jeho, ale mohl by mi někoho násilím dotáhnout. "Ale to bych přišla o tu zabavu" dodala jsem a pohlédla na mrtvolku. Pousmála jsem se. "Mám to hold až moc těžký,co?" zeptala jsem se tak do větru, ani jsem neočekávala odpověď. Nasadila jsem si rukavice, zástěru jsem již měla na sobě. Pustila jsem se do práce, moje loutka se již blížila k tomu, aby "ožila". "Už to bude, tak snad do hodinka, mezitím si odpočiň, můj milý" řekla jsem milým hlasem. Pokud u Seishin koukal, jak pracují na mrtvolce, tak mu mohlo přijít, že jsem necrofilka, ale ve skutečnosti tyhle slova patřila Satorimu.
Nijak jsem na to nereagovala a doufala, že opět bloudí. Došla jsem do pokojíčku a Satoru mohl uvidět mrtvolku na stole, což pro něho už nebylo nic neobvyklého. "Raději hlídej dveře" prohodila jsem. Měla jsem opět ten pocit, co u večeře. Nebylo to pěkný! Moje mrtvolky! Nikdo mi na ně nebude šahat ani očumovat! "Chtělo by někoho, kdo to bude dělat za ně... koukla na Satoru. Nemyslela jsem zrovna jeho, ale mohl by mi někoho násilím dotáhnout. "Ale to bych přišla o tu zabavu" dodala jsem a pohlédla na mrtvolku. Pousmála jsem se. "Mám to hold až moc těžký,co?" zeptala jsem se tak do větru, ani jsem neočekávala odpověď. Nasadila jsem si rukavice, zástěru jsem již měla na sobě. Pustila jsem se do práce, moje loutka se již blížila k tomu, aby "ožila". "Už to bude, tak snad do hodinka, mezitím si odpočiň, můj milý" řekla jsem milým hlasem. Pokud u Seishin koukal, jak pracují na mrtvolce, tak mu mohlo přijít, že jsem necrofilka, ale ve skutečnosti tyhle slova patřila Satorimu.
Miya- Doshi (A-rank)
Následoval jsem Miyu až do pokoje, Seishin opravdu nebyl moc nenápadný. Každopádně jsem mu dveře zavřel před nosem a opřel se o ně. Na její první větu jsem se jen zašklebil a sledoval mrtvolu zatímco si Miya nasazovala rukavice. Mlčel jsem, nebylo potřeba slov a vlastně jsem nikdy moc ukecaný nebyl. Měl jsem za to, že činy jsou lepší než slova a tím jsem se řídil.
To je tak sexy. Zavrněla mi v hlavě Fumiko. Jen jsem se pousmál a trpělivě čekal až Miya dokončí svou práci.
To je tak sexy. Zavrněla mi v hlavě Fumiko. Jen jsem se pousmál a trpělivě čekal až Miya dokončí svou práci.
„To by som chcel vidieť tých týpkov, čo by sa ma pokúsili zabiť, kým som pod ochranou Boha! Ale fajn, dedo, nemusíš sa báť..“ Prehovoril Seishin otrávane. I keď ho nazval dedom, v jeho očiach bol. Predsa len, Seishin samotný vyzeral ako nejaký pubertiak, ktorému ešte len nedávno začalo dospievanie. Faktom ale naďalej ostávalo že bol určite starší ako i samotný Akeno. Jeho život by mohol byť vďaka Jashinovi i nekonečný, preto nikdy nebral nič na ťažkú váhu. Nepotreboval premýšľať, stačilo mu byť takým aký je.
„Až vyrazíme, daj vedieť..“ Prehovoril znova a vybral sa za dvojicou. Než však stihol niečo urobiť, Satoru mu priamo pred nosom zabuchol dvere. Obidvaja mohli započuť zvláštny tupý úder, ako Seishin narazil nosom priamo do dverí a následné nadávky, keď sa snažil znova pozviechať na nohy.
„Kok*ti..“ Zahrešil posledný krát a fajne si kopol do dverí, s ktorými to zatriaslo. I keď sa to nezdalo, Seishin bol skôr ako malý chalan, ktorý sa uzatvoril pred svetom po všetkom čo sa mu stalo. Po všetkom čo prežil sa stal naozaj monštrom. To mohli po chvíli pocítiť na vlastnej koži všetci obyvatelia tohto hradu. Než sa vôbec nazdali, závan z mŕtvoly, pachuť krvi a pomaly hnijúceho tela, závan smrti dosiahol aj do Seishinových nozdier. To čo sa v tú chvíľu udialo, bolo až vskutku neuveriteľné. Už spočiatku bolo jasné že Seishin nie je práve najnormálnejší človek, že je dosť labilný. To však nebolo to. I keď on sám pripisoval svoje schopnosti k bohovi, získal ich na základe pokusov a rôznych projektov. Nesmrteľnosť, obrovská výdrž, regenerácia a ohromná čakra. Aj keď to možno nechceli, v laboratóriu vytvorili zo Seishina monštrum, beštiu. On však zato nemohol. V tom momente vystrelila z jeho tela ohromná čakra. Nie len že bola silná, pudy ktoré v sebe zachovávala boli otrasné. Zrazu sa každému z nich priťažilo, slabšie sa im i dýchalo. I keď to boli vysoké ranky a necítili to tak akoby to cítil niekto slabší a normálny. To čo ale cítili bol pud zabíjať, nebola to vôľa ale hotový inštinkt. V tomto stave bol Seishin najnebezpečnejší zo všetkých ľudí na tomto svete. Nie ohľadom sily, ohľadom krokov. V túto chvíľu v ňom prevládalo zviera, zviera ktorým sa z časti stal. Smrť neznamenala nič, iba pud zabíjať, vraždiť, kúpať sa v krvi nepriateľa. Satoru mal približne pár sekúnd nato aby sa odstúpil od dverí, pretože tam kde boli teraz, uvideli, ako sa cez ohromné dvere preráža kosa. A v diere ktorú vytvoril mohli zahliadnuť červené a planúce oko magora.
„Až vyrazíme, daj vedieť..“ Prehovoril znova a vybral sa za dvojicou. Než však stihol niečo urobiť, Satoru mu priamo pred nosom zabuchol dvere. Obidvaja mohli započuť zvláštny tupý úder, ako Seishin narazil nosom priamo do dverí a následné nadávky, keď sa snažil znova pozviechať na nohy.
„Kok*ti..“ Zahrešil posledný krát a fajne si kopol do dverí, s ktorými to zatriaslo. I keď sa to nezdalo, Seishin bol skôr ako malý chalan, ktorý sa uzatvoril pred svetom po všetkom čo sa mu stalo. Po všetkom čo prežil sa stal naozaj monštrom. To mohli po chvíli pocítiť na vlastnej koži všetci obyvatelia tohto hradu. Než sa vôbec nazdali, závan z mŕtvoly, pachuť krvi a pomaly hnijúceho tela, závan smrti dosiahol aj do Seishinových nozdier. To čo sa v tú chvíľu udialo, bolo až vskutku neuveriteľné. Už spočiatku bolo jasné že Seishin nie je práve najnormálnejší človek, že je dosť labilný. To však nebolo to. I keď on sám pripisoval svoje schopnosti k bohovi, získal ich na základe pokusov a rôznych projektov. Nesmrteľnosť, obrovská výdrž, regenerácia a ohromná čakra. Aj keď to možno nechceli, v laboratóriu vytvorili zo Seishina monštrum, beštiu. On však zato nemohol. V tom momente vystrelila z jeho tela ohromná čakra. Nie len že bola silná, pudy ktoré v sebe zachovávala boli otrasné. Zrazu sa každému z nich priťažilo, slabšie sa im i dýchalo. I keď to boli vysoké ranky a necítili to tak akoby to cítil niekto slabší a normálny. To čo ale cítili bol pud zabíjať, nebola to vôľa ale hotový inštinkt. V tomto stave bol Seishin najnebezpečnejší zo všetkých ľudí na tomto svete. Nie ohľadom sily, ohľadom krokov. V túto chvíľu v ňom prevládalo zviera, zviera ktorým sa z časti stal. Smrť neznamenala nič, iba pud zabíjať, vraždiť, kúpať sa v krvi nepriateľa. Satoru mal približne pár sekúnd nato aby sa odstúpil od dverí, pretože tam kde boli teraz, uvideli, ako sa cez ohromné dvere preráža kosa. A v diere ktorú vytvoril mohli zahliadnuť červené a planúce oko magora.
Seishin- Doshi (A-rank)
Už je čas..
ozvalo se v hlavě členům Kyosanto.
Ve své komnatě jsem se oblékl do čistého, dovybavil vybavení a byl připraven se pomstít lidem.
Rozběhl jsem se k bráně a vyrazil do hlavního města.PŘESUN
ozvalo se v hlavě členům Kyosanto.
Ve své komnatě jsem se oblékl do čistého, dovybavil vybavení a byl připraven se pomstít lidem.
Rozběhl jsem se k bráně a vyrazil do hlavního města.PŘESUN
V momentě kdy jsem pocítil změnu jsem rychle odstoupil od dveří a chytl Miyu do náruče. "Odcházíme." Oznámil jsem jí a vyskočil z okna akorát když se Seishin dostal dovnitř kosou. Při dopadl jsem potichu vydechl a zvedl hlavu k oknu. Byl čas na náš boj a Seishin se nám zrovna takhle rozdováděl. "TADY!" Křikl jsem na Seishina a rozeběhl se stále s Miyou v náruči pryč. Plánoval jsem ho v tomto stavu nalákat přímo tam, kde ho bylo třeba.
-přesun-
I keď si to Satoru neuvedomoval, urobil dosť dobrú vec. Seishin bol v tomto stave schopný všetkého, no jednu výhodu mali. Nerozmýšľal už ako človek. A či chcene alebo nechcene, Satoriho taktika bola nakoniec úspešná. Netrvalo dlho a Seishin vážne prerazil dvere a len s podivným pohľadom plný zloby a chute po smrti sa zapozeral na ich chrbty von oknom. Nepovedal ani slovo, len zreval, takmer až zavyl, prehodil si sekeru v rukách a vrhol sa za nimi s úmyslom ich pripraviť o ich bezcenné životy aby ich mohol pomaly, ale isto obetovať svojmu bohu.
~Presun~
~Presun~
Seishin- Doshi (A-rank)
Pohodlně jsme si dělala na mrtvolce a byla spokojená. Toho magora jsem si nevšímla jako kdyby tam nebyl. Už jsem to skoro měla. Moje hoďka byla nakonec jen pár minutek. Takže jsem z toho byla happy jak tři grepy. V klidu jsem si prozpěvovala a měla chill.
Náš magorek zřejmě trpěl nedostatek pozornosti a proto mi musel rozbít moje dveře! Boha, to je nemohl aspoň vykopnout, to by si možná zlomil končetinu. "He?"vyhrkla jsem. Poskládala jsem pečetě a mrtvolka na stole zmizela. Málem jsem to nestihla, protože se po mě Satoru vrhnul jako seishin po mrtvole.
// přesun v náručích největšího muže (na forum)
Náš magorek zřejmě trpěl nedostatek pozornosti a proto mi musel rozbít moje dveře! Boha, to je nemohl aspoň vykopnout, to by si možná zlomil končetinu. "He?"vyhrkla jsem. Poskládala jsem pečetě a mrtvolka na stole zmizela. Málem jsem to nestihla, protože se po mě Satoru vrhnul jako seishin po mrtvole.
// přesun v náručích největšího muže (na forum)
Miya- Doshi (A-rank)
Přecházejíc po své komnatě sem a tam, napil se číše švestkového vína z dovozu. V zemi, která byla známa jako země rýžových polí, nyní zvanou jako Země Míru, byl klid. Obyvatelé prosperovali, množili se, kriminalita klesla na minimum, chudoba také. Všechno bylo všech a založili jsme školy...
...ale jsi vrah... Ozval se Akio...Jsi stejný vrah jako já! Vzdej to, hrdina nikdy nebudeš!
Nevšímal jsem si jeho keců a dolil si číši. Sen se mi vyplnil, nicméně, naše ideologie se musí rozšířit! Přešel jsem ke stolu s mapou. Byla současná, Takumiho figurky byly v pozoru stejně jako figurky naší princezničky. Síly byly vyrovnané, nebýt naší dohody, tak už by Takumi dávno nežil.
...Ano, samozřejmě, Naší dohody. Ale pořád ti nedodal hlavu té ledové slečinky..Máš neschopné podřízené, stejně jako seš ty sám. Měl bys odejít a nechat dospělé válčit...
Akio mě začínal přivádět k šílenství. Protáhl jsem se a přesunul pár mých figurek k západní hranici.
"Potřebuji armádu, území a nasrat svět..." dopil jsem číši a odhodil ji. Posadil se do křesla a soustředil se...
...ale jsi vrah... Ozval se Akio...Jsi stejný vrah jako já! Vzdej to, hrdina nikdy nebudeš!
Nevšímal jsem si jeho keců a dolil si číši. Sen se mi vyplnil, nicméně, naše ideologie se musí rozšířit! Přešel jsem ke stolu s mapou. Byla současná, Takumiho figurky byly v pozoru stejně jako figurky naší princezničky. Síly byly vyrovnané, nebýt naší dohody, tak už by Takumi dávno nežil.
...Ano, samozřejmě, Naší dohody. Ale pořád ti nedodal hlavu té ledové slečinky..Máš neschopné podřízené, stejně jako seš ty sám. Měl bys odejít a nechat dospělé válčit...
Akio mě začínal přivádět k šílenství. Protáhl jsem se a přesunul pár mých figurek k západní hranici.
"Potřebuji armádu, území a nasrat svět..." dopil jsem číši a odhodil ji. Posadil se do křesla a soustředil se...
2 roky ubehli od momentu nášho veľkolepého útoku. Počas týchto dvoch rokov sa toho udialo veľa, no zdalo sa, že to Seishina vôbec nezaujímalo. A to bol fakt. Politika? Zmena vo vedení? Prebratie moci? Obsadenie zeme? Čo z toho vôbec prinášalo pôžitok tak zvrátenému človeku, ak sa ešte tak mohol nazývať, ako je Seishin, ten ktorý k životu potreboval len bolesť, krv a utrpenie. Počas týchto dvoch rokov sa Seishin absolútne nezmenil, jeho bojový štýl ostal rovnaký, presne ako jeho mentalita. Jediné čo sa trochu zmenilo bola jeho lojálnosť. Aj keď stále reptal a bol ku všetkým drzý, vernosť voči Akenovi sa aspoň trochu prehĺbila a on sa skutočne stal jeho osobnou žijúcou zbraňou, ktorej mohol rozkázať čokoľvek, keďže Seishin nemal žiadne zábrany. Vskutku tak trávil i všetok svoj čas, keďže stále veril tomu, že k ucteniu Jashina potrebuje čo najväčší počet obetí. Teror zavládol v ich ale aj v ostatných zemiach. Hovorilo sa o démonovi, chodiaci k náhodným nepriateľským dedinkám, devastujúc ich a vyvražďujúc do posledného jedinca. Muž ktorý robil špinavú prácu. Muž obviazaný v špinavých obväzoch s kosou v ruke a krvavými očami.
Seishin pomaly prechádzal kamennými a drevenými chodbami tohto hradu, ktorý mu bol už nejaký ten rok domovom. Celý nasiaknutý krvou a nie len vlastnou šíril okolo seba nie príliš krásny zápach. Škrípajúc za sebou so svojou kosou ktorú vláčil za sebou neunúvajúc sa ju pozdvihnúť v tichosti si to pomaly kráčal až k Akenovým dverám. Cez hlavu mal spätne prehodenú svoju červenú kapucňu, tak ako vždy. Po svojej ceste pomaly prechádzal poničenými prstami po stene, zanechávajúc za sebou červenú stopu krvi. Tak ako vždy, bolo mu jedno aký bordel za sebou zanechá. Tak isto ako si už zvyšok mohol zvyknúť. Síce to bol otravný kus drzého idiota, svoju prácu vždy vykonal perfektne a prehra pre neho akoby v slovníku ani neexistovala. Trvalo len chvíľu kým sa dostavil k dverám ktoré hľadal. Bez klopania a vyzvania proste prudko otvoril dvere a rozhliadol sa po miestnosti, kým mu zrak nepadol na jeho šéfa sediaceho v kresle. K jeho nohám pohodil divnú šatku so zvláštnym znakom.
„Je mŕtvy..“ Zavrčal a rozhliadol sa po miestnosti, nečakajúc ani odmenu, ale skôr ďalšiu misiu. Jeho zrak sa zastavil na víne. Viditeľne sa uškrnul pri predstave ako sa z ich veliteľa stáva obyčajný alkoholik a znova sa vrátil s arogantným pohľadom späť na Akena.
„Nudím sa, starec..“ Zahrešil narážajúc na farbu jeho vlasov a konečne svoju kosu vyhodil na svoje pravé rameno, pričom z nej opadli posledné kvapky nezaschnutej krvi priamo na podlahu v jeho komnate.
Seishin- Doshi (A-rank)
Z mého soustředění mě vytrhl hlas Seishina.
"Dobrá práce," kývl jsem uznale. Na tyhle věci se Seishin dokonale hodil.
"To je skvělé, že se nudíš. Já tu pro tebe mám spoustu dalšího. Půjdeš na jižní hranici zemi Železa, odřízneš je od všech zdrojů, od všech únikových cest a pak se můžeš odříznout od řetezů. Zab jich kolik jich jen dokážeš."
pozorněji jsem si ho prohlédl a pohledem jsem se zastavil na krvavých skvrnách.
"Udělej tak velkej bordel, jak jen dokážeš.."
"Dobrá práce," kývl jsem uznale. Na tyhle věci se Seishin dokonale hodil.
"To je skvělé, že se nudíš. Já tu pro tebe mám spoustu dalšího. Půjdeš na jižní hranici zemi Železa, odřízneš je od všech zdrojů, od všech únikových cest a pak se můžeš odříznout od řetezů. Zab jich kolik jich jen dokážeš."
pozorněji jsem si ho prohlédl a pohledem jsem se zastavil na krvavých skvrnách.
"Udělej tak velkej bordel, jak jen dokážeš.."
Seishin chvíľku premýšľal či si z neho Akeno robí srandu alebo to myslí vážne. Povedal síce že sa nudí, to ale neznamená, že dostane ďalšiu špinavú prácu pri ktorej sa bude akurát nudiť.
„Héééé? A to zvyšok akože si trie zadky niekde v komorách doprde*e? Čo takto misa kedy nakopem tie ich spros*é lenivé zadky?“ Spýtal sa Seishin so zvýšeným hlasom a nervózne si prešiel po obväze na hrudi. Zápach z neho začínal pomaly prekážať už aj jemu no ešte nejakú chvíľu snáď vydrží.
„Dúfam že tá misa bude o niečo zábavnejšia! Ten idiot na ktorého si ma poslal mal tak chabú ochranku, že som sa musel nechať niekoľko krát nimi dobodať aby z toho bola aspoň nejaká sranda! A ten kretén, jeho prosíkanie o život keď ma videl, toto viedlo krajinu?“ Spýtal sa Seishin s nechuťou a pomaly a bez opýtania prešiel ku mape ktorá bola neďaleko aby si pozrel, kde ho to vlastne zase posiela, než sa znova na mesiac stratí niekde mimo hraníc a narobí ešte väčšie problémy organizácií. Očividne po tej poslednej misii bol Seishin dosť podráždený, chcel zabíjať, problém bol, že to nebola pre neho žiadna výzva. Na malý okamih zdvihol kosu a namieril ju na Akena. Bolo tomu len nedávno čo urobil to isté a zaútočil na Akena, pretože sa nudil. A šlo čakať že to skončí rovnako. Absolútnou Seishinovou prehrou.
„Ak nebude, prisahám na Jashina, prídem si po teba a natrhnem ti tvoju prdel!“ Zavrčal a kosu položil späť na zem čím pošpinil podlahu ešte viac. Následne sa otočil na svojej päte a bez slov sa vydal k masívnym dverám a bráne, odkiaľ sa vydal na svoju cestu.
„Héééé? A to zvyšok akože si trie zadky niekde v komorách doprde*e? Čo takto misa kedy nakopem tie ich spros*é lenivé zadky?“ Spýtal sa Seishin so zvýšeným hlasom a nervózne si prešiel po obväze na hrudi. Zápach z neho začínal pomaly prekážať už aj jemu no ešte nejakú chvíľu snáď vydrží.
„Dúfam že tá misa bude o niečo zábavnejšia! Ten idiot na ktorého si ma poslal mal tak chabú ochranku, že som sa musel nechať niekoľko krát nimi dobodať aby z toho bola aspoň nejaká sranda! A ten kretén, jeho prosíkanie o život keď ma videl, toto viedlo krajinu?“ Spýtal sa Seishin s nechuťou a pomaly a bez opýtania prešiel ku mape ktorá bola neďaleko aby si pozrel, kde ho to vlastne zase posiela, než sa znova na mesiac stratí niekde mimo hraníc a narobí ešte väčšie problémy organizácií. Očividne po tej poslednej misii bol Seishin dosť podráždený, chcel zabíjať, problém bol, že to nebola pre neho žiadna výzva. Na malý okamih zdvihol kosu a namieril ju na Akena. Bolo tomu len nedávno čo urobil to isté a zaútočil na Akena, pretože sa nudil. A šlo čakať že to skončí rovnako. Absolútnou Seishinovou prehrou.
„Ak nebude, prisahám na Jashina, prídem si po teba a natrhnem ti tvoju prdel!“ Zavrčal a kosu položil späť na zem čím pošpinil podlahu ešte viac. Následne sa otočil na svojej päte a bez slov sa vydal k masívnym dverám a bráne, odkiaľ sa vydal na svoju cestu.
- presun -
Seishin- Doshi (A-rank)
Mlčky jsem seděla na židli, podpírala bradu a koukala do stropu. Společně se mnou v místnosti nebyl nikdo další. Je to obyčejně zřízený pokoj někde v prvním patře hradu. Židlí u stolu je hned několik. I když se nic zajímavého nedělo a já tu byla sama, neustále jsem snímala okolí, bez jediného přimhouření oka. Nechtělo se mi spát, přestože bylo pozdě v noci. Zítra jsem měla očekávat instrukce ohledně mé další mise. "Klidně by mi to mohli říct ještě dneska, stejně nemám nic lepšího na práci."
Arakawa Kaori- Doshi (A-rank)
- Poèet pøíspìvkù : 20
Probudil jsem z velmi dlouhého spánku. Pořád se mi zdálo o lávě a čtyř ocasé opici. Málem jsem zapomněl na to, co jsem udělal. Vzpomněl jsem si v momentě, když jsem vlezl do sprchy a chtěl si vydrhnout ten špinavý flek na rameni.
Samozřejmě, že to nebyl špinavý flek, byla to Železná pečeť.
Tohle jen tak nesundáš člověče.. ozval se v mé hlavě zlověstný smích.
Ty idiote jen zavšivenej, umyj se pořádně! ozval se další hlas, který tentokrát patřil Akiovi, mému druhému já.
"No to je super, další hlas v mé hlavě.." dokončil jsem koupel. Převlékl jsem se do mého bílého pláště zdobený červenými znaky.
Sešel jsem do jedné místnosti, kde čekala Kaori-san.
"Kaori-san...Soudružko.."
pohlédl jsem na ni zpříma a sluha mi donesl džbán s vodou. Od té doby, co mám v sobě opičáka, mám pořád vyprahlo v hrdle.
"Soudružko, nevím, jestli to víš, ale našeho drahého přítele Midoriyo Date potkal hrozivý osud. Je mrtvý..Yu no Kuni je naprosto v rozkladu, rozdělila se do několika regionů a jeden z nich mi dělá starosti. Chci abys vedla infiltraci do jednotlivých regionů a zjistila, v čem vězí zakopaný pes. Pak budeš velet armádě a zajistíš, aby samozvaní feudální pánové se odebrali na věčnost.." vyhrkl jsem na ni najednou spoustu informací a raději se znovu napil.
Samozřejmě, že to nebyl špinavý flek, byla to Železná pečeť.
Tohle jen tak nesundáš člověče.. ozval se v mé hlavě zlověstný smích.
Ty idiote jen zavšivenej, umyj se pořádně! ozval se další hlas, který tentokrát patřil Akiovi, mému druhému já.
"No to je super, další hlas v mé hlavě.." dokončil jsem koupel. Převlékl jsem se do mého bílého pláště zdobený červenými znaky.
Sešel jsem do jedné místnosti, kde čekala Kaori-san.
"Kaori-san...Soudružko.."
pohlédl jsem na ni zpříma a sluha mi donesl džbán s vodou. Od té doby, co mám v sobě opičáka, mám pořád vyprahlo v hrdle.
"Soudružko, nevím, jestli to víš, ale našeho drahého přítele Midoriyo Date potkal hrozivý osud. Je mrtvý..Yu no Kuni je naprosto v rozkladu, rozdělila se do několika regionů a jeden z nich mi dělá starosti. Chci abys vedla infiltraci do jednotlivých regionů a zjistila, v čem vězí zakopaný pes. Pak budeš velet armádě a zajistíš, aby samozvaní feudální pánové se odebrali na věčnost.." vyhrkl jsem na ni najednou spoustu informací a raději se znovu napil.
Pohled jsem přesunula na Akena. "Doshi-sama,..." informací bylo několik a já pořádně nevím, jak je uchytit, takže jsem se na chvíli odmlčela. Midoriyo Date se mě zastal a ujal, když mě odepsala vlastní zmagořená rodina. Jako daiymo mě vychoval v luxusu. Až na některé jeho jashinistické praktiky jsem si nikdy nemohla stěžovat. "... nevím. Smím vědět, jak a kdy zemřel?" Ostatní informace jsem postřehla a taky k nim mám otázky, ale tuto chvíli jsem věnovala mé nejbližší osobě. Šlo poznat, že jsem byla naštvaná. Touhu pomsty jde těžko potlačit.
Raději jsem se posadil vedle do prázdného křesla.
"Moc toho nevím, ale hrad někdo napadl, říká se, že to byl klan Kana.. Poněvadž útočníci měli znak klanu vyšitý na oblečení. Já si myslím, že bych věděl, kdyby naši vazalové zaútočili na Yu no Kuni.." chvíli jsem se odmlčel.
"Zaútočili ve tmě a chytře. Zabili feudálního pána a celou jeho rodinu a všechno zlato co měl ukradli. Nevím, jak se jim podařilo zabít někoho nesmrtelného, ale asi to nebudou žádní slabí a podřadní ninjové..." přimhouřil jsem oči. Viděl jsem, že ji to trochu zasáhlo. Nedá se čemu divit, přeci jenom to byl její blízký.
Tento případ mi v hlavě pořád koloval, jak ho sakra mohli porazit?
"Moc toho nevím, ale hrad někdo napadl, říká se, že to byl klan Kana.. Poněvadž útočníci měli znak klanu vyšitý na oblečení. Já si myslím, že bych věděl, kdyby naši vazalové zaútočili na Yu no Kuni.." chvíli jsem se odmlčel.
"Zaútočili ve tmě a chytře. Zabili feudálního pána a celou jeho rodinu a všechno zlato co měl ukradli. Nevím, jak se jim podařilo zabít někoho nesmrtelného, ale asi to nebudou žádní slabí a podřadní ninjové..." přimhouřil jsem oči. Viděl jsem, že ji to trochu zasáhlo. Nedá se čemu divit, přeci jenom to byl její blízký.
Tento případ mi v hlavě pořád koloval, jak ho sakra mohli porazit?
Znak Kana nebyl solidní vodítko, takže Akeno bez bližší identifikace útočníků nemůže víc zasáhnout, alespoň ne hned. Zjistit víc má být moje práce. "Provedu infiltraci a ve vašem jménu potrestám zodpovědné osoby. Který region vás trápí, Doshi-sama?" Jsem ráda, že Akeno tuto misi svěřil mě. Odhodlání mám víc než dost. "V jakém stavu se našlo tělo?" Sice ukradli všechno zlato, ale bandité přestrojení za klan Kana by Midoriya nikdy nedokázali zabít. Zlato byl jen bonus, hlavní cíl Daimyo. Možná budou nějaké vodítka na jeho těle.
Strana 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Naruto Stories: The Revolution :: RPG GAME :: Naruto Stories: The Origin :: Herní místnosti :: Heiwa no kuni - Kyosanto
Strana 2 z 5
Povolení tohoto fóra: