Azuma
5 posters
Naruto Stories: The Revolution :: RPG GAME :: Naruto Stories: The Origin :: Herní místnosti :: Tsuki no Kuni :: Tsukiyama
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Azuma
Azuma - gai
Azuma - gai se nachází na samotném východě Yu no Kuni. Leží u moře, takže nehraničí s ničím. Je to v podstatě přímořská vesnička. Celý region Azuma je pod nadvládou lorda Hoozukiho. V současné době se snaží o rozvoj vesničky a rybolov.
Hashiru Senju- Tsukikage (S-rank)*HA
- Poèet pøíspìvkù : 575
Re: Azuma
Asi kilometr před vesnicí řídící celý chudý region Azuma se za doprovodu svištění a pištění zvuku objevil černý vířivý portál ze kterého vylezli tři cestovatelé.
Portál se za posledním zavřel a už po něm nebylo ani vidu, ani slechu.
Nadšeně jsem se nadechl čerstvého mořského vzduchu a užíval si ten příjemný vánek. Tohle by mohla být klidně destinace určená pro dovolenou!
Otočil jsem se na mé dva studenty, "Tak jsme tady! Co na to říkáte?" roztáhl jsem ruce do široka a poodstoupil, vyskytl se jim pohled na skromnou vesničku.
"Ty písčité pláže vypadají přímo fantasticky," následoval úšklebek.
"Ale proto, tu nejsme. Zajdeme ihned za lordem Hoozukim, snad s ním bude řeč," pokrčil jsem rameny a vydal jsem se dolů do centra vesnice.
Portál se za posledním zavřel a už po něm nebylo ani vidu, ani slechu.
Nadšeně jsem se nadechl čerstvého mořského vzduchu a užíval si ten příjemný vánek. Tohle by mohla být klidně destinace určená pro dovolenou!
Otočil jsem se na mé dva studenty, "Tak jsme tady! Co na to říkáte?" roztáhl jsem ruce do široka a poodstoupil, vyskytl se jim pohled na skromnou vesničku.
"Ty písčité pláže vypadají přímo fantasticky," následoval úšklebek.
"Ale proto, tu nejsme. Zajdeme ihned za lordem Hoozukim, snad s ním bude řeč," pokrčil jsem rameny a vydal jsem se dolů do centra vesnice.
Uzumaki Yukihiro- A-rank
- Poèet pøíspìvkù : 125
Jen co jsem vyšla z portálu, vlasy mi rozčísl přímořský vítr a do nosu mě uhodila taková ta specifická, slaná vůně, kterou mají místa blízko u moře. A hned bylo lépe! Odhrnula jsem si neposlušné plavé vlasy z tváře a odhalila rostoucí úsměv.
"Sugoii!" vypadlo ze mě, a hned jsem i přidala do kroku a nadšenýma jantarovýma očkama objevovala, co je v tomhle koutku světa jinak.
Zpomal! Jsi kunoichi, měla bys vypadat důstojně, ne tu poskakovat jako kůzle!
Ale když ono to nešlo.
"Stihneme i zajít na pláž, sensei?" vyzvídala jsem nadšeně. "Tedy... Ne abychom se koupali, i když to by také bylo skvělé, ale protože je tam spousta vody..." Ne asi. "A tím pádem by se mi skvěle trénovaly suitonové techniky!"
Hodila jsem očkem po Shigurem.
A Shiguremu by trochu sluníčka prospělo!
"Sugoii!" vypadlo ze mě, a hned jsem i přidala do kroku a nadšenýma jantarovýma očkama objevovala, co je v tomhle koutku světa jinak.
Zpomal! Jsi kunoichi, měla bys vypadat důstojně, ne tu poskakovat jako kůzle!
Ale když ono to nešlo.
"Stihneme i zajít na pláž, sensei?" vyzvídala jsem nadšeně. "Tedy... Ne abychom se koupali, i když to by také bylo skvělé, ale protože je tam spousta vody..." Ne asi. "A tím pádem by se mi skvěle trénovaly suitonové techniky!"
Hodila jsem očkem po Shigurem.
A Shiguremu by trochu sluníčka prospělo!
Vyšiel som zo senseiovho portálu.. značne traumatizovaný. Keď som sa zas ocitol na pevnej zemi, ktorú som poznal, viditeľne mi odľahlo. Teda.. vnútorne, viditeľne nie, furt som sa tváril rovnako.
Nevedel som kde sa presne nachádzame, keďže ma ten portál dosť dezorientoval, no bolo tu teplo. Vzduchom poletoval piesok a príjemný vánok. Nie to chladné čudo ako u mňa doma, s kvapkami dažďa.
"Hmm..." Prehovoril som neutrálne a obzrel sa po mestečku Či.. dedine, alebo nech už to bolo čokoľvek. skôr to vyzeralo ako mestečko.
Brr.. slnko... stiahol som si kapucu na hlavu a schoval sa do môjho komfortného tieňa. Nope, žiadne opalovanie sa konať nebude. Kráčal som za senseiom a Inemuri, vykúkajúc spoza kapuce a sledujúc ľudí a okolie. Nič konkrétne.
Nevedel som kde sa presne nachádzame, keďže ma ten portál dosť dezorientoval, no bolo tu teplo. Vzduchom poletoval piesok a príjemný vánok. Nie to chladné čudo ako u mňa doma, s kvapkami dažďa.
"Hmm..." Prehovoril som neutrálne a obzrel sa po mestečku Či.. dedine, alebo nech už to bolo čokoľvek. skôr to vyzeralo ako mestečko.
Brr.. slnko... stiahol som si kapucu na hlavu a schoval sa do môjho komfortného tieňa. Nope, žiadne opalovanie sa konať nebude. Kráčal som za senseiom a Inemuri, vykúkajúc spoza kapuce a sledujúc ľudí a okolie. Nič konkrétne.
Shigure- D-rank
- Poèet pøíspìvkù : 155
"Já myslím, že můžeme. Až se k nám přidají, tak pak můžeme sem jezdit na pravidelné utužovací akce," usmál jsem se a pokračoval v cestě už mlčky. Cestou k sídlu místního bosse jsem se ohlédl přes rameno a pohlédl na nadšenou Inemuri a apatického Shigureho. My jsme zvláštní tým. S touto myšlenkou jsem je dovedl až k největší budově uprostřed rybářského městečka. Bylo to až ironické, jak v klidu si tady lidi žijí. Domy byly fórově postavené a vypadaly, že se každou chvíli následkem silnějšího větru sesypou, ale přesto všechno mělo městečko své kouzlo. Dokázal bych si představit tady dožít.
"Mluvím já, vy mluvte jen pokud Vás vyzvou. Lord Hoozuki je trochu svérázný, no uvidíte sami," šeptl jsem koutkem.
Zastavil jsem se před dveřmi do sídla. Vypadalo obyčejně a přesto bylo znát, že zde sídlí šéf. Dům byl mnohem větší než ostatní a byl kvalitněji postaven. Na čele budovy byl vytesán Kanji znak pro šéfa 親分. S nadějí, že tentokrát vše dopadne dobře a nebudeme muset opět riskovat a bojovat, jsem zaklepal a vešel dovnitř.
"Mluvím já, vy mluvte jen pokud Vás vyzvou. Lord Hoozuki je trochu svérázný, no uvidíte sami," šeptl jsem koutkem.
Zastavil jsem se před dveřmi do sídla. Vypadalo obyčejně a přesto bylo znát, že zde sídlí šéf. Dům byl mnohem větší než ostatní a byl kvalitněji postaven. Na čele budovy byl vytesán Kanji znak pro šéfa 親分. S nadějí, že tentokrát vše dopadne dobře a nebudeme muset opět riskovat a bojovat, jsem zaklepal a vešel dovnitř.
Uzumaki Yukihiro- A-rank
Hirugetsu Hoozuki
Hirugetsu Hoozuki si seděl ve svém maličkém dřevěném trůnu a zrovna cucal nanuk. Z úst mu odkapávaly kousky vody a slin na zem. Vypadalo to, že mu to vůbec nevadí a spokojeně si pochutnával nadále. Místnost byla poměrně velká, celý dům byla vlastně jen tato místnost. Na zdech byly natlučené vycpané hlavy největších rybích úlovků. Kousek od vyvýšeného dřevěného trůnu stála velmi nešťastná paní, zřejmě asistentka
Hirugetsu Hoozukiho. Uprostřed místnosti stál obrovský hodovní stůl, zřejmě na všechny ty hostiny, co zde pořádají a na konci místnosti byly jedny dveře, zřejmě toaleta a hned vedle stály sudy s alkoholem domácí výroby. Také to tady divně páchlo, jako kdyby vařili zelí a shnilé ryby vedle sebe.
Hirugetsu byl příjemně překvapen, když viděl tu malou delegaci z Tsukiyami. Několikrát se zasmál a nanuk zahodil vedle asistentky. Jeho smích zněl jako chrochtání prasátek.
"Vítejte, vítejte!" usmál se a jedno oko mu šilhalo někam do pravého horního rohu. "Co mi nesete velevážení pocestní?" šíleně se podíval na Yukihira a pak zabloudil očima k jeho studentům.
Shinobi (Samurai)- Non-Player Characters
- Poèet pøíspìvkù : 666
Ewww Trochu jsem přikrčil nos, když jsme vešli do budovy zdejšího šéfa. Divně to tu páchlo a lord Hoozuki byl starý a podivný. Tomu musí být tak sto! Proč se pořád musíme potýkat se starými lidmi? S nimi je vždy těžká práce, ještě pokud začínají senilnět a tento pán, bude určitě senilní. Oproti tomu, jak se mi líbila vesnice, tak tohle byla hrůza. Chudák asisentka, pomyslel jsem si, když jsem viděl jak ji k nohám hodil uslintaný nanuk. Vypadala ..ehm...velmi těžce zkoušená.
"Neseme Vám zprávu našeho lorda Hashira z Tsukiyami," uklonil jsem se a vytáhl svitek s naléhavou žádostí o diplomatické jednání.
"Naší misí je zároveň vás bezpečně doprovodit do Tsukiyami a zpátky. Prosím, zvažte naši nabídku a vydejte se s námi na cestu!" uklonil jsem se ještě jednou, jak bylo zvykem. Nechtěl jsem moc vyhrožovat, protože mi byl zcela jasné, že tuhle maličkou vesnici bychom dobyli snadno, Hashiru se zřejmě chce vyhnout krveprolití a neopakovat scénář z Minami.
"Neseme Vám zprávu našeho lorda Hashira z Tsukiyami," uklonil jsem se a vytáhl svitek s naléhavou žádostí o diplomatické jednání.
"Naší misí je zároveň vás bezpečně doprovodit do Tsukiyami a zpátky. Prosím, zvažte naši nabídku a vydejte se s námi na cestu!" uklonil jsem se ještě jednou, jak bylo zvykem. Nechtěl jsem moc vyhrožovat, protože mi byl zcela jasné, že tuhle maličkou vesnici bychom dobyli snadno, Hashiru se zřejmě chce vyhnout krveprolití a neopakovat scénář z Minami.
Uzumaki Yukihiro- A-rank
Mé nadšení opět postupně upadávalo s každou minutou, kterou jsem trávili v oné podivně zapáchající místnosti.
Za chvíli budu apatičtější než Shigure-kun.
Ze všech sil jsem se snažila zachovat dekorum, hezky se uklonit na znamení pozdravu, nemluvit, přesně jak nás sensei upozornil, bez vyzvání, a tak dále. Jediné, čemu jsem nedokázala zabránit, bylo nakrčení nosánku nad oním nepříjemným zápachem. To, že někdo nesedl zrovna mě, to se moc často nestávalo, ale tady jsem si nemohla pomoct.
Mohl by si v Tsukiyamě namluvit paní Chiyo a vzít si ji s sebou sem. COŽE? Bezpečně doprovodit zpátky?
Jako kdybych to v myšlenkách přivolala, mé nejhorší noční můry se staly skutečností. Z hlouby duše jsem doufala, že se jedná jenom o průchod portálem, ne zdlouhavou cestu, ale něco mi říkalo, že tenhle pán bude mít velký doprovod nebo specifické požadavky a že se cestě nevyhneme.
"Onegai," přidala jsem se nedobrovolně s další drobnou úklonou k senseiově prosbě. Když je to důležité, shinobi musí spolupracovat i s lidmi, kteří mu nesednou, pro vyšší dobro.
Za chvíli budu apatičtější než Shigure-kun.
Ze všech sil jsem se snažila zachovat dekorum, hezky se uklonit na znamení pozdravu, nemluvit, přesně jak nás sensei upozornil, bez vyzvání, a tak dále. Jediné, čemu jsem nedokázala zabránit, bylo nakrčení nosánku nad oním nepříjemným zápachem. To, že někdo nesedl zrovna mě, to se moc často nestávalo, ale tady jsem si nemohla pomoct.
Mohl by si v Tsukiyamě namluvit paní Chiyo a vzít si ji s sebou sem. COŽE? Bezpečně doprovodit zpátky?
Jako kdybych to v myšlenkách přivolala, mé nejhorší noční můry se staly skutečností. Z hlouby duše jsem doufala, že se jedná jenom o průchod portálem, ne zdlouhavou cestu, ale něco mi říkalo, že tenhle pán bude mít velký doprovod nebo specifické požadavky a že se cestě nevyhneme.
"Onegai," přidala jsem se nedobrovolně s další drobnou úklonou k senseiově prosbě. Když je to důležité, shinobi musí spolupracovat i s lidmi, kteří mu nesednou, pro vyšší dobro.
Bol som.. potichu, prekvapivo. Chodil som za senseiom a Inemuri v tesnom závese, no nie dosť tesnom na to, aby som nemohol uskočiť ak by sa sensei rozhodol pre nejaký jeho kanadský žartík.
Keď sme prechádzali pomedzi domy, s tichým záujmom som sledoval mnohé. Vyzeralo to tu.. veľmi príjemne, pokojne. Ako keby nemali žiadne starosti nejakého vonkajśieho sveta. Aspoň na prvý pohľad. Toto nadšenie ktoré som z tohto miesta cítil sa však nezobrazovalo na mojej tvári. To nie, odhadnúť to čo si o tomto mieste myslím z očí by bolo... nešťastné.
Vstúpili sme až do hlavnej budovy, resp budovi patriacej šéfovi. Do nosa mi udrel smrad. Žiadna cesta okolo toho, bol to smrad, poriadny, zapáchajúci.. a ja som chcel odísť. Nepozdravil som sa. Hrozilo, že keď otvorím ústa, tak tu hodím nejakú tyčku. Pre to som tam len stál, kúsok od dverí, ako taký tieň. V závetrí.. niekde pri otvorenom okne možno?
Keď sme prechádzali pomedzi domy, s tichým záujmom som sledoval mnohé. Vyzeralo to tu.. veľmi príjemne, pokojne. Ako keby nemali žiadne starosti nejakého vonkajśieho sveta. Aspoň na prvý pohľad. Toto nadšenie ktoré som z tohto miesta cítil sa však nezobrazovalo na mojej tvári. To nie, odhadnúť to čo si o tomto mieste myslím z očí by bolo... nešťastné.
Vstúpili sme až do hlavnej budovy, resp budovi patriacej šéfovi. Do nosa mi udrel smrad. Žiadna cesta okolo toho, bol to smrad, poriadny, zapáchajúci.. a ja som chcel odísť. Nepozdravil som sa. Hrozilo, že keď otvorím ústa, tak tu hodím nejakú tyčku. Pre to som tam len stál, kúsok od dverí, ako taký tieň. V závetrí.. niekde pri otvorenom okne možno?
Shigure- D-rank
Hirugetsu Hoozuki
Hirugetsu Hoozuki se skutečně podivil. Svitek převzal, ale hodil ho někam za sebe. V jeho neuvěřitelných 68 letech vypadal vskutku k světu, ale nechápal, proč jako starý děd musí vážit cestu až na daleký jih.
"Počkat, to si ten samozvanec neumí udělat cestu sem? Proč by měl starý děd jako já cestovat? Já vím, že zdání klame," rozchechtal se a napnul své svaly, posilněné technikou. Vyskočil z trůnu poměrně snadno a ladně, jako kdyby mu bylo o padesát méně.
Zvědavě si obhlížel naši delegaci a přitom mu nevadilo porušovat osobní distanc a jistou bariéru. Několikrát píchl do Yukihirových svalů a přimhouřenýma očima si prohlížel Shigureho tak důkladně, že se div nedotýkali nosem.
"Tak já půjdu, až mi odpovíte na hádanku!" založil si ruce na hrudi a znovu se rozchechtal.
"Taaaakže, ale musíte hádat jen vy dva!" ukázal na Inemuri a Shigureho.
"Jsem rybář, sítě však roztahuji na suchu, chytám ryby, co létají ve vzduchu, co jsem?! Hmmm," Hirugetsu to myslel naprosto vážně. Měl to háček, odpoví-li špatně, tak je klidně předhodí žralokům nebo je utopí ve své technice.
Snažil jsem se udržet stále stejný kamenný výraz. Stál jsem rovně s rukama za zády a bez jakéhokoli pohnutí svalu na těle jsem snášel jeho ochmatávání. Za svůj život už jsem viděl hodně, jen jsem nechápal proč se tyhle věci poslední dobou dějí zrovna nám.
"O cestování se bát nemusíte, během mžiku budeme v Tsukiyamě a během druhého, budeme zpět," řekl jsem jasně a bez jakéhokoliv zabarvení i když jsem z toho měl trochu rozporuplné pocity. Chápu, že Hashiru nechtěl prolévat krev, ale v tomhle případě bych udělal výjimku. Stačil by jeden raiton a z Hoozukiho by zbyl cákanec, možná dva.
Pak přišla jeho stupidní hádanka, nechápu proč si vybral zrovna je, ale snad to uhádnou, protože to tady dopadne brzy špatně.
"O cestování se bát nemusíte, během mžiku budeme v Tsukiyamě a během druhého, budeme zpět," řekl jsem jasně a bez jakéhokoliv zabarvení i když jsem z toho měl trochu rozporuplné pocity. Chápu, že Hashiru nechtěl prolévat krev, ale v tomhle případě bych udělal výjimku. Stačil by jeden raiton a z Hoozukiho by zbyl cákanec, možná dva.
Pak přišla jeho stupidní hádanka, nechápu proč si vybral zrovna je, ale snad to uhádnou, protože to tady dopadne brzy špatně.
Uzumaki Yukihiro- A-rank
Inemuri Yamanaka likes this post
Yukihiro-sensei i Shigure-kun vypadali, že mají z návštěvy stejný dojem, jako já. Další traumatizující mise. Zaměřila jsem pohled na ruku, která střídavě ukazovala na mě a Shigureho, a snažila jsem se v blonďaté hlavince roztočit dost koleček na zpracování logiky lorda Hoozukiho. Chvíli jsem se tázavě dívala na senseie, žádná záchrana z jeho strany ale nepřicházela.
"Řekl, že to musíme zvládnout za každou cenu? Ale ne..."
"Hai..." potlačila jsem povzdech.
Jsem rybář, sítě však roztahuji na suchu, chytám ryby, co létají ve vzduchu, co jsem? Zamyšleně jsem si začala natáčet pramen vlasů na prst, pak jsem ho pustila a začala znovu. Byla to dobrá přemýšlecí taktika, ale ne, že by to fungovalo na hádanky. Na to jsem měla příliš neklidnou povahu.
"Co létá ve vzduchu, ale chytá se to do sítí? Když se kroužkují ptáci. Ale ty potom nikdo nesní."
Tiše jsem ve skrytu duše doufala, že Shigure bude mít větší úspěch.
"Řekl, že to musíme zvládnout za každou cenu? Ale ne..."
"Hai..." potlačila jsem povzdech.
Jsem rybář, sítě však roztahuji na suchu, chytám ryby, co létají ve vzduchu, co jsem? Zamyšleně jsem si začala natáčet pramen vlasů na prst, pak jsem ho pustila a začala znovu. Byla to dobrá přemýšlecí taktika, ale ne, že by to fungovalo na hádanky. Na to jsem měla příliš neklidnou povahu.
"Co létá ve vzduchu, ale chytá se to do sítí? Když se kroužkují ptáci. Ale ty potom nikdo nesní."
Tiše jsem ve skrytu duše doufala, že Shigure bude mít větší úspěch.
Kto vie čo som od tejto misie očakával. Každopádne byť v prítomnosti starého blázna to naozaj nebolo. Nepozeral som sa na neho, no aj tak som zaregistroval jeho pohľad, kútikom oka.
Prosím nechoď ku mne.. a v tom tam bol. Takmer sa dotýkal môjho nosa.. a ja som sa silene pozeral inde. Nakoniec som sa na to vykašľal a otočil som sa mu chrbtom, pozerajúc sa do steny. Bolo mi to jednoducho nepríjemné.
"Taicho.. nemala to byť misia typu eskorty?" Spýtal som sa senseia, v podstate úplne ignorujúc starého blázna.
Prosím nechoď ku mne.. a v tom tam bol. Takmer sa dotýkal môjho nosa.. a ja som sa silene pozeral inde. Nakoniec som sa na to vykašľal a otočil som sa mu chrbtom, pozerajúc sa do steny. Bolo mi to jednoducho nepríjemné.
"Taicho.. nemala to byť misia typu eskorty?" Spýtal som sa senseia, v podstate úplne ignorujúc starého blázna.
Shigure- D-rank
Hirugetsu Hoozuki
Hirugetsu Hoozuki se tentokrát šíleně rozesmál. Nejenže jeho pitomou hádanku nikdo neuhádl, ale navíc neměli ani sebemenší chuť se na tomto podílet.
"To jsou ninjové Tsukiyami opravdu tak slabomyslní? Správná odpověď je PAVOUK samozřejmě!" rozchechtal se snad ještě víc. Sundal si svůj dlouhý těžký plášť, který měl jen kolem ramen a odhodil ho na zem.
Přešel těžkým krokem ke stolu a vzal si do pusy list salátu.
Vzal si sebou také menší láhev vody a připásal si ji k opasku.
"Můžeme jít mladí dobrodruzi?" Hirugetsu přešel k velké hromadě naházených kožešin. Pokud se na to ostatní podívali trochu pozorněji, zjistili by, že jde o poněkud velkého a starého psíka. Hirugetsu jej popleskal po zádech.
"Hlídej to tady!" a pak se vydal ze svého domu. Venku před ním se zastavil a počkal na ostatní.
PANE BOŽE!
Uvnitř jsem šílel. Byl jsem naštvaný a otrávený. Jestli na příští misi bude zase nějaký starý děda, tak ho rovnou zadusím listem od salátu! Vezmu nějakou pěknou velkou hlávku salátu a narvu mu ji pěkně hluboko až...Nejsme snad Domov důchodců, či jo?
Přestal jsem fantazírovat a hned jsem vyšel ven, nadýchat se čerstvého vzduchu. Děda už na nás čekal. Ze slušnosti jsem se mu uklonil a vyšel jsem napřed na kopec, ze kterého jsme přišli my. Bylo mi jedno, jestli bude muset dobíhat, vypadalo to, že má dostatek sil.
Snad už nás Hashiru na další diplomatickou misi nepošle, protože to to příště raději vlastnoručně vyvraždím!
Čekal jsem na ně na paloučku a dost hlasitě dýchal zhluboka a zároveň počítal několikrát do deseti.
Uvnitř jsem šílel. Byl jsem naštvaný a otrávený. Jestli na příští misi bude zase nějaký starý děda, tak ho rovnou zadusím listem od salátu! Vezmu nějakou pěknou velkou hlávku salátu a narvu mu ji pěkně hluboko až...Nejsme snad Domov důchodců, či jo?
Přestal jsem fantazírovat a hned jsem vyšel ven, nadýchat se čerstvého vzduchu. Děda už na nás čekal. Ze slušnosti jsem se mu uklonil a vyšel jsem napřed na kopec, ze kterého jsme přišli my. Bylo mi jedno, jestli bude muset dobíhat, vypadalo to, že má dostatek sil.
Snad už nás Hashiru na další diplomatickou misi nepošle, protože to to příště raději vlastnoručně vyvraždím!
Čekal jsem na ně na paloučku a dost hlasitě dýchal zhluboka a zároveň počítal několikrát do deseti.
Uzumaki Yukihiro- A-rank
Inemuri Yamanaka likes this post
"To je živé?!" zaregistrovala jsem, že se hromada kožešin pohnula a pro jistotu jsem couvla. Shigure se s tím nemazlil a lord Hoozuki (snad) vycítil naše rozpoložení. A nebo jenom dostal chuť na salát.
"Jsem si jistá, že se vám v Tsukiyamě bude líbit," pokusila jsem se jako jediná žena uprostřed téhle diplomatické katastrofy situaci trochu zachránit.
"Třeba je to přece jen jenom nepochopený, osamělý stařík? Určitě má i nějaké dobré vlastnosti. Má..." ještě jednou jsem se na něj dlouze zadívala. "Má rád psi? To se počítá jako známka dobrého charakteru!"
"V místním hostinci vám jistě bude chutnat a jsou tam skvělé... lázně?"
Můj popis zněl částečně jako otázka, přece jen jsem v Tsukiyamě ještě nebydlela tak dlouho, ale bylo vidět, že se snažím ze všech sil. Dokonce jsem se na něj poněkud křečovitě usmívala. Chtěla jsem být kunoichi. Tak to musím zvládnout se vším všudy. Odhodlaně jsem vyrazila za senseiem, ale jako správný eskort jsem se tempem přizpůsobila lordu Hoozukimu.
"Jsem si jistá, že se vám v Tsukiyamě bude líbit," pokusila jsem se jako jediná žena uprostřed téhle diplomatické katastrofy situaci trochu zachránit.
"Třeba je to přece jen jenom nepochopený, osamělý stařík? Určitě má i nějaké dobré vlastnosti. Má..." ještě jednou jsem se na něj dlouze zadívala. "Má rád psi? To se počítá jako známka dobrého charakteru!"
"V místním hostinci vám jistě bude chutnat a jsou tam skvělé... lázně?"
Můj popis zněl částečně jako otázka, přece jen jsem v Tsukiyamě ještě nebydlela tak dlouho, ale bylo vidět, že se snažím ze všech sil. Dokonce jsem se na něj poněkud křečovitě usmívala. Chtěla jsem být kunoichi. Tak to musím zvládnout se vším všudy. Odhodlaně jsem vyrazila za senseiem, ale jako správný eskort jsem se tempem přizpůsobila lordu Hoozukimu.
Hirugetsu Hoozuki
Hirugetsu Hoozuki se opět zasmál a přikrčil se k Inemuri.
"Oo, díky za radu. Určitě zajdu a ty mi budeš dělat společnost!" Hirugetsu byl veselá kopa, určitě se s ním nikdo nudit nebude. Dorazili jsme za tím rudovlasým bleskem, vůbec nebral ohledy na to, že jsem starý! Vypadal dost nasupeně a raději jsem ho už dál neprovokoval. Cítil jsem jistou dávku napětí, možná on by si měl zajít do těch lázních. Co kdybychom tam zašli všichni najednou?! To by bylo skvělé!
Nechal se unášet myšlenkami na krásné potencionální zážitky v lázních. Bylo tu však něco, co jim měl říci, ale neřekl. Nervózně se rozhlédl kolem a doufal, že už brzy budeme na cestě.
...
Shijin a Mikomi
Hirugetsu moc dobře věděl, že mu někdo jde po krku a že stačí vytáhnout patu z vesnice a bude po něm. I přesto, že o tom informace měl, tak se vydal na cestu. Náš tým 1 mohl pocítit podivné šimrání v týlu. Mohlo to být jen vítr, který sebou nesl pár zrnek písku, nebo to mohlo být taky něco jiného. Zkušená senzibilka by jistě poznala, že jde o něco nekalého, ale tyhle dvě navíc byly kryty variací techniky a perfektně krytí před odhalení senzibily. Když byli všichni na místě a připraveni, mohli začít se svou předem připravenou akcí. Najednou se zvedl opravdu silný vítr, ve kterém byla příměs něčeho těžkého. Nedýchalo se zrovna dvakrát dobře, navíc ošklivě štípal do očí. Hirugetsu Hoozuki měl opravdu zůstat doma. Potom co vítr ještě víc zesílil lorda Hoozukiho začaly omotávat písečné ruce. Když si toho všimli ostatní, tak je písečná vlna odhodila od Hirugetsua a kompletně ho omotala. Mohl použít svou techniku klanu Hoozuki a zkapalnit se, ale k tomu byly určené pečetící symboly linoucí se přes jeho tělo, které mu zabraňovaly v pohybu.
Shijin vyskočila s úkrytu se svou mladší pobočnicí a mávnutím vějíře poslala na Yukihira vzduchovou vlnu, která ho odhodila dál od jeho studentů.
Mikomi vystřelila několik shurikenů na Inemuri a svou malou loutku, která vypadala jako nějaká vlasatá panenka z hororu poslala proti Shiguremu. Mířila mu na hlavu. Ve vzduchu udělala otočku a prolétla kolem jeho vlasů. Pak prolétla zpátky k Mikomi.
"Překvápko, přepadení!" zahlásila Shijin a otočila se k Yukihirovi čelem. Byla obeznámena s jeho schopnostmi, byl známý po celém světě a o to si věřila mnohem víc.
(Teď můžete psát jak chcete, je to Mikomi vs Inemuri a Shigure a Yukihiro vs Shijin)
Následující momenty se odehrály strašně rychle. Snažil jsem se neztrácet ze svého pohledu své studenty a Hoozukiho, jenže ten proklatý písek mi bránil v pohledu. Najednou jsme se rozdělili a vítr mě odhodil ještě dál. Shijin byla rychlá a zřejmě využívala písečné techniky a element vzduchu.
Shijin byla vyšší než Mikomi a mnohem spořeji oděná. Její dlouhé vlasy jí vlály ve vzduchu.
Hoozuki byl v pasti a pečetě zabraňovaly tomu, aby se zkapalnil. Určitě dál žil, což znamená, že se ho snaží unést.
Ten prevít o tom musel vědět!
Teď to budu muset nechat na mých studentech, jsou dostatečně silní na to, aby porazili Mikomi? Naučil jsem je toho dost? Neměli jsme čas ani probrat veškeré taktiky. Ach... Podle její sebevědomého pohledu vypadala, že je dost silná. Navíc fuuton patřil mezi mé slabiny, jenže je dostatečně rychlá na to, aby mě porazila?
Dostatečnou kontrolou čakry jsem aktivoval Raiton Chakra modo a u mě neobvykle vážným a soustředěným výrazem ji sledoval.
Shijin byla vyšší než Mikomi a mnohem spořeji oděná. Její dlouhé vlasy jí vlály ve vzduchu.
Hoozuki byl v pasti a pečetě zabraňovaly tomu, aby se zkapalnil. Určitě dál žil, což znamená, že se ho snaží unést.
Ten prevít o tom musel vědět!
Teď to budu muset nechat na mých studentech, jsou dostatečně silní na to, aby porazili Mikomi? Naučil jsem je toho dost? Neměli jsme čas ani probrat veškeré taktiky. Ach... Podle její sebevědomého pohledu vypadala, že je dost silná. Navíc fuuton patřil mezi mé slabiny, jenže je dostatečně rychlá na to, aby mě porazila?
Dostatečnou kontrolou čakry jsem aktivoval Raiton Chakra modo a u mě neobvykle vážným a soustředěným výrazem ji sledoval.
Uzumaki Yukihiro- A-rank
Představa lorda Hoozukeho ve smíšených lázních mi nedělala dobře. A bylo to o to horší, že jsem mu ten nápad sama nasadila do hlavy.
"Inemuri no baka!"
Blond vlasy mi pročísl sílící vítr, jako kdyby nám pro dokreslení dnešního dne chybělo ještě něco jako blížící se bouřka nebo hurikán. To jsem ještě nevěděla, že vítr je předzvěstí něčeho úplně jiného.
"Hoozuki-sama, pozor!" vyhrkla jsem, jakmile jsem zaregistrovala písečné ruce obmotávající se kolem jeho těla, a pokusila jsem se udělat rychlý krok/skok k němu. Uprostřed něj mě ale větrná vlna srazila dozadu. S vědomím nebezpečí jsem tentokrát zareagovala rychle, trénink se začínal vyplácet, a sotva se obě moje nohy dotkly země, vpustila jsem do nich chakru, aby mě vítr neodfoukl dál.
"Překvápko, přepadení?"
Nad tou troufalostí jsem zprudka vydechla. Tohle byl důvod, proč jsem se stala kunoichi. Chránit ti, kteří se nemohli bránit sami, což náš stařík, přestože mi nebyl příliš sympatický, byl. V mé tváři se zračilo skálopevné odhodlání. Možná, že je to nepříjemný člověk, ale jim rozhodně nepatří.
"Copak vás nikdo nenaučil..." zprudka jsem se sehnula, abych se vyhnula shurikenům. "...nesahat na nic, co vám nepatří?" Asi to bylo myšleno o věcech, nikoli lidech, ale já jsem měla na práci víc než slovíčkaření.
Napadlo mě, co by se asi tak stalo, kdyby jim ten písek někdo namočil a ideálně kdyby proud vody smetl jak Mikomi, tak rozmočil onu písečnou pyramidu, pokud to tedy jde. A ještě lepší by bylo, kdyby je to smetlo z kopce, na kterém jsme stáli, hezky až dolů do moře.
"Sution!" pustila jsem se do pečetí, abych maximálně využila chvíli, kdy byla Mikomi zaneprázdněná vysláním podivné loutky na Shigureho, a s každým dalším pohybem rukou jsem cítila jsem, jak mi v těle spolu s emocemi vře víc a víc chakry v procesu přepracování na vodu. "Suidan no Jutsu!"
"Inemuri no baka!"
Blond vlasy mi pročísl sílící vítr, jako kdyby nám pro dokreslení dnešního dne chybělo ještě něco jako blížící se bouřka nebo hurikán. To jsem ještě nevěděla, že vítr je předzvěstí něčeho úplně jiného.
"Hoozuki-sama, pozor!" vyhrkla jsem, jakmile jsem zaregistrovala písečné ruce obmotávající se kolem jeho těla, a pokusila jsem se udělat rychlý krok/skok k němu. Uprostřed něj mě ale větrná vlna srazila dozadu. S vědomím nebezpečí jsem tentokrát zareagovala rychle, trénink se začínal vyplácet, a sotva se obě moje nohy dotkly země, vpustila jsem do nich chakru, aby mě vítr neodfoukl dál.
"Překvápko, přepadení?"
Nad tou troufalostí jsem zprudka vydechla. Tohle byl důvod, proč jsem se stala kunoichi. Chránit ti, kteří se nemohli bránit sami, což náš stařík, přestože mi nebyl příliš sympatický, byl. V mé tváři se zračilo skálopevné odhodlání. Možná, že je to nepříjemný člověk, ale jim rozhodně nepatří.
"Copak vás nikdo nenaučil..." zprudka jsem se sehnula, abych se vyhnula shurikenům. "...nesahat na nic, co vám nepatří?" Asi to bylo myšleno o věcech, nikoli lidech, ale já jsem měla na práci víc než slovíčkaření.
Napadlo mě, co by se asi tak stalo, kdyby jim ten písek někdo namočil a ideálně kdyby proud vody smetl jak Mikomi, tak rozmočil onu písečnou pyramidu, pokud to tedy jde. A ještě lepší by bylo, kdyby je to smetlo z kopce, na kterém jsme stáli, hezky až dolů do moře.
"Sution!" pustila jsem se do pečetí, abych maximálně využila chvíli, kdy byla Mikomi zaneprázdněná vysláním podivné loutky na Shigureho, a s každým dalším pohybem rukou jsem cítila jsem, jak mi v těle spolu s emocemi vře víc a víc chakry v procesu přepracování na vodu. "Suidan no Jutsu!"
Vydali sme sa von z dediny. Nekomentoval som .. radšej nič. Skôr som sa viac snažil schovať do môjho už aj tak príliš veľkého plášťa. Možno si ma nevśimnú a ja pre nich prestanem existovať? No čo už,.. chytila ma naozaj introverstká chvíľka.
Pri ceste von a späť na cestu som si nič zvláštneho nevśimol. Pomaly som sa chcel spýtať senseia, či zas nepoužije tú jeho.. techniku. Bola by to krátka cesta nie? Ušetrilo by to čas a nám aj energiu.. no niečo sa stalo.
Sotva som si uvedomil čo a poryv vetra ma v podstate strepal z nôh. No a ja som zletel hlavou rovno na zem.
Ako som sa začal vstávať. jednou rukou som sa držal za čelo. Oči mi.. pomaly padali. A mne sa z nejakého dôvodu pozornosť udržiavala stále horšie a horšie. Letela po mne bábka a akurát vtedy sa moje telo ponorilo do hlbokého spánku.
Moje telo sa vydalo priamo oproti bábke. Oči pootvorené, no neprítomné. Ako do mňa bábka vrazila, tak sa moje telo rozdvojilo. Vyzeralo to tak, že ju úplne ignorujem.. teda teraz to vyzeralo tak, že ignorujem všetko, no telo sa hýbalo smerom na kunoichi, ktorá po mne bábku vyslala. Mohla si všimnúť, ako sa mi v ruke leskne vytasené tanto. Ako sa nám obom leskne vytasené tanto.
Pri ceste von a späť na cestu som si nič zvláštneho nevśimol. Pomaly som sa chcel spýtať senseia, či zas nepoužije tú jeho.. techniku. Bola by to krátka cesta nie? Ušetrilo by to čas a nám aj energiu.. no niečo sa stalo.
Sotva som si uvedomil čo a poryv vetra ma v podstate strepal z nôh. No a ja som zletel hlavou rovno na zem.
Ako som sa začal vstávať. jednou rukou som sa držal za čelo. Oči mi.. pomaly padali. A mne sa z nejakého dôvodu pozornosť udržiavala stále horšie a horšie. Letela po mne bábka a akurát vtedy sa moje telo ponorilo do hlbokého spánku.
Moje telo sa vydalo priamo oproti bábke. Oči pootvorené, no neprítomné. Ako do mňa bábka vrazila, tak sa moje telo rozdvojilo. Vyzeralo to tak, že ju úplne ignorujem.. teda teraz to vyzeralo tak, že ignorujem všetko, no telo sa hýbalo smerom na kunoichi, ktorá po mne bábku vyslala. Mohla si všimnúť, ako sa mi v ruke leskne vytasené tanto. Ako sa nám obom leskne vytasené tanto.
Shigure- D-rank
[/font]
Shijin moc dobře věděla, že záleží jen na tom, aby splnila misi. Moc dobře to věděla i její učednice Mikomi. Nezáleželo na jejich přáních nebo snech, záleželo jen na tom, aby splnili misi. Věděla, že Mikomi tu může zůstat, stačí jen vzít sebou Hozukiho a mise bude splněná. Jenže, když se odtud pohne, tak se Yukihiro rychle dostane před ně a bude to v háji.
Když viděla jak se Yukihiro nažhavil, tak se ošklivě pousmála. Na Taijutsu si sním asi netroufne, tak se rozhodla si ho alespoň držet od těla.
"Fuuton..." mávla několikrát obrovským vějířem.
"Atsugai!" poslala na něj obrovskou vzduchovou vlnu.
Mikomi bojovala se dvěma zhruba stejně starými. Jenže v Kaze no Kuni jsou lidi mnohem tvrdší a přizpůsobivější. Z toho vychází i jejich bojový styl. Mikomi jim byla mnohem podobnější, než bylo na první pohled zdát. Byla také kunoichi pod dozorem starší, kterou nadevše zbožňovala, protože jí dala smysl života a domov. Chtěla ji ochránit za každou cenu a Mikomi ji brala jako dokonalý nástroj, pro její úžasné schopnosti.
"Nepatří? Chceme jen splnit misi, stejně jako vy. Bude mnohem lepší, když nám ho vydáte a necháte nás jít!" přitáhla si k sobě loutku a ta držela malinký pramínek Shigureho vlasů. Na obranu proti přicházejícímu Suitonu a na to, co se chystala udělat, před ní vyrostlo několik písečných figur Zaplavovaly celé bojiště a bránilo výhledu. Inemuri jich několik desítek smetla a figuríny se spíše vrhaly k její vodní technice, aby chránili Mikomi. Kdyby viděli, na co se chystá, tak právě složila pečeť, která byla podobná té, kterou provádí Yamanaka na Shintenshin no jutsu.
"Kugutsu Modoki no Jutsu!" v tom okamžiku převzala kontrolu nad Shirugeho tělem, který se zrovna vrhal vpřed s úmyslem zaútočit fyzicky. On i jeho klon se zastavili a otočili se na Inemuri.
Shijin a Mikomi
Shijin moc dobře věděla, že záleží jen na tom, aby splnila misi. Moc dobře to věděla i její učednice Mikomi. Nezáleželo na jejich přáních nebo snech, záleželo jen na tom, aby splnili misi. Věděla, že Mikomi tu může zůstat, stačí jen vzít sebou Hozukiho a mise bude splněná. Jenže, když se odtud pohne, tak se Yukihiro rychle dostane před ně a bude to v háji.
Když viděla jak se Yukihiro nažhavil, tak se ošklivě pousmála. Na Taijutsu si sním asi netroufne, tak se rozhodla si ho alespoň držet od těla.
"Fuuton..." mávla několikrát obrovským vějířem.
"Atsugai!" poslala na něj obrovskou vzduchovou vlnu.
Mikomi bojovala se dvěma zhruba stejně starými. Jenže v Kaze no Kuni jsou lidi mnohem tvrdší a přizpůsobivější. Z toho vychází i jejich bojový styl. Mikomi jim byla mnohem podobnější, než bylo na první pohled zdát. Byla také kunoichi pod dozorem starší, kterou nadevše zbožňovala, protože jí dala smysl života a domov. Chtěla ji ochránit za každou cenu a Mikomi ji brala jako dokonalý nástroj, pro její úžasné schopnosti.
"Nepatří? Chceme jen splnit misi, stejně jako vy. Bude mnohem lepší, když nám ho vydáte a necháte nás jít!" přitáhla si k sobě loutku a ta držela malinký pramínek Shigureho vlasů. Na obranu proti přicházejícímu Suitonu a na to, co se chystala udělat, před ní vyrostlo několik písečných figur Zaplavovaly celé bojiště a bránilo výhledu. Inemuri jich několik desítek smetla a figuríny se spíše vrhaly k její vodní technice, aby chránili Mikomi. Kdyby viděli, na co se chystá, tak právě složila pečeť, která byla podobná té, kterou provádí Yamanaka na Shintenshin no jutsu.
"Kugutsu Modoki no Jutsu!" v tom okamžiku převzala kontrolu nad Shirugeho tělem, který se zrovna vrhal vpřed s úmyslem zaútočit fyzicky. On i jeho klon se zastavili a otočili se na Inemuri.
Stál jsem proti mocné uživatelce Futonu, což byl silnější než můj Raiton. Jenže budoucnost nám všem ukázala, že porazit Raiton no Yoroi, který funguje jako nejsilnější brnění, je třeba mnohem silnější techniky, než je tohle. Byla to jistě impozantní technika s velkým ničivým účinkem, jenže to nestačilo. Stlačený vzduch narazil do země a smetl vše, co mu stálo v cestě. Přikrčil jsem se k zemi, abych nějak přečkal náraz a mé raitonové brnění vydrželo.
Nebyl jsem člověk, co se vyžíval v mlácení ženských, ale musel jsem tento souboj vyhrát co nejrychleji, abych ochránil své studenty a Hozukiho.
Když se vítr ustálil, zmizel jsem jí z očí a objevil se těsně před Shijin.
Je jen jeden shinobi na světě, který se dokáže tomuto vyhnout, a ten se jmenuje Tobirama Senju!
Napřáhl jsem ruku a pomocí úderu ji srazil k zemi.
Chtěla si mě sice držet od těla, ale má holčička smůlu.
Nebyl jsem člověk, co se vyžíval v mlácení ženských, ale musel jsem tento souboj vyhrát co nejrychleji, abych ochránil své studenty a Hozukiho.
Když se vítr ustálil, zmizel jsem jí z očí a objevil se těsně před Shijin.
Je jen jeden shinobi na světě, který se dokáže tomuto vyhnout, a ten se jmenuje Tobirama Senju!
Napřáhl jsem ruku a pomocí úderu ji srazil k zemi.
Chtěla si mě sice držet od těla, ale má holčička smůlu.
Uzumaki Yukihiro- A-rank
"Jen splnit misi?" zarazila jsem se na krátký okamžik. "Tak to jste příkladem všeho, co je s naším světem špatně."
Moje vlna Suitonu sice smetla množství písečných postav, což mě naplnilo pýchou, protože takhle dobře se mi ještě předtím nikdy nepovedla, ale zároveň na Mikomi ani nedosáhla. Periferním viděním jsem zaregistrovala, jak se Shigure-kun zarazil uprostřed svého útoku a pomalu se otočil na mě.
"Cože?! Ale... Shintenshin přece nemohla udělat a není Yamanaka, neviděla jsem ji ani dělat pečeť!"
Nicméně jiná možnost neexistovala. Přece by se sám od sebe nezarazil uprostřed souboje. Naprázdno jsem polkla a nervózně skousla spodní ret.
Měla jsem nápad, jak se z tohohle dostat, ale vyžadoval udělat ze sebe obětního beránka. Všimla jsem si, že se Mikomi moc nehýbala - buď za ni útočila a bránila ji její loutka nebo různé písečné postavy. To znamená, že když se ji pokusím trefit Shintenshinem, mohla bych ji jednoduše trefit, ale musí to do poslední chvíle vypadat, že se chystám bránit Shiguremu.
Razantně jsem se na spolužáka otočila a věnovala jsem mu úsměv, který měl znamenat něco jako: "Všechno bude brzy v pořádku!" I když samozřejmě bylo velmi bláhové něco takového slíbit. Ale na Shigurem mi záleželo a jestliže byl někým ovládnutý, byla moje povinnost ho ochránit, stejně jako jsem věřila, že on by chránil mně.
Jakkoli na mě Shigure měl zaútočit, soustředěně jsem se na něj dívala. Tak, aby to vypadalo, že teď o Mikomi ani nevím, protože se musím věnovat něčemu jinému. Ruce jsem měla spojené v pečeti Shintenshinu. Nádech. Výdech. Nádech. Na poslední chvíli jsem se otočila na Mikomi.
"Shintenshin no Jutsu!"
Můj předpoklad byl, že když zastavím ji, zastavím i Shigureho a uvolním ho z techniky, kvůli které na mě útočil, takže by technicky měl přestat. A i pokud ne, ten risk za to stojí. Rozhodně neuteču z boje!
"A nejsem pro tenhle svět moc měkká, abys věděl!"
Moje vlna Suitonu sice smetla množství písečných postav, což mě naplnilo pýchou, protože takhle dobře se mi ještě předtím nikdy nepovedla, ale zároveň na Mikomi ani nedosáhla. Periferním viděním jsem zaregistrovala, jak se Shigure-kun zarazil uprostřed svého útoku a pomalu se otočil na mě.
"Cože?! Ale... Shintenshin přece nemohla udělat a není Yamanaka, neviděla jsem ji ani dělat pečeť!"
Nicméně jiná možnost neexistovala. Přece by se sám od sebe nezarazil uprostřed souboje. Naprázdno jsem polkla a nervózně skousla spodní ret.
Měla jsem nápad, jak se z tohohle dostat, ale vyžadoval udělat ze sebe obětního beránka. Všimla jsem si, že se Mikomi moc nehýbala - buď za ni útočila a bránila ji její loutka nebo různé písečné postavy. To znamená, že když se ji pokusím trefit Shintenshinem, mohla bych ji jednoduše trefit, ale musí to do poslední chvíle vypadat, že se chystám bránit Shiguremu.
Razantně jsem se na spolužáka otočila a věnovala jsem mu úsměv, který měl znamenat něco jako: "Všechno bude brzy v pořádku!" I když samozřejmě bylo velmi bláhové něco takového slíbit. Ale na Shigurem mi záleželo a jestliže byl někým ovládnutý, byla moje povinnost ho ochránit, stejně jako jsem věřila, že on by chránil mně.
Jakkoli na mě Shigure měl zaútočit, soustředěně jsem se na něj dívala. Tak, aby to vypadalo, že teď o Mikomi ani nevím, protože se musím věnovat něčemu jinému. Ruce jsem měla spojené v pečeti Shintenshinu. Nádech. Výdech. Nádech. Na poslední chvíli jsem se otočila na Mikomi.
"Shintenshin no Jutsu!"
Můj předpoklad byl, že když zastavím ji, zastavím i Shigureho a uvolním ho z techniky, kvůli které na mě útočil, takže by technicky měl přestat. A i pokud ne, ten risk za to stojí. Rozhodně neuteču z boje!
"A nejsem pro tenhle svět moc měkká, abys věděl!"
Shijin a Mikomi
Shijin byla překvapená jakou rychlost vyvinul Yukihiro. Nebyla tak rychlá jako on, ale on zase nebyl tak silný, aby jí tím vyřadil ze hry. Nestihla dát ruce před sebe a srazil jí k zemi. Vystříkla ji krev z pusy na vytvořený písek a ona jen srazila ruce k sobě a začala soustřeďovat čakru. Zvedla se ze země a otevřela ústa.
"Fuuton: Fujin no jutsu!". Tato technika vytváří proud vysokorychlostního větru, který obsahuje prachové částice, schopné decimovat vše, co je v ní zachyceno během několika okamžiků. Dokončená technika je směrována k Yukihirovi.
Zkus přežít tohle, bakemono!
...
Mikomin plán byl neprůstřelný, nepočítal však s tím, že je Inemuri z klanu Yamanaka a používá lepší techniku než ona. Tu specifickou pečeť poznala, až když bylo příliš pozdě.
Hm, takže Yamanaka? To si byli až tak podobní? To jim osud nadělil tuhle misi nebo si s nimi jen nějaká mocná bytost hrála?
Mikomi okamžitě zbystřila a aktivovala čakru. Chtěla se bránit, ale obrana přišla v nesprávný moment a tak Inemuri technika byla úspěšná a převzala vládu nad jejím tělem.
"I když jsi sama součástí toho systému, tak proč bojuješ?" ozvala se fialovovláska. Hrozně ji zajímalo, proč mají lidé neustále potřebu bojovat, ona chtěla jen chránit to, co jí bylo blízké. Když byla Inemuri v její hlavě, mohla vidět její vzpomínku na dětství, kdy do ní lidé kopali a zneužívali ji. Neustále se jí smáli a ponižovali ji ve všech komunitách. Viděla, jak žebrá na ulici a lidé z Kaze no Kuni na ni maximálně plivou. Viděla to utrpení válečného sirotka do doby, než se jí ujala Shijin.
Naposledy upravil Shinobi (Samurai) dne Mon Apr 19, 2021 3:00 pm, celkově upraveno 1 krát
Tahle její technika už byla na jiné úrovni než předešlá. Zajímalo by mě, jak dlouho hodlá takto bojovat. Kolik ji ještě zbývá čakry?
Technika by byla účinná, kdybych takto rychle nezareagoval. Zrychlil jsem své reflexy až na nejvyšší možnou úroveň a pomocí Raiton no Shunshin /雷遁の瞬身/ zdrhl o kus dál.
"Proč? Kdo vás poslal? Proč chcete Hoozukiho unést a kam?" zeptal jsem se na otázky, které mě momentálně tížili. Vypadalo to, že naší společnou misí je Hoozukiho někam odnést, jenže my jsme to mysleli poněkud jinak, než v písečném kokonu.
Pohlédl jsem do jejich hnědých nepřítomných očích a zamračil se.
Technika by byla účinná, kdybych takto rychle nezareagoval. Zrychlil jsem své reflexy až na nejvyšší možnou úroveň a pomocí Raiton no Shunshin /雷遁の瞬身/ zdrhl o kus dál.
"Proč? Kdo vás poslal? Proč chcete Hoozukiho unést a kam?" zeptal jsem se na otázky, které mě momentálně tížili. Vypadalo to, že naší společnou misí je Hoozukiho někam odnést, jenže my jsme to mysleli poněkud jinak, než v písečném kokonu.
Pohlédl jsem do jejich hnědých nepřítomných očích a zamračil se.
Uzumaki Yukihiro- A-rank
Strana 1 z 2 • 1, 2
Naruto Stories: The Revolution :: RPG GAME :: Naruto Stories: The Origin :: Herní místnosti :: Tsuki no Kuni :: Tsukiyama
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: