Tsukiyama - jo
5 posters
Naruto Stories: The Revolution :: RPG GAME :: Naruto Stories: The Origin :: Herní místnosti :: Tsuki no Kuni :: Tsukiyama
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Tsukiyama - jo
First topic message reminder :
Tsukiyama - jo je hrad a přilehlé panství, které koupil Hashiru Senju. Je to jedno z mála míst v Yu no Kuni, kde se dá poměrně normálně žít.
Celá oblast byla původně spíše zemědělsky zaměřená. Postupem času se začala rozvíjet díky obchodu s Uzu no Kuni a přilehlými oblastmi. V současné době se v přilehlých pozemcích pěstuje rýže, pšenice, oves a zelenina. Ve vnitřních prostorách města se koncentruje obchod a výroba zbraní.
Celý okres je uzavřen hradbami a hlídkuje se. Do města vedou dvě cesty, jedna je přes hlídaný přístav na jihu a druhá je hlídaná brána na severu.
Tsukiyama - jo
Tsukiyama - jo je hrad a přilehlé panství, které koupil Hashiru Senju. Je to jedno z mála míst v Yu no Kuni, kde se dá poměrně normálně žít.
Celá oblast byla původně spíše zemědělsky zaměřená. Postupem času se začala rozvíjet díky obchodu s Uzu no Kuni a přilehlými oblastmi. V současné době se v přilehlých pozemcích pěstuje rýže, pšenice, oves a zelenina. Ve vnitřních prostorách města se koncentruje obchod a výroba zbraní.
Celý okres je uzavřen hradbami a hlídkuje se. Do města vedou dvě cesty, jedna je přes hlídaný přístav na jihu a druhá je hlídaná brána na severu.
Naposledy upravil Hashiru Senju dne Sun Mar 28, 2021 9:16 am, celkově upraveno 1 krát
Hashiru Senju- Tsukikage (S-rank)*HA
- Poèet pøíspìvkù : 575
Re: Tsukiyama - jo
Strážci, nebo jak byli nazváni v předchozím postu "oficíři" nastoupili na loď a začali s rutinní prohlídkou. Nebyla to žádná forma buzerace, šlo jen o bezpečnost, poněvadž tahle země byla náhle rozvrácená.
Přešel jsem k rudovlasému mladíkovi. Těch rudovlasých je tu nějak hodně..
"Účel návštěvy?" prohlédl jsem si ho pozorně.
Přešel jsem k rudovlasému mladíkovi. Těch rudovlasých je tu nějak hodně..
"Účel návštěvy?" prohlédl jsem si ho pozorně.
Shinobi (Samurai)- Non-Player Characters
- Poèet pøíspìvkù : 666
Došla na mě řada a naštěstí to nebylo tak nepříjemné, jak se mi honilo hlavou. Žádné sondy se nikam nestrkali, takže to byl jen menší pohovor.
"No, hledám práci, jsem shinobi a nabízím své služby místnímu lordu." pokrčil jsem rameny a usmál se.
Trochu mě znervózňoval ten jeho upřený pohled, ale budiž. Určitě to bylo v plánu.
"No, hledám práci, jsem shinobi a nabízím své služby místnímu lordu." pokrčil jsem rameny a usmál se.
Trochu mě znervózňoval ten jeho upřený pohled, ale budiž. Určitě to bylo v plánu.
Uzumaki Yukihiro- A-rank
- Poèet pøíspìvkù : 125
Přestal jsem se svým upřeným pohledem ho dál otravovat.
"Dobrá, takže ninja...budeme Vás sledovat, pokud se o něco pokusíte..tak uvidíte.." dodal jsem tak trochu tajemně a pokynul mu, ať se pohne..
"Dobrá, takže ninja...budeme Vás sledovat, pokud se o něco pokusíte..tak uvidíte.." dodal jsem tak trochu tajemně a pokynul mu, ať se pohne..
Shinobi (Samurai)- Non-Player Characters
- Poèet pøíspìvkù : 666
Strana 2 z 2 • 1, 2
Naruto Stories: The Revolution :: RPG GAME :: Naruto Stories: The Origin :: Herní místnosti :: Tsuki no Kuni :: Tsukiyama
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: