Seiya
Naruto Stories: The Revolution :: Off-topic :: Archiv :: Naruto Stories: The Revolution :: Nové postavy a klany
Strana 1 z 1
Seiya
Meno: Seiya
Narodenie: 12. 04.
Pohlavie: Mužské
Vek: 34
Príslušnosť: Takigakure
Hodnosť: Jounin
Rodina: Brat
Klan: -/-
Tým: -/-
Elementy: Katon, Fuuton
Kekkei Genkai: -/-
Tmavá jaskyňa: Seiya žil v jaskyni spolu so svojou hviezdou dlhé roky. Mali tam návštevy vďaka, ktorým sa necítil sám, tie nikdy nevydržali dlho. Hviezda sa nikdy nezdržala dlho. Väčšinu času tam Seiya sedával sám. Len on a jeho duša. Návštevníci bývali priatelia hviezdy. Boli bledý, častokrát ustráchaný. Seiya načúval k ich problémom, tie sa stávali taktiež jeho. Všetko v jaskyni bolo živé. Radosť, smútok, hnev, závisť, strach všetko v noci ožívalo v jaskyni na vrchole hory. Hviezda ho učili aby všetko v jaskyni zabil. Nič nesmelo byť v jaskyni okrem neho a hviezdy, a tak aj robil. Vždy nad ránom, keď sa mala hviezda vrátiť bezcitne všetko zabil. Samozrejme, že bezcitne, svoje pocity pochoval už dávno. Presne tak ako povedala hviezda.
Svetlá jaskyňa: Ráno sa vždy vyjasnilo, Seiya v noci zabudol ako vyzeral svit hviezdy. O to mu bol vzácnejší. Triasol sa, pamätal si poslednú noc. Vždy si pamätal. Hviezda k nemu prišla. Zohrievala ho svoujou prítomnosťou. čím bola bližšie, tým ju videl jasnejšie. Bola to žena. Vlasy mala oranžové a žiarili plameňom. Menila temnotu okolo neho v prach. "Nenechaj ma odísť." Zašeptal Seiya. Jeho šepot sa rozľahol po celej jaskyni. Jeho šepot rozsvietil celú jaskyňu. Dlho už nikto nepočul jeho hlas. Jaskyňa ožila. Všetky kostry a prach akoby na chvíľu spozorneli. "Nemalo byť všetko mŕtve? Ja všetko cítim. Vravela si že nič nebude. Kreslil som po stenách. Kreslil som svoje pocity, svoj život, všetko. Všetko prišlo k životu. Všetko som zabil. Trhalo mi to dušu. Mám ešte dušu?" Prišla ešte bližšie. Bolo mu teplo. Spálil sa, ale nevzdialil sa. Miloval svoju hviezdu. Miloval, keď sa vždy za ním vrátila. "Chcela som aby si sa očistil. Aby sa čistota stala tvojou cnosťou. Znamenalo to aby si sa očistil od svojich pocitov? To musíš vedieť sám. Cítiš sa čistý?" Horel. "Každú noc tu počúvam príbehy bledých ľudí. Zlodeji a vrahovia. Hľadajúci odpustenie. Prečo ho hľadajú tu? Prečo ho tu hľadám ja?" Odpoveď nenašiel. Presne ako povedala hviezda.
Sen: "Bolí smrť? Keď sa nôž zabodne do mäsa, padneš na kolená v bolesti, alebo jednoducho v šoku okamihu? Keď odletíš v spánku, zostáva to stále snom, keď odídeš na nepoznané miesto? Keď ťa otrávi jed cítiš ako sa ti zastaví srdce, alebo neodkladný koniec? Keď sa oprátka utiahne je tvoja hlava ťažká a tvoje nohe strnulé? Keď voda zaplaví tvoj hrad vzduchu, cítiš ako ti utne dych? Prosím zbav ma toho. Bolí smrť?"
Osobnosť:
Vzhľad:
Schopnosti:
- Velikost čakry, fyzická síla, rychlost, Nin/tai/gen jutsu, v čem Vaše postava vyniká, inteligence..
Zaujímavosti:
- Co vaši postavu charakterizuje, význam jména, hobby, oblíbené jídlo, oblíbená hláška apod…
Techniky a používané nástroje:
- Soupis všech vašich technik ve spoileru a v podpisu. Pokud máte vlastní techniky, je třeba schválení v sekci techniky a
- Můžete přidat pár slov o nástrojích, zbraních, které používáte rádi
Narodenie: 12. 04.
Pohlavie: Mužské
Vek: 34
Príslušnosť: Takigakure
Hodnosť: Jounin
Rodina: Brat
Klan: -/-
Tým: -/-
Elementy: Katon, Fuuton
Kekkei Genkai: -/-
Minulosť:
Predslov: Udalosti, ktoré sa stali za časov jeho mladého života, Seiya často nepovažuje za skutočné.Tmavá jaskyňa: Seiya žil v jaskyni spolu so svojou hviezdou dlhé roky. Mali tam návštevy vďaka, ktorým sa necítil sám, tie nikdy nevydržali dlho. Hviezda sa nikdy nezdržala dlho. Väčšinu času tam Seiya sedával sám. Len on a jeho duša. Návštevníci bývali priatelia hviezdy. Boli bledý, častokrát ustráchaný. Seiya načúval k ich problémom, tie sa stávali taktiež jeho. Všetko v jaskyni bolo živé. Radosť, smútok, hnev, závisť, strach všetko v noci ožívalo v jaskyni na vrchole hory. Hviezda ho učili aby všetko v jaskyni zabil. Nič nesmelo byť v jaskyni okrem neho a hviezdy, a tak aj robil. Vždy nad ránom, keď sa mala hviezda vrátiť bezcitne všetko zabil. Samozrejme, že bezcitne, svoje pocity pochoval už dávno. Presne tak ako povedala hviezda.
Svetlá jaskyňa: Ráno sa vždy vyjasnilo, Seiya v noci zabudol ako vyzeral svit hviezdy. O to mu bol vzácnejší. Triasol sa, pamätal si poslednú noc. Vždy si pamätal. Hviezda k nemu prišla. Zohrievala ho svoujou prítomnosťou. čím bola bližšie, tým ju videl jasnejšie. Bola to žena. Vlasy mala oranžové a žiarili plameňom. Menila temnotu okolo neho v prach. "Nenechaj ma odísť." Zašeptal Seiya. Jeho šepot sa rozľahol po celej jaskyni. Jeho šepot rozsvietil celú jaskyňu. Dlho už nikto nepočul jeho hlas. Jaskyňa ožila. Všetky kostry a prach akoby na chvíľu spozorneli. "Nemalo byť všetko mŕtve? Ja všetko cítim. Vravela si že nič nebude. Kreslil som po stenách. Kreslil som svoje pocity, svoj život, všetko. Všetko prišlo k životu. Všetko som zabil. Trhalo mi to dušu. Mám ešte dušu?" Prišla ešte bližšie. Bolo mu teplo. Spálil sa, ale nevzdialil sa. Miloval svoju hviezdu. Miloval, keď sa vždy za ním vrátila. "Chcela som aby si sa očistil. Aby sa čistota stala tvojou cnosťou. Znamenalo to aby si sa očistil od svojich pocitov? To musíš vedieť sám. Cítiš sa čistý?" Horel. "Každú noc tu počúvam príbehy bledých ľudí. Zlodeji a vrahovia. Hľadajúci odpustenie. Prečo ho hľadajú tu? Prečo ho tu hľadám ja?" Odpoveď nenašiel. Presne ako povedala hviezda.
Sen: "Bolí smrť? Keď sa nôž zabodne do mäsa, padneš na kolená v bolesti, alebo jednoducho v šoku okamihu? Keď odletíš v spánku, zostáva to stále snom, keď odídeš na nepoznané miesto? Keď ťa otrávi jed cítiš ako sa ti zastaví srdce, alebo neodkladný koniec? Keď sa oprátka utiahne je tvoja hlava ťažká a tvoje nohe strnulé? Keď voda zaplaví tvoj hrad vzduchu, cítiš ako ti utne dych? Prosím zbav ma toho. Bolí smrť?"
Osobnosť:
Vzhľad:
Schopnosti:
- Velikost čakry, fyzická síla, rychlost, Nin/tai/gen jutsu, v čem Vaše postava vyniká, inteligence..
Zaujímavosti:
- Co vaši postavu charakterizuje, význam jména, hobby, oblíbené jídlo, oblíbená hláška apod…
Techniky a používané nástroje:
- Soupis všech vašich technik ve spoileru a v podpisu. Pokud máte vlastní techniky, je třeba schválení v sekci techniky a
- Můžete přidat pár slov o nástrojích, zbraních, které používáte rádi
Zvery- Non-Player Characters
- Poèet pøíspìvkù : 8
Naruto Stories: The Revolution :: Off-topic :: Archiv :: Naruto Stories: The Revolution :: Nové postavy a klany
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: