Dračí palác
3 posters
Naruto Stories: The Revolution :: RPG GAME :: Naruto Stories: The Origin :: Herní místnosti :: Tsuki no Kuni
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Dračí palác
Dračí palác
Tato nenápadná stavba nazývaná jako Dračí palác patří Tsukimarovi. Združuje se zde vždy, když přijíždí na chvíli do své domoviny v Yu no Kuni. Je to snad nejpřísněji střežené místo v Yu no Kuni.
Shinobi (Samurai)- Non-Player Characters
- Poèet pøíspìvkù : 666
Re: Dračí palác
Nějaký ten čásek mi zabralo, než jsem doběhla k tomuto místu. Přemýšlela jsem, zda si mám sebou vzít doprovod, ale usoudila jsem, že zase nejsem na tak blbé úrovni , abych si případně sama neporadila. Na daimya jsem se vyptávala, abych věděla jak s ním jednat, přeci doktor nejdřív musí určit diagnózu a teprve potom adekvátně léčit.
Navrhované sídlo pro setkání bylo obrovské a dávala dojem jisté kompenzace. Nicméně jsem si naposledy upravila vlasy, uhladila uniformu a vydala se dovnitř.
Ochrance jsem ukázala povolení k diplomatické návštěvě a požádala ji, aby mě dovedla za jejich pánm.
Navrhované sídlo pro setkání bylo obrovské a dávala dojem jisté kompenzace. Nicméně jsem si naposledy upravila vlasy, uhladila uniformu a vydala se dovnitř.
Ochrance jsem ukázala povolení k diplomatické návštěvě a požádala ji, aby mě dovedla za jejich pánm.
Yune Uzumaki- A-rank
- Poèet pøíspìvkù : 172
Tsukimaru
Tsukimaru seděl v přijímacím salónku u krbu a popíjel teplý zelený čaj zaplacený z krvavých peněz z válek. Bylo mu příjemně, přehodil si nohu přes nohu a hleděl do ohně.
Z jeho příjemného a pohodlného momentu jej vyrušila přicházející návštěva. Mávnutím ruky pro ni nechal poslat a sluha ji připravil sušenky a další hrníček s čajem. Tsukimaru si vzal sušenky a dál hleděl do ohně a přemítal nad svými plány.
Do Yu no Kuni se vrátil před pár týdny, slyšel totiž, co se tady stalo a že už se to několik měsíců nedá nazývat ZEMÍ horkých pramenů. Žádná země to nebyla, jen několik bojujících regionů nad nadvládou nad územím. Bylo až s podivem, že se o tuto situaci nezajímají světoví hráči, nejspíš to mělo co dočinění s tím, že to byla příliš malá a nezajímavá zemička. Uchihové a Senju si poměřovali své techniky na jiných bojištích, Shimo no Kuni má problémy s Kaminari no Kuni a navíc se sebou samými, i když podle jeho nových informací, už to tak dlouho nebude. Jediný kdo mu dělal vrásky na čele byla nová Heiwa no Kuni. Od těch rudých sviní, člověk nikdy neví, co čekat. Přemítal a přemítal, kul pykle a spřádal sítě. Tsukimaru vyčkával, až mu dorazí návštěva.
Elegantně dojdu za rádoby velitelem a čekám až mě uvedou. V místnosti se zdálo být příjemné teplo a trochu víc šero. Dominantou byl krb u kterého seděl objekt mého zájmu.
Byla jsem představena jako vyslanec z Tsukiyami, což mi přidalo na egu. Po pokynutí jsem došla k pánovi a pozdravila ho.
“Buďte zdráv Tsukimaru.” Mírně se pokloním a čekám na vyzvání.
Byla jsem představena jako vyslanec z Tsukiyami, což mi přidalo na egu. Po pokynutí jsem došla k pánovi a pozdravila ho.
“Buďte zdráv Tsukimaru.” Mírně se pokloním a čekám na vyzvání.
Yune Uzumaki- A-rank
Tsukimaru
Tsukimaru překvapeně vzhlédl na přicházející osobu. Nebyl to teda Hashiru, nynější lídr Tsukiyami, ale nějaká žena a ne zrovna ošklivá.
Vstal a čajíček si položil na malý konferenční stolek. Před Yune se uklonil, vzal ji za ruku a jemně naznačil polibek hřbetu ruky.
"Posaďte se ctěná velvyslankyně," ukázal jsem na volné křeslo u krbu a postavil se vedle něj. Usadil jsem se, až se usadila ona. Překvapeně jsem se pousmál a přimhouřil oči. Byla neskutečně krásná, zajímalo mě, kde takové lidi Tsukiyama shání.
Ctěná velvyslankyně... hm Hashiru by mě mohl posílat častěji na takové mise. Pomyslím si a s úsměvem se posadím. Polibek na ruku mě velmi překvapil ale i potěšil.
“Zdá se, že galantní muži ještě nevymřeli.” Pokusím se o lichotku a dám si nohu přes nohu a laškovně si dám vlasy za ucho.
“Jak se daří Tsukimaru-sama?” Začala jsem zdvořilou konverzaci.
“Zdá se, že galantní muži ještě nevymřeli.” Pokusím se o lichotku a dám si nohu přes nohu a laškovně si dám vlasy za ucho.
“Jak se daří Tsukimaru-sama?” Začala jsem zdvořilou konverzaci.
Yune Uzumaki- A-rank
Tsukimaru
Tsukimaru naklonil hlavu a nenuceným a milým tónem vedl konverzaci.
"Výborně, byznys vzkvétá. Daří se nám," pokrčil rameny a pohlédl ji zpříma do očí.
"A jak se daří Vám, Tsukiyamě, ctěná velvyslankyně, jejíž jméno jsem přeslechl?"
Natáhl se ke konferenčnímu stolku a nalil do dvou šálků zelený čaj. Sluha donesl sušenky, tak je jen rozdělil na dva podšálky.
Se zálibou jsem sledovala čaj a sušenky a pak i jemu opětovala pohled.
“Jsem Yune Uzumaki a daří se nám velmi dobře, nebo se o to snažíme.” Mrknu na něj a vezmu si do ruky čaj a ohřejj si o něj ruce.
“Děkuji za čaj.” Usrknu. Dlouho jsem čaj nepila, neměla jsem asistentku která by mi ho dělala a sama jsem na to čas neměla. Zdráhala jsem se mluvit, chtěla jsem donutit mluvit jeho.
“Jsem Yune Uzumaki a daří se nám velmi dobře, nebo se o to snažíme.” Mrknu na něj a vezmu si do ruky čaj a ohřejj si o něj ruce.
“Děkuji za čaj.” Usrknu. Dlouho jsem čaj nepila, neměla jsem asistentku která by mi ho dělala a sama jsem na to čas neměla. Zdráhala jsem se mluvit, chtěla jsem donutit mluvit jeho.
Yune Uzumaki- A-rank
Tsukimaru
Tsukimaru uznale přikývl.
"Těší mě," mírně naklonil hlavu a uklonil se.
"Není zač, čaj je to nejmenší, co Vám mohu nabídnout. Dobrý čaj a dobrou společnost," Tsukimaru položil dopitý čaj zpátky na stolek, opřel se a přehodil si nožku přes nožku.
"Jak jistě víte, specializuji se na obchod. Chtěl bych obchodovat i s vaší stranou, Yune-san," započal Tsukimaru rozhovor. Nebyl moc výřečný člověk, nechával spíše mluvit ostatní. Tenhle rozhovor byl pro něj velice důležitý a tak chtěl, aby měla druhá strana prostor vyjádřit své myšlenky a pocity.
Odložím i já čaj na stolek, nechť započne vyjednávání. Položila jsem ruce na opěradla a pohodlně se uvelebila.
“Ano byla jsem seznámena s tím, že máte zájem, povězte, proč až teď?” Položila jsem hned první otázku na kterou chtěl Hashiru znát odpověď.
“Není ovšem náhoda, že jsem přijela já a ne náš hradní pán. Ale nejdříve bych si ráda vyslechla Vás.” Usmála jsem se na něj vlídně.
“Ano byla jsem seznámena s tím, že máte zájem, povězte, proč až teď?” Položila jsem hned první otázku na kterou chtěl Hashiru znát odpověď.
“Není ovšem náhoda, že jsem přijela já a ne náš hradní pán. Ale nejdříve bych si ráda vyslechla Vás.” Usmála jsem se na něj vlídně.
Yune Uzumaki- A-rank
Tsukimaru
Tsukimaru se usmál. Vypadalo to, že má čest se skutečně inteligentní ženou.
"Proč teď? Války už nejsou co bývaly. Já nejsem nejmladší. Neustále mi jde někdo po krku. Váš šéf mě inspiroval, chtěl bych také něco vybudovat," pousmál se. Byla otázka, jestli to co říkal, skutečně tak myslel, nebo mu šlo jenom o moc?
"Chtěl bych zaštítit Tsukiyamu. Nějak legalizovat to, co tam teď dělá. Na zbytky Yu no Kuni si brousí zuby jiná země, a já nemohu dovolit, aby se toho zmocnili Kyosanto. Můžu to jistě rozvést, ale radši bych to pak přednesl i vašemu hradnímu pánovi. " dopověděl dál s mírným úsměvem a v očích mu zajiskřilo.
"Povězte mi, proč jste tady vy?"
“Nemůžete být o moc starší, než jsem já.” Opáčila jsem, “ale je pravda, že politika se trochu změnila a každý chce mít teď svou vlastní moc. Povězte, proč si myslíte, že to co Tsukiyamu má není legální? Vše co se tam děje je přeci v souladu s dobrou morálkou a potřebami obyvatelstva. Žádný zákon to neporušuje, právě proti jsem se také do této části země vydala, protože jsem věděla, že tam to bude vše poklidné, ne jako jinde.” Jeho poslední otázku jsem zcela ignorovala, zatím nebyla potřebná.
“Samozřejmě Vás velmi ráda osobně doprovodím za naším pánem, to je maličkost.”
“Samozřejmě Vás velmi ráda osobně doprovodím za naším pánem, to je maličkost.”
Yune Uzumaki- A-rank
Tsukimaru
Pokrčil rameny. Měla dobrý přehled, možná až moc.
"Legální to je, ale je to cizinec. Zakoupil kus půdy, o něco se tam snaží, ale ostatní regiony jsou proti němu. Kdyby měl nějakého politického mecenáše za zády, tak by mu to mohlo jít lépe. Co myslíte? Ten kus země, který tam má na starosti se rozrůstá a sílí. Určitě bych mu mohl pomoci," mrkl na na ni a nalil oběma další rundu čaje.
"A máte ještě něco na srdci?"
“Ve vší úctě k Vám Tsukimaru-sama, ale vy toto neděláte? Máte moc, máte majetek a peníze, též vlastníte kus půdy, není to přesně to samé?” Podepřu si laškovně hlavu.
“Samozřejmě nemůžu za pana Senju mluvit a rozhodovat, ale právě proto, že je tak ambiciózní, tak je úspěšný a když máte tým lidí , který ho v tom podporuje, je logické, že si bude věřit na víc, i Vy to tak jistě máte. A pokud to není tajné Tsukimaru-sama, v čem by spočívala Vaše pomoc? A slibuji, že je to, to poslední ba co se ptám ohledně politiky.” Rozhovor s ním mě velmi bavil. Proto jsem se snažila ho co nejdéle protahovat, ale tušila jsem, že se naše jednání chýlí je konci.
“Samozřejmě nemůžu za pana Senju mluvit a rozhodovat, ale právě proto, že je tak ambiciózní, tak je úspěšný a když máte tým lidí , který ho v tom podporuje, je logické, že si bude věřit na víc, i Vy to tak jistě máte. A pokud to není tajné Tsukimaru-sama, v čem by spočívala Vaše pomoc? A slibuji, že je to, to poslední ba co se ptám ohledně politiky.” Rozhovor s ním mě velmi bavil. Proto jsem se snažila ho co nejdéle protahovat, ale tušila jsem, že se naše jednání chýlí je konci.
Yune Uzumaki- A-rank
Tsukimaru
Tsukimaru se rozesmál. Nebylo to tím, že by se jí vysmíval, ale byl to upřímný smích, protože přesně vytušila oč jde.
"Dobrá, já vám to povím, ale chci vědět, jakou zastáváte pozici v Tsukiyamě a proč za mnou poslal zrovna vás, krásnou Yune," pohlédl na ni podivně zelenýma očima. Vypadalo to, jako kdyby jen něco skrývalo, jako kdyby se za nimi odehrávalo něco víc, než ve skutečnosti vypadalo. Byly jemně zastřené.
Zasmála jsem se stejně upřímně jako on, že bych ho dostala?
“Že by kvůli mému kouzlu osobnosti?” Narovnala jsem se a upila z nově nalitého šálku čaje.
“Jakožto Uzumaki zastávám pozici medika a to toho nejvyššího. Právě proto také poslal mě, jelikož i já mám pro své lidi určité potřeby, které mi Tsukiyama nemůže poskytnout a doufala jsem, že byste mi je mohl poskytnout Vy. Tak proč nespojit příjemné s užitečným? Samozřejmě pro svou oblibu poskytování injekcí v případě neposlušnosti, jednu mám i případně sebou, to jen tak pro sychr... řekněme, že je to moje vášeň a co je ta Vaše?” Podívám se mu do očí se zájmem a opřu si bradu o ruce a lokty o kolena, mě rozhodně nevystrašíš chlapče.
“Že by kvůli mému kouzlu osobnosti?” Narovnala jsem se a upila z nově nalitého šálku čaje.
“Jakožto Uzumaki zastávám pozici medika a to toho nejvyššího. Právě proto také poslal mě, jelikož i já mám pro své lidi určité potřeby, které mi Tsukiyama nemůže poskytnout a doufala jsem, že byste mi je mohl poskytnout Vy. Tak proč nespojit příjemné s užitečným? Samozřejmě pro svou oblibu poskytování injekcí v případě neposlušnosti, jednu mám i případně sebou, to jen tak pro sychr... řekněme, že je to moje vášeň a co je ta Vaše?” Podívám se mu do očí se zájmem a opřu si bradu o ruce a lokty o kolena, mě rozhodně nevystrašíš chlapče.
Yune Uzumaki- A-rank
Shinobi (Samurai) likes this post
Tsukimaru
Tsukimaru se zájmem poslouchal. Bylo neobvyklé mít takto fungující město, které zdržuje klany pohromadě a zároveň se stará o mediky.
"Mojí vášní bylo vydělávat peníze, starat se o své potřeby. Zároveň razím zásadu, pokud se mám dobře já, budou se mít dobře i mí podřízení," promnul si zamyšleně bradu. Možná by bylo nejlepší vytáhnout karty na stůl teď, aby se zbytečně nescházel s Hashirem a pak potáhnul s prázdnou.
"Víte," řekl tiše a položil si dva prsty na spodní ret a chvíli se zasekl v přemýšlení.
"Řekněme, že bych u svých partnerů vyjednal území, nechal ho potvrdit na schůzi Daimyů, on by získával území vojensky a s vašim šéfem bychom založili novou zemi, třeba Tsuki no Kuni /月の国/ (Měsíční zemi). Já bych byl Daimyo a on by se staral, o to, co doteď.."řekl nakonec velmi pomalu a velmi vážně. Ještě tak vážného ho za celou tu kratičkou dobu neviděla.
Pozorně jsem si ho vyslechla, byl vážný a to znamenalo jediné, přešel k věci. A já si nebyla jistá, zda mohu jeho nabídku potvrdit, či zamítnout, snažila jsem se rozumně myslet.
“No zní to moc krásně, ale nevím, zda by mužská ješitnost dovolila tento počin, přeci jenom z pohledu lajka a třetí osoby to zní jako když on si vybudoval něco a ten druhý mu to chce vzít jen proto, že tomu prvnímu se daří. Omluvte mou troufalost jen nahlas uvažuji. Pochopte, že bychom naši zem vložili do rukou úplně cizímu člověku, který by nasliboval cokoli, jen aby získal momentální moc někoho jiného. Co nabídnout kompromis?” Byla jsem si vědoma, že muž přede mnou zřejmě touží být opravdovým vůdcem na papíře, protože tím dosud není.
“No zní to moc krásně, ale nevím, zda by mužská ješitnost dovolila tento počin, přeci jenom z pohledu lajka a třetí osoby to zní jako když on si vybudoval něco a ten druhý mu to chce vzít jen proto, že tomu prvnímu se daří. Omluvte mou troufalost jen nahlas uvažuji. Pochopte, že bychom naši zem vložili do rukou úplně cizímu člověku, který by nasliboval cokoli, jen aby získal momentální moc někoho jiného. Co nabídnout kompromis?” Byla jsem si vědoma, že muž přede mnou zřejmě touží být opravdovým vůdcem na papíře, protože tím dosud není.
Yune Uzumaki- A-rank
Tsukimaru
"Možná jsem se špatně vyjádřil. Já nechci vládu nad zemí, kterou jste vybudovali, já se chci přidat," ušklíbl jsem se a tím jsem vlastně dal najevo konečně svůj záměr. Měla však pravdu, mohlo to tak působit a určitě to tak bude působit i Hashirovi.
"Kompromis? Tak povídejte, co vás napadlo. A pak mi krásná paní Yune povězte, co jste měla na srdci vy. Nemohu se dočkat," myslel jsem to upřímně, hořel jsem nedočkavostí, abych se dozvěděl pravý důvod, proč by se sem vydala zrovna ona.
“Přidat by znamenalo přizpůsobit se aktuálnímu systému a nenechat se jmenovat Daiymiem. Přeci jenom dayimio versus správce...” naznačila jsem rukama váhu, kde mělo dayimio jasně navrh.
“Partnerství, kde si jste rovni. Žádný daimyo, ale dva hradní pánové? Dva radní? Dva vůdce Tsuki no kuni? Samozřejmě každý bude mít svou roli svoje úlohy, ale vždy vyváženě.” Navrhnu s tázavým tónem v hlase s trochou humoru a opět s naznačením vah z rukou.
“Pochopte, že toto ale nemůžu rozhodnout já.” A ještě chvíli ho budu napínat, než začnu mluvit o sobě
“Partnerství, kde si jste rovni. Žádný daimyo, ale dva hradní pánové? Dva radní? Dva vůdce Tsuki no kuni? Samozřejmě každý bude mít svou roli svoje úlohy, ale vždy vyváženě.” Navrhnu s tázavým tónem v hlase s trochou humoru a opět s naznačením vah z rukou.
“Pochopte, že toto ale nemůžu rozhodnout já.” A ještě chvíli ho budu napínat, než začnu mluvit o sobě
Yune Uzumaki- A-rank
Tsukimaru
Tsukimaru tak nějak pohodil rukama a přemýšlel nad jejím názorem. Něco v tom bylo, možná by to chtělo přehodnotit nabídku.
"Předneste tedy tuto nabídku" vstal jsem a začal přecházet sem tam. Jednou rukou si mnul bradu a druhou měl za zády. Takto byl Tsukimaru zvyklý pracovat. Zasekl se a nevěděl jak to formulovat. Tak si teda opět sedl a raději se podíval Yune do očí.
"Takhle to bude lepší. Já o válkách nic nevím. Neumím je vést ani vést armádu. Neumím bojovat, ale umím vydělávat peníze a mám vliv v okolních zemích. Budu reprezentovat zemi navenek, zatímco on bude velet armádě, vést války, sdružovat klany a tak. Určitě se nějak domluvíme," usmál se do široka a vycenil zuby.
Naposledy upravil Shinobi (Samurai) dne Mon Apr 19, 2021 11:18 am, celkově upraveno 1 krát
Usmála jsem se také. Už jsem ho klofla.
“Velmi ráda tuto nabídku přednesu hradnímu pánovi.” Kývnu na souhlas a upiju ze svého šálku čaje, a pak si spojím ruce v klíně.
“A teď proč jsem vlastně přišla... jak už jsem se zmínila, jsem medik a Tsukiyomi nemá potřebné zásoby pro sklad léků a tedy péči o pacienty. Ráda bych Vás požádala o možnost zajištění zásob a materiálu pro vlastnoruční výrobu léků, které bude vyrábět má maličkost.”
“Velmi ráda tuto nabídku přednesu hradnímu pánovi.” Kývnu na souhlas a upiju ze svého šálku čaje, a pak si spojím ruce v klíně.
“A teď proč jsem vlastně přišla... jak už jsem se zmínila, jsem medik a Tsukiyomi nemá potřebné zásoby pro sklad léků a tedy péči o pacienty. Ráda bych Vás požádala o možnost zajištění zásob a materiálu pro vlastnoruční výrobu léků, které bude vyrábět má maličkost.”
Yune Uzumaki- A-rank
Tsukimaru
Tsukimaru byl potěšen, že se konečně dostali k jednacímu bodu. Tohle jednání bylo pro něj velmi přínosné a bavilo jej. Bylo to něco jiného, než se bavit s tlustým feudálním pánem nějaké malé zemičky.
"Yune-san, zajímavé. Rozhodně to nebude problém. Budu potřebovat jen vědět, co a kolik a kam to odvést. Jen bych chtěl vědět, co z toho budu mít já?" pousmál se. I tohle přece bylo součástí dohod.
I já byla potěšená a z postranní kapsy jsem mu podala seznam věcí a zásob potřebné pro vesnici.
“Mohu vám nabídnout své služby případně služby naší nemocnice v případě nouze a také univerzalní protilátku na případnout otravu vynalezeno mou maličkostí. samozřejmě pokud bude Hashiru souhlasit s Vaší nabídkou toto bude automatické, případně zkuste navrhnout svou cenu.”
“Mohu vám nabídnout své služby případně služby naší nemocnice v případě nouze a také univerzalní protilátku na případnout otravu vynalezeno mou maličkostí. samozřejmě pokud bude Hashiru souhlasit s Vaší nabídkou toto bude automatické, případně zkuste navrhnout svou cenu.”
Yune Uzumaki- A-rank
Tsukimaru
Přebral si seznam věcí a začetl se. Nebylo to nic těžkého na sehnání. Spoustu těch věcí je sice z dovozu, ale nebylo to extra. Měl své dodavatele.
"Dobře, to dvou týdnů to máte všechno u vás v nemocnici," přikývl a pak se pousmál.
"Víte paní Yune," naklonil se.
"Jsem obchodník, takže to berte jako dar vaší nemocnici. Nicméně si tuto laskavost hodlám vybrat," ušklíbl se. Nebylo znát, co tím myslí a co za jeho úsměvem vězí. To se Yune dozví v pravý čas.
Strana 1 z 2 • 1, 2
Naruto Stories: The Revolution :: RPG GAME :: Naruto Stories: The Origin :: Herní místnosti :: Tsuki no Kuni
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: