Kagutsuchi no sato
5 posters
Naruto Stories: The Revolution :: RPG GAME :: Naruto Stories: The Origin :: Herní místnosti :: Tsuki no Kuni
Strana 1 z 1
Kagutsuchi no sato
Kagutsuchi no Sato
Tato vesnice je ukrytá hluboko v horách na východě Yu no Kuni, kde je odříznutá od většiny společnosti. Je čistě militantní a členové klanu mezi sebou ve většině případů jen bojují. Ve vesnici se rodí převážně muži, většinou to funguje tak, že se večer vydají na lov do měst, kde sbalí několik žen, se kterými mají koitus a ty jim pak porodí nové a silné členy klanu. Klan uznává sílu a fyzickou sílu. Většina z nich má velké a vypracované tělo a ukazují ho na obdiv. Mladý muž, který zrovna dosáhl puberty (14-15 let), musí porazit v rituálním souboji svého soka (obvykle bratra) a nechá si vytetovat na jakékoliv místo tetování. Většinou se jedná o různé čáry a vůdce klanu Rokuro Kagutsuchi je potetovaný po celém těle.
Klan Kagutsuchi používá speciální hijutsu vytvořené na základě chakra-flow a původního pojetí Ninshu. Tajemství tkví v tom používat ohnivou podstatu při taijutsu útocích, různé kopy a údery jsou doprovázené nebezpečným ohněm. Nejprominentnější členové dokážou oheň i plivat, většina z nich používá již vytvořený oheň.
- Klanové techniky:
Karyuu Endan
Katon: Engeki (a taijutsu založené na úderech doprovázené ohněm
Gokashin Ensen (Bez senjutsu samozřejmě)
Zanmai no Shinka (ultimátní technika vůdce klanu)
Katon: Homura nagase
Higakure no jutsu
V současné době je klan na pokraji vyhynutí, sčítá 30 členů přičemž do vesnice pronikla neznámá choroba při posledním nájezdu na ženy a vůdce klanu Rokuro Kagutsuchi byl přinucen požádat nejbližší město o pomoc.
Hashiru Senju- Tsukikage (S-rank)*HA
- Poèet pøíspìvkù : 575
Re: Kagutsuchi no sato
Jak jen popsat, co se tady dělo? No, vzhledem k tomu, že jsem nebyl takový idiot jako zbytek klanu, moc jsem toho vína nevypil, dokázal jsem alespoň obcházet nemocné a přikládat jim na ústa vodu a studené obklady na čelo. Když jsem přicházel k obzvláště nemocnému vůdci klanu Rokurovi, několikrát jsem zavrávoral. Můj stav se také zhoršil. Viděl jsem snad jeho postel třikrát. Svalil jsem se na jednu v nich v domnění, že je skutečná, nebyla. Spadl jsem na zem a stáhl jsem sebou nějaký kus látky ležící na stole vedle. Začínal jsem mít zimnici, tak přišla vhod a přikryl se.
"Rokuro...-sama....dorazí pomoc nebo tady umřeme?" dostal jsem ze sebe potichu a velmi slabě. Ještě jsem nechtěl umřít, chtěl jsem se nejdřív naučit číst a psát, abych nebyl stejný analfabet jako ostatní členové klanu. Možná Rokuro uměl číst a psát, to se k vůdci slušelo. Ksoo...
"Rokuro...-sama....dorazí pomoc nebo tady umřeme?" dostal jsem ze sebe potichu a velmi slabě. Ještě jsem nechtěl umřít, chtěl jsem se nejdřív naučit číst a psát, abych nebyl stejný analfabet jako ostatní členové klanu. Možná Rokuro uměl číst a psát, to se k vůdci slušelo. Ksoo...
Katsuro Kagutsuchi- B-rank
- Poèet pøíspìvkù : 12
Nechápala jsem jak můžou bydlet takhle daleko a ještě do kopce. Už sakra nemůžu. Chci výt lenochodem. Furt ho někdo tahá a nebo spí a žere. Před bránou do vesnice, jsme se zastavili a já podala všem ústenky.
“Takže vše je jasné, jdeme dovnitř, předem vám říkám, že nevím co nás čeká, takže buďte ve střehu.” Upozorním všechny a přistoupím l bráně. Vesnička vypadala no mrtvě.
“Takže vše je jasné, jdeme dovnitř, předem vám říkám, že nevím co nás čeká, takže buďte ve střehu.” Upozorním všechny a přistoupím l bráně. Vesnička vypadala no mrtvě.
Yune Uzumaki- A-rank
- Poèet pøíspìvkù : 172
Ústenku jsem si vzal a nasadil. Byl jsem na to zvyklý, přeci jen jsem pracoval v nemocnici. Nejraději bych zamachroval a usmál se, ale to, co jsem viděl v nemocnici mě docela dostalo, Mrtvo. Nevěděl jsem, jestli mám začít vstupovat do domů, přeci jen jsme teď potřebovali našeho senzibila. Možná bych mohl použít vrány, ale bylo toho dost, no tak jsem čekal na našeho dalšího společníka.
Ugai- Non-Player Characters
- Poèet pøíspìvkù : 50
Vzal jsem si ustenku od Yune a nasadil jsi ji nebylo poprve co jsem zde byl ale uz tomu byl patek co jsem tudy prochazel. Po te co jsem si nasadil ustenku A Aktivoval Byakugan kolo mych oci zacaly nakakovat Zilky a me smaragdove zelene oci se jako by uplne vybledly.
Tento pohled me celkem temer vsude byly nemocni no a rekneme ze tohlenebude tak jednoduche. " Je zde asi kolem triceti clenu klanu a nevypadato tu vubec dobre. Asi v prti domech jsou nejaci lide ale uprimne nikdo nevypada dobre. Zhruba ve stredu vesnice ne nejvetsi pocet lidi a podle cakry bych soudil ze nejhure je na tom jejich vudce. Momentalne nikdo nevi zdali je nekdo zde nebo ne. Nevidim zadny naznak nebezpeci ale uprime recene nevim jak tyhle lidi dostaneme pryc. My Summoni by mohly pomoct tedy dva z nich coz je maximalne tak pet lidi." Nakonec jsem cekal co udela Yune a Ugai ale mel jsem napad jak to z efektivnit nebo tedy spise jak poskytnout pomoc co nejrychleji nejvice lidem.. "Yune-sama prosim bezte do stredu vesnice s Ugaiem A poskytnete jim pomoc, ja mezitim prenesu ostatni nemocne k vam a v pripade ze to bude nutne bude jednodussi vas vsechny ochranit. " No spise jsem Yune a Ugaiovi jen oznamil nez ze bych se ptal a vydal se za jednim z prvnich co byly nejblize. Byl jsem fyzicky dost silnu na to abych byl schopen vzit dva chlapce kteri byly jen o neco mladsi nez ja. No rekneme ze jsem nebyl fanouskem nejakych klanovych zalezitosti rekneme ze jsem mel sve problemy a to me nejak odrazovalo. Po nekolika minutach vsichni byly na jednom miste a ja doufal ze Yune bude vedet co delat. Ale to bylo v jejich rukach a bozich no mozna Ugaiovych nez bozich.Ja tady spise byl asi jen jako doprovod.
Tento pohled me celkem temer vsude byly nemocni no a rekneme ze tohlenebude tak jednoduche. " Je zde asi kolem triceti clenu klanu a nevypadato tu vubec dobre. Asi v prti domech jsou nejaci lide ale uprimne nikdo nevypada dobre. Zhruba ve stredu vesnice ne nejvetsi pocet lidi a podle cakry bych soudil ze nejhure je na tom jejich vudce. Momentalne nikdo nevi zdali je nekdo zde nebo ne. Nevidim zadny naznak nebezpeci ale uprime recene nevim jak tyhle lidi dostaneme pryc. My Summoni by mohly pomoct tedy dva z nich coz je maximalne tak pet lidi." Nakonec jsem cekal co udela Yune a Ugai ale mel jsem napad jak to z efektivnit nebo tedy spise jak poskytnout pomoc co nejrychleji nejvice lidem.. "Yune-sama prosim bezte do stredu vesnice s Ugaiem A poskytnete jim pomoc, ja mezitim prenesu ostatni nemocne k vam a v pripade ze to bude nutne bude jednodussi vas vsechny ochranit. " No spise jsem Yune a Ugaiovi jen oznamil nez ze bych se ptal a vydal se za jednim z prvnich co byly nejblize. Byl jsem fyzicky dost silnu na to abych byl schopen vzit dva chlapce kteri byly jen o neco mladsi nez ja. No rekneme ze jsem nebyl fanouskem nejakych klanovych zalezitosti rekneme ze jsem mel sve problemy a to me nejak odrazovalo. Po nekolika minutach vsichni byly na jednom miste a ja doufal ze Yune bude vedet co delat. Ale to bylo v jejich rukach a bozich no mozna Ugaiovych nez bozich.Ja tady spise byl asi jen jako doprovod.
Naposledy upravil Ayumu Hyuuga dne Wed Apr 28, 2021 10:29 pm, celkově upraveno 3 krát
Ayumu Hyuuga- A-rank
- Poèet pøíspìvkù : 200
Vyslechla jsem si jak to ve vesnici vypadá, ale ještě předtím, než se Ayumu vydal kam chtěl, jsem ho chytla za paži a zastavila ho.
“Zadržte. Tady není na místě být hrdinou. Možná má svůj účel, že jsou takto rozptýleni a vy se jich nebudete vůbec dotýkat, dokud nezjistíme, co jim je a zda je to nakažlivé. Takže půjdeme do středu vesnice k jejich vůdci, jak říkáte a Vy se porozhlédněte po vesnici, ničeho a hlavně nikoho se nedotýkejte maximálně se ptát na příznaky, jak jim je, bolí je něco a podobně, jestli něco nejedli, jak dlouho už je to trápí.” Podám mu lékařské rukavice. A já naznačím Ugaiovi, že pokračujeme za vůdcem.
“Zadržte. Tady není na místě být hrdinou. Možná má svůj účel, že jsou takto rozptýleni a vy se jich nebudete vůbec dotýkat, dokud nezjistíme, co jim je a zda je to nakažlivé. Takže půjdeme do středu vesnice k jejich vůdci, jak říkáte a Vy se porozhlédněte po vesnici, ničeho a hlavně nikoho se nedotýkejte maximálně se ptát na příznaky, jak jim je, bolí je něco a podobně, jestli něco nejedli, jak dlouho už je to trápí.” Podám mu lékařské rukavice. A já naznačím Ugaiovi, že pokračujeme za vůdcem.
Yune Uzumaki- A-rank
Působivý Byakugan...přikývl jsem a prohlédl jsem si jeho vystouplé oční žilky. Vždycky jsem takovým lidem záviděl, no co si budeme povídat, řekněme, že jsem se jich i bál. Ta jejich jinakost a síla budila hrůzu, oproti nám ostatním a obyčejným lidem byli v dost velké výhodě.
Raději jsem přikývl Yune a vyrazil s ní do středu vesnice. Vypadalo to tu jak ve špatném hororovém románu, domy byly staré a špinavé, měli spíše kmenový charakter, jako všechno ostatně tady. Vypadalo to, že několik dní už bylo mrtvo. Vtrhl jsem do jedné budovy a ihned přešel k ležícímu muži na posteli. Dal jsem mu ruku na čelo a zjistil, že má vysokou teplotu a byl zřejmě v bezvědomí. Pak jsem vešel do sousedního domu a viděl to samé. Takto jsem obešel asi pět domů a teprve toho pátého začal pořádně vyšetřovat. Tep měl velmi pomalý a nepravidelný, těžko se mu dýchalo, měl zimnici. Otevřel jsem mu oční víčka a podíval se, jestli reagují zorničky. Už jsem se pomalu dostával k jádru problému. Otevřel jsem mu i ústa a zkontroloval jazyk. Hmmm
Porozhlédl jsem se po místnosti. Zkontroloval jsem věci nejbližší spotřeby, zaujal mě dřevěný a zdobný pohár, který se používal na víno. Přičuchl jsem k němu a zkontroloval zbytek vína a zkoušel zjistit jeho viskozitu mezi prsty.
Vyšel jsem ven a našel Yune.
"Byli otráveni," řekl jsem. Byl jsem si téměř jist, poněvadž takovýchto otrav poslední dobou přibývalo.
Raději jsem přikývl Yune a vyrazil s ní do středu vesnice. Vypadalo to tu jak ve špatném hororovém románu, domy byly staré a špinavé, měli spíše kmenový charakter, jako všechno ostatně tady. Vypadalo to, že několik dní už bylo mrtvo. Vtrhl jsem do jedné budovy a ihned přešel k ležícímu muži na posteli. Dal jsem mu ruku na čelo a zjistil, že má vysokou teplotu a byl zřejmě v bezvědomí. Pak jsem vešel do sousedního domu a viděl to samé. Takto jsem obešel asi pět domů a teprve toho pátého začal pořádně vyšetřovat. Tep měl velmi pomalý a nepravidelný, těžko se mu dýchalo, měl zimnici. Otevřel jsem mu oční víčka a podíval se, jestli reagují zorničky. Už jsem se pomalu dostával k jádru problému. Otevřel jsem mu i ústa a zkontroloval jazyk. Hmmm
Porozhlédl jsem se po místnosti. Zkontroloval jsem věci nejbližší spotřeby, zaujal mě dřevěný a zdobný pohár, který se používal na víno. Přičuchl jsem k němu a zkontroloval zbytek vína a zkoušel zjistit jeho viskozitu mezi prsty.
Vyšel jsem ven a našel Yune.
"Byli otráveni," řekl jsem. Byl jsem si téměř jist, poněvadž takovýchto otrav poslední dobou přibývalo.
Tak když po nějaké době prošetřování a příznaků, stejných, to vypadá na epidemii nebo .... “otrava”, což jsem řekla ve stejnou chvíli kdy za mnou došel Ugai a oznámil mi svůj poznatek.
“Máš tucha o jaký jed se jedná? Poslední dobou se tu těch otrav objevuje hodně, zajímá mě, kdo to všechno dělá, a nebo jestli je to náhoda tak sakra dobře naplánovaná.” Přistoupila jsem k vůdci, začala jsem si říkat, že jsou všeci ti muži celkem pohlední.
“Tak jo Ugaii, zkusím odebrat krev a vykoumat, co je to za jed a kde je rozptýlen, mezi tím všem postupně aplikuj ten základní protijed. Když zabere alespoň do té míry, že budou schopni převozu okamžitě odjíždíme k nám. Když do hodiny nezabere, tak budeme pumpovat žaludky, takovém případě si dej sváču teď, protože pak už to dlouho neuděláš.” Mrknu na něj a začnu do vůdce píchat jehlu a odebírat krev.
“Máš tucha o jaký jed se jedná? Poslední dobou se tu těch otrav objevuje hodně, zajímá mě, kdo to všechno dělá, a nebo jestli je to náhoda tak sakra dobře naplánovaná.” Přistoupila jsem k vůdci, začala jsem si říkat, že jsou všeci ti muži celkem pohlední.
“Tak jo Ugaii, zkusím odebrat krev a vykoumat, co je to za jed a kde je rozptýlen, mezi tím všem postupně aplikuj ten základní protijed. Když zabere alespoň do té míry, že budou schopni převozu okamžitě odjíždíme k nám. Když do hodiny nezabere, tak budeme pumpovat žaludky, takovém případě si dej sváču teď, protože pak už to dlouho neuděláš.” Mrknu na něj a začnu do vůdce píchat jehlu a odebírat krev.
Yune Uzumaki- A-rank
Ugai likes this post
Sebou jsem si vzal ten dřevěný pohár a ukázal ho Yune.
"Myslím, že tohle bude tvůj úkol, zjistit, odkud to pochází, kdo to vyrábí a kdo sabotuje klany v Yu no Kuni," pokrčil jsem rameny a podal jí ho. "Myslím, že na pumpování je pozdě, jed jim koluje v krvi," zasmutnil jsem a pak šel aplikovat protijedy a snažil jsem se o léčení Shosen jutsu.
Snažil jsem se jim ulevit a udělat co nejvíc to šlo. Yune si možná mohla všimnout mé menší změny v charakteru. Od té doby, co jsem ji poznal, tak mě dost inspirovala. Začal jsem být svědomitější a měl jsem větší důvěru ve vlastní schopnosti.
Utáhl jsem si cop, protože mi vlasy padaly do očí a pilně jsem pokračoval dál.
"Myslím, že tohle bude tvůj úkol, zjistit, odkud to pochází, kdo to vyrábí a kdo sabotuje klany v Yu no Kuni," pokrčil jsem rameny a podal jí ho. "Myslím, že na pumpování je pozdě, jed jim koluje v krvi," zasmutnil jsem a pak šel aplikovat protijedy a snažil jsem se o léčení Shosen jutsu.
Snažil jsem se jim ulevit a udělat co nejvíc to šlo. Yune si možná mohla všimnout mé menší změny v charakteru. Od té doby, co jsem ji poznal, tak mě dost inspirovala. Začal jsem být svědomitější a měl jsem větší důvěru ve vlastní schopnosti.
Utáhl jsem si cop, protože mi vlasy padaly do očí a pilně jsem pokračoval dál.
Překvapeně jsem zamrkala a vzala si ten pohár. Opravdu mě bere ten chlap. No nic méně jsem si pohár dala do pytlíčku a ampulku s krví s ním. Zkoumat ho mohu až doma. Tady na to nemám vybavení, potřebuju je všechny dostat k nám. Pohladila jsem vůdce po vlasech a vyvolala jsem lenochody, kteří též začali ulevovat a já též ostatním začala aplikovat protijed. Snad zabere. A hledala jsem Ayumu, abych zaúkolovala.
Yune Uzumaki- A-rank
No Jak slo videt me tu moc nebylo za potrebi ale no snad se to obejde bez nejakeho potrebneho zasahu ale s mym stestim to nebylo tak jednoduche. Ja zatim prochazel vesnici a ujistil jsem ze jsem nic neprehledl po nejake dobe jsem se vratil zpet k Yune a Ugaiovi. "Momentalne se nic nedeje prohledl jsem okoli ale nelibi se mi to. " Nebylo to ze bych mel strach ale taky jsem nevedel jak dlouho tady budeme. A to byl hlavni problem nebyl jsem si jisty jak dlouho budu schopene pouzivat Byakugan no mel jsem jeste cas ale v posledni dobe jsem nejak svuj byakugan nepouzival dele nez par minut ale tohle se muze protahnout.
Ayumu Hyuuga- A-rank
“Dobře že jdete, budeme se přemisťovat do naší vesnice, jen co jim zabere antijed, zajistěte povozy koně cokoli, co převeze těch 30 lidí k nám. A buďte připraven, pak je naložíme a odjíždíme.” Řeknu mu. Byl to nelehký úkol, když to tu vůbec neznal, ale věřila jsem mu, že to zvládne.
“Nemoc naštěstí není přenositelná, ale pro jistotu nic a z ničeho tu nepijte a nejezte.” Varovala jsem ho.
“Nemoc naštěstí není přenositelná, ale pro jistotu nic a z ničeho tu nepijte a nejezte.” Varovala jsem ho.
Yune Uzumaki- A-rank
Snažil jsem se postarat o raněné muže s cílem jim, co nejvíc ulevit. Někteří se již nepatrně probudili, zřejmě má léčba byla úspěšná. Nejtěžší na tom však byl fakt, že mi docházela čakra a museli jsme je co nejdříve odnést. Vyběhl jsem ven a podíval se přes hranice vesnice. Přeci jenom Hashiru držel své slovo a blížila se karavana.
"Už jedou!"pohlédl jsem na Yune s viditelnou úlevou.
"Už jedou!"pohlédl jsem na Yune s viditelnou úlevou.
No bylo videt z se tu toho moc nedelo, Stale s aktivnim Byakuganem jsem se porozhlizel kolem kdyz jsem zaslechl Ugaie ze povozy uz jsou na ceste. No trochu se mi ulevilo preci jenom jsem se vice soustredil na blizsi okoli a ne na co nejvetsi mozne prostranstvi ktere dokazi pokrit ale pouze tak ze jsem byl schopen ostatni varovat pokud by se nekdo dostal dost blizko. Behem sveho prochazeni se po okoli jsem si vsiml jedne veci a to jednoho sudu ktery se mirne lisil od ostatnich a to mirne odstinem barvy a mirne pokazenym znakem. vsechny ostatni byly vypaleny ale tahle byla vyskrabana a zahlazena neshorelym drevem tudis to vypadalo jako prave. normalni oci by to nerozpoznaly ale ja diky sveho znaku ano. nebo spise mozna diky toho ze jsem si ruzne prividelaval tak jsem znal ruzne zpusoby. Jak opracovavat drevo a znackovat. Natahl jsem si rukavice a sud donesl k Ugaiovi a Yune. "Yune-sama nasel jsme jiny sud ktery je mirne odlisny od odtatnich. Ma mirne jiny odstin a znak je preskrabany a prekryty uhlem nebo drevenym uhlim takze vypada identicky ale neni." Pak jsem se podival na Ugaie a rekl. " No a vas kolega by si mel odpocineut nez misto triceti lidi budeme muset nechat odvest do vesnice jednatricet, jelikoz to vypada ze jestli neprestane tak zkolabuje tak za 10 minut." Jestli si chtel hrat na tvrdaka pred Yune tak jsem jej mozna trosku znemoznil ale na druhou stranu jej zachranil pred jeste horsim trapasem a to tim ze by machroval a zkolaboval. Ja uz vedel ze ja na tom sam nejsem nejlepe a vedel jsme ze bude tezke se dostat do vesnice aniz bych se i ja vyhnul nasledkum ale zde byly veci ktere jsem nemohl odhalit a to bylo to ze jsem vedel ze jakmile deaktivuji svuj byakugan tak par hodin neuvidim. Ale tohle vedeli pouze clenove klanu Hyuuga a to jsem hodlal udrzet.
Ayumu Hyuuga- A-rank
“Naložte všechny lidi na karavanu, ať jsme co nejdříve zpět sud naložte taky.... a pokud jde o vás dva pánové, nevím, včem se předháníte, ale přestaňte plýtvat chakrou, potřebuju vás ready na cestu zpět.” Řeknu a místo toho, abych jim doplnila chakru, tak jsem jim na záda pověsila každému jednoho lenochoda, který jim chakru postupně doplní.
“Ugaie neléči je chakrou, opravdu tě potřebuji svěžího a když se jedná o otravu nech pracovat jejich tělo ať vstřebá protilátky. A do práce všichni!” Zavelela jsem a začala počítat nemocné do karavany.
“Ugaie neléči je chakrou, opravdu tě potřebuji svěžího a když se jedná o otravu nech pracovat jejich tělo ať vstřebá protilátky. A do práce všichni!” Zavelela jsem a začala počítat nemocné do karavany.
Yune Uzumaki- A-rank
"No jo," pokrčil jsem rameny a podíval se s přísným výrazem na Ayumu. Přikývl jsem na rozkaz Yune a začal obyvatele vesnice nakládat do karavanu. Doufal jsem, že se proti nám nespojí a nebudou chtít nám vypálit naše krásné město, až se probudí. Jistojistě to bude kulturní šok, až uvidí v čem žijeme my a oni. Po chvíli jsem byl připraven vyrazit. Objevil jsem se u Yune a položil ji jemně ruku na rameno.
"Dobrá práce!"
"Dobrá práce!"
Naposledy upravil Ugai dne Mon May 03, 2021 8:37 am, celkově upraveno 1 krát
Pomohl jsem nakladat ranene no nebo ty co se nemohly hybat. No Ugai se na me podival jak by me chtel zabit nemyslel si doufam ze ze jdu po Yune na muj vkus byla Yune az moc sadisticka. Ale co Yui nekdy taky obzvlaste kdyz ji clovek nastval. Po dokonceni prace jsem se podival co se deje a Ugai polozil Yune ruku na rameno no nevedel jsem jestli se tu neodehraje nejaka ta zabavna scenka.
Ayumu Hyuuga- A-rank
“Tak máme hotovo pánové. Odjíždíme.” Zavelím a podívám se na Ugaie, který přišel ke mě. Eddie, kterého jsem měla celou dobu na zádech dal Ugaiovi svůj pařátek na jeho ruku. Musela jsem se pousmát. Romantici oba dva. Zrušila jsem lenochody.
“Po cestě dávejte pozor jak na raněné tak pane Hyugo hlavně na okolí.”
Hromadný přesun
“Po cestě dávejte pozor jak na raněné tak pane Hyugo hlavně na okolí.”
Hromadný přesun
Yune Uzumaki- A-rank
Naruto Stories: The Revolution :: RPG GAME :: Naruto Stories: The Origin :: Herní místnosti :: Tsuki no Kuni
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: