Nishi
3 posters
Naruto Stories: The Revolution :: RPG GAME :: Naruto Stories: The Origin :: Herní místnosti :: Tsuki no Kuni
Strana 1 z 1
Nishi
Nishi Ryoki
Nishi - gai se nachází na západě Yu no Kuni. Hraničí s Hi no Kuni a s klanem Senju. Nemají velmi dobré vztahy, snaží se od nich co nejvíc distancovat. Celý region Nishi je pod nadvládou ženy z rodu Izumi Hagoromo, kteří mají dobré vztahy s Uchihy. V současné době se snaží o sjednocení země a stát se novou feudální paní.
Hashiru Senju- Tsukikage (S-rank)*HA
- Poèet pøíspìvkù : 575
Re: Nishi
Osud mě zavál do městečka, které bylo zdánlivě nejdál od Tsukiyami a zároveň nejblíže. Cestou sem mě nikdo nesledoval, kdo taky jo, nejspíš by si mě spletly s bláznem a bezdomovcem. Vyhrabal jsem odněkud starý plášť, který byl pokrytý krví a prachem a přehodil jsem si ho přes sebe. Nešlo mi vůbec vidět do obličeje a sebral jsem po cestě velký tlustý klacek o který jsem se opíral. Působil jsem opravdu zbídačeně, jako zpráskaný pes.
Následoval jsem karavanu, která si to mířila do Nishi. Pokud tu byla nějaká kontrola u brány, prostřednictvím Genjutsu: Ketsuryugan jsem ji zmanipuloval a vstoupil do města. Ihned jsem se od karavany odpojil a vydal se prozkoumat město po svých. Naštěstí jsem měl zálohu, kterou jsem si vzal od Akena, takže jsem po několika minutách zaběhl do prvního hostince po cestě. Objednal jsem si pokoj a horkou polévku. Nejdřív jsem si to zamířil do pokoje, hodit koupel a tak. Bylo to sakra příjemné, po takové době potulování se.
Donesl jsem si polévku na pokoj, takže co jsem vylezl ze sprchy tak jsem si sedl ke stolu a celou polévku snědl na první dobou.
"Ach kur*a, to bodlo...Zkur*enej Hashiru, už jsem mohl bejt za vodou! Ten zkur*ysyn komunistickej Akeno už určitě poslal své podělané čokly.." lehl jsem si na postel a raději se kompletně zakryl.
Následoval jsem karavanu, která si to mířila do Nishi. Pokud tu byla nějaká kontrola u brány, prostřednictvím Genjutsu: Ketsuryugan jsem ji zmanipuloval a vstoupil do města. Ihned jsem se od karavany odpojil a vydal se prozkoumat město po svých. Naštěstí jsem měl zálohu, kterou jsem si vzal od Akena, takže jsem po několika minutách zaběhl do prvního hostince po cestě. Objednal jsem si pokoj a horkou polévku. Nejdřív jsem si to zamířil do pokoje, hodit koupel a tak. Bylo to sakra příjemné, po takové době potulování se.
Donesl jsem si polévku na pokoj, takže co jsem vylezl ze sprchy tak jsem si sedl ke stolu a celou polévku snědl na první dobou.
"Ach kur*a, to bodlo...Zkur*enej Hashiru, už jsem mohl bejt za vodou! Ten zkur*ysyn komunistickej Akeno už určitě poslal své podělané čokly.." lehl jsem si na postel a raději se kompletně zakryl.
Ken Chinoike- A-rank
- Poèet pøíspìvkù : 29
Zevloval jsem v pokoji a ve městě několik dní. Spřádal jsem totiž své ďábelské plány a celou dobu jsem myslel jen na Hashira. S každou myšlenkou na něj se mě zmocnil vztek a touha vraždit. Štval mě až téměř nesmyslně, touha po pomstě byla příliš silná a začal jsem chápat Uchihy a jejich cestu. Já jsem se odhodlal k jinému kroku. Je spoustu různých cest k dosažení mého cíle, proč bych si nemohl pomoci tím, že z toho města udělám své kriminální hnízdečko a nestanu se Bossem? S ďábelským úsměvem jsem seběhl ze svého pokoje do lokálu a sedl jsem si k baru. Seděla tam nějaká kočena.
Mrkl jsem na ni, přisedl si a jemně se k ní naklonil. Pošeptal jsem jí něco velmi zajímavé a ona se jen uchichtala a mírně zarděla. Koupil jsem jí pití a povídal si s ní. Byl jsem pozorný, naslouchal a smál se jejím vtipům, stejně tak, jako ona mým. Nabídl jsem jí své rámě a šli jsme se projít. Hned při první příležitosti jsem ji zatáhl do tmavého rohu a odhalil svou velkou přednost. Během okamžiku jsem ji měl ve své moci. Zůstala stát jako opařená, neschopná jakéhokoliv pohybu. Stoupl jsem si za ní, jemně ji políbil na krku a pak ji do něj kousl. Okamžitě se jí na krku vytvořili dvě jizvičky, steklo trochu krve a objevily se tam dvě černé tečky. Byla teď naprosto v mé moci a mohl ji po krátkou dobu ovládat. Poslal jsem ji domů a já v rukama v kapsách jsem se vydal na procházku městem.
Mrkl jsem na ni, přisedl si a jemně se k ní naklonil. Pošeptal jsem jí něco velmi zajímavé a ona se jen uchichtala a mírně zarděla. Koupil jsem jí pití a povídal si s ní. Byl jsem pozorný, naslouchal a smál se jejím vtipům, stejně tak, jako ona mým. Nabídl jsem jí své rámě a šli jsme se projít. Hned při první příležitosti jsem ji zatáhl do tmavého rohu a odhalil svou velkou přednost. Během okamžiku jsem ji měl ve své moci. Zůstala stát jako opařená, neschopná jakéhokoliv pohybu. Stoupl jsem si za ní, jemně ji políbil na krku a pak ji do něj kousl. Okamžitě se jí na krku vytvořili dvě jizvičky, steklo trochu krve a objevily se tam dvě černé tečky. Byla teď naprosto v mé moci a mohl ji po krátkou dobu ovládat. Poslal jsem ji domů a já v rukama v kapsách jsem se vydal na procházku městem.
Ken Chinoike- A-rank
Izumi Hagoromo
Jako budoucí feudální paní této země jsem se rozhodla řešit problémy na vlastní pěst a vždycky rázně a sama. Mohla jsem si to dovolit, protože jsem si byla jistá svými schopnostmi.
Izumi Hagoromo je jedna z předních členek klanu Hagoromo, dala by se charakterizovat jako Shinobi A-ranku (nižší S-rank). V Yu no Kuni žije již dlouho a po smrti feudálního pána se chopila otěží a potají buduje armádu, která překoná Tsukiyamu a posléze dobýt celou zemi a sjednotit pod zástavou klanu Hagoromo. V současné době je zde jen pár představitelů, zbytek klanu je v Tsuchi no Kuni, kde vedou válku proti Senju společně s Uchihy. Tak jak to bylo již od nepaměti.
Izumi se tedy doslechla o problémech v hostinci, o tom, že začínají mizet lidé a začínají se chovat podivně, jako kdyby je někdo ovládal. Stopy vedly do hostince a k našemu novému návštěvníkovi. Trochu si ho Izumi proklepla, Ken byl přeci jenom dost známý nájemný ninja, možná kdyby ho nějak přesvědčila, tak by se k ní mohl přidat.
Ken měl být v hostinci, nasadila na něj špicly a štěnice a věděla o každém jeho pohybu. Hostinec se začal pomalu vylidňovat, věděli, že venku čeká bezpečnostní služba v čele s Izumi. porozhlédla se kolem, ukázala prstem jednotce ať hlídají všechny vchody a hlavně okna v pokojích a vešla dovnitř. Přešla k baru a nechala si nalít saké.
Shinobi (Samurai)- Non-Player Characters
- Poèet pøíspìvkù : 666
Sotva jsem začal s infikováním tohoto města a už mi na to přišli. Bylo to strašně nefér. Jak si tady má člověk vybudovat komunitu, když ho ani nenechají? Achjo! Seděl jsem v koutu rohu a v klidu si užíval cigaretu a alkohol. Nohy jsem měl samozřejmě položené na stole a když vešla Izumi, tak jsem se jen pousmál. V klidu jsem dokouřil a nedopalek uhasil rozdrobením o stůl.
"Čemu vděčím za návštěvu?" Izumi jsem viděl ve vzpomínkách jedné obyvatelky města, moc dobře jsem věděl, že je dost silná a řeší si problémy sama a posvém. Nečekal jsem ji však tak brzo, ještě jsem neměl dostatečnou armádu prokletých vojáků. Pohlédl jsem na ni ze stínu s aktivovaným Ketsuryuganem. Polovina mého těla nebyla viditelná, byl jsem skrytý ve stínu.
"Čemu vděčím za návštěvu?" Izumi jsem viděl ve vzpomínkách jedné obyvatelky města, moc dobře jsem věděl, že je dost silná a řeší si problémy sama a posvém. Nečekal jsem ji však tak brzo, ještě jsem neměl dostatečnou armádu prokletých vojáků. Pohlédl jsem na ni ze stínu s aktivovaným Ketsuryuganem. Polovina mého těla nebyla viditelná, byl jsem skrytý ve stínu.
Ken Chinoike- A-rank
Izumi Hagoromo
Izumi se v klidu napila Saké. Pak vstala, s úsměvem se oprášila a přešla do tmavého koutu, kde seděl Ken.
"Dlužíš mi životy několika lidí v tomhle městě," sjela ho pohledem a založila si ruce na hrudi.
"Přejdu k věci. Celá budova je obklíčená, ven se nedostaneš. Máš dvě možnosti, buď se vzdáš a z Yu no Kuni vypadneš a už se nikdy nevrátíš, nebo se ke mě přidáš a své schopnosti využiješ v můj prospěch, neboť se brzy stanu novou Feudální paní!" řekla hrůzostrašně Izumi a nadzvedla obočí. Izumi byla tvrdá žena, která se dokázala prosadit i v tak bohem zapovězeném kraji, jako je tento. Neváhala vystřelit bez varování, byla zákon.
Mezitím co Izumi mluvila, jsem si zapálil další cigaretu. Potáhl jsem pořádný kus a veškerý dým odfoukl na ni. Tím jsem dal najevo, co si o tom myslím. Nebylo to nic příjemného.
"Zlato, to si vážně myslíš, že stáhnu ocas a přiběhnu k tobě jako poslušnej psík?" pořád jsem tam seděl, vyfukoval dým a potutelně se usmíval. Jako kdyby mi na tom záleželo asi tolik, jako hovniválu.
"Zlato, to si vážně myslíš, že stáhnu ocas a přiběhnu k tobě jako poslušnej psík?" pořád jsem tam seděl, vyfukoval dým a potutelně se usmíval. Jako kdyby mi na tom záleželo asi tolik, jako hovniválu.
Ken Chinoike- A-rank
Izumi Hagoromo
Izumi se zamračila. Chtělo se jí kašlat z toho dýmu, ale něco takového mu nechtěla dopřát. Byl to grázl, sice silný a ze slavného klanu, ale naprosto nekontrolovatelný.
"Ehm, já nevím kdy jsem ti dovolila, abys se mnou takhle mluvil," přimhouřila oči a dál ho sledovala vražedným výrazem. Asi nebylo zbití, musela ho zpacifikovat. Zvedla ruku, namířila na něj ukazováček, tak jako kdyby střílela z pistole, která v tuto dobu nebyla vynalezena.
Dřív než by adekvátně zareagoval vystřelila na něj kamennou kulku, mířila přímo na srdce. Izumi byla střelec, nikdy nic nedokázala minout a tak si byla jistá, že ani nezareaguje a její útok bude mít úspěch.
Byl to fajn pokec, Izumi neměla ani pořádný argument k tomu, aby mě dokázala přesvědčit a místo toho si dokazovala svou moc a nadřazenost. Ostatně, klan Hagoromo byl spřízněn s Uchihy, od nich se nejspíš naučili tu šílenou nadřazenost. Nesnášel jsem Uchihy, Sharingan a tu jejich nadřazenost.
"Hmm," ušklíbl jsem se a najednou Izumi vystřelila. Vystřelila první, stejně jako Han střelil Greeda. Střela byla rychlá, stejně jako přicházející smrt, ani jsem neměl šanci nějak olitovat svůj život! Byl jsem rád, že zvolila tuhle milosrdnou smrt.
....
Bylo by to krásné, kdyby to byla pravda. V okamžiku, kdy dorazila do lokálu a porozhlédla se kolem jsem na ni použil Genjutsu: Ketsuryugan. Hned, co mě zastřelila a začala vítězoslavně jásat a otevírat flašku, aby to oslavila, procitla do reality. Byli jsme v okamžiku, kdy jsem jí naléval saké jako místní hostinský.
"Ještě saké slečno?" otázal jsem se s ďábelským úšklebkem. Měl jsem stále aktivovaný Ketsuryugan.
"Hmm," ušklíbl jsem se a najednou Izumi vystřelila. Vystřelila první, stejně jako Han střelil Greeda. Střela byla rychlá, stejně jako přicházející smrt, ani jsem neměl šanci nějak olitovat svůj život! Byl jsem rád, že zvolila tuhle milosrdnou smrt.
....
Bylo by to krásné, kdyby to byla pravda. V okamžiku, kdy dorazila do lokálu a porozhlédla se kolem jsem na ni použil Genjutsu: Ketsuryugan. Hned, co mě zastřelila a začala vítězoslavně jásat a otevírat flašku, aby to oslavila, procitla do reality. Byli jsme v okamžiku, kdy jsem jí naléval saké jako místní hostinský.
"Ještě saké slečno?" otázal jsem se s ďábelským úšklebkem. Měl jsem stále aktivovaný Ketsuryugan.
Ken Chinoike- A-rank
Izumi Hagoromo
Izumi opravdu chtěla oslavovat a jásat jako polovina světa. Klesl na stůl a začínala mít radost, jenže v tom se probudila a objevila hned na začátku tohoto setkání.
"Achhh.." šokovaně vydechla a vzhlédla na hostinského. "Tak tohle je ta síla těch proklatých krvavých očích, Ketsuryugan!" zvolala. Nicméně se snažila udržet v klidu a už se mu do očí nedívat. Napila se se saké a několikrát se hluboce nadechla.
Bylo rázem slyšet jak zdi hostince začaly být obklopovány kamennými deskami. Stráže vytvořili kamenné vězení, aby se odsud mohl dostat jen jeden i za předpokladu, že to tady naprosto zničí a zdemolují.
Přidržela se stolu a pomocí techniky mu nepozorovaně přidala na hmotnosti. Vstala a kopem stůl poslala na Kena.
"Jednoho rozdrceného Chinoike, bych poprosila," snažila se zavtipkovat.
Izumi byla připravená a tentokrát se do mých očích nepodívala. To mi však naprosto nevadilo, chtěl jsem si taky protáhnout svaly pořádným bojem. Podařilo se jí mě přelstít a stůl dost zatížila. Nemohl jsem ho odsunout ani se nijak pohnout.
Přiložil jsem si ruku k ústům a kousl se do nich.
Pomocí techniky Ketsueki no Yaiba jsem si vytvořil z krve ostrou čepel a stůl přesekl.
"Ty jedna špinavá ku*vo!" křikl jsem na ni.
"To byl pěkně špinavý trik!" vrhl jsem se na ni z otočky. Měl jsem v úmyslu na ni zaútočit krvavým mečem a mířil na její ruce. Nemínil jsem ji zabít, o to to bude složitější.
Přiložil jsem si ruku k ústům a kousl se do nich.
Pomocí techniky Ketsueki no Yaiba jsem si vytvořil z krve ostrou čepel a stůl přesekl.
"Ty jedna špinavá ku*vo!" křikl jsem na ni.
"To byl pěkně špinavý trik!" vrhl jsem se na ni z otočky. Měl jsem v úmyslu na ni zaútočit krvavým mečem a mířil na její ruce. Nemínil jsem ji zabít, o to to bude složitější.
Ken Chinoike- A-rank
Izumi Hagoromo
Izumi věděla, že předešlý útok na něj nezabere. Překvapilo jí však to, že Ken dokázal použít krev takovýmto způsobem. Ovládání krve? To je také schopnost Ketsuryuganu? Měla docela problém se mu nedívat do očí, ale zareagovala instinktivně a ruce ji pokryly kamenné rukavice. Vyblokovala tím útok z otočky krvavým mečem. Zatímco pravou rukou blokovala jeho krvavý meč, druhou rukou se mu snažila rozbít hlavu.
Ken ji dost naštval, nesnášela, když jí někdo takto nadával a ještě víc nesnášela vejtahy. Rozhodla se, že bude nejradši, když Kenova hlava potká stěnu hostince a rozplácne se. Samozřejmě by byla ráda, kdyby jeho oči zůstaly neporušené. Ninjovo tělo mělo obrovskou hodnotu a obzvláště oči uživatele doujutsu.
Měla v rukávu docela silné a obranné útoky. Zatím používala doton, žádné Kekkei genkai nebo hijutsu. Musel jsem ji chytit do svého genjutsu a imobilizovat ji.
Jakmile mi zablokovala meč o svou kamennou rukavici, provedl jsem další otočku a zablokoval jsem ji z druhé strany. Otočka, výpad, otočka výpad. Vypadalo to spíše jako tanec než jako útok mečem. Mé nohy se pohybovaly automaticky a dokázal jsem předvídat její pohyby a výpady.
"Tohle můžu dělat celý den Izumi!" zavrčel jsem a mečem rozhrábl kus podlahy, chtěl jsem aby se jí prach dostal do očí a pak jsem ji odkopl na druhou stranu, abych si jí dostal od těla. Jestli se mi to podařilo, to nevím.
Jakmile mi zablokovala meč o svou kamennou rukavici, provedl jsem další otočku a zablokoval jsem ji z druhé strany. Otočka, výpad, otočka výpad. Vypadalo to spíše jako tanec než jako útok mečem. Mé nohy se pohybovaly automaticky a dokázal jsem předvídat její pohyby a výpady.
"Tohle můžu dělat celý den Izumi!" zavrčel jsem a mečem rozhrábl kus podlahy, chtěl jsem aby se jí prach dostal do očí a pak jsem ji odkopl na druhou stranu, abych si jí dostal od těla. Jestli se mi to podařilo, to nevím.
Ken Chinoike- A-rank
Izumi Hagoromo
Izumi si musela vytvořit z kamene meč, aby mu při kenjutsu stačila. Jen kamennými pěstmi si nevystačila, neboť by mu je snadno přesekla a pak by neměla čím skládat pečetě. Několikrát ji Ken přemohl a sekl ji svým mečem do torza. Rány však nebyly příliš hluboké, tak mohla fungovat dál. Ken to s mečem uměl lépe. Byla nakonec ráda, že ji odkopl na druhou stranu budovy. V letu se otočila a dopadla na všechny čtyři jako kočka.
Izumi měla jedinou šanci, musela se odlehčit. Pomocí techniky se odlehčila a začala levitovat, byla několik metrů nad zemí. Získala na rychlosti a především mohla lépe uhýbat. Nicméně mu nenechala šanci na přiblížení se.
Začala skládat pečetě.
"Doton: Dosekiryu!"
Povedlo se, vnitřně jsem slavil menší vítězství, když jsem ji od sebe odhodil. Vypadalo to však, že jsem pomohl spíše jí. Přimhouřil jsem oči, když se nadzvedla několik málo metrů nad zemí. Odlehčila se?
Poslala na mě svého kamenného draka a já jsem začal okamžitě skládat pečetě na counter techniku.
"Suiton: Suiryuudan!" vyplivl jsem vodní masu zformovanou ve vodního draka, který mířil proti tomu jejímu zemnímu. Z Naruta víme, že Vodní drak jednou porazí tento zemní drak, tak snad to bude i teď.
Poslala na mě svého kamenného draka a já jsem začal okamžitě skládat pečetě na counter techniku.
"Suiton: Suiryuudan!" vyplivl jsem vodní masu zformovanou ve vodního draka, který mířil proti tomu jejímu zemnímu. Z Naruta víme, že Vodní drak jednou porazí tento zemní drak, tak snad to bude i teď.
Ken Chinoike- A-rank
Izumi Hagoromo
Ken použil také techniku stejného ranku a stejné povahy, bylo to sice cool, ale bylo to v konečném důsledku naprosto zbytečné. Techniky se srazily a navzájem vyrušily. Jen kolem nadělaly spoustu nepořádku. Izumi nechtěla boj přenést jinam, chtěla ho vést tady, aby nemohl Ken odejít, jenže za chvíli je to oba zavalí a nedostane se ven, ani jeden.
Vzlétla jsem a zvýšila rychlost, vrhla jsem se na něj a ve vzduchu udělala přemet a ze země vrhla na Kena velký kámen. Pak se Izumy vznesla ke stropu, položila na něj ruku a zatěžkala ho, rázem se dolů snesl kamenný déšť.
Izumi byla o mnoho rychlejší než předtím. Zformoval jsem svůj krvavý meč a přesekl kámen, který se na mě valil. Musel jsem něco rychle vymyslet, protože tímto se nepřesekám. Izumi se asi rozhodla, že na mě shodí celý hostinec a uteče odsud dírou ve střeše nebo co.
Začal jsem skládat pečetě.
"Suiton: Suijinchu!"
Obrovský vodní pilíř se nad mou hlavou zformoval v jakýsi štít, který mě chránil před padajícími kameny. Teď jsem donutil Izumi, aby to tu trochu otevřela, jinak se brzy oba utopíme. Hned vzápětí se vodní pilíř přeměnil na vodního draka a narazil do Izumi a vyhodil ji střechou ven.
Začal jsem skládat pečetě.
"Suiton: Suijinchu!"
Obrovský vodní pilíř se nad mou hlavou zformoval v jakýsi štít, který mě chránil před padajícími kameny. Teď jsem donutil Izumi, aby to tu trochu otevřela, jinak se brzy oba utopíme. Hned vzápětí se vodní pilíř přeměnil na vodního draka a narazil do Izumi a vyhodil ji střechou ven.
Ken Chinoike- A-rank
Izumi Hagoromo
Izumi byla překvapená, jak mocný suiton dokázal odnikud vyvolat Ken. Překvapilo jí to natolik, že do ní narazil vodní drak, ale ze střechy jsem nevystřelila, neboť to stráže ještě víc zpevnili. Otevřely však ve zdech okénka, aby mohla voda vytéct. Slétla opět dolů ke Kenovi a hluboce oddechovala. Tohle nejspíš bude dost těžký souboj, pomyslela si. Už ji nenapadaly útoky a různé taktiky na takto uzavřeném místě. Rozhodla se mu ukázat, proč jí říkají Střelec
/射手/ Ite. Izumi poskládala pečetě a začala z úst vystřelovat kamenné projektily poměrně rychle, nebylo to však tak rychlé jako kulka z pistole.
Izumi tedy nevylétla z budovy, nečekal jsem, že stráže zpevní střechu. To byli tak odhodlaní a tak důvěřovali své velitelce, že ji tady se mnou nechali? Konečně jsem dostal příležitost k tomu, abych udělal, co jsem potřeboval. Najednou se začala všude valit hustá mlha. Mohla střílet kam chtěla, ale jenom rozstřílela ještě víc poničený hostinec, protože neviděla kam. Já se na rozdíl od ní dokázal dobře orientovat v tak husté mlze. Našlapoval jsem tiše kolem ní a pomocí tichého zabíjení, jsem se dostal za její záda. Potřeboval jsem ji ovládnout, ale pokud to nešlo očním kontaktem, tak to určitě zařídím takto. Izumi najednou mohla pocítit bolest na jejím ladném krčku. Určitě ji steklo i několik kapek krve a možná se jí to i trochu líbilo, ale zakousl jsem se do ní jako do své jakékoliv oběti, která mi snadno podlehla a vtiskl jsem ji svou prokletou pečeť. Moje čakra v ní začala proudit a na místě kousnutí se zformovalo znamení tří černých teček. Tato prokletá pečeť byla jedna z nejsilnějších, kterou jsem mohl dát. Znamenalo to, že je naprosto pod mou kontrolou.
Ken Chinoike- A-rank
Izumi Hagoromo
Ten šmejd ji dokázal přechytračit. Izumi si byla vědomá toho, že není nejsilnější a nejchytřejší, ale nikdy by si nemyslela, že se její výhoda uzavřeného prostoru poštve proti ni. Mlha byla silná, přestala vidět a vše ostatní bylo skryto v mlze. Zaujala obrannou pozici a snažila se vycítit jeho přítomnost nebo uslyšet jeho chůzi či tlukot srdce. Nic z toho však nepomohlo, Ken dokázal se v té mlze pohybovat a to byla jeho nepřekonatelná výhoda. Kdyby tak měla Izumi senzibilské schopnosti!
Jenže je neměla, Izumi s hrůzou vypozorovala, že Ken stojí za ní a zabodává se jí do krku jako nějaký špinavý. Cítila se podivně, byla naprosto konsternována tím aktem připomínající akt tak přirozený, jako byl sex. Vzal si jí, byla jeho, ač teda nedobrovolně. Netrvalo to dlouho, hned se jí vytvořila pečeť se třemi tečkami a ona se cítila jakoby byla ponořená do bílé vaty. Přestala uvažovat a byla zároveň Ken. Byla rozšířením jeho vědomí. Vyšla ven, dala strážcům vědět, že je po všem a můžou techniku zrušit.
Stále měla zastřený výraz v očích, ale i přesto se otočila ke své jednotce.
"Je po všem, přidal se k nám! Připravte žoldáky, vojáky a ostatní jednotky na válku!" rozkázala sebevědomá Izumi a pomocí Shunshinu zmizela.
Naruto Stories: The Revolution :: RPG GAME :: Naruto Stories: The Origin :: Herní místnosti :: Tsuki no Kuni
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: