Naruto Stories: The Revolution
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ayame Uchiha

2 posters

Goto down

Ayame Uchiha Empty Ayame Uchiha

Příspěvek pro Ayame Uchiha Fri Jun 03, 2016 12:24 pm

Ayame Uchiha

Ayame Uchiha Hqdefault

Pohlaví:
Žena

Věk:
23

Příslušnost:
Rengo Kyowa

Hodnost:
Jounin (A-rank)

Rodina:
Aiko Uchiha (Sestra), Toshio Uchiha (Otec), Hokori Uchiha (Matka)

Klan:
Uchiha

Elementy:
Raiton, Suiton, Doton, Katon

Kekkei Genkai:
Sharingan (3 tomoe)

Osobnost:
Osobnosť Ayame sa počas jej života dosť zmenila. Z utiahnutej, nebezpečenstvu sa vyhýbajúcej šedej myšky sa stala jedna arogantná, ambiciózna a niekedy chladnokrvná mrcha. Pri svojej premene sa dostala do takého štádia užívania si radosti života, že sa niekedy nedokáže ovládať po hociakej stránke. Niekedy je to však zástierka a z ľahkovážnej ženy sa stáva sústredený predátor schopný vyštartovať po svojej koristi. Teda jej osobnosť je tak zložitá vzhľadom na jej pretvárku a premenu, že niekedy, teda stále, ani netuší aká v skutočnosti je. Preto je nevyspytateľná.
A keďže svoj život prežila v ústraní a skromnosti, teraz si užíva všetky radosti života plnými dúškami a rozhodne žiadnej novej príležitosti ani skúsenosti nepovie nie. Urobí a vyskúša čokoľvek.

Vzhled:
Na to, že je Ayame žena je veľmi vysoká, čo často ešte rada podporuje aj topánkami na vysokých podpätkoch, ak je na to príležitosť. Má prenikavo červené vlasy, ktoré jej svojou dĺžkou padajú až ďaleko na chrbát a oči do ktorých sa nedá prestať dívať. Je pravdou, že chodí veľmi rada vyzývavo provokačne oblečená, ale vždycky to zakrýva čiernym, dlhým kabátom v ktorom ma ukryté vybavenie a zvitky pre prípad boja.

Schopnosti:
Ayame vyniká hlavne v ninjutsu a ovládaní podstát. Venuje sa aj zvýšene taijutsu. V oboch týchto smeroch jej pomáha hlavne Sharingan, ktorý je pritom jej veľkou oporou a dokáže zjemniť nedostatky a zvýrazniť prednosti. Ešte sa vo voľnom čase venuje boju zo zbraňami, ale to je rovnako ako genjutsu v jej schopnostiach na druhej koľaji, na chvoste záujmu.

Zajímavosti:
Na chrbte má vytetované znaky všetkých štyroch elementov, ktoré ovláda v kruhu ako pripomienky, čoho všetkého je schopná

Minulost:
,, Vraví sa, že skutočnú pravdu o človeku spoznáš podľa jeho očí. Preto som sa často stretávala s názorom, že klan Uchiha je klanom prekliatych ľudí. Pretože v očiach iných bol Sharingan desivým nástrojom zla, temnoty a smrti. Pre mňa to znamenalo spoznávať svet inými očami, odhaliť skutočnú pravdu.

Od malička som bola viac utiahnuté dieťa, než by sa na môj vek patrilo. Dokázala som sa radovať a tešiť zo života, ako iné, ale nikdy som to extrémne často neprejavovala. Nevyhľadávala som spoločnosť iných detí, ale skôr dospelých. Dívala som sa na ich obrovské postavy a počúvala slová, ktorým som nerozumela a tvárila sa inteligentne. Nebolo to chybou rodičov, tí mi dávali všetko, ba až viac než by som potrebovala. Proste bolo vo mne niečo iné, ako v ostatných. Na druhú stranu, moja mladšia sestra bola ukážkovým príkladom neposedného, neprestajne šťastného dieťaťa, ktoré poznalo nový deň ako príležitosť k novým dobrodružstvám.  Túto vlastnosť som na nej neustále obdivovala a niekde v kútiku duše som si svet a radosť užívala skrz jej potešenie a úsmev. Preto sme obe dve mali nádherné detstvo, každá dostala to, čo chcela.

Môj a náš život sa zmenil nástupom na akadémiu. Aj napriek tomu, že moja sestra odo mňa bola mladšia, padlo rozhodnutie, žeby nebolo na škodu aby sme nastúpili obe spoločne. Predsa len slávu a hrdosť klanu bolo treba hájiť vždy a všade. Boli to nádherné časy, avšak viac pre Aiko, ako pre mňa. Veľké množstvo detí okolo mňa ma len znervózňovala a vyrušovalo. Ona, zase bola vo svojom živle. To bol aj jeden z dôvodov prečo moja od prírody nadaná sestrička skončila akadémiu po jednom roku, zatiaľ, čo mne to o rok dlhšie trvalo. Nech už to bolo akokoľvek, šťastná som za ňu bola vždy. Ja som pozornosť nepotrebovala, aj keď som bola najstaršia, vždy som radšej vyhľadávala pokoj a samotu z ktorej som mohla všetko pozorovať.
Keďže, som skončila na akadémii o rok neskôr, nestihla som byť priradenou do teamu s ňou. Tak sme sa ako geninovia rozdelili po dlhých rokoch spoločného detstva. Už rok predtým som počúvala príbehy o misiách a jej zážitkoch. Teraz to čakalo rovnako aj mňa. Neustále otázky a dožadovanie mojich teamových kolegov o tom aby som im ukázala Sharingan, ma privádzalo do zúfalstvo. Nebolo to v tom, žeby som sa hanbila zato, že som ho v sebe ešte neprebudila. Ale nechcela som aby všetci zvádzali moje schopnosti len na moje Kekkei Genkai. Sensei bol príjemným človekom, typovo veľmi pokojný a vyrovnaný. Takže sme si boli veľmi blízky, keďže ani on nevyhľadával nebezpečenstvo a obyčajné misie mu robili radosť. Keďže stále sme si pritom užili zábavy a nebolo to ani veľmi ťažké. Zatiaľ, čo moji dva kolegovia z teamu nesúhlasili a stále sa dožadovali nejakej skutočnej misie, nebezpečenstvu a zabíjaniu.
Považovala som to za hlúposť, kým jedného sa moja sestra nevrátila z jej prvej väčšej misie. Sensei s jej kolegom skončili s ťažkými zraneniami skončili v nemocnici a ten posledný to ani neprežil. Len ona mala na sebe niekoľko škrabancov a modrín. Okolnosti sa nikdy nevyšetrili a v klane sa nikto nevypytoval, keďže Aiko sa vrátila s prebudením Sharinganom v očiach. Od toho dňa sme sa spolu prestali rozprávať a ona bola vždy tri kroky predo mnou. Míňali sme sa na chodbách a sem tam medzi nami preskočil očný kontakt. Ale niečo sa v nej zmenilo, celý jej pohľad na svet akoby sa prevrátil. Začala trénovať a snažiť sa rozvíjať svoj talent za každých okolností a brala všetky misie pri každej príležitosti. Pre mňa to bola vynikajúca správa. Rodičia boli jej úspechom prenáramne šťastní a odo mňa už nevyžadovali nič, pretože jedna dcéra už slávu svojmu klanu začala získavať. V kútiku duše som sa tešila aj za ňu a v zákutí svojho srdca aj trošíčku závidela. Po pár rokoch som sa na post chuunina dostala, oveľa neskôr ako moja sestra to priznávam. Ale môj Sharingan sa prejavil prirodzenou cestou, v podstate bez nejakého stimulu, čo ma prekvapilo.

Vyhýbala som sa nebezpečenstvu ako to len šlo. Tušila po schopnosti, ktorú moje telo ukrýva prahne mnoho indivíduí a nechcela som riskovať stratu, či zranenie. Zaskakovala som za senseiov na akadémii, plnila bezvýznamné misie a sem tam som zaskočila za vedúcich teamov geninov. Bola som všade a nikde zároveň. Zistila som, že mám nadanie na ninjutsu a ovládanie rôznych živlov v čom som sa neustále rozvíjala. Postupom času som sa chcene nechcene dostala aj k náročnejším a dôležitejším misiám, kde už bolo nutné pre splnenie aj niečo riskovať. Počas jednej z nich som takmer prišla o život, keby ma moja „milovaná“ sestra so svojim teamom nezachránila. Na svoje prvé veľké zlyhanie som nebola hrdá a už vôbec nie na to, že ma moja malá sestrička musela zachraňovať. Jediné pozitívum celého toho všetkého bola, že blízkosť smrti vo mne vzbudilo druhé tomoe. Bola to jediná vec, ktorá ma ako tak mohla utešiť. Rozhodla som sa preto postúpiť vyššie. Trénovala som viac než predtým, plnila viac misií, kým som nemohla podstúpiť skúšky na jounina. Na čo som veľa nepotrebovala, vďaka mojej činnosti vo vesnici. Skúšky prebiehali vcelku uspokojivo, až na poslednú, kde som sa mala postaviť jednému z jouninov. Čo svet nechcela stála proti mne moja vlastná sestra. Bola som pripravená na všetko, ale to, čo prišlo bolo neočakávateľné...

Z tej malej, roztomilej a zlatej sestričky v nej ostalo pramálo. Predo mnou stála sebavedomá, cieľavedomá osoba, ktorá pohŕdala inými, ktorý nedosahovali jej schopností. Súboj veľmi dlho netrval, pretože tak ako ja som mala talent na ninjutsu. Ona ten svoj zdedila v genjutsu. Až vtedy som pochopila, prečo sa všetci, tak obávajú a nenávidia Sharingan. Pretože v jej očiach nebolo nič než len temnota do ktorej vtiahla svoju obeť a tam ju utýrala k smrti, kým sama nežiadala o smrť. Jedno ma, ale zarazilo najviac. A to, keď pristúpila k môjmu bezvládnemu telu a pozrela sa mi do očí so slovami: “Ešte nie sú pripravené, nie dosť silné.“ Tieto slová sa mi zaryli do pamäte najhlbšie. Bola som sčítanejšia než moja sestra a preto mi odhalenie pravdy a zmyslu jej slov netrvalo dlho. Vedela som, že za mocou siahne všade a za každú hranicu. Bolo to deň, ktorý ma zmenil navždy na nepoznanie. Už nikdy som nebola ako predtým...

Trénovala som dňom i nocou. Rozvíjala talent na ninjutsu a pracovala na taijutsu a bojom so zbraňami. Nehodlala som bojovať so sestrou na jej piesočku. Zlepšovala som svoje silné stránky. Zo svojej utiahnutosti a osamelosti som stvorila disciplínu zodpovednosť. Prebudila som v sebe sebavedomie, ktoré som roky a roky potláčala. Vedela som, že som podedila viac talentu, než moja sestra kedy poznala. Ale ešte nikdy som v sebe nevzbudila potrebu ho prebudiť, až dovtedy. Poznala som históriu a všetky legendy klanu Uchiha. Vedela som, čo sa od každého od nás žiada a tak som sa stala tým, čo zo mňa chceli rodičia... Uchihom. Svoje tretie tomoe som neprebudila ničím iným než neustálym tréningom, odhodlaním a aroganciou.
Aby som sa stala Uchihom zmenila som celú svoju osobnosť, až kým sa mi to nezačalo páčiť. A svoje jouninske skúšky som zvládla ľavou zadnou.

Teraz je zo mňa plnohodnotná a rešpektovaná členka klanu Uchiha. No stále si držím od zvyšku rodiny odstup a aj napriek všetkej tej arogancii, sebavedomiu a ambíciám som rozhodnutá neprekročiť jedinú hranicu pred získaním nekonečnej moci... nezabijem sebe blízkeho... to neplatí však o zvyšku celého sveta...“

Techniky a používané nástroje:

D rank
Shunshin no jutsu
Kirigakure no Jutsu
Kanashibari no Jutsu
Doton: Shinjū Zanshu no Jutsu
Kage shuriken no jutsu

C rank
Kuchiyose no jutsu
Katon: Gōkakyū no Jutsu
Raiton: Raijū Tsuiga
Genjutsu: Sharingan
Katon: Hōsenka no Jutsu

B rank
Doton: Doryūheki
Kuchiyose: Doton: Tsuiga no Jutsu
Kage Bunshin no Jutsu
Suiton: Suiryūdan no Jutsu

A rank
Chidori
Suiton: Daibakufu no Jutsu
Doton: Yomi Numa

S rank
Suirō Sameodori no Jutsu

V rámci vybavenia pri sebe nosí ZVN a prístroj na dýchanie pod vodou. Vždy má pri tele pripnutú katanu.

Body:
Ninjutsu - 5
Taijutsu – 4,5
Genjutsu - 3
Inteligence - 3
Síla -3,5
Rychlost -3,5
Chakra – 4.5
Ruční pečetě - 3
Ayame Uchiha
Ayame Uchiha

Poèet pøíspìvkù : 1

Návrat nahoru Goto down

Ayame Uchiha Empty Re: Ayame Uchiha

Příspěvek pro Assasin Senju Fri Jun 03, 2016 8:35 pm

NEPOVOLENO...Pro pripadne povoleni kontaktujte profil Ruki Haruno.
Assasin Senju
Assasin Senju
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Poèet pøíspìvkù : 1068

https://therevolution.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: