Naruto Stories: The Revolution
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Seito Senju [JOUNIN]

Goto down

Seito Senju [JOUNIN] Empty Seito Senju [JOUNIN]

Příspěvek pro Seito Senju Thu Jun 09, 2016 7:16 pm

Seito Senju

Jméno a příjmení: Seito Senju

Hodnost: Jounin

Příslušnost: Konohagakure, Rengo Kyowa

Věk: 23

Narození: 17.11.

Klan: Senju

Rodina: Assasin(bratr), Yukihiko(sestra), Tobiru a Hachiru(synovci)

Elementy: Suiton, Fuuton

Sensei: Inuzuka Nauma

Body
Ninjutsu – 5
Taijutsu – 3,5
Genjutsu – 3
Rýchlost – 5
Sila – 3
Chakra – 4
Inteligence – 3
Ruční pečetě  – 4

Životopis

Seito Senju se narodil dne 17.11. Druhorozené dítě slavného klanu Senju. Matka pocházela z klanu Uzumaki a otec byl synovec slavné Slimáčí princezny Tsunade. Seito měl staršího bratra Assasina, který už ovládal Mokuton. Navíc brzo do rodiny přibylo ještě jedno dítě. Tentokrát to byla dívka – naše sestra Yukihiko. Byli jsme ještě všichni tři velmi mladí, když se stala ta osudná noc. Noc, kdy se máma s tátou už nikdy nevrátili z mise. Pamatuji si na ten den, jako by se to stalo včera. Bratr mi oznámil tu strašnou věc a já se rozbrečel. Byl jsem hodně mladý, měl jsem rodiče moc rád, takže jsem jen brečel a odmítal jsem to, že najednou byli pryč. Roky však plynuly dále a já rostl. O rodinu se staral Assasin. Tedy staral se hlavně o mě, protože naše sestra se o sebe dokázala postarat už v tak mladém věku.

Ve svých pěti letech jsem ovládl první element. Pro některé to byla veliká věc a všichni ve mně viděli přirozený talent. Někteří mi dokonce předpovídali i velikou budoucnost. Já však z toho nic nechtěl. Nejraději bych všechen talent vzal a vyměnil ho za život rodičů, ale takhle to nefunguje. Čas ubíhal, ale rány na srdci stále bolely. Kývl jsem na to, že nastoupím do akademie a tak se i stalo. Moc jsem se ani nemusel snažit a všechny věci mi šly krásně od ruky. Akademií jsem jen proletěl a najednou byl ze mě genin.

,,Co teď?“ Držel jsem čelenku a zároveň se díval na nebe, když jsem pronesl tyto slova. Viděl jsem všechny shinobi ve vesnici, kteří tuhle čelenku tak hrdě nosili. Ale já k tomu ze začátku nic necítil. Kde byla ta slavná Ohnivá vůle? Když jsem se podíval na bratra, tak jsem ji viděl jasně. Hořela i v naší sestře, i když ona sama si to možná nepřiznávala, ale já to viděl. A ne jenom u sourozenců, ale i u dalších lidí. Všichni ji měli, ale já to v sobě pořád necítil. Za tím vším jsem viděl jen krev, utrpení a nakonec smrt. Každý, kdo tuhle čelenku nosí tak pozná ty hrozné věci. Tak proč se snažit? Byl jsem docela pesimista, ale to všechno se mělo změnit. A co stálo za tou změnou? Jedině láska.

Bylo to v den, kdy jsem poznal své týmové partnery. Najednou jsem ji tam uviděl. Srdce se mi rozbušilo a já se mohl soustředit jen na ni. Nevnímal jsem slova sensei, nevnímal jsem slova dalšího člena týmu, ale vnímal jsem jenom ji. Byla tak krásná a já věděl, že tohle je pocit, který člověk zažije jen jednou za čas. Kumiko. Tak se jmenovala. Ano, jmenovala, protože každý příběh nemá šťastný příběh, ale k tomu se dostaneme.

Jako tým jsme spolu splnili mnoho misí a strávili hodně času. S Kumiko jsem však strávil ještě více času. Rozuměli jsme si a vycházeli spolu docela dobře. Chovali jsme k sobě vzájemnou náklonnost, ale já se pořád nemohl odhodlat k tomu prvnímu kroku. Jo, byl jsem docela posera a strašně jsem se bál odmítnutí. Tohle bylo totiž úplně něco jiného, než se jen naučit nějakou techniku. Čas však strašně rychle ubíhal a my se nakonec stali chuniny. V tu dobu to začalo. Já byl krátce na to dokonce povýšen až na jounina. Už jsem se s ní tak často neviděl a hlavní věc pro mě byla vesnice.

Jednoho večera jsem se však odhodlal. Koupil jsem kytku a šel za ní. Byl jsem připravený jí říct všechny pocity. Něco bylo však špatně. Všude bylo až moc veliké ticho. Najednou se ozval výbuch a začala proti ninjovská revoluce. Začalo se bojovat a já měl strach. Strach o bratra, sestru, Kumiko, ale i o celou vesnici. Panoval zmatek a já byl od všech odříznutý. Musel jsem bojovat sám proti přesile, ale dařilo se mi. Musel jsem je ochránit na dálku. V ten moment jsem to poznal. Ohnivá vůle. Snaha ochránit své milované. Vstát pokaždé, když padneme. Nikdy se nezdávat. Tohle všechno jsem v tu noc poznal. Situace vypadala nadějně, ale pak se objevil klon Ichira Otsutsuki a vytvořil několik meteoritů. Ty rychle padly k zemi a všechno vypadalo beznadějně. Náš Hokage – Naruto se nás snažil ochránit, ale nešlo to. Byl to masakr. Přežil jsem. Všude kolem byla ale krev a bezvládná těla. Nastal další zmatek. Trval jen krátce, protože Ichiro použil Mugen Tsukuyomi a všichni padli do snů. Co se poté stalo, je všeobecně jasné. Ichirou popravil ve spánku bývalé a současné kage, Sasukeho, Sakuru a Narutovu celou rodinu. Mugen Tsukuyomi skončilo a Ichirou vyhlásil ultimátum: Všichni Shinobi se do dvou dnů vzdají, nebo masakr bude pokračovat. V té chvíli jsem uviděl, jak se bratr zvedl a nasadil si Hokageho klobouk a plášť. To bylo jasné znamení toho, že se jen tak nevzdáme a budeme bojovat.
Tu noc zemřelo mnoho lidí. Assasin přišel o manželku Ayame. Já přišel o Kumiko, takže už ji nikdy neřeknu ta slova. Teď jsem však musel zůstat silný. Musel jsem chránit rodinu. Bratr i sestra sice byli silní, ale spolu jsme byli ještě silnější.

Začala mobilizace, následné spojení s ostatními a smlouva Uzumaki, kterou podepsali i ostatní Kagové. Dokázali to. Porazili Ichira a nám tak svitla další nová naděje. Bylo to však jen malá naděje. Národy byly rozvrácené a většina obyvatelstva zmasakrována. Kagové společně se zbytkem území a vůdci revoluce vytvořili Rengo Kyowa – United Republic. Hlavní město bylo vystaveno na uměle vytvořeném ostrově uprostřed ostrovů.  Bylo pojmenováno Uzushiogakure na počest Uzumaki Naruta. Dařilo se, Republika rozkvétala a dostávala se do povědomí občanů. Naprosto se sžila s jejími obyvateli a její občané žili v nevídaném míru a harmonii pospolu.

Daleko za hranicemi Uzushiogakure však zuřila válka dál. Tsukigakure se změnila na Getsugakure společně s Takigakure expandovali daleko za své hranice. Rengo Kyowa se do ničeho nezapojovala, jen aktivně bránila své hranice. Já se snažil zlepšit své schopnosti a rozvíjet svůj talent. Teď už jsem to chápal všechno jasně. Zažil jsem bolest i radost. Byl jsem životem poučen, že musím pořádně makat. Jedině tak dokážu všechny ochránit. Po tom všem se domů vrátila i naše sestra a rodina byla zase pospolu. A pro rodinu já udělám cokoliv.

Always and Forever

Charakter

Seito je hodně přátelský, klidný a nenechá se rozhodit. Pro svou vesnici by šel i za hranice svých možností. Typická vlastnost je jeho lenivost, kterou trpí už od narození. I když se často tváří zamračeně a zamyšleně, tak se ale dokáže i v dobré společnosti pořádně zasmát. Nejhorší vlastnost je asi jeho tvrdohlavost a taky si nikdy nenechá poradit, protože si myslí, že má vždy pravdu. V každé osobnosti se snaží vidět nějaké dobro.

Techniky
Zákl.Jutsu
Kawarimi no Jutsu
Kakuremino no Jutsu
Nawanuke no Jutsu
Henge no Jutsu
Bunshin no Jutsu

Kuchiyose no Jutsu
Mizu no jikuukan
Suiton: Suiryuudan no jutsu
Suiton: Mizu rappa
Suiton: Koka Suijin