Kassai
3 posters
Naruto Stories: The Revolution :: RPG GAME :: Naruto Stories: The Origin :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Kassai
Kassai - hlavní město Hi no Kuni
Hashiru Senju- Tsukikage (S-rank)*HA
- Poèet pøíspìvkù : 575
Re: Kassai
Moja cesta sem trvala podstatne dlhšie než som predpokladal. Po celú cestu som len nadával, hrešil, všetko mlátil a pár ľudí i prišlo o život. Moje naštvanie sa ale zďaleka nekončilo keď som si uvedomil, aké veľké je to mesto a že ani ja nemám šancu sa prebiť do vnútra a tak budem musieť staviť na infiltráciu. Ešte viac ma ale nasralo, keď mi prišiel list od nášho vodcu. Zmena cieľa z generála na samotného feudálneho pána. Áno, v rebríčku zabijakov je to oveľa lepšie, no pre mňa to bolo horšie. Nečakal som že ten starec bude klásť nejaký odpor. Viac som sa tešil na boj s generálom ako s nejakým pánom.
"Ten suk*n syn.. Až sa mi dostane pod ruky za toto, zaje*em aj jeho. A zadarmo! KU*VA!" Zahrešil som. No dostať sa do vnútra už nebolo tak ťažké. Brána nebola takmer vôbec strážená a tak mi stačilo zahrať moju obľúbenú hru. Celý som sa sám dorezal a krvácajúci som sa dostavil pred bránu.
"Pomoc..." Riekol som fakt potichu hrajúc ako mi dochádzajú sily. Stráž pri pohľade na mňa musela uveriť, nejednalo sa o Genjutsu a rany na mojom tele boli tak hlboké a obrovské, že bolo jasné, že som na pokraji života. Predsa len, o mojej nesmrteľnosti nevedeli a tak ma naivne vzali do mesta, presnejšie na miesto, kde ma chceli vyliečiť. Chyba bola keď ma nechali samotného s lekárom. Samozrejme, lekár neprežil. Opustil som "nemocnicu".
"Tak kde si ty ku*va.." Prešlo mi mysľou ako som sa utiahol hlbšie do mojej mikiny a vydal sa mestom, hľadajúc svoj cieľ dúfajúc, že niekde o ňom a jeho pobyte započujem od miestnych.
"Ten suk*n syn.. Až sa mi dostane pod ruky za toto, zaje*em aj jeho. A zadarmo! KU*VA!" Zahrešil som. No dostať sa do vnútra už nebolo tak ťažké. Brána nebola takmer vôbec strážená a tak mi stačilo zahrať moju obľúbenú hru. Celý som sa sám dorezal a krvácajúci som sa dostavil pred bránu.
"Pomoc..." Riekol som fakt potichu hrajúc ako mi dochádzajú sily. Stráž pri pohľade na mňa musela uveriť, nejednalo sa o Genjutsu a rany na mojom tele boli tak hlboké a obrovské, že bolo jasné, že som na pokraji života. Predsa len, o mojej nesmrteľnosti nevedeli a tak ma naivne vzali do mesta, presnejšie na miesto, kde ma chceli vyliečiť. Chyba bola keď ma nechali samotného s lekárom. Samozrejme, lekár neprežil. Opustil som "nemocnicu".
"Tak kde si ty ku*va.." Prešlo mi mysľou ako som sa utiahol hlbšie do mojej mikiny a vydal sa mestom, hľadajúc svoj cieľ dúfajúc, že niekde o ňom a jeho pobyte započujem od miestnych.
Seishin- Doshi (A-rank)
- Poèet pøíspìvkù : 42
Assasin Senju likes this post
Dojednal jsem s Feudálním pánem poslední věci za dnešek a šel jsem do své komnaty. Byl to otravný starý pán a mojí misí bylo ho strážit ve dne v noci a probírat s ním drby. Nikdo s ním totiž nemluvil, pokud vyloženě nemusel. Co se týče strategií a tak, to byl machr, to jo. Jenže na ostatní věci, bylo to no... Radši se zaměřím na jiné věci... pomyslel jsem si a zmáčkl si do břicha. Břicho podivně zabublalo a musel jsem otevřít ústa a naklonit hlavu. Z úst mi vylezl šedozelený had, ten otevřel ústa a vystrčil kusanagi. Vytáhl jsem meč z hada a položil ho na zem.
"Určitě potřebuje vyčistit, hmm," ušklíbl jsem se a vytáhl ze šuplíčku náčiní a pomalými pohyby začal s čištěním ostřím.
Společně s feudálním pánem jsme se nacházeli v nejvyšší budově ve městě, v Ohnivém hradu. Působil jsem jako jediná stráž, poněvadž si feudální pán nechtěl platit víc ninjů, navíc se domníval, že mu stačím. Možná se nemýlil, ale byl bych mnohem radši, kdybych se potkával s vícero lidmi než jenom s ním a radou.
Chyběl mi můj starý život v klanu Senju, pořád, každý den jsem myslel na své dosud žijící děti a na svou milou manželku, která již nebyla na tomto světě. Nechal jsem toho čištění a porozhlédl se po místnosti. Byla vskutku spoře vybavená, místo postele jsem měl bambusovou podložku, místo židlí pohodlné polštáře a malý stůl. Místo skříně jen truhlu a v místnosti nejvýraznější věcí byly portréty mé velké rodiny. Hmmm.. Ani slovy jsem nedokázal vyjádřit lítost, kolik synů už jsem pohřbil. Bůh mě obdařil několika syny, přežili jen tři; Hashiru, Tobiru a Seito. Život shinobiho byl strašný a plný utrpení, proto jsem se také rozhodl žít poměrně asketicky a opustit svůj život v klanu jako takovém.
I když jsem feudálního pána neměl moc v lásce, svou práci jsem plnil.
"Určitě potřebuje vyčistit, hmm," ušklíbl jsem se a vytáhl ze šuplíčku náčiní a pomalými pohyby začal s čištěním ostřím.
Společně s feudálním pánem jsme se nacházeli v nejvyšší budově ve městě, v Ohnivém hradu. Působil jsem jako jediná stráž, poněvadž si feudální pán nechtěl platit víc ninjů, navíc se domníval, že mu stačím. Možná se nemýlil, ale byl bych mnohem radši, kdybych se potkával s vícero lidmi než jenom s ním a radou.
Chyběl mi můj starý život v klanu Senju, pořád, každý den jsem myslel na své dosud žijící děti a na svou milou manželku, která již nebyla na tomto světě. Nechal jsem toho čištění a porozhlédl se po místnosti. Byla vskutku spoře vybavená, místo postele jsem měl bambusovou podložku, místo židlí pohodlné polštáře a malý stůl. Místo skříně jen truhlu a v místnosti nejvýraznější věcí byly portréty mé velké rodiny. Hmmm.. Ani slovy jsem nedokázal vyjádřit lítost, kolik synů už jsem pohřbil. Bůh mě obdařil několika syny, přežili jen tři; Hashiru, Tobiru a Seito. Život shinobiho byl strašný a plný utrpení, proto jsem se také rozhodl žít poměrně asketicky a opustit svůj život v klanu jako takovém.
I když jsem feudálního pána neměl moc v lásce, svou práci jsem plnil.
Po celý čas som sa musel držať na uzde. Celé mesto bolo plné potencionálnych obetí pre veľkolepého Jashina, no bolo by odo mňa hlúpe poštvať proti sebe celé mesto keď som nevedel, koľko Shinobi sa tu vlastne nachádza. O to ale ľahšie bolo získavať informácie. Predsa len, bol som kulhajúci mladík ktorý vyzeral naozaj biedne a tak sa väčšina ľudí na mňa pozerala pomedzi prsty. Stal som sa pre nich len biedou, niekým neviditeľným a to som práve chcel. Normálne by som niečo také nerobil avšak šlo o Akenovu reč. Niekto tu bol príliš nebezpečný a ja som si musel dať na neho pozor. Ako neviditeľný som sa ale dostal k viacerým drbom a jeden z nich ma zaujal. Týkal sa nikoho iného ako Naa Hidekiho, veliteľa stráži v hrade. Šlo o obyčajného človeka ale vysokého postavenia a to mi hralo do kariet. Tiež som sa dozvedel, kde sa v túto hodinu asi nachádza. Tak mi stačilo vyraziť práve na cestu, po ktorej sa ubiehal i on. Všimol si mladú postavu, zakrvavenú. Okamžite mi vyrazil na pomoc a to bola jeho posledná chyba v živote, keď ho premohla ľútosť.
Nao Hideki
Assasin sediaci vo svojej komnate si mohol všimnúť jednej veci a to, ako sa približuje postava k hradu. Assasin určite vedel o všetkých výmenách a táto nepatrila k nim. Ak sa však zameral pohľadom zistil, že sa skutočne jedná o Naa Hidekiho, veliteľa stráži. Čo tu však robil bola záhada i pre tohto mocného Shinobiho. Pri pozornom sledovaní si mohol povšimnúť, akoby nebol ani vo svojej koži. Po celý čas sa skôr tackal, akoby sa nútil do chôdze a sám bol ozbrojený ako do vojny. Avšak skutočne šlo o Naa. Ako to bolo možné? Predsa len sa jednalo o techniku Jujutsu: Kuji Sōketsu pri ktorej Seishin za pomoci jashinovho kruhu a krvi obeti dokáže samotnú obeť ovládnuť a pomocou krvi ju ovládať ako sa len jemu zachce. Dokonca i po smrti človeka, avšak tento mŕtvy určite nebol. To však ani tento velikán v klane Senju nemohol vedieť a nemal ako zistiť kým by sa Nao, alebo skôr Seishin ho ovládajúci, neprezradil. Keď prekročil bránu kde ho stráž nechala prejsť ako svojho veliteľa sa pobral pomaly až ku komnatám samotného feudálneho pána. Čo mal v pláne nikto nevedel, ale i Assasin vedel, že Nao je skutočne lojálny a nikdy by nedokázal zradiť svojho pána za nič na svete, ani pod hrozbou smrti jeho alebo jeho rodiny, čo by malo dodať na jeho dôveryhodnosti. Možno sa len niečo dozvedel alebo mal pre feudálneho pána správu, kto vie. Assasin mal však určite pocit, že tu niečo nehraje. Predsa len, jeho zjavenie počas voľna a tá jeho nedobrovoľná chôdza.
Seishin- Doshi (A-rank)
Poklidně jsem rozjímal nad svým asketickým životem a přitom se díval z okna, svalnaté tělo jsem měl jen pokryté jakousi lehkou látkou, foukal poměrně studený vzduch, který byl obvykle známkou něčeho špatného.
Mou pozornost zaměstnal velitel stráží, Nao-san. Bylo na něm něco neskutečně podivného. Jeho chůze, výraz a celkově konečné vzezření. Buď má vysoké teploty a je nakažen podivným respiračním virem nebo se tu děje něco nekalého. Přemýšlel jsem, jestli si nemám vzít přes pusu filtrační masku nebo roušku, nakonec jsem usoudil, že moje regenerační schopnosti budou stačit. Kusanagi jsem si vzal za opasek a vydal se za ním.
Mou pozornost zaměstnal velitel stráží, Nao-san. Bylo na něm něco neskutečně podivného. Jeho chůze, výraz a celkově konečné vzezření. Buď má vysoké teploty a je nakažen podivným respiračním virem nebo se tu děje něco nekalého. Přemýšlel jsem, jestli si nemám vzít přes pusu filtrační masku nebo roušku, nakonec jsem usoudil, že moje regenerační schopnosti budou stačit. Kusanagi jsem si vzal za opasek a vydal se za ním.
Nao Hideki
Nao si to kráčal až k miesnosti, kde by mal sídliť práve feudálny pán. Kto vie čo mal v pláne, ovládaný touto technikou by ho dokázal i zabiť, keďže i po smrti by mohol bojovať. Prechádzal sa chodbami až kým nenarazil na Assasina, ktorý bol rovnako vyzbrojený ako samotný Nao.
"Ass...sasin-san.. Dob..Dobrý večer... prajem.." Povedal koktavo, akoby sa mu ani do tých slov nechcelo. Čo si mohol ale Assasin všimnúť nebolo len jeho koktanie ale práve trhavý pohyb jeho tela ako sa uklonil. Neďaleko stáli ďalšie stráže, ktoré celý tento incident pozorovali. Nao sa okamžite narovnal a pozrel do očí tohto mocného Shinobiho.
"N...N...Nejaký problém?" Spýtal sa ako sa zastavil a rozhliadol sa okolo seba, akoby kalkoluval, koľko ľudí ma teraz na blízku. Pravdou ale bolo že to bol práve Seishin ktorý sledoval okolie a aj keď sa nezdalo, jeho temná čakra sa ukrývala i pred schopnosťami tohto velikána len neďaleko. Vedel čo je jeho úlohou, zamestnať práve Assasina, jediného Shinobiho v celkom hlavnom meste. Či sa mu to ale podarí? Kto vie, keďže ani Nao nemal informácie o nejakých jeho schopnostiach a tak Seishin k nim nemal žiaden prístup.
Nao si to kráčal až k miesnosti, kde by mal sídliť práve feudálny pán. Kto vie čo mal v pláne, ovládaný touto technikou by ho dokázal i zabiť, keďže i po smrti by mohol bojovať. Prechádzal sa chodbami až kým nenarazil na Assasina, ktorý bol rovnako vyzbrojený ako samotný Nao.
"Ass...sasin-san.. Dob..Dobrý večer... prajem.." Povedal koktavo, akoby sa mu ani do tých slov nechcelo. Čo si mohol ale Assasin všimnúť nebolo len jeho koktanie ale práve trhavý pohyb jeho tela ako sa uklonil. Neďaleko stáli ďalšie stráže, ktoré celý tento incident pozorovali. Nao sa okamžite narovnal a pozrel do očí tohto mocného Shinobiho.
"N...N...Nejaký problém?" Spýtal sa ako sa zastavil a rozhliadol sa okolo seba, akoby kalkoluval, koľko ľudí ma teraz na blízku. Pravdou ale bolo že to bol práve Seishin ktorý sledoval okolie a aj keď sa nezdalo, jeho temná čakra sa ukrývala i pred schopnosťami tohto velikána len neďaleko. Vedel čo je jeho úlohou, zamestnať práve Assasina, jediného Shinobiho v celkom hlavnom meste. Či sa mu to ale podarí? Kto vie, keďže ani Nao nemal informácie o nejakých jeho schopnostiach a tak Seishin k nim nemal žiaden prístup.
Seishin- Doshi (A-rank)
"Jste v pořádku?" optal jsem se poměrně zvědavě. "Vypadáte velmi nemocně, Nao-san," zamračil jsem se a raději poodstoupil. Celé se mi to nezdálo, něco tu bylo špatně. Vypadal dost podivně a celý koktal. To byl tak nemocný nebo co se mu to sakra stalo. Ještě ráno vypadal v pořádku.
"Co tady děláte Nao-san? Dnes máte přece volno," nadzvedl jsem pravé obočí a zvědavě si ho ještě jednou prohlédl, zdali mi něco neuteklo.
Nao má přece rodinu, proč by chodil takto večer za feudálním pánem? To snad něco potřebuje tak naléhavého?
"Nechcete se jít raději projít na čerstvý vzduch a tam mi řeknete, co vás trápí?" dal jsem mu ruku na rameno a snažil se ho otočit a jít společně ven.
"Co tady děláte Nao-san? Dnes máte přece volno," nadzvedl jsem pravé obočí a zvědavě si ho ještě jednou prohlédl, zdali mi něco neuteklo.
Nao má přece rodinu, proč by chodil takto večer za feudálním pánem? To snad něco potřebuje tak naléhavého?
"Nechcete se jít raději projít na čerstvý vzduch a tam mi řeknete, co vás trápí?" dal jsem mu ruku na rameno a snažil se ho otočit a jít společně ven.
Nao Hideki
Nao po celý čas neodpovedal. Bol po celý čas ticho a priam sa zdalo, že ho ignoruje, aj keď sa jeho telo neprirodzene triaslo. Svoju úlohu ale zohral až príliš dobre. Keď sa Assasin dotkol jeho ramena pocítil, že ho Nao voľnou rukou chytil a druhú položil na rukoväť meča, aj keď až príliš neochotne. Na chvíľu si zahľadeli do očí a zdalo sa, že možno dôjde ku konfliktu, svoje zovretie však Nao okamžite upustil, rovnako ako aj meč. Akoby vychladol, takmer okamžite.
"D..dobre.. Assasin-san.." Prehovoril trhane a skutočne sa nechal odviesť boh vie kde. Ak už aj dorazili, alebo stále boli na ceste, celková chôdza musela byť pomalá a tak sa musel Assasin prispôsobiť. Po ceste ale prehovoril.
"Má..me.. pro..blém.." Koktal zo seba Nao a zdalo sa, akoby jeho telo opúšťali posledné zvyšky sily a čo chvíľa sa zrúti na zem v horúčke a bolesti, až kým neumrie. Už tak si Assasin mohol všimnúť divných očí ktoré mali úplne inú farbu ako mal Nao. To čo ale Assasin nevedel, že Nao slúžil len ako volavka, aby ho odlákal von. To zahralo práve Seishinovi do kariet, keď navrhol prechádzku. A to malo obrovský následok. Krik z komnát feudálneho pána. Keď sa ale Assasin rozhodol otočiť a vrhnúť sa späť na pomoc svojmu zamestnávateľovi, tentoraz pre zemnu zastavil Nao Assasina svojou rukou.
"Assasin.. pre..páčte.." Technika padla do finále a priamo pred očami Assasina Nao umrel. Čo však bolo zvláštne bol fakt, že naďalej ako nejaká bábka stál na mieste držiac svojho súpera a nemienil ho nechať odísť.
Nao po celý čas neodpovedal. Bol po celý čas ticho a priam sa zdalo, že ho ignoruje, aj keď sa jeho telo neprirodzene triaslo. Svoju úlohu ale zohral až príliš dobre. Keď sa Assasin dotkol jeho ramena pocítil, že ho Nao voľnou rukou chytil a druhú položil na rukoväť meča, aj keď až príliš neochotne. Na chvíľu si zahľadeli do očí a zdalo sa, že možno dôjde ku konfliktu, svoje zovretie však Nao okamžite upustil, rovnako ako aj meč. Akoby vychladol, takmer okamžite.
"D..dobre.. Assasin-san.." Prehovoril trhane a skutočne sa nechal odviesť boh vie kde. Ak už aj dorazili, alebo stále boli na ceste, celková chôdza musela byť pomalá a tak sa musel Assasin prispôsobiť. Po ceste ale prehovoril.
"Má..me.. pro..blém.." Koktal zo seba Nao a zdalo sa, akoby jeho telo opúšťali posledné zvyšky sily a čo chvíľa sa zrúti na zem v horúčke a bolesti, až kým neumrie. Už tak si Assasin mohol všimnúť divných očí ktoré mali úplne inú farbu ako mal Nao. To čo ale Assasin nevedel, že Nao slúžil len ako volavka, aby ho odlákal von. To zahralo práve Seishinovi do kariet, keď navrhol prechádzku. A to malo obrovský následok. Krik z komnát feudálneho pána. Keď sa ale Assasin rozhodol otočiť a vrhnúť sa späť na pomoc svojmu zamestnávateľovi, tentoraz pre zemnu zastavil Nao Assasina svojou rukou.
"Assasin.. pre..páčte.." Technika padla do finále a priamo pred očami Assasina Nao umrel. Čo však bolo zvláštne bol fakt, že naďalej ako nejaká bábka stál na mieste držiac svojho súpera a nemienil ho nechať odísť.
Seishin- Doshi (A-rank)
Vypadalo to, že Hashiru tu přehnanou naivitu zdědil od svého otce, protože na tohle nemohl přece jen tak skočit člověk, jeho kalibru. Nao začal vypadat čím dál hůře a já jsem od něho trochu odstoupil, kdyby skutečně byl nemocný. Pak se stalo něco, co by se dalo časově vejít mezi dva tlukoty srdce. Nao zemřel, ale nějak byl stále tady, ovládán jako nějaká loutka. Zároveň se ozval křik z ložnice feudálního pána. Na nic jsem nečekal.
I když mě mrtvý Nao pevně držel, otevřel jsem ústa a svlékl jsem se z kůže. Jako had jsem se rychle proplazil k ložnici feudálního pána. Doufal jsem, že ještě není pozdě, protože tohle bude mít nedozírné následky. V této podobě jsem byl mnohem rychlejší, než kdybych běžel, tak jako had jsem proskočil do jeho ložnice a byl svědky nevýslovné hrůzy a ohromně zlého činu.
I když mě mrtvý Nao pevně držel, otevřel jsem ústa a svlékl jsem se z kůže. Jako had jsem se rychle proplazil k ložnici feudálního pána. Doufal jsem, že ještě není pozdě, protože tohle bude mít nedozírné následky. V této podobě jsem byl mnohem rychlejší, než kdybych běžel, tak jako had jsem proskočil do jeho ložnice a byl svědky nevýslovné hrůzy a ohromně zlého činu.
Keď Assasin vstúpil do vnútra, zahliadol niečo, čo skutočne vidieť nechcel. Stráže pred dverami rozsekané na kúsky a vo vnútri potoky krvi lejúce sa z tela feudálneho pána. Po celý ten čas bol Nao len obyčajná volavka nato, aby sa dokázal dostať do vnútra bez zaregistrovania práve týmto Shinobi. Teraz mu však padol zrak na človeka, ktorý zato všetko mohol a zahliadol tam Seishina. Jemne podvíživenú postavu obalenú v obväzoch so zaschnutou krvou snáď na všetkých miestach a rovnako červenou bundou prehodenou cez hruď. Stál som pevne, s šialeným výrazom na tvári a kosou zabodnoutou v už mŕtvom tele feudálneho pána, opierajúc sa práve o tú kosu a len čakajúc na svojho súpera. Nezdalo sa, žeby som mal naponáhlo, ba priam sa zdalo, že som dúfal, že na neho narazím. Neprišiel som si totiž len po hlavu tohto starého muža. Jashinovi som mienil obetovať tohto mocného Shinobiho.
"Tak si konečne tu, ten suk* n syn mi nedoprial pred smrťou žiadnu zábavu!" Zreval som a kopol už do mŕtvoly jeho zamestnávateľa. Naďalej som však ostal stáť na mieste, akoby som sa nebál žiadneho útoku od tohto súpera.
"Dúfam, že ty mi ju dopraješ, vôbec ma to tu zatiaľ nebaví, ku*va!" Znova som zreval a zahľadel sa do jeho očí.
"Tak si konečne tu, ten suk* n syn mi nedoprial pred smrťou žiadnu zábavu!" Zreval som a kopol už do mŕtvoly jeho zamestnávateľa. Naďalej som však ostal stáť na mieste, akoby som sa nebál žiadneho útoku od tohto súpera.
"Dúfam, že ty mi ju dopraješ, vôbec ma to tu zatiaľ nebaví, ku*va!" Znova som zreval a zahľadel sa do jeho očí.
Seishin- Doshi (A-rank)
V životě už jsem viděl spoustu mrtvých, několik desítek stovek jsem jich způsobil i já sám, ale tohle bylo strašné. Tolik prolité krve, co vyteklo z mrtvých. Feudální pán byl mrtev a nestihl jsem ho zachránit. Země se teď rozpadne a bude to jen má vina. Kso!
Jeden z hlavních důvodů proč jsem se rozhodl pro službu Daimya z Hi no Kuni bylo především to, že jsem se chtěl stranit od ostatních. Hodně jsem meditoval a pracoval na sobě, ale tohle byl spouštěč, který několika leté snažení vhodilo do koše.
Byl jsem naštvaný a krev spustila mou krvelačnost. Nenasytně jsem se ušklíbl a olízl.
Má tvář potemněla. Naklonil se hlavu a v očích se mi zračil čistý úmysl zabít.
"Muhaha, teď zemřeš!"
Jeden z hlavních důvodů proč jsem se rozhodl pro službu Daimya z Hi no Kuni bylo především to, že jsem se chtěl stranit od ostatních. Hodně jsem meditoval a pracoval na sobě, ale tohle byl spouštěč, který několika leté snažení vhodilo do koše.
Byl jsem naštvaný a krev spustila mou krvelačnost. Nenasytně jsem se ušklíbl a olízl.
Má tvář potemněla. Naklonil se hlavu a v očích se mi zračil čistý úmysl zabít.
"Muhaha, teď zemřeš!"
To čo sa stane s touto krajinou mi bolo totálne u prdele. Predsa len, ja som bol ten, čo prinášal chaos. O to viac ma bavilo rozpútať niekde peklo. Ale ešte viac ma zaujal Assasin, využívajúci killing intent práve na mňa. On to určite tušiť nemohol, ale sám ako nesmrteľný, ako niekto, kto nemôže umrieť, kto je chránený samotnou smrťou, som reagoval úplne naopak akoby väčšina súperov proti ktorým Assasin bojoval. Nahlas som sa zasmial a jeho poznámka o mojej smrti ma dostala do stavu, kedy som dostal hysterický záchvat.
"Umriem..?! UMRIEM?! TAK MI TO UKÁŽ TY SUK*N SYN! UKÁŽ MI TO, LEBO TO SOM EŠTE NEZAŽIL!" Zreval som a trhol kosou z čiernej oceli. Vďaka tomu som roztrhol telo feudálneho pána napoly a namieril na Assasina.
"Dokážeš tancovať dobre? Tak ma zabav!" Zreval som nepríčetne a vrhol sa na súpera, nehľadiac na okolie, seba, súpera, ničoho. Akoby som sa nebál smrti, alebo som ju skôr vyhľadával. Možno proti mne stál mocný Shinobi, ja som ale nebol nič čo by šlo brať na ľahkú váhu!
"Umriem..?! UMRIEM?! TAK MI TO UKÁŽ TY SUK*N SYN! UKÁŽ MI TO, LEBO TO SOM EŠTE NEZAŽIL!" Zreval som a trhol kosou z čiernej oceli. Vďaka tomu som roztrhol telo feudálneho pána napoly a namieril na Assasina.
"Dokážeš tancovať dobre? Tak ma zabav!" Zreval som nepríčetne a vrhol sa na súpera, nehľadiac na okolie, seba, súpera, ničoho. Akoby som sa nebál smrti, alebo som ju skôr vyhľadával. Možno proti mne stál mocný Shinobi, ja som ale nebol nič čo by šlo brať na ľahkú váhu!
Seishin- Doshi (A-rank)
Hashiru Senju likes this post
Překvapeně jsem sebou cukl. Stál jsem proti soupeřovi, který můj úmysl zabít úplně ignoroval, spíš ho vyhledával a dělalo mu to dobře. Netušil jsem, že se někdy setkám s takovýmhle shinobi jako je Seishin. Takže to bude souboj monster? Soustředil jsem čakru do svých nohou a rychle vyrazil proti němu a napřáhl Kusanagi. Čímž jsem vyblokoval jeho kosu.
"Senei'Jashu!" vykřikl jsem a z mého rukávu vystřelilo pět hadů, kteří se snažili omotat Seishina. Byli rychlí a dokázali reagovat na Seishinovy pohyby. Když se přiblížili k němu, tak hadi otevřeli ústa a vytasili čepel meče.
"Senei'Jashu!" vykřikl jsem a z mého rukávu vystřelilo pět hadů, kteří se snažili omotat Seishina. Byli rychlí a dokázali reagovat na Seishinovy pohyby. Když se přiblížili k němu, tak hadi otevřeli ústa a vytasili čepel meče.
Kosa narazina na Kusanagi. I napriek jej odolnosti, prečo bola vytvorená, nechýbalo veľmi, aby sa nalomila. Sila meča takmer vyviedla z rovnováhy aj mňa, no nič sa nestalo. Chcel som okamžite reagovať pretočením zbrane no v tom momente na mňa vyliezli z rukáva Assasina hadi s čepeľami vysúvajúcimi sa z ich úst. I keď sa to nezdalo, bol som súper bez techník, zameriavajúci sa pravidelne na taijutsu a bojom so sekerou, podkopol som svoju zbraň, čepeľ sa otočila a presekla hlavy hadom. Síce som schytal reznú ranu od Kusanagi, ktoré nebolo už držané mojou zbraňou, nezdalo sa, žeby som cítil bolesť. Skôr ma to ešte viac navnadilo. Pretáčajúc zbraň v ruke som ju roztočil ako nejaký mlyn a hneď reagoval výpadom čepele zhora priamo na tvár Assasina. Jeho zbraň ako prešla ďalej, okolo mňa, v túto chvíľu nemal čím zabrániť útoku.
Seishin- Doshi (A-rank)
Seishinovi pohyby vypadaly dost umně. V kombinací s jeho rychlostí byl nebezpečný protivník. Překvapilo mě, že se nemá potřebu vyhýbat sečnému zranění a tak meč byl teď mimo hru, nechal jsem ho spadnout na zem. Jenže to Seishin nevěděl, že Assasinovo celé tělo je zbraň. Když se kosa přetočila a zaútočila shora otevřel jsem pusu a z ní vylezl další zelený had, který se omotal kolem kosy.
Druhou volnou ruku jsem zformoval v pečeť a kusanagi se rozzářilo do modra a nadzvedlo za jeho zády.
Druhou volnou ruku jsem zformoval v pečeť a kusanagi se rozzářilo do modra a nadzvedlo za jeho zády.
Assasinov plán bol fakt skvelý a určite by dokázal poraziť hocijakého súpera. Ja som však hocijaký nebol. V momente ako sa had obmotal okolo kosy a tak mi zabránil ju používať, pustil som ju s pokusom odskočiť od neho. V ten moment som ale pocítil ako sa kusanagi zaseklo do môjho tela zozadu, presekávajúc srdce. Bolo jasné že som mŕtvy a okamžite som padol na kolená tváriac sa prekvapene. Než však prekvapený Assasin nejako zareagoval, v rukách sa mi objavil kunai, ktorý som držal v bunde a aj s jeho mečom som sa dostal až priamo k nemu, kde zo šoku nemal veľa šancí reagovať, keďže som kľačal pred ním a určite mŕtvy, bodajúc kunai do jeho hrude.
Seishin- Doshi (A-rank)
Sh*t! Bolest na hrudi byla opravdová. Žádné genjutsu to nebylo, jen tvrdá realita.
Pomyslel jsem si v okamžiku kdy můj plán na vteřinu zabral a on se však zvedl a zabodl mi kunai do hrudi. Seishin opravdu nebyl "hocijaký súper". Zareagoval jsem instinktivně. Had, který mi trčel z úst se začal zvětšovat a já z něj vylezl. Naprosto nezraněný a odhodlaný bojovat dál. Nohy jsem měl opět spojené v hadí ocas a připlazil se k němu napřahujíc se k jeho tváři se sevřenou pěstí.
Pomyslel jsem si v okamžiku kdy můj plán na vteřinu zabral a on se však zvedl a zabodl mi kunai do hrudi. Seishin opravdu nebyl "hocijaký súper". Zareagoval jsem instinktivně. Had, který mi trčel z úst se začal zvětšovat a já z něj vylezl. Naprosto nezraněný a odhodlaný bojovat dál. Nohy jsem měl opět spojené v hadí ocas a připlazil se k němu napřahujíc se k jeho tváři se sevřenou pěstí.
Assasinovi to vyšlo a jeho výpad vpred s päsťou ma odniesol na niekoľko metrov dozadu, kde som narazil o stenu a zviezol sa po nej. Z úst mi vyrašila krv. Netrvalo ale dlho ako som sa pozviechal na nohy a naďalej zvierajúc kunai som okamžite vyskočil oknom bez slov ale len s úsmevom na tvári, šialeným úsmevom. Keď sa Assasin rozhodol pozrieť sa dole a ísť za mnou, mohol si všimnúť ako stojím vo vopred pripravenom znaku. Kruh a v ňom trojuholník. Kult ohľadom Jashina nebol v zemi ohňa známy a tak mu to nemohlo dôjsť o čo šlo, avšak všimol si, ako som oblízol kunai v ruke, kunai, na ktorom ešte stále bola jeho krv. Jeho prezlečenie mu nepomohlo tak ako chcel.
"Tak poď ty bas*ard!!" Zreval som na neho a nútil ho k útoku. Pod vrstvami obväzov si nemohol všimnúť ako mi sčernala pokožka s bielymi motívmi smrtky. Šlo mi len o jedno o trochu jeho krvi. To mi bohato stačilo!
"Tak poď ty bas*ard!!" Zreval som na neho a nútil ho k útoku. Pod vrstvami obväzov si nemohol všimnúť ako mi sčernala pokožka s bielymi motívmi smrtky. Šlo mi len o jedno o trochu jeho krvi. To mi bohato stačilo!
Seishin- Doshi (A-rank)
Tohle neznamenalo nic dobrého. Šel jsem k oknu, abych se podíval, co tam vyvádí. Nikdy jsem neviděl nic takového, ten šílený výraz, symbol a najednou změna jeho těla byla šokující a velmi podivná. Neměl jsem z toho dobrý pocit.
Pořád jsem stál v oknu a neměl chuť se k němu přibližovat. Klekl jsem si a otevřel ústa.
Z úst mi vylezlo několik stovek hadů, kteří se navzájem proplétali.
Když se k němu přiblížili, z hadí tlamy se vysoukala čepel meče. Nebyl jsem si jistý, jestli tohle zabere a jestli je to dobrá taktika, nehodlal jsem se k němu však přiblížit, dokud nezjistím o co jde.
Pořád jsem stál v oknu a neměl chuť se k němu přibližovat. Klekl jsem si a otevřel ústa.
Z úst mi vylezlo několik stovek hadů, kteří se navzájem proplétali.
Když se k němu přiblížili, z hadí tlamy se vysoukala čepel meče. Nebyl jsem si jistý, jestli tohle zabere a jestli je to dobrá taktika, nehodlal jsem se k němu však přiblížit, dokud nezjistím o co jde.
Až teraz si Assasin mohol poriadne všimnúť tenšieho no pevného lanka pripevneného na mojej kose, ktorá so mnou vyletela von oknom. Chcel som si ublížiť a to rýchlo, avšak ohromný útok hadov ma úplne vyviedol z rovnováhy.
"Ten suk*n syn! Tak ty si skur*ene silný!" Zrúkol som ako som v šialenom úsmeve dotiahol svoju kosu pred seba a postavil som sa vlne hadov čelom vpred. Nemal som strach. Pri mne stál Jashin a proti mne bol súper, z ktorého šla husina. Také napätie v boji som si už dlho nezažil, po dlhom čase.. som sa cítil neskutočne živý. Do vzduchu vyletelo množstvo výbušných lístkov ktoré okamžite vybuchli a roztrhli stenu z hadov. Samozrejme, niečo také to nemohlo zastaviť, ja som preložil kosu na zem a zvyšok steny, ktorý sa ešte nepretrhol pod výbuchom, do mňa narazil.
Nastala rana ktorá zatriasla celou zemou. Hradby sídla sa otriasli. A dym zahalil celé miesto, kde som stál. Keď sa ale dym pod náporom vetra uvoľnil, Assasinovi padol zrak na moje telo prepichnuté množstvom hadov. Stál som, samozrejme, hady a meče robili oporu. No na mojej tvári bol úsmev. Smial som sa, šialene, príliš šialene, akoby mi to vlastne robilo dobre. O čo viac.. Než sa kruh narušil, bol som prebodnutý. Stihol som a tak sa moje rany preniesli na samotného Assasina.
"Ten suk*n syn! Tak ty si skur*ene silný!" Zrúkol som ako som v šialenom úsmeve dotiahol svoju kosu pred seba a postavil som sa vlne hadov čelom vpred. Nemal som strach. Pri mne stál Jashin a proti mne bol súper, z ktorého šla husina. Také napätie v boji som si už dlho nezažil, po dlhom čase.. som sa cítil neskutočne živý. Do vzduchu vyletelo množstvo výbušných lístkov ktoré okamžite vybuchli a roztrhli stenu z hadov. Samozrejme, niečo také to nemohlo zastaviť, ja som preložil kosu na zem a zvyšok steny, ktorý sa ešte nepretrhol pod výbuchom, do mňa narazil.
Nastala rana ktorá zatriasla celou zemou. Hradby sídla sa otriasli. A dym zahalil celé miesto, kde som stál. Keď sa ale dym pod náporom vetra uvoľnil, Assasinovi padol zrak na moje telo prepichnuté množstvom hadov. Stál som, samozrejme, hady a meče robili oporu. No na mojej tvári bol úsmev. Smial som sa, šialene, príliš šialene, akoby mi to vlastne robilo dobre. O čo viac.. Než sa kruh narušil, bol som prebodnutý. Stihol som a tak sa moje rany preniesli na samotného Assasina.
Seishin- Doshi (A-rank)
Byl jsem si téměř jist svým vítězstvím. Cítil jsem ho skoro na jazyku. Lačnil jsem po jeho hlavě a tím bojovým nadšením jsem ztratil chladnou hlavu. Byl jsem jako had toužící po své kořisti.
Jeho bláhový útok výbušných lístků nezabral. Sejmul tím pár hadů a pak, až útok skončil ucítil jsem ostrou bolest na několika místech najednou. Cítil jsem, jako by mé tělo protnulo několik desítek mečů. Vytřeštil jsem oči a z koutku rtu mi vytekl čůrek krve.
Jak...se to stalo? padl jsem na zem a roztřásl se. Cítil jsem jak mé plíce přestávají fungovat a přestává mě poslouchat tělo. Přestal jsem se pokoušet o dýchání a byl jsem smířený s tím, co se vlastně stalo. Smrt je vysvobození. Říká se, že před smrtí vám proběhne celý život před očima. Já myslel na prázdnotu. Celý můj život byl selhání.
Celý ne....Až na Mé děti!!
"Nepodceňuj mě!!!"
Najednou se mi do žil vrátil život a srdce začalo znovu bít. Svlékl jsem se z kůže a jako had se brodil zemí. Najednou se má hlava vystřelila ze země a krk se mi prodloužil několik metrů do vzduchu. Otevřel jsem ústa a z nich vystřelil kusanagi, který se dále prodlužoval, až se dostal k němu. Chtěl jsem ho tím dostat z toho kruhu.
Takmer mi to vyšlo, keby nebol Assasin tak silný súper. Neočakával som, že sa z toho ešte dostane. Toľko mečov ktoré prepichli jeho telo, veril som, že ho to zabilo. Namiesto toho však našiel potlačenú silu vo svojom vnútre a jeho srdce sa rozbúchalo naplno. Jeho zápal ktorý nastal v jeho očiach na malý okamih vystrašil i mňa samotného. Toto nebol súper, proti akému som doteraz niekedy bojoval, bol to súper hodný konkurovať i Akenovi. Keď vyrazil dopredu a pokúsil sa ma dostať z kruhu, bol to koniec. Teda, aspoň si to myslel, avšak zabudol na jednu vec. Naa, ten bol ešte stále, teda jeho mŕtvola spútaná v mojej technike a bola to práve ona, kto sa hodil o meč aby ho vychýlil z cesty, ako posledný akt pred ukončením techniky. To mi dalo čas aby som sa dostal z mečov ktoré ma prebodli a technika nabrala na plný účinok.
"Si najsilnejší suk*n syn s ktorým som bojoval!" Zreval som na plné hrdlo ako Assasinove telo zmeravelo. Tentokrát sa nehýbal ako on chcel, hýbal sa, ako som sa hýbal ja. Jeho krv prúdila naplno v mojom obehu a moja najsilnejšia technika, kým som bol v kruhu, nabrala na plné obrátky.
"Pre Jashina budeš neskutočná obeť! Najlepšia, akú som mu kedy dal!" Znova som zrúkol ako sa mi v rukách objavil kunai, zatiaľ čo Assasin vytiahol svoj. Nedal som mu ani šancu vzdorovať. Než sa nazdal, prepichli sme si obaja srdcia. Priamo. Budem ho zabíjať aj do konca vekov! Tento súboj sa totiž dostal na osobnú rovinu, znova, takto živý som sa nikdy necítil.
Seishin- Doshi (A-rank)
Na Naa jsem zapomněl, myslel jsem si, že bude už po něm. Netušil jsem, že jej hodlá využít tímto způsobem. Neměl jsem moc šancí na to, abych načerpal sennin mód, tak nadešel čas, abych zkusil jinou techniku.
Přestal jsem ovládat své tělo. Vytáhl jsem kunai a během mžiku jsem si ho vrazil do srdce. Tuhle bolest jsem v několika málo minutách zažil několikrát. Rozhodně víckrát než on. Každé svléknutí z kůže mě stálo mnoho čakry a proto bylo třeba, tento boj ukončit co nejdříve.
Padl jsem na zem, téměř mrtvý. Předtím než jsem ztratil život, tak jsem si něco uvědomil.
Svlékl jsem se znovu z kůže a tentokrát z mého těla však nevylezla znovu stejná postava, ale osmihlavá hydra s osmi ocasy.
"Je načase tento boj ukončit!" v rychlosti se na něj vrhly klamně tři hlavy a místo toho, jej omotal ocas a mrštil jím do zdi na druhou stranu. Uvědomil jsem si, že ten jeho kruh doprovází tu jeho techniku.
"Ještě nikdo mě nikdy nedonutil použít tohle!" zasyčela hydra.
Bum...Bum.....Bum...
Přestal jsem ovládat své tělo. Vytáhl jsem kunai a během mžiku jsem si ho vrazil do srdce. Tuhle bolest jsem v několika málo minutách zažil několikrát. Rozhodně víckrát než on. Každé svléknutí z kůže mě stálo mnoho čakry a proto bylo třeba, tento boj ukončit co nejdříve.
Padl jsem na zem, téměř mrtvý. Předtím než jsem ztratil život, tak jsem si něco uvědomil.
Svlékl jsem se znovu z kůže a tentokrát z mého těla však nevylezla znovu stejná postava, ale osmihlavá hydra s osmi ocasy.
"Je načase tento boj ukončit!" v rychlosti se na něj vrhly klamně tři hlavy a místo toho, jej omotal ocas a mrštil jím do zdi na druhou stranu. Uvědomil jsem si, že ten jeho kruh doprovází tu jeho techniku.
"Ještě nikdo mě nikdy nedonutil použít tohle!" zasyčela hydra.
Assasin ako vždy prekvapil. Už som veril v koniec no i tak preukázal, že má nejaké ešte eso v rukáve. Dúfal som ale, že práve toto je jeho finálna forma. Náš súboj nabral enormých veľkostí a lákal príliš veľkú pozornosť. Aj keď sledujúcim na obzore pohľad na obrovskú hydru a nesmrteľnú chodiacu smrť, kto by mal len odvahu sa priblížiť. Zrazu som pocítil ako svoj chvost obmotala okolo mojej nohy a prehodila ma cez hrubý múr. Takú bolesť, príjemnú a peknú, som už dlho necítil. Zrazu som pocítil mokrosť na mojom krku. Keď som sa konečne vyhrabal zo sutín, prešiel som si po krku rukou. Bola to krv.
"Žiaden pot. Čudujem sa.." Vtedy som pohliadol na majestátnosť obrovskej hydry s mnohými hlavami. Bol som zvedavý, ako dlho sa udrží v tejto forme. Zo mňa sa valila krv, no nezdalo sa, žeby mi to prekážalo a bolesť ustávala. Samotné rany sa začali pomaličky celiť, nebol som na úrovni regenerácie ako sám Assasin, no moja odolnosť a to vďaka mnohým experimentom bola skutočne obrovská. Sám som sa radil k monštrám. Rovnako ako môj súper.
"Prehlasujem ťa.. Za najsilnejšieho!" Zrúkol som ale úsmev na tvári som už nemal. Tentoraz som to už musel brať vážne. V jednej ruke som držal kosu a v druhej kunai, zatiaľ čo všade bola krv. Vytvoriť znak preto nebolo ťažké. Ak teda, mi išlo o znak. Ostal som ale stáť pred touto príšerou, zatiaľ čo som uvoľnil reťaz na kose a pripravil sa. Mal pravdu, čas to ukončiť!
"Žiaden pot. Čudujem sa.." Vtedy som pohliadol na majestátnosť obrovskej hydry s mnohými hlavami. Bol som zvedavý, ako dlho sa udrží v tejto forme. Zo mňa sa valila krv, no nezdalo sa, žeby mi to prekážalo a bolesť ustávala. Samotné rany sa začali pomaličky celiť, nebol som na úrovni regenerácie ako sám Assasin, no moja odolnosť a to vďaka mnohým experimentom bola skutočne obrovská. Sám som sa radil k monštrám. Rovnako ako môj súper.
"Prehlasujem ťa.. Za najsilnejšieho!" Zrúkol som ale úsmev na tvári som už nemal. Tentoraz som to už musel brať vážne. V jednej ruke som držal kosu a v druhej kunai, zatiaľ čo všade bola krv. Vytvoriť znak preto nebolo ťažké. Ak teda, mi išlo o znak. Ostal som ale stáť pred touto príšerou, zatiaľ čo som uvoľnil reťaz na kose a pripravil sa. Mal pravdu, čas to ukončiť!
Seishin- Doshi (A-rank)
Hashiru Senju likes this post
Byl to skoro jako souboj dvou monster nebo snad souboj Davida a Goliáše? Můj první tah zabral a Seishin skončil ve zdi. Hydra se začala pomalu soukat k němu.
Napjala všech osm hlav a zaútočili koordinovaně proti Seishinovi. Nejdřív jedna hlava, pak druhá, pak třetí atd...
Hadí hlavy útočili, kousali a k tomu se připojoval vždy seknutí ocasy. Touhle technikou jsem to musel ukončit, protože už mi nezbývalo mnoho čakry. Každé svléknutí a regenerace sežrala enormní množství čakry a už mi zbyl poslední život.
Napjala všech osm hlav a zaútočili koordinovaně proti Seishinovi. Nejdřív jedna hlava, pak druhá, pak třetí atd...
Hadí hlavy útočili, kousali a k tomu se připojoval vždy seknutí ocasy. Touhle technikou jsem to musel ukončit, protože už mi nezbývalo mnoho čakry. Každé svléknutí a regenerace sežrala enormní množství čakry a už mi zbyl poslední život.
Strana 1 z 2 • 1, 2
Naruto Stories: The Revolution :: RPG GAME :: Naruto Stories: The Origin :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: