Portál do knihovny
2 posters
Naruto Stories: The Revolution :: RPG GAME :: Naruto Stories: The Origin :: Herní místnosti :: Shimo no kuni
Strana 1 z 1
Portál do knihovny
Portál do knihovny. Pokud ho chcete aktivovat, stačí vytvořit pečeť a portál se spustí.
Hashiru Senju- Tsukikage (S-rank)*HA
- Poèet pøíspìvkù : 575
Re: Portál do knihovny
"Čo to je za miesto?" Spýtal som sa rečnícku otázku, na ktorú som ale nepoznal odpoveď. Nikdy pred tým som tu nebol. Teda videl som to diaľky ale.. až dnes som sa snažil zahrať na turistu a vlastne ho aj preskúmať. Niečo sa mi ale na ňom nezdalo.. bola to chakra? Aktivoval som sharingan, ktorý mi odhalil.. no nie celú podstatu tejto brány ale, určite sa jednalo o nejakú techniku.
"Chmm.. pečatiaca technika.. alebo bariérová? Neviem to rozoznať." To je tak, keď sa človek nemá s kým rozprávať, začne sa sám zo sebou. To som ale položil ruku na stĺp a snažil som sa do tejto brány vložiť chakru. To čo sa stalo po tom sa.. no.. ťažko vysvetlovalo
/presun/
edit:
Z portálu som zas vyšiel, nečakane.. a vydal som sa po svojich.
(presun)
"Chmm.. pečatiaca technika.. alebo bariérová? Neviem to rozoznať." To je tak, keď sa človek nemá s kým rozprávať, začne sa sám zo sebou. To som ale položil ruku na stĺp a snažil som sa do tejto brány vložiť chakru. To čo sa stalo po tom sa.. no.. ťažko vysvetlovalo
/presun/
edit:
Z portálu som zas vyšiel, nečakane.. a vydal som sa po svojich.
(presun)
Megumi- Doshi (A-rank)
- Poèet pøíspìvkù : 307
Similar topics
» Portál do knihovny
» Portál do knihovny
» Portál do knihovny
» Portál do knihovny
» Portál do knihovny
» Portál do knihovny
» Portál do knihovny
» Portál do knihovny
» Portál do knihovny
Naruto Stories: The Revolution :: RPG GAME :: Naruto Stories: The Origin :: Herní místnosti :: Shimo no kuni
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: