Přijímací hala
+7
Inemuri Yamanaka
Uzumaki Yukihiro
Goemon
Kotomi Yamada
Reina Kana
Megumi
Hashiru Senju
11 posters
Naruto Stories: The Revolution :: RPG GAME :: Naruto Stories: The Origin :: Herní místnosti :: Knihovna
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Přijímací hala
Knihovna svitků - hala
Do této místnosti vedou všechny portály do kterých Vas pustí Strážci. Samotnou knihovnu střeží bůh moudrosti a vzdělanosti Omoikane. Pokud si chcete vypůjčit svitek s technikou (max 2), ohlásite se a Omoikane Vám svitky přinese. Pokud zde hledáte znalosti a né techniky můžete se po knihovně volně pohybovat. Zabrousíte-li do míst, kde jsou techniky, Omoikane to zjistí, odebere Vám všechny dosud naučené znalosti (Všechny techniky co máte naučené) nebo Vás jednoduše zabije.Zde naleznete veškeré techniky, které existují v Naruto světě, až na klanové techniky a tajné techniky.
Hashiru Senju- Tsukikage (S-rank)*HA
- Poèet pøíspìvkù : 575
Re: Přijímací hala
Dostal som sa do prijímacej haly, kde no.. ťažko to popísať. Vôbec som nevedel kde sa nachádzam, ale vyzeralo to ako nejaká obrovská knižnica. Aj keď toto miesto neprichádzalo s manuálom, svojim spôsobom som si vedel odvodiť, čo to je zač. Predsa len som počul legendy.
"Neverím svojim očiam." Povedal som si v tichosti. "Toto je knižnica.. "Tá" knižnica.. s veľkým Ká." Takmer som sa rozosmial. A na tak očividnom mieste? Podľa povesti by sa tu mal nachádzať niekto, teda skôr niečo. Bytosť, ktorá by sa dala prirovnať k Boju.
"Omoikane-sama?" Spýtal som sa do vzduchu, rozhliadajúc sa. Netrúfal som si urobiť ani jeden krok kupredu. Tiež sa povrávalo čo táto bytosť robila s tými, ktorí sa tu odvážili šmírovať.
"Neverím svojim očiam." Povedal som si v tichosti. "Toto je knižnica.. "Tá" knižnica.. s veľkým Ká." Takmer som sa rozosmial. A na tak očividnom mieste? Podľa povesti by sa tu mal nachádzať niekto, teda skôr niečo. Bytosť, ktorá by sa dala prirovnať k Boju.
"Omoikane-sama?" Spýtal som sa do vzduchu, rozhliadajúc sa. Netrúfal som si urobiť ani jeden krok kupredu. Tiež sa povrávalo čo táto bytosť robila s tými, ktorí sa tu odvážili šmírovať.
Megumi- Doshi (A-rank)
- Poèet pøíspìvkù : 307
OMOIKANE
Bytost opředená mýty se vynořila ze stínů. Byl to svalnatý mnich, velký tak dva metry a oči měl zavázané bílým šátkem.
Přešel, spíše přeletěl k mladému Uchihovi.
"O co si žádáš?" promluvil Omoikane hlubokým hlasem.
Bytost opředená mýty se vynořila ze stínů. Byl to svalnatý mnich, velký tak dva metry a oči měl zavázané bílým šátkem.
Přešel, spíše přeletěl k mladému Uchihovi.
"O co si žádáš?" promluvil Omoikane hlubokým hlasem.
Hlboko som sa uklonil. Na jedno koleno tak, ako jeden druhému vyjadruje úctu.
"Omoikane-sama, žiadam vás o zvitky nasledovných techník. Hayanie. Taijutsu technika ktorú ovládal môj najstarší zosnulý brat a nestihol mi ju predať. Taktiež Kuchiyose no Jutsu. Zmluvu podpísanú mám, len mi nebola dodaný návod, ako sa techniku naučiť." Odvetil som. Nechcel som pokúšať svoje šťastie. Najprv som predsa len poteboval zistiť, či to takto naozaj funguje. Či bola pravda, o čom legendy rozprávajú. Ak áno, tak som práve narazil na nekonečnú studnicu vedomostí.
"Omoikane-sama, žiadam vás o zvitky nasledovných techník. Hayanie. Taijutsu technika ktorú ovládal môj najstarší zosnulý brat a nestihol mi ju predať. Taktiež Kuchiyose no Jutsu. Zmluvu podpísanú mám, len mi nebola dodaný návod, ako sa techniku naučiť." Odvetil som. Nechcel som pokúšať svoje šťastie. Najprv som predsa len poteboval zistiť, či to takto naozaj funguje. Či bola pravda, o čom legendy rozprávajú. Ak áno, tak som práve narazil na nekonečnú studnicu vedomostí.
Megumi- Doshi (A-rank)
OMOIKANE
Omoikane přikývl a namířil ruku někam do prostoru. Během mžiku z uličky C technik přilétly dva zmíněné svitky.
"Po přečtení se svitky sami znehodnotí.." řekl a odplachtil pryč.
Omoikane přikývl a namířil ruku někam do prostoru. Během mžiku z uličky C technik přilétly dva zmíněné svitky.
Prikývol som.
"Ďakujem." Odvetil som jednoduché slová, po čom som sa len pozeral, ako Omoikane odchádza. A tak som si zvitky prečítal. Samozrejme sharinganom. Chcel som si čo najviac zapamätať a tak nejak som si myslel, že mi v tom pomôže. Následne sa v mojich rukách rozpadli a ja som si ich obsah ešte pár krát prehral v hlave. Otočil som sa a znova som sa vydal k portálu, ktorý ma mal preniesť späť. Tak sa aj na moje počudovanie stalo.
Úchvatné.. prebehlo mi ešte hlavou pred tým, než som definitívne zmizol.
(presun)
"Ďakujem." Odvetil som jednoduché slová, po čom som sa len pozeral, ako Omoikane odchádza. A tak som si zvitky prečítal. Samozrejme sharinganom. Chcel som si čo najviac zapamätať a tak nejak som si myslel, že mi v tom pomôže. Následne sa v mojich rukách rozpadli a ja som si ich obsah ešte pár krát prehral v hlave. Otočil som sa a znova som sa vydal k portálu, ktorý ma mal preniesť späť. Tak sa aj na moje počudovanie stalo.
Úchvatné.. prebehlo mi ešte hlavou pred tým, než som definitívne zmizol.
(presun)
Megumi- Doshi (A-rank)
Portál mě přesunul do hlavní přijímací haly, byla jsem tady pouze jednou a to kvůli pár neklanovým technikám a ještě za doprovodu s otcem. Ten mi jednou právě vyprávěl o technice, která byla tajnou zbraní mé matky.
"Dobrý den, velevážení Omoikane, potřebovala bych se naučit jednu specifickou techniku, kterou ovládala i má matka." pronesla jsem do ticha knihovny.
"Dobrý den, velevážení Omoikane, potřebovala bych se naučit jednu specifickou techniku, kterou ovládala i má matka." pronesla jsem do ticha knihovny.
Reina Kana- S-rank (vůdce klanu)
- Poèet pøíspìvkù : 185
OMOIKANE
Objevil se v černé tmě, zcela v tichosti. Věděl o nově příchozí již nějakou dobu, ale počkal, až ho dívka sama zavolá. S šátkem přes oči, výškou dva metry, se zastavil až před Reinou. Něco se mu na ní nelíbilo. Něco mu vadilo.
,,O kterou techniku žádáš, děvče?" zeptal se hrubým, nicméně klidným hlasem.
Kotomi Yamada- S-rank (Sanbi no Jinchuuriki)
- Poèet pøíspìvkù : 296
Dvou metrový chlapík naháněl hrůzu. Z takových lidí já měla velký respekt.
"Žádám o techniku Shikei seppun, prosím." s prosíkem chodím jen velmi málo, ale za ním jsem šla zcela bez váhání. Potřebovala jsem jí.
"Žádám o techniku Shikei seppun, prosím." s prosíkem chodím jen velmi málo, ale za ním jsem šla zcela bez váhání. Potřebovala jsem jí.
OMOIKANE
Když dívčina vyslovila svou uctivou prosbu, strážce vytáhl obočí.
,,Vskutku nebezpečná prosba, mladá dámo." zahřměl mnich. ,,Nač hodláš něco takového využívat?" necítil z Reiny dobrý úmysl využití techniky. Ovšem nebyl na ničí straně, na straně dobra, ani na straně zla. Využití technik má ale svoje určitá pravidla a hranice. Těmi se řídil on. Nyní velmi záleželo na Reinině odpovědi. Podle té se Omoikane rozhodne, zda jí techniku vydá nebo nevydá.
,,Vycítím lež, mladá dámo." dodal ještě.
"O to tom rozhodně nepochybuji, proto jste také velevážený mistr moudrosti." jsitě podlézavost se meze nekladou. Otázka byla říct mu pravdu nebo jen upravenou pravdu.
"Moje matka tuto techniku ovládala. Říkala ať se před ní mám na pozoru, že to chce hodně silného ducha. do této chvíle jsem si byla jistá, že na tuto techniku nemám žaludek ani koule. Ale leccos se změnilo a já potřebuju nastolit pár změn a uklidit to, co jsem si nadrobila. Tahle technika mi jisto jistě pomůže napravit mé chyby. Nebudu jí využívat ve zlém, spíše k obraně své maličkosti, proti lidem, kteří nemají úctu k životu jako takovému." Ano bylo to myšleno na všechny feťáky a opilce disponující ohromné množství technik síly a chakry.
"Když někdo zlobí, a teď mi promiňte ten výraz, tak dostane na zadek, tak proč ho nevytrestat místo poprasku zrovna odepřením chakry, která je pro ně tak .... samozřejmá?" povytáhnu obočí i já a u poslední slova se trochu zarazím a řeknu ho pomaleji jako důraz na to, že lidi se svou chakrou opravdu počítají ale bez ní pokud nemají řádný výcvik nejsou nic.
"Moje matka tuto techniku ovládala. Říkala ať se před ní mám na pozoru, že to chce hodně silného ducha. do této chvíle jsem si byla jistá, že na tuto techniku nemám žaludek ani koule. Ale leccos se změnilo a já potřebuju nastolit pár změn a uklidit to, co jsem si nadrobila. Tahle technika mi jisto jistě pomůže napravit mé chyby. Nebudu jí využívat ve zlém, spíše k obraně své maličkosti, proti lidem, kteří nemají úctu k životu jako takovému." Ano bylo to myšleno na všechny feťáky a opilce disponující ohromné množství technik síly a chakry.
"Když někdo zlobí, a teď mi promiňte ten výraz, tak dostane na zadek, tak proč ho nevytrestat místo poprasku zrovna odepřením chakry, která je pro ně tak .... samozřejmá?" povytáhnu obočí i já a u poslední slova se trochu zarazím a řeknu ho pomaleji jako důraz na to, že lidi se svou chakrou opravdu počítají ale bez ní pokud nemají řádný výcvik nejsou nic.
OMOIKANE
Mnich si založil ruce na prsou a blonďatou dámu si se zájmem prohlížel. Nakonec pokýval hlavou, vypadalo to, že odpověď ho uspokojila. Mávl rukou a během pár vteřin k nim mířila požadovaná technika. Uložila se Reině do dlaní.
,,Po přečtení a složení svitku se sám zničí." dodal ještě a tak, jak ze tmy přišel, tak do ní i odešel.
Mírně jsem se uklonila ve znaku úcty.
"Děkuji." pousmála jsem se a já se otočila nazpět. Teď to teprve začne být sranda. Pomyslím si a vrátím se zpět do portálu
(přesun)
"Děkuji." pousmála jsem se a já se otočila nazpět. Teď to teprve začne být sranda. Pomyslím si a vrátím se zpět do portálu
(přesun)
Tak ako už poniektorý predo mnou, som sa pozerala na Omoikaneho s istým druhom rešpektu. Ako mních bol pre mňa v podstate dôkazom, že moja viera v niečo predsa len stojí. Samozrejme som bola uklonená, keď som na neho mala požiadavku. Ktorý hlupák by nebol?
"Omoikane-sama, mám pre vás prosbu. Rada by som získala vedomosti pre Doton: Doryō Dango a Doton: Kaido Shōkutsu." Prehovorila som k nemu s rešpektom a čakala, či mi mojim požiadavkám vyhovie.
"Omoikane-sama, mám pre vás prosbu. Rada by som získala vedomosti pre Doton: Doryō Dango a Doton: Kaido Shōkutsu." Prehovorila som k nemu s rešpektom a čakala, či mi mojim požiadavkám vyhovie.
Goemon- A-rank
- Poèet pøíspìvkù : 118
OMOIKANE
Přešel, spíše přeletěl k mladému mnichovi. (Mladé mníške? xD)
Omoikane přikývl a namířil ruku někam do prostoru. Během mžiku z uličky přilétly dva zmíněné svitky.
Přešel, spíše přeletěl k mladému mnichovi. (Mladé mníške? xD)
Omoikane přikývl a namířil ruku někam do prostoru. Během mžiku z uličky přilétly dva zmíněné svitky.
Prikývla som a len som sa po zobraní a prečítaní zvitkov vydala späť za mojim senpai-om. Predsa len som mu povedala, že budem preč iba chvíľku. Pravdepodobne sa už o mňa začal aj báť.. po chvíľke som si uvedomila, čo mi prebehlo hlavou a len som sa sama pre seba sarkasticky usmiala.
Haha nope.. Sarkazmus ma v momente prešiel a ja som prešla tiež, ale bránou.
(presun)
Haha nope.. Sarkazmus ma v momente prešiel a ja som prešla tiež, ale bránou.
(presun)
Goemon- A-rank
- Poèet pøíspìvkù : 118
V přijímací hale se objevil portál a z něj vyskočili dvě osoby.
Nebyl jsem tady věčnost, ale vždy to vypadá naprosto stejně. Knihovna byla naprosto fascinující, bytost, která ji řídila také. Nikdo o ní nic nevěděl, kdokoliv se chtěl zmocnit knihovny jako takové, zemřel. Je to bůh nebo něco jiného? Démon, Yokai? Jsou zde záznamy o všem možném, jen ne o něm samotném.
"Omoikane-sama...potřebuji dvě techniky..Jednu pro dobro města Tsukiyama, jmenuje se Kanchi Suikyu a druhá je čistě pro mě..Suiton: Daibakufu no Jutsu.." řekl jsem trochu se zvýšeným hlasem.
"Inemuri-chan, jestli chceš, něco si tady můžeš vyzvednout.." zašeptal jsem a čekal.
Nebyl jsem tady věčnost, ale vždy to vypadá naprosto stejně. Knihovna byla naprosto fascinující, bytost, která ji řídila také. Nikdo o ní nic nevěděl, kdokoliv se chtěl zmocnit knihovny jako takové, zemřel. Je to bůh nebo něco jiného? Démon, Yokai? Jsou zde záznamy o všem možném, jen ne o něm samotném.
"Omoikane-sama...potřebuji dvě techniky..Jednu pro dobro města Tsukiyama, jmenuje se Kanchi Suikyu a druhá je čistě pro mě..Suiton: Daibakufu no Jutsu.." řekl jsem trochu se zvýšeným hlasem.
"Inemuri-chan, jestli chceš, něco si tady můžeš vyzvednout.." zašeptal jsem a čekal.
Uzumaki Yukihiro- A-rank
- Poèet pøíspìvkù : 125
Já? Já si mohu vybrat techniku, která nepatří pod klan?
Jednu jsem měla na mysli už delší dobu, s radostí jsem tak přikývla. Když i Yukihiro-san šeptal, netroufla jsem si ani pípnout, dokud nepřišla řada na můj požadavek.
"Dobrý den, Omoikane-sama. Mohla bych... Chtěla bych se naučit Shunshin no Jutsu."
Jednoduchá, ale účinná. Při čekání jsem si natočila pramen vlasů na prst. Možná bych mohla ukázat nějaké strategické myšlení. Ono koneckonců je strategie už přemýšlet o nutnosti strategického myšlení, no ne?
"Jako Yamanaka... Kdybych se se svou klanovou technikou netrefila, potřebuji být schopná rychle ustoupit. Proto Shunshin," vysvětlila jsem. "Z podobného důvodu už umím Kanashibari no Jutsu."
Zvědavě zkoumám, jestli mou taktiku schválí.
Jednu jsem měla na mysli už delší dobu, s radostí jsem tak přikývla. Když i Yukihiro-san šeptal, netroufla jsem si ani pípnout, dokud nepřišla řada na můj požadavek.
"Dobrý den, Omoikane-sama. Mohla bych... Chtěla bych se naučit Shunshin no Jutsu."
Jednoduchá, ale účinná. Při čekání jsem si natočila pramen vlasů na prst. Možná bych mohla ukázat nějaké strategické myšlení. Ono koneckonců je strategie už přemýšlet o nutnosti strategického myšlení, no ne?
"Jako Yamanaka... Kdybych se se svou klanovou technikou netrefila, potřebuji být schopná rychle ustoupit. Proto Shunshin," vysvětlila jsem. "Z podobného důvodu už umím Kanashibari no Jutsu."
Zvědavě zkoumám, jestli mou taktiku schválí.
OMOIKANE
Velký plešatý, svalnatý mnich se připlachtil před návštěvníky. Oči měl zakryté páskou, ale moc dobře věděl, kde je a kdo před ním stojí.
"Dobrá, po pečlivém zvážením ti ty techniky předám.." řekl a v ruce se mu objevily dva svitky. Jemným pohybem ruky, přelétly k Yukihirovi.
"Po přečtení se svitky smažou...Cítím, že on, ty techniky umí, měl by tě to naučit.." přelétl jsem k Inemuri.
Chvíli jsem si ji prohlížel, ale pak jsem odplachtil pryč.
"Nande?" vykulila na Omoikaneho jantarové oči. Překvapení ale brzy vystřídal široký, lišácký úsměv, se kterým se jako slunečnice za sluncem otočila na Yukihira.
"Zdá se, že si mě budete muset nechat." Jackpot, Yukihiro-přece-jenom-sensei!
Spojila ruce za zády, které tím vyrovnala v příjemném protažení, na chvíli se přitom i vytáhla na špičky a zase zpátky dolů. Yosh!
"Zdá se, že si mě budete muset nechat." Jackpot, Yukihiro-přece-jenom-sensei!
Spojila ruce za zády, které tím vyrovnala v příjemném protažení, na chvíli se přitom i vytáhla na špičky a zase zpátky dolů. Yosh!
Techniky jsem si vzal a uschoval je. Docela mě překvapil s tím jeho rozhodnutí neposkytnout shunshin Inemuri. Jako vážně? To je snad můj osud nebo co?
Nehodlal jsem vzpírat, Omoikane byl všemocný a dokázal by i jiný věci, než mi vzít techniky.¨
"Dobrá..tak jdeme. Tentokrát Tsukiyama!" Ještě jednou jsem vyvolal portál. Cítil jsem výrazný úbytek čakry, bylo to potřetí za sebou. Vkročil jsem do portálu.
Přesun
Nehodlal jsem vzpírat, Omoikane byl všemocný a dokázal by i jiný věci, než mi vzít techniky.¨
"Dobrá..tak jdeme. Tentokrát Tsukiyama!" Ještě jednou jsem vyvolal portál. Cítil jsem výrazný úbytek čakry, bylo to potřetí za sebou. Vkročil jsem do portálu.
Přesun
Uzumaki Yukihiro- A-rank
- Poèet pøíspìvkù : 125
Poslušně jsem cupitala za senseiem. Hrála jsem si na jeho tichý stín - přece nebudu riskovat, že by si to rozmyslel. Důležité je, že neprotestuje.
// Přesun
// Přesun
Objavil som sa v knihovne. Na chvíľku som tam len tak stál, obzerajúc sa.. Bolo to druhý krát, čo som tu bol. Prvý krát som tu bol s otcom, ktorý mi len chcel ukázať a pripomenúť, ako to asi funguje. Chvíľku pred tým, než som odišiel z domu.
"Omoikane-sama." Prehovoril som po chvíľke. "Vedel by ste mi vybrať techniku? Genjutsu, v rámci mojich schopností." Spýtal som sa a zároveň som teda aj povedal, čo som tu vlastne chcel.
"Omoikane-sama." Prehovoril som po chvíľke. "Vedel by ste mi vybrať techniku? Genjutsu, v rámci mojich schopností." Spýtal som sa a zároveň som teda aj povedal, čo som tu vlastne chcel.
Shigure- D-rank
- Poèet pøíspìvkù : 155
OMOIKANE
Objevil se v černé tmě, zcela v tichosti. Věděl o nově příchozím již nějakou dobu, ale počkal, až ho chlapec sám zavolá. S šátkem přes oči, výškou dva metry, se zastavil až před Shigurem. Sklonil se k němu, až si byli téměř v úrovně očích a zaujatě si ho prohlížel. Něco na něm bylo.
"Vidím to na velký talent v Genjutsu. Buď opatrný chlapče.." řekl hlubokým hlasem a podal mu techniku.
"Hai, ďakujem." Zľahka som sa uklonil. Mohol za to aj fakt, že som sa tejto bytosti nechcel pozerať do očí. Zobral som si z neho zvitok. Ešte raz som sa uklonil a následne som odišiel rovnakým spôsobom, akým som sem aj prišiel.
(presun)
(presun)
Shigure- D-rank
- Poèet pøíspìvkù : 155
Strana 1 z 2 • 1, 2
Naruto Stories: The Revolution :: RPG GAME :: Naruto Stories: The Origin :: Herní místnosti :: Knihovna
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: