Naruto Stories: The Revolution
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ishigakure no sato

4 posters

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Goto down

Ishigakure no sato - Stránka 2 Empty Ishigakure no sato

Příspěvek pro Shigure Sun Jun 05, 2016 5:41 pm

First topic message reminder :

Ishigakure no sato je vlastne už mesto medzi zemou vetra a zemou zeme. Každopádne k nej osud nebol prívetíví. Kvôli pomerne dobrej strategickej polohe si na ňu brúsili zuby ako Takigakure no sato, tak aj Getsugakure no sato. Mesto bolo takmer úplne zdemolované, vyľudnené a momentálne v ňom neustále prebiehajú boje. Nikto nevie opozičnú stranu vytlačiť z mesta a obsadiť ho.V meste sú pomerne dobré podmienky hlavne na záškodnícke akcie. Vysoké budovy ktoré poskytujú dobrý úkryt a prípadné miesto pre dočasnú základňu. 
_____
Počasie: Zamračené, poprchá a fúka silný vietor.
Oponenti: Mumei vs ? (hocikto z Getsu či Rengo - pokojne sa proti Taki na tejto hranici mohli spojiť i guess xD) 
Obdobie: Chvíľu po údajnom zabití Ototsukiho.
______

Ilustračný obrázok:

Ishigakure no sato - Stránka 2 Sora_ku_town
Shigure
Shigure
D-rank

Poèet pøíspìvkù : 155

Návrat nahoru Goto down

Ishigakure no sato - Stránka 2 Empty Re: Ishigakure no sato

Příspěvek pro Toshio Toppu Mon Jun 06, 2016 9:19 am

Toshio spokojne sledoval, ako dokázala technika zastaviť tú jej, viac od situácie ani len neočakával. Aj keď dramatický a vizuálny efekt to vytvorilo pozoruhodný.
,, Takže som slečnu vyprovokoval k činu. Asi som vypustil práve čertíka z krabičky."
Preblesklo mu mysľou hneď ako sa nálada záhadnej postavy zmenila na nepoznania oproti tomu, čo vykazovala pred chvíľou.
,, To je dobré, pretože ja v boha neverím. Možno keď ti ukážem to, čo som videl ja, zmeníš názor tiež."
Odpovedal jej a sledoval, ako sa záhadne začala presúvať. Jednoducho zapískal a Pat s Matom sa spoločne rozbehli proti Mumei pričom Toshio vytasil svoju čiernu katanu. Nechal si odstup od oboch Husky a snažil sa približne aspoň odhadnúť vzdialenosť na, ktorú prebleskuje. Po krátkom momente sa rozbehol za nimi a zatiaľ, čo husky útočili priamo na Mumei Toshio sa snažil zaútočiť na predpokladané miesto za nimi, keďže počítal s tým, že ich obíde.
Toshio Toppu
Toshio Toppu
A-rank

Poèet pøíspìvkù : 104

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shigure Mon Jun 06, 2016 9:36 am

Uškrnula som sa. "Samozrejme že neveríš." Zastavila som sa medzi dvoma husky, ktorý po mne skočili. Oheň a zem, zaujímavá kombinácia. Možno očakával že použijem poniektorý z elementov na ich odrazenie, nebola to však pravda. Mala som chuť na pekný, fyzický kontakt. Naklonila som sa ku kamennému Husky, o ktorého som sa chcela podoprieť. Rukou som mu zhora schytila pysk a navážila som sa na neho, zatiaľ čo toho druhého, ohnivého, privítal kop pätou, zospodu priamo do pysku. Spravila som pri tom takú peknú piruetu. Ako keby mi oheň nemal ako vadiť. V tejto rýchlosti sa obväzy aj tak nechytia. Dopadla som na zem a pohľadom som oboch vlkov zmrazila - samozrejme obrazne. "Ostaňte.. ležať." Prehovorila som chladným a až strašidelným hlasom. Teda v medziach normy. Stále to bol hlas dievčaťa. 
Shigure
Shigure
D-rank

Poèet pøíspìvkù : 155

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: