Chrám Shinju
5 posters
Naruto Stories: The Revolution :: Off-topic :: Archiv :: Naruto Stories: The Revolution :: Herní místnosti :: Taki no Kuni :: Takigakure
Strana 1 z 1
Chrám Shinju
Chrám Shinju je sídlo hlavního představitele Takigakure. Představitel je hlavní mnich, jenž je volen svými kněžími.Chrám také slouží pro modlitby a jako centrum vědění, kde jsou uloženy nejrůznější svitky a poznatky z minulosti.
Naposledy upravil Haruno Ruki dne Sat Jun 04, 2016 9:12 pm, celkově upraveno 1 krát
Uchiha Ruki- A-rank
- Poèet pøíspìvkù : 100
Re: Chrám Shinju
Zobudil som sa do krásneho dňa. Cez obrovské oblúky celý chrám zalialo zlatisté svetlo vychádzajúceho slnka. Zobudil som sa zavčas, keďže som mal ako jeden z mníchov aj svoje povinnosti. Za prvé? tréning svojho vlastného tela a pomoc ostatným mojim "bratom". Prekvapilo ma, že nie som jediný kto v chráme prebýva. Mnoho z nás nemalo majetky a svoj život zasvätili pomoci druhým. Netrvalo dlho, kým som v čiernych kraťasoch prechádzal uprostred chránu k miestu, kde som si plánoval vyprať moje oblečenie. Možno to poniektorý považovali za trocha barbarské ale bola to úplne normálna vec, no nie? Po tom som sa opláchol sám a veci som vrátil na miesto, kde sa sušili. Mal nastať čas tréningu, ktorý som s radosťou organizoval. Aspoň pre mladších členov v našich radov. Sám som bol veľmi mladý, no ostatný ma tak nebrali. Úprimne sa mi za celý rok, čo som tu, nikto nespýtal na môj vek. Nie že by mi podobné otázky vadili. Započal teda tréning, pri ktorom nás asi dvadsať cvičilo v tréningových súbojoch či silových disciplín. Pripomínalo mi to domov. V chráme z ktorého pochádzam, nás ale bolo podstatne menej. Tento spôsob tréningu mal trvať dlho. Minimálne niekoľko hodín. Sám som sa začal potiť ako kôň a úprimne? Nemohol som sa dočkať, až sa okúpem a spláchnem zo seba pot. Momentálne som nemal ani nič lepšie na práci. Bolo mi povedané že sem má čoskoro prísť nový člen môjho týmu. Preto som tu aj musel ostať. Všimol som si aj, že sa mnoho ľudí a detí popri nás zastavilo. Asi ich fascinoval podobný spoločný tréning. Nemohol som sa diviť. Keď som bol mladý, tiež ma fascinovali starší žiaci, ktorý spolu trénovali. Hlavne, keď ich bolo naozaj veľa.
Shigure- D-rank
- Poèet pøíspìvkù : 155
Vstúpil som do chrámu, ktorý bol pýchou našej dediny. Nebol som tu prvýkrát, no ani teraz som si neodpustil obdivné komentáre. Rozprával som sa viac-menej sám zo sebou. Kráčal som stále hlbšie do samotného srdca chrámu, kde sa práve odohrával tréning. Vždy ma fascinovali mnísi a ich bojové schopnosti. Hoci som bol shinobi, vždy som sa chcel priučiť ich umeniu.
Od absolvovania na akadémii to už bolo pár dní a ja som stále ešte nemal prideleného senseia. Ani Minu som od tej doby nevidel. Začínal som byť nervózny.
Od absolvovania na akadémii to už bolo pár dní a ja som stále ešte nemal prideleného senseia. Ani Minu som od tej doby nevidel. Začínal som byť nervózny.
Kano Terumi- Genin
- Poèet pøíspìvkù : 21
Po nejakom čase som sa od cvičiacich mníchov odpojil. Nechal som ich na starosť jednému z mojich priateľov a sám som sa išiel trocha ustrojiť. Opláchnuť sa, obliecť a pripraviť na moje ďalšie povinnosti. Keď som sa znova k mníchom vracal, len ich skontrolovať, či je všetko v poriadku. Zaujal ma dav. Konkrétne pár osôb, ktoré sedelo popisu, ktorý som vyčítal z rôznych zložiek. Nakoniec som ale pristúpil práve k modrovlasému chalanovi, ktorý mohol byť o pár rokov mladší, než ja.
"Dobré ráno." Mávol som mu s úsmevom a následne som pokračoval. "Nie si náhodou Kano-kun?" Bola to skôr rečnícka otázka. Predsa len som mal fotku, len nie u seba a tak som si nemohol byť istý. Nie veľa ľudí však má podobné vlasy, ktoré tak ladia s jeho očami.
"Dobré ráno." Mávol som mu s úsmevom a následne som pokračoval. "Nie si náhodou Kano-kun?" Bola to skôr rečnícka otázka. Predsa len som mal fotku, len nie u seba a tak som si nemohol byť istý. Nie veľa ľudí však má podobné vlasy, ktoré tak ladia s jeho očami.
Shigure- D-rank
Jeden z mníchov, ktorého som pred chvíľou videl trénovať, ku mne pristúpil a oslovil ma. Poznal moje meno. Bola to pre mňa veľká česť. "Áno, som. Zdá sa, že vy ma poznáte, ale ja o Vás neviem nič. Kto ste, pane?" Tušil som, že sa dnes sa stretnem so senseiom. Vlastne som sem prišiel práve kvôli tomu. Ale že ma bude trénovať mních, to ma naozaj prekvapilo.
Kano Terumi- Genin
Ah lichotil mi. Nebol som zas tak starý, aby mi druhý hovorili pane. Preferoval som skôr miernejšie oslovenia, ľahšie. Napríklad braček alebo tak. No pravdepodobne to takto nebude fungovať. Formality sú nutnosťou, hlavne pre nasledujúci geninsky tým. Museli vedieť, kto je ich veliteľom. No keď som sa takto na neho pozeral, naozaj som mal chuť napomenúť ho, aby mi nehovoril pane. "Som Taketori, teší ma Kano-kun." Ani som si nebol istý, či to bolo jeho meno, alebo priezvisko. "Nepobehuje tu ešte niekde tvoja kamarátka? Mali ste byť v týme spolu ale nejak, ju .. nevidím." Rozhliadol som sa. Naozaj som ju nevidel a na jej meno som sa pamätal len zmĺhavo. "Ako že sa volala? Niečo na M.. me..meihu? Ah nie, to určite nie." Nie že by som mal zlú pamäť, ale nemohol som si pamätať každého a že som už takmer každého v tejto dedine stretol.
Shigure- D-rank
"Taketori-sama," zopakoval som jeho meno, aby som si ho rýchlejšie zapamätal. "Teší ma, ja som Kano, ale to už vlastne viete." Prestal som s Taketorim udržovať očný kontakt, miesto toho som si ho pohľadom premeriaval. Prišiel mi fascinujúci. Premýšľal som, aké to asi je, viesť život mnícha. Tok myšlienok mi prerušila otázka na Minu. Teda aspoň som predpokladal, že myslí ju. "Meihu? Existuje vôbec také meno?" Položil som skôr rečnícku otázku. "Ak myslíte Minu, tú som už dlho nevidel. Asi ešte nevstúpila do služieb dediny." Pokrčil som ramenami.
Kano Terumi- Genin
Rukami som naznačil, aby spomalil. "Proste.. proste mi hovor sensei. Netreba ma oslovovať tak formálne, nepotrpím si na tom." Znova som sa na neho usmial. Bolo vtipné, že bol vyšší než ja a tak som k nemu viac menej mohol vzhliadať. Nepomáhali ani tie dva-tri centimetre od mojich sandálov. Na jeho vysvetlenie som sa zatváril zamyslene, čo bolo počuť aj v mojom hlase. "Mina, hmm nevadí. Doženie nás neskôr, aspoň dúfam." Rozhliadol som sa po chráme. Aspoň po tej časti, ktorú odtiaľto bolo vidieť. Hľadal som nejaké voľné miesto, kde by sme si mohli sadnúť. Nakoniec som ho aj našiel a rukou som naznačil k schodom, ktorých kúsok nebol okupovaný žiadnym učencom. Sám som si sadol a potľapkal som na miesto vedľa mňa. "Vodu?" Spýtal som sa a mávol som na jedného z mojich bratov.
Shigure- D-rank
"Ako poviete, Taketori-sensei. Máte pomerne dlhé meno." Poznamenal som a na jeho zavolanie si k nemu prisadol. "Som si istý, že Mina to zvládne. Na akadémii bola vo všetkom lepšia, ako ja. A áno, prosím, vodu si dám." Taketori vo mne vzbudzoval stále väčšiu zvedavosť. "Taketori-sensei, vy ste skutočne shinobi? Ešte k tomu jonin?" Moja otázka znela neúctivo, no tak som ju určite nezamýšľal.
Kano Terumi- Genin
"Ďakujem." Poďakoval som sa Maorimu, ktorý nám doniesol džbán s vodou a dva poháre. Najprv som nalial Kanovi a po tom sebe. Sústredil som sa na to, aby nevyšla na zmar ani kvapka. Neboli sme síce v sune, no mokré schody neboli práve najlepšia vizitka hociktorého chrámu. "Tak mi hovor Take, je to podobné ako Taka, len s -e. Pamätá sa ľahšie nie? Heh, navyše som nestretol človeka, ktorý by vedel desať krát za sebou povedať moje meno bez nejakej chyby alebo zakoktania." Odpil som si z pohárika a oprel som sa o jeden zo stĺpov, ktorý nad nami držal celý strop. "Verím že zvládne. Zatiaľ mám s mladými odtiaľto len pozitívne skúsenosti." na jeho ďalšiu otázku som ale neodpovedal hneď. Otočil som si pohárik medzi prstami a nakoniec som kývol hlavou na *nie*. "Nikdy som sa nezúčastnil žiadnych skúšok. Mohol by si povedať, že som len obyčajný mních. No dá sa odpovedať mnohými spôsobmi." Znova som sa usmial a naznačil som na miesto, kde cvičili mnísi. "Pre nás, shinobi hodnosť nič neznamená, je nepodstatná, len slovo. Ak sa ale pýtaš na schopnosti tak.." Znova som sa zamyslel. Vybavoval som si v hlave tváre ľudí a snažil som sa im prirovnať rôzne čísla, na základe ich sily. Aspoň tých, ktorých som poznal. "Povedal by som, že áno. Pravdepodobne by som sa vedel zaradiť medzi ostatnými jouninmi." Teraz však prišla rada na mne, aj keď ja som sa na jeho schopnosti zatiaľ nepýtal. "Kano, niekde som to počul, alebo minimálne čítal. Nejaký... boh?" Skúsil som svoje šťastie. Pravdepodobne to bol boh. Čítal som predsa len hlavne o bohoch, božstvách či svätých. Rovnako, ako aj o ich učeniach.
Shigure- D-rank
Súhlasne som prikývol. Take sa dalo celkom ľahko zapamätať a pri vyslovovaní som aspoň nemal pocit, že hovorím nejaký jazykolam. "Podobnú odpoveď som čakal." Opäť som poznamenal skôr pre seba, keď mi na moju otázku odpovedal filozofovaním. Už som si na podobné výstupy zvykol. Predsa len, Taki bola silno veriacou dedinou. Mňa však vychovávala matka, pôvodom z Kiri, takže moja viera nebola až tak silná, ako u ostatných dedinčanov. "Správne, Boh vody. Meno som dostal na jeho počesť, keď sa rozhodol ušetriť mojich rodičov počas silnej búrky na mori. Vybral mi ho otec."
Kano Terumi- Genin
Pohár som položil vedľa na druhý schod. Podoprel som si hlavu a s pohrávaním si s vlastnými vlasmi, som si vypočul podrobnejšie informácie o pôvode jeho mena. Ani som nereagoval jeho predošlé slová. "Boh vody sa rozhodol ušetriť tvojich rodičov. To je zaujímavý pôvod." Úprimne som si nemyslel, že to bol boh vody. Skôr mi to prišlo ako veľmi šťastná náhoda. No nepoznal som podrobnosti, kto vie. "Len som tým chcel povedať, že máš pekné meno Kano-kun. Je jednoduché a zároveň prudké, odvážne by som povedal. Kano!" Naznačil som priamy úder a rozosmial som sa. "Úplne si viem predstaviť, ako by to niekto použil, ako názov svojej techniky." Rád by som sa s ním porozprával ale, to som mohol aj počas jeho tréningu. Tiež som si ho potreboval vyskúšať. Pomaly som sa postavil a ešte raz som si nalial vodu, ktorú som do seba hneď kopol. "Rád svojich študentov odmeňujem, ak sa im podarí splniť to, čo od nich žiadam. Povedz Kano-kun, čo by si odo mňa chcel? alebo potreboval? Môže to byť dobrá motivácia." Žmurkol som naňho a naznačil som mu, že je čas sa postaviť.
Shigure- D-rank
"Divili by ste sa, Taketori-sensei, ale ani moje meno nezvládnu všetci správne vysloviť. Na akadémii ma celý prvý ročník volali Keno." Ako sensei naznačil, tak som aj spravil, postavil sa. "Áno, moje meno sa celkom hodí, ako názov nejakej techniky. Kto vie, možno raz takú vytvorím." Ale to už som predbiehal. Aktuálne som nemal zvládnutý ani tréning ukrytia sa v hmle, čo patrilo k základom každého shinobi z Hmlistej, odkiaľ som pochádzal aj ja. "Myslím, že nie je nič, po čom by som túžil a nemohol si to zaobstarať sám, Take-sensei." Snažil som sa na niečo prísť, no nič mi nenapadlo.
Kano Terumi- Genin
"Áno?" Spýtal som sa prekvapene. Naozaj mi neprišlo až tak zložité. Je pravda, že by ľudia z poniektorých oblastí mohli často Kano mýliť aj za Kana či Ken. "Možno áno, ak budeš potrebovať. Rád ti s tým pomôžem." Navrhol som mu, no jeho odpoveď sa mi príliš nepáčila. Zľahka som sa zamračil no nakoniec som predsa len prikývol. "Dobre, uvidíme čo s tebou. Kano-kun. choď do tréningovej haly a zatiaľ sa rozcvič. Keď tam prídem, chcem vidieť že si spotený. Bude mi to trvať do pol hodiny, tak by si to mohol zvládnuť." Musel som na náš tréning zohnať ešte niekoľko vecí. Predsa len moje učenie sa dosť odlišovalo od toho, akým spôsobom učia študentov akadémie.
Shigure- D-rank
"Oceňujem Váš záujem, Taketori-sensei." Reagoval som na jeho ponuku pomoci pri tvorbe vlastnej techniky. Postrehol som ale, že ho moja odpoveď veľmi nepotešila. "Nie je dostatočnou motiváciou sila, s ktorou chcem ochrániť rodnú dedinu?" Na odpoveď som ani nečakal. Prikývol som, že rozumiem, keď mi prikázal ísť trénovať. Uklonil som sa a vydal sa cestou na cvičisko.
(Presun.)
(Presun.)
Kano Terumi- Genin
Pozeral som sa za utekajúcim chlapcom. Na tvári som mal úsmev. Bol ešte tak mladý. Takmer ma však zamrazilo keď som na to pomyslel. Sám som bol šteňa. V jednom som si však bol viac než istý. "Nestačí Kano-kun." Pousmial som sa a sám som zamieril k miestu, kde cvičili poniektorý mnísi. Musel som si vybaviť a zobrať pár vecí. Predsa len som mal iné metódy tréningu. Snáď sa mu budú páčiť a snáď? Snáď to prežije. Po tom mi neostalo nič iné, len sa vydať za ním.
(Presun)
(Presun)
Shigure- D-rank
Byl krásný večer, ideální pro modlitby k našemu stromu, který pro nás byl cennější jak život. Byla to pro mě tradice chodit sem každý večer a modlit se k němu, spousta lidí nechápalo naší víru, avšak to nebyl problém pro mě. Byl jsem pevně přesvědčený, že strom je božského původu, v podstatě je to nástroj boha pro komunikaci s námi a stvoření ideálního světa pro své ovečky, taková dar od svého pastýře. Ta nádherná myšlenka mít ideální svět motivovala nás osoby co mají jen víru se pohybovat ku předu a jít za cílem našich pánů a vlastně i našich vlastních, za tyto cíle jsem byl schopen položit svůj život bez váhání.
Darui Sam- Genin
- Poèet pøíspìvkù : 4
Otvoril som oči. Moje základné telo bolo celý čas na tomto mieste, len.. bolo neaktívne. Keď som odišiel z tréningového cvičiska s mojim ohnivým srdcom, len som ho odpratal a vrátil som sa späť. Ako sa hovorí, všade dobre, doma najlepšie. Pomaly som sa postavil na nohy a vyšiel som z komnát hlavného mnícha, smerom do chrámu kde už bolo znova plno ľudí. Možno si to už poniektorý všimli, no na hlavného mnícha som bol pomerne.. bezbožný? ako to povedať. Nerozprával som tak, ako mních. Mal som úplne iné názory na svet no na druhú stranu som ostatných vedel dosť dobre koordinovať. Ruky som strčil do vreciek bieleho plášťa, odkiaľ som vytiahol balíček cigariet. Vysunul som jednu, ktorú som si zapálil. Fajčiť v chráme by sa nemalo ale, to by som to nemohol byť ja.
Shigure- D-rank
Po menších modlitbách jsem zahlédl jednoho z hlavních mnichů Taketoriho, který měl být přidělen i jako můj mentor. Ihned jsem viděl, jak si zapálil cigaretu a šel za ním " Omlouvám se, že Vás obtěžuji mistře, ale na tomto místě se nesmí kouřit ! " Vyhrkl jsem na něj a mohlo vidět, že mě to vcelku naštvalo " Tohle místo je posvátné a to by jste měl vědět ! A ani osoba vašeho postavení by neměla mít to právo si tady jen tak pokuřovat ! Prosím zhasněte to ! " Opravdu mě to vytočilo, to je jak kdyby si člověk zapálil v kostele během bohoslužby... Momentálně jsem i úplně zapomněl na fakt, že tato osoba má být v budoucnu mým mentorem, což by mi mohl dát sežrat.
Darui Sam- Genin
- Poèet pøíspìvkù : 4
/Trocha zhrniem info v tomto príspevku xD o mojej postave a o tom ako ju berú ostantý, ten čo som dal pred týmto bol trocha od veci ale nevadí/
Nestihol som potiahnuť ani dva krát z cigarety, kým ku mne neprišiel jeden z mníchov. Aj cez jeho varovanie a respektívne poučenie, som si znova potiahol a na prvý dojem som ho úplne ignoroval. Po tom som sa však pozastavil on.. naozaj hovoril so mnou. Tak nejak som si neuvedomil, v ktorom z tiel sa momentálne nachádzam. mal som v pláne tohto mladíka konfrontovať za ohnivé srdce, čo bol ironicky druhý z dvoch hlavných mníchov, presný opak mňa. Aspoň som tak hral jeho povahu. Toto.. bol prúser. No musel som zachovať pokoj. Bohužiaľ som sa ani nemohol na nikoho vyhovoriť. Tak prečo tohto chlapca trocha nepoučiť? "Bohovi fajčenie nevadí.." Skúsil som prvú z mojich výhovoriek. "Tak rečil Taketori - ámen." Naznačil som rukou prekrižovanie no.. to som tiež moc nedomyslel. Vlastne to bola úplne iná viera. Možno bolo toto moje pomýlenie možné spáchať práve z dôvodov, že som poznal pravdu.
Nestihol som potiahnuť ani dva krát z cigarety, kým ku mne neprišiel jeden z mníchov. Aj cez jeho varovanie a respektívne poučenie, som si znova potiahol a na prvý dojem som ho úplne ignoroval. Po tom som sa však pozastavil on.. naozaj hovoril so mnou. Tak nejak som si neuvedomil, v ktorom z tiel sa momentálne nachádzam. mal som v pláne tohto mladíka konfrontovať za ohnivé srdce, čo bol ironicky druhý z dvoch hlavných mníchov, presný opak mňa. Aspoň som tak hral jeho povahu. Toto.. bol prúser. No musel som zachovať pokoj. Bohužiaľ som sa ani nemohol na nikoho vyhovoriť. Tak prečo tohto chlapca trocha nepoučiť? "Bohovi fajčenie nevadí.." Skúsil som prvú z mojich výhovoriek. "Tak rečil Taketori - ámen." Naznačil som rukou prekrižovanie no.. to som tiež moc nedomyslel. Vlastne to bola úplne iná viera. Možno bolo toto moje pomýlenie možné spáchať práve z dôvodov, že som poznal pravdu.
Shigure- D-rank
Taketori do značné míry ignoroval Daruiovo poučení, a pak jen humorně poznamenal, končíc slovem ámen. Dřív než na tohle stihl nerozvážný genín jakkoli zareagovat, a dál si pohrávat se svým životem, se v Taketoriho hlavě ozval ženský hlas. Chladný a povědomý. Byla to Tenshi, anděl Takigakure no sato. "Vyrážíš na Šnečí linii v Kaze no kuni. Už tam dorazil elitní tým Takigakure. Dōsatsu Shikaku se nemůže dočkat na spolupráci. O dění na bojišti tě budu průběžně informovat." Hlas utichl. Taketori si nepochybně pamatuje své dva podřízené z jeho týmu, který v minulosti pomohl osvobodit Takigakure no sato. Může to být příjemné shledání. A co víc, příjemná zkušenost. Zákopové války se ještě neúčastnil. Těžko říct, jestli se Shikaku skutečně těšil, že uvidí Taketoriho. Tenshi si ráda pohrávala s nepodstatnými informacemi. Ne však do té míry, aby ohrozila misi.
Rozhovor muže pěti tváří a zbožného mnicha by se nepochybně zajímavě vyvinul, nebýt konfrontace rozhovoru další osobou. Darui špatně odhadl situaci, když zkritizoval svého senseie. Vystavil se tak nepříjemnému riziku. Taketori jej mohl bez zaváhání zabít,a prošlo by mu to. Už jen z toho důvodu, že on byl hlavním mnichem, akorát s jinou tváří. Mohl tak zmanipulovat situaci ve svůj prospěch. Většina jakkoli zvrácených lidí by tak daleko jen kvůli ječení třináctiletého genína nezašla. Přesto mohl Darui zvolit slušnější postup. Ze začátku si vedl hezky. Omluvil se a upomenul. Postavení se ale do takových situací netahá. To bývá citlivé téma.
Rozhovor muže pěti tváří a zbožného mnicha by se nepochybně zajímavě vyvinul, nebýt konfrontace rozhovoru další osobou. Darui špatně odhadl situaci, když zkritizoval svého senseie. Vystavil se tak nepříjemnému riziku. Taketori jej mohl bez zaváhání zabít,a prošlo by mu to. Už jen z toho důvodu, že on byl hlavním mnichem, akorát s jinou tváří. Mohl tak zmanipulovat situaci ve svůj prospěch. Většina jakkoli zvrácených lidí by tak daleko jen kvůli ječení třináctiletého genína nezašla. Přesto mohl Darui zvolit slušnější postup. Ze začátku si vedl hezky. Omluvil se a upomenul. Postavení se ale do takových situací netahá. To bývá citlivé téma.
Arata- A-rank
- Poèet pøíspìvkù : 48
Naozaj som nemal v pláne tomuto mladému nejakým spôsobom ublížiť. Bolo to možno pre niekoho vtipné, ale ja som mal Takikagure ako takú rád a nerád som sa dostával do konfliktu s ľuďmi z tejto dediny. Na čo by som to robil? Aký zmysel by potom v minulosti malo moje bojovanie za jej oslobodenie. Keď už som sa vrátil spomienkami do minulosti, v hlave sa mi ozval hlas tej prsatice. Zatváril som sa kyslo. Nemal som ju práve v obľube a veľmi rád som ju podpichoval. U nej ale človek nikdy nevedel. V momente čo som si ju predstavil bez oblečenia a pri rôznych príležitostiach, ako keby to tá mrcha vedela a dala mi imaginárnu facku. Poškrabal som sa na mieste, kde som mal momentálne deaktivovanú pečať cez ktorú táto ejj imaginárna facka pravdepodobne aj bola možná. "Okej okej.." Povzdychol som si nahlas a mladému mníchovi som postrapatil vlasy. "Hej krpec, páčiš sa mi. Poďme niekedy v našom rozhovore pokračovať." Vyzval som ho, no následne som z neho stiahol ruku a sám som odkráčal preč. Mal som prácu... s mojim bývalým týmom. Celkom som sa na to tešil.
(presun)
(presun)
Shigure- D-rank
Naruto Stories: The Revolution :: Off-topic :: Archiv :: Naruto Stories: The Revolution :: Herní místnosti :: Taki no Kuni :: Takigakure
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: