Odawara - jo
4 posters
Naruto Stories: The Revolution :: RPG GAME :: Naruto Stories: The Origin :: Herní místnosti :: Tsuki no Kuni
Strana 4 z 4
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Odawara - jo
First topic message reminder :
Tento hrad je sídlem Daimya velkého a nemilosrdného Midoryo z klanu Date z Yu no Kuni.
Tato generace osidlovala hrad a vládla území ještě před Kaguyou.
Kolem hradu jsou postavené tlusté hradby, na kterých sídlí stráže. Většinou jsou to jen vojáci s meči, luky a kopí. Hradby mají čtyři věže, kde sídlí šéf dané jednotky pojmenované podle světových stran. Šéfové jsou ninjové třídy A.
Odawara - jo
Tento hrad je sídlem Daimya velkého a nemilosrdného Midoryo z klanu Date z Yu no Kuni.
Tato generace osidlovala hrad a vládla území ještě před Kaguyou.
Kolem hradu jsou postavené tlusté hradby, na kterých sídlí stráže. Většinou jsou to jen vojáci s meči, luky a kopí. Hradby mají čtyři věže, kde sídlí šéf dané jednotky pojmenované podle světových stran. Šéfové jsou ninjové třídy A.
Hashiru Senju- Tsukikage (S-rank)*HA
- Poèet pøíspìvkù : 575
Re: Odawara - jo
Byl konec. Zrušil jsem veškeré techniky, ale má pečeť na čele se nevrátila. Mírně jsem se rozklepal, dokázal jsem zatím stát na nohou.
"Tak a je to...Díky, Tobiru-niisan.." přišel jsem k němu a padl na kolena.
"Budu v pořádku, jen si potřebuji odpočinout a nabrat nějakou čakru.." ztratil jsem vědomí.
"Tak a je to...Díky, Tobiru-niisan.." přišel jsem k němu a padl na kolena.
"Budu v pořádku, jen si potřebuji odpočinout a nabrat nějakou čakru.." ztratil jsem vědomí.
Hashiru Senju- Tsukikage (S-rank)*HA
- Poèet pøíspìvkù : 575
Re: Odawara - jo
Hleděl jsem dál na hořící hrad, asi to jen tak hořet nepřestane. Začínali na mě dopadat účinky sennin módu, ale rozhodně jsem na tom byl lépe než bratr. Ty jeho techniky jsou mocné, ale jsou zaplacené mnohem hodnotnější měnou, než je čakra.
Zakroutil jsem hlavou nad tím, jak všichni zmizeli se svým zlatem.
Bylo mi líto Shimury Dana, ale zemřel jako pravý shinobi. Vzdal jsem mu hold a pak si bratra položil na rameno.
Přivolal jsem menší žábu, která nás sebou vzala pryč.
PŘESUN
Zakroutil jsem hlavou nad tím, jak všichni zmizeli se svým zlatem.
Bylo mi líto Shimury Dana, ale zemřel jako pravý shinobi. Vzdal jsem mu hold a pak si bratra položil na rameno.
Přivolal jsem menší žábu, která nás sebou vzala pryč.
PŘESUN
Tobiru Senju- Gama Sennin
- Poèet pøíspìvkù : 117
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naruto Stories: The Revolution :: RPG GAME :: Naruto Stories: The Origin :: Herní místnosti :: Tsuki no Kuni
Strana 4 z 4
Povolení tohoto fóra: