Naruto Stories: The Revolution
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Budova Kage

4 posters

Goto down

Budova Kage Empty Budova Kage

Příspěvek pro Uchiha Ruki Sat May 07, 2016 9:26 am

Getsugakure je vesnice, jenž dodržuje pravidla Shinoby a řídí se starším systémem. Hlavní osoba vesnice je kage, který je volen radou.

Budova Kage O04869
Uchiha Ruki
Uchiha Ruki
A-rank

Poèet pøíspìvkù : 100

Návrat nahoru Goto down

Budova Kage Empty Re: Budova Kage

Příspěvek pro Benjiro Wed Jun 29, 2016 8:39 pm

Došel jsem před budou, kde jsem měl kancelař a povzdechl jsem si. Chudáci ti co to musí šlapat po svých řekl jsem si v duchu a usmál jsem se. Podíval jsem se na hodinky a měl jsem 5 minut před svou pracovní dobou. Vešel dveřmi do budovy a pozdravil jsem ženskou na vrátnici. Odbočil jsem do chodby a mířil jsem ke dveřím, kde bylo napsáno "POUZE PRO PERSONÁL BUDOVY" Vytáhl jsem si klíč a odemkl jsem si a potom jsem za sebou zamkl. V Místnosti byl výtah, jedná z nejúžasnějších věci v téhle budově. Nastoupil jsem si a za doprovodu příjemné hudby jsem  se dostavil a do nejvrchnějšího patra, kde jsem měl  kancelář. Vystoupil jsem z výtahu a vešel tajnými dveřmi do mé kanceláře, kde jsem měl připravenou ranní kávu a koblížky.  Svojí sekretářku jsem prostě miloval. Posadil jsem se do křesla. Bylo přesně 8:00. A já byl spokojený. Už jsem napjatě čekal, který jedinec mi zkazí mojí ranní idylku. 
Benjiro
Benjiro
A-rank

Poèet pøíspìvkù : 101

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Kurama Wed Jun 29, 2016 9:03 pm

Po príjemne strávenej noci v boji s tou ženskou som sa stavil doma, ošetril si zranenia a šiel za Kagem. Schody? Akožééé vyšiel som ich, čo iné mi ostávalo? Výťah, legenda hovorila o tom, že tu niekde bol, avšak ešte som od neho nezískal kľúče a ani som nevedel presné umiestnenie...  Sekretárka odo mňa dostala totálny ignor. Prešiel som rovno okolo nej a do kancelárie Getsukageho. Jedno zaklopanie, následne otvorenie dverí a hneď som za sebou aj zatvoril. "Šéfe, ak to budeš jesť každý deň, zabije ťa to... a priberieš.." Pre kageho možno známejší hlas. Jediný ANBU, ktorý tyká kágemu, najskôr aj bez dovolenia. "Tých ľudí pri hranici by si mal vyhodiť, nejaká ženská ma cez noc napadla.. A nebolo to v posteli ale neďaleko dediny..." Dúfal som, že tomuto zm*dovi, čo tu len sedí skazím náladu aspoň svojím prístupom.. Bolo to typické pre moju osobnosť, snažil som sa byť neznesiteľný a hlavne k nadriadeným... Nesmiem zabudnúť, že som rád pri misiách rozbíjal zbytočné veci, ak mi to nebolo stiahnuté z platu, ale práve dedine. Nooo a tak všeobecne, jediná výhoda bola taká, že som svoju úlohu splnil na 100%
Rei Kurama
Rei Kurama
ANBU (B-rank)
ANBU (B-rank)

Poèet pøíspìvkù : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Benjiro Wed Jun 29, 2016 9:24 pm

Pohodlně jsem si sedl a pil kávu. Když tu mě někdo hrubě narušil můj odpočinek v práci! Někdo vešel bez pozvaní a kdo jiný než můj nejoblíbenější ANBU. Aspoň byl slušný na tolik, že zaklepal to má u mě bod, ale určitě nepozdravil sekretářku Miladu. Chudák ženská táhne jí na důchod a ještě ji nikdo nepozdraví. Takže to má u mě body dole. V přepočtu se Rei momentálně nacházel v bodovém minusu u nepěkného čísla. Jeho tykání jsem prostě přešel, hlavně že poslouchá rozkazy. I když pravda, u něho si člověk nemohl být moc jistý. Což mě přivedlo na myšlenku, jak někdo jako on může být ANBU. Budu muset udělat asi nějaké opatření.
"A ty jsi sakra kdo? Můj nutriční poradce nebo co?" odvětil jsem mu na jeho blbé kecy o mé snídani.  Možná bych i díky umřel na infark myokardu z čeho by měl zajistě velkou radost. Když jsem slyšel, že mu namlátila ženská prdel.  Položil jsem si šálek kávy a nahodil jsem facepalm. "A jsi si jistý, že ses   neprobudil mokrý."  zeptal jsem se ho řečnickou otázkou. "Když je vyhodím, tak tam budu muset někoho dosadit, co chceš novou práci? položil jsem mu otázku ohledně přeložení na hranice,když měl takový problém s tím. "A víš, kdo ta ženská byla?" zeptal jsem se ho už vážně. Pravdou bylo, že kdyby umřel možná bych uronil i pár slz, přeci jen byl z mála lidi, kteří tu měli odvahu se takhle chovat.
Benjiro
Benjiro
A-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Kurama Wed Jun 29, 2016 9:44 pm

"Nie, stačilo aby si sa podelil..." Prehodil som slovo o tých šiškách. "Yo a tá sekretárka by mala byť ikonická, pekná, mladá, žena, takže starej by si mal dať pekné peniaze a vyhadzov.. " Napadlo ma, chcel som pre ňu len dobre, no nie? Peniaze a nech si ide odpočívať aj do Rengo Kyowa, či ako sa volá tá spojená republika... V podstate som bol dobrý človek no nie?
"Nová práca na hraniciach? Ak chceš vojnový konflikt, v pohodičke.." Prehodil som medzi rečou s takým miernym úškrnom. Na jeho rečnícku otázku som nepovedal ani slovko.
"Čo bola ? Sadistická, masochistická a sajúca krv.. Taká obyčajná ženská, ako každá druhá... Bola o kúsok nižšia než ja, no rýchlejšia, silnejšia, zameriavala sa na boj z blízka. Viac ti ani neviem povedať.. " Hovoril som tentokrát aj ja naprosto vážne. "Najskôr už odišla preč, takže pátranie po nej by bolo zbytočné. " Dodal som a nahlas som si zívol. "Šlapeš tie schody každý deň?" Teraz bolo na čase získavať informácie o výťahu!
Rei Kurama
Rei Kurama
ANBU (B-rank)
ANBU (B-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Benjiro Thu Jun 30, 2016 1:39 pm

Podělit se? pomyslím si a ušklíbnu se na Rei. Druhou rukou vezmu koblížek a hodím ho Reiovi, tak aby ho chytil. "Tak chytej...aby jsi zase nerozhlašoval, že jsem na tebe zlý" pověděl jsem mu při hodu. " To by se ti líbilo nějaká pěkná. Ještě by mi do týdne dala výpověď, protože ji nějaký nejmenovaný muž zlomil srdce. To jsi radši nechám Miladku a budu se těšit do práce na svou snídani. To by se mu fakt líbilo, kdyby tu měl nějakou pěknou slečnu. Jeho nápad se mi nelíbil, ale asi si fakt najdu někoho najdu. Nejspíše to bude gay,abych Reiiovi udělal radost. "Prosím tě, ty jsi schopný vyvolat konflikt i 20 km od vesnice. I když se dlouho nic velkého nestalo, to je pravda." Zamyslel jsem se nad popisem té ženské. "Že by někdo z klanu Tooya? pomyslel jsem si. Nikdy jsem neviděl někoho takové, ale ovládali krev a určitě jí taky pili. Ale to bych se musel podívat do zápisku od Orochimara. "Dobře, dobře, hlavně, že jsi v celku. Co bych si tu bez tebe počal? pověděl jsem a myslel jsem to vážně. Překvapivě. "Trénuj, pokusím se ti sehnat nějaké techniky" dodal jsem na závěr. Trošku jsem byl překvapen, když se zeptal na ty schody. Že by tušil, že tu je ten výtah. Zasmál jsem se. "Jistě, proč myslíš, že jím tohle? zeptal jsem se s úsměvem na rtech.
Benjiro
Benjiro
A-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Kurama Thu Jun 30, 2016 5:18 pm

Chytil som šišku a hneď som si aj odhryzol. "Ále, ale Takže káge sa nám dobre vyspal... " Poznamenal som potom, čo mi hodil tu šišku, nečakané. Jeho rozprávanie o novej sekretárke bolo dooosť zaujímavé... Možno mal pravdu, možno nie.
"Fajn, fajn to bol len návrh, keď sa ti páči staršia sekretárka.. Každý máme iný vkus." Povedal som ironicky. S tým konfliktom to bola asi pravda, ale len som sa nad tým pousmial. "No vidíš, mal by si byť vďačný... " Doplnil som k tomu, že sa dlho nič veľkého nestalo. Šišku som naďalej pojedal. "Trénujem a čo sa týka techník, tie nechaj radšej na mňa. Pochybujem, že v Getsu sa nachádzajú nejaké jutsu pre mňa... Ale ak predsa nájdeš niečo užitočné, daj vedieť." Pokrčil som plecami a poškrabal som s vo svojich dlhších vlasoch. "Tak ako potom ide hore tá sekretárka..." Opýtal som sa podozrievavo.
"Vieš, čo mám na tebe rád? Že sa nesprávaš ako polovička tých idiotov, čo sedia na stoličke a len rozkazujú ako deti..." Nebavilo ma tu stáť, tak som si na chvíľku sadol na stoličku v kancelárií, čo bola oproti Kagemu.
Rei Kurama
Rei Kurama
ANBU (B-rank)
ANBU (B-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Benjiro Thu Jun 30, 2016 6:00 pm

"Vyspal? Heh... jako malé dítě jsem spál a přijdeš do práce a na stole máš tohle. Tak potom máš dobrou náladu i na holomky jako jsi ty" pověděl jsem se a zabořil jsem se do pohodlného křesla. Napil jsem se kávy. "Možná tvou žádost o nové sekretářce promyslím." Na jeho ironickou poznámku už jsem nijak nereagoval a pouze jsem se pousmál. "Uvidíme, co najdu. Možná bylo by fajn najít budovu klanu nebo prostě uděláme obchod se sousedními státy. no ale jak říkám uvidíme" za reaguji na poznatky o jeho technikách. Navrhl jsem dvě možnosti, byla tu ještě třetí. Pokud by se někdo našel se zaměřením genjutsu mohli by si vyměnit poznatky a názory i techniky. V tom jsme měli trochu nevýhodu o proti ostatním. Nerozkládali jsme se na území velké pětky. Vlastně jenom z části k nám patří Suna, ale tam genjutsu moc nepoužívají. Ono to se to nezdálo, ale Rei uměl uvažovat. Dostal mě do slepé uličky, co mu mám říct. Můj výraz ve tváři zvážněl.
Budova Kage 2w4jqpw
"Povím ti tajemství, které nikdo neví" mluvil jsem vážně a přesvědčivě ona používá techniku zvanou. Kuchioye no jutsu: Kancelář" dořekl jsem se a dopřál jsem si doušek mé ranní kávy. "Ale jak jsem řekl, je to top secret! Takže pššt! dodal jsem a zase jsem se uvelebil v křesle. "Fakt?...Tak to jsem rád, že jsi tohle myslíš" dal jsem si ruce za hlavu a koukal na něho, jak si sedá. Popravdě jsem čekal, že to udělá hned jak přišel."No rád se o vás staram, ale nejradši v nemocnici. Tam mi moc neodmlouváte. Myslel jsem si, že Rei mi dneska bude pít krev a on je nějaký hodný, na jeho poměry. Možná mu zaplatím někdy i holku na noc, pokud bude mocinky moc hodný, takže dřív umřu. Nad touhle myšlenkou jsem se pousmál. "Dáš si něco?" zeptal jsem ho. To bylo u mně divné. Většinou jsem je už vyhazoval, ale co podělím se o dobrou náladu s prvním příchozím do mé kanceláře.
Benjiro
Benjiro
A-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Kurama Thu Jun 30, 2016 6:37 pm

"Homolka? Prosím ťa.. videl si zrkadlo?" Opýtal som sa s úškrnom na tvári. "Budova klanu? Vieš že Kurama klan mal sídlo v Konohe a už je aj tak rozkradnuté, zbúrané, zaľahnuté popolom od čias narodenia Naruta Uzumakiho? Čo je ku*va dávno.. A Rengo možno má dobrých ľudí s genjutsu avšak väčšinou sú to majstri Uchihovia... Na to nemám oči.. Ale snaž sa.." Nejak som si ani neuvedomoval, že sa rozprávam s Kagem.. Vlastne uvedomoval, ale bolo mi to jedno. Nebál som sa ho, aj keď by ma mohol zabiť behom sekundy, teda myslím... Rešpekt tam bol avšak nemal som potrebu ho prejavovať. "Jasné, top secret technika.. Geninom vyprávaj také rozprávky." Moc som mu neveril, čo bolo vidieť aj na mojej reakcií, ale možno tá babička dokáže obratenú techniku Kuchioye no jutsu...
"Nie dik..." Odpovedal som mu dosť jednoducho. "A nechceš tu kanceláriu presunúť dole? Tak by som to spravil aj ja, ak by som bol šéfom .. ako ty." Dal som mu celkom dosť jednoduchý návrh a bol som zvedavý, čo mi odpovie teraz...
Rei Kurama
Rei Kurama
ANBU (B-rank)
ANBU (B-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Benjiro Thu Jun 30, 2016 7:56 pm

"Jistě, každé ráno" odpovím na jeho stupidní otázku. Poslechl jsem si vyprávění o historii klanu a zívl jsem si. "Jasně kvůli tobě půjdu a vypíchnu uchihovi jeho očka, nebo víš co? Mám ještě lepší nápad sežeň techni Edo tensei a já ti oživím příbuzné" povím mu sarkastický, i když ta technika by nebyla na škodu. Jeho styl mluvy mi nevadil člověk si u něho už zvykl. Měl jsem takový pocit, že mi to neuvěřil. Ale co už. O tom výtahu se nic nedozvěděl! A to je to hlavní! On odmítl něco na účet vesnice? To mě dosti překvapilo. "Ani ne, mám rád ty zmožené obličeje geninu,když něco chtějí a nejsou to jenom geninové. By ses divil, jak Jouniny lapají po dechu, když sem vylezou. No prostě pohled k nezaplacení"pověděl jsem mu, proč mám kancelař tak daleko. Samozřejmě jsem mu zatajil ten výtah. Kdo ví, co se stane až to všechno praskne. Možná už nebude Shodaime Getsukage.
Benjiro
Benjiro
A-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Kurama Thu Jun 30, 2016 8:36 pm

Sarkazmus na mojich príbuzných nebol príjemný, boli všetci mŕtvy, ale na druhú stranu. I don´t give a fuck. "Bolo by fajn, stretnúť znova brata, ale asi by ma zabil..." Pokrčil som ramenami nakoniec. Ďalej som si ho vypočul a vlastne to čo hovoril dávalo zmysel...
"Yosh, to mi na teba sedí... Chcel by som vidieť Feudalnych pánov ako tu vychádzajú.. " Uškrnul som sa a tú šišku konečne dojedol a zobral si zo stola servítku, do ktorej som si utrel ruky a hodil ju na stôl. Pohodlne som sa oprel o operadlo na stoličke a zapozeral som sa na Kageho.
"Inač tá ženská mala špecifickú zbraň, kosu.. Zdalo sa mi akoby sa občas o kúsok predĺžila, ale bola tma, tak to neviem potvrdiť..." Ešte ma napadlo mu oznámiť toto, predsa len nie každý nosí kosu so sebou...
"Možno by sme ju našli v jednej z bingo kníh, ale dáva si pozor na to, kto ju vidí a kto nie, nosí masku.. Tááákže by to nebola veľká šanca." Doplnil som a mierne si prepukol kostičky na ruke. Dosť nepríjemný zvuk pre niektorých jedincov... Dnes sa mi zdal kage celkom ústretový.
Rei Kurama
Rei Kurama
ANBU (B-rank)
ANBU (B-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Benjiro Thu Jun 30, 2016 9:02 pm

"Evidentně tě měl v lásce" prohodil jsem ironický k poznámce o tom, že by jeho oživlý bratr ho zabil. Ale ta představa se mi i zamlouvala, ale jak jsem již zmínil. Rei byl dneska v klidu, ty ženské mu prospívají. Možná si najmu nějakou assasinku, která ho bude šikanovat a bude hodný jako beranek,who knows. "To víš nebyl bych proti" ušklíbl jsme se na něho, "Ty takhle nešikanuji, dole je zasedačka, ale většinou já musím k ním" povzdechl jsem si. Rozhovory s pány nebyly moc záživné a ani snad nikdy nebudou.
"Super, labilně mentální jedinec s kosou. To zužuje okruh podezřelých. " Když jsem dokončil tuhle větou, tak jsem mi přišla myšlenka na Takigakure, proč asi? "Myslím, že takový jedinec,většinou nenechavá svědky. Můžeš být rád, že jsi to přežil" řekl jsem vážným tonem. Možná by bylo fajn tam někoho poslat, nějaké stopaře. Ale kouknou se do Bingo nebyl špatný nápad, ale nemyslel jsem si, že by tam byla uvedená. Byl jsem tak soustředěn na konverzaci, že jsem si ani nevšiml, že mi děla bordel na mém stole.    
Benjiro
Benjiro
A-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Kurama Thu Jun 30, 2016 9:30 pm

"Bol to s tebou dnes ale príjemný rozhovor... Ak to takto bude pokračovať, možno ťa raz oslovím Getsukage-sama.. Možno.. raz.. ak budeš dobrý." Povedal som s tým mojím typickým provokatérskym úškrnom. Následne som sa postavil potom, čo dopovedal tú poslednú vetu. Zatváril som sa konečne trošku vážnejšie. "Áno som rád. Mal som šťastie... Som typ shinobiho, ktorý vytvára hru a má premyslené kroky vo svojej hre. No tu som ani nezačal hrať a už som s ňou prehral. Nabudúce snáď nesklamem." Povedal som celkom vážne, nasadil som si masku ANBU. "Najbližších pár týždňov mi nenariaďuj misiu, budem trénovať." Nebola to nejaká žiadosť, ale ani rozkaz.. Skôr informácia pre Kageho... Moje správanie naozaj nebolo na úrovni a vlastne mal možnosť má za to šupnúť do väzenia, ale nespravil to. Takže mal u mňa malé bezvýznamné plus. No a i keď sa to nezdalo, práve tento káge si u mňa vydobil aspoň nejaký rešpekt, tým že sa nespráva ako totálny pako. "Maj sa a uži si to tu s tou sekretárkou." Mrkol som naňho z pod masky s úsmevom a zmizol som z miestnosti..
Presun
Rei Kurama
Rei Kurama
ANBU (B-rank)
ANBU (B-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Benjiro Thu Jun 30, 2016 9:43 pm

"Neblázni, takhle mě oslovíš a mě klepne mrtvice" pověděl jsem pobaveně. Představovat si, jak mě takhle oslovuje bylo zcela nemožné. To by bylo jako kdybych se fotil s jednorožcem. Hodil jsem na něho facepalm, když řekl, že vlastně ani nehrál tu svou hru s ní. "Reii, ty vážně budeš nějaká zkouška pro mně" řekl jsem a zasmál jsem se."Dobře, beru na vědomí. Stejně to potřebuješ". pověděl jsem a chystal jsem si věci na práci. Začal jsem psát a on ještě prohodil poznámku ke mě a k Miladě. Zvedl jsem hlavu a koukl za něho. Rukou jsem ukázal ke dveřím. "A padej! Než ti pomůžu ven skrz okno! řekl jsem s úsměvem na rtech.
Benjiro
Benjiro
A-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsukahara Bokuden Wed Jul 13, 2016 2:19 pm

Pomaly som sa približovala k pomerne veľkej budove, v ktorej som pevne, pevne dúfala, že majú výťah. AK nie, asi niekomu učarujem, nech ma odvezie až hore. Koľko krát som sa v tejto budove v minulosti nachádzala? Povzdychla som si a rozmýšľala som, čo by som mu vlastne mala povedať. Tak čisto teoreticky, som stále bola na dovolenke, takže celá tá situácia s štvorchvostým ktorý si len tak samovoľne využíva svoj bijuu plášť, nie, to sa nemohlo nechať len tak. Zbláznila sa? Otvorila som dvere do budovy a s ťažkým pohľadom som sa pozrela na tie schody. Naozaj.. schody. Asi to patrilo k nejakému obrannému mechanizmu tejto budovy. Poniektorý využívali bariéry, poniektorý shinobi.. a Getsukage? Ten chcel prípadného narušiteľa odradiť ešte skôr, než by sa o to pokúsil. No začala som šľapať, aspoň sa nebudem musieť báť toho, že mi splasne zadok na tejto mojej.. dovolenke.
Trvalo mi to, no nie že by som podobný úkon robievala každý deň. Tiež som sa nikam neponáhľala a úprimne? V tomto teple som sa stihla neskutočne spotiť. Napadlo ma, že je možno Getsukage úchyl ktorý sa rád pozerá na spotených ľudí, kto vie, až tak dobre som si ho nepamätala. Zaklopala som na dvere.. teda, päsťou som do nich začala mlátiť, až kým som nezapočula niečo na štýl "vojdite" alebo "dosť kur*a".
Tsukahara Bokuden
Tsukahara Bokuden
Samurai (B-rank)

Poèet pøíspìvkù : 45

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Benjiro Wed Jul 13, 2016 2:54 pm

Rei odešel a já se mohl věnovat své administrativě. Nikdo mě nenavštívil od od odchodu Rei. Zajímalo by mě proč asi. Udělal jsem si pohodlí a otočil se na křesle, tak abych se mohl koukat z okna. Možná nainstalují kamery a budu se dívat, jak lidi to vzdávají předem. Začal jsem přemýšlet. Venku nejspíš bylo horko, ale já měl v kanclu klimatizaci, takže mi to bylo jedno. Z mého přemyšleni mně vyrušil nějaký hlučný člověk, který mi chtěl rozbít dveře. Moje sekretářka byla celkem vystrašená a smutná, že ji všichni ignorují a přehlížejí. "Vstupe!" křikl jsem a otočil jsem se zpět ke dveřím. Byl jsem i dosti zvědavý, který další jedinec mě přišel navštívit.
Benjiro
Benjiro
A-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsukahara Bokuden Wed Jul 13, 2016 3:02 pm

Vstúpila som dovnútra a až zúfalým pohľadom som v momente našla zdroj vody.. umývadlo v okraji miestnosti. Bez jediného slova som tam zopár ťažkými krokmi pribehla a strčila som do neho hlavu, na čo som pustila vodu.. ah to osvieženie.. ah to zahnanie smädu. Pochopiteľne som pred všetkým týmto zavrela dvere. čo nastalo ďalej, ale mohlo mladého Kageho trocha udiviť, no minimálne som mu s tým spravila menšie predstavenie, až divadlo? Kto vie. No vyzliekla som si tieľko a začala som ho premáčať vo vode a utierať sa. Pochopiteĺne som pod ním mala aj športovú podprsenku no, stále..
"KONEČNE!" Vydýchla som nakoniec, keď som na seba toto tielko znova navliekla, až ma striaslo, aké bolo od vody studené. No.. syčalo sa zo mňa, moja bledá pokožka nemala rada slnko, vôbec, a ja som nemala rada teplo. Toľká to škoda, že môj výkon práce bol udržovaný hlavne na tropickom ostrove. Konečne som sa na Benjira pozrela. "Dobrý deň! Dlho sme sa nevideli Getsukage-sama." Prehovorila som k nemu formálne a.. no čakala som? Možno na vyzvanie, možno ma poznal, kto vie.
Tsukahara Bokuden
Tsukahara Bokuden
Samurai (B-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Benjiro Wed Jul 13, 2016 3:22 pm

Kdybych byl věřící, tak bych začal říkat něco ve smylu" Proč Ku*va já? Bože! za co mě trestáš!. Fakt dneska jsem měl štěstí na podivíny. Ale na druhou stranu to byli dobří shinobi a tady slečna Shiro byla jistým způsobem přitahující. Postavil jsem se a pousmál jsem se na ní. "Zdravím, slečno Shiro,prosím, posaď té se." pověděl jsem milé a ukázal na křeslo, které bylo naproti tomu mému. "Dáš si něco k občerstvení? Čaj, vodu,kave a nebo něco ostřejšího?" zeptal jsem se milé. Byla bledá jako vždy. Trošku mi připomínala hada. "Vypadáš skvěle jako vždy" řeknu takovou lichotku a usměju se. "Co tě vůbec donutilo, vylez až ke mně?" zeptal jsem se.
Benjiro
Benjiro
A-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsukahara Bokuden Wed Jul 13, 2016 3:37 pm

Netrebalo mi hovoriť dva krát, tie schody boli celkom makačka, aj na to, že som bola shinobi. Koľkaté bolo toto poschodie? tak 150te? Vďačne som prikývla a sadla som si do kresla, ktoré po mne pravdepodobne ostane trocha vlhké kvôli tej vode a tak. "Ja som.. si už dala vodu ďakujem." Odmietla som. Aj keď niečo ostrejšieho by som si pravdepodobne dala, možno takú zmrzlinu, no nevyzeralo to tak, že by ju tu niekde mal. Ale kto vie, možno mal pod stolom nejaký mraziaci blok s nanukmi. Pretrela som si oči, pretože mi do nich z vlasov stiekali kvapky vody a nebolo to práve príjemné. "Ďakujem." Uchechtla som sa na jeho lichôtky a možno by som si ich aj zobrala k srdcu, nebyť toho, že som za sebou mala schodový maratón. "Určite to neboli tie schody." Poznamenala som, no len som nad tým mávla rukou. "Vlastne som tu kvôli dvom veciam. Za prvé, skôr k mojim povinnostiam. Aj keď som tu na dovolenke, nedá mi sa neozvať.. ale máte veľmi neuvážených potencionálne nebezpečných shinobi. Jedna z vašich Kunoichi bez vážneho dôvodu na seba nahodila bijuu plášť." Nepovedala som, že stratila kontrolu, pretože sa to nestalo. No stále to bolo znepokojujúce, už len pre ostatných shinobi. Predsa len pri tom jedinci zo seba vydávajú také enormné množstvo chakry, že ich cítia aj úplný idioti a niekto, kto sa na senzibilizmus vôbec nezameriava. Vzbudzuje to strach..
Tsukahara Bokuden
Tsukahara Bokuden
Samurai (B-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Benjiro Wed Jul 13, 2016 4:05 pm

Usadil jsem se do svého křesla a pohodlně jsem se opřel. Usmál jsem se. " Já zapomněl, že ses už občerstvila sama" pověděl jsem, když odmítla pohoštění. Bylo vtipné jí pozorovat, vypadala jako kdyby zmokla cestou po schodech. Lichotku zvala s úsměvem, což mě zahřálo na srdéčku, ale už jsem k tomu nic neříkal. "Ach to je škoda, jsem slyšel, že tyhle schody jsou velice oblíbená turistická atrakce. Já je používám jako odměnu pro zlobivé jedince, kteří je pak musí běhat" dodal jsem k její poznámce o schodech. Byl jsem na ně pyšný, nikde nebyla tak velká budova bez výtahu. Tedy výtah tu byl, ale skoro nikdo o něm nevěděl. Když začala mluvit o své práci, tak jsem zvážněl a rukama jsem se opřel o stůl. Upřel jsem na ní pohled.
Budova Kage 1z1sead
Když domluvila nahodil jsem facepalm, který byl stejný jako na gifu. " Já jí zabiju, já ji fakt zabiju" mluvil jsem si sice pro sebe, ale ne tak aby to Shiro neslyšela. " Ujišťuji tě, že nebezpečná je, ale ne pro vesnici" povzdechl jsem si a pokračoval jsem "Noo, trénuje s mladým Karuma, tak se asi chtěla dostat z genjutsu. Nejspíš se chtěla i předvést a trochu ho potrápit" dořekl jsem svou myšlenku. " Teď mi řekni tvůj další důvod, proč tu jsi. Potom se tam můžeme jít kouknout" dodal jsem nakonec.
Benjiro
Benjiro
A-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsukahara Bokuden Wed Jul 13, 2016 4:19 pm

"Tak.. dúfam že si to nikdy nebudem musieť odpykať." Zatvárila som sa kyslo a pohodlnejšie som sa natiahla na tomto tu kresle. Dosť to škvrkalo, možno som nemala prijmuť sadnutie a najprv radšej vyschnúť, mali by po tom upratovačky menej práce. Ale čo už. Nemohla som za tie schody, nemohla som za tie suchá a ani za tú horúčavu. Bola som v tom úplne nevinne. "Mám tam svojich ľudí, vedia čo robiť keby.. niečo." Odvetila som, no negatívnych vecí už bolo dosť. Tajomne som sa pousmiala a prestal som sa opierať. Tento krát som sa naklonila k nemu, s rukami na kolenách. "Viete, ja, rada by som rozšírila odbor mojich znalostí. Vy ste veľmi dobrý medik, jeden z najlepších. Bola by som rada, ak by ste ma za môjho pobytu tu, prijali ako vašu śtudentku." No bola to viac menej jednostranná žiadosť. Nemal by z toho pravdepodobne nič. Ale kto vie, možno povolí a mne sa otvoria ďalšie dvierka bohvie kam.
Tsukahara Bokuden
Tsukahara Bokuden
Samurai (B-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Benjiro Wed Jul 13, 2016 5:19 pm

"Když budeš hodná, tak se jim vyhneš. Je to prosté jako facka" povím a zasměji se. Celkem jsem litoval další osobu, která si tu po ní sedne. Asi to nebude nepříjemné, ale co už. Můj problém to nebyl. Musel jsem se usmát, když mi řekla, že tam má své lidi. "To jsem rád, ale ona se umí krotit. Spíše doufám, že ti tvoje lidi moc nepochroumá" trochu jsem jí popíchl. Věřil jsem jí, že má pod sebou schopné lidi. Ale ta kunoichi byla moje osobní ochranka. "Lichocení by ti šlo" usměju se. Možná, že jsem byl jeden z lepších mediku, neuměl jsem tolik technik, co Tsunade nebo Sakura."Něco bych tě naučit mohl" dodam na konec . Byl jsem hodný člověk a chtěl jsem pomáhat ostatním a taky jsem se už nudil v kanclu.
Benjiro
Benjiro
A-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsukahara Bokuden Wed Jul 13, 2016 5:32 pm

Podvihla som obočie. No kto vie čo myslel tým hodná. Čo ak po mne bude chcieť niečo, čo proste nebudem chcieť spraviť? Tsch.. Z jeho ďalších slov bolo viditeľné, že podceňuje moju jednotku. To sa mi nepáčilo. zamračila som sa a prebodla som Benjira pohľadom. "Pane, nepodceňuje nás. Tí ľudia sú vycvičený na to, aby dokázali zamedziť vyčíňanie chakrovo labilných ľudí a monštier." Nikdy som ale nehovorila o porazení. Na to sme špecialisti naozaj neboli. No potešila som sa. V podstate mi moju prosbu odkýval. "Dobre, to som veľmi rada, ďakujem." Pomaly som sa začala stavať a spýtavo som sa na môjho nového senseia pozrela. "Kedy začneme? Ešte pred tým, pochopiteľne ovládam medicínu a chirurgiu, len nie pomocou chakry, takže teória nerobí žiaden problém." Predsa len nestačilo len niečo navnadiť niekam, trebalo poznať ľudské telo. Niekto, kto sa neučil celý život vedomosti ľudského tela, nemal šancu. Našťastie som sa to práve ja učila už od môjho nástupu na genina. Svojim spôsobom mi to pomáhalo aj v mojom hlavnom obore.
Tsukahara Bokuden
Tsukahara Bokuden
Samurai (B-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Benjiro Wed Jul 13, 2016 5:59 pm

Shiro si to vzala až moc k srdci. "Přijmete moji omluvu,nemyslel jsem to vůbec zlé. Ale ona by se naštvala a to pak není dobré. Věřte mi, já jí znám" povím a usměju se. Snad tam moc neudělá bordel, jinak bude běhat schody. Celkem mě potěšila, že už něco zná, takže jsem to nemusel vysvětlovat jako malému dítěti. Problém byl, že já většinu technik, co jsem uměl už někoho naučil a oni tak pokračovali. Já je používám už automaticky bez toho aniž bych nad tím přemýšlel. Budu si muset oprašovat své znalosti. Postavil jsem se a vytvořil jsem svého klona, který tu převezme práci za mně. "Dobře snad tě to dokážu naučit" řeknu a jdu ke dveřím. "Jinak můžeš mi týkat, jinak si budu připadat jako starý člověk" pověděl jsem a zasmál jsem se. Otevřel jsem dveře a čekal až vyjde.
Benjiro
Benjiro
A-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsukahara Bokuden Wed Jul 13, 2016 6:22 pm

"Prijímam." Myslela som to smrteľne vážne. Bola pravda, že som bola trocha hrdá. Aspoň v určitých veciach a kecať do schopnostiach mojich ľudí to, nie, to som nemala rada. Tiež som sa ale usmiala. Chcela som mať Benjira za učiteľa, nemohla som si ho predsa pohnevať. "Dobre, tak ma teda teší Benjiro-san." Stále som si nemohla odpustiť pomerne formálne oslovenie, nemohla som mu predsa len hovoriť -kun. Nepoznala som ho tak dobre, a ani sme neboli tak dobrý kamaráti. Vyšla som z dverí, ktoré mi podržal a začala som kráčať dole. Tam som ho ale mienila počkať. Nevedela som, kam má v pláne ísť.  Možno nemocnica, možno jeho dom? Kto vie. Možno sa to nakoniec úplne zvrtne a ja budem musieť z Getsugakure zdrhnúť za vraždu tohto človeka.
(presun)
Tsukahara Bokuden
Tsukahara Bokuden
Samurai (B-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: