Kiri čtvrť
3 posters
Naruto Stories: The Revolution :: Off-topic :: Archiv :: Naruto Stories: The Revolution :: Herní místnosti :: Rengo Kyowa :: Uzushio
Strana 1 z 1
Kiri čtvrť
Kiri čtvrť byla vystavena jako přesná kopie dřívější Kirigakure no sato. Najdete zde muzea, obytné domy a menší krámky. Bydlí zde několik málo obyvatel dřívější vesnice, většina bydlí v obytné zóně.
Re: Kiri čtvrť
Toto místo bylo nostalgické převážně kvůli tomu, že alespoň trochu vypadalo jako původní vesnice. Ten pocit z originálu tu však chybí, někdy bych se mohl vypravit ke staré vesnici si ji trochu prohlédnout. Jsem však rád, že alespoň tenhle pohled tu je a Kirigakure má svoje místo. Vždy budu z Kirigakure ať uběhne času kolik chce. Zatím jsem se však jen procházel po okolí a přemýšlel nad tím co bych měl asi udělat. Možná by bylo dobré zajít na nějakou misi, ale Mizukage si prozatím vzala volno takže musím počkat.
Ren Kouen- B-rank
- Poèet pøíspìvkù : 95
Muj Byakugan mi to hledani usnadnoval probehl jsem snad pulku ctvrte nez jsem nasel osoby jenz jsem hledal. Nakonec jsem se uklonil a rekl. "Kataro terumi, nesu vam zpravu od Hokageho." A nakonec vytahlk vzkaz p natahl pred nej ruku s tim to vzkazem.
- VZKAZ:
- Terumi Kataro, dostav se prosím do kanceláře Hokage.
Ayumu Hyuuga- A-rank
- Poèet pøíspìvkù : 200
Uvažoval jsem, že si zajdu k jezeru trochu potrénovat a odpočinout když tu najednou přišel nějaký Hyuuga se vzkazem. Převzal jsem si proto od něj dopis a přečetl si ho. " Díky " Byl to velice krátký vzkaz s povoláním do služby. Sice to nebyla od Mizukage, ale vypadalo to naléhavě. Roztrhal jsem tak vzkaz a hodil do odpadkového koše. " Můžeš zatím jít, já už trefím sám " V mžiku jsem byl pryč z místa kde jsem stál a už jsem mířil celkem rychle ke kanceláři vyslechnout si podmínky.
/přesun
/přesun
Ren Kouen- B-rank
- Poèet pøíspìvkù : 95
Nez jsem cokoliv rekl uz byl v tahu. no nakonec jsem se rozhodl ze se vratim odkud jsem prisel. Preci jenom jsem mel donest vzkaz tudis jsem predpokladal ze se mam vratit zpet a to jsem take udelal. Hokage noc nerikal takze jsem usuzoval ze se vratim. Maximalne me nekam posle.
(Presun)
(Presun)
Ayumu Hyuuga- A-rank
- Poèet pøíspìvkù : 200
Naruto Stories: The Revolution :: Off-topic :: Archiv :: Naruto Stories: The Revolution :: Herní místnosti :: Rengo Kyowa :: Uzushio
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: