Naruto Stories: The Revolution
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mizu no Tera

+6
Raijin Dreyar
Bijuu
Kataro Yamada
Kotomi Yamada
Reizo Kaneki
Hashiru Senju
10 posters

Strana 3 z 3 Previous  1, 2, 3

Goto down

Mizu no Tera - Stránka 3 Empty Mizu no Tera

Příspěvek pro Hashiru Senju Sat Jul 14, 2018 11:03 am

First topic message reminder :

MIZU NO TERA

Na hranicích Shimo no Kuni se nachází ostrov Vodního chrámu. Je to obrovský chrám nacházející se na vodní hladině, který je vybudován na podvodní jeskyni. Chrám není ničím obehnán, jen genjutsu mlhou a okolní vodou. V podvodní jeskyni se nachází tajemný démon, který uctívají vodní mniši.
Chrám je obýván vodními mnichy. 

Jezero
Mizu no Tera - Stránka 3 72-capture_164_07092013_214128

Chrám
Mizu no Tera - Stránka 3 Water+Temple_LA_Small
Hashiru Senju
Hashiru Senju
Tsukikage (S-rank)*HA
Tsukikage (S-rank)*HA

Poèet pøíspìvkù : 575

Návrat nahoru Goto down

Mizu no Tera - Stránka 3 Empty Re: Mizu no Tera

Příspěvek pro Milli Tue Jul 24, 2018 4:50 pm

Pokrčila jsem rameny, nic podrobného se v té legendě nepsalo. Lidé se tohoto místa podle všeho báli. Mlčky jsem čekala na co příjde, jestli teda vůbec na něco příjde a zahleděla se do dálky. Po jeho zjištění, že tu opravdu byl Bijuu jsem se ošila. "No..tak nevím jestli mám doufat v to, že se spíše odsud dostal a nebo že ho někdo dostal. Nikoho z nich nechci každopádně potkat." Nebyla jsem srab ale realista a lenoch. Přeskočila jsem na další rozbořenou zeď a pak na další. Snažila jsem se najít nějaká těla. "Hmm nikdo tu neumřel asi." Prohodila jsem k němu a pak se zarazila. "I když..tahle louže krve nevypadá dobře." Stoupla jsem si na špičky a znova se rozhlédla jestli nenajdu tělo. "Tělo chybí.."
Milli
Milli
A-rank

Poèet pøíspìvkù : 141

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Megumi Tue Jul 24, 2018 5:03 pm

Nevyzerala tak nadšene ako ja. Pre čo asi tak. Naozaj som si myslel že to je ohromný a úchvatný objav, ktorý som si chcel ísť čo najskôr overiť. Zatiaľ niekam odskákala, aj keď ja som stále civel na stenu a čítal som v podstate .. nič podstatné. No stále.. 
Keď povedala niečo o krvi, v momente som na ňu upriamil pozornosť a rýchlo som k nej preskákal z múra na múr. Podobne, ako sa tam dostala ona. Pozrel som sa na krv. Necítil som sa zhrozene. Skôr zamyslene. 
"Bolo tu niekoľko osôb." Poukázal som na stopy, ktoré za sebou zanechali keďže no.. asi sa ponáhľali. 
"Vyzerá to na dvoch, čo to buď neprežili, alebo padli do bezvedomia.. keď si to tak vezmeš, stopy sú hlaven okolo tohto miesta a tamtoho." Poukázal som na dve miesta, kde pred tým ležali Kotomi s Reizom, aj keď to som zatiaľ nemal ako vedieť.
"No.." Na chvíľku som sa odmlčal a pohľad mi trocha potemnel. "Možno Reina práve prišla o konkurenciu.. tej krvi je tu fakt veľa. A máš pravdu. Démon buď utiekol čo.. nedáva zmysel pretože by to mohol spraviť už dávno. Alebo ho zobrali zo sebou.. aahh nechápem." Začal som si šúchať hlavu. Každé ďalšie slovo však bolo tichšie a tichšie. 
Megumi
Megumi
Doshi (A-rank)

Poèet pøíspìvkù : 307

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Milli Tue Jul 24, 2018 5:46 pm

Znova jsem skenovala trosky pohledem. Nic dalšího jsem ale nenašla. "No..tady toho asi už víc nezjistíme." Poznamenala jsem a skočila na další kus zdi. "Kam teď?" Položila jsem těžkou otázku a sehnula se po menší kousek zdi, akorát do ruky. Pohodila jsme si s ním a strčila ho do ruksaku. Proč? Jen tak! Protože můžu! "Jestli přece jenom hledáš je." Otočila jsme se na něj, věděl koho myslím. "Tak pokud to byla princezna a někdo další..proběhl tu boj." Přemýšlela jsem nahlas. "Po tomhle." Máchla jsem rukou po troskách. "Byli zranění. Jsme na hranici Shimo nu Kuni. Pochybuji, že by se vrátili zpět. Princezna byla prohlášena za nepřítele Shimo no Kuni. Hodně by riskovala kdyby se rozhodla zraněná vyhledat pomoc zde." Zahleděla jsem se do dálky kde začínala Yu no kuni. "Museli jít hledat pomoc jinam. Někam kde nikoho tenhle boj o moc nezajímá." Koukla jsem se na něj a pousmála se. "Tak co? Chceš tam?"
Kývla jsem směrem k Yu no kuni.
Milli
Milli
A-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Megumi Tue Jul 24, 2018 6:10 pm

Prikývol som. "Máš pravdu, nezistíme." Vystrel som sa a pozrel som sa za bielovláskou. Asi mala pravdu. Možno som ich hľadal? Prečo však, to mi bola dobrá otázka. No.. nebol som z tých ktorý radi nechali niekde rozrobenú prácu alebo nejaký dlh. Čo bolo celkom vtipné, lebo Kotomi som nedlhoval nič. 
"Myslím že bola. Počet ľudí by sedel... asi?" Zaškrípal som zubami. No aj cez fakt, že som mohol pôsobiť nervózne, som nervózny nebol. Ak aj bol tak skôr kvôli tomu, že som proste nevedel, čo sa presne stalo.
"Chce sa ti? Neplánujem sa tam privtrieť len, omrknúť situáciu. Kúpim ti suvenír!" Síce som nemal za čo ale hej, po ceste stále môžem okradnúť nejakého obchodníka nie? Aj keď to vôbec nebol môj štýl, Saya ma to pokojne mohla naučiť. Musel som sa jej spýtať, ako to robí. Síce som nebol pekná bielovláska s prsiami ale.. on nie žiadne ale, mal som to ťažšie.
Megumi
Megumi
Doshi (A-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Milli Tue Jul 24, 2018 6:29 pm

Zasmála jsem se tomu, že mi koupí suvenýr. "No jasně." Protočila jsem očima. Nešlo vůbec o to jestli se mi chce nebo ne. Já jsem neměla žádný plán, proto jsem se přidala k němu. Proto jsem se hodlala přizpůsobit. "Tak pojď." Protáhla jsem se a přeskákala ještě pár trosek, než se dalo jít normálně. "Bude to dlouhá cesta." Poznamenala jsem s povzdechnutím. "Až mě budou bolet nožky neseš mě na zádech." Oznámila jsem mu to jako hotovou věc a pokračovala.

-přesun?
Milli
Milli
A-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Megumi Tue Jul 24, 2018 6:35 pm

Vyceril som zuby do pomerne milého úsmevu.
"Spoľahni sa." Sám som začal preskakovať za ňou a znova som len aktivoval sharingan k tomu, aby sa mi ľahšie čítali v podstate deň staré stopy. Nevedel som aká bude dlhá cesta.
"Buď pre istotu na pozore. Možno mali v skupine niekoho, dobrého na pasce." Dodal som ešte pre istotu a v podstate som sa zaradil kúsok za Sayou. Už len z toho dôvodu, že mala celkom pekný zadok. Teda stopy, pozerať sa na stopy. Tvár som v momente zasadil niekam k zemi a po blížiacich sa stromoch. Naozaj sa ponáhľali. Situácia asi bola kritická.

(presun)
Megumi
Megumi
Doshi (A-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Megumi Mon May 13, 2019 8:15 pm

Po tom, ako sa mi podarilo Kotomi v hlave spôsobiť istý životný problém a rozpor, ktorý si musela sama vyriešiť, som sa od nej predsa len stratil. Nepotrebovala ma na každom kroku a ja som na každom jej kroku ani nemienil byť. Pravdepodobne by som sa zbláznil. Potreboval som trocha vyventilovať a poznal som miesto, ktoré na to bolo ako stvorené.

A tak som sa ocitol tu. Na mieste, ktoré síce už bolo v podstate len zrúcaninou.. no kvôli istému dôvodu tu príliš ľudí nechodilo. Posadil som sa na jeden z pilierov, ktorý trčal z vody vysoko do vzduchu. Bol obohatený rôznymi ornamentami, ktoré však už zašli časom. Nemal som u seba žiadne zbrane. Nebyť toho, že sa nachádzam na xy metrov dlhom pilieri, pravdepodobne by jeden ani netušil, že som nejaký shinobi. Oblečené som mal klasické trojštvrťové čierne nohavice, jednoduché čierne tričko bez znaku, ktoré by ma identifikovalo k nejakej frakcii a to vlastne bolo úplne všetko. Prišiel som sem relaxovať a trocha si prečistiť hlavu, nie sa pobiť a niekoho zabiť. Rozvalil som sa na chrbát a len som pozeral na oblohu. Nechal som moje myšlienky voľne plynúť, no zväčša ma zavádzali na miesta v pamäti, ktoré boli nejakým spôsobom výraznejšie, než tie iné.
Megumi
Megumi
Doshi (A-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mikoto Hyūga Mon May 13, 2019 8:36 pm

Vedela som o ňom skôr, než sem mladý Uchiha vôbec prišiel. Vďaka tréningu, ktorý som zvykla v poslednom čase absolvovať práve na tomto tichom mieste, som mala aktivovaný Byakugan. Skrz neho som bola schopná vidieť do diaľky desiatok kilometrov. Pery sa mi roztiahli do pobaveného úsmevu. Prišiel si snáď po ďalšiu nakládačku? Potichu som pozorovala smer, ktorým mieril. Napokon sa zastavil na stĺpe neďaleko toho, na ktorom som stála ja. Očividne si ma nevšimol.
"Naposledy ti toho snáď nebolo dosť, Uchiha?" zakričala som smerom k nemu. Odkedy sme sa videli naposledy, ubehol nejaký ten čas, avšak sám o sebe sa nezmenil. Pôsobil rovnako, akurát som videla nejakých pár vrások navyše. Nevyzeralo to však, že budem útočiť. Konieckoncov, Reinine záujmy mi boli tak nejako u prdele. Kým som pôsobila ako loajálna Kunoichi, v skutočnosti mi šlo len a len o vlastné prežitie. V živote by som pre ňu nepoložila život. Nestála mi za to.
"Celkom neobvyklé miesto na prechádzku," dodala som ešte s úškrnom na perách.
Mikoto Hyūga
Mikoto Hyūga
A-rank

Poèet pøíspìvkù : 157

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Megumi Mon May 13, 2019 9:00 pm

Sotva som stihol privrieť oči, keď som započul pomerne známy hlas. Chvíľku som rozmýšľal, či som naozaj bol tak slepý, alebo bola veľmi dobrá v hraní na schovávačku. Ostatne.. v tom som sa s ňou nemohol rovnať. Pred tým, než som jej stihol odpovedať, mohla započuť pomerne dosť neohrabaný povzdych, ktorý som sa ani nesnažil zakryť. 
"Robíš si srandu? Stále mi brní ruka... Hyuuga." Vyskočil som na nohy, no skôr do poddrepu. Ruky som si oprel o kolená a zapozeral som sa na miesto, odkiaľ sa dievčina, teda už skôr žena, ozvala. Prižmúril som oči. Bola pravda, že som ju už nejaký ten piatok nevidel, ale bol som si istý, že buď nosievala striedmejšie oblečenie, alebo k nej posledné mesiace boli viac než ústretové.

Moja poznámka bola mierená k našemu poslednému stretu, ktorý bol na bojisku.. stretu, v ktorom som na vlastnej koži okúsil, aké je to nepríjemné byť zasiahnutý Juukenom. No našťastie to bolo iba do ruku, s ktorou som najbližšie tri dni nemohol hýbať a minimálne týždeň som s ňou nebol schopný koncentrovať chakru. Samozrejme mi to mohol niekto vtedy vyliečiť.. ale tá moja blbá hrdosť..
Na jej poznámku o prechádzke som prikývol. "Ešte že som sa sem neprišiel prechádzať." Pousmial som sa. Bol to podivný úsmev, ako keby som za ním niečo skrýval. Možno trocha výzva, niečo na štýl - vieš to aj lepšie.

"A ak hádam správne, ty si sem neprišla pre Kanu natrhať fialky hm?" To bola zas skôr rečnícka otázka, keďže tu fialky nerástli. Nie že by som ich rád nevidel na pohrebe už spomenutej osoby.
Megumi
Megumi
Doshi (A-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mikoto Hyūga Mon May 13, 2019 9:51 pm

Môj výraz pôsobil pobavene.
"Máš jediné šťastie, že som vtedy neprišla o oko. Vyšlo by ťa to veľmi draho," poukazovala som tenkú svetlú jazvu, ktorá sa mi tiahla cez pravé oko. Spôsobil mi ju práve on pri našom poslednom strete. A nie len to. Čeliť samotnému Katonu nebolo jednoduché. Dal mi pekne zabrať, na čo som nebola zvyknutá. Uchiha klan je vskutku zaujímavý.
"A čo potom? Chytať ryby? Hľadať stratené Atlantídu a trojzubec?" nadvihla som obočie. Hoc vyzeralo, že svoju otázku myslím smrteľne vážne, niekto ako on musel tú vysokú koncentráciu sarkazmu pocítiť. Nepriamo som ho bádala k tomu, aby mi odpovedal na otázku. Nemusel však. Predsa len, nebolo to tak úplne v mojom záujme. Jedine, ak by sa to s tými mojimi tak nejak bilo. Potom by si zaslúžil znova cez držku.
"Tej by som doniesla tak maximálne kúsok muchotrávky. Pri jej pripečenom blonďatom rozume by som sa ani nedivila, keby si to pomýlila s niečím jedlým," usadila som sa na zem.
"Chodievam sem trénovať," odvetila som mu pravdivo. Možno čakal, že tu snáď naozaj hľadám Atlantídu. Skutočnosť však bola omnoho nudnejšia.
Mikoto Hyūga
Mikoto Hyūga
A-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Megumi Mon May 13, 2019 10:06 pm

Pokrčil som ramenami. "Poznáš to.. radosti a strasti v práci.." Odvetil som jej na poznámku o oku. Bola pravda, že som jej po očiach vtedy šiel. Keby že je hocikto iný, aj by o ne prišla.. ale vďaka jej reflexom som jednoducho mal problém prekonať jej obranu aj cez fakt, že som dokázal predvídať jej pohyby.. a keďže genjutsu na tie oči nefungovali.. hej, bol som vtedy trocha iritovaný.
".. a dnes u seba nemám tanto." Pokrčil som ramenom. Aj vtedy som sa držal stranou, minimálne na dĺžku môjho tanta, ale preferoval som aj dĺžku mojich katonových techník.

Na chvíľku som sa odmlčal a pohľad som uprel niekam k zrúcaninám chrámu. Bolo vidieť, že jej na tú otázku sám odpovedať tak úplne neviem. 
"No, stavím sa, že by sa tu nejaký trojzubec našiel..." Ostatne to bol vodný chrám.. v ktorom v minulosti prebývali vodný mnísi a chvosty sanbiho trocha trojzubce pripomínali.

Musel som sa úprimne zasmiať. Spokojne som si z drepu sadol na zadok a nohy som len zvesil cez okraj stĺpu, na ktorom som sedel. Ako keby som úplne zhodil svoje garde, no vedela, že to nie je tak úplne pravda. Moje telo bolo uvoľnené, no za to pripravené vyraziť, ak by bolo treba.
"Hej, vidím že obaja máme svoje problémy so svojimi veliteľmi." V podstate som jej tým naznačil, že hej, tiež máme s Kotomi svoje dni. Teda v rámci čisto profesionálneho vzťahu.
"Yeah? Tak.. môžeš začať. Rád si to pozriem." Naklonil som sa trocha dopredu a rukami som sa znova oprel o kolená, očakávajúc.. kto vie čo? Začne tu tancovať? Naozaj som nikdy nevidel Hyuugu trénovať, len som s nimi pár krát bojoval. Teda väčšinu mojich skúseností s nimi mala na svedomí práve Mikoto.
Megumi
Megumi
Doshi (A-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mikoto Hyūga Mon May 13, 2019 10:28 pm

"Och, áno. Horšie než to by snáď bol len už fakt, že si kvôli Kane musím zaobstarať slepeckého psa," preniesla som znepokojene. Len kvôli nej som sa dostala do danej situácie. Alebo to bolo kvôli našej drobnej princezničke? Tak či onak, moje oči patria len a len mne. Ktokoľvek sa pokúsil na ne siahnuť, zaplatil za to. Uchiha takisto.
"Tým pádom sa nemusím báť o tvoje zdravie," podpichla som ho. Nastala krátka odmĺka, ktorú prerušil znova on.
"Kedysi tu býval poklad, živá bytosť, démon. Až kým jeho pokoj nenarušili...rebeli? Nazvime to tak. Aký sebecký človek musí byť, aby si vzal toľkú moc a živil ju v sebe, len aby mohol dosiahnuť svoje sebecké ciele?" obrátila som pohľad ku Goemonovi. Nebezpečne sa mi v nich blýsklo, no po chvíli to zmizlo a nahradil ho relatívne milý výraz.
"Tak či onak, nie je to moja vec," pokrčila som ľahostajne ramenami. Pri jeho poznámke som nadvihla obočie.
"Sklamem ťa, ale meškáš. Navyše, obávam sa, že by si si to vysvetlil nejako inak a potom by z toho vzniklo nejaké trápne nedorozumenie," mohol to pochopiť rôzne, no mohol si byť istý tým, že ide opäť o podpichovanie. Hold, môj charakter sa časom trocha zmenil.
Mikoto Hyūga
Mikoto Hyūga
A-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Megumi Mon May 13, 2019 11:05 pm

Trocha neprítomne som prikývol. 
"Chudák to pes." Zľahka som sa uškrnul, snažiac sa si v hlave nejakým spôsobom usporiadať podobnú predstavu. No moc to teda nešlo.
"Ha - ha - ha." Odfrkol som, no viac pobavene než podráždene. Pomaly som sa prehúpol cez okraj stĺpa a čochvíľa som bosky dopadol na hladinu vody, z ktorej stĺp trčal. Teraz som sa na ňu pozeral dosť zdola. Celkom nezvyk, keďže som bol o niečo vyšší.
"Úprimne o tom viem viac, než by som chcel vedieť." Pokrčil som ramenom. "Sanbi, trojocasý chakrový démon.. jeden z deviatich žijúcich beštií... úprimne neviem, pre čo sem tí kreténi išli a pre čo ho vyrušovali ale.. keby že tu som ja, dopadlo by to inak." Nechcel som priam povedať, že by som si Sanbiho ochočil ale.. určite by tam pri tom moja veliteľka nemusela umierať. 
"Predsa len.. dva roky do zadu tento chrám v podstate ešte stále stál.. a teraz?" Spravil som pár krokov niekam stranou, sledujúc v podstate rozpadlinu. ".. trosky." Lenivo som si povzdychol. Mal som takéto miesta rád. No mal som ich radšej, keď sa rúcali pomaly, postupom času a nie kvôli tomu, že niekto nezvládne boj so svojim vlastným egom. No o tom radšej neskôr.

Naozaj som vyzeral sklamane.
"Naaah.. naozaj? A ak ťa k tomu dotlačím?" Zľahka som sa uškrnul. Kto vie.. bola to výzva? Každopádne tam odtiaľ zhora, mohla zaregistrovať, že sa uškŕňam. Provokačne, tak trocha ako chlapec.. oh a taktiež mohla zaregistrovať koncentráciu v mojich očiach, v ktorých sa objavil sharingan.
Megumi
Megumi
Doshi (A-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mikoto Hyūga Mon May 13, 2019 11:33 pm

"Aspoň ich neláka predstava vlastniť Byakugan," oplatila som mu provokačnú poznámku. Narozdiel od neho som však dole nezoskočila, páčil sa mi výhľad, ktorý som odtiaľ mala. Aj keď to tu už pár rokov chradlo.
"Prečo? Aby mali výhodu a šancu vyhrať. Aj keď to ma privádza k otázke - kto je ten správny vodca? Sadomasochistická blondínka vyžívajúca sa vo vlastnej popularite a manipulácii, alebo princeznička, ktorá sa neštíti proti vlastným ľuďom použiť samotného démona, ktorého moc je iste silne deštruktívna? Čo sa skrýva pod jej roztomilou tváričkou?" sklopila som k Uchihovi zamyslený pohľad. Teoreticky sme boli nepriatelia, prakticky nás však spájala niečo iné. Odrazila som sa a ladne pristála pár metrov pred ním.
"Pevne verím, že sa tento konflikt skončí neutrálne - zabijú sa navzájom," zaškerila som sa. Ani jedna z tých dvoch mi nesedela, neverila som im. Obe boli príliš...divné na to, aby stáli na čele. Znova som sa pobavene pousmiala.
"Nedotlačíš, nemáš ako. Zabudol si si predsa tanto," pripomenula som mu s jemne našpúlenými perami. Vyzeralo to, ako keby som ho bez neho nepovažovala za dostatočnú hrozbu, a teda nemala dostatočnú motiváciu k tomu mu niečo ukázať, predviesť alebo si s ním dať nejaký "priateľský" súboj.
Mikoto Hyūga
Mikoto Hyūga
A-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Megumi Mon May 13, 2019 11:49 pm

Poznámku o lákaní predstave mať byakugan som bral mlčaním, pretože ma úprimne ani len nenapadlo, že by tým mohla myslieť mňa. Bol som predsa len hrdým členom klanu Uchiha.. kradnúť niekomu oči, to bolo tabu. Teda.. ak som nerátal vlastne´ho brata ale to bol iný prípad!

No po tom sa téma naozaj obrátila k démonovi. Nechcelo sa mi moc o ňom hovoriť, skôr som jej.. odvetil. Skočila ku mne a mne sa na tvári objavil slabý úsmev. 
"Neviem, aj keď by som veľmi rád videl do druhých ľudí.." Poťukal som si prstami na spánok, no skôr som tým chcel poukázať na sharingan. 
" .. tieto oči niekedy vidia úplné hovno." Pokrčil som ramenami. 
"Mňa sa nepýtaj... nie som z tých, ktorý by ju slepo nasledovali.. a ktorých očarila roztomilou tváričkou.. naaah nie je môj typ." Pokrčil som ramenom. Bola pravda, že som ju celkom rád podpichol.. proste nadhodil nejakú takú návnadu, po ktorej zatiaľ vždy dychtivo skočila. Až ma to desilo. No späť k pomerne lepšej téme. Spravil som taký polkrok dozadu a zľahka som sa naklonil, pozerajúc sa na Hyuugu cez obočie. Ruky som spustil pozdĺž tela a snažil som sa .. no vyzerať ako hrozný gangster, nie že by mi to až tak vychádzalo. Skôr som si v realite z takých ľudí robil celkom srandu.
"O tom sa snažíš presvedčiť sama seba Hyuuga?" Vyceril som zuby. "Hej hej nedotlačím.. nemám ako, ale stále si zliezla sem.. skrátila vzdialenosť.. koľko ti bude chýbať krokov.. štyri? päť? To je koľko sekúnd? jedna?" Rozanalyzoval som situáciu.
"Ou.." Zložil som ruky tento krát do seba atrocha som si pokrupal hánkami. 
".. niečo mi hovorí že si zatancovať chceš."
Megumi
Megumi
Doshi (A-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mikoto Hyūga Tue May 14, 2019 12:15 pm

Zabodla som svoje svetlé oči do tých jeho.
"Nepáčilo by sa ti to. Niekedy je skrátka lepšie nevedieť," snažila som sa mu snáď naznačiť, že tú schopnosť mám? Hoc je to jedna zo špeciálnych schopností Byakuganu, neovládam ju, za to však som schopná intenzívnejšie vnímať reč tela, mimiku a podobne.
"Iste že nie. V tom prípade by si patril k sympatizantom Reiny," naklonila som hlavu na stranu. Čo si budeme hovoriť? Reina bola neporovnateľne krajšia než naša malá princeznička. Kým tá pôsobila ako nejaké ustráchané dieťatko, Reina bola v podstate alfa samica, ktorá si šla za svojim aj skrz mŕtvoly. A práve to bolo to, čo mužov priťahovalo, teda aspoň tých ľahkomyselných. Goemonova zmena postoju ma skôr rozosmiala, než vystrašila. Bolo to pravdepodobne spôsobené tým, že to pôsobilo priveľmi neprirodzene a umelo.
"Vysvetlil si si to zle, ale budiš, nechám ťa v ilúzii, že mojim jediným prianím je rozthnúť ti prdel až po lopatky," provokačne som vyplazila jazyk.
"Máš pravdu, predsa len, pochádzam z klanu, ktorý preň žije, Uchiha," dodala som napokon. Ostala som však rovno stáť prepichujúc ho prenikavým pohľadom. Nestretla som snáď ešte nikoho, kto túžil dostať znova nakládačku, aj keď tentoraz to nebolo...také vážne. Nenachádzali sme sa na bojovom poli ani na nepriateľskom území.
Mikoto Hyūga
Mikoto Hyūga
A-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Megumi Tue May 14, 2019 6:08 pm

Prevrátil som očami. Hej, bolo dobré vedieť, že Hyuuga taký problém nemá a že vidí do ľudí a veci okolo. Asi si ju niekedy najmem, keď sa budem rozprávať s tými Senju magormi ktorí sa u Kotomi usídlili.
"Oh.. ja som hovoril o Kotomi." Poupravil som sa. Bola pravda, že niekedy som odpovedal len polovične. Ako keby som poniektoré otázky nepovažoval za dostatočne.. no, hodné k odpovedi? Alebo proste nepotrebovali odpoveď. No a po tom tu vzniklo nedorozumenie. No ešte skôr, než sme sa stihli zamotať, ma celkom prekvapil jej postoj. Teda.. musela si veriť. Respektívne musela aspoň trocha veriť mne? že sa nepokúsim o naozaj zákerný shit.
"Uf.. hej?" Zľahka som sa pousmial a pomaly som sa tiež vyrovnal. ".. úprimne som dúfal, že odmietneš?" V podstate som sa snažil implikovať, že celkom pokazila moje plány. Hej, určite.. provokoval som, ale dobrovoľne dostať na hubu? Ja by som ju neporazil bez toho, aby som ju mal v pláne priamo zabiť.. a to som v pláne nemal ani pri našom poslednom, pomerne dosť vojenskom stretnutí.
"Si si istá? Ako.. čoskoro sa pravdepodobne táto vojna zas rozhýbe a na boj bude dosť času po tom.. hehe.." Snažil som sa z mojich slov vycúvať. Čo mohlo byť vtipné.. aspoň pre ňu. Predsa len, posledné roky bola obklopená prevažne samuraimi, ktorí takéto správanie príliš neakceptovali.
Megumi
Megumi
Doshi (A-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mikoto Hyūga Tue May 14, 2019 7:59 pm

Prevrátila som očami. Ten Uchiha bol naozaj skrytá blondína.
"Ja viem. Preto som povedala, že ak by si bol tak ľahko ovplyvniteľný krásou, vybral by si si skôr Reinu," na to, aký dobrý bol v boji, toho inteligenčne moc nepobral. Alebo teda skôr mal dlhšie vedenie.
"Odmietnem?" opäť sa mi zablýskalo v očiach, keď sa mi pred očami premietli spomienky z môjho detstva. Nikdy som neodmietla. Neprestala som, až kým som svojich protivníkov neumlátila skoro na smrť.
"Ja tieto ponuky neodmietam, chlapče. Ale dobre, beriem, je pekne, teplo a tieto ruiny majú nejakú historickú hodnotu...," pokrčila som letmo ramenami, deaktivujúc svoj Byakugan. Nepotrebovala som ho. Niekto by si povedal, že som naivná. Nie som. Vedela som, že sa nepokúsi prepadnúť ma ani zabiť. Vedela som, že ma nepodceňuje rovnako, ako som ja nepodceňovala jeho.
"Bude ešte dosť príležitostí na porovnávanie sily našich očí," oprela som sa chrbtom o kamenný stĺp a založila si ruky na hrudi.
Mikoto Hyūga
Mikoto Hyūga
A-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Megumi Thu May 16, 2019 2:46 pm

Doslovami nad hlavou zakrákala vrana. No.. nie tým divným spôsobom, bola jedna z mojich a ja som vedel, že sa mi ale že fest vysmieva. Ešte aj tá tónina - krá-krá-krá.. úplné háa-háa-háa. No a ja som sa nad svojim životom na chvíľku pozastavil. Vždy som bol v tom, že som bol celkom inteligentný.. no možno práve toto čo sa stalo teraz bol dôvod, prečo som nikdy nebol vo veliteľskej pozícií a ani som tam byť nechcel.
"O tom sa nemôžem hádať." Priznal som nakoniec, keďže pretvarovať sa chcelo proste veľa energie.
"Chlapče.. pff.. som pravdepodobne starší než ty hej.." Založil som si ruky nespokojne nahruď.
" .. oh ale keď sa cítiš ako stará duša." dodal som nakoniec. Nemohol som to predsa nechať len tak bez odvety.
"Yeah bude, well.. kým je toto podivné prímerie alebo ako to nazvať, chceš niečo podniknúť?" Dodal som s úškrnom. Bola to v podstate pozvánka na rande ? Kto vie. Ale rozhodne by som si s ňou vyrazil ešte pred tým, než budem nútený sa s ňou dorezať kvôli egu ženskej, ktorá si myslí že má 18 a je neuveriteľne krásna a ženskej, ktorá si myslí, že má reálne na to viesť zem.
Megumi
Megumi
Doshi (A-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mikoto Hyūga Thu May 16, 2019 8:58 pm

Pocítila som taký ten pocit zadosťučinenia. V podstate som z neho urobila hlupáka, pretože mu ušla pointa mojich slov. Nevadí, stane sa, dokonca aj samotnému Uchihovi.
"Je to možné, ale mentálne ako starší nepôsobíš. Občas mi príde, že s tebou ešte stále bije puberta," dnes som mala ostrejší jazyk. A vlastne nie len dnes. Provokovala som všade, každého, ak som si to samozrejme mohla dovoliť. Nejaká tá štípka rešpektu voči určitým osobám vo mne pretrvávala.
"Stále lepšie než sa chovať ako nedospelý tínedžer," odvetila som pohotovo na jeho narážku. V tomto nemohol vyhrať. Neexistoval spôsob, s ktorým by ma mohol reálne uraziť alebo dokonca šokovať tak, že by som fakt nevedela, ako mu to vrátiť.
"Závisí od toho čo. Neviem, ako si zvyknutý pri iných ženských, ja sa však nenechám oblafnúť peknou tváričkou. Ak ma to nebude baviť, tak si nájdem vlastnú formu zábavy, ktorá sa ti ale páčiť nemusí," vysvetlila som mu mierne ľahostajným tónom.
"Takže? Čo navrhuješ?" opýtala som sa napokon, jemne sa odrazila od stĺpu, o ktorý som sa doteraz opierala a premiestnila sa trocha bližšie k nemu, približne polmetra od neho. Venovala som mu zvedavý pohľad.
Mikoto Hyūga
Mikoto Hyūga
A-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Megumi Thu May 16, 2019 9:17 pm

Bolo trocha divné tu len tak stáť, čumieť na ňu a rozprávať sa s ňou. Fakt, mohol som pripomínať nejakého strašiaka, snažiaceho sa neúspešne odstrašiť kŕdeľ až príliš inteligentných vrán. Žiadna iná mimika, len neustále zakladanie rúk a kto vie čo všetko.
"So mnou niečo určite plieska, ale pubertou by som to nenazval." Pokýval som hlavou a s ľahkým úsmevom som kývol, že no nech ma následuje, ak chcela. 
"Môžme ísť dam.. počul som, že to má aj celkom rozsiahli podzemný systém.. rôznych vodných jaskýň a somarín.. možno tam bude nejaký ten trojzubec." Prešiel som spokojne popri nej a mal som čo robiť, aby som sa nerozbehol. K čomu bola ľuďom rýchlosť, keď ju nevyužívali. 
"Yeah.. zväčša pekná tvárička funguje.. až to začínalo byť príliš ľahké.." toto však bolo skôr konštatovanie, ktoré patrilo odo mňa, mne. No pravdepobne ho započula aj ona. Nie naozaj. Koľko krát by stačilo povedať "Uchiha" a dievčatám sa samé rozväzovali kimoná ? Bolo to až choré..
Megumi
Megumi
Doshi (A-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 3 z 3 Previous  1, 2, 3

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: