Přijímací hala
+7
Inemuri Yamanaka
Uzumaki Yukihiro
Goemon
Kotomi Yamada
Reina Kana
Megumi
Hashiru Senju
11 posters
Naruto Stories: The Revolution :: RPG GAME :: Naruto Stories: The Origin :: Herní místnosti :: Knihovna
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Přijímací hala
First topic message reminder :
Zde naleznete veškeré techniky, které existují v Naruto světě, až na klanové techniky a tajné techniky.
Knihovna svitků - hala
Do této místnosti vedou všechny portály do kterých Vas pustí Strážci. Samotnou knihovnu střeží bůh moudrosti a vzdělanosti Omoikane. Pokud si chcete vypůjčit svitek s technikou (max 2), ohlásite se a Omoikane Vám svitky přinese. Pokud zde hledáte znalosti a né techniky můžete se po knihovně volně pohybovat. Zabrousíte-li do míst, kde jsou techniky, Omoikane to zjistí, odebere Vám všechny dosud naučené znalosti (Všechny techniky co máte naučené) nebo Vás jednoduše zabije.Zde naleznete veškeré techniky, které existují v Naruto světě, až na klanové techniky a tajné techniky.
Hashiru Senju- Tsukikage (S-rank)*HA
- Poèet pøíspìvkù : 575
Re: Přijímací hala
Po lázňach som si to zamieril.. na miesto, kde som sa už pár krát ocitol. Bol to už však nejaký čas. Zväčša som pre nové techniky využíval skôr vlastnú hlavu, alebo sharingan.. alebo nejakého senseia. Tento krát však.. bohužiaľ, som nevedel o nikom, kto by bol poruke a túto techniku ma mohol naučiť.
"Ay.. Omoikane-sama!" Zakričal som v knižnice, aby som na seba poukázal pozornosť. Na to že som tu.. Na chvíľku som sa odmlčal a čakal, kým ku mne príde. Zľahka som sa pousmial.
"Máte tu 交差法 (Kōsahō)?" Spýtal som sa. O tejto technike som vedel prevažne kvôli vojne. Raz to na mňa týpek použil. Stihol som sa .. vyhnúť, vďaka sharinganu, ale stále. Prišlo mi to ako dosť nepríjemný a zároveň užitočný caunter.
"Ay.. Omoikane-sama!" Zakričal som v knižnice, aby som na seba poukázal pozornosť. Na to že som tu.. Na chvíľku som sa odmlčal a čakal, kým ku mne príde. Zľahka som sa pousmial.
"Máte tu 交差法 (Kōsahō)?" Spýtal som sa. O tejto technike som vedel prevažne kvôli vojne. Raz to na mňa týpek použil. Stihol som sa .. vyhnúť, vďaka sharinganu, ale stále. Prišlo mi to ako dosť nepríjemný a zároveň užitočný caunter.
Goemon- A-rank
- Poèet pøíspìvkù : 118
OMOIKANE
Bytost opředená mýty se vynořila ze stínů. Byl to svalnatý mnich, velký tak dva metry a oči měl zavázané bílým šátkem.
Přešel, spíše přeletěl k mladému Uchihovi.
Omoikane přikývl a namířil ruku někam do prostoru. Během mžiku z uličky přilétl zmíněný svitek.
"Po přečtení se svitky sam znehodnotí.." řekl a odplachtil pryč.
Bytost opředená mýty se vynořila ze stínů. Byl to svalnatý mnich, velký tak dva metry a oči měl zavázané bílým šátkem.
Přešel, spíše přeletěl k mladému Uchihovi.
Omoikane přikývl a namířil ruku někam do prostoru. Během mžiku z uličky přilétl zmíněný svitek.
"Po přečtení se svitky sam znehodnotí.." řekl a odplachtil pryč.
Prikývol som. Zobral som do ruky zvitok, ktorý k nám priletel a v podstate - hneď - som ho aj prečítal. Ako Omoikane ovedal, zvitok sa po prečítaní rozpadol a mne ostávalo len s povzdychom pokračovať von z.. tejto zvláštnej.. čo to bolo, dimenzia?
(presun)
(presun)
Goemon- A-rank
- Poèet pøíspìvkù : 118
Objevil jsem se v knihovně pomocí jednoho z mnoha portálů, rozesetých po celém shinobi světě. Tohle místo mě nepřestávalo udivovat. Chodil jsem sem do určitého věku, pak jsem raději techniky vymýšlel nebo od někoho přejímal. Občas toto místo budilo hrůzu, stejně jako jsem ji cítil teď.
"Omoikane-sama!" promluvil jsem po chvilce.
"Objevil jsem jistou schopnost, nemám se kde ji naučit. Je něco co byste pro mě mohl udělat? Tohle místo obsahuje přece veškeré znalosti," dodal jsem už o trochu s pevnějším a sebevědomějším hlasem.
"Omoikane-sama!" promluvil jsem po chvilce.
"Objevil jsem jistou schopnost, nemám se kde ji naučit. Je něco co byste pro mě mohl udělat? Tohle místo obsahuje přece veškeré znalosti," dodal jsem už o trochu s pevnějším a sebevědomějším hlasem.
Omoikane
Vysoký a svalnatý mních sa vznášal na už na prvý pohľad nie úplne normálnemu obláčiku. Vyzeralo to tak, že bol neboda jnakreslený vo vzduchu. Ležal, v rukách držal zvitok a aj cez svoje zaviazané oči to vyzeralo tak, že ho číta. Týmto spôsobom ho uvidel aj mladý Hashiru, ktorý na neho zavolal a on sa mu presne vtejto podobe aj zjavil.
"Hmmmmm.." Ozval sa hlas. Bol hrdelný, hlboký, pripomínal búrku. "Odtrhol" svoj pohľad od svitkov a blondiaka si premeral.
"Dnes mi to tu chodí samý talent!" Zasmial sa, až sa celá knižnica otriasla. Následne len mávol rukou. Hashiru započul zvuk.. ako keby papier šúchal o papier. O pár chvíĺ sa z jednej časti knižnice vyrútili dva zvitky, ktoré buď zachytil, alebo ho trafili do búdky. Dnes mal Omoikane vtipnú náladu. Jednalo sa o dve mokutonové techniky.
Vysoký a svalnatý mních sa vznášal na už na prvý pohľad nie úplne normálnemu obláčiku. Vyzeralo to tak, že bol neboda jnakreslený vo vzduchu. Ležal, v rukách držal zvitok a aj cez svoje zaviazané oči to vyzeralo tak, že ho číta. Týmto spôsobom ho uvidel aj mladý Hashiru, ktorý na neho zavolal a on sa mu presne vtejto podobe aj zjavil.
"Hmmmmm.." Ozval sa hlas. Bol hrdelný, hlboký, pripomínal búrku. "Odtrhol" svoj pohľad od svitkov a blondiaka si premeral.
"Dnes mi to tu chodí samý talent!" Zasmial sa, až sa celá knižnica otriasla. Následne len mávol rukou. Hashiru započul zvuk.. ako keby papier šúchal o papier. O pár chvíĺ sa z jednej časti knižnice vyrútili dva zvitky, ktoré buď zachytil, alebo ho trafili do búdky. Dnes mal Omoikane vtipnú náladu. Jednalo sa o dve mokutonové techniky.
Shinobi (Samurai)- Non-Player Characters
- Poèet pøíspìvkù : 666
Přikývl jsem a svitky jsem si vzal. Přitom jsem cítil tak trochu trému z něčeho neznámého. Omoikane vypadal taky dost divně. Tak jsem se jen uklonil, jak nejhlouběji to šlo.
"Arigatou Gozaimashita!"
Techniky jsem přitom uschoval do kapsy a vydal se zpátky do Tsukiyami.
"Arigatou Gozaimashita!"
Techniky jsem přitom uschoval do kapsy a vydal se zpátky do Tsukiyami.
Při cestě z Tsukiyami jsem pospíchal k portálu do knihovny v zemi Yu no Kuni. Naštěstí tento portál nebyl příliš daleko od vesnice. Bylo by totiž naprosto neslýchané abych porušil slib o jednodenní cestě mimo vesnici.
Jakmile dojdu k velké bráně Torii, tak složím požadovanou pečeť a portál se otevře. Bez váhání vstoupím do tohohle portálu a v vmžiku se zjevím uprostřed přijímací haly.
Měl jsem od klanu zprostředkované informace o tomhle místě, o bytosti zvané Okoikane a chování vůči němu. Chvilku se zdráhám zavolat ale na konec to udělám. „Omoikane-sama“ hlasitě zvolám. Najednou uslyším masivní ozvěnu která se v takhle neskutečně velké místnosti začne všude šířit. Netrvá to příliš dlouho a kousek přede mnou se zjeví jakási tajemná postava. Tato postava ve mě okamžitě vzbudí velký respekt a také částečně strach. Ten ale netrvá příliš dlouho a po náležitém utříbení všech myšlenek vznesu žádost kvůli které jsem tady. „Mohl byste mi prosím propůjčit svitky k technikám Jouro Senbon a Katon: Kibaku Enjin?“ pronesu sebevědomě s velkou nadějí v hlase.
Jakmile dojdu k velké bráně Torii, tak složím požadovanou pečeť a portál se otevře. Bez váhání vstoupím do tohohle portálu a v vmžiku se zjevím uprostřed přijímací haly.
Měl jsem od klanu zprostředkované informace o tomhle místě, o bytosti zvané Okoikane a chování vůči němu. Chvilku se zdráhám zavolat ale na konec to udělám. „Omoikane-sama“ hlasitě zvolám. Najednou uslyším masivní ozvěnu která se v takhle neskutečně velké místnosti začne všude šířit. Netrvá to příliš dlouho a kousek přede mnou se zjeví jakási tajemná postava. Tato postava ve mě okamžitě vzbudí velký respekt a také částečně strach. Ten ale netrvá příliš dlouho a po náležitém utříbení všech myšlenek vznesu žádost kvůli které jsem tady. „Mohl byste mi prosím propůjčit svitky k technikám Jouro Senbon a Katon: Kibaku Enjin?“ pronesu sebevědomě s velkou nadějí v hlase.
Sayoku Sansho- D-rank
- Poèet pøíspìvkù : 23
OMOIKANE
Před Sayakem se opravdu zjevila po krátké chvíli tajemná postava, každým okamžikem se její stín vykresloval zřetelněji, až se před mladým shinobim konečně stíny proměnily ve zřetelný obraz. Šlo o vytáhlého postaršího mnicha s dlouhým vousem, vypadal neškodně, avšak skrýval ohromnou sílu, tato knihovna byla jeho doménou, koneckonců, byl to bůh moudrosti. Oči měl tak sevřené, že nebylo poznat, kam se vlastně dívá, ale Sayaku si mohl být jistý, že si prohlíží právě jeho.
"Tvá žádost buď ti vyhověna, dej mi chvíli mladý učedníku," klidnými zřetelnými slovy Sayakovi odpověděl a na moment se rozplynul jako pára nad hrncem. Než by stihl mladík třikrát zopakovat svoje jméno, Omoikane se zjevil neslyšně za jeho zády a předklonil se se svitky v rukách právě k Sayakovi. "Vytrvej, učedníku," jakmile si svitky Sayaku převzal, mnich se s dědouškovským smíchem, který se napříč halami rozléhal, rozplynul. Svitky byly obdařené pečetí, která zaručovala, že se znehodnotí ve chvíli, kdy si je dotyčný pročte.
Hinami- C-rank
- Poèet pøíspìvkù : 25
Při předklonu Omoikaneho si uctivě převezmu oba svitky.
„Určitě vytrvám, děkuji“ přičemž se ukloním. Jakmile zvednu zpátky hlavu, tak je ten starý mnich pryč. V tu chvli se na patě otočím směrem k portálu.
Jakmile vstoupím a následně vystoupím ven z portálu, tak rychlejší chůzí vyrazím zpátky směrem do Tsukiyami.
//přesun
„Určitě vytrvám, děkuji“ přičemž se ukloním. Jakmile zvednu zpátky hlavu, tak je ten starý mnich pryč. V tu chvli se na patě otočím směrem k portálu.
Jakmile vstoupím a následně vystoupím ven z portálu, tak rychlejší chůzí vyrazím zpátky směrem do Tsukiyami.
//přesun
Sayoku Sansho- D-rank
- Poèet pøíspìvkù : 23
Strana 2 z 2 • 1, 2
Naruto Stories: The Revolution :: RPG GAME :: Naruto Stories: The Origin :: Herní místnosti :: Knihovna
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: