Naruto Stories: The Revolution
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mizu no Tera

+6
Raijin Dreyar
Bijuu
Kataro Yamada
Kotomi Yamada
Reizo Kaneki
Hashiru Senju
10 posters

Strana 1 z 3 1, 2, 3  Next

Goto down

Mizu no Tera Empty Mizu no Tera

Příspěvek pro Hashiru Senju Sat Jul 14, 2018 11:03 am

MIZU NO TERA

Na hranicích Shimo no Kuni se nachází ostrov Vodního chrámu. Je to obrovský chrám nacházející se na vodní hladině, který je vybudován na podvodní jeskyni. Chrám není ničím obehnán, jen genjutsu mlhou a okolní vodou. V podvodní jeskyni se nachází tajemný démon, který uctívají vodní mniši.
Chrám je obýván vodními mnichy. 

Jezero
Mizu no Tera 72-capture_164_07092013_214128

Chrám
Mizu no Tera Water+Temple_LA_Small
Hashiru Senju
Hashiru Senju
Tsukikage (S-rank)*HA
Tsukikage (S-rank)*HA

Poèet pøíspìvkù : 575

Návrat nahoru Goto down

Mizu no Tera Empty Re: Mizu no Tera

Příspěvek pro Hashiru Senju Fri Jul 20, 2018 9:30 pm

Byli jsme na místě. Společně s družinou jsme došli k vodnímu chrámu, který byl zahalen do podivné mlhy.
Stál jsem na samotném začátku a pomalinku vstoupil do území chrámu.
Cítil jsem se podivně. Kráčel jsem dál a zastavil se na místě, kde jsme se vždy měli setkávat. Bylo to u sloupu. Podíval jsem se kolem, nikdo nic.
"Reizo, jak to tady vypadá?" zamračil jsem se. Nelíbila se mi ta mlha a už vůbec ne ten klid. Nikde žádný mnich ani můj informátor.
Hashiru Senju
Hashiru Senju
Tsukikage (S-rank)*HA
Tsukikage (S-rank)*HA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reizo Kaneki Fri Jul 20, 2018 9:43 pm

Cestu jsem si užil o samotě, šel jsem sice přímo za Hashirem, ale většinu času bylo tich. Využil jsem toho, že si můžu srovnat myšlenky a za pochodu meditoval. Vlastně jsem téměř na půlku cesty zcela vypustil všechno z hlavy a soustředil se pouze na sebe a okolí. Z rozjímání mě dostalo až samotné místo, kam jsme měli od začátku namířeno. Hashiru se zastavi a rozhlédl. Mlha, která se do nekonečná rozprostírala nebyla obyčejnou mlhou. "Chakra se rozléhá všude kolem nás, je to ta mlha," odpověděl jsem Hashirovi a pohlédl za svá záda, jak jsou na tom ostatní.
Reizo Kaneki
Reizo Kaneki
A-rank

Poèet pøíspìvkù : 200

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kotomi Yamada Sat Jul 21, 2018 6:51 am

Šla jsem vedle Katara celou cestu, po které jsem mu stačila říct snad úplně všechno. Až jsem měla pocit, že je toho dost i na mě. Než jsme došli na místo, byla jsem tedy chvíli ticho a spíše jen poslouchala. Kolem nás se rozprostřela mlha. Hashiru i Reizo se zastavili. Přestože Hashiru oslovil Reiza, taky jsem se soustředila. Takže ta mlha?, rozhlédla jsem se po Reizově odpovědi a zrychlila krok, abych se mohla postavit k nim. Najednou jsem měla husí kůži, nelíbilo se mi to.
Kotomi Yamada
Kotomi Yamada
S-rank (Sanbi no Jinchuuriki)

Poèet pøíspìvkù : 296

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hashiru Senju Sat Jul 21, 2018 8:21 am

Zatraceně jsem se rozhlížel kolem. Kazuma nikde..

"Pro vysvětlení, Kazuma je speh klanu Senju a momentálně se nachází v hradu Reiny. Nedávno jsme si psali a domluvili sraz tady, jako Vždy..očividně se něco stalo. Ta mlha plná čakry není normální. Půjdeme dal.." Rozhodl jsem nakonec a opatrně postupoval kupředu. Krok po kroku jsem šel dál do útrob samotného chrámu. Při vstupu do chrámu jsme mohli sledovat výjevy nějaké bytosti a jeho proměny v čase. Podle kreseb se dalo říci, že je tady od dob Rikudou Senina, o kterém z naší doby nikdo nic nevěděl.
Hashiru Senju
Hashiru Senju
Tsukikage (S-rank)*HA
Tsukikage (S-rank)*HA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reizo Kaneki Sat Jul 21, 2018 10:08 am

Pokýval jsem k Hashirovi se zamračeným a zamyšleným výrazem. Po jeho sdělení jsem byl ještě více ostražitý, mohla to být past? Ostatní postupovali pomalu za námi, příliš se rozdělit by určitě nebylo moudré, Kotomi měla na blízku Katara, alespoň to mě mírně uklidňovalo. Následoval jsem Hashirovi kroky a zvídavě si prohlížel vyobrazení po chrámě. Ty v sobě měly jistou nepopsatelnou energii, svým způsobem jsem je obdivoval, jinak jsem ale z tohoto místa dobré pocity neměl.
Reizo Kaneki
Reizo Kaneki
A-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kotomi Yamada Sat Jul 21, 2018 10:46 am

Šla jsem v těsném závěsu za těma dvěma. Navzdory mlze jsem se rozhlížela a poulila oči do mlhy, Kdyby bylo lépe vidět, bylo by to ještě lepší. Chrám byl úžasný a jeho malby také. Moc ráda jsem kreslila a tohle byl prostě ráj. Neodolala jsem, abych nepřiblížila více ke stěně a prsty po malbách přejela. Kluci se mi sice trochu vzdálili, ale stále jsem cítila jejich chakru.
,,Nádhera." zašeptala jsem, když jsem narazila na malbu samotného sanbiho a okolí chrámu. Téměř jsem až zapomněla, že tady něco nehraje a rozhodně tu nebylo bezpečno.
Kotomi Yamada
Kotomi Yamada

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hashiru Senju Sat Jul 21, 2018 11:12 am

Postupovali jsme dál, hloub do samotného centra mlhy.
Bylo zvláštní, že tu nebyli ani vodní mniši.
"Kazumo??" pronesl jsem a můj hlas se několikrát ozval. Pro jistotu jsem to pronesl ještě jednou a hlasitěji.
"KAZUMO!!" opět se můj hlas rozléhal po celém chrámu.
"Není tady.." zakroutil jsem hlavou a zatvářil se znepokojeně.

"Omlouvám se, půjdeme zpět.." otočil jsem se prudce a šel pryč.
Hashiru Senju
Hashiru Senju
Tsukikage (S-rank)*HA
Tsukikage (S-rank)*HA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kataro Yamada Sat Jul 21, 2018 11:26 am

Šel jsem celou dobu vedle Kotomi, která mi vyprávěla co se všechno stalo. Bylo to docela dost informací na jeden den, ale pochopil jsem nynější situaci, která by se sice měla hned vyřešit, ale tak lehké to nebude. Nemůžeme jen tak vletět do hradu a pokřikovat o spravedlnosti. Tyhle věci se musí řešit do detailů co to jen jde, ale zase ne se zdržovat moc dlouho. Čím víc času se zdržíme, tím víc času dáme nepříteli a to bychom nechtěli. Každopádně jsem následoval Kotomi kamkoliv šla až se zastavila u jednoho obrazu. Ostatní se nám trochu vzdálili když se zastavila. " Měli bychom jít za ostatními než se nám ztratí " Promluvil jsem na Kotomi a čekal jestli se hned od toho obrazu. Aby tu náhodou nebyla genjutsu past spojená s obrazem od kterého se Kotomi nemůže odtrhnout.
Kataro Yamada
Kataro Yamada
A-rank

Poèet pøíspìvkù : 34

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bijuu Sat Jul 21, 2018 11:32 am

Mizu no Tera Sanbi_eye_render_by_fabioniisan-d85g9zs
Sanbi

Hashirov výkrik uprostred hmly nepatril v túto chvíľu k najšťastnejším nápadom. I keď si to neuvedomoval, práve toto miesto patrilo ako úkryt jedného z Bijuu, Sanbiho. Väčšinu času však spal, bol pokojný a vôbec nerobil žiadne problémy a to len vďaka mníchom ktorí tu celý čas boli aby ho dokázali skrotiť. Avšak v túto chvíľu tu žiaden z nich nebol. A o čo horšie, Sanbi dosť ťažko znášal prítomnosť cudzích postáv. O to horšie ak oni sami disponovali oveľa väčšou čakrou než na akú bol zvyknutý. Hmla ešte viac zhustla a i keď ich nedokázala dostať do Genjutsu, ťažila ich. Pochod jaskyňou bol zrazu oveľa ťažší, horšie sa dýchalo. Ticho však bolo iba chvíľu nato prerušené revom v pozadí. A ten rev sa približoval, každou sekundou to bolo bližšie a bližšie, tlak sa zvyšoval a i bez schopnosti vnímania čakry ste všetci pocítili nechutný príliv obrovskej energie ktorá nebola práve prívetivá. V pozadí sa hýbal tieň a čím bol bližšie, tým bol väčší. O čo horšie keď v tejto hustej hmle kde nebolo poriadne vidieť ani na krok sa zasvietilo jedno zo Sanbiho očí. Červeň pristála na nových narušiteľoch. Všetko na okamih stíchlo a zdalo sa že ďalej sa nič nestane, no opak bol pravdou. Ticho pred búrkou sa pretrhlo a ozval sa nový rev, rev v obrovskej blízkosti, rev Sanbiho ktorý sa utrhol z reťazí a priblížil sa. Rev tak silný že pretrhol hmlu a tlaková vlna demolovala všetko čo sa jej postavilo do cesty, každý kúsok chrámu a zeminy zmiešanou s vodou. A všetka táto katastrofa sa valila priamo na Kotominu skupinku.
Bijuu
Bijuu
Non-Player Characters

Poèet pøíspìvkù : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reizo Kaneki Sat Jul 21, 2018 1:14 pm

Hashiru se několikrát pokusil navázat kontakt, neúspěšně. Jen co se otočil a udělal první krok vpřed, zasáhla mě vlna nepopsatelné energie, síla podobná té, se kterou jsem se setkal společně s Hashirem a Kotomi tenkrát v lese, ne, tahle byla jiná, větší, zcela nekontrolovaná. Vlivem toho a mlhy okolo mi tělo ztěžklo, rozhlédl jsem se do všech stran, avšak Hashiru ani Kotomi s Katarem nebyli na dosah. Pouze obrovitý stín v dáli, řev trhající uši a mohutná chakra, to bylo jediné, co mé smysly dokázaly pojmout. Než jsem se sám rozhodl, co budu dělat, bytost to udělala za mě. Oko, řev, tlaková vlna. Síla, která na mě působila, mě posunula o několik metrů zpět. Kryl jsem se překříženýma rukama tak, abych viděl na letící kusy kamení, země i vody. Postupně jsem se začal uhýbat těm menším a nakonec po jednom obrovském šutru vyskočil do vzduchu nad místo dopadu, rozhlédl jsem se, jestli neuvidím někoho ze spojenců... vlastně jsem spíš hledal Kotomi. Podle toho měly pokračovat mé další kroky.
Reizo Kaneki
Reizo Kaneki
A-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kotomi Yamada Sat Jul 21, 2018 1:30 pm

Zatímco Hashiru volal přes celý chrám a jeho hlas se všude rozhléhal, ovšem bez zpětné vazby, kterou jsme potřebovali, Kataro mě tahal od obrazu s argumentem, že se ostatní ztratí. Jen nerada jsem ho poslechla. Vlastně chtěla jsem to ho poslechnout. Nestihla jsem to. Ozval neskutečně hlasitý řev, při kterím jsem si zacpala uši. Bylo to jiné než vlese. Sice z tohohle vstávaly chlupy na těle, ale netuhla při něm krev v těle. Hned za řevem jsem cítila příval chakrové vlny, se kterou letěla hlíny, kusy dlažby i voda a prach. Díky mlze bylo ztížené vidění. Sem tam mě kamínky zasáhly, ale větším kusům jsem se ještě zvládla vyhýbat. Vytáhla jsem katanu a pomocí ní létající objekty odrážela. Brzy jsem byla celá mokrá od vody.
,,Co to sakra je?" zaklekla jsem, když se mi jen tak tak povedlo uhnout většímu kusu sutiny. No, tušila jsem to...Takto ohromná chakra a to, že je to vodní chrám..Nechtěla jsem ale věřit, že bychom měli takovou smůlu a narazili na Sanbiho....
Kotomi Yamada
Kotomi Yamada

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hashiru Senju Sat Jul 21, 2018 2:17 pm

Stalo se něco, co nikdo neočekával. Místo Kazumy se na nás valil Sanbi a ohromná tlaková vlna společně se rvem, ne nepodobnym tomu v lese. Tenhle byl spíš plný vzteku než krveziznivosti.
Měli jsme smůlu. Netrefil jsme na to nejhorší, co se mohlo stát. No, ještě tu mohl být Madara...
Vlna nás všechny odhodila, vyrovnal jsem pád a rukama odrazel kameny. Dopadl jsem kousek vedle Reiza.
"No, s něčím takovým jsem ještě ne bojoval"
Hashiru Senju
Hashiru Senju
Tsukikage (S-rank)*HA
Tsukikage (S-rank)*HA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kataro Yamada Sat Jul 21, 2018 2:24 pm

Nejsem sice senzibil, ale té obrovské chakry v dáli jsem si též všiml a věděl jsem, že to nepřivede nic dobrého. Okamžitě jsem vytvořil pečetě než ke mě přiletěl nějaký větší kus země. " Hyōton: Suishōheki " Před námi se vytvořila obří ledová tlustá stěna ledu, která by měla odolat i větším kusům země. Možná je to ten samý kus ledu co sundal i Titanic. Já jsem stál za ledovou zdí a chránil Kotomi aby se jí nic nestalo. Otočil jsem se na ní jestli je v pořádku. " Nejsi zraněná? " zeptal jsem se pro jistotu i když jsem rychle vytvořil tuhle ledovou stěnu. Nelíbilo se mi kam to všechno směřuje, že bychom padli do nějaké léčky?
Kataro Yamada
Kataro Yamada
A-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bijuu Sat Jul 21, 2018 2:39 pm

Sanbi

Hashiru sa vôbec nemýlil, ani jeden z nich. Dostali sa do naozaj nešťastnej situácie z ktorej nebolo východisko. Už len na základe besnenia samotného Bijuu, samotný chrám sa začal otriasať v základoch a hrozilo že sa to tu celé rozpadne. Na jeho rev však nikto nereagoval no Sanbiho rozzúrila ľadová stena za ktorou sa schovával Kataro aby ochránil Kotomi. Jeho pohnútky boli šľachetné ale ešte viac to rozzúrilo bytosť priamo pred nimi. A vtedy hmla opadla, rev a tlak ktorý spôsobil Sanbi úplne rozohnal hmlu navôkol nich a im mohol padnúť pohľad na to obrovské monštrum pokryté pancierom, ktorému boli teraz súperom. Znova sa ozval rev a obrovský chvost okamžite zaútočil z boku na Reiza a Hashira. I keď bol Reizo chvíľku zamestnaný hľadaním spojencov, tomuto sa ubrániť dalo. Úder bol silný a prudký no nebol tak rýchly. Keďže Sanbi nebol hostiteľom nejakého Jinchuurikyho, nebol až tak silný akoby mohol byť. V ten moment ale Sanbi nereagujúc snáď na nič okolo seba vyrazil po útoku na Reiza vpred a hnal sa smerom za Katarom a Kotomi rozrážajúc si cestu všetkým a snažiac sa rozdupať tie malé postavičky pred ním. Čakra ktorá z neho v tento moment sálala bola tak ohromná a nechutná až ťažila vzduch navôkol. Jeho útok mal byť silný, zatiaľ čo si hlavou prerazil cestu, prudko zaútočil na Katarov štít a roztrieštil ho na malé kúsky akoby to bolo len sklo. V ten moment sa obom naskytol hrôzostrašný pohľad na červené oko Sanbiho plné hnevu, na jeho otvárajúce sa ústa a obrovskú prednú labu ktorou zaútočil na nich.
Bijuu
Bijuu
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reizo Kaneki Sat Jul 21, 2018 2:57 pm

"To jsme dva," hlesl jsem směrem k Hashirovi, který se nakonec objevil vedle mě. Rozhodně jsme se střetli s něčím, proti čemu nám konvenční způsob boje a zkušenosti z minulosti stačit nebudou. Když se rozehnala mlha, spatřil jsem v celé majestátnosti onoho tvora, nejvíc mne ohromila samozřejmě velikost. O těchto bytostech jsem slyšel povídačky, ale vidět něco takového na vlastní oči, to byl úplně jiný pocit. Nenechal nám příliš času na rozmyšlenou, naším směrem se řítil ocas. Jelikož jsme po svém boku bojovali prvně a já byl zvyklý pracovat sám, nespoléhal jsem na Hashira a jednal za sebe. Nakročil jsem proti ocasu a vznesl se do vzduchu, jeho ničivé síle jsem se zvládl vyhnout, ale vlna, kterou to s ní přineslo mě odhodila pryč. Ne, příliš čistě jsem dopadl na všechny čtyři, vzduchem a dokonce i na zemi jsem nechtíc udělal několik přemetů, než se mi podařilo opět vybalancovat. To už byla bytost na cestě směrem k obrovitému ledovci, nad kterým jsem i v té rychlosti stihl žasnout. Kotomi! Blesklo mi hlavou, jenže bytost už drtila ledovec a já byl příliš daleko. Opřel jsem se do nohou a vystřelil směrem k nim.
Reizo Kaneki
Reizo Kaneki
A-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kotomi Yamada Sat Jul 21, 2018 3:09 pm

Kataro před námi vytvořil ledovou stěnu, nás chvíli ochránila. Zavrtěla jsem hlavou.
,,Jsem v pořádku." vydechla jsem. Mlha v tu chvíli zmizela, obrovský příval chakry se valil na nás a kdesi za námi se ozvala rána. Za námi byli Hashiru s Reizem. Neměla jsem čas se strachovat. Stěna se roztříštila a já v šoku otevřela pusu. Proti nám se řítil obrovský tvor s krunýřem. Upíral na nás své velké červené oko. Kdyby se na nás sanbi nevrhl, asi bych jen stála a zírala. V rychlosti jsem poskládala pečetě.
,,Fuuton: Atsugai!" vpřed jsem poslala velkou větrnou vlnu, která měla sanbiho aspoň donutit couvnout a zastavit jeho útok a my mohli odskočit dozadu, co nejdál.
Kotomi Yamada
Kotomi Yamada

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hashiru Senju Sat Jul 21, 2018 3:23 pm

Netušil jsem, jak proti tomu bojovat. Neměl jsem dostatek času vymyslet nějakou strategii, už se proti nám řítil útok. Vyskočil jsem do vzduchu a opakoval Reizův úskok. Dopadl jsem u Sanbiho ze strany. Obrovitá bytost se však řítila dál a vypouštěla hrůzu. Ta ohromná čakra byla tak silná a nepříjemná! Stejná čakra jako Uchihy Madary..Prohlížel jsem si to mohutné tělo, které pokrývalo krunýř. Ta bytost snad nemá slabinu! Kotomi se činila a vyslala techniku na Sanbiho.
"Konoha Shuriken!" mávl jsem rukou a vyslal proti tomu monstru několik shurikenů z listů.
Hashiru Senju
Hashiru Senju
Tsukikage (S-rank)*HA
Tsukikage (S-rank)*HA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kataro Yamada Sat Jul 21, 2018 3:33 pm

Neměli jsme zrovna moc času na přemýšlení, ta obrovská potvora se na nás už celkem rychle řítila. Tohle byl nejspíš Sanbi, alespoň podle popisu z učebnic, které jsem četl. Nevím co ho tak rozzuřilo, ale jestli jen to, že jsme mu vstoupili na území tak to by se měl uklidnit. Tohle je totiž naše území a navíc bychom se mohli podělit, jenže mluvení na něj asi fungovat nebude. Můj led rozdrtil jak nic, takže na něj budu muset použít něco mnohem silnějšího. Nejlepší protivník pro něj by byl on sám a to právě udělám. Ještě, že jsem se to naučil právě pro tyhle příležitosti. Bude to ale dost vyčerpávající, měl bych to zvládnout i když je tohle větší než jsem kdy kopíroval. Složil jsem pečetě a než se Sanbi dostal přes ledovou stěnu k nám tak jsem udeřil já proti němu. " Hyouton: Mizukagami no Jutsu " Vytvořil jsem kvůli němu mnohem větší zrcadlo ze kterého se vyřítil na originálního Sanbiho jeho přesná kopie se stejným útokem. Měl by mu dát co proto když do toho dává stejnou sílu. Minimálně by ho to mělo dost zdržet nebo odhodit. Když se něco takového pere mezi sebou tak to nebude jen tak.
Kataro Yamada
Kataro Yamada
A-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bijuu Sat Jul 21, 2018 4:13 pm

Sanbi

Útok na Sanbiho v túto chvíľu prišiel z troch strán. Aj keď ani jedna z technik nebola dostatočne silná aby nejako ublížila Sanbimu, ich spojením dosiahli niečo nevídané. Kotomina technika dosiahla svojho účinku a aj keď nijako nedokázala preraziť pancier tohto ohromného a rozčúleného monštra, dokázala aspoň jedno, spomaliť jeho útok. Aj keď šlo o naozaj úctyhodného súpera, Sanbi bol obrovský a vďaka pancieru aj dostatočne nemotorný aby ho to na malý okamih ochromilo. V ten moment ale Kataro vytiahol jednu zo svojich najsilnejších, ak nie samotnú najsilnejšiu techniku. V úchvatnej rýchlosti dokázal vytvoriť niečo tak ohromné a na malý okamih sa pred Sanbim objavil jeho klon, útočiac rovnakou silou ako originál. Keďže ale bol Sanbiho útok jemne prerušený, Katarov klon síce zasiahol Sanbiho pred ním, nemal však dostatočnú silu kvôli prerušenému útoku. A tak sa dve ohromné monštrá stretli. V tú chvíľu sa ozvala rana ako z dela, steny sa neuveriteľne otriasli a začali pomaly praskať. Chrám sa jednoznačne začal rozpadať a kto vie či po tomto súboji z neho vôbec niečo ostane. Do toho začali dopadať na Sanbiho pancier listové shurikeny ktoré sa maximálne odrazili a dopadli na zem. Po rane nasledoval rev. Ak Sanbi nebol rozzúrený už dostatočne, i napriek ich silným technikám, skôr sa zdalo že sa naštval ešte viac pri pohľade na svoj klon. Svoje všetky tri chvosty využil na útok na zadný voj svojich nepriateľov, presnejšie Reiza a Hashira.  Dopadajúc nohami na vodu pod ním pretože podlaha sa už dávno začala rúcať zhlboka sa nadýchol a zamieril na Katara. Pri jeho tvári sa objavili obrovské vodné gule, jednalo sa o jeho výnimočnú techniku s menom Suiton: Daikaisuidan. Tieto ohromné strely o veľkosti strednej Bijjudami mierili po útoku späť na Katara, ktorý sa stal Sanbiho hlavným cieľom. Hnev ktorý mal na tohto výnimočného Shinobiho sa premietal v sile techniky, pričom samotná beštia už vôbec nedávala pozor na to či chrám vydrží alebo nie.
Bijuu
Bijuu
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reizo Kaneki Sat Jul 21, 2018 4:48 pm

Během několika vteřin se stalo něco nepopsatelného. Z mého pohledu jsem na Kotomi ani Katara neviděl. Sanbi ale nebyl jediný, kdo bránil v pořádném výhledu. Záblesk Fuutonové techniky, která se objevila prakticky okamžitě, co se objevil led, nebyla o moc méně destruktivní než samotný tvor. Přes jeho tělo se ke mně vlna techniky nedostala, ale v místech svého dopadu poničila chrám ještě víc než doposud. Tam, kde jsem se momentálně nacházel, se začal hroutit strop, tasil jsem své wakizashi a kus padajícího kamene přesekl v půl. To mi otevřelo výhled na obrovské zrcadlo, z kterého se vyvalila kopie našeho nepřítele. Tímto jsem byl již opravdu ohromen. Na obdiv však nebyl čas, když se společně dvě bytosti srazily, vytvořily další tlakovou vlnu. Chrám byl odsouzen k zapomnění. Pod nohami se mi lámala kamenná podlaha, její kusy se postupně potápěly do jezera pod chrámem a voda vlnila všude okolo, což mi znesnadňovalo pohyb. Když se sanbi začal ohánět ocasy, musel jsem na to reagovat. Díky tomu, že se nesoustředil na mě a dalším cílem ocasů byl i Hashiru, neměl jsem velké problémy se ocasům uhnout, teď už jsem byl ve střehu a neměl mě jak překvapit. Po jednom z úhybů jsem ocas následoval a odrazil se od něj zezadu na sanbiho krunýř, spěchal jsem kupředu ke Kotomi a Katarovi. Náhle se však rozzuřený démon rozhodl přitvrdit a vyslal dopředu ničivé střely. Zpětný ráz byl tak silný, že se mnou škubl směrem dozadu, ostřím svého meče jsem sjížděl po Sanbiho krunýři, ale zvládl se udržet.
Reizo Kaneki
Reizo Kaneki
A-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kotomi Yamada Sat Jul 21, 2018 5:16 pm

Sanbi se držel. Byl silný, nehnula s ním ani moje technika. Aspoň to mělo efekt, který jsem potřebovala. Jenomže i když se mi podařilo uskočit dozadu, dál od něj, želva útočila dál. Díky mí technice a Sanbiho útokům se chrám hroutil. Uskakovala jsem sutinám a nutila se dávat pozor. Do naší blízkosti se už dostal i Hashiru a po něm už jsem viděla i Reiza. Ulevilo se mi, že jsou v pořádku. Poskládala jsem pečetě, kousla se silně do rtu a krev použila na přivolání svého Kuchiyose. Na Katara v tu chvíli mířila vodní střela. Velká asi jako jedna rodinná chatka. Přivolala jsem princeznu Yuki, které stačilo jen pár sekund a vrhla se pro Katara, aby ho dostala dostala z rány. Stihli uhnout tak akorát, aby nás odhodil tlak z prolétnutých střel. Odhodil nás každého na jednu stranu. Já jsem narazila zády do jedné ze zdí, která ještě stála. Asi jsem si trochu vyrazila dech. Můj první souboj. Opravdu to bolelo. Nebyla jsem na bolest zvyklá a jen díky trénovanému tělo mě to neochromilo. Doufala jsem, že Kataro s Yuki byli v pořádku.
Kotomi Yamada
Kotomi Yamada

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hashiru Senju Sat Jul 21, 2018 5:39 pm

Naše techniky nedokázaly Sanbiho ani skrabnout. Nejhorší bylo, že on má neomezenou čakru, kdežto ta naše se snadno vyčerpa. Kataro nezahalel, ale.i tak to nestačilo. Překvapilo mě, že byl docela silný. Reizo bojoval dal svým způsobem a ochránil se. Já jsem soustředil čakru a Vyskočil do vzduchu. Chrám se hroutil a nevypadalo to, že z něj něco zbyde, to Sanbimu vůbec nevadilo. Obratnym uhybem jsem se vyhnul útoku ocasem.
Po výškou jsem soustředil veškerou svou sílu do pěsti a namířil na Sanbiho. Letěl jsem dolů a udeřil pěsti do Sanbiho krunyre.
"Shanarooo!"
silou, která by zabila nejednoho člověka. Bude však stačit na Bijuu?
Hashiru Senju
Hashiru Senju
Tsukikage (S-rank)*HA
Tsukikage (S-rank)*HA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kataro Yamada Sat Jul 21, 2018 5:54 pm

Sanbi i tak zuřivě pokračoval v útocích i potom co jsem ho trochu poslal zpět společně s ostatníma. Vypadalo to ale, že i má nejsilnější technika na něj moc efektu nepobrala. Je to jen ocasý démon, který má síly za celou armádu. Spojit se tak s ním, tak by mé techniky nabraly obrátky tak o 1000%. To by budoucí boje vypadaly úplně jinak. Sice by to nejspíš delší dobu trvalo, než bychom si na sebe zvykly, jestli někdy, ale já mám složitou osobnost, možná by ho jedna pochopila. Každopádně teď jsem byl zachráněn přivoláním Kotomi, ale Kotomi se zároveň kvůli tomu zranila. " Kotomi " zařval jsem. Odmrštilo nás to na druhou stranu, ale přežili jsme i přes ten tvrdý náraz. Sanbi koukal na mě, nejspíš jsem ho buď zaujal, naštval a nebo se mě chce zbavit jako prvního. Musel jsem něco udělat, škoda že nebylo víc času abych se naučil víc znehybňujích technik, ale kde najít k tomu vhodného mistra. Vymyslet techniku takových rozměrů trvá dlouho, protože se musí začít od prvních atomů. Připravil jsem si nějaké pečetě kdyby bylo nejhůř. Prozatím jsem Sanbiho nechtěl ještě víc rozzuřit, stačilo mi ale, že jsem upoutával jeho pozornost. Ostatní ji mohli použít k útoku a nebo útěku. Je mi jasné, že Kotomi sama neuteče, ale kdyby ji někdo jiný vzal tak by to mohlo fungovat, pracoval bych tak jako návnada.
Kataro Yamada
Kataro Yamada
A-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bijuu Sat Jul 21, 2018 6:11 pm

Sanbi

Sanbi na malý okamih zastavil svoj útok. I keď síce nemal žiadny dôvod aby niečo také urobil, na malý okamih sa prestal triasť celý chrám. Na jeden malý okamih sa na chvíľu toto monštrum zastavilo. Jeho dominantnosť bola nenapadnuteľná. Na malý okamih sa Isobu vzpriamil a v celej svojej výške pohliadol na malých Shinobi pod sebou, ktorí síce medzi ostatnými vyčnievali ako extrémne schopní Shinobi, pred neuveriteľnou silou chvostového démona vyzerali len ako malé deti. Sanbi vykročil jednou nohou vpred, pripravený zaútočiť keď tu zrazu pocítil obrovský tlak na chrbte. Hashirov útok vyšiel a aj keď mu nespôsobil takmer žiadne zranenie, pod náporom ohromnej sily sa Sanbimu podlomili kolená a on sa na chvíľu zviezol k zemi. Ozval sa rev, ohlušujúci a nechutný démoni rev ktorý by ohlušil aj hluchého. Rev plný hnevu, nenávisť a z malej časti i bolesti. Toto však bol perfektný čas na aspoň nejaký menší protiútok.
Bijuu
Bijuu
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 1 z 3 1, 2, 3  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: