Naruto Stories: The Revolution
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tréningové centrum

4 posters

Strana 1 z 2 1, 2  Next

Goto down

Tréningové centrum Empty Tréningové centrum

Příspěvek pro Uchiha Ruki Sat May 07, 2016 8:55 am

Takigakure je sice centrum své země, avšak má omezené území. Proto má pouze menší prostor na tréningové centrum, který se skládá z 1 haly a menší části lesa.

Tréningové centrum 16k8jgp
Uchiha Ruki
Uchiha Ruki
A-rank

Poèet pøíspìvkù : 100

Návrat nahoru Goto down

Tréningové centrum Empty Re: Tréningové centrum

Příspěvek pro Kano Terumi Fri Jun 10, 2016 6:42 pm

Vstúpil som do haly, ktorá bola vo veľmi zanedbanom stave. Pohľadom som prešiel po celej miestnosti, aby som si našiel náradie, s ktorým budem cvičiť. Vybavenie vyzeralo taktiež staro, ale použiť sa dalo. Postupne som prešiel po jednotlivých stanoviskách. Veľa som toho robiť nemohol, keďže okrem techník z akadémie, som nič iné neovládal. Venoval som sa teda aspoň silovému tréningu. Párkrát som aj skúsil hodiť shurikeny na cieľ. Bola to celkom slušná rozcvička. Tridsať minút utieklo ako voda a už sa blížil čas, kedy mal prísť sensei.
Kano Terumi
Kano Terumi
Genin
Genin

Poèet pøíspìvkù : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shigure Fri Jun 10, 2016 7:25 pm

Trvalo mi to pol hodinu. Keby že mi to niekto stopuje na stopkách, tak by zistil že som neprišiel ani o minútu neskôr. Možno trocha skôr ale taký stroj som nebol. Vliekol som zo sebou niekoľko vecí. V jednej som mal vrece, v ktorom to hrkalo. Bol to štrk. V druhej ruke som držal pomerne väčší zvitok. Tých vecí bolo príliš a ja som ich jednoducho nemohol všetky zobrať do rúk. Tento shinobi vynález mi dosť vyhovoval. Všetky veci som hodil na bok. "Kano-kun, povedz mi prosím niečo o sebe. Síce sú na karte informácie ale, chcem ich počuť od teba. Myslím čo sa schopnosti týka." Prehovoril som k nemu a ostal som tam len tak stáť. Vyzeralo to tak, že tu tú pol hodinu trénoval. Všimol som si aj shurikeny. Bola len škoda, že som sám v shurikenjutsu nebol práve preborník. V chráme sme podobné zbrane nepoužívali.
Shigure
Shigure
D-rank

Poèet pøíspìvkù : 155

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikari Sat Jun 11, 2016 7:39 am

No, i já jsem na toto malé dostaveníčko přišel. Bylo sděleno, že budu v týmu, ale neřeklo se mi už s kým a kdo nás bude trénovat a jelikož jsem tu nikoho kromě nich nenašel, doufal jsem, že to bude právě tenhle tým. Klusem jsem přiběhl trochu později než Taketori. Pokud to byl skutečně můj tým, nejspíš jsem neudělal ten nejlepší první dojem. Když jsem přiběhl blíže k nim, měl jsem tu možnost si jejich tváře prohlédnout lépe. Taketori očividně Geninem nebyl, taktéž s sebou měl tunu dalších věcí, které by si s sebou Genin rozhodně na první setkání s týmem nevzal. Sensei nejspíše ano, aby si otestoval svůj nový tým... nebo co já vím co měl se svojí výbavičkou za lubem.
Můj pohled však déle upoutal ten druhý, nic extra na něm vidět nebylo. Tím spíš jsem se divil, že jsem na něj civěl déle než na jeho senseie. Prostě chlapec jako jsem byl já. Až poté jsem se rozhlédl po místnosti a jen letmě pokrčil rameny.
"Omlouvám se, že Vás vyrušuji... jsem novopečený Genin, ale nesdělili mi nic o mém novém týmu. Nevíte náhodou, jestli nepatřím k Vám? Jmenuji se Hikari!" Řeknu energeticky, prakticky vždycky jsem byl čilí. Málokdy by mě někdo viděl zadýchaného či vyčerpaného. Že by dobrý spánek...? Pokud to nebyl můj tým, byl by to celkem trapas, protože bych došel ještě později za svým pravým týmem. Proto mi nezbývalo nic jiného než se modlit a modlit, že jsem to trefil.
Hikari
Hikari
Genin
Genin

Poèet pøíspìvkù : 22

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shigure Sat Jun 11, 2016 9:02 pm

Kým mi stihol Kano odpovedať, prirútil sa k nám mladý chlapec. Ah zas som o každom rozmýšľal ako o mladom chlapcovi. To bolo celkom nanič. Musel som prestať, inak si budem pripadať naozaj staro. Prezrel som si Hikariho a vypočul som si jeho slová. "Hikari-kun? Hmm.. Myslím že sa k nám môžeš pridať. Vlastne ideš úplne vhod." Rozhodil som rukami a následne som vyzývavo pokynul prstami na oboch, aby sa priblížili. Mohla to byť však aj výzva. Bola to výzva!  "Poďte! Ukážte mi čo vo vás je. Test je lepší než slová." Žmurkol som na nich a čakal som. Neplánoval som útočiť ako prvý. Museli si pre mňa prísť. Prečo? lebo som im to prikázal.

Naposledy upravil Taketori dne Sat Jun 11, 2016 9:36 pm, celkově upraveno 1 krát
Shigure
Shigure
D-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kano Terumi Sat Jun 11, 2016 9:35 pm

Sensei prišiel presne na čas a zo sebou mal veľký zvitok a mech, ktorého obsah mi bol neznámy. "Veľa toho neviem." Pokrčil som ramenami. "Základné techniky z akadémie. Dokážem čeliť jednoduchým útokom na blízko, vrhať zbrane. Ovládam element vody, na ktorý sa chcem špecializovať. Naposledy som pracoval na tréningu techniky ukrytia sa v hmle." Zamyslel som sa, či som na niečo nezabudol, keď nás v tom prerušil Hikari. Naše pohľady sa stretli, načo vznikla trápna situácia. "Hikari?" spýtal som sa sám seba. Jeho meno mi nič nehovorilo. Nepamätal som si ho ani z akadémie.
Kano Terumi
Kano Terumi
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikari Sun Jun 12, 2016 9:19 am

V duchu jsem si oddechl. "Vidíš to? Nakonec jsem to asi trefil!" Pronesu si v hlavě s kýženým úsměvem na tváři. Hledat jiný tým by bylo poměrně, nemístné. Kór když by jsem šel hned na první setkání pozdě. Očima jsem těkal od jednoho k druhému. Sensei chtěl, abychom na něj zaútočili, zatímco Kano poté odvětil na otázku, kterou mu položil Sensei předtím, než jsem je vyrušil. Pardon.
Pohled se mi nyní upřel pouze na Kana, ale to bylo schválně! Pokus o překvapivý útok? Bleskově jsem vytáhl tři kunaie, vrhl je proti Senseiovi a odskočil jsem, aby mezi námi byl větší prostor, alespoň než se rozhodnu, co a jak. Po doskoku jsem sáhl k bedrům a vytáhl dva Saie, kterými jsem mistrovsky zatočil ve vzduchu a připravil obranou pozici. Nebyl jsem velký stratég, prostě úder a kryt, úder a kryt, to bude pravděpodobně moje taktika. Že by měl Kano lepší? To se musíme zákonitě dozvědět velice brzy!
Hikari
Hikari
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shigure Sun Jun 12, 2016 9:51 am

Odvetil mi na otázku, na čo som prikývol. No teraz mi mali ich schopnosti ukázať. Ako na tom sú, som vedel najlepšie posúdiť týmto spôsobom. Rovnako ako ich nedostatky či slabiny. Možno aj taktiku? Kto vie, možno budú spolupracovať. Boli však genini, neočakával som prevratné schopnosti a ani som to od nich na teraz nežiadal. Leteli na mňa tri kunaie, ktoré sa mi však podarilo zachytiť ešte vo vzduchu rukou. Teda medzi prsty spôsobom, aby ma neporezali. Následne som ich vyhodil do vzduchu. Dopadli na zem v takom trojuholníku, okolo mňa. Vlastne to bol sotva jeden krok na každú stranu. "Spravme to zaujímavejšie. Vašou úlohou je vytlačiť ma z tohto priestoru." Vyzval som ich znova. Bude sa im ľahšie bojovať a rozmýšľať, keď budú mať nejaký cieľ či úlohu.
Shigure
Shigure
D-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kano Terumi Sun Jun 12, 2016 10:13 am

Z ranného tréningu som si pamätal, že sensei je majster v boji na blízko. Chcel som využiť situáciu a zaútočiť hneď po Hikariho útoku, ale na moje prekvapenie sensei chytili letiace zbrane priamo do ruky. Uskočil som teda späť, k Hikarimu. "Asi by sme mali spolupracovať, ak ho chceme aspoň vytlačiť z trojuholníka. Hoci to bude veľmi ťažké, keďže jeden o druhom nevieme nič." Navyše som senseiovi prezradil jedinú techniku, ktorú som sa naučil mimo akadémie, čo som teraz ľutoval.
Kano Terumi
Kano Terumi
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikari Sun Jun 12, 2016 3:48 pm

Nedopadlo to nijak jinak, než jak to bylo hned od začátku jasné. Kunaie nějakým způsobem chytil a rozházel kolem sebe do tvaru trojúhelníku. Dřív než něco řekl mi došlo, o co tu asi půjde a jeho další slova mi ukázala, že jsem měl pravdu. Dostat ho z toho prostoru bude však obtížnější než se mohlo zdát. Neměl jsem ani páru, jak ho z toho prostoru dostat ven, ani za mák! Jak bych taky se svými omezenými schopnostmi mohl. Jediné, co  mi bylo jasné bylo to, že nikdo nebude používat plošné techniky, to by v takovémto malém prostředí udělalo více škody než užitku. Odplivl jsem si a svraštil obočí. Na čele se mi vyrazil pot a ještě pevněji jsem sevřel Saie ve svých rukou.
"Jestli mám být upřímný, nikdy jsem nebyl taktik ani stratég... Takže ne, nemám žádný dobrý plán, ale..." Řeknu Kaizovi, zatímco se stále dívám na Senseie. Neměl jsem vůbec ponětí co dělat, musel jsem to zkusit ručně a stručně. "Aspoň to budu zkoušet." Zazubím se, ale tentokrát Kaizovi věnuji pohled a rozběhnu se proti Senseiovi. Čeho si mohli všimnout? Byl jsem rychlejší než předtím a to o poměrně hodně. Když jsem byl v útočné blízkosti, provedl jsem pravou rukou výpad na pravé rameno Saiem. 
Hikari
Hikari
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shigure Sun Jun 12, 2016 5:09 pm

Pozorne som ich sledoval. Ostatný učitelia by pravdepodobne svojich žiakov trocha psychicky zhodili a vyprovokovali ale, ja nie. Nečítal som si žiadnu knižku, ani to nevyzeralo tak, že by som im venoval len polovičnú pozornosť. Bol som pevne sústredený na týchto dvoch. Nemalo cenu byť na nich mäkký. Tak by sa nič nenaučili. Na druhú stranu som vedel, že na nich nemôžem ísť naplno. To by tiež nebolo vyhovujúce. Musel som ale nájsť tú strednú cestu. Byť o niečo lepší než oni, a stále svoju úroveň posúvať spolu s nimi. Tak budú neustále len o niečo horší než ja a budú rásť rýchlejšie. Úprimne ma Hikari celkom nadchol. Jeho rýchlosť bola pozoruhodná no z útoku som vedel, že nemá príliš skúseností. To sa však vyrieši. Jeho útok mieril na moje rameno, no minul. Nebol to nijaký zázračný pohyb či teleportácia. Len som odklonil jeho zápästie mimo moje telo jednou rukou a zároveń mu otvorenou dlaňou  druhej ruky vrazil do hrude. Nebolo to také devastujúce ako úder päsťou. Ten by človeka poslal k zemi. Toto ho odo mňa malo odhodiť. Znova som sa postavil do rovnakého postoja. Pripomínalo to trocha štýl Hyuugov, len som pochopiteľne nedevastoval ich chakrové body.
Shigure
Shigure
D-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kano Terumi Sun Jun 12, 2016 5:25 pm

Rozbehol som sa za Hikarim. Opäť som chcel zaútočiť po jeho výpade, ale nemal som šancu dobehnúť ho. Obaja boli v porovnaní so mnou silnejší. Teda u senseia to bola samozrejmosť, o Hikarim som si to aspoň myslel. Poskladal som ručné pečate, nadýchol sa, a keď sensei odrazil Hikariho útok, vyfúkol som z úst hustú hmlu. No, hmlu...bol to skôr oblak, ktorý obklopil senseia. Nemalo cenu skrývať svoju prítomnosť. Sensei sa nemohol pohnúť z trojuholníka a ja som ani nedokázal vyprodukovať také množstvo, aby som sa v ňom úspešne ukryl. Takto som aspoň senseia pripravil o zrak a spolu s Hikarim sme presne vedeli, kde sa nachádza, keďže nemienil opustiť priestor, ktorý si sám ohraničil.
Kano Terumi
Kano Terumi
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikari Sun Jun 12, 2016 9:18 pm

Můj útok opět jednou nevyšel, opět schválně. Musel jsem na něj zkusit léčku. Cítil jsem, jak technika přeměňuje značnou část Raitonu na energii, kterou moje tělo přeměňovalo na rychlost, potažmo i sílu úderu. Proto můj druhý Sai vyrazil do útoku přesně v momentu, kdy začal blokovat můj první útok, měl zaměstnanou jednu ruku a já rychle vyrazil míříc na břicho, k mé smůlu se mi ani tento úder nezdařil. Ani ne centimetr mě dělil od dobrého zásahu, rána do hrudi dlaní mě donutila ustoupit, hodil jsem si perfektní krypl kotoul a dopadl jsem zadkem vedle Kana. Nevěřícným pohledem jsem se na něj podíval, protože mě nenapadlo, jak toho využít. Co k tomu říct, prostě jsem nevěděl!
Zvedl jsem se, abych si narovnal záda a připravil jsem se na druhé kolo. Teď jsem senseie neviděl, ale věděl jsem, že je  někde v malém prostoru, kde se mlha utvořila. Asi teď ani nemělo smysl něco dělat, mohl jsem využít čas a skočit na pokec s Kanem. Doufal jsem, že bude mít lepší nápad než já.
"Uhm, nějaký plán?" Zeptal jsem se ho. Protože to asi mým způsobem nepůjde. Každopádně pokud nebude mít žádný plán, holt to pojedeme do té doby, dokud mi bude stačit energie. 
Hikari
Hikari
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shigure Mon Jun 13, 2016 6:29 pm

Čakal som, že na mňa Kano zaútočí tiež fyzickým útokom. Prekvapil ma hmlou. Rozmýšľal som, či im to reálne prinesie nejakú výhodu. Ruky som zložil pozdĺž tela a len som mávol rukou. Pochopiteľne som nijakým spôsobom hmlu neodohnal. Len som skúšal, aká je asi hustá a tak. Nič zvláštneho. Nešiel však žiadny útok Pravdepodobne sa snažili prísť na nejakú taktiku. Pozrel som sa za miestom, odkiaľ vyšiel Hikariho hlas. Takže boli pravdepodobne niekde tam. "Ah.. nezhoršili ste si práve spoluprácu?" Spýtal som sa ich. Podobné podmienky som vedel naozaj dobre využiť. Hlavne ak sa rozhodnú zaútočiť obaja naraz. Asi bola chyba, dať im nejaký cieľ či úlohu. Mal som sa do nich proste pustiť. Chcel som len vedieť, ako na tom fyzicky sú. 
Shigure
Shigure
D-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kano Terumi Mon Jun 13, 2016 7:00 pm

Pozorne som si prezrel Hikariho. "Si rýchlejší, ako bežní genin, však?" Snažil som sa hovoriť potichu, aby nás tentoraz sensei nepočul. Zložil som ručné pečate a premenil sa na Hikariho. "Zaútočím naňho s klonmi. Ty pôjdeš ako posledný. Bude si myslieť, že si jeden z nich, iba ilúzia. Nebude ti venovať pozornosť. Dúfam." Nemali sme čo stratiť, žiadnu inú techniku som v rukáve nemal a Hikari asi tiež nie.
Obehol som hmlu a vytvoril dva klony. Po pamäti sme vbehli do hmly. Prvý klon zaútočil z pravej strany. Keďže išlo iba o ilúziu, pri kontakte s Taketorim by zmizol. Druhý útok som viedol ja. Išlo o to zablokovať senseia. Pri odrazení môjho útoku by pochopil, že ja som ten pravý a nevenoval by ďalším dvom klonom pozornosť. Tretí klon, ktorý útočil zľava, mal teda pri kontakte so senseiom taktiež zmiznúť a utvrdiť ho v tom, že posledný útok, vedený Hikarim zozadu, je opäť iba ilúzia. Teda, v to som aspoň dúfal.
Kano Terumi
Kano Terumi
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikari Mon Jun 13, 2016 8:29 pm

No, ani jsem nečekal, že bude mít Kano tak dobrý nápad, ale rozhodl jsem se ho ještě o něco okořenit. Ale to bylo zatím tajemství. Dal jsem si Saie za pás. Sáhl jsem si do brašničky a vytáhl jsem deset shurikenů, v každé ruce jsem jich měl pět včetně palce. V boji se zbraněmi jsem byl osobně lepší než v boji pomocí technik. Každopádně, i teď jsem použil techniku. Jednalo se o tu stejnou techniku, kterou jsem se zrychloval. Jediný rozdíl byl v tom, že jsem Raiton nepřeměňoval v jinou energii, nabil jsem je elektrickou energii a osm z nich jsem vrhl proti Senseiovi.
Měl jsem pocit, že Senseiovi dojde, že budu útočit. V momentě, kdy by pochopil, že ani jeden z nich nejsem já, bude čekat útok z poslední strany, ze které ještě nikdo neútočil. No a já budu útočit z bodu, kde mě nemá šanci skrz mlhu vidět. Mlha nebyla tak velká, takže jsem zhruba tušil, kde stojí, vlastně jsem to věděl celkem přesně. Běžel jsem tak rychle, že jsem se držel těsně za letícími kunai a těsně před vstupem do mlhy mé kroky najednou ustali. Jelikož byli oba v mlze, netušili, co se se mnou děje nebo kam jsem se poděl. Shurikeny se v mlze ztratili, ale já nečekal, zda zasáhnou. Byl jsem ve vzduchu, neboť jsem se odrazil a vrhl jsem poslední dva shurikeny z vrchu. Pokud by vše vyšlo tak, jak jsme s Kanem naplánovali, měl by couvnout do strany, protože jinak by byl zasažen. Poté jsem do mlhy padl i já s razantní otočkou ve vzduchu, přičemž jsem dopadl na zem. Rukama jsem se chytil země a nohou narýsoval kružnici, kterou jsem se snažil podkopnout Senseiovi nohy. Je to rozsáhlý útok, těžko se dalo předvídat, jak to všechno dopadne.
Hikari
Hikari
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shigure Mon Jun 13, 2016 8:59 pm

Človek by si pomyslel, že ani len nie sú novo-pečený genini. Nie vážne. Väčšinou to bývajú dosť jednotvárne útoky, použijú techniku, oddýchnu si a znova zaútočia s pomerne rovnakým patentom. Títo dvaja sa však snažili rozmýšľať. No to nebolo dobré, nie v ich prípade. Príliš veľa kombinácií je u začiatočníkov odsúdených ku dobre že nie katastrofe. Najprv sa ale jednalo o pomerne jednoduchý začiatok. Bunshin, ktorý mojim telom v podstate len preletel. Ani som na neho nezareagoval. Bolo to nešťastné spojenie, možno keby že využije iný štýl klonov ale.. bunshin ani len nerozrazil hmlu či nevydával zvuky krokov. Analýzu im však poviem po tom. Druhý útok však bol reálny a ja som ho zablokoval. Bola to návnada? Zo sily a štýlu útoku som vedel, že ide o Kana. Tretí? Znova klon.. Započul som však iskri a ostré preťatie vzduchom. Podobne, ako keď vzduchom prechádza nejaký projektil. Pravdepodobne kunaie alebo shurikeny. Na prvý pohľad to mohlo vyzerať tak, že ma preťali skrz na skrz. Dokonca aj zvyšok Hikariho útokov.. proste som tam nebol. Zmizol som z kruhu behom sekundy a človeka by ani len nenapadlo kde. Započuli však tlieskanie. Celkom energetické. "Bravo! Donútili ste ma vystúpiť z trojuholníku." Usmial som sa, zatiaľ čo som sedel na jednom z boxovacích vriec.
"Kano-kun, ak chceš využiť klonov v spojení s Kirigakure no jutsu, potrebuješ tomu dodať vierohodnosť. Skús sa naučiť hmotných. Tiež túto techniku pre teraz skús využívať skôr na ústup. Vyšla vám len pre to, Že bol váš nepriateľ znehybnený. Tiež sa musíš s Hikarom zladiť. Jeho Taijutsu je úplne iné, nevedel si to klonmi napodobniť." Po tom som sa obrátil k Hikarovi. "Hikari-kun, zbytočne svoje akcie nekomplikuj. Si ešte mladý a neskúsený. Mohlo sa to hocikedy pokaziť. Videl som tam mnoho dier. Keby že do salvy tvojich shurikenov hodím kunai a odkloním let poniektorých, schytal by si to. Tiež sa skús skôr zamerať na zákerné útoky, bol si príliš okatý. Skús sa hýbať pomalšie a zrýchliť len pri určitých akciách. Nepriateľ to nebude čakať. Tiež.. čím rýchlejšie sa pohybuješ, tým je pre nepriateľa ľahšie predvídať tvoje pohyby. Je to jednoduchá rovnica.. čím vyššia rýchlosť, tým horšia koordinácia." Zhlboka som sa nadýchol, keďže som sa všetko snažil povedať na jeden nádych.. takmer mi to odpálilo pľúca. "Ale inak dobrá práca!" Vyhlásil som nakoniec a vytiahol som jeden malinkatý zvitok. Hmla už aj tak začala ustupovať. "Bohužiaľ tu mám techniku len pre teba Kano-kun. Nečakal som, že sa k nám pripojíš Hikari-kun." Hodil som zvitok Kanovi. Jednalo sa o Mizu-bunshin no jutsu. "Zatiaľ si to prečítaj a po tom ti .. aj vysvetlím ako na to. Taak a teraz k tebe." Otočil som sa k Hikarimu a naznačil som mu, aby sa ku mne priblížil. "Myslím.. že ťa naučím niečo vlastné. Keďže si bojovník na Taijutsu. V tom veľkom zvitku sú závažia na nohách. Daj si ich na seba a príď znova ku mne." Mal som v pláne naučiť ho jednu z najhnusnejších kontra-techník, aké kedy tento svet videl. Nie vážne. Pri úspešnej kontre je nepriateĺ v momente odstavený z boja.
Shigure
Shigure
D-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kano Terumi Mon Jun 13, 2016 9:54 pm

Boj ustal a nám sa podarilo vytlačiť senseia z priestoru, ktorý si sám vytýčil. Hikari sa rozhodol prísť s novým plánom, o ktorom mi ale nič nepovedal. Keď sensei odrazil môj útok, zasiahli ma shurikeny, ktoré skrz neho preleteli. Nemal som pripravenú žiadnu zbraň, takže som musel nastaviť predlaktie, aby mi shurikeny nespôsobili vážnejšie zranenia. Rany som si rýchlo obviazal a vydal sa za senseiom. Bolo to provizórne ošetrenie, mal som v pláne neskôr vyhľadať medika.
Viac-menej som o chybách, ktoré mi sensei vytkol, vedel už pred útokom. Bola to však najlepšia stratégia, na akú som v danej chvíli dokázal prísť. "Myslím, že na ústup nie je hmla ešte dostatočne hustá a ani veľká. Budem sa musieť viac venovať jej precvičovaniu." Reagoval som na Taketoriho radu a venoval pozornosť zvitku, ktorý mi práve dal.
Kano Terumi
Kano Terumi
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikari Tue Jun 14, 2016 1:29 pm

Nesnášel jsem kritiku, ať už byla sebevíc poučná. Tím hůř jsem snášel, když kritika byla oprávněná a já si uvědomoval, že dotyčná osoba má pravdu. Jen jsem zamručel a přikývl. Nakonec jsem však musel uznat, že Kaizo není špatný, že když s ním budu trénovat, jednou se oba posuneme dál. Má totiž něco, co chybí mě... a já mám zase něco, co chybí jemu. Tak jsem to alespoň cítil já.
"Dobrá práce Kano, jsi dobrý." Řeknu Kanovi. Měl jsem trochu černé svědomí, že jsem nedomyslel, že se vlastně zranil mojí vinou. Ale byl to Shinobi, věděl jsem, že to zvládne i sám. "Sensei má pravdu, neumím plně využít a koordinovat svoji rychlost... počkat!" Problesklo se mi hlavou, vzpomněl jsem si na jednu techniku klanu, kterou jsem zatím neovládal. Jistě, tréninkem se dala koordinace vypracovat. Byla tu však jedna klička, jak se dalo tvrdé práce zbavit, obejít jí. Ale nebyl jsem si jistý, že ji zvládnu.
Došel jsem si pro závaží, kam mi Sensei ukázal a nasadil jsem si je. Moje urychlovací schopnost se utlumila, abych zbytečně neplýtval energií, tím jsem byl ale pomalejší, díky závaží. Nebyl jsem na to zvyklý. Belhavým krokem jsem došel až k Senseiovi, sešoupl jsem nohy k sobě a ruce jsem si dal za záda, přičemž jsem přímě hleděl Senseii do očí. "A co mám dělat, Sensei?" Čekal jsem, že mě asi těžká tvrdá nakládačka.
Hikari
Hikari
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shigure Tue Jun 14, 2016 8:47 pm

Ohnivé srdce

Vyzeralo to tak, že sa Kano zranil. To vôbec nebolo dobré. Možno by som ich mal sprdnúť ešte o niečo viac. Alebo im dať nejaký trest?  Rozmýšľal som, no zatiaľ ma nič nenapadalo. Na Kanovu pripomienku som sa len pousmial. "Ak ju vytvoríš z vlhkosti vzduchu a prípadného zdroja vody, tak bude. Je zbytočné tvoriť hmlu z úst aj keď, tu si nemal príliš na výber." Aj keď tu bola vlhkosť, stále sme boli v dome. Nemal na výber. "Keď budeš potrebovať s niečím pomôcť, tak povedz." Dodal som a následne som sa obrátil k môjmu druhému študentovi. "Hej hej nesadaj si Hikari-kun, toto je tvoj tréning." Zasmial som sa a rozhodil som rukami na znak niečoho.. väčšieho? "Budeš s tým žiť stále ďalej a ďalej. Až kým si na to nezvykneš. Ak si zvykneš, pridáme ti váhu." Žmurkol som na neho. "Mám nápad. Čo keby sme spolu vymysleli nejakú techniku, ktorá by mala čo robiť s tvojim kekkei genkai?" Ako som o tom vedel? No.. proste som si to všimol. Bolo to pomerne jednoduché. Genin reálne takú rýchlosť nevyvinie.
Shigure
Shigure
D-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikari Tue Jun 14, 2016 9:02 pm

"He? A k čemu mi to jako je?!" Zeptal jsem se s mírnou dávkou nechápavosti. K čemu mi bude nosit na nohách závaží? To mi jako pomůže v koordinaci? Nebo jako co? Holt jsem nevěděl. Jsem mladý, mám právo chybovat a nevědět. Zamračeně jsem vyšpulil pusu a očima se zahleděl někam do rohu.
Moji pozornost získalo až když jsem slyšel, že vytvoříme novou techniku. Vlastně jsem se jednu zrovna učil, ale mít navíc dvě, to už něco bylo. Můj pohled se opět vrátil k Senseiovi a radostí jsem sepnul ruky, jakoby jsem se chtěl modlit. "Jo! Jo! Nová technika, to se mi líbí! Johou! Moment, ale jakou? Mě nic nenapadá, co Vás?" Zeptal jsem se dnes již po několikáté. Nepatřil jsem k nejchápavějším, ale nahrazoval jsem si to jinými kvalitami. Tedy spíše jsem doufal, že nějaké mám...
Hikari
Hikari
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shigure Wed Jun 15, 2016 9:15 am

Ohnivé srdce

Kano sa zatiaľ venoval zvitku a tak som sa otočil k Hikarimu. Po jeho otázke * k čomu mi to ako je? * sa mi na tváre objavila vráska a moje zúbky troška zavŕzgali. Áno, svojim spôsobom som si z nich robil dobrý deň, ale kto by si povedal, že to bude taká otrava.. a že bude Hikari tak papulovať? Ja som bol zvyknutý na precíznosť a zbytočné neobkecávanie. "Hikari-kun.. nekecaj späť.. upozorňujem ťa prvý a posledný krát." Zovrel som ruku do päste. Nie, nemohol som byť good guy. Senseiovi sa taká stránka jednoducho nehodila. Chcel som z nich vychovať elitných shinobi, nie ukecané bačkory. "Ovládaš Shunshin nie? Rozmýšľal si niekedy, skombinovať to so svojim kekkei genkai.. a trebárs bunshinmi? Skús mi povedať definíciu Bunshinu." Vyzval som ho. Nemohol som všetko robiť za neho. Musel sa snažiť aj sám. Ja som tu bol síce od toho, im čo najviac pomôcť. Ale keď som sa zobral späť do minulosti na môjho senseia.. ah, on by ich už pozabíjal. Musel som sa od neho učiť. Mal som však čas. Toto je druhý tým, ktorý som mal na starosti. Ten prvý už nejaký ten rok bojuje na fronte a zatiaľ pomerne úspešne. Kto vie, možno raz zorganizujem stretnutie a nechám ich postaviť proti sebe. Bolo by to zaujímavé aj keď.. títo tu, boli sto rokov dozadu oproti môjmu prvému týmu.
Shigure
Shigure
D-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikari Wed Jun 15, 2016 8:00 pm

"No jo..." Procedím skrze zuby, ale poslouchám ho dále. Přeci jen, byl to můj sensei. Věděl co je pro mě nejlepší, i když mi to nemuselo dávat smysl. Shunshin skutečně ovládám, i když ho ale moc nepoužívám. Proč? Jsem dost rychlý, aniž bych musel skládat pečetě na nějakou techniku. Tak k čemu by mi používání Shunshinu mohlo být. Při pomyšlení na Bunshin no jutsu jsem se opět blbě zatvářil. Tahle technika potřebovala notnou dávku talentu na Genjutsu, aby byli přesvědčiví a to nebyla moje silná stránka. Nešlo mi to ani na Akademii. V praxi jsem byl schopen vytvořit jenom jednoho "dobrého".
"No, abych řekl pravdu Sensei, vlastně teď pracuji na jedné technice, která je rychlejší než Shunshin. Nikdy mě nenapadlo použít Shunshin ke kombinaci, přijde mi to jako zbytečná technika, alespoň v mém případě. Bunshin je technika na pomezí ninjutsu a genjutsu. Má spoustu chyb, nevydává zvuky, nemá stín, je propustná, takže se nedá použít ani v mlze. Zkrátka úplně k ničemu." Řeknu s negativně zabarveným hlasem neměl jsem tu techniku rád, fakt že ne. Vlastně jsem se chtěl naučit techniku podobné té, co se učí Kano, s hmotným tělem, šlo by mi to určitě lépe a navíc by to bylo k něčemu.
Hikari
Hikari
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shigure Sun Jun 19, 2016 5:08 pm

Ohnivé srdce

Hlavou mi to trocha trhlo. Technika rýchlejšia než Shunshin. Ale čo, každý mal svoje muchy a on bol stále genin. Musel som ale prikývnuť a zatiaľ čo rozprával, pozeral som sa, ako Kano odišiel do nemocnice s poranením tej svojej ruky. Jeho vysvetľovanie slabín Bunshinu, v podstate mal pravdu. Práve v tom bol ale ten trik. "Bránil by si sa proti útoku, o ktorom by si vedel, že je tvorený Bunshinom?" Spýtal som sa ho s ľahkým úsmevom na mojich perách. Možno to pochopil? Možno nie. Uvidíme ako si to preberie a zoberie. "Ako chceš, budem mať pre vás čoskoro pripravenú misiu tak si s učením tej svojej techniky pohni. Mohol by som ti aj pomôcť, o Ninjutsu viem toho viac, než väčšina ľudí v tejto dedine." Bola to samochváľla? Doteraz som nijakým spôsobom neukázal nič na tento štýl. Možno sa to mohlo len zdať. Mal som v pláne odísť. Dostal som echo, že sa dostavil aj tretí člen tohto týmu, ktorý zatiaľ zaostával. Podľa všetkého sa jednalo práve o "toho" chlapca, ktorého po sebe zanechal "ten" mních. Dobrosrdečný a plný radosti zo života. Tuhá viera v boha, ktorú si "ten" muž vymyslel. Pred odchodom som sa však k nemu ešte otočil. "Alebo máš nejakú špeciálnu požiadavku?"
Shigure
Shigure
D-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikari Sun Jun 19, 2016 8:32 pm

Zakroutil jsem hlavou na znamení nesouhlasu. Nebránil, ale k čemu by mi to bylo? Stejně nezvládnu udělat víc jak jednoho, v mém případě to bylo k ničemu. Táhly mě nohy, nebyl jsem zvyklý na to, co jsem měl na nohách. Bude to chtít ještě trochu času. Však vytrénovaný z nebe nespadl.
Nechtěl jsem ho dále zdržovat, sensei měl jistě ještě co dělat. A já jsem se cítil trochu vinný za to, že se Kano zranil, půjdu za ním a zkusím ho lépe poznat. "Ne sensei, bavte se... a až půjdeme na misi, předvedu Vám něco, co jste doposud nemohl vidět!" Řeknu mu a zazubím se. Snažíc se běhat se belhám směrem k nemocnici za Kanem. Měl bych mu koupit nějakou čokoládu? Hmmm, uvidíme, nejsem milionář.
Hikari
Hikari
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 1 z 2 1, 2  Next

- Similar topics